• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 02:21:25 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 02:21:25 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 23
Guests: 98
Total: 121
arkou
Ioannis Apostolikas
ant2946
chaniotism
tasos_ntv
Born_Confused
etsilika
mimaki
anastasis34
thaliatsk
stefpapa21
Rick_Sanchez
chrismzag
andyy
χασλμαλικι
Nmparkas
mike_x
Giorgosklin
evax
Theosarm
HlektrikhPatata
kpapama
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Ανακοίνωση για την διενέργεια των εξετάσεων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Ανακοίνωση για την διενέργεια των εξετάσεων  (Read 10895 times)
MajorTom
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

God's got a sick sense of humor.

View Profile
Re: Ανακοίνωση για την διενέργεια των εξετάσεων
« Reply #30 on: September 06, 2024, 18:17:46 pm »

Φοιτητής ΤΗΜΜΥ πάει να φωτογραφίσει τα θέματα για το thmmy μετά τις νέες απαγορεύσεις:

Το πε παλιά κι ο μάγκας που δήλωσε Θεός
Χωρίς αγάπη όλους ο διάολος θα σας πάρει...
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #31 on: September 06, 2024, 18:43:50 pm »

Quote from: chatzikys on September 06, 2024, 14:57:07 pm
Με λίγα λόγια λες ότι ΤΗΜΜΥ => Θάνατος?
Cheesy Grin
Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάποτε θα πεθάνουμε όλ@ μας οπότε shifty από μένα είναι ορθή η συνεπαγωγή. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΓΙΑ ΠΛΩΤΟΕΤΑΚΙΑ. Cheesy Eίπαμε να τα πειλάζουμε λίγο να (ξε)ψαρώσουν, αλλά όχι κι έτσι  Grin

Προφανώς στην εποχή του ChatGPT κτλ δεν μπορούν, δε θέλουν και (φυσικά) δε θέλετε ούτε εσείς να σας υποβάλλουν σε σωματικό έλεγχο για να σιγουρευτούν οτι δεν έχετε κάποιο κινητό μαζί σας.
Μπείτε λίγο στη θέση τους:
λέτε να θέλουν να το παίζουν μπάτσοι και να σας κάνουν σωματικό έλεγχο οι διδάσκοντές σας / επιτηρητές σας?
Update μετά την V.3 της ανακοίνωσης που προήλθε μαγικά μετά από την εδώ "γκρίνια" σας : τελικά δεν τους αφήσατε μάλλον άλλη επιλογή από το να το παίζουν και λίγο "μπάτσοι" και να σας κάνουν σωματικό έλεγχο. Undecided

Το ΑΡΑΓΕ-Attack στα ΑΕΙ και αρκετοί άλλοι έχετε δίκιο για όλα τα παράπονά σας, αλλά είναι άσχετα με το πως αλλιώς θα διασφαλίσεις το αδιάβλητο των εξετάσεων την εποχή των κινητών με πρόσβαση στο ίντερνετ μέχρι και ChatGPT στο κινητό κτλ.
Πως αλλιώς μπορεί να διασφαλιστεί οτι θα γίνονται δίκαιες αδιάβλητες εξετάσεις? Αν ρωτούσαμε τη μάνα μου το πρώτο που θα σκεφτόταν θα ήταν ένα πιάτο ίσα με 2 κιλά κρύα δροσερά φρούτα νεκταρίνια και πεπόνι "για το παιδί"  Cheesy Grin
Αν ήταν στο χέρι μου  Roll Eyes θα έλεγα να υπάρχουν ξεχωριστές αίθουσες καπνιστών και θέλω να χω και τον φραππέ μου, και να μπορώ να ακούω και ότι μουσική θέλω από ηχειάρες, ααα όλα κι όλα ΤΙ? ΟΧΙ? Grin

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: September 06, 2024, 19:12:12 pm »

Ειλικρινά απορώ με το τι λένε ορισμένοι εδώ μέσα. Πλησιάζουν διαγραφές, τα νοίκια έχουν πάει στο Θεό, στις εξετάσεις μην κοροϊδευόμαστε, κατά βάση εξετάζονται μαλακίες και πολλές φορές καπρίτσια καθηγητών (στα ΣΑΕ2 ο Ρόβι σε κόβει αν δεν τα κάνει ακριβώς όπως τα κάνει αυτός) και συζητάμε τι ακριβώς;

-Το αν οι άνθρωποι αντιγράφουν για τη φάση τους και όχι με δεδομένο ότι πρέπει να βγάλουν τη σχολή;

-Το αν για τα μέτρο αυτό φταίνε οι αντιγραφείς ή οι καθηγητές;

Το να κατηγορείς του αντιγραφείς σημαίνει αποδοχή των μέτρων. Η αντιγραφή κατά τη γνώμη μου είναι μιζέρια. Το ωραίο είναι η αλληλοβοήθεια και το συλλογικό διάβασμα. Αυτό που πάνε τώρα να απαγορεύσουν. Αυτή η πίπα που σκέφτηκαν στο τμήμα δεν θα περάσει. Δε θα γίνει ούτε μία εξέταση που να εφαρμοστούν αυτές οι ανήκουστες μαλακίες. Δεν είμαστε ζώα, ούτε οι καθηγητές είναι τσομπάνηδες. Όποιος πάει να απαγορέψει τουαλέτα ή φωτό στα θέματα μετά την εξέταση, θα βρει τους φοιτητές απέναντί του. Αλλιώς είναι η αρχή του τέλους. Το ΤΗΜΜΥ θα πάθει ασφυξία. Μετά θα αρχίσουν κι άλλες απαγορεύσεις. Πάντα για το "κύρος του τμήματος". Το κύρος του τμήματος δε χαλάει από τις αντιγραφές, αλλά από το ότι δεν υπάρχουν βασικές υποδομές και από το ότι οι απόφοιτοί του δουλεύουν με χειρότερες εργασιακές σχέσεις από την efood (μπλοκάκι). Ας φτιάξουν αυτά και μετά ας δοκιμάσουν να αυξήσουν το "κύρος" με απαγορεύσεις, αυταρχισμό και έρευνα για το ΝΑΤΟ. Η παραπαιδεία από την άλλη, δεν ενισχύεται με τις αντιγραφές, ενισχύεται όταν πρακτικά αρχίζεις να πνίγεις το thmmy.gr μέχρι θανάτου και ποινικοποιείς την αλληλοβοήθεια στο διάβασμα. Επίσης ρε παιδιά μπορεί να μην έχω καταλάβει καλά, αλλά στη γενέτειρα της Δημοκρατίας, οι άνθρωποι γενικά δεν είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου; Γιατί μας αντιμετωπίζουν όλους σαν επίδοξους αντιγραφείς;

Και κάτι τελευταίο, γνωρίζοντας ότι μας διαβάζουν και καθηγητές. Θυμάστε ποιοι σας στήριξαν όταν ο Μητσοτάκης σας έκανε εισαγγελικές παρεμβάσεις επειδή εναντιωθήκατε κι εσείς στα ιδιωτικά πανεπιστήμια; Ο Κασελάκης; Ο Ανδρουλάκης, γνωστός πολιτικός ηγέτης μην πω ποιου; Οι φοιτητές σας στήριξαν. Κι ας κάνατε μόνο μία απεργία κι αυτή ψιλοσκάρτη. Οι φοιτητές σας. Αυτοί που βλέπετε κάθε μέρα στα αμφιθέατρα. Αυτοί που τώρα τους τιμωρείτε για να ξορκίσετε την παραπαιδεία, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την αξιολόγηση και όλες τις απειλές του κόσμου, που απ' ότι φαίνεται οφείλονται σε κάτι 20χρονα που δουλεύουν επισιτισμό και κάνουν hustling για να σπουδάσουν. Ντρέπομαι για 'σας.
« Last Edit: September 06, 2024, 19:14:33 pm by ChrisKaloy-Kakou » Logged
Elliot Alderson
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: September 06, 2024, 19:52:36 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on September 06, 2024, 19:12:12 pm
Το να κατηγορείς του αντιγραφείς σημαίνει αποδοχή των μέτρων.

Πολύ λανθασμένη λογική κατά τη γνώμη μου... Μπορώ και γω να πω: "Το να μην κατηγορείς τους αντιγραφείς σημαίνει αποδοχή της αντιγραφής". Μέτρα κατά της αντιγραφής θα πρέπει να υπάρχουν. Είναι αυτονόητο ότι τα συγκεκριμένα μέτρα είναι ασέβεια προς τον φοιτητή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η αντιγραφή έχει γίνει πιο μεγάλο θέμα τα τελευταία χρόνια, τους οποίους λόγους δεν θα πω εδώ. Η αντιγραφή συνήθως όπως είπε κάποιος πιο πάνω εντοπίζεται από τους επιτηρητές που κάνουν τα στραβά μάτια. Εγώ θα πρότεινα να είμαστε όπως παλιά, αλλά να υπάρχει καλύτερη επιτήρηση.

Είναι πολύ κακό να μην δώσουμε καθόλου ευθύνη στα άτομα που αντιγράφουν. Εγώ δεν αντιγράφω. Αν κάποιος αντιγράψει, είναι άδικο προς εμένα. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο άλλος εργάζεται, είναι κοντά στη διαγραφή ή το κάνει επειδή βαριέται να διαβάσει. Ούτε μπορώ να ζυγίσω την σοσιοοικονομική κατάστασή του και να καταλήξω στο ότι ναι... αντιγράφοντας "διόρθωσε" κάποιες αδικίες που υπάρχουν εναντίων του. Οπότε για εμένα, όταν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα οι επιλογές είναι 2: Επιτρέπουμε την αντιγραφή και βασιζόμαστε στην καλή θέληση όλων ότι θα γίνεται μόνο από αυτούς που την έχουν ανάγκη ή απαγορεύουμε πλήρως την κάθε είδους αντιγραφή.

Imagine this, as we part                                                                                     She was better, more moral.
Our perception of reality, expressed as a chart                                                      And she was willing.
we lost TV to Murdoch, the press to the sharks                                                     She could find the strength goddammit.
the internet is our final channel to connect to the mark                                          She would protect lifekind if it was the last thing she did.                             
No rhetorical questions at last                                                                              This world was a sick, crying toddler.
If we lose this frequency, we'll be left in the dark                                                   And she was about to force the medicine down its throat.
Πατερ Ημμυων
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #34 on: September 06, 2024, 20:11:13 pm »

Δεν εχω δει ακριβως τι εχει συμβει, αλλα οταν στην εξεταση Κβαντικης πριν 2 χρονια ο μονος επιτηρητης ηταν ο κ.Γκανουλης, και επιτηρουσε 3 αιθουσες ίσως και παραπανω, σεβοτανε το τμημα τον κ.Γκανουλη και τους φοιτητες? Που ηταν ολοι οσοι θα επρεπε να επιτηρουν εκεινη την ημερα?

ΥΓ: Δεν πηγαινα τουαλετα στις εξετασεις.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #35 on: September 06, 2024, 23:09:10 pm »

Ειλικρινά απορώ με το τι λένε ορισμένοι εδώ μέσα. Πλησιάζουν διαγραφές, τα νοίκια έχουν πάει στο Θεό, στις εξετάσεις μην κοροϊδευόμαστε, κατά βάση εξετάζονται μαλακίες και πολλές φορές καπρίτσια καθηγητών (στα ΣΑΕ2 ο Ρόβι σε κόβει αν δεν τα κάνει ακριβώς όπως τα κάνει αυτός) και συζητάμε τι ακριβώς;

αα τελεια. μου εκανες την καρδια περιβολι. εγω λεω εχω γραψει κοντα στο 5 στα σαε 2 και σκεφτομαι να παω να του πω μηπως με περασει γτ σε 2 χρονια διαγραφομαι. αλλα απο αυτα που διαβαζω, παιζει με τον τροπο που βαθμολογει να δω κανα 3αρι και να παω ακλαυτος. αν και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αναλυτικος συνηθως. τεσπα θα δειξει

για τις αντιγραφες που συζητατε, προφανως η λυση ειναι περισσοτεροι επιτηρητες και κλειστα κινητα και μεσα στην τσαντα. φυσικα και αν σε πιασουν με κινητο ή σκονακι πρεπει να σε μηδενιζουν οπως επισης και οταν πας τουαλετα απαγορευεται το κινητο. τωρα κατι αποφασεις να μην πηγαινεις τουαλετα ειναι για γελια. οπως για γελια ειναι να μην σου δινουν τα θεματα ή ξερω γω να απαγορευεται να τα φωτογραφιζεις. δλδ τι θα σου κανουν αν σε πιασουν να τα βγαζεις φωτο. θα σε μηδενισουν? η ανακυκλωση θεματων ή γενικοτερα το να πεφτουν θεματα με συγκεκριμενο πατερν, ειναι κατι που συμβαινει παντου. και ειναι λογικο να συμβαινει, το γνωστικο αντικειμενο της σχολης μας ειναι τοσο μεγαλο, οπως και αλλων σχολων φυσικα, που αν θελουν να μας ξεσκισουν στις εξεταστικες, μπορουν να το κανουν ακομη και σε μαθηματα που νομιζουμε οτι οι εννοιες ειναι σχετικα απλες και κατανοητες. φανταστειτε να μην υπηρχε συγκεκριμενο πατερν στις εξεταστικες. θα επρεπε να διαβαζεις ολα τα μαθηματα και να κατανοεις ολες τις εννοιες σε τοσο μεγαλο βαθμο, που μπορει ο χρονος να μην σου εφτανε καν. καθε μαθημα ειναι και διαφορετικο αντικειμενο ή σχετιζεται και με αλλα αντικειμενα. δεν ειναι τοσο απλο, εδω στα πεδια και στα σαε ξεφευγουν τα θεματα πολλες φορες και γινεται πανηγυρι. φανταστειτε να συμβαινει αυτο σε ολα τα μαθηματα. οποτε το να μην ακολουθουν τα θεματα συγκεκριμενο πατερν, ειναι αστοχο και φυσικα δεν ειναι οτι καλυτερο να γινει. αν γινει κατι τετοιο, τοτε δεν νομιζω οτι θα ειμαι ο μονος που θα κινδυνευει με διαγραφη εδω μεσα σε λιγα χρονια. επισης δεν βρισκω κατι κακο στο να υπαρχει μια τεραστια βιβλιοθηκη σημειωσεων στα downloads που να βοηθαει τον φοιτητη ή να διακινουνται σημειωσεις και λυσεις παλιων θεματων. αυτο ελειπε να μην μπορει ενας φοιτητης να βοηθησει τον αλλο. στην τελικη για διαβασμα ειναι. τωρα γτ φτανουν στο σημειο της αντιγραφης καποιοι, ειναι αλλο θεμα και σηκωνει μεγαλη κουβεντα την οποια και δεν εχω διαθεση να κανω
« Last Edit: September 06, 2024, 23:13:11 pm by el mariachi » Logged
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #36 on: September 06, 2024, 23:18:10 pm »

Quote from: Πατερ Ημμυων on September 06, 2024, 20:11:13 pm
Δεν εχω δει ακριβως τι εχει συμβει, αλλα οταν στην εξεταση Κβαντικης πριν 2 χρονια ο μονος επιτηρητης ηταν ο κ.Γκανουλης, και επιτηρουσε 3 αιθουσες ίσως και παραπανω, σεβοτανε το τμημα τον κ.Γκανουλη και τους φοιτητες? Που ηταν ολοι οσοι θα επρεπε να επιτηρουν εκεινη την ημερα?

ΥΓ: Δεν πηγαινα τουαλετα στις εξετασεις.

μιας και ανεφερες τον συγκεκριμενο καθηγητη και το μαθημα του, θυμαμαι οτι οταν εδινα εγω κβαντικη φυσικη, μας ειχε πει οτι το μαθημα ειναι επιλογης και οτι εχει διαθεση γι αυτο το λογο να εξεταζει εντελως βασικα πραγματα. επισης μας ειχε πει οτι ειμαστε ημμυ και οχι φυσικοι, οποτε δεν εχει ιδιαιτερες απαιτησεις. ομως μας ειπε οτι στο φυσικο, αυτο το μαθημα, δεν ειναι απλο προφανως και οτι το επιπεδο δυσκολιας των θεματων ειναι υψηλοτερο. το μαθημα το περασα με διαβασμα 2 ωρων πριν παω να δωσω και με γνωσεις φυσικης 3ης λυκειου. οχι δεν ειναι τοσο απλο μαθημα. ναι αν θελει να σε ξεσκισει θα το κανει. αυτο με αφορμη και παλι την συζητηση για τα θεματα που πεφτουν στις εξεταστικες
ntina
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #37 on: September 07, 2024, 16:58:33 pm »

χαιρω πολυ mr obvious ενα μαθημα απο τα 50 , εμεις τωρα λεμε για πεδια σηματα τετοια μαθηματα
nectar
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: September 07, 2024, 18:44:26 pm »

στα ΣΑΕ2 ο Ρόβι σε κόβει αν δεν τα κάνει ακριβώς όπως τα κάνει αυτός

Γενικά είναι τραγική ειρωνία να λαμβάνεις τρία email γραμμένα στο πόδι που κουνάνε το δάχτυλο στους "κακούς φοιτητές" τονίζοντάς τους τι υποχρεώσεις έχουν απέναντι στο τμήμα, ενώ μόλις την προηγούμενη ημέρα δεν πάτησε άνθρωπος να δώσει μισή διευκρίνιση για τα ανεκδιήγητα θέματα των ΣΑΕ 2. Άποψη για την αντιγραφή δεν θα διατυπώσω τώρα, αλλά κάπου να 'μαστε λίγο ανθρώποι, θέλει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές.

Επίσης, πέρα από κόμπλεξ, υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν επιτρέπεται σε όλα τα μαθήματα τουλάχιστον τυπολόγιο;

Για εμένα έχει διαφορά το να είσαι στο κινητό σε όλη την εξέταση με το να έχεις ένα σκονάκι με πέντε ψωροτύπους. Ας γίνει οριζόντια επιτρεπτό το τυπολόγιο και οι σημειώσεις, ας γίνουν λίγο πιο ελαστικοί οι τρόποι αξιολόγησης (περισσότερες εργασίες που προστίθενται στο βαθμό σου και γενικά ευκαιρίες να αποδείξεις ότι κατέχεις το αντικείμενο και εκτός του καταραμένου 2ωρου, που στην τελική μπορεί να σου ήρθε περίοδος, να είχε 38 βαθμούς στην Α5, να ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος που στο διόρθωσε και φτου κι απ' την αρχή) και μετά να ηθικολογήσουμε περί αντιγραφών.
« Last Edit: September 07, 2024, 18:55:20 pm by nectar » Logged

it'll pass.
MajorTom
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

God's got a sick sense of humor.

View Profile
« Reply #39 on: September 07, 2024, 18:50:28 pm »

Quote from: nectar on September 07, 2024, 18:44:26 pm
Γενικά είναι τραγική ειρωνία να λαμβάνεις τρία email γραμμένα στο πόδι που κουνάνε το δάχτυλο στους "κακούς φοιτητές" τονίζοντάς τους τι υποχρεώσεις έχουν απέναντι στο τμήμα, ενώ μόλις την προηγούμενη ημέρα δεν πάτησε άνθρωπος να δώσει μισή διευκρίνιση για τα ανεκδιήγητα θέματα των ΣΑΕ 2. Άποψη για την αντιγραφή δεν θα διατυπώσω τώρα, αλλά κάπου να 'μαστε λίγο ανθρώποι.

Και ενώ (γιατί έχει κι αυτό πολύ μεγάλη σημασία) η σχολή κλείνει, δεν διενεργείται εξεταστική γιατί πρέπει να μιλήσει ο Μητσοτάκης και ταυτόχρονα ούτε που ανακοινώνουν πότε θα μεταφερθούν τα μαθήματα που αναβάλλονται. Κατά τα άλλα κόπτονταν όλοι αυτοί γιατί χάνεται η εξεταστική του Ιανουαρίου για "ασήμαντους λόγους".

Το πε παλιά κι ο μάγκας που δήλωσε Θεός
Χωρίς αγάπη όλους ο διάολος θα σας πάρει...
GrillOG
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

kati asteio ksero go

View Profile
« Reply #40 on: September 07, 2024, 19:34:41 pm »

Εγώ πιστεύω όλο αύτο ξεκίνησε από την εξέταση Ηλεκτρονικής Ι τον Ιούνη. Εκεί πραγματικά όλοι ζητούσαν τουαλέτα πήγαιναν με το κινητό στην τσέπη και κοίταζαν τις ερωτήσεις θεωρίας και γυρνούσαν να τις γράψουν.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ???

Μήπως επειδή οι καθηγητές έδιναν 2 μονάδες με βάση την ικανότητα του μαθητή να έχει απομνημονεύσει απέξω τις απαντήσεις στις τυποποιημένες ερωτήσεις?
Το γεγονός ότι οι ερωτήσεις σου ζητούσαν λόγου χάρη να περιγράψεις την λειτουργία ενός καθρέφτη Wilson χωρίς να δίνουν καν το διάγραμμα του ενθαρρύνει ο φοιτητής να τα μαθαίνει παπαγαλία. Αντί αύτα τα γελοία μέτρα, θα μπορούσαν να βάλουν εξυπνότερα θέματα θεωρίας που δεν βασίζονται σε λεπτομέρειες στα περιθώρια της ύλης άλλα σε κάποιον ενισχυτή ή κάτι από το εργαστήριο.

ChrisKaloy-Kakou
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #41 on: September 09, 2024, 10:12:35 am »

Quote from: Elliot Alderson on September 06, 2024, 19:52:36 pm
Πολύ λανθασμένη λογική κατά τη γνώμη μου... Μπορώ και γω να πω: "Το να μην κατηγορείς τους αντιγραφείς σημαίνει αποδοχή της αντιγραφής". Μέτρα κατά της αντιγραφής θα πρέπει να υπάρχουν. Είναι αυτονόητο ότι τα συγκεκριμένα μέτρα είναι ασέβεια προς τον φοιτητή. Παρ'όλα αυτά, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η αντιγραφή έχει γίνει πιο μεγάλο θέμα τα τελευταία χρόνια, τους οποίους λόγους δεν θα πω εδώ. Η αντιγραφή συνήθως όπως είπε κάποιος πιο πάνω εντοπίζεται από τους επιτηρητές που κάνουν τα στραβά μάτια. Εγώ θα πρότεινα να είμαστε όπως παλιά, αλλά να υπάρχει καλύτερη επιτήρηση.

Είναι πολύ κακό να μην δώσουμε καθόλου ευθύνη στα άτομα που αντιγράφουν. Εγώ δεν αντιγράφω. Αν κάποιος αντιγράψει, είναι άδικο προς εμένα. Δεν μπορώ να ξέρω αν ο άλλος εργάζεται, είναι κοντά στη διαγραφή ή το κάνει επειδή βαριέται να διαβάσει. Ούτε μπορώ να ζυγίσω την σοσιοοικονομική κατάστασή του και να καταλήξω στο ότι ναι... αντιγράφοντας "διόρθωσε" κάποιες αδικίες που υπάρχουν εναντίων του. Οπότε για εμένα, όταν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα οι επιλογές είναι 2: Επιτρέπουμε την αντιγραφή και βασιζόμαστε στην καλή θέληση όλων ότι θα γίνεται μόνο από αυτούς που την έχουν ανάγκη ή απαγορεύουμε πλήρως την κάθε είδους αντιγραφή.

Ναι βρε συμφωνώ, αλλά υπάρχουν ήδη μέτρα κατά της αντιγραφής. Όποιον άνθρωπο πιάσουν μηδενίζεται το γραπτό του. Αν θέλουν να αυξήσουν τα μέτρα κατά της αντιγραφής, τότε πρέπει να κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ανακοίνωσαν και ορισμένα άλλα:

-Πρέπει να ενθαρρύνουν την ενίσχυση του thmmy αντί για την ασφυξία του χωρίς παλιά θέματα.

-Πρέπει να αποσυνδεθεί το πτυχίο από τους ταξικούς φραγμούς, γιατί πολύ απλά αν ένας άνθρωπος έχει πληρώσει κάποιες δεκάδες χιλιάρικα σε νοίκια και κόστος ζωής και δουλεύει για να σπουδάσει, φυσικά και μπορεί να αντιγράψει.

Επίσης, μην κοροϊδευόμαστε. Ο περισσότερος κόσμος που αντιγράφει έχει διαβάσει. Αν δεν έχεις διαβάσεις, δε θα περάσεις ούτε με αντιγραφή, με εξαίρεση συγκεκριμένα μαθήματα που είναι ίσως το 1/4 του πτυχίου (Wink δεν ξέρω.

Επίσης, πέρα από κόμπλεξ, υπάρχει ουσιαστικός λόγος που δεν επιτρέπεται σε όλα τα μαθήματα τουλάχιστον τυπολόγιο;

Για εμένα έχει διαφορά το να είσαι στο κινητό σε όλη την εξέταση με το να έχεις ένα σκονάκι με πέντε ψωροτύπους. Ας γίνει οριζόντια επιτρεπτό το τυπολόγιο και οι σημειώσεις, ας γίνουν λίγο πιο ελαστικοί οι τρόποι αξιολόγησης (περισσότερες εργασίες που προστίθενται στο βαθμό σου και γενικά ευκαιρίες να αποδείξεις ότι κατέχεις το αντικείμενο και εκτός του καταραμένου 2ωρου, που στην τελική μπορεί να σου ήρθε περίοδος, να είχε 38 βαθμούς στην Α5, να ξύπνησε στραβά ο άνθρωπος που στο διόρθωσε και φτου κι απ' την αρχή) και μετά να ηθικολογήσουμε περί αντιγραφών.

Συμφωνώ απόλυτα. Μάλιστα, παλιά που ήταν καθηγητής στη σχολή ο Δημάκης, μας έλεγε στις Αναλογικές να φέρουμε ότι θέλουμε (τύπου και υπολογιστή και να συνδεθούμε στο ίντερνετ, χωρίς να μπούμε όμως φμπ). Και εκεί αυτό που αποδεικνύονταν κάθε χρονιά ήταν ότι όποιος ερχόταν αδιάβαστος και έψαχνε εκείνη την ώρα, κόβονταν. Όποιος είχε διαβάσει, μια χαρά πήγαινε. Τα θέματα κανονικά θέματα ήταν πάντα.

αα τελεια. μου εκανες την καρδια περιβολι. εγω λεω εχω γραψει κοντα στο 5 στα σαε 2 και σκεφτομαι να παω να του πω μηπως με περασει γτ σε 2 χρονια διαγραφομαι. αλλα απο αυτα που διαβαζω, παιζει με τον τροπο που βαθμολογει να δω κανα 3αρι και να παω ακλαυτος. αν και η αληθεια ειναι οτι ειμαι αναλυτικος συνηθως. τεσπα θα δειξει

Μην αγχώ, εννοούσα ότι πχ αν δεν κάνεις αλλαγή μεταβλητής στην αρχή για να είναι Σ.Ι. το 0 κόβει ξργ. Αλλά απ' ότι είδα το είχε ούτως ή άλλως στα ερωτήματα. Από 'κει και πέρα είδα τα θέματα, δεν ήταν καλά νομίζω. Ίσως θέλει να οργανωθείτε λίγο όσα άτομα το δώσατε και να ζητήσετε κανονικοποίηση ή εναλλακτικά την ακύρωση 2 ερωτημάτων που είδα που ήταν ψιλο στα όρια της ύλης.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #42 on: September 09, 2024, 10:21:28 am »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on September 09, 2024, 10:12:35 am
Επίσης, μην κοροϊδευόμαστε. Ο περισσότερος κόσμος που αντιγράφει έχει διαβάσει. Αν δεν έχεις διαβάσεις, δε θα περάσεις ούτε με αντιγραφή, με εξαίρεση συγκεκριμένα μαθήματα που είναι ίσως το 1/4 του πτυχίου (Wink δεν ξέρω.
Γενικά θα έλεγα ότι είτε είναι στο πανεπιστημιο ειτε στο σχολειο υπαρχουν δυο ηδη αντιγραφεων, στο 1ο είδος ο αντιγραφέας κάτι έχει διαβάσει και έχει κανα σκονάκι, ενώ στο 2ο ειναι εντελως αδιάβαστος και απλά γραφει οτι του προσφερουν τρίτοι είτε είναι άνθρωποι είτε AI. Αν το AI ή ο έτερος άνθρωπος δεν κάνει κάποιο λάθος, τότε εν τελη θα περάσει και ο παντελώς αδιάβαστος (αν δεν πιαστει απο καποιον επιτηρητη).
« Last Edit: September 09, 2024, 10:24:19 am by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

XristosGakidis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: September 09, 2024, 12:19:36 pm »

el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #44 on: September 09, 2024, 15:09:27 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on September 09, 2024, 10:12:35 am
Μην αγχώ, εννοούσα ότι πχ αν δεν κάνεις αλλαγή μεταβλητής στην αρχή για να είναι Σ.Ι. το 0 κόβει ξργ. Αλλά απ' ότι είδα το είχε ούτως ή άλλως στα ερωτήματα. Από 'κει και πέρα είδα τα θέματα, δεν ήταν καλά νομίζω. Ίσως θέλει να οργανωθείτε λίγο όσα άτομα το δώσατε και να ζητήσετε κανονικοποίηση ή εναλλακτικά την ακύρωση 2 ερωτημάτων που είδα που ήταν ψιλο στα όρια της ύλης.

τι να σου πω φιλε μου. δεν μου φανηκαν τοσο δυσκολα τα θεματα. πιστευω οτι θα περασει αρκετος κοσμος το μαθημα. γι αυτο και ειμαι σκασμενος. γτ εχασα 2 μοναδες απο βλακεια μου και ποιος ξερει ποτε θα ξαναπετυχω τετοια θεματα. εκτος αν εχω πεσει τοσο εξω και τα θεματα ειχαν καποιο τρικ που δεν πηρα χαμπαρι
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: