• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:35:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:35:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by okan
[Today at 00:33:03]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426703
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 149
Total: 187
Mr Watson
Captain
andyy
PurpleWitch
Nikos_313
vagk
gprok
giannisdomu
eli_k
micelethe
Potest
fkaravi
christina02
cchristodoulou
Rithan
giorgosss03
elctricalbill
filkilkis
gtapalis
le papillon
Karkarias
abunchofcells
ElectroShock
sofoklhs_pizza
Akis Papanikolaou
chris_p30
engineer2030
chriskazakos
bit11
rafail zisiadis
Βασιλης
κοτζακ
Nianaro
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Πορεία 17 Νοεμβρίου 2006
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Πορεία 17 Νοεμβρίου 2006  (Read 8096 times)
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πορεία 17 Νοεμβρίου 2006
« Reply #15 on: November 18, 2006, 10:22:26 am »

Να σας πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία....
 Ήμουν κι εγώ στην πορεία, αλλά έφυγα πριν καταλήξει στο Πολυτεχνείο΄(έφυγα έγκαιρα λόγω φεστιβάλ κινηματογράφου). Και που λέτε, πάω κατά τις 10 στ Βακούρα να δω μια ταινία, και στο δρόμο αρχίζω να νιώθω την παρουσία των εκλεκτών μας δακρυγόνων... Μέχρι να φτάσω στο σινεμά είχε ήδη αρχίσει το τσούξιμο σε μάτια και λαιμό.
 Μέσα στο σινεμά όλοι κλαίγανε, για τον ίδιο λόγο. Και όσο περνούσε η ώρα τα πράγματα γινόταν χειρότερα. Σε μια στιγμή μαζεύτηκε όλος ο κόσμος στις τουαλέτες για να πλυθεί και να ανακουφιστεί. Κι όλα αυτά που; Σε ένα διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφο. Το οποίο παρακολουθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών, υποτίθεται και όλων των χωρών.
 Και αν κάποιος είχε αναπνευστικά προβλήματα; Όταν πας σε μια πορεία, δε δικαιολογείται φυσικά να πέσουν δακρυγόνα, αλλά τουλάχιστον είσαι κάπως προετοιμασμένος. Ξέρεις ότι εκεί που πήγες υπάρχει μια περίπτωση να συμβεί κάτι παρόμοιο. Ο κόσμος όμως που πάει αμέριμνος στο Φεστιβάλ(και οπουδήποτε αλλού) τι φταίει;
 Αυτό που επίσης με εντυπωσίασε είναι το πόσο τέλεια είναι αυτά τα χημικά! Δεν ξέρω που ακριβώς γινόταν οι φασαρίες και ρίχναν τα δακρυγόνα, αλλά σίγουρα δεν ήταν κοντά σε μας, γιατί δεν ακουγόταν φασαρίες. Άρα, αυτά ερχόταν από κάπου μακριά, και ίσως να'χαν πέσει και πριν από ώρα, αλλά η επίδρασή τους δε έκανε να νομίζεις ότι στα ρίχνουν στη μάπα. Εγώ προτείνω η αστυνομία να απορροφά κάθε χρόνο νέους επιστήμονες και να τους αναθέτει να βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τη σύνθεση των δακρυγόνων...
 Πέρα από την πλάκα, θεωρώ τα δακρυγόνα πολύ άνανδρα. Γίνεται μια φασαρία(αν γίνεται, γιατί καμιά φορά πέφτουν δακρυγόνο και στα καλά καθούμενα)και μη μπορώντας να ελέγξεις την κατάσταση ρίχνεις την εύκολη λύση, τα δακρυγόνα. Έτσι εξαφανίζεις κάθε είδος ζωής σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων, και ησύχασες. Τώρα θα μου πεις, και τι άλλο να κάνουν; Δε με νοιάζει, γι'αυτό σπουδάζουν. Ας βρουν κάτι πιο τίμιο...

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
pmousoul
Guest
« Reply #16 on: November 18, 2006, 14:44:44 pm »

Παραθέτω ένα συμπιεσμένο αρχείο με φωτογραφίες από την πορεία (οι φωτογραφίες είναι αριθμημένες, ώστε να γίνει εύκολη αναφορά σ' αυτές):

http://rapidshare.com/files/3832913/poreia.zip.html(περίπου 7,5 ΜΒ)

Α/Α                                       ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1                                             Η πορεία βρίσκεται στην Εθνικής Αμύνης.

2-12                                         Η πορεία σε διάφορα σημεία της οδού Τσιμισκή,  πριν να φτάσει στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

13-16                                       Η πορεία στην διασταύρωση οδού Τσιμισκή και πλατείας Αριστοτέλους. Σε αυτό το σημείο το πρώτο μπλοκ (αποτελούμενο κυρίως από φοιτητές της ΠΚΣ) τελειώνει την πορεία του, και διαλύεται στην Αριστοτέλους.

17-19                                       Η πορεία (τα υπόλοιπα μπλοκ) επί της οδού Ελ. Βενιζέλου κατευθύνεται προς Εγνατία.

20                                           Η πορεία επί της Εγνατίας.

21                                           Καμάρα.

22                                           Διασταύρωση Εγνατίας και Εθν. Αμύνης.

23-24                                       Έξω από την Θεολογική.

25-27                                       Έξω από το Πολυτεχνείο.

28-30                                       Μέσα στο Πολυτεχνείο (...και το μπουφέ σε λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε !!! Roll Eyes Grin)

31-32                                       Τα περιβόητα από τους δημοσιογράφους επισόδεια !!! (Πολύ το χάρηκα που έφευγαν απογοητευμένοι !!! Grin)

ΥΓ: Προσπάθησα να το ανεβάσω στον προσωπικό χώρο που μου διαθέτει το Πανεπιστημίο, αλλά το αίτημά μου απορρίφθηκε με ένα μήνυμα που έλεγε ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Huh Τέσπα... Wink
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: November 18, 2006, 14:45:38 pm »

πολυ καλη δουλεια ngine
σε ευχαριστούμε Smiley
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #18 on: November 18, 2006, 14:52:46 pm »

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΘΕΣΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,κυριολεκτικά!

Φοβόμουν,όσο κι αν δεν το έλεγα στη διάρκεια της πορείας,αλλά αντίθετα έλεγα "ψυχραιμία,ας μη φοβόμαστε",ότι δε θα προλάβουμε να φτάσουμε στο Πανεπιστήμιο.
Φοβόμουν πολύ πως θα γίνει κάτι τέτοιο.

Όμως,η περιφρούρηση ήταν άψογη,κρατήσαμε αλυσίδες,όλα τα μπλοκ μετά την Αριστοτέλους ακολούθησαν το δικό μας μπλοκ (που όσο κι αν ακούγεται παράδοξο είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή ηλεκτρολόγων και μηχανολόγων και όχι το...μπροστινό μας,αν και στο πανό του έγραφε το όνομα του συλλόγου μας,βλέπετε σημασία δεν έχει το τυπικό ,αλλά το τι νιώθεις!) και ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ.

Ήταν η πρώτη 17 Νοέμβρη που έχω ζήσει στο Πολυτεχνείο,στην οποία υπήρχε συνεχώς κόσμος από το πρωί,και όχι ερημιά,και ειδικά το βράδυ με την εκδήλωση στην αίθουσα τελετών,το θεατρικό και το ρεμπέτικο γλέντι,όπως και την καλή διάθεση όλων μας,γεμίσαμε το Πολυτεχνείο μας.
Ένα μεγάλο μπράβο στον Τάσο,που δεν ήρθς στην πορεία,αλλά έμεινε στα μετόπισθεν,στο ραδιοφωνικό σταθμό 1431am για να μεταδίδει από εκεί ζωντανά την πορεία.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον πρύτανή μας που ανέλαβε όλη την ευθύνη και έκανε τν παρέμβασή του με αυτόν τον τρόπο.Μπράβο!

Ένα μεγάλο μπράβο και στα ΜΑΤ μας που για άλλη μια φορά πετάνε τα δακρυγόνα λες και είναι καραμέλες...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Νessa
Guest
« Reply #19 on: November 18, 2006, 14:57:53 pm »

Εγώ που πήγα στο παρτάκι κατά τις 11 η ώρα περνώντας μέσα από την περιοχή της φιλοσοφικής υπέφερα από τα δακρυγόνα... είχε κάτω κάτι σπασμένες λάμπες, κάτι φωτιές... μικροεπεισόδια έγιναν, αλλά με παρέμβαση του πρύτανη οι μεν αστυνομικοί υποχώρησαν προς Μελενίκου, οι δε ταραξίες αποχώρησαν από την Αγ. Δημητρίου.

Πάντως γενικά όσα έγιναν δεν πρέπει να είχαν καμία σχέση με το χαμό που γίνεται άλλες χρονιές. Ένα μπράβο και στην Αντιεξουσιαστική Κίνηση που κατέλαβε και περιφρούρησε κάποιους χώρους ώστε να μη μπουν τα μπάχαλα.
pmousoul
Guest
« Reply #20 on: November 18, 2006, 15:24:56 pm »

Quote from: Νessa on November 18, 2006, 14:57:53 pm

... Ένα μπράβο και στην Αντιεξουσιαστική Κίνηση που κατέλαβε και περιφρούρησε κάποιους χώρους ώστε να μη μπουν τα μπάχαλα.

Και 'γω το πιστεύω αυτό... Αν δεν καταλάμβανε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση την Θεολογική οι μπαχαλάκηδες θα τρυπώναν...

Τώρα που ήταν η Αντιεξουσιαστική Κίνηση στην Θεολογική, πού να τολμήσουν να περάσουν έστω και έξω από αυτήν !!!

Παρόλο που συνήθως δεν επικροτώ τον τρόπο δράσης της Αντιεξουσιαστικής (σύγκρουση), αυτήν την φορά τους παραδέχτηκα !!! Wink

ΥΓ: Συγγνώμη που βγήκα off-topic, αλλά με παρέσυρε η Νessa Roll Eyes
« Last Edit: November 18, 2006, 15:27:07 pm by ngine13 » Logged
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #21 on: November 18, 2006, 16:16:15 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:42:55 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #22 on: November 18, 2006, 16:45:24 pm »

Οι δημοσιογράφοι ψάχνουν πάντα κάτι-δυστυχώς αρνητικό μόνο-για να προβάλουν...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #23 on: November 18, 2006, 17:18:28 pm »

Quote from: cecs on November 18, 2006, 14:52:46 pm
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΧΘΕΣΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ,κυριολεκτικά!
wav

Ένα μεγάλο μπράβο στον Τάσο,που δεν ήρθς στην πορεία,αλλά έμεινε στα μετόπισθεν,στο ραδιοφωνικό σταθμό 1431am για να μεταδίδει από εκεί ζωντανά την πορεία.

Μαζι με την Αννα..!
 wav
Ένα μεγάλο μπράβο και στα ΜΑΤ μας που για άλλη μια φορά πετάνε τα δακρυγόνα λες και είναι καραμέλες...

Εγω τους λυπηθηκα ρε παιδια τετοια βαρεμαρα που φαγανε.. Σε καποια φαση τα περισσευουμενα δακρυγονα ηταν η μοναδικη λυση που ειχαν για να θυμηθουν παλιες δοξασμενες μερες επετειου του πολυτεχνειου και γενικα να εχουν κατι να κανουν και ετσι αρχισαν να τα πετανε σε 15 μπαχαλακια (σε φαση "εχει αθηναϊκες πινακιδες"), στα δεντρα, στις πορτες, στα σκυλια που γαβγιζαν, ο ενας στον αλλο και ψηλα στον ουρανο οπου πετουσαν απο εκεινα τε φαντασμαγορικα που σκανε στα τρια σαν πυροτεχνημα..! Κανανε και ενα διαγωνισμο για το ποιος το βαλει μεσα στο συντριβανι..! Παλι καλα που ηρθαν μετα και οι φιλοι τους οι χρυσαυγιτες και παιξανε λιγο..

-----------------------------------------------------------------------------------

Η πορεια ηταν καλη αν και λιγο βιαστικη σαν να ειχαμε ολοι το αισθημα οτι πρεπει να γυρισουμε γρηγορα πισω..! Οταν φταναμε στο πολυτεχνειο υπηρχε ενα σφιξιμο αλλα τελικα μπηκαμε πανηγυρικα..! Το πανεπιστημιο και ειδικα το πολυτεχνειο απο εκεινη την ωρα ηταν γεματο ζωη και ετσι καταφεραμε να απομονωσουμε τα λιγα μπαχαλακια σε μια μικρη περιοχη να παιξουν λιγο.. Τελικα δηλαδη τα καταφεραμε..!
rhum
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #24 on: November 18, 2006, 17:36:32 pm »

Quote from: Ολύμπιος on November 18, 2006, 03:36:07 am
Άνοιξε την τηλεόραση , γιατί από ένα σημείο που βρίσκεσαι κάθε στιγμή δεν έχεις την εποπτεία όλου του χώρου!

Έδειξε κάτι καλόπαιδα η τηλεόραση (εδώ Θεσσαλονίκη λέμε) με τις ακαδημαϊκές τους ενέργειες ...μην νομίζεις...

Πάντως φέτος στην Αθήνα έγιναν περισσότερα επεισόδια από ότι είδα...

Τα οσα -λιγα- εγιναν στην πλατεια χημειου τα ειδα απο κοντα. Αυτο που εγραψα ειναι οτι στην πολυτεχνικη και γυρω απο αυτην μεχρι τη φιλοσοφικη επικρατουσε απολυτη ηρεμια. Οποιοι πηγαν στην πορεια και μετα κατελήξαν στο πολυτεχνειο μεχρι αργα το βραδυ, δεν καταλαβαν τιποτα, δεν ενοιωσαν να απειλουνται  στο παραμικρο καθ'ολη τη διαρκεια. Αντιθετα, διασκεδαζαν και γλεντουσαν. Ειναι αστειο, αλλα τα επεισοδια τα καταλαβαν μονο αυτοι που καθονταν στο σπιτι τους και παρακολουθουσαν tv.

Το ερωτημα λοιπον ειναι ενα: αυτο που εγινε φετος στο πολυτεχνειο μπορουμε του χρονου να το υποστηριξουμε με ακομα περισσοτερο κοσμο, να οργανωθουν και σε αλλα σημεια συναυλιες και εκδηλωσεις, να αποτρεψουμε και αυτα τα λιγα επεισοδια που εγιναν; Μπορουμε του χρονου αυτο το θετικο κεκτημενο που θα εχουμε απο φετος να το γιγαντωσουμε με τη συμμεχη ακομα περισσοτερου κοσμου, με τη συμμετοχη του καθενα απο εμας;

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ...
OldGuard
Νεούλης/Νεούλα
*

search mode...

View Profile
« Reply #25 on: November 18, 2006, 18:20:21 pm »

Καλλά που τα ΜΜΕ είπαν την "αλλήθεια" πάλι... Angry
Μπράβό στους διοργανωτές της θαυμασιας εκδήλωσης που δεν έδειξε ούτε ένα κανάλι που να φτάνει μέχρι την Κρήτη. (Εκτός κι αν έδειξε κάτι την ώρα που ήμουν κι εγώ στην πορεία στο Ηράκλειο.)

ΝΙΚΟΣ
OldGuard
Νεούλης/Νεούλα
*

search mode...

View Profile
« Reply #26 on: November 18, 2006, 18:42:33 pm »

Φυσικά το μπράβο αξίζει και στους συμμετέχοντες που απέδειξαν ότι το άσυλο φρουρείται τόσο από μερικόυς ανεγγέφαλους προβοκάτορες όσο κι από κάτι ακόμα πιο ανεγκέφαλους - σκέτα κράνη δηλαδή- μπάτσους, αποδεικνύοντας οτι η θέση και των δύο είναι οπουδήποτε μακριά από πανεπιστημιακά ιδρύματα.

ΝΙΚΟΣ
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #27 on: November 18, 2006, 18:59:22 pm »

Επεισόδια έγιναν και μπροστά στη φιλοσοφική... στην Εγνατία!

Και τα προηγούμενα χρόνια που πήγαινα εγώ μην νομίζεις ότι φοβόμουν ότι απειλείται η ζωή μου! Grin
Ούτε συνάντησα επεισόδια, γιατί δεν έχω καμία διάθεση να πλακώνομαι με ανεγκέφαλα βουτυρόπαιδα που νομίζουν ότι κάνουν κάτι κάνοντας μαλακίες!
Γενικά ποτέ κανέναν δεν έχω ακούσει να ανησυχεί για τα επεισόδια στα αλήθεια!
Όσοι έλεγαν ότι φοβούνται, το έκαναν για να πάνε κάπου αλλού την ώρα της πορείας!

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #28 on: November 18, 2006, 19:18:27 pm »

Ολυμπιε, το ξερουμε οτι εσυ δεν κολωνεις πουθενα... Δεν χρειαζεται να μας το λες συνεχεια.

Παντως, οποιος θελει να βρει φασαριες θα βρει. Ας πουμε στον δρομο ηταν ενας που κορναρε γιατι ειχε αναψει πρασινο και ο μπροστινος καθυστερουσε. Τρομερη φασαρια. Η το αλλο, οπως ειπε και ο Greg, εσκασε ενα λαστιχο στο Πανοραμα. Εικαζεται οτι η ΕΟ "25 Μαρτη" διεκδικει την δικαιωση του ενδοξου αγωνα της.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #29 on: November 18, 2006, 19:23:31 pm »

Κουκουλοφόροι που μεσα στη μέση της εγνατίας πετάνε πέτρες και καδρόνια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο δεν τους ψάχνεις για να τους βρεις σαν αυτόν που κόρναρε...

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: