• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:24:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:24:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 139
Total: 209
ganasto
mdimitrig
giotsa
Paschalina.S
tasos_ntv
dimitrisblioumis
AA RE LEWN
Napoleontas
GeorgeChri
glavdakis
Feelsbatman
Kv
vevi
Naks404
xarabalios
xristodoulou
evax
mariajuana
thathas12
meni
ggalamat
ntinara
xrhstos
soule
themisb
engineer2030
aachmet
gprok
andyy
kkotsopo
giannnnis23
Kazi
sylaiangel
Zoe06
George_RT
geoagour
PAPARI69
stefanos hios
vasilikitsatsi
Fotis Roukoutakis
Soterd52
nikol michalou
Billyskotsikas
mihanologos
faidonchatz
gkyrodi
Antigoni
Conriz
useranknown
xeniam
fopapadopoulos
kstavroulis
PeriklisL
Ioakeim Zisis
fungi
georsoti
athenamits
mariachatz
apapagd
asimeniacha
tzortzis
Psychoktonos_
vajim
tasos potsakis
EvP
kostas1507
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική συζήτηση περι Γενικής Συνέλευσης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Γενική συζήτηση περι Γενικής Συνέλευσης  (Read 4805 times)
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #15 on: November 02, 2006, 03:46:38 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:46:23 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
miko
Θαμώνας

View Profile
Re: ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)
« Reply #16 on: November 02, 2006, 03:50:16 am »

δεν θελω να ξαναμπω στην διαδικασια να σου εξηγησω το λαθος της αποψεως σου σε οτι αφορα την γνωμη  μου.σιγουρα δεν υπαρχει λογος να διαγωνιστουμε σε οτιδηποτε παρα μονο σε οτι αφορα το καλο της σχολης που εσυ κ εγω ανηκουμε.

δεν είναι κρίμα?
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #17 on: November 02, 2006, 13:59:52 pm »

Δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε την περσινή κατάσταση με τη φετινή.Οι περσινές ΓΣ ήταν άθλιες σε σχέση με αυτές που κάνουμε τώρα-αν και οι τωρινές έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης σίγουρα!
Πέρσι συμμετείχαν απιπλέον ελάχιστα άτομα εκτός παρατάξεων,γιατί δεν μπορούσαν να ακούνε συνέχεια πορωμένους παραξιακούς να μπαχαλεύουν τη ΓΣ.Τώρα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από φοιτητές,μένουν στη ΓΣ-η οποία πλέον γίνεται στο αμφιθέατρο κάτω από το Παναγιωτόπουλος και όχι....στην αίθουσα 5-και μάλιστα όλο και περισσότεροι αρχίζουν να εκφράζουν τη γνώμη τους σε κάθε ΓΣ.
Δεν είναι σκόπιμο να μπούμε σε μια λογική διαγωνισμού για το ποιος συμμετέχει πιο πολύ,στόχος,αντίθετα,είναι η διευκόλυνση των φοιτητών και,επιπλέον,ο κύριος λόγος να γίνει ΓΣ την επόμενη βδομάδα είναι ότι είμαστε ενόψει Πολυτεχνείου και πρέπει να προλάβουμε να οργανωθούμε καλύτερα ως προς αυτό το 4ήμερο και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
Αυτά!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Doctor_Doctor
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #18 on: November 02, 2006, 15:51:14 pm »

Πάντως έχω την εντύπωση ότι στις δύο ή στις τρεις είχε πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι στις έξι που ψηφίσαμε...

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #19 on: November 02, 2006, 17:59:03 pm »

Αυτό αληθεύει αλλά οφείλεται κυρίως στο ότι κάποιοι δεν αντέχουν να καθίσουν ως το τέλος της συνέλευσης λόγω συνθηκών.
  Πάντως και Σάββατο ή και απόγευμα να τη βάζαμε, π.χ. 5 η ώρα, πιστεύω πάλι κατά τις 7 θα ήταν ο περισσότερος κόσμος, και θα τελειώναμε κατά τις 9.30, όπου πάλι θα είχαν μείνει οι μισοί...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #20 on: November 02, 2006, 18:01:46 pm »

Κυριολεκτικά λέμε ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα!!Βελτίωση?'Οχι καμία βελτίωση δεν υπήρξε στη γ/σ.Στασιμότητα.

Πως ερμηνεύεται η βελτίωση?
Η βελτίωση ερμηνεύεται με βάση τη συμμετοχή. Η ερμηνεία της τοπικής αιχμής στη συμμετοχή ήταν ο κόσμος που ήρθε για να μη ψηφιστεί κατάληψη, είδε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πλαίσιο και έφυγε. Απο εκεί και πέρα έμειναν στάνταρ άτομα ΔΑΠ/ΠΑΣΠ και έπειτα οι ίδιο 100-120(λίγο περισσότεροι από τη προηγούμενη φορά διότι γύρισαν καμιά 10αρια από το τόπο τους μετά την εξεταστική)που περνούν το πλαίσιο που υπερασπίζονται. (Σε αυτή τη φάση ακούω τα περί της γσ, υποχρέωση των φοιτητών κτλ..) Άρα οι ίδιοι κάθε φορά..
Η συνέλευση πήρε μια απόφαση με συμμετοχή 200/2000=0,1 το δε αποτέλεσμα της αποφασίστηκε περίπου από το 0,06 ή 6% του συνόλου των φοιτητών γεγονός που δείχνει ότι οι συνελεύσεις έχουν μεγάλο
πρόβλημα. Τι βελτιώθηκε που οι ΠΑΣΠ,ΔΑΠ,ΠΚΣ,ΕΑΑΚ, κτλ είχαν περίπου από 3 ομιλητές ο καθένας=12 άτομα τουλάχιστον και ενδιάμεσα τους κάποιοι ανεξάρτητοι(βέβαια και αυτός ο όρος θέλει βαθειά ερμηνεία για να αποδειχθεί η ανεξαρτησία).
Αν δεν αρχίσει να ερμηνεύεται η μεγάλη απουσία και να βρεθούν τρόποι ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή τότε μπορεί κάποιος να αυτοκολακεύεται αλλά απέχει πολύ από τη πραγματικότητα.
Να πω και κάτι αν δε γινόταν διακοπή μαθημάτων η απόφαση που θα λαμβανόταν θα ήταν πάλι από 120 άτομα σε σύνολο 140-150 ατόμων και αυτή είναι η πραγματική συμμετοχή.

Τώρα να ρωτήσω??
α)Γιατί δε γίνεται μια προσπάθεια να ξεκινά η γσ στις 1 και όχι στις 12 ώστε να ολοκληρώνονται τα μαθήματα μέχρι τις 1, αφού γίνονται τις ώρες 9-11, 11-1??
β)Γνωρίζουμε ότι το εξάμηνο είναι στενό χρονικά και παρόλα αυτά σπαταλάμε άδικα ημέρες με διακοπές μαθημάτων και όταν τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο τα πράγματα θα είναι όντως δύσκολα δε ξέρω τι περιθώρια θα μένουν, και τι πρόθεση θα έχουν τότε οι περισσότεροι για μεγαλύτερη κινητοποίηση. Άλλωστε η συμμετοχή στη πορεία είναι προαιρετική όπως και τα μαθήματα, έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι πιστεύει καλύτερο.Αυτό που λέω δεν είναι καθόλου αστείο αν τις διακοπές μαθημάτων από γσ και συμμετοχή σε πορείες τις προσθέσουμε χάνονται πολλά μαθήματα. Ή αν γίνεται αυτό μέσα από τις ίδιες διαδικασίες και όργανα  πρέπει να προκύπτουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναπλήρωση των ωρών που χάνονται. Αυτό είναι ενδεικτικό της ωριμότητάς μας.

γ)Σχετικά με τις αποφάσεις που αφορούν τα μαθήματα.

Νομίζω ότι το θέμα με τις ΗΜ Ι και ΙΙ δεν είναι τόσο θέμα ουσίας.
1)Πολύ πιο σημαντικό είναι να αρχήσουν τα εργαστήρια ηλεκτρονικής και ψηφιακών να λειτουργούν όπως το εργαστήριο κυκλωμάτων και μετρήσεων και έπειτα η εργασία στην ηλεκτρονική\ψηφιακά να είναι ουσιαστική και να μετράει.  
2)Να δημιουργήσουμε σα φοιτητές ομάδες εργασίας με συγκεκριμένο κατασκευαστικο-δημιουργικο-ερευνητικό αντικείμενο και με τη συμμετοχή καθηγητών ώστε όλοι να δραστηροποιούμαστε και να συμμετέχουμε στις ομάδες αυτές με σκοπό να μαθαίνουμε ψάχνωντας και δημιουργώντας.
3)Να απαιτήσουμε περισσότερες συνθετικές εργασίες κυρίως στο βασικό κύκλο(στους τομείς γίνεται αυτό) όπως γίνεται στα κυκλώματα ώστε να μαθαίνουμε ψάχνωντας περισσότερα γύρω από κάποιο αντικείμενο που μας αρέσει και παράλληλα να έχουμε κάποιο bonus από αυτές.

Να τελειώσω τέλος με κάτι που με φοβίζει λίγο..βλέπω μια τάση για απαίτηση να μπούνε πιο πρακτικά θέματα στις σπουδές μας(πχ στήσιμο υπολογιστή, κτλ.) . Αυτά καλό είναι να τα ξέρει καποιος(ή να γίνονται υπαινιγμοί σε σχετικά ,πολύ βαθύτερα όμως επιστημονικα, μαθήματα) όμως να μην υπάρχουν στο πρόγραμμα σπουδών, διότι υποβαθμίζουν το αντικείμενό μας. Οι περισσότερες δουλειές συντήρησης, εγκατάστασης κτλ στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν από ένα ηλεκτρολόγο απόφοιτο ΤΕΙ, αυτό δε σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κοιτάμε να μάθουμε τη δουλειά αυτήαλλά να απαιτήσουμε να υπάρχουν εταιρίες και δουλειές που θα αξιοποιούν τις γνώσεις ενός ηλεκτρολόγου μηχανικού.Σκοπός του μηχανικού είναι η παραγωγή τεχνολογίας Αν απαιτήσουμε να κάνουμε και μάθημα για το πως σκάβουμε το τοίχο για το πως αλλάζουμε ένα ντουί και όχι με τι προδιαγραφές κατασκευάζεται τότε θα είμαστε τεχνικοί(τεχνίτες) όχι μηχανικοί..

Σόρυ αν σας κούρασα.. σκοπός μου δεν είναι να κατακρίνω..είπα τις σκέψεις
μου με πολύ καλές προθέσεις για όλους μας..
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #21 on: November 02, 2006, 18:23:01 pm »

Σωστές οι προθέσεις και αρκετές από τις προτάσεις. Προτείνεις:

Quote from: jarjargr on November 02, 2006, 18:01:46 pm
α)Γιατί δε γίνεται μια προσπάθεια να ξεκινά η γσ στις 1 και όχι στις 12 ώστε να ολοκληρώνονται τα μαθήματα μέχρι τις 1, αφού γίνονται τις ώρες 9-11, 11-1??
β)Γνωρίζουμε ότι ...Αυτό που λέω δεν είναι καθόλου αστείο αν τις διακοπές μαθημάτων από γσ και συμμετοχή σε πορείες τις προσθέσουμε χάνονται πολλά μαθήματα. Ή αν γίνεται αυτό μέσα από τις ίδιες διαδικασίες και όργανα  πρέπει να προκύπτουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την αναπλήρωση των ωρών που χάνονται. Αυτό είναι ενδεικτικό της ωριμότητάς μας.
...
1)Πολύ πιο σημαντικό είναι να αρχήσουν τα εργαστήρια ηλεκτρονικής και ψηφιακών να λειτουργούν όπως το εργαστήριο κυκλωμάτων και μετρήσεων και έπειτα η εργασία στην ηλεκτρονική\ψηφιακά να είναι ουσιαστική και να μετράει.  
2)Να δημιουργήσουμε σα φοιτητές ομάδες εργασίας με συγκεκριμένο κατασκευαστικο-δημιουργικο-ερευνητικό αντικείμενο και με τη συμμετοχή καθηγητών ώστε όλοι να δραστηροποιούμαστε και να συμμετέχουμε στις ομάδες αυτές με σκοπό να μαθαίνουμε ψάχνωντας και δημιουργώντας.
3)Να απαιτήσουμε περισσότερες συνθετικές εργασίες κυρίως στο βασικό κύκλο(στους τομείς γίνεται αυτό) όπως γίνεται στα κυκλώματα ώστε να μαθαίνουμε ψάχνωντας περισσότερα γύρω από κάποιο αντικείμενο που μας αρέσει και παράλληλα να έχουμε κάποιο bonus από αυτές.

Γιατί δεν βγαίνεις ομιλητής στη συνέλευση να ακουστούν? Ή γιατί δεν το κυνηγάς να μπουν σε κάποιο πλαίσιο? Οι ερωτήσεις αυτές είναι ρητορικές, δεν περιμένω απάντηση δηλαδή. Απλώς σου κάνω και εγώ μια πρόταση! Wink

Quote from: jarjargr on November 02, 2006, 18:01:46 pm
Σόρυ αν σας κούρασα.. σκοπός μου δεν είναι να κατακρίνω..είπα τις σκέψεις
μου με πολύ καλές προθέσεις για όλους μας..

Τέτοιες συζητήσεις ποτέ δεν κουράζουν. Αυτές ίσα ίσα είναι που έχουν ουσία. Γιατί έτσι αναδεικνύονται οι απόψεις φοιτητών, και καιρός να αρχίσουν να ακούγονται και έξω από το φόρουμ!..

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
miko
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: November 02, 2006, 18:39:25 pm »

πολυ σωστες κ ενδιαφερουσες οι αποψεις σου jarjargr!ειλικρινα ποτε θα αρχισουν στις συνελευσεις να ακουγονται κ νεα πραγματα παρα να επαναλαμβανονται τα ιδια κ τα ιδια που πολλες φορες πολλα απο αυτα εμενα μου φαινονται ανουσια κ κουραστικα?

δεν είναι κρίμα?
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #23 on: November 02, 2006, 19:23:50 pm »

όταν αυτοί που θέλουν να λέγονται κάποια πράγματα, επιλέξουν να τα πουν παρά να περιμένουν να τα ακούσουν.

Τόσο απλά.

byeeee
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #24 on: November 02, 2006, 19:30:41 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on November 02, 2006, 15:51:14 pm
Πάντως έχω την εντύπωση ότι στις δύο ή στις τρεις είχε πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι στις έξι που ψηφίσαμε...

Σωστή εντύπωση έχεις!Θέλει αντοχές η ΓΣ!
Οι πρωτοετείς μας ειδικά δεν είμαι "μαθημένοι",χα,χα!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #25 on: November 02, 2006, 19:43:06 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:46:17 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: November 02, 2006, 19:52:10 pm »

1.Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί αναρωτιέστε πότε θα αρχίσουν να ακούγονται τέτοιες απόψεις όπως λέτε.Γιατί δεν έρχεστε να τις υποστηρίξετε στη συνέλευση να τις ακούσουν κι οι υπόλοιποι????
Αυτή η λογική του πότε θα "αρχίσουν να ακούγονται" μου φαίνεται εντελώς άτοπη.Ίσως όταν βρεθούν άτομα με το θάρρος να τις εκφράσουν!

2.Τα ζητήματα που είναι κατά την άποψή σου σημαντικά jarjargr μπορούν κάλλιστα να μπουν από εσένα τον ίδιο στο νέο πλαίσιο-όπως έγινε με το πρόσφατο-και να δούμε για το πώς θα πραγματωθούν-όπως επίσης έγινε τώρα!

3.Δεν είναι κακό να βγούμε από εδώ μέσα και με λίγες περισσότερες πρακτικές γνώσεις.Ίσως έχεις παρεξηγήσει λιγάκι την έννοια και την ασχολία του Μηχανικού.Μηχανικός δε σημαίνει να είσαι καθαρά θεωρητικός,σημαίνει βέβαια να έχεις το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο ώστε να μπορέσεις όμως να ανταποκριθείς και σε μία κατάσταση στην πράξη.Δεν είναι κακό να μάθουμε να αλλάζουμε και καμία λάμπα,είναι γελοίο όμως να είσαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ και να ξέρεις να αναλύεις άψογα τα ηλεκτρικά κυκλώματα του PC σου θεωρητικά,αλλά να μη ξέρεις πού είναι το τσιπάκι με τη μητρική,ο δίσκος και τόσα άλλα.Τι κάνεις τότε;Ο καλός Μηχανικός συνδυάζει σωστά θεωρία και πράξη για να καταφέρει να αποδώσει στην εκάστοτε εφαρμογή/εργασία κλπ με τον πιο αποδοτικό τρόπο.Αυτή είναι τουλάχιστον η δικιά μου εικόνα για το Μηχανικό!Μπορούμε να το κουβεντιάσουμε βέβαια κι άλλο.Κι ας μην υποτιμάμε καθόλου τους ΤΕΙτζήδες γιατί όταν βγαίνουν από τις δικές τους σχολές ξέρουν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο εύκολα πρακτικά και λειτουργικά προβλήματα από εμάς,ενώ παράλληλα εμείς λύνουμε τις διαφορικούλες μας......

4.Αν ήσουν σε περσινές και προηγούμενες ΓΣ θα καταλάβαινες τη διαφορά.Για να πάρεις το λόγο-αν δεν ήσουν σε παράταξη-και να σε ακούσουν προσεκτικά θα έπρεπε να σου δώσουν τη σειρά που επιθυμούν στο προεδρείο και άμα σ'άρεσε κιόλας!Και πολλές άλλες διαφορές.Όσο για τη συμμετοχή,εγώ επειδή παρακολουθώ εδώ και 1 1/2 χρόνο κάθε ΓΣ ως το τέλος,διαπιστώνω μεγάλη αλλαγή,ακόμα και με αυτές τις συνθήκες που συνεδριάζουμε!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
deleted
« Reply #27 on: November 02, 2006, 20:02:46 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:46:16 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: November 02, 2006, 20:09:06 pm »

Ακριβώς,αυτό πρέπει να πιστέψουμε.
Όταν φύγω από δω μέσα,θέλω να ελπίζω ότι θα έχω προσθέσει ένα λιθαράκι ώστε τα πράγματα να βελτιωθούν για όσους έρχονται.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #29 on: November 02, 2006, 20:18:05 pm »

Απορία!!!Και κυριολεκτικά είναι απορία.Μια απόφαση του συλλόγου υποθέτω ισχύει εκτός και αν ψηφιστεί μια νέα που την ανατρέπει??Γιατί αναλώνουμε γενικά κάθε συνέλευση στο
να λέμε:άσυλο, άρθρο 16, χαρακτήρας της παιδείας(δημόσια και δωρεάν) για αυτά έχει αποφασίσει η γσ..γιατί κάθε πλαίσιο που ψηφίζουμε σπαταλάει 3/4 για να πει πράγματα που έχουν ψηφιστεί..ας πει καινούργια να προχωρήσουμε..

Cecs παρεξήγησες τις απόψεις μου
Δε θίγω καθόλου τη δουλειά του ΤΕΙτζη άπλα άλλη η δουλειά του και άλλη η δική μας..
αντιγράφω: αποστολή του Τμήματος είναι η κατάρτιση επιστημόνων μηχανικών,
οι οποίοι ασχολούνται με τη μελέτη και την κατασκευή συστημάτων για την παραγωγή,
 μεταφορά, διανομή, αποθήκευση, επεξεργασία, έλεγχο και χρησιμοποίηση ενέργειας
και πληροφορίας.
Μην υποβαθμίσουμε το αντικείμενο μας για να παίρνουμε δουλειές που μπορούν να κάνουν οι απόφοιτοι ΤΕΙ απαίτηση μας θα έπρεπε να είναι η προσπάθεια για να υπάρχουν πολλές δουλειές
που θα απευθύνονται σε μας..(και για να πω και κάτι το πρακτικό πρακτικό μέρος της δουλειάς το μαθαίνεις σε λίγους μήνες μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον-δε νομίζω να μπορείς να λύνεις τις διαφορικές σου άνετα και να χρειαστείς πάνω από 1μsec για να μάθεις πως είναι η CPU).    
« Last Edit: November 02, 2006, 20:21:08 pm by jarjargr » Logged
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: