• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:32:15 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:32:15 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 64
Guests: 117
Total: 181
theofr
jojos
nikolakys
natavhoo
DemetriosL
Nekt
cealexop
ΦΙδανης Αριστοτελης
Arakapas
Pitkal
Ulmo
dimitrisblioumis
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
Nikos_313
mavropan
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
iliaskou
DimStyl
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...  (Read 11127 times)
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...
« on: October 05, 2007, 23:55:43 pm »

Κάθε πράγμα στη ζωή το αντιμετωπίζεις με δύο τρόπους:το προσπερνάς και το αφήνεις να ξεχαστεί,ή, κάθεσαι και το επεξεργάζεσαι.Εγώ συνήθως προτιμώ το 2ο.

Την ερχόμενη τρίτη γράφεται η τελευταία πράξη μιας επικής,μοναδικής,τραγωδίας.Λιγο πριν σβησουν τα φώτα λοιπόν,λίγο πριν οι ήρωες αποσυρθούν απο τη σκηνή,έρχεται η ώρα του απολογισμού.1500 περίπου φοιτητές,άλλοι με πρωταγωνιστικό ρόλο,άλλοι ίσως με ρόλο κομπάρσου,όλοι έδωσαν τον εαυτό τους ώστε να πετύχουν το καλύτερο σ'αυτη την παράσταση.Πάνω από 100 μαθήματα,πάνω από 100 πράξεις ενός δράματος που συγκλόνισε και καθήλωσε  για 40 και πλέον μέρες....Ενός δράματος που όμοιο του πολλοι δεν εχουμε ξαναδει,κι ίσως δεν προκειται να ξαναδούμε.
Ας γίνει αυτός ο πίνακας ένα είδος αλμπουμπ, αναμνήσεων και αφηγήσεων όλων αυτών που έζησε ο καθένας,γιατί ο καθένας το έζησε διαφορετικά.Ενός είδους απολογισμού για τον καθένα.
Ας κρατησουμε αυτό το χώρο καθαρό από διαφωνίες και διαμάχες μεταξύ μας,οσο μπορούμε,ώς ενδειξη σεβασμού της τραγικής κατάστασης,στην οποία όλοι βρεθήκαμε.

Ξεκινάω εγώ,ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι
40 μέρες.40 έντονες,ατέλειωτες,τρομακτικές μέρες.Μέσα σαυτές τις μέρες συνέβησαν πολλά,που ομως δε μπορεσα να παρακολουθήσω,να κρατήσω επαφή.Φωτιές που συγκλόνησαν τη χώρα,διεθνή έκθεση και προεκλογικές καμπάνιες,εκλογές,και άλλα ίσως λιγότερης σημασίας.Ένα καλοκαίρι του αυγούστου,που κατέληξε σε ένα φθινοπωρινό(αν και όχι τοσο) οκτώβρη.Κι εγώ πάντα εκει,να διαβάζω το ένα μετα το άλλο μάθημα. Με την προσπάθεια και το κουράγιο που αρχικα ήταν ακμαίο,αλλα΄στη συνέχεια έπεφτε εκθετικά.Και γύρω μου,οι άλλοι.Οι άλλοι συμφοιτητές,ο καθένας με το δικό του αγώνα,κάνοντας κατι φαινομενικά τόσο απλο ,δίνοντας εξετάσεις, Κι όμως ήταν παραπανω από αυτό.
Η υποδοχή των καθηγητών μας σε αυτό τον αγώνα στις περισσότερες περιπτώσεις(ευτυχώς όχι όλες,υπήρξαν και εξαιρέσεις) δεν ήταν καθόλου η αναμενόμενη.Η εκδίκηση και οι πειραματισμοί,παιχνίδι γιαυτούς,ψυχική οδύνη για μας...Θέματα που "ανέβαζαν το επίπεδο",θέματα εκτός ύλης και πνεύματος διδασκαλίας,μαθήματα που κατέληγαν να δίνουν οι μισοί απο αυτούς που το παρακολουθούσαν,αποτελέσματα που  πολλές φορές  δεν έδειχναν οίκτο.
Ο καθένας μας είχε ένα πρόγραμμα.Πόσα μαθήματα θα δώσει,πόσο θα προσπαθήσει σε αυτή την καταραμένη εξεταστική.Αλλοι προτιμησαν τον ευκολο δρόμο,να δώσουν λίγα,με συνέπειες όμως ήδη προδιαγεγραμμένες και οδυνηρές.Άλλοι,προσπαθησαν να κάνουν την υπέρβαση...Να δώσουν 10 και 15 μαθήματα,προσπαθώντας όσο μπορουν περισσότερο για το καλύτερο.Όλα για όλα.Είναι οι ήρωες της τραγωδίας.
Αυτό που ενιωσα,μέσα μου και γύρω μου,πρωτόγνωρο.Ακόμα και στις πανελλήνιες,εκτός από το τρομερό άγχος,δεν ειχα βιώσει πραγματα που βίωσα τώρα.Είμαι 3ο έτος,ένα έτος που ίσως έζησε τα περισσότερα,χάρη στην επιλογή τομέα,και χάρη στο ότι ειμαστε οι πρώτοι που δοκιμάζουμε το νέο προγραμμα σπουδών.Ένας συνδιασμός που σπάει κόκκαλα.Είδα κάποιους να ΄χανουν τομέα,άλλοι να μην περνάνε στα περισσότερα μαθηματα,κατι που,χάρη στο περιφημο ν+3 τους εξασφαλίζει απο τώρα ότι δεν θα τελειωσουν σε λιγότερο από 6 χρόνια.Ένιωσα πόνο και οργή,θλίψη και κλάμα,τόσο απο μένα,όσο και απο τους γύρω μου,που όσο καλά κι αν το έκρυβαν,φαινόταν. Ήταν απλά μαθήματα.Κι όμως....
Προσωπικά έδωσα 13 μαθήματα,ένα νούμερο πυο ίσως αποδειχτεί τυχερό.Στην αρχή τα πράγματα ήταν καλα,κι αν όχι καλα,υποφερόντουσαν...Σιγά σιγά η κατάσταση άρχισε να αλισθαίνει,η κούραση και το ψυχοφθόρο της διαδικασίας άρχισαν να παίρνουν το πάνω χέρι.Τελευταία αναλαμπή στην 5ή εβδομάδα.Η τελευταία εβδομάδα ήταν πραγματική κόλαση,ενα οριακό σημείο καμπής χωρίς επιστροφή.Ένιωσα απέχθεια για την όλη διαδικασία,η ψυχαραιμία που είχα διατηρήσει έστω και υποτυπωδώς έκανε φτερά.'Ηθέλα απλά να τελειώσει.Ακόμα ίσως δεν έχω συνειδητοποιήσει οτι τελείωσε.

Ηταν ένα δράμα,μια τραγωδία τις συνέπειες της οποίας θα ξεπεράσουν οι περισσότεροι σε μεγάλο χρονικό διάστημα.
Στα περισσότερα μαθήματα από του χρόνου θα έχουμε σχεδόν 4ψήφιο αριθμό ατόμων που τα χρωστάει.Που τα χρωστάει,όχι που θα τα δηλώσει,γιατι με το ν+3 που θα δηλώνει ο καθένας δεν θα φαινεται πραγματικά το μέγεθος της τραγωδίας.Κι αν γινει προσπάθεια για βοήθεια στις επόμενες εξεταστικές,με εύκολα θέματα,ώστε να αποσυμφορηθεί το σύστημα,τότε είναι που θα έχουμε τον πραγματικό υποβιβασμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

υγ:απέναντί μου έχω ενα πίνακα ανακοινώσεων,με όλες τις εκρεμμότητες που έχω ανοικτές.Γράφω,σβήνω,και προσπαθώ να τον διατηρώ καθαρό.Μόνο μια φράση δεν έχει σβήσει για πολύ καιρό.Μια φράση που γράφτηκε εκεί,πριν απο σχεδόν 6 μήνες."συζήτηση με καθηγητές".Είναι η υλοποίηση της πρότασης του εναλλακτικού πλαισίου,που έδωσε το στήγμα της λήξης των φετινών κινητοποιήσεων.Μια συζήτηση με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτά που φέρνει ο καινούριος νόμος.Μια συζήτηση που δεχόταν συνεχείς αναβολές,λόγω της κρίσης και της εντασης που υπήρχε.Και δε ξέρω αν πραγματικα αυτή η ένταση αποφορτίστηκε,ή μεγάλωσε.

για τα στατιστικά,μπορούμε να κρατάμε απολογισμό,σαν ένα δείγμα της κατάστασης του καθενός.
Δωσμένα 13.Περασμένα ?(τα μηνύματα θα τροποποιηθούν μετα την ανακοίνωση όλων των αποτελεσμάτων)

YΓ:πολλοι θα νομισουν οτι αυτα που λεω ειναι πολυ δραματικα.οτι αυτοι δεν το εζησαν ετσι,αλλα πολυ πιο χαλαρα.δικαιωμα τους,ο καθενας ζει καθετι διαφορετικα.Για να εχουμε φτασει μεχρι εδω και να ειμαστε λογικοι σημαινει οτι δεν το πηραμε τοσο σοβαρα που θα παμε να βουτηξουμε.Αυτο δε σημαινει οτι τα παραπανω δε με εκφράζουν ή οτι δεν έζησα γύρω μου τέτοιες καταστάσεις.Ή ότι αυτοι πυο θέλουν να τα ξεχάσουν δεν τα έζησαν.Όσοι εντεχνα στρεφονται εναντιον μου και λενε οτι δεν ειδαν τετοιες καταστασεις γυρω τους,τοτε απλα στρουθοκαμηλιζουν...
« Last Edit: October 09, 2007, 01:41:28 am by emmanuel » Logged

tu/e
alekos
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
Re: Αυλαία....στην πιο δραματική εξεταστική που έγινε ποτέ...
« Reply #1 on: October 06, 2007, 00:07:23 am »

Ήμουνα και εγώ από αυτούς που πήραν το ρίσκο των πολλών μαθημάτων αλλά κάπου στην πορεία το σχέδιο κατέρρευσε. Η μεγαλύτερη μου αποτυχία σε εξεταστική αλλά δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά (είμαστε?) και τα γ..... μαθήματα θα τα περάσουμε. Να πω την αλήθεια η στάση ορισμένων καθηγητών είναι αυτή που με έχει βάλει στην πρίζα ώστε το ερχόμενο έτος να κάνω την υπέρβαση.   

Αυτήν την στιγμή προτιμώ να προσπεράσω και να προχωρήσω παραπέρα.

Keep walking όπως λέει και ο Τζόνης

P.S Η infosystem ήταν άθλια μην κάνετε τον κόπο να πάτε

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: October 06, 2007, 00:13:46 am »

Και γω αυτο εκανα αρχικα, ηθελα να δωσω οσο πιο πολλα μπορω, ηταν και η πρωτη μου εξεταστικη και μπορω να πω οτι το σχεδιο ναυαγησε... Αρκετα... Για αυτο και στην συνεχεια εφαρμοσα το σχεδιο σκουπα...Λιγα και καλα και οπως τα περασω... Εχω μαζεψει πολλα υπεροχα 5αρια και 6αρια Smiley Και χρωστουμενα απο το πρωτο ετος..
Δωσμενα 9 Περασμενα 4 με 6
« Last Edit: October 06, 2007, 00:36:20 am by crystal » Logged
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #3 on: October 06, 2007, 00:21:42 am »

Εντάξει ρε συ, δίκιο έχεις κατά βάση, αλλά μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα. Μια αποτυχημένη εξεταστική ήταν, θα περάσει. Σε λίγο καιρό θα είναι απλά μια μακρινή ανάμνηση. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Αν αυτό ήταν δράμα και τραγωδία, τι να πουν και οι άλλοι που κάηκαν όλα τα υπάρχοντα τους;
Βέβαια έτσι το βλέπω εγώ που είχα λίγα μαθήματα να δώσω γιατί ήμουν στα τελειώματα, καταλαβαίνω πως ήταν πολύ χειρότερα για σένα. Μην απογοητεύεσαι πάντως, φαίνεται να ενδιαφέρεσαι και θα βρεις το δρόμο σου.
Γνώμη μου είναι πάντως πως αν θέσουμε αυλαία τον φετινό Οκτώβρη, έναρξη πρέπει να βάλουμε την πρώτη μέρα που άρχισε η κατάληψη τον Μάη του 2006. Γιατί όλα αυτά, όσο και αν δε θα 'πρεπε, αποδείχτηκαν αλληλένδετα.

Από απολογισμό τώρα, μάλλον 5/6 περνάω (το ένα ήδη το έκοψα άρα 4/6), αλλά τα δικά μου αποτελέσματα προφανώς δεν είναι ενδεικτικά. Πλην των ΣΑΕ 1 και 2 με τα γνωστά του Πετρίδη και τα παλούκια θέματα της Αξιοπιστίας, τα υπόλοιπα μαθήματα κύλησαν ομαλά. Έτσι παρόλο που ήταν αποτυχημένη εξεταστική με απόλυτα κριτήρια, μέσα στο γενικότερο κλίμα δεν μου άφησε ιδιαίτερα κακή εντύπωση...

Και θα κλείσω με την ευχή το τμήμα να μην ξαναζήσει τέτοιες μέρες όπως στο διάστημα Μάιος 2006-Οκτώβριος 2007 Roll Eyes

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #4 on: October 06, 2007, 00:24:23 am »

Κι εγώ αυτό το πλάνο ακολούθησα.
Έδωσα πολλά,καμιά 13-14.δεν ξέρω ακριβώς πόσα.
πέρασα τα μισά.
Η χειρότερή μου εξεταστική.Ναυάγιο.
Από τη μία αν το δεις,λες μια γ... εξεταστική είναι και πόσα μαθήματα να περάσω σε μία εξεταστική,πάνω από 7;
Έλα ντε που καβάντζωσα καμιά 10 μαθήματα στην πλάτη μου από δω και πέρα...
Δύσκολα τα πράγματα.
Ευτυχώς η αυλαία για μένα έπεσε την Τετάρτη.
Για την ακρίβεια την Τρίτη,και δεν έπεσε,την έριξα άδοξα,λίγο πριν το τελευταίο μάθημα,γιατί δεν άντεξα να διαβάσω άλλο.Θα μου πείτε,για μία μέρα κι ένα τελευταίο μάθημα;Ναι,κάποιες φορές δεν πάει άλλο.Τόσο απλά.
Εγώ emmanuel δενξεκίνησα με ακμαίο ηθικό,ξεκίνησα με κουρασμένο ηθικό.
Ένα απαιτητικό εαρινό εξάμηνο,γεμάτο εργαστήρια κι εργασίες (πολύ ενδιαφέρουσες κατά τ'άλλα),ένα καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι?) όλο διάβασμα και 40 μέρες εξουθένωση.
Και να'χεις και τους δασκάλους σου να σου λένε για το καλό σου.
(Κι είμαι στο θάλαμο 9 για το καλό μου λέει ένα τραγουδάκι)
Δε με νοιάζει πλέον πόσα χρωστάω και πότε θα τελειώσω,θα τελειώσω.
Απλά από δω και πέρα πολύ δύσκολα θα ξαναεμπιστευτώ αυτούς που κάθονται εκεί πάνω στον πίνακα και μου μεταδίδουν τις πλούσιες γνώσεις τους.
Γιατί όταν τόσοι φοιτητές τους χρειάστηκαν,κοιτούσαν από την άλλη μεριά.
Οι περισσότεροι τουλάχιστον,για να μην τα τσουβαλιάζουμε όλα...
Τουλάχιστον έτσι ξέρω τα όρια.Από δω εγώ κι από κει οι άλλοι.Κι αυτό είναι απαίσιο,γιατί ήμουν ανάμεσα στα άτομα που προσπάθησαν να κρατήσουν τις ισορροπίες και κάποιες σχέσεις καλές.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
aliakmwn
Guest
« Reply #5 on: October 06, 2007, 00:28:17 am »

Ρε παιδια, να σας ρωτησω κατι εκ βαθους καρδιας, που ΔΕΝ ειναι off-topic και δεν θελω να διαγραφει:

Χυλοπιτα δεν εχετε φαει ποτε σας, απο καποιον/καποια που ερωτευτηκατε?

Και πιο γενικα: Δεν εχετε ξαναποτυχει ποτε και σε τιποτα?

(Τι να πω... Μηπως οι 5 ολοκληρωτικα καμενες εξεταστικες που εχω στην πλατη μου να μ' εχουν κανει πιο ψυχραιμο...)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: October 06, 2007, 00:28:36 am »

Quote from: marauber on October 06, 2007, 00:21:42 am
Εντάξει ρε συ, δίκιο έχεις κατά βάση, αλλά μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα. Μια αποτυχημένη εξεταστική ήταν, θα περάσει. Σε λίγο καιρό θα είναι απλά μια μακρινή ανάμνηση. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Αν αυτό ήταν δράμα και τραγωδία, τι να πουν και οι άλλοι που κάηκαν όλα τα υπάρχοντα τους;
Βέβαια έτσι το βλέπω εγώ που είχα λίγα μαθήματα να δώσω γιατί ήμουν στα τελειώματα, καταλαβαίνω πως ήταν πολύ χειρότερα για σένα. Μην απογοητεύεσαι πάντως, φαίνεται να ενδιαφέρεσαι και θα βρεις το δρόμο σου.
Γνώμη μου είναι πάντως πως αν θέσουμε αυλαία τον φετινό Οκτώβρη, έναρξη πρέπει να βάλουμε την πρώτη μέρα που άρχισε η κατάληψη τον Μάη του 2006. Γιατί όλα αυτά, όσο και αν δε θα 'πρεπε, αποδείχτηκαν αλληλένδετα.

Από απολογισμό τώρα, μάλλον 5/6 περνάω (το ένα ήδη το έκοψα άρα 4/6), αλλά τα δικά μου αποτελέσματα προφανώς δεν είναι ενδεικτικά. Πλην των ΣΑΕ 1 και 2 με τα γνωστά του Πετρίδη και τα παλούκια θέματα της Αξιοπιστίας, τα υπόλοιπα μαθήματα κύλησαν ομαλά. Έτσι παρόλο που ήταν αποτυχημένη εξεταστική με απόλυτα κριτήρια, μέσα στο γενικότερο κλίμα δεν μου άφησε ιδιαίτερα κακή εντύπωση...

Και θα κλείσω με την ευχή το τμήμα να μην ξαναζήσει τέτοιες μέρες όπως στο διάστημα Μάιος 2006-Οκτώβριος 2007 Roll Eyes

Ρε συ marauber,δε μας αφήνεις με τις καταλήψεις να πούμε;
Εκεί ήσουν και το τμήμα αποφάσισε άλλα.
Δε φταίνε οι καταλήψεις μόνο.Φταίει και η διάθεση για τιμωρία μετά τις καταλήψεις,θα μπορούσαμε να μη χάσουμε τίποτα,χρονικά τουλάχιστον.Αλλά δε θέλησαν να μας δώσουν ούτε καν μία ακόμα εξεταστική.
Δηλαδή τα άλλα πολυτεχνεία π.χ. τι είναι;Ηλίθιοι είναι εκεί ή γουστάρουν εξετάσεις;
Απλά κάποιοι έκαναν ωραίο καλοκαίρι και έβαλαν θέματα μια φορά.Τζαμάικα!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: October 06, 2007, 00:29:30 am »

Quote from: aliakmwn on October 06, 2007, 00:28:17 am
Ρε παιδια, να σας ρωτησω κατι εκ βαθους καρδιας, που ΔΕΝ ειναι off-topic και δεν θελω να διαγραφει:

Χυλοπιτα δεν εχετε φαει ποτε σας, απο καποιον/καποια που ερωτευτηκατε?

Και πιο γενικα: Δεν εχετε ξαναποτυχει ποτε και σε τιποτα?

(Τι να πω... Μηπως οι 5 ολοκληρωτικα καμενες εξεταστικες που εχω στην πλατη μου να μ' εχουν κανει πιο ψυχραιμο...)

Μάλλον το τελευταίο παίζει το ρόλο του...!  Wink

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #8 on: October 06, 2007, 00:31:12 am »

Αυτή η πρώτη εξεταστική θα μας φάει εμάς...

Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ..

Αρχικά, με τη νοοτροπία του λυκείου είχα θέσει υψηλό στόχο. Να δώσω 8, να περάσω και τα 8 με καλό βαθμό. Και θεώρησα ότι ήταν άνετα στις δυνατότητές μου.
Μετά άρχισαν οι εκπτώσεις...
Άντε, ας μη δώσω αυτό το μάθημα, να το διαβάσω καλύτερα όταν έχω χρόνο. Άντε ας μη δώσω το άλλο, δεν έχω άλλο κουράγιο σήμερα να το ξεκινήσω και αύριο δεν θα προλάβω. Άντε ας μη δώσω το επόμενο γιατί θα κοπώ, ας διαβάσω κάτι άλλο στη θέση του. Και περνούσαν οι μέρες και έπρεπε να διαλέξω άλλα μαθήματα να δώσω, πιο δύσκολα, αλλά με περισσότερο χρόνο μπροστά μου να τα διαβάσω (περισσότερο = 1,2 μέρες παραπάνω)
Και δεν βγαίναν αποτελέσματα και αυτό με πίεζε ακόμη περισσότερο. Η ψυχολογική πίεση συνδυάστηκε και με την περαστική γρίπη και ήρθε κι έδεσε το πράγμα.

Προσωπικά, κάπου εκεί στο 6ο μάθημα, κατέρρευσα. Το μυαλό σταμάτησε να δέχεται οποιαδήποτε γνώση. Απελπισία. Ακόμη και αποχή 1 μέρας από διάβασμα δεν έσωσε την κατάσταση. Και μετά... τίποτα.
Το χάος. Μέσα σε μια έκλαμψη κουράγιου και με τη βοήθεια ενός φίλου το μάθημα (μάλλον) περάστηκε. Αλλά ήταν σαν να έκανα ένα γερό reset στο μυαλό, σβήνοντας όλα τα προηγούμενα μαθήματα, όλο το άγχος, την αγωνία, ακόμη και το ενδιαφέρον. Πλέον τίποτα. Με νοιάζει να τα περάσω, εξακολουθεί να μ'αρέσει το διάβασμα, αλλά είτε υπάρχει η εξεταστική είτε όχι είναι ένα και το αυτό. 1 έμεινε; ε νταξ.. και 10 να μένανε το ίδιο κάνει. Θα το κοιτάξω, θα πάω θα γράψω.. Δεν με νοιάζει.

Απλά πείτε μου ένα πράγμα... Δεν θα είναι πάντα έτσι ε; Κρίμα γιατί στην αρχή μ' άρεσε..

ΥΓ. Αποτελέσματα ήρθαν καλά. Βάζοντας στόχο το φεγγάρι, ακόμη κι αν αποτύχεις θα βρεθείς κοντά στ' αστέρια... Δοσμένα: 8 Περασμένα:

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
alekos

είδος προς εξαφάνιση...

View Profile
« Reply #9 on: October 06, 2007, 00:33:49 am »

Πάντως σήμερα ,αν και καλά διαβασμένος, το μυαλό μου κήρυξε απεργία όταν έδινα Ηλεκτρονική 3.
Πρωτόγνωρη εμπειρία

shumacher=showmacher      
   Τώρα που πλάκωσαν οι μπάτσοι του inet ορίστε η λύση https://xerobank.com/ και http://www.torproject.org/
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #10 on: October 06, 2007, 00:34:25 am »

Quote from: cecs on October 06, 2007, 00:28:36 am
Quote from: marauber on October 06, 2007, 00:21:42 am

Ρε συ marauber,δε μας αφήνεις με τις καταλήψεις να πούμε;
Εκεί ήσουν και το τμήμα αποφάσισε άλλα.
Δε φταίνε οι καταλήψεις μόνο.Φταίει και η διάθεση για τιμωρία μετά τις καταλήψεις,θα μπορούσαμε να μη χάσουμε τίποτα,χρονικά τουλάχιστον.Αλλά δε θέλησαν να μας δώσουν ούτε καν μία ακόμα εξεταστική.
Δηλαδή τα άλλα πολυτεχνεία π.χ. τι είναι;Ηλίθιοι είναι εκεί ή γουστάρουν εξετάσεις;

Quote from: emmanuel on October 05, 2007, 23:55:43 pm
Ας κρατησουμε αυτό το χώρο καθαρό από διαφωνίες και διαμάχες μεταξύ μας,οσο μπορούμε

Χαλάρωσε. Αν πρόσεξες είπα πως "όλα αυτά, όσο και αν δε θα 'πρεπε, αποδείχτηκαν αλληλένδετα". Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι υποννοώ πως φταίνε μόνο οι καταλήψεις; Εμμέσως πλην σαφώς είπα πως θα έπρεπε αυτή η εξεταστική να είναι αλλιώς, ασχέτως των όσων έχουν προηγηθεί. Δυστυχώς οι καθηγητές μας είχαν άλλη γνώμη...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
aliakmwn
Guest
« Reply #11 on: October 06, 2007, 00:35:32 am »

Ηλιθιοι ειναι και εκει, ηλιθιοι ειμαστε κι εδω.
Οπα μαλακια εγραψα.
Ουτε εκει ειναι ηλιθιοι, ουτε εδω, μια χαρα εξυπνοι ειμαστε ολοι.
Χμμμ, ας το ξανασκεφτω.
Βασικα ισως εμεις να ειμαστε λιγοτερο ηλιθιοι απ' αυτους. Αλλα και παλι, ισως οχι, ισως αυτοι να ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο μας!

Το σιγουρο ειναι πως παντα καποιος αλλος ειναι πιο ηλιθιος απο μενα - απο τη δικη μου οπτικη γωνια, γιατι απο τη δικη του μαλλον εγω ειμαι πιο ηλιθιος απ' αυτον.

Τελος στην βαρυγδουπη απαντηση, σ' εναν βαθυστοχαστο συλλογισμο.

Ε αυτο λεω κι εγω: Να το κλεισουμε το μπουρδελο, καταληψη διαρκειας, για να διεκδικησουμε τις εξεταστικες που θα χασουμε!!!

Ε φυσικα, παντα φταινε οι αλλοι...
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #12 on: October 06, 2007, 00:38:54 am »

Νιώθω πιο κουρασμένη από ποτέ.

Η εξεταστική δεν έχει τελειώσει ακόμη για μένα.Την Τρίτη-με το καλό.

Ήταν μια εξοντωτική εμπειρία. Δεν έδωσα τόσα μαθήματα όσα η Στέλα και ο Μανόλης. Προτίμησα λιγότερα τα οποία ενδεχομένως να τα περάσω όλα.(μεχρι στιγμής όλα πανε καλα.)

Είμαι ΠΤΩΜΑΑΑΑΑ....(γαμώτο Ξωτικό και πτώμα γίνεται????? Cheesy )

Βλέπω την εξεταστική σαν το προσωπικό μου Βατερλό,βγαίνω απ' αυτή με την πλάτη φορτωμένη ένα έτος(πάνω κάτω). Και ίσως κάπως απογοητευμένη.Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά τα χαστούκια.

Χαίρομαι βεβαια που στα μικρότερα έτη έχω φίλους κ φίλες για να παρακολουθούμε παρέα τα μαθήματα! Smiley

Μη λυσσάτε με τις καταλήψεις. Μη γίνει κι αυτό το τόπικ όμοιο με τα άλλα! Sad

Ό,τι έγινε έγινε. Και από δω και πέρα ο καθένας ας πάρει στα χέρια του τις σπουδές του να δει τι 8α κάνει.

Θα επανέρθω την Τρίτη, μόλις πέσει κ η αυλαία του Ξωτικού- έτσι για να είναι πιο ολοκληρωμένη η άποψη μου...

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
aliakmwn
Guest
« Reply #13 on: October 06, 2007, 00:40:26 am »

Quote from: cecs on October 06, 2007, 00:29:30 am

Μάλλον το τελευταίο παίζει το ρόλο του...!  Wink

Ωραια.

Συνεπως για το καλο το δικο μας, του τμηματος, της επιστημης, της κοινωνιας, και για να μεινουν θεσεις στα ψυχιατρεια γι' αυτους που πραγματικα τις εχουν αναγκη, να αποφασισει το τμημα να κοβει τον καθε φοιτητη, στα πρωτα 2 χρονια, σε 20 περιπου μαθηματα που τα δινει και κανονικα τα περναει.

Επισης, παμε ολοι να κανουμε ενα μεγαλο παρτυ, και να αρχισουμε διαγωνισμο χυλοπιτας - οσοι ηταν στα πρωτα παρτυ του thmmy.gr ξερουν για τι μιλαω Wink

ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ! ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

Σοβαρη απαντηση:

Οι μονοι που πραγματικα την πληρωσαν, υπεφεραν, καταταλαιπωρηθηκαν, και αδικηθηκαν σ' αυτην την εξεταστικη ειναι οι πρωτοετεις (οχι οι καινουργιοι φυσικα, οι πρωτοετεις του 2006-07).
Πεσαν με τα μουτρα στα βαθια και φαγαν τη φρικη της ζωης τους.

Ηρεμια παιδια, παρτε το χαλαρα και ολα θα στρωσουν. Και μη φοβαστε! Τα πρωτα 27 χρονια ειναι δυσκολα.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #14 on: October 06, 2007, 00:41:42 am »

Όχι πάντα,μπορεί να φταίω κι εγώ κι εσύ κι η γάτα μου μαζί.Αλλά σίγουρα φταίνε κι οι άλλοι,και μάλιστα πολύ.

Όσο για το μπουρδέλο που λες,τι να σου πω.
Επίσης παίζει του χρόνου να μην κάνουμε καμία εξεταστική,καθόλου,τίποτα,να δούμε πώς θα πάμε.Αφού πειραματιζόμαστε έτσι κι αλλιώς.Να κρατήσουμε και...στατιστικές!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: