• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 23:31:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 23:31:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Mr Watson
[Today at 23:22:35]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[Today at 23:21:54]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 23:20:10]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426738
Total Topics: 31711
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 116
Total: 173
mayia psarikoglou
dnikoa
Thanasis_pap
ariadnipm
ppoug
DimStyl
alextsigilis
mihanologos
mariia
nmpampal
Thanoskask
AZMAGILLIAN
tasos_ntv
chaniotism
sofoklhs_pizza
esroussou
Pcsc
Fraser
Saint_GR
vajim
stavr0s16
nikolith
manolitsis
giorgosss03
Mr Watson
qwertyuiop
Nikos_313
arkou
vasilikitsatsi
ggalamat
giannnnis23
gpap
DemetriosL
andyy
vaggelis.ntokas
vagk
Born_Confused
kourkou
xanthosp
jim_sklab
okanpala
gstom
Antigoni
kappakhpos
Jordann
Anatolim
serafeim
andripappa
cealexop
mprizakias
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Η εικόνα των ΤΗΜΜΥδων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Go Down Print
Author Topic: Η εικόνα των ΤΗΜΜΥδων  (Read 13286 times)
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: Η εικόνα των ΤΗΜΜΥδων
« Reply #60 on: October 09, 2006, 14:18:22 pm »

Όχι ρε, δεν έχει σχέση με το κύρος.
Έχει σχέση με τη δουλειά που θα κάνω
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #61 on: October 09, 2006, 14:50:21 pm »

Quote from: Junior on October 09, 2006, 14:18:22 pm

Εγώ πάλι αισθάνομαι ωραία που θα γίνω μηχανικός.
Και από άποψη κύρους και από άποψη δουλειάς.
Αν δεν αρέσει σε κάποιον η δουλειά του μηχανικού τότε γιατί μπήκε σε αυτή τη σχολή;
Προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να πεις...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Απ: Η εικόνα των ΤΗΜΜΥδων
« Reply #62 on: October 09, 2006, 14:56:52 pm »

Quote from: marauber on October 09, 2006, 14:50:21 pm

Αν δεν αρέσει σε κάποιον η δουλειά του μηχανικού τότε γιατί μπήκε σε αυτή τη σχολή;

Ποιο κύρος ρε αδέρφια????  Grin

Όταν σας χώσει η εταιρία στο δωμάτιο κλουβί, 2Χ2, χωρίς παράθυρα, με 10 οθόνες γύρω σας, αναγκαστηκές υπερωρίες (πληρωμένες-αλλά δε θα 'χεις ελεύθερο χρόνο για να ξοδέψεις τα κέρδη σου), ΤΟΤΕ μιλήστε μου για κύρος!

Γι'αυτό στην τελική.. αρκετοί παρατούν τα παχυλά λεφτά του ιδιωτικού τομέα, και γίνονται καθηγητές πληροφορικής στο λύκειο με το 1/3 των χρημάτων που έπαιρναν.. (αλλά μονιμότητα).

Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία "Ολύμπιος", αυτοί που θα πάρουν δάνειο. Το 95% θα μπει φυλακή από τα χρέη, και ένα 5% θα βγάλει φράγκα...
Junior

View Profile
« Reply #63 on: October 09, 2006, 15:02:45 pm »

Ίσως γιατί δεν ήξερε;;
Όχι ότι δε μου αρέσει, αλλά μου αρέσει λιγότερο από αυτό που νόμιζα ότι ήταν :/

Μου αρέσει το λίγο πιο θεωρητικό από τη δουλειά του μηχανικού. Αλλά πάλι μάλλον το μηχανικός είναι το πλησιέστερο σε αυτό που ήθελα, άρα δεν ήταν λάθος που μπήκα.
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #64 on: October 09, 2006, 15:04:52 pm »

Λίγο καθυστερημένα, εσένα Val Lizard γιατί ακόμη εύχεται ο μπαμπάς σου να είχες περάσει ιατρική? Για να πιάσεις την καλή? Grin Φαίνεται δεν θα χετε γιατρούς στο σόι...Τώρα, εντάξει, αν έχεις υπ όψιν τους γιατρούς της Μητροπόλεως που σε χρώνουν 60 ευρώ την επίσκεψη, θα σου πω να μην βλέπεις μόνο την αφρόκρεμα Tongue

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #65 on: October 09, 2006, 15:16:46 pm »

Quote from: Juan on October 09, 2006, 14:56:52 pm

Όταν σας χώσει η εταιρία στο δωμάτιο κλουβί, 2Χ2, χωρίς παράθυρα, με 10 οθόνες γύρω σας, αναγκαστηκές υπερωρίες (πληρωμένες-αλλά δε θα 'χεις ελεύθερο χρόνο για να ξοδέψεις τα κέρδη σου), ΤΟΤΕ μιλήστε μου για κύρος!

Εντάξει τώρα και εσύ γίνεσαι υπερβολικός. Δεν είναι όλες οι εταιρίες τόσο απάνθρωπες. Έχω πάει σε αρκετούς εργασιακούς χώρους μηχανικών (από γραφεία μέχρι εργοτάξια) και αυτό που συνάντησα δε μου άφησε άσχημες εντυπώσεις. Θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να δουλεύει εκεί χωρίς πρόβλημα.
Πάντως εμένα ελάχιστα με απασχολεί αυτό που αποκαλούμε "κύρος", να λες δηλαδή το επάγγελμα σου και να ακούς επιφωνήματα θαυμασμού από όλους. Μου αρκεί απλά να είναι σεβαστό στη κοινωνία. Και αυτό αν μη τι άλλο το έχουμε.

Quote from: Junior on October 09, 2006, 15:02:45 pm

Ίσως γιατί δεν ήξερε;;
Όχι ότι δε μου αρέσει, αλλά μου αρέσει λιγότερο από αυτό που νόμιζα ότι ήταν :/

Μου αρέσει το λίγο πιο θεωρητικό από τη δουλειά του μηχανικού. Αλλά πάλι μάλλον το μηχανικός είναι το πλησιέστερο σε αυτό που ήθελα, άρα δεν ήταν λάθος που μπήκα.

Μα μηχανικός=πρακτική εφαρμογή. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που νόμιζε ότι το επάγγελμα του μηχανικού είναι θεωρητικό. Μου φαίνεται αυτονόητο.
« Last Edit: October 09, 2006, 15:20:24 pm by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #66 on: October 09, 2006, 15:25:59 pm »

Quote from: marauber on October 09, 2006, 15:16:46 pm

Πάντως εμένα ελάχιστα με απασχολεί αυτό που αποκαλούμε "κύρος", να λες δηλαδή το επάγγελμα σου και να ακούς επιφωνήματα θαυμασμού από όλους. Μου αρκεί απλά να είναι σεβαστό στη κοινωνία. Και αυτό αν μη τι άλλο το έχουμε.

Αυτό λέω και γω φίλε μου...

Όταν με το καλό πιάσεις δουλειά, δε θα λες είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός, όπως λες τώρα...

Θα λες είμαι καθηγητής 2οβάθμιας, ή ιδιωτικός υπάλληλος, ή προιστάμενος ασφάλειας σε βιομηχανία, ή θα έχεις καμιά τρύπα με υπολογιστές στην Εθν. Αμύνης, ή στην καλύτερη θα είσαι καθηγητής πανεπιστημίου...

Εκτός από το τελευταίο, πες μου εσύ που βλέπεις το κύρος....

Κύρος "έχουμε" τώρα, επειδή έβγαλαν οι περισσότεροι 19+ μ.ο. στο λύκειο και περνιώμαστε για δύσκολη σχολή. Όταν τελειώσουμε, μας τελειώνει και το κύρος...
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #67 on: October 09, 2006, 15:34:36 pm »

Quote from: Juan on October 09, 2006, 14:56:52 pm

Γι'αυτό στην τελική.. αρκετοί παρατούν τα παχυλά λεφτά του ιδιωτικού τομέα, και γίνονται καθηγητές πληροφορικής στο λύκειο με το 1/3 των χρημάτων που έπαιρναν.. (αλλά μονιμότητα).

Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία "Ολύμπιος", αυτοί που θα πάρουν δάνειο. Το 95% θα μπει φυλακή από τα χρέη, και ένα 5% θα βγάλει φράγκα...

Υπάρχουν και τα χειρότερα...Αρχικός μισθός 800 ευρώ να έχεις να χαίρεσαι...Αυτήν την κατάσταση που περιγράφεις αφορά άτομα πάνω από 30 με ένα κάρο γνώσεις και αποδεδειγμένες με προυπηρεσία.

Από κει και πέρα η τάση των περισσότερων να γίνουν καθηγητές του δημοσίου είναι η αιτία που έχουμε τα χάλια στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.Δεν έχουν γνώσεις παιδαγωγικών και νομίζουν ότι εκεί θα καλοπεράσουν.Πηγαίνουν με σκοπό να κωλοβαρέσουν.Και αυτό για μένα είναι το λάθος.Και σε τελική ανάλυση Υπάρχουν και άλλες θέσεις στο δημόσιο που έχει πιο άμεση σχέση με το αντικείμενο του ΗΜΜΥ.

Για αυτό όσα παιδάκια μπήκαν εδώ μέσα για να βγάλουν λεφτά ,μάλλον ατυχήσανε..Το καλύτερο είναι να βρει κανείς μια δουλειά που να τον εκφράζει και να νιώθει καλά και ως προς τις συνθήκες εργασίας και ως προς το αντικείμενο.Και τα άλλα είναι τρίχες.

Quote from: Juan on October 09, 2006, 15:25:59 pm

Κύρος "έχουμε" τώρα, επειδή έβγαλαν οι περισσότεροι 19+ μ.ο. στο λύκειο και περνιώμαστε για δύσκολη σχολή. Όταν τελειώσουμε, μας τελειώνει και το κύρος...

Και ποιος μας χέζει τώρα που βγάλαμε 19+???Και επίσης να σου θυμίσω ότι το μαθηματικό και το φυσικό παραμένουν πολύ πιο δύσκολες σχολές από όλες τις πολυτεχνικές ,χωρίς αντίκρισμα όμως.  Smiley

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #68 on: October 09, 2006, 15:42:12 pm »

Quote from: jimi on October 09, 2006, 15:34:36 pm
Και ποιος μας χέζει τώρα που βγάλαμε 19+???Και επίσης να σου θυμίσω ότι το μαθηματικό και το φυσικό παραμένουν πολύ πιο δύσκολες σχολές από όλες τις πολυτεχνικές ,χωρίς αντίκρισμα όμως.  Smiley

Εγώ μιλάω για τους υπόλοιπους γύρω μας. Που ακούν πολυτεχνείο και 19000 μόρια και τους σηκώνεται. (παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, γνωστοί, και και)

Προσωπικά χέστηκα για το κύρος. Δεν υπάρχει κύρος. Το μόνο που μετράει είναι στη ζωή σου να αγαπάς αυτό που κάνεις ώστε να μην το κάνεις μίζερα και ώστε να είσαι ευτυχισμένος (από εργασιακή άποψη), που μετράει και στη γενικότερη ευτυχία σου ως άτομο.
Junior

View Profile
« Reply #69 on: October 09, 2006, 18:31:19 pm »

Μα μηχανικός=πρακτική εφαρμογή. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που νόμιζε ότι το επάγγελμα του μηχανικού είναι θεωρητικό. Μου φαίνεται αυτονόητο.

Μηχανικός = πρακτική εφαρμογή βασισμένη σε θεωρητικά συμπεράσματα μήπως;
Είμαστε πιο θεωρητική σχολή από τα αντίστοιχα τμήματα των ΤΕΙ (πχ Αυτοματισμού). Δεν μπορείς να μας πεις τελείως πρακτικούς.

Πάντως εγώ δεν είχα ιδέα τι είναι ο μηχανικός. Αυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν όταν άκουσα "Στο πολυτεχνείο έχει πάρα πολλά μαθηματικά". Στους ηλεκτρολόγους συγκεκριμένα ήταν και οι υπολογιστές. Έτσι ήμουν ανάμεσα σε δύο: μαθηματικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μετά μέτρησα άλλα πράγματα για να κάνω την επιλογή
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Η εικόνα των ΤΗΜΜΥδων
« Reply #70 on: October 09, 2006, 18:44:07 pm »

Εγώ Τζούνιορ ένιωσα να με ελκύει η ιδέα του μηχανικού στο 5ο με 6ο έτος...

έχεις χρόνο.

Η δουλειά του μηχανικού έχει διάφορα στάδια. Θα υπάρχουν βδομάδες που θα χρειάζεται να χτυπάς 15ωρα και άλλες που θα βαράς μύγες.

Αν δουλεύεις με συμβάσεις έργου, τη γάμησες. Θα είσαι πάντα σε ένα από τα δύο στάδια (προφανώς το δεύτερο δεν αμοίβει). Αν είσαι κανονικός υπάλληλος κάποιου, έχεις ελπίδες.

byeeee
sminias_hlektromhxanikos
Θαμώνας

COGITO ERGO SUM

View Profile
Re: Η εικόνα των ΤΗΜΜΥδων
« Reply #71 on: October 13, 2006, 02:28:06 am »

Το να βγείτε εν ψυχρώ έξω και να προσπαθήσετε να βγάλετε λεφτά χωρίς να γίνετε υπάλληλοι το έχετε σκεφτεί? Εγώ κωλοβάραγα πηγαίνοντας απο δουλειά σε δουλειά, με πολύ κακούς όρους εργασίας.Να βάζω κεραίες κινητής τηλεφωνίας με δεκαπεντάωρα καθημερινά (και Κυριακές, και αργίες), με χίονια και βροχές, πολύ κουβάλημα, κρύο και ξαφνικά ταξιδάκια "αναψυχής" σε όλη την Ελλάδα (ξεκίναγες το πρωί για τη δουλειά, και το μεσημέρι τηλεφωνούσες στην γκόμενα να ακυρώσει το θέατρο ή το σινεμαδάκι, γιατί έμπαινες στο πλοίο για Ρόδο, χωρίς δεύτερη αλλαξιά εσώρουχα μαζί σου, για τρείς, τέσσερις μέρες), αλλά καλά λεφτά (35 ευρώ μεροκάματο, μετά τις 15.30 που έκλεινες οχταώρο, κάπου στα 5 ευρώ η ώρα, στις 20.00 έξτρα 5 ευρώ, και επίσης, τα εκτός έδρας που ηταν πολλά, οι αργίες (75% νομίζω), τα νυχτερινά (επί 2 το μεροκάματο ή η υπερωρία νομίζω),  μετά τις 22.00, και 20 ευρώ στα ταξίδια επίδομα διατροφής ημερησίως. Με το δεδομένο πως ποτέ δεν σχολούσες πρίν τις 21.00, και πως τις μισές μέρες ήσουν εκτός έδρας, υπολογίστε τα λεφτά, όχι επί 25, αλλά επί 30 μέρες μηνιαίως με τις ανάλογες προσαυξήσεις. Αλλά οι ρυθμοί ηταν εξαντλητικοί, και δεν τράβαγε άλλο. Έτσι, συντόμως τους αποχαιρέτησα, αν και του συμπαθούσα πολύ.

Βρήκα μετά δουλεια "χαλαρή". Οδηγός, μεταφορέας,αποθηκάριος, συντηρητής, τεχνικός UPS. Ωράριο 9.00 - 17.00 (συνήθως όμως γινόταν 18.00 ή και αργότερα), μισθός 550 ευρώ σύν Τ.Ε.Β.Ε. (πλήρωνε το Τ.Ε.Β.Ε. ο εργοδότης, αλλά πρακτικά, ούτε δώρα έπαιρνα, ούτε διακοπές, ούτε δικαίωμα να μπω στο ταμείο ανεργίας είχα, σύν τα τρεχάματα με την εφορία).

Ε, με αυτές τις συνθήκες, δεν έκατσα. Είχα ηδη παραστήσει τον "μαστροΜήτσο", αλλάζοντας λάμπες, συνδέοντας κουζίνες, πολυελαίους...οτιδήποτε τέλος πάντων ηλεκτρο-χειρονακτικό, και δουλίτσες χαμηλού κόστους, με λίγο χρόνο και κόπο, ευέλικτο ωράριο (συμφωνούσα μια ώρα που μας/με βόλευε και πήγαινα), μου απέφεραν στο χαλαρό 25-50 ευρώ έτσι, για πλάκα με μισή, άντε μία ώρα δουλειάς. Καθόλου άσχημα για μένα, που ήθελα κάποια φραγκάκια να κυκλοφορώ και πολύ χρόνο για το Μεταπτυχιακό μου. Το ζόρι σε συτή την υπόθεση είναι να κυνηγάς την δουλειά και τον πελάτη. Διαφήμιση, κάρτες, "κύκλος", δημόσιες σχέσεις στην γειτονιά και το...καφενείο με τους αργόσχολους συνταξιούχους, είναι στο πρόγραμμα. Διευρύνοντας την δουλειά, επιστολές με ειδικους φακέλους με την "φίρμα" σου σε "ειδικές" κατηγορίες πελατών (π.χ. ιδρύματα, εκκλησίες κλπ), όπως και οι καλές σχέσεις με μάστορες που ζητάνε μια αδειοδότηση (αυτοψία, πρόχειρο σχέδιο, γειωμέτρηση αν θές να είσαι σωστός, σφραγίδα - υπογραφή, το σύνολο 30 -50 ευρώ + Φ.Π.Α.), ή με τεχνικούς άλλων ειδικοτήτων, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν είσαι λίγο δημοσιοσχεσίτης, τα πράγματα είναι καλά. Εγώ ακόμα, δεν παίζω δυνατά το παιχνίδι. Τα χρήματα που θα έβγαζα απο μια μέτρια υπαλληλική σχέση όμως, (730 παίρνει ο κολλητός μου ως σχεδιαστής - διακοσμητής) τα κουτσοβγάζω, δουλεύοντας πολύ λίγες ώρες την εβδομάδα, έχοντας τον χρόνο δικό μου να κάνω και τις παραπάνω σπουδές που γουστάρω...Αυτά!

Μου 'πες θα φύγω χθες το βράδυ ξαφνικά /απλώς κουράστηκα δε φταίω για όλα αυτά /Θεε μου δε θέλει το βλέπω καθαρά /κι όλα γίναν Θεε μου τόσο μα τόσο ξαφνικά /Σηκώθηκα μονάχος το πρωί /χωρίς καφέ χωρίς τσιγάρο και ψυχή /Θεε μου το ξέρω τώρα είμαι μοναχός /κι όμως θα γυρίσει πάλι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς  /Το ξέρω είναι λίγο δύσκολο μα εγώ /στο λέω μπορούσα να περιμένω και μπορώ /βλέπεις οι δυο μας μόνοι δε νιώσαμε ποτέ /τώρα, τώρα πες μου ποιόν, /πες μου ποιόν θα 'χεις να τα λες;
jimi

Live Free or Die...

View Profile
« Reply #72 on: October 13, 2006, 11:55:47 am »

Quote from: Juan on October 09, 2006, 15:42:12 pm
Quote from: jimi on October 09, 2006, 15:34:36 pm

Εγώ μιλάω για τους υπόλοιπους γύρω μας. Που ακούν πολυτεχνείο και 19000 μόρια και τους σηκώνεται. (παππούδες, γιαγιάδες, θείοι, γνωστοί, και και)

Προσωπικά χέστηκα για το κύρος. Δεν υπάρχει κύρος. Το μόνο που μετράει είναι στη ζωή σου να αγαπάς αυτό που κάνεις ώστε να μην το κάνεις μίζερα και ώστε να είσαι ευτυχισμένος (από εργασιακή άποψη), που μετράει και στη γενικότερη ευτυχία σου ως άτομο.

Ακριβώς αυτό... Smiley Wink

Quote from: Junior on October 09, 2006, 18:31:19 pm
Πάντως εγώ δεν είχα ιδέα τι είναι ο μηχανικός. Αυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν όταν άκουσα "Στο πολυτεχνείο έχει πάρα πολλά μαθηματικά". Στους ηλεκτρολόγους συγκεκριμένα ήταν και οι υπολογιστές. Έτσι ήμουν ανάμεσα σε δύο: μαθηματικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός. Μετά μέτρησα άλλα πράγματα για να κάνω την επιλογή

Αυτό το διαπίστωσα και εγώ....Αλλά δεν είσαι στο μαθηματικό αγαπητέ junior...Νομίζω ότι είναι καιρός να αλλάξεις γραμμή πλεύσης... Smiley Wink
« Last Edit: October 13, 2006, 12:03:03 pm by jimi » Logged

Καιρός να  αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.....
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #73 on: October 13, 2006, 14:18:51 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on October 09, 2006, 12:56:29 pm
Γιατί οι μηχανικοί δεν έχουν ένα κύρος?

Δεν κατάλαβα..Ο δάσκαλος δηλαδή είναι καλύτερος??(τυχαίο και καθόλου εγωιστικό το παράδειγμα)

φοβερό πάδειγμα και καθόλου τυχαίο.Οι δάσκαλοι λένε χαρωπάτα δυο μου χέρια τα χτυπώ και παίρνουν οικτό.εμείς ξεκολλωνόματε(σόρρυ για την έκφραση) σε ένα μάθημα και παίρνουμε πέντε.Μετά από αυτά βεβαίος και έχουν κύρος οπι μηχανικοί!!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #74 on: October 13, 2006, 15:05:23 pm »

Quote from: MARIOS on October 13, 2006, 14:18:51 pm
Οι δάσκαλοι λένε χαρωπάτα δυο μου χέρια τα χτυπώ και παίρνουν 8. Εμείς ξεκολλωνόματε(σόρρυ για την έκφραση) σε ένα μάθημα και παίρνουμε 5. Μετά από αυτά βεβαίος και έχουν κύρος οι μηχανικοί!!!!

(Καλύτερα πες "εμείς ξεκολωνόμαστε σε ένα μάθημα και παίρνουμε το πολύ 5 Tongue)

Πάντως για κάτι που αναφέρθηκε πριν, εγώ (και δε με τιμά που το λέω) μάλλον μίζερα θα το κάνω το επάγγελμά μου, αν ποτέ πάρω πτυχίο κ δεν αλλάξω σχολή στο.. 7ο έτος!
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 Go Up Print
Jump to: