• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:22:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:22:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 12
Guests: 106
Total: 118
Sotirisbikos
grepanis
tsaliki
hacky
tzortzis
Geoth
Saint_GR
rafail zisiadis
noys
Giannis_Kako
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Go Down Print
Author Topic: ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)  (Read 30465 times)
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
Re: ΔΕΝ ΘΕΛΩ...ΚΑΤΑΛΗΨΗ!(πού είναι η ΤΙΜ???)
« Reply #90 on: October 26, 2006, 14:41:19 pm »

η προταση για συλλογο ηλεκτρολογων μηχανικων ειχε κατεβει νομιζω με προταση της πασπ αλλα απ'οσο θυμαμαι δεν την ψηφισαν πκς κ δαπ.ας πει κπ που θυμαται καλυτερα τι εγινε ακριβως.
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
« Reply #91 on: October 26, 2006, 14:51:04 pm »

Quote from: jarjargr on October 26, 2006, 13:11:56 pm
Αγαπητέ chggr005 οι τοποθετήσεις μου ήταν καθαρά θεωρητικές και δεν υπονόμευσα καμιά απόφαση του συλλόγου(απλά ζήτησα να ενημερωθώ σχετικά με το καταστατικό έχοντας δηλώσει άγνοια). Έπειτα έκανα κάποιες προτάσεις. Ειλικρινά δεν αμφισβητώ ούτε τη διαδικασία ούτε το καταστατικό, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχουμε το τέλειο καταστατικό..

Το έχεις διαβάσει το καταστατικό? Που θεωρείς ότι θέλει βελτίωση?

ειλικρινά ναι δε καταλαβαίνω πού είναι το κακό να ανακοινώνεται η θεματολογία, τα ψηφίσματα κτλ. εκ των προταίρων και να κατεβαίνουμε στη γσ προετοιμασμένοι??Η πρακτική αυτή ακολουθείται πχ  στη συνέλευση τμήματος όπου οι εκπρόσωποι των φοιτητών ενημερώνονταν από το πρόεδρο του τμήματος πριν τη συνέλευση κτλ.

Βρε jarjargr, μας δουλεύεις? Και εγώ και ο Bob σου έχουμε εξηγήσει επανειλημένα ότι η θεματολογία της ΓΣ είναι ΑΝΟΙΚΤΗ (και κατά συνέπεια δεν μπορεί να καθοριστεί από πριν και να ανακοινωθεί)! Μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταθέσει ένα ψήφισμα για οποιοδήποτε θέμα και να γίνει συζήτηση πάνω σε αυτό επιτόπου για να πάρει ο καθένας θέση. Πάντως σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο θέμα που θα απασχολήσει την ΓΣ, αλλά θα πρέπει κανείς να είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου για να μην το έχει αντιληφθεί. Δεν μπορεί δηλαδή να γίνεται χαμός στον χώρο της παιδείας, οι σχολές να κλείνουν μία μία και να μην αντιλαμβάνεται ο μέσος φοιτητής ότι το κύριο θέμα της ΓΣ είναι "Νέος νόμος πλαίσιο - Καταλήψεις"!!!!

Και το άλλο που είπες για τις υπογραφές, πράγματι είναι ευτράπελο. Έχουμε ένα όργανο (ΓΣ) και αντί να το ενδυναμωσουμε με την παρουσία μας, θα αρχίσουμε τώρα να μαζεύουμε υπογραφές!!! Δηλαδή αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε μία συλλογική διαδικασία και να ακούσουμε πολλές απόψεις!!! Τι άλλο να πω....

Και ναι ρε φαντάσου μια συνέλευση με θέματα που αφορούν συγκεκριμένα μαθήματα πχ των ενεργειακών γιατί κάποιος της ηλεκτρ. που δουλεύει να ζητήσει ρεπό εκείνη τη μέρα(παραδέχομαι ακραία κατάσταση)? Για μένα η ανακοίνωση της θεματολογίας είναι αναγκαία από πριν, και δε βρίσκω γιατί η άποψη αυτή είναι ευτράπελο.

Φαίνεται είσαι πρωτοετής ή κάτι τέτοιο! Η ΓΣ δεν ασχολείται με προβλήματα σε μεμονομένα μαθήματα. Γι' αυτόν τον σκοπό υπάρχουν οι επιτροπές έτους, δηλαδή άτομα που προκύπτουν από ψηφοφορία σε κάθε έτος και αναλαμβάνουν τον ρόλο επίλυσης των διαφόρων προβλημάτων που αφορούν τους φοιτητές του συγκεκριμένου έτους. Η ΓΣ ασχολείτε με προβλήματα όλων των φοιτητών, με μεγάλα θέματα όπως η υποβάθμιση της παιδείας για παράδειγμα.

Εντάξει, νομίζω ότι όποιος φοιτητής δουλεύει μπορεί να ζητήσει ρεπό για 5 ώρες, δύο φορές τον μήνα που κάνουμε συνέλευση!! Και στην τελική, δικαιολογώ μερικά άτομα που ενδεχομένως να δουλεύεουν και να χάσουν κάποια ΓΣ. Δεν δικαιολογώ όμως όλους εκείνους (την θλιβερή πλειοψηφία δηλαδή) που σνομπάρουν αυτό το συλλογικό όργανο. Η θεματολογία των ΓΣ αφορά ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε...

Τώρα βέβαια κάτι τέτοια με νευριάζουν: ό,τι και να πει κάποιος προσβάλλει τη διαδικασία, είναι αντίθετος κτλ. Ωραία ζούμε το τέλειο.. 

Εγώ έκανα αυτές τις παρατηρήσεις διότι οι ενστάσεις που έχεις ως προς την διαδικασία δεν είναι ουσιαστικές, αλλά προκύπτουν από έλλειψη πληροφόρησης. Οπότε καλό είναι να ενημερωθείς για κάποιο θέμα και στην συνέχεια να διατυπώσεις τις ιδέες σου για την ανανέωση του συλλόγου.
« Last Edit: October 26, 2006, 15:01:08 pm by chggr005 » Logged

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #92 on: October 26, 2006, 15:07:43 pm »

Quote from: Zarathoustra on October 26, 2006, 14:07:29 pm
Υποστήριξα την καθιέρωση συμβολικής ετήσιας συμβολής για να γνωρίζουμε πόσα ακριβώς είναι τα ενεργά μέλη του συλλόγου.Όσοι δεν ενδιαφέρονται να μπουν στην διαδικασία και να καταβάλουν ένα συμβολικό τίμημα(διαβάζοντας φυσικά και τους σκοπούς του καταστατικού) θα έπρεπε να τίθενται εκτός του συλλόγου.Έτσι κανείς δεν θα παραπονιόταν ότι παίρνονται αποφάσεις στο όνομά του ερήμην του.Δηλαδή η συμμετοχή θα έπρεπε να είναι opt-in(με τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις που αυτό συνεπάγεται) και όχι opt-out!

Εγώ διατηρώ το δικαίωμα να διαφωνώ με μία τέτοια πρόταση, διότι νομίζω θα προκαλέσει πολύ περισσότερα προβλήματα...
Και στην τελική σκοπός είναι να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα...

Quote from: Zarathoustra on October 26, 2006, 14:07:29 pm
Κάποτε είχε γίνει πρόταση για δημιουργία καινούριου συλλόγου,αποκλειστικά Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.Τι έγινε τελικά με αυτό?

Η πρόταση αυτή ναυάγησε γιατί ...μάντεψε!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

(Δεν μιλώ για την πρόταση της ΠΑΣΠ)

Τώρα οι μηχανολόγοι σκέφτονται να κάνουν αντίστοιχη πρόταση. Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι υπέρ του διαχωρισμού: Διαφορετικά τμήματα έχουν και διαφορετικές ανάγκες...

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #93 on: October 26, 2006, 21:52:55 pm »

ειμαστε 2 διαφορετικες σχολες.δε βρισκω λογο να εχουμε εννιαιο συλλογο.οπως ειπε κ ο χρηστος καθε σχολη εχει ξεχωριστες αναγκες.ας το κατεβασουμε σαν προταση στην προσεχη γς που πιστευω οτι θα εχει συμμετοχη.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #94 on: October 26, 2006, 23:24:11 pm »

Ναι αλλα κοινα επαγγελματικα δικαιωματα, που ειναι και πιο σημαντικα. Κι εγω πιο παλια υπερ ημουν, απλαπλεον δεν βλεπω καποιον ιδιαιτερο λογο.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #95 on: October 27, 2006, 01:16:25 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:47:15 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
« Reply #96 on: October 27, 2006, 04:07:40 am »

Επειδή πρέπει να έχετε καταλάβει πως είμαι λίγο κολλημένος με την Ιστορία, πιστεύω πως ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων καλό θα είναι να παραμείνει ενιαίος, κυρίως για ιστορικούς λόγους (προσωπικά, θα προτιμούσα να είχαν παραμείνει ενιαία τα δύο τμήματα και να τελείωναμε Ηλεκτρολόγοι Μηχανολόγοι, το βρίσκω πιο...γκλαμουράτο, όχι με την κενή έννοια της "μόυρης", αλλά γιατί για μένα που έχω ενεργειακές ανησυχίες θεωρώ πως κάπου "τα βρίσκω" και με τους Μηχανολόγους και μου αρέσει και το καθαρά κατασκευαστικό μέρος ορισμένων μηχανών/εξαρτημάτων. Άσε που στους παλαιότερους αυτό που έχει μείνει είναι το Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος και όχι ο ΗΜΜΥ).

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #97 on: October 27, 2006, 10:36:48 am »

Δεν θα μπορούσε να μείνει ενιαία η σχολή διότι το γνωστικό αντικείμενο συνέχεια διευρύνεται. Αφού έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε τον διαχωρισμό της σχολής ηλεκτρολόγων στα 2 ή στα 3...

Κατά τα άλλα, τώρα που το ξανασκέφτομαι, συμφωνώ με αυτά που λέει ο Bob. Τελικά καλύτερα να πορευτούμε ως ένας σύλλογος. Ούτως ή άλλως: Η ισχύς εν τη ενώση!!! Smiley

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #98 on: October 27, 2006, 11:37:12 am »

Ο τομέας ηλεκτρονικής μόνο θα μπορούσε να έχει 3 τομείς από μόνος τους... δεν ξέρω για τους άλλους!

byeeee
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #99 on: October 27, 2006, 17:08:59 pm »

Quote from: Zarathoustra on October 25, 2006, 20:49:26 pm
Την νομιμότητα της απόφασης την υποσκάπτει η "ελαστική" εφαρμογή των διατάξεων του καταστατικού, όχι εγώ που υποδεικνύω την παρανομία.Αν δεν σας αρέσει το καταστατικό, θα έπρεπε να το είχατε αλλάξει.
Το γιατί δεν έχετε ζητήσει χρήματα(ή δεν καθιερώσατε ετήσια συνδρομή) είναι άσχετο με την συζήτηση, θεωρώ πως αφού δεν το κάνατε, εγώ(και οι υπόλοιποι φοιτητές) είμαστε ταμειακώς εντάξει.
Πάντως θα ήταν καλή ιδέα η υιοθέτηση μιας συμβολικής τακτικής εισφοράς(π.χ 10 λεπτά) για να γνωρίζουμε πόσοι (και ποιοι) είναι μέλη του συλλόγου.

Κοίτα,για να τελειώνουμε μ'αυτό το θέμα με το καταστατικό,αυτό το κείμενο γράφτηκε πριν από πολλά χρόνια,όχι όταν τα αδέρφια μας αλλά όταν οι...γονείς ορισμένων από μας ήταν σε αυτή τη σχολή.
Το σύνταξαν και το υπέγραψαν συγκεκριμένα άτομα κι έκτοτε καθορίστηκε ως το καταστατικό του συλλόγου μας.Είναι λοιπόν λογικό ότι σε κάποια σημεία του θα ταιριάζει περισσότερο με καταστάσεις και με αναγκαιότητες προηγούμενων χρόνων και προφανώς θα υπάρχουν σημεία του που χρειάζονται αναπροσαρμογή.Zarathoustra,δύο πραγματάκια:
1.Πέρυσι με αρκετά παιδιά είχαμε κάνει εκτενέστατη συζήτηση πάνω στο καταστατικό,μπορούσε να ρθει ο καθένας,άλλωστε υπάρχει και στο φόρουμ αν θέλει κάποιος να το διαβάσει.
2.Δεν είναι τόσο εύκολη ιστορία να αλλάξει ένα καταστατικό όσο νομίζεις,ούτε και εφαρμόζονται όλα όσα λέει κατά γράμμα και ο λόγος είναι σαφώς αυτός που προανέφερα.

Υ.Γ.:Ευχαριστώ chggr005
Με κάλυψες απόλυτα με την ανάλυσή σου.Έτσι,για να έχουμε στο μυαλό μας ότι πριν αναφερθούμε σε κάτι θα πρέπει προηγουμένως να έχουμε ενημερωθεί καταλλήλως και να μην λέμε ό,τι μας κατεβαίνει στο κεφάλι.
« Last Edit: October 27, 2006, 17:15:59 pm by cecs » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #100 on: October 27, 2006, 17:24:30 pm »

Νομίζω πάντως ότι έχουμε βγει λίγο off-topic....

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #101 on: October 27, 2006, 20:13:10 pm »

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Quote from: tfy_rulez on October 27, 2006, 19:05:15 pm
Είμαι η ***** ***************,5οετής Τηλεπ.Εγώ έγραψα το μήνυμα στην electroauth για την κατάληψη και ευχαριστώ θερμά τον συμφοιτητή για τη μεταφορά του mail μου και τη διακριτική του στάση ως προς τα στοιχεία μου.

Τα στοιχεία σου τα διέγραψε η Ο.Δ. ενώ είχαν ήδη δημοσιοποιηθεί.

Πρώτο,χαίρομαι γιατί διαπιστώνω ότι αρκετοί συμφοιτητές μας συμφωνούν λίγο ή πολύ με όσα έχω εκθέσει.
Δεύτερο,είναι γνωστή η κουλτούρα των διαφωνούντων ατόμων (χωρίς να με νοιάζει η παράταξή τους αν και είναι εύκολο να την υποψιαστούμε) να προσβάλλουν προσωπικά το άτομο,ούτε καν συνομιλητή, με τον οποίο διαφωνούν. ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ.

Πρώτο: Θαρρώ πως λιγότεροι συμφωνούν με τους λόγους. Περισσότεροι με το ότι απλά "Δεν θέλουν κατάληψη". Συμφωνώ κι εγώ. Όχι επειδή θα χαλάσω τη βόλεψή μου. Αλλά επειδή δεν χρειαζόμαστε κατάληψη αυτή τη στιγμή.
Δεύτερο: Είναι αλήθεια ότι αρκετοί αρέσκονται σ'αυτόν τον τρόπο αντιπαράθεσης. Παρόλα αυτά υπάρχουν κι εκείνοι που παντού "βλέπουν" προσωπικές επιθέσεις χωρίς να υφίστανται. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Τέταρτο,ας παραστούμε όσοι περισσότεροι στις συνελεύσεις.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ είναι το όργανο λήψης αποφάσεων και λόγω της παρακμής του έχει μονοπωληθεί από παρατάξεις.

SuperConfused (για το μπολνταρισμένο κομμάτι)

υπενθυμίζω:

Quote from: tfy_rulez on October 24, 2006, 16:45:25 pm
[...] αρχίζω και φοβάμαι ότι δε μπορώ να ορίσω τη μοίρα μου ως φοιτήτρια [...]

Προτείνετε δηλαδή να αλλάξει ο πιο αμεσοδημοκρατικός τρόπος λήψης αποφάσεων... Μάλιστα... Μήπως θέλετε να αποφασίζει τα πάντα το υπουργείο να τελειώνουμε? Σα χούντα στο πανεπιστήμιο ένα πράγμα...

Τέλος, μετά από τις κινητοποιήσεις του Μαΐου - Ιουνίου, η συνέλευση (που εκφυλίστηκε κατά την άποψη κάποιων παρατάξεων  Roll Eyes), άλλαξε τρόπο διεξαγωγής και έγινε πιο άμεση, πιο προσιτή στον ανένταχτο φοιτητή. Δε μιλάνε πλέον ως παρατάξεις. Μιλάνε από την αρχή, όποιοι θέλουν, οι οποίοι ενδέχεται να ανήκουν σε παράταξη αλλά όχι απαραίτητα. Αρκετοί ανένταχτοι παίρνουν τον λόγο. Κι είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε η διαδικασία να γίνει ακόμα καλύτερη. Φυσικά, αυτό δε μπορούν να το ξέρουν όσοι έχουν να πατήσουν εκεί 5 χρόνια. Όπως δε το ήξερα κι εγώ πριν από το Μάΐο, που είχα να πατήσω 4 χρόνια (λόγω αηδίας στις κομματικές διαμάχες). Αλλά το ανακάλυψα.

Μπορείτε να το ανακαλύψετε κι εσείς!
« Last Edit: June 29, 2022, 16:17:36 pm by xristosioan » Logged
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #102 on: October 27, 2006, 20:21:48 pm »

Είμαι η ***** **************,5οετής Τηλεπ.Εγώ έγραψα το μήνυμα στην electroauth για την κατάληψη και ευχαριστώ θερμά τον συμφοιτητή για τη μεταφορά του mail μου και τη διακριτική του στάση ως προς τα στοιχεία μου.

Πρώτο,χαίρομαι γιατί διαπιστώνω ότι αρκετοί συμφοιτητές μας συμφωνούν λίγο ή πολύ με όσα έχω εκθέσει.
Δεύτερο,είναι γνωστή η κουλτούρα των διαφωνούντων ατόμων (χωρίς να με νοιάζει η παράταξή τους αν και είναι εύκολο να την υποψιαστούμε) να προσβάλλουν προσωπικά το άτομο,ούτε καν συνομιλητή, με τον οποίο διαφωνούν. ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ.
Τρίτο,δεν είμαι διατεθειμένη να αναλωθώ σε άσκοπες και κουραστικές προσωπικές διενέξεις.
Τέταρτο,ας παραστούμε όσοι περισσότεροι στις συνελεύσεις.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ είναι το όργανο λήψης αποφάσεων και λόγω της παρακμής του έχει μονοπωληθεί από παρατάξεις.
Τα υπόλοιπα εκεί.
Με εκτίμηση.

************* μου,αυτό που κατηγορείς μην το κάνεις κι εσύ.Σίγουρα δεν είναι σωστό να προσβάλλεις κάποιον προσωπικά(αν και δεν αντιλήφθηκα από πολλά άτομα κάποια προσβολή,παρά μόνο από 1-2),αλλά δεν είναι επίσης σωστό να τους βάζεις όλους σε ένα τσουβάλι λέγοντας:"είναι γνωστή η κουλτούρα των διαφωνούντων ατόμων (χωρίς να με νοιάζει η παράταξή τους αν και είναι εύκολο να την υποψιαστούμε) να προσβάλλουν προσωπικά το άτομο,ούτε καν συνομιλητή, με τον οποίο διαφωνούν."
Για παράδειγμα μπορεί κι εγώ να διαφωνώ μαζί σου(όπου "εγώ" βάλε τον οποιοδήποτε),κι ας μην ανήκω αναγκαστικά σε κάποια από τις παρατάξεις που όπως λες είναι εύκολο να υποψιαστούμε(!) κι ωστόσο να μη σε προσβάλω!Δεν είναι λοιπόν λίγο άδικο και απόλυτο να χρεωθώ μια τέτοια "κατηγορία"(εντελώς καταχρηστικά ο όρος,ελπίζω να καταλαβαίνεις).
Επίσης,το γεγονός ότι όπως γράφεις η ΓΣ μονοπωλείται από παρατάξεις κι αυτό απ'ό,τι καταλαβαίνω δεν σου αρέσει και τόσο,απορρέει από τη μη συμμετοχή και την αδιαφορία ορισμένων ατόμων να έλθουν,να παραστούν και να αλλάξουν οποιαδήποτε κατά τη γνώμη τους κακώς κείμενα στη ΓΣ.Έχουμε συνηθίσει να ρίχνουμε τις ευθύνες πάντα σε άλλους παράγοντες όταν κάτι μας φταίει,ας μην πέσουμε για άλλη μια φορά σε αυτή την παγίδα.
Το γεγονός ότι η ΓΣ είναι το όργανο λήψης αποφάσεων δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί σαν κάτι κακό απαραίτητα,το κακό θα ήταν να περιέλθουμε σε μια πλήρως χύμα κατάσταση,μια κατάσταση αδιαφορίας για όσα συμβαίνουν.Τουλάχιστον έτσι έχουμε ένα δικαίωμα στην έκφραση.Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ-ΦΥΣΙΚΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΠΑΡΑΚΜΗ"...Και να έρχεσαι όχι μόνο τώρα που θέλεις να ψηφίσεις για αυτό που σε απασχολεί-κι έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις και να έχεις την άποψή σου-αρκεί να μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι γι'αυτή την κατάσταση όταν ΕΣΥ δεν κάνεις τίποτα για να την αλλάξεις.

Τέλος,συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο...
Την άποψή μου για το συγκεκριμένο θέμα που έθιξες στο αρχικό σου post θα την αναπτύξω στην επόμενη ΓΣ(όπως πιστεύω και ελπίζω να κάνουν και πολλοί άλλοι)...

Φιλικά,cecs-Στέλα
« Last Edit: June 28, 2022, 21:57:30 pm by xristosioan » Logged

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #103 on: October 27, 2006, 20:28:12 pm »

Τα υπόλοιπα εκεί.

Quote from: Juan on October 27, 2006, 20:13:10 pm
Τέλος, μετά από τις κινητοποιήσεις του Μαΐου - Ιουνίου, η συνέλευση (που εκφυλίστηκε κατά την άποψη κάποιων παρατάξεων  Roll Eyes), άλλαξε τρόπο διεξαγωγής και έγινε πιο άμεση, πιο προσιτή στον ανένταχτο φοιτητή. Δε μιλάνε πλέον ως παρατάξεις. Μιλάνε από την αρχή, όποιοι θέλουν, οι οποίοι ενδέχεται να ανήκουν σε παράταξη αλλά όχι απαραίτητα. Αρκετοί ανένταχτοι παίρνουν τον λόγο. Κι είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε η διαδικασία να γίνει ακόμα καλύτερη. Φυσικά, αυτό δε μπορούν να το ξέρουν όσοι έχουν να πατήσουν εκεί 5 χρόνια. Όπως δε το ήξερα κι εγώ πριν από το Μάΐο, που είχα να πατήσω 4 χρόνια (λόγω αηδίας στις κομματικές διαμάχες). Αλλά το ανακάλυψα.

Μπορείτε να το ανακαλύψετε κι εσείς!

Εφόσον πάρα πολλοί από μας έχουμε βαρεθεί να μονοπωλούν τη συζήτηση οι κομματικοί στις συνελεύσεις, ο ελεύθερος κατάλογος ομιλητών είναι μία μεγάλη ευκαιρία, και μπράβο σε αυτούς που το είχαν προτείνει το Μάιο, και φυσικά στη συνέλευση που το ψήφισε. Καιρός να το εκμεταλλευτούμε.

Γι' αυτό καλό είναι έχουν μία άποψη ή μια ιδέα και θέλουν να ακουστεί, ας βγουν ομιλητές. Είναι κατοχυρωμένο πλέον δικαίωμά τους, και επιπλέον θα βοηθήσουν στο να αποκομματοποιηθεί η γενική συνέλευση.

off-topic: cecs, ρίξε μια ματιά στα pm!!!

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Νessa
Guest
« Reply #104 on: October 27, 2006, 20:31:47 pm »

Πάλι παρατάξεις θα μιλάνε βρε παιδιά... εγώ όταν σηκωθώ να μιλήσω, το πρώτο πράγμα που θα πω θα είναι "εκπροσωπώ τη Ριζοσπαστική Αριστερή Πρωτοβουλία ή Φοιτητές και Φοιτήτριες Ενάντια στο Σύστημα". Το ίδιο είναι. Και πριν όποιος ανένταχτος ήθελε μπορούσε να μιλήσει, και τώρα πάλι το ίδιο δικαίωμα έχει.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Go Up Print
Jump to: