• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:27:07 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:27:07 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:22:48]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426702
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 42
Guests: 156
Total: 198
elctricalbill
filkilkis
gtapalis
le papillon
Karkarias
abunchofcells
ElectroShock
Rithan
Captain
sofoklhs_pizza
Akis Papanikolaou
chris_p30
engineer2030
chriskazakos
bit11
rafail zisiadis
Βασιλης
giorgosss03
christina02
κοτζακ
Nianaro
soktas
Aftzidou
kriton
gkarapip
maestros
alexlabis
ThanosV
Nikos_313
mitsos753905
chaniotism
gcheristanidhs
mpaltzak
ANDVRONTZOS
IBOURAS
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Down Print
Author Topic: Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!  (Read 17701 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: Βιασμός 16-χρονης σε σχολείο!
« Reply #90 on: November 04, 2006, 16:15:28 pm »

Και για τον φυτό και για τον αλλοεθνή νομίζω πως η ταμπέλα μόνο δεν παίζει τόσο ρόλο.
Η συμπεριφορά τους είναι αυτή που τους κάνεις να τρώνε τα χαστούκια. Ίσως για τον αλλοεθνή να υπάρχει μια προκατάληψη παραπάνω και να είναι δυσκολότερη η θέση του.

Αλλα για τον φυτό φταίει καθαρα ο ίδιος.

Δηλαδή όλοι εδω μέσα έχουμε φάει τα χαστούκια μας απο τους συμμαθητές μας;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Νessa
Guest
« Reply #91 on: November 04, 2006, 16:15:44 pm »

Quote from: trapped on November 04, 2006, 03:43:19 am
Δεν μιλάω γενικά.Μιλάω για την συγκεκριμένη περιοχή που κατι ξέρω.Σε μια τέτοια μικρή περιοχή που η κοινωνια ειναι κλειστη ένας ξένος που δεν του συμπεριφέρονται καλά τι να καθήσει να κανει?Στις μεγαλυτερες πολεις είναι αλλιως.Εχεις ζήσει ποτε σε τετοια μικρη περιοχή?
Εσύ θεωρείς δεδομένο ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πάντα τη δυνατότητα να αφήσουν τη ζωή τους και να μετακομίσουν στο άγνωστο! Ξέρω έναν εργάτη από την Αλβανία που έχει πρόβλημα και έχει εκφράσει την επιθυμία εδώ και πολύ καιρό να πάει στην Αθήνα να δουλέψει, μέχρι τώρα δε μπόρεσε όμως - και δεν έχει και την οικογένειά του εδώ, φαντάσου να είχε και παιδί που πάει σχολείο!

Πρώτον που ξέρεις οτι δεν έβγαινε καθόλου και όλη μέρα διάβαζε..?Κ τι σχεση έχει αυτο?Γιατι την θεωρεις τοσο αθώα?
Εσύ γιατί θεωρείς δεδομένο ότι ΔΕΝ ήταν τόσο αθώα; Εγώ πάντως στην ηλικία της τόσο αθώα ήμουνα. Εδώ έχω κάνει απίστευτες βλακείες επειδή ακριβώς μέχρι πρόσφατα είχα ελάχιστη επαφή με τον έξω κόσμο... τώρα τις θυμάμαι και θαυμάζω την τύχη μου! 19 χρονών ήμουνα, και ανέβηκα νύχτα στο διαμέρισμα ενός παντελώς άγνωστου 40άρη άντρα που είχαμε πιάσει κουβέντα στον προθάλαμο ενός ιατρείου - ο άνθρωπος δεν ήταν ανώμαλος, ήταν αντίθετα αφελέστατος και σχεδόν τόσο ακοινώνητος όσο εγώ, αλλά εγώ δε μπορούσα να το ξέρω τότε αυτό! Πήγα να μου δείξει τη μουσική που έγραφε. Έκατσα μάλιστα μέχρι τις μικρές ώρες. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό τίποτα πονηρό.

Σου τα λέω αυτά για να καταλάβεις ότι δε σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Κάποιος που έχει εμπειρίες από τη ζωή μπορεί να θεωρεί φυσικό το να είναι καχύποπτος, αλλά για πολλούς δεν είναι τόσο αυτονόητο.

Κ μην ξεχνάς ότι το γεγονός εγινε μεσα στο σχολειο και το γυμνασιο που ειναι στο ιδιο κτιριο λειτουργουσε εκεινη την ωρα.Ολο και κάποιος μαθητης,καθηγητης θα τους εβλεπε ή αν φωναζε βοήθεια θα την ακουγε.
Μπορεί να της έκλεισαν το στόμα.

Τοσο ηλιθια εχεις τα σημερινα 16χρονα?Θα εκαναν κατι τετοιο μεσα στο σχολειο που λειτουργουσε?
Είδες και στην τηλεόραση τι κάνουν τα σημερινά 16χρονα μέσα σε σχολεία που λειτουργούν, και δεν έχουν καν κατάληψη (όπου έχεις φασαρία να σε καλύπτει).

Και υπαρχει κοριτσι normal που δεν θα ελεγε κατι τετοιο στην μανα της?
Ίσως να την εκβίαζαν με το βίντεο...

Οταν λεω η κατασταση ξεφυγε εννοω οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειχε σεξουαλικη επαφη στις τουαλετες με αυτον που γουσταρε(απ'τα αγορια) και οι φιλοι του(ξερετε τωρα πως ειναι τα αγορια σ'αυτες τις ηλικιες,λενε για τα κατορθωματα τους και τετοια)να πηγαν καθως ειναι ανωριμα και περιεργα να δουν τι γινεται.Kαι η κοπελα αφου ακουσε θορυβο ή μπορει να τους ειδε.. να του'πε σταματα και αυτος δεν σταματησε και ετσι εγινε ο βιασμος,αν εγινε.
Δεν περιέγραψε κάτι τέτοιο η κοπέλα.

Απλα ειπα οτι υπαρχει περιπτωση και η κοπελα με το τροπο της να φταιει καπου.
Αν έγινε όντως βιασμός, προφανώς δε φταίει η κοπέλα!

Quote from: Juan on November 04, 2006, 04:41:48 am
Για να γίνει ένας βιασμός, πρέπει η κοπέλα να αντισταθεί! Είναι λογικό να αντισταθεί. Είναι ένστικτο . Αν αντιστάθηκε λοιπόν, θα υπάρχουν μώλωπες σε χέρια, λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα που θα το αποδεικνύουν. Σε περίπτωση που δεν αντιστέκεται: Μπορεί να έχουμε βιασμό, εφόσον ένιωσε ότι απειλείται η ζωή της, οπότε και το δέχτηκε για να μην πεθάνει.
Καταρχάς, μώλωπες βρέθηκαν (αν και η ιατροδικαστική εξέταση άργησε τόσο πολύ, που τα περισσότερα στοιχεία έχουν εξαφανιστεί). Αλλά πάνω σε αυτό υπάρχει και το εξής ζήτημα: Πολλά θύματα βιασμού δεν αντιστέκονται γιατί κοκκαλώνουν από ντροπή (ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια: στις περιπτώσεις ομοφυλοφιλικού βιασμού αυτή η αντίδραση είναι πολύ πιο συχνή).
Νessa
Guest
« Reply #92 on: November 04, 2006, 16:19:21 pm »

Quote from: Larry_Flint on November 04, 2006, 16:15:28 pm
Και για τον φυτό και για τον αλλοεθνή νομίζω πως η ταμπέλα μόνο δεν παίζει τόσο ρόλο.
Η συμπεριφορά τους είναι αυτή που τους κάνεις να τρώνε τα χαστούκια. Ίσως για τον αλλοεθνή να υπάρχει μια προκατάληψη παραπάνω και να είναι δυσκολότερη η θέση του.

Αλλα για τον φυτό φταίει καθαρα ο ίδιος.

Δηλαδή όλοι εδω μέσα έχουμε φάει τα χαστούκια μας απο τους συμμαθητές μας;
Μόνο και μόνο επειδή κάποιος συμπεριφέρεται λίγο περίεργα δε σημαίνει ότι φταίει, δε σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει, δε σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει και δε σημαίνει ότι του αξίζει να τρώει χαστούκια...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #93 on: November 04, 2006, 16:24:14 pm »

Δεν κάθομαι να μπώ εις βάθος.

Απο ανέκαθεν ο χαζούλης έτρωγε φάπες. Είναι ένα γεγονός.
Δε λέει κανείς οτι είναι το σωστό, αλλα να μιλάμε και λίγο με μια βάση που να στηρίζεται στην πραγματικότητα.
Οι ουτοπικές ιδέες και θέσεις θα μας φάνε.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));

{
            }

{
                {
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Νessa
Guest
« Reply #94 on: November 04, 2006, 16:34:05 pm »

Όταν ο χαζούλης τρώει φάπες, δε φταίει ο χαζούλης. Φταίνε αυτοί που του τις ρίχνουνε και όλοι αυτοί που το βλέπουν και δεν επεμβαίνουν!
trapped
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Αουτς.. Αυτό πρέπει να πόνεσε..

View Profile
« Reply #95 on: November 04, 2006, 16:58:59 pm »

Quote from: Kat on November 04, 2006, 15:17:05 pm
Trapped, το σχολείο σου ήταν στην Αμάρυνθο; Γιατί, αν όχι, πώς είσαι σίγουρη για τη χωροταξία του, πού είναι οι τουαλέτες και σε τι απόσταση είναι οι αίθουσες, τι μόνωση υπάρχει, κοκ;

Για να το λεω κατι παραπανω θα ξερω πιστεψε με.

Quote from: Kat on November 04, 2006, 15:17:05 pm
"Ε, ξέρεις τώρα, οι άντρες είναι και αλλιώς, ξέρεις πώς είναι τα χρυσά μου σ'αυτή την ηλικία, άμα όμως δεν τα θέλει κι εσένα ο κώλος σου δεν παθαίνεις τίποτε". Εντάξει, trapped, είσαι κορίτσι για σπίτι-άφησε το τηλέφωνό σου στη ρεσεψιόν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τη βράβευση. Εμείς οι υπόλοιπες κοπέλες, τα τέρατα ανηθικότητας που στο λύκειο γουστάραμε κανένα αγοράκι ( Shocked), που φασωθήκαμε ( Shocked), που μπορεί να ακολουθήσαμε ποτέ συμμαθητές μας στις τουαλέτες την ώρα του διαλείμματος ( Shocked), εμείς, λοιπόν, που από παιχνίδισμα του πεπρωμένου δεν φανήκαμε στους δέκτες μας στα λυκειακά μας χρόνια λόγω της προκλητικής μας συμπεριφοράς, ελπίζουμε να σας διασκεδάσουμε ομαδικώς στην επόμενη καταγγελία βιασμού σε μέρος της προτίμησής σας (gang bang και βιντεοσκόπηση για τα κανάλια all inclusive).

ʼλλος..Γιατι αυτη η προσωπικη επιθεση ρε παιδια?
Δεν ειρωνευτηκα κανεναν και μην με ειρωνευεσαι..
Ουτε ειπα την κοπελα ανηθικη.Δεν την ξερω.Ουτε καμια αλλη.Οτι θες λες μου φαινεται.
Ουτε ειπα καλα να τα παθει αν ηταν προκλητικη.Αυτα ειναι δικα σας σχολια.

Quote from: Νessa on November 04, 2006, 16:15:44 pm
Εσύ γιατί θεωρείς δεδομένο ότι ΔΕΝ ήταν τόσο αθώα; Εγώ πάντως στην ηλικία της τόσο αθώα ήμουνα. Εδώ έχω κάνει απίστευτες βλακείες επειδή ακριβώς μέχρι πρόσφατα είχα ελάχιστη επαφή με τον έξω κόσμο... τώρα τις θυμάμαι και θαυμάζω την τύχη μου! 19 χρονών ήμουνα, και ανέβηκα νύχτα στο διαμέρισμα ενός παντελώς άγνωστου 40άρη άντρα που είχαμε πιάσει κουβέντα στον προθάλαμο ενός ιατρείου - ο άνθρωπος δεν ήταν ανώμαλος, ήταν αντίθετα αφελέστατος και σχεδόν τόσο ακοινώνητος όσο εγώ, αλλά εγώ δε μπορούσα να το ξέρω τότε αυτό! Πήγα να μου δείξει τη μουσική που έγραφε. Έκατσα μάλιστα μέχρι τις μικρές ώρες. Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό τίποτα πονηρό.

Σου τα λέω αυτά για να καταλάβεις ότι δε σκέφτονται όλοι όπως εσύ. Κάποιος που έχει εμπειρίες από τη ζωή μπορεί να θεωρεί φυσικό το να είναι καχύποπτος, αλλά για πολλούς δεν είναι τόσo αυτονόητο.

Ειμαι καχυποπτη λοιπον.

Μπορεί να της έκλεισαν το στόμα.
Ίσως να την εκβίαζαν με το βίντεο...

Δεν μπορω να ξερω αλλα τελεια οργανωση ειχαν.''Εσυ θα κρατας τσιλιες,εσυ θα της κλεισεις το στομα,εσυ θα την κρατας,αυτος θα την βιασει.Και εσεις κοριτσια θα τραβατε βίντεο για να το εχουμε να γελαμε(και αυτες δεχτηκαν..)''

Είδες και στην τηλεόραση τι κάνουν τα σημερινά 16χρονα μέσα σε σχολεία που λειτουργούν, και δεν έχουν καν κατάληψη (όπου έχεις φασαρία να σε καλύπτει)

Λιγο δυσκολο να ειχε φασαρια στις τουαλετες..

Δεν περιέγραψε κάτι τέτοιο η κοπέλα.

Αν ειχε συμβει θα το ελεγε νομιζεις απο την στιγμη που τον κατηγορει?Δε νομιζω..

Θεωρειτε τον βιασμο δεδομενο χωρις να ξερετε(οπως και εγω)τι εχει γινει μονο και μονο επειδη:

-για να  καταγγειλει κατι τετοιο θα λεει την αληθεια
-ειναι καλη μαθητρια και εργατικη(μεχρι και το οτι ειναι ομορφη και  την ζηλευαν εχω διαβασει )
-ειναι απο αλλη χωρα οποτε σιγουρα την βλεπουν ρατσιστικα
-το μερος που ζουσε ειναι κωλοχωρι και υποαναπτυκτο και τετοια..

Ωραιες αποδειξεις..

Οτι να'ναι..Idiot

Απο τη μια κατηγορειτε το σχολειο που αποφασισε,δινοντας την αποβολη(χωρις να περιμενει τι θα πει το δικαστηριο),οτι φταιει και η κοπελα και απο την αλλη οι περισσοτεροι εχετε αποφασισει οτι τα αγορια ειναι βιαστες.

Ε δεν γινεται αλλα να λετε και αλλα να κανετε..

Περιμενετε και εσεις τι θα αποφανθει η δικαιοσυνη!
« Last Edit: November 09, 2006, 11:26:29 am by trapped » Logged

Έλα φεγγάρι στην αγκαλιά μου 
πάνω σου βλέπω το φως της μέρας 
έστω για λίγο μείνε κοντά μου 
πάλι φυσάει ζεστός αέρας.................. 

Πες της πως πήγα σε κάποια χώρα 
που τα ρολόγια δεν έχουν δείκτες 
και όλες οι ώρες σημαίνουν τώρα 
βάλτε φωτιά κάψτε τις νύχτες................
Νessa
Guest
« Reply #96 on: November 04, 2006, 17:06:22 pm »

Quote from: trapped on November 04, 2006, 16:58:59 pm
Ειμαι καχυποπτη λοιπον.
Ε ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Γιατί θεωρείς κοπέλα μου δεδομένο ότι όλοι είναι τόσο καχύποπτοι όσο εσύ; Εγώ δεν ήμουνα. Η 16άχρονη πιθανόν επίσης να μην ήταν! Δε μπορείς να δεχτείς αυτήν την πιθανότητα; Δε μπορείς να δεχτείς ότι κάποιος πάνω από 5 χρονών μπορεί να παρασυρθεί;

Δεν μπορω να ξερω αλλα τελεια οργανωση ειχαν.''Εσυ θα κρατας τσιλιες,εσυ θα της κλεισεις το στομα,εσυ θα την κρατας,αυτος θα την βιασει.Και εσεις κοριτσια θα τραβατε βίντεο για να το εχουμε να γελαμε(και αυτες δεχτηκαν..)''
Αφού ήταν προμελετημένο λέμε.

Λιγο δυσκολο να ειχε φασαρια στις τουαλετες..
Θα είχε έξω όμως.

Αν ειχε συμβει θα το ελεγε νομιζεις απο την στιγμη που τον κατηγορει?Δε νομιζω..
Θα μπορούσε να πει την αλήθεια.
Νessa
Guest
« Reply #97 on: November 04, 2006, 17:15:53 pm »

Δείτε και αυτό το άρθρο από το Έθνος.

Στη δεύτερη σελίδα οι πρώτες σειρές που δε φαίνονται λένε:

συγκέντρωσε στο σχολείο είναι 19,8. Η ίδια, μάλιστα, εργάζεται στη γραμματειακή υποστήριξη φροντιστηρίου της περιοχής, ενώ το βράδυ δούλευε μαζί με τη μητέρα της σε ταβέρνα. "Η δε εμφάνισή της παραπέμπει σε καλή μαθήτρια και όχι σε ωραία κοπέλα", συμπληρώνει η κ. Μαρούπα. "Όταν τη ρώτησα πότε προλαβαίνει να διαβάσει, μου απάντησε: πάντα υπάρχει
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #98 on: November 04, 2006, 17:19:58 pm »

Nessa... το θύμα βιασμού παγώνει απο ντροπή??? Πότε?? ΠΡΙΝ τη βιάσουν?? Δλδ, πριν γίνει οτιδήποτε, ντρέπεται και παγώνει????

Αν βρέθηκαν όπως ειπώθηκε μώλωπες που αποδεκνύουν αντίσταση, τότε είναι βιασμός .-

Kat, συμφωνώ μ'αυτά που λες περί ψυχολογικής βίας, γι 'αυτό πρέπει να εξεταστεί το προφίλ των φερόμενων ως δραστών, το κατά πόσο θα μπορούσαν να πείσουν την κοπέλα ότι μπορούν να της κάνουν τέτοιο κακό. Πρέπει να εξεταστεί και η κατάθεση της κοπέλας, το τί περιγράφει. Αν πέφτει σε αντιφάσεις ή όχι.

Δε δέχομαι την περίπτωση στην οποία, χωρίς απειλή, χωρίς χειροδικία, χωρίς τίποτα, η κοπέλα δεν αντιστάθηκε, και μετά μιλάει για βιασμό. Μόνο και μόνο επειδή τη βλέπανε 7 άτομα και την τραβούσαν σε βίντεο.

Και όλα αυτά, πηγάζουν από ένα μικρό παραλληλισμό που έκανα...

Υπόθεση: Έστω ότι εγώ, κάνω κάτι με μία κοπέλα που είναι αλλοδαπή. Την επόμενη μέρα, εκείνη το μετανιώνει και επειδή δε με χωνεύει και θέλει να πάρει και αποζημίωση, καταγγέλει βιασμό. Όλοι οι γνωστοί μου με στηρίζουν γιατί με πιστεύουν. Και όλη η Ελλάδα τους λέει ρατσιστές και με σταυρώνει. Παρεμβαίνει και ο Παπούλιας και η Μπακογιάννη και όλοι, και υποστηρίζουν τον αντιρατσισμό. Στοιχεία κτλ δεν υπάρχουν, αλλά φυσικά η κοπέλα είπε, ότι εγώ την τρόμαξα, την πάγωσα, την απείλησα ότι θα τη στείλω στην πατρίδα της κ.α. Σύμφωνα με πολλές απόψεις σ'αυτό το τόπικ, είμαι εξόφθαλμα ένοχος! Θα φτιάχναν και ηλ. καρέκλα για να με καταδικάσουν.
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #99 on: November 04, 2006, 17:24:37 pm »

+1

Με έχουν πάει στην αστυνομία επειδή έπιασα ένα χέρι που ήθελε να με κάνει φαλακρό.

void DrawShadow()
        {

{
            }

{
                {
                }
                mesh.Draw();
            }

}
aliakmwn
Guest
« Reply #100 on: November 04, 2006, 17:43:55 pm »

Quote from: Juan on November 04, 2006, 17:19:58 pm
Υπόθεση: Έστω ότι εγώ, κάνω κάτι με μία κοπέλα που είναι αλλοδαπή. Την επόμενη μέρα, εκείνη το μετανιώνει και επειδή δε με χωνεύει και θέλει να πάρει και αποζημίωση, καταγγέλει βιασμό. Όλοι οι γνωστοί μου με στηρίζουν γιατί με πιστεύουν. Και όλη η Ελλάδα τους λέει ρατσιστές και με σταυρώνει. Παρεμβαίνει και ο Παπούλιας και η Μπακογιάννη και όλοι, και υποστηρίζουν τον αντιρατσισμό. Στοιχεία κτλ δεν υπάρχουν, αλλά φυσικά η κοπέλα είπε, ότι εγώ την τρόμαξα, την πάγωσα, την απείλησα ότι θα τη στείλω στην πατρίδα της κ.α. Σύμφωνα με πολλές απόψεις σ'αυτό το τόπικ, είμαι εξόφθαλμα ένοχος! Θα φτιάχναν και ηλ. καρέκλα για να με καταδικάσουν.

Ετσι ακριβως...
Περιμενουμε λοιπον, να αποφανθει η αστικη δικαιοσυνη.

Επαναλαμβανω αυτα που εγραψα πριν απο λιγες σελιδες:

1) Εαν ο συλλογος καθηγητων δεν επεβαλε τιμωρια στην κοπελα, θα ηταν σαν να αναγνωριζε οτι υπηρξε βιασμος.
Μεχρι να τελειωσει η δικη και να παρει αποφαση το δικαστηριο, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ. Το μονο που υφισταται ειναι μια παρτουζα, κι αυτο επειδη καί οι δυο πλευρες παραδεχονται και δηλωνουν πως υπηρξε σεξουαλικη δραστηριοτητα, ειτε ολοκληρωμενη ειτε οχι.
Ειναι σκληρο, ειναι αδικο, ειναι τραγικο, αλλα ετσι ειναι και ετσι πρεπει να ειναι.

Κατα τη γνωμη μου, δεν επρεπε το σχολειο να επιβαλει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΙΝΗ σε οσους παραπεμφθηκαν στη δικαιοσυνη.

2) Οι μαθητες και η μαθητρια πηραν αποβολη.
Οι κατηγορουμενοι ως βιαστες θα δικαστουν, και αν αποδειχθει η ενοχη τους θα καταδικαστουν.

Τους γονεις αυτων των παιδιων ποιος και πώς θα τους τιμωρησει?

Και τον αξιοτιμο κυριο Ευαγγελατο με τις ωραιες του εκπομπες...

Εχουμε χασει τη μπαλα...... Πού ειναι η μπαλα? ΟΕΟ? ΟΕΟ?
« Last Edit: June 24, 2007, 19:42:12 pm by aliakmwn » Logged
Νessa
Guest
« Reply #101 on: November 04, 2006, 19:10:29 pm »

Quote from: Juan on November 04, 2006, 17:19:58 pm
Nessa... το θύμα βιασμού παγώνει απο ντροπή??? Πότε?? ΠΡΙΝ τη βιάσουν?? Δλδ, πριν γίνει οτιδήποτε, ντρέπεται και παγώνει????
Ναι, συμβαίνει. Μουδιάζει από ψυχολογικό σοκ.
Quote from: aliakmwn on November 04, 2006, 17:43:55 pm
1) Εαν ο συλλογος καθηγητων δεν επεβαλε τιμωρια στην κοπελα, θα ηταν σαν να αναγνωριζε οτι υπηρξε βιασμος.
Δεν είναι σωστό αυτό. ʼλλο αναγνωρίζω ότι η κοπέλα λέει αλήθεια και υπήρξε βιασμός, άλλο δεν αναγνωρίζω ότι η κοπέλα λέει ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Εφόσον δεν είναι σίγουρο τίποτα, η κοπέλα δεν έπρεπε να τιμωρηθεί. Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει και για αυτήν.

Μετά τον Ευαγγελάτο (που φυσικά τον παρακολουθούν και έφηβοι) θα προκύψουν και άλλα έκτροπα Roll Eyes
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #102 on: November 04, 2006, 19:25:47 pm »

Πάντως χαίρομαι που βλέπω απίστευτα τεκμιριωμένες απόψεις. Απαντώ στο marauber και αυτός μου απαντά quotάρωντας το κείμενο από αυτό που απάντησα εγώ.

Συγγνώμη, ξέχασα πως τα δικά μας τα παιδιά είναι τόσο ανώτερα που γι αυτά οι...αλλοεθνείς και τα...φυτά αποτελούν ανόητες μικρές προκαταλήψεις! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Αυτά που είπα δεν τα είπα θεωρητικά αλλά εκ πείρας. Μεγάλωσα σε μια δύσκολη γειτονιά μαζί με αρκετούς συμμαθητές αλλοεθνείς και ξέρω κάποια πράγματα...

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν μιλαώ για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά γενικά. Πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε που υφίσταναι...κάτι ανόητες μικρές προκαταλήψεις όπως ο ρατσισμός προκειμένου να τις εξουδετερώσουμε...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Νessa
Guest
« Reply #103 on: November 04, 2006, 19:35:32 pm »

Για να κάνω λίγο πιο λιανά την απάντηση που έδωσα στον aliakmwn: Πες ότι το σχολείο αποφασίζει για την τιμωρία των δραστών. Εκείνη τη στιγμή, επειδή ακόμα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, οφείλει να υποθέσει ότι βιασμός δεν έγινε και να τιμωρήσει με βάση την παραδοχή τους ότι έκαναν σεξ. Μετά αποφασίζει για την τιμωρία της μαθήτριας. Εκείνη τη στιγμή, πάλι με το σκεπτικό ότι δεν έχει ακόμα αποδειχθεί τίποτα, οφείλει να υποθέσει ότι διεπράχθη βιασμός και να μην την τιμωρήσει. Αυτά τα δύο ακούγονται αντιφατικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Έτσι λειτουργεί το τεκμήριο της αθωότητας - ισχύει πάντα κατά περίπτωση για αυτόν που κατηγορείται.
aliakmwn
Guest
« Reply #104 on: November 04, 2006, 19:36:43 pm »

Quote from: Νessa on November 04, 2006, 19:10:29 pm
Quote from: aliakmwn on November 04, 2006, 17:43:55 pm
Δεν είναι σωστό αυτό. ʼλλο αναγνωρίζω ότι η κοπέλα λέει αλήθεια και υπήρξε βιασμός, άλλο δεν αναγνωρίζω ότι η κοπέλα λέει ψέματα και δεν υπήρξε βιασμός. Εφόσον δεν είναι σίγουρο τίποτα, η κοπέλα δεν έπρεπε να τιμωρηθεί. Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει και για αυτήν.

Μετά τον Ευαγγελάτο (που φυσικά τον παρακολουθούν και έφηβοι) θα προκύψουν και άλλα έκτροπα Roll Eyes

Το οτι εχεις το κακο συνηθειο να διαβαζεις μονο τις 3-4 πρωτες σειρες ευτυχως το εχουν εντοπισει κι αλλοι...

Αμεσως πιο κατω εγραψα οτι κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να επιβληθει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΙΝΗ σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ουτε στους κατηγορουμενους για βιασμο, ουτε στην κοπελα, ακριβως επειδη το θεμα εφτασε στη δικαιοσυνη.

Απο 'κει και περα ομως, το αντικειμενικο γεγονος που παραδεχονται ΟΛΕΣ οι πλευρες, ανεξαρτητα απο την ερμηνεια που δινει η καθε μια, ειναι πως μεσα στις τουαλετες υπηρξε σεξουαλικη δραστηριοτητα.
Αυτο που αλλαζει ειναι η ερμηνεια!

Οι καθηγητες καλουνται να αποφασισουν, εαν πρεπει οι συμμετεχοντες να τιμωρηθουν ή οχι, οπως και για οποιοδηποτε περιστατικο συμβαινει μεσα στο σχολειο.
Π.χ., μια ομαδα 4 μαθητων, αρπαζουν εναν αδυναμο μαθητη, και του λενε πως εαν δεν σπασει ενα τζαμι, θα τον σπασουν στο ξυλο. Με την απειλη βιας, ο μαθητης σπαει το τζαμι. Και καταληγει στο διευθυντη. Ο μαθητης λεει πως εξαναγκαστηκε να το σπασει. Οι αλλοι το αρνουνται. Εαν η υποθεση δεν καταληξει στα δικαστηρια (ΕΛΕΟΣ!!!) τοτε οι καθηγητες θα ΔΙΚΑΣΟΥΝ κατα καποιον τροπο τους μαθητες, θα εξετασουν τα στοιχεια και θα καταληξουν σε καποια αποφαση. Το αν θα ειναι σωστη ή λαθος, δικαιη ή αδικη, ειναι μια αλλη ιστορια (το ιδιο ισχυει και για την υποθεση της κοπελας, οχι μονο για την αποφαση των καθηγητων αλλα και για τα δικαστηρια - κανενας δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι η αληθεια θα λαμψει στο τελος)
Εαν αποβαλουν τους 4, σημαινει πως δικαιωνουν τον.. τζαμοσπασακια.
Εαν αποβαλουν μονο αυτον, σημαινει πως δικαιωνουν τους αλλους 4.
Εαν τους αποβαλουν ολους, αναγνωριζουν συνυπευθυνοτητα.

Στην προκειμενη περιπτωση, της κοπελας, οι καθηγητες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να παρουν αποφαση σχετικα με την ευθυνη, διοτι το λογο εχει η δικαιοσυνη!
Γι' αυτο και κατα τη γνωμη μου δεν θα πρεπε να επιβληθει ποινη σε κανεναν, σε καμια πλευρα.

Απο τη στιγμη ομως που αποφασιζουν να δρασουν, οφειλουν να ασχοληθουν με το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, το οποιο ειναι η.. παρτουζα στις τουαλετες. Και στο ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ συμμετειχε και η μαθητρια. Το γεγονος μαλιστα οτι δεχτηκε να τον/τους ακολουθησει στις τουαλετες, σημαινει πως φερει ενα μεριδιο ευθυνης. Οχι φυσικα για το βιασμο, αλλα για το οτι ηταν εκει, ενω δεν επρεπε να ειναι. (Εννοειται πως θα αντιμετωπιζαμε εντελως διαφορετικα το θεμα εαν π.χ. την αρπαζαν απ' τα μαλλια και την εσερναν με τη βια μεσα στις τουαλετες!!! Αλλα δεν εγινε ετσι, και η ιδια παραδεχεται πως τον ακολουθησε οικειοθελως.)

Εαν τιμωρουνταν μονο οι μαθητες, τοτε θα σημαινε οτι οι καθηγητες αποφασισαν πως η κοπελα δεν εφερε καμια ευθυνη για το ΓΕΓΟΝΟΣ, δηλαδη εγινε πραγματι χωρις τη θεληση της, αρα επροκειτο για βιασμο, πραγμα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟ!!!

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Go Up Print
Jump to: