• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:05:49 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:05:49 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 110
Total: 176
Ioannakoliou
agapi
avatangg
tank
jim_sklab
VeGGoS
petralexiou
Captain
theresnocur3
lapin
DK06
george14
Nikos_313
thanosk
AA RE LEWN
ggalamat
ioannisfa
ellimoschou
meliou
IBOURAS
evrinasto
Nefeli Nikita
aafroditi
stelinas
xhesikameni
serafeim
giannis_horgos
3rdDegreeBurn
Fotis
johnk
aalmpanb
mkoutsouk
dimitrisblioumis
Angelagfb
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
thegreekbaron
tzortzis
EvanTsir
tasakis
airam
giani10
ntinara
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
manos_diakakis
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
fischer03
Tsikalis
Εύα
Tsomp
freskoulhs
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Κατάληψη - Χειμερινή Εξεταστική 2024
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 59 Go Down Print
Author Topic: Κατάληψη - Χειμερινή Εξεταστική 2024  (Read 113976 times)
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
Re: Κατάληψη - Χειμερινή Εξεταστική 2024
« Reply #90 on: January 24, 2024, 12:38:20 pm »

Quote from: tzortzis on January 24, 2024, 01:33:10 am
Δεν γνωριζω ακριβως τι ελεγε το πλαισιο, ωστοσο το παιδι του δευτερου ετους ηθελε να προτεινει κατι και δεν του δωθηκε η ευκαιρια ουσιαστικα να παρουσιασει αυτο που πιστευε πως ηταν καλο για το τμημα, δεν το διαβασα οποτε δεν μπορω να παρω θεση πανω σε αυτα που προτεινε αλλα ηταν καπως ασχημο να μην παρουσιαστει πιθανων μια αλλη οπτικη στην ολη κατασταση επειδη "δεν ειχε πολιτικη μορφη", οτι και αν σημαινει αυτο ακριβως, εφοσον στο τελος τα αιτηματα και τις προτασεις ψηφιζουμε οχι τον προλογο που γινεται πριν, ειμαι σιγουρος πως και ερωτησεις να ειχαν ορισμενοι πανω στις θεσεις του δεν θα τους απεριπτε προφανως, οποτε προς τι η αποριψη δεν καταλαβαινω, αλλα ισως να μην ειμαι και πολυ ενημερωμενος στο πως ακριβως λειτουργει ο συλλογος.. χωρις κανεναν τονο ειρωνειας γιατι δεν ειμαι και ο πιο γνωστης του πραγματος.

Ωστοτο αφου ολοι ανηκουμε σε αυτον με την εισαγωγη μας στο τμημα, γιατι να μας χωριζουν παραταξεις/σχηματα ή οπως προτιμαει κανεις να τα ονομασει, στην συνελευση μπορει καποιοι να παρουσιαζουν για λογαριασμο μιας ομαδας αλλα στο κατω κατω της γραφης φοιτητες ειμαστε ολοι και τιποτα παραπανω, δεν εχουν ουτε αυτοι (και καθε αυτοι προς καθε κατευθυνση δεν στοχοποιω καποιον προς θεου) καποια παραπανω αξια, ουτε αυτος αντιστοιχα.

επειδη ειμαι παλιος (παρα πολυ) και εχω δει πολλες καταληψεις και συνελευσεις στο παρελθον, θα σου πω οτι πριν χρονια καναν καταληψη (για το νομο διαμαντοπουλου αν θυμαμαι καλα) και κατεβηκε πλαισιο στη σχολη απο απλους φοιτητες που δεν ανηκαν σε καμια παραταξη. αυτο το πλαισιο ψηφιστηκε και η καταληψη σταματησε. θυμαμαι και το ονομα του πλαισιου γτ ειχε χαβαλε το ονομα, αλλα τεσπα. επισης θυμαμαι σε συνελευσεις στο παρελθον, να μιλανε συμφοιτητες μου οι οποιοι δεν ανηκαν σε καμια κομματικη παραταξη. δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σε εμποδισει να κατεβασεις πλαισιο αν δεν ανηκεις σε καποια παραταξη
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #91 on: January 24, 2024, 12:50:23 pm »

Quote from: DIMITRIS2000 on January 24, 2024, 12:03:02 pm
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν συνεχιστεί η κατάληψη και μετά τις 30 πόσο πιθανό πιστεύετε είναι να ακυρωθεί η εξεταστική; Έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν;

2006 χαθηκαν και οι δυο εξεταστικες και εγινεν 3πλη τον Σεπτεμβρη.
2010 χαθηκε η χειμερινη και δεν ξερω ποτε εγινε.
Quote from: BabisI on January 24, 2024, 12:10:50 pm
Αυτό είναι κόντρα στην εντύπωση που δίνανε εδώ μέσα κάποια μέλη πως δεν θα πήγαινε χθες τόσος κόσμος λόγω των επεισοδίων που είχαν γίνει την αλλη φορα καο λόγω του ότι πλέον φοβάται να πάει ο κόσμος. Είχε μαζικοτερη συμμετοχή χθες. Αν δεν κανω λαθος 230 έναντι 274
Μιας που ήμουν και εγώ ένας από αυτούς. Χαίρομαι που ήταν περισσότεροι χθες, δεν έχω πλέον αυτήν την ιδιότητα ούτε και την δυνατότητα για να συμμετέχω στις συνελεύσεις ώστε να ξέρω τι γίνεται από πρώτο χέρι.

Quote from: Black Velvet on January 24, 2024, 01:04:13 am
Σήμερα ένα άτομο ήθελε να κατεβάσει ένα πλαίσιο στην μορφή bullets, και τα άτομα που συντόνιζαν την συνέλευση είπαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό επειδή πρέπει ένα πλαίσιο να έχει μια πολιτική μορφή. Αυτό ήταν αρκετά ασαφές πιστεύω, δηλαδή ποιες ακριβώς προϋποθέσεις πρέπει να πληρεί για να γίνει δεκτό;

Στην συνέχεια είπαν να ψηφίσουμε για το αν θα το δεχτούμε ή όχι, αλλά δεν είδα να μετράνε τα χέρια που σηκώθηκαν στο υπέρ και στο κατά. Ρώτησαν ποιοι είναι υπέρ, σήκωσαν κάποιοι χέρια, και μετά από 5 δευτερόλεπτα ρώτησαν ποιοι είναι κατά. Η διαφορά στον αριθμό ήταν ελάχιστη (οπότε χωρίς να τα μετρήσεις δεν μπορείς να ξέρεις ποιο υπερισχύει) οπότε δεν καταλαβαίνω πώς βγήκε τόσο γρήγορα το συμπέρασμα ότι οι κατά ήταν περισσότεροι απ'τους υπέρ αφού δεν μετρήθηκαν ποτέ. Εν τέλει το πλαίσιο αυτό δεν παρουσιάστηκε ποτέ. Δεν ξέρω ακριβώς τι προτάσεις περιείχε αφού δεν ακούστηκε ποτέ, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη ανεκτικότητα και σε διαφορετικές απόψεις ακόμα και αν δεν προέρχονται από κάποιο οργανωμένο σχήμα.

Συμφωνώ και γω έπρεπε να τον αφήσουν.
« Last Edit: January 24, 2024, 12:54:40 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

tzortzis
Global Moderator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

What else?

View Profile
« Reply #92 on: January 24, 2024, 12:51:44 pm »

Quote from: el mariachi on January 24, 2024, 12:38:20 pm

επειδη ειμαι παλιος (παρα πολυ) και εχω δει πολλες καταληψεις και συνελευσεις στο παρελθον, θα σου πω οτι πριν χρονια καναν καταληψη (για το νομο διαμαντοπουλου αν θυμαμαι καλα) και κατεβηκε πλαισιο στη σχολη απο απλους φοιτητες που δεν ανηκαν σε καμια παραταξη. αυτο το πλαισιο ψηφιστηκε και η καταληψη σταματησε. θυμαμαι και το ονομα του πλαισιου γτ ειχε χαβαλε το ονομα, αλλα τεσπα. επισης θυμαμαι σε συνελευσεις στο παρελθον, να μιλανε συμφοιτητες μου οι οποιοι δεν ανηκαν σε καμια κομματικη παραταξη. δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σε εμποδισει να κατεβασεις πλαισιο αν δεν ανηκεις σε καποια παραταξη

ωραια οπως θα επρεπε αλλωστε, οποτε λιγο περιεργο μου φανηκε που δεν του εδωσαν την ευκαιρια να μιλησει, γιατι ο φοιτητης απο οτι μου ειπαν ζητησε επειτα να του δωθουν 10 λεπτα να αναπτυξει και ενα πολιτικο κομματι στο πλαισιο αλλα του ειπαν οτι δεν εχουμε χρονο να ξοδεψουμε για αυτο, σε συνελευση που ξεκιναει στις 5-6 και τελειωνει στις 9-10

δεν κανω καμια επιθεση αληθεια, παραπανω απορια εχω γιατι εγινε οπως εγινε αυτη η παρεμβαση

Quote from: MrRobot on March 21, 2017, 17:52:48 pm
Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #93 on: January 24, 2024, 12:54:33 pm »

παντως βρε παιδια, για αυτο που λετε οτι ενας δευτεροετης προτεινε κατι και δεν ακουστηκε, γιατί δεν ειπατε κατι οι υπολοιποι εκεινη την ωρα να τον υποστηριξετε ωστε αν μη τι αλλο να ακουστει τι ειχε να προτεινει; Τωρα και που το γραφετε εδω σε ενα φορουμ δεν αλλαζει κατι.

Scientists discover the world that exists; engineers create the world that never was.<br /><br />-Theodore Von Karman
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #94 on: January 24, 2024, 12:56:53 pm »

Quote from: Caterpillar on January 24, 2024, 12:50:23 pm
2006 χαθηκαν και οι δυο εξεταστικες και εγινεν 3πλη τον Σεπτεμβρη.
2010 χαθηκε η χειμερινη και δεν ξερω ποτε εγινε.

το 2006 χαθηκε η εξεταστικη του καλοκαιριου μονο. αυτο που λες με την τριπλη εξεταστικη, εγινε το 2007 με τις μεγαλες καταληψεις για τον νομο γιαννακου. του 2010 η εξεταστικη απλως χαθηκε. i was there gandalf. i was there 3000 years ago.  I was there the day the strength of men failed. επισης, το 2007 ειχαμε μαθηματα μεχρι μεσα ιουλιου, κατσαμε 1 μηνα και μεσα αυγουστου επιστρεψαμε για κανα 2 βδομαδες μαθηματων ακομη και μετα δωσαμε
« Last Edit: January 24, 2024, 13:01:46 pm by el mariachi » Logged
tzortzis
Global Moderator

What else?

View Profile
« Reply #95 on: January 24, 2024, 13:07:59 pm »

Quote from: BabisI on January 24, 2024, 12:54:33 pm
παντως βρε παιδια, για αυτο που λετε οτι ενας δευτεροετης προτεινε κατι και δεν ακουστηκε, γιατί δεν ειπατε κατι οι υπολοιποι εκεινη την ωρα να τον υποστηριξετε ωστε αν μη τι αλλο να ακουστει τι ειχε να προτεινει; Τωρα και που το γραφετε εδω σε ενα φορουμ δεν αλλαζει κατι.

καθως δεν ειμαι θεσσαλονικη δεν μπορεσα να παω εγω αν και αναφερεσαι σε ατομα που μεν πηγαν αλλα οταν ειδαν πως συμβαινει αυτο δεν αντεδρασαν καπως να το παρουν το παιδι στα σοβαρα

Ωστοσο ακομα και αν δεν αλλαζει κατι γιατι να μην εκφερει κανεις την αποψη του πανω σε κατι controversial που εγινε κατα την συνελευση;

Μαζι σου 100% πως τωρα δεν αλλαζει κατι αλλα αμα καποιος με ανοιχτο μυαλο να ακουσει και τον αντιλογο, τα διαβασει αυτα που με ηρεμο τονο γραφουμε και καταλαβει οτι την κατασταση δεν την χειριστηκαν οσο καλα θα επρεπε μπορει δυνητικα να θεσει ολο αυτο μια βαση για νεους φοιτητες που θελουν να αναπτυξουν το δικο τους πλαισιο ανεξαρτητα παραταξεων και να υπαρχει οπως υποθηκε παραπανω μεγαλυτερη ανεκτικοτητα σε προσπαθειες μεμονομενων μελων του συλλογου

Quote from: MrRobot on March 21, 2017, 17:52:48 pm
Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #96 on: January 24, 2024, 13:16:04 pm »

Quote from: tzortzis on January 24, 2024, 13:07:59 pm
καθως δεν ειμαι θεσσαλονικη δεν μπορεσα να παω εγω αν και αναφερεσαι σε ατομα που μεν πηγαν αλλα οταν ειδαν πως συμβαινει αυτο δεν αντεδρασαν καπως να το παρουν το παιδι στα σοβαρα

Ωστοσο ακομα και αν δεν αλλαζει κατι γιατι να μην εκφερει κανεις την αποψη του πανω σε κατι controversial που εγινε κατα την συνελευση;

Μαζι σου 100% πως τωρα δεν αλλαζει κατι αλλα αμα καποιος με ανοιχτο μυαλο να ακουσει και τον αντιλογο, τα διαβασει αυτα που με ηρεμο τονο γραφουμε και καταλαβει οτι την κατασταση δεν την χειριστηκαν οσο καλα θα επρεπε μπορει δυνητικα να θεσει ολο αυτο μια βαση για νεους φοιτητες που θελουν να αναπτυξουν το δικο τους πλαισιο ανεξαρτητα παραταξεων και να υπαρχει οπως υποθηκε παραπανω μεγαλυτερη ανεκτικοτητα σε προσπαθειες μεμονομενων μελων του συλλογου
μου ακουγεται σαν passive aggressive συμπεριφορα, του στιλ "τι εχεις;" -> "τίποτα", και μετά από δυο ώρες μου σερνει ενα σωρο
Εκει που ηταν να ανοιξουν το στομα να τα πουνε δεν το κανανε και τα λενε εδω που δεν εχει πλεον σημασια, εκ των υστερων. Δε μου μοιαζει σωστη συμπεριφορα. Ειναι σα να κανεις λαθος, να μη σου λενε κατι και μετα απο καιρο να σου λενε ναι αλλά τοτε εκανες το ταδε λαθος και με πειραξε. Ε και γιατι ρε φιλε δε μου το ειπες εκεινη την ωρα και το κρατας για μετα;;
Κατι τετοιο μου μοιαζει και εδω. Αντι να το πεις απο κοντα αντρικια, το λες δειλά πισω απο ενα πληκτρολογιο σε δευτερο χρονο, θυμιζοντας social justice warrior. Ούτε αυτη ειναι σωστη συμπεριφορα. Και το παιδι εκεινη την ωρα ενιωσε μονος του χωρις στηριξη.

Scientists discover the world that exists; engineers create the world that never was.<br /><br />-Theodore Von Karman
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #97 on: January 24, 2024, 13:20:38 pm »

Ας τα γράφουν και δω να μαθαινουνε οι αποντες απο 2ο χέρι τί γίνεται.
Γενικά από το πληκτρολόγιο δεν αλλάζει κάτι, αλλά πολλές φορές αυτά που γράφονται με το πληκτρολόγιο πονάνε σε κάποιους (ειδικά όταν είναι δημόσια, και δεν μιλάω μόνο για αυτό το τοπικ, γενικά μιλοντας).

Συμφωνώ ότι το παιδί όντως έπρεπε να το στηρίξουν οι από κάτω και να μην το αφήσουν μόνο, βέβαια έπρεπε να στηριχθεί πρωτίστως και από την επιτροπή που δεν τον έδωσε τη σημασια που θα έπρεπε.
« Last Edit: January 24, 2024, 13:24:02 pm by Caterpillar » Logged

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

Black Velvet
Θαμώνας

Existence precedes essence

View Profile
« Reply #98 on: January 24, 2024, 13:26:19 pm »

Όντως κακώς δεν είπε κανείς τίποτα, αλλά χέρια σηκώθηκαν όταν έγινε η ερώτηση ποιος είναι υπέρ. Το ότι δεν μετρήθηκαν καν και κατευθείαν ρώτησαν πόσοι είναι κατά δείχνει ότι εξαρχής περίμεναν ότι τα κατά θα είναι τόσα πολλά που δεν χρειάζεται καν να μετρήσουμε τα υπέρ (το οποίο τελικά δεν ίσχυε αφού αριθμητικά εμένα δεν μου φάνηκε καμιά τεράστια διαφορά). Και ο τρόπος που ανακοίνωσε το προεδρείο όλο αυτό ήταν τελείως απαξιωτικός πιστεύω. Πχ είπαν κάτι του τύπου "ένα άτομο θέλει να καταθέσει σαν πλαίσιο ΑΥΤΟ" και έδειξαν ένα χαρτί που ήταν αρκετά μικρό. Οπότε σε μια τέτοια κατάσταση δυσκολεύεσαι να πεις κάτι όταν βλέπεις ότι αντιμετωπίζεται κάπως απαξιωτικά. Ναι καταλαβαίνω ότι χρειάζεται να έχει μια έκταση ένα υποψήφιο πλαίσιο για να δικαιολογεί κάπως την τοποθέτησή του, οπότε μπορεί το άτομο αυτό να το γράψει καλύτερα και να το καταθέσει την επόμενη φορά που ελπίζω η διαδικασία θα είναι κάπως πιο ανοιχτή.

All your life you were only waiting for this moment to be free
Black Velvet
Θαμώνας

Existence precedes essence

View Profile
« Reply #99 on: January 24, 2024, 13:29:15 pm »

Quote from: BabisI on January 24, 2024, 13:16:04 pm
μου ακουγεται σαν passive aggressive συμπεριφορα, του στιλ "τι εχεις;" -> "τίποτα", και μετά από δυο ώρες μου σερνει ενα σωρο
Εκει που ηταν να ανοιξουν το στομα να τα πουνε δεν το κανανε και τα λενε εδω που δεν εχει πλεον σημασια, εκ των υστερων. Δε μου μοιαζει σωστη συμπεριφορα. Ειναι σα να κανεις λαθος, να μη σου λενε κατι και μετα απο καιρο να σου λενε ναι αλλά τοτε εκανες το ταδε λαθος και με πειραξε. Ε και γιατι ρε φιλε δε μου το ειπες εκεινη την ωρα και το κρατας για μετα;;
Κατι τετοιο μου μοιαζει και εδω. Αντι να το πεις απο κοντα αντρικια, το λες δειλά πισω απο ενα πληκτρολογιο σε δευτερο χρονο, θυμιζοντας social justice warrior. Ούτε αυτη ειναι σωστη συμπεριφορα. Και το παιδι εκεινη την ωρα ενιωσε μονος του χωρις στηριξη.

Το να συζητιούνται όμως βοηθάει στο να βελτιωθεί η κατάσταση την επόμενη φορά. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι αντρίκιοι

All your life you were only waiting for this moment to be free
kolokythokeftedakia
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #100 on: January 24, 2024, 13:40:33 pm »

Για σήμερα το απόγευμα και για τις επόμενες δύο μέρες υπάρχει προγραμματισμένη υποχρεωτική εξέταση της Ηλεκτρονικής ΙΙΙ μέσω zoom. Ο υπεύθυνος για την εξέταση δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη και την αναγνώριση της απόφασης της συνέλευσης. Θα υπάρξει κάποια παρέμβαση; Λίγο δίχως νόημα κατάληψη και διαμαρτυρία αν είναι να μεταφέρουν και να συνεχίζουν τις διαδικασίες online.
« Last Edit: January 24, 2024, 13:42:57 pm by kolokythokeftedakia » Logged
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #101 on: January 24, 2024, 14:03:58 pm »

Quote from: Black Velvet on January 24, 2024, 13:29:15 pm
Το να συζητιούνται όμως βοηθάει στο να βελτιωθεί η κατάσταση την επόμενη φορά. Τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι αντρίκιοι
Εδώ είναι φόρουμ και οτι σχόλιο θέλουμε να κάνουμε προφανώς και το γράφουμε.

ο αντρικιος αν θέλει μπορώ να τον γνωρίσω και με έναν άλλον αυτοαποκαλούμενο  "παντελονάτο" να κάνουν παρέα. και εκείνος ήταν θηγμένος με αυτά που έγραφε στα πληκτρολόγια κάποιος "μη παντελονάτος" Puke.
« Last Edit: January 24, 2024, 14:18:58 pm by Caterpillar » Logged

Mr Watson
Administrator

View Profile
« Reply #102 on: January 24, 2024, 14:16:33 pm »

Quote from: BabisI on January 24, 2024, 13:16:04 pm

Σε μια αίθουσα που επικρατεί βαβούρα, οι μισοί είναι εκεί για να ψηφίσουν το πλαίσιο του φίλου τους ή του σχήματός τους και ελάχιστοι προσέχουν την διαδικασία, το προεδρείο είναι αυτό που πρέπει πρώτο να δείξει σεβασμό προς μια νέα άποψη, ειδικά ενός μικροετή. Εκτός και αν δεν τον θέλει στην επόμενη συνέλευση, γι αυτό και τον χειρίστηκε ανάλογα. Γιατί και @ Black Velvet ή οποιοσδήποτε άλλος να μιλούσε, θα ήταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Τουλάχιστον εδώ συζητείται, θα μαθευτεί και μπορεί την επόμενη φορά κάτι να αλλάξει.

Εκτός και αν απαγορεύεται να το συζητάμε κιόλας. Μήπως δεν έπρεπε να καταδικάσουμε και τα κυνηγητά με ρόπαλα μετά την προηγούμενη συνέλευση, επειδή δεν ήμασταν εκεί ή δεν αντιδράσαμε επί τόπου;
BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #103 on: January 24, 2024, 14:17:42 pm »

Quote from: Caterpillar on January 24, 2024, 14:03:58 pm
Αν θέλει ο μπάμπης μπορώ να τον γνωρίσω και με έναν άλλον αυτοαποκαλούμενο  "παντελονάτο" να κάνουν παρέα. και εκείνος ήταν θηγμένος με αυτά που έγραφε στα πληκτρολόγια κάποιος "μη παντελονάτος" Puke.
μπα δε χρειαζεται, δεν ειπα οτι ειμαι παντελονατος
ομως δε φερομαι passive aggressive
εκει που ειναι να μιλησετε να μιλατε, το "αντρικια" ηταν μεταφορικο και σημαινε "με θαρρος", οχι παντελονατος και σιγουρα δεν ηταν φυλετικο.
μπορει να ειστε 22-23 ετων, αλλά να μιλατε με ευγενικο θρασος εκει που βλεπετε αδικιες.
« Last Edit: January 24, 2024, 14:23:24 pm by BabisI » Logged

BabisI
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #104 on: January 24, 2024, 14:19:40 pm »

Quote from: Mr Watson on January 24, 2024, 14:16:33 pm
Εκτός και αν απαγορεύεται να το συζητάμε κιόλας. Μήπως δεν έπρεπε να καταδικάσουμε και τα κυνηγητά με ρόπαλα μετά την προηγούμενη συνέλευση, επειδή δεν ήμασταν εκεί ή δεν αντιδράσαμε επί τόπου;

Εχουμε 2 ενδεχομενα:
1) Μιλαμε εκεινη την ωρα οταν πρεπει ΚΑΙ τα γραφουμε μετα και εδω
2) Δε μιλαμε εκεινη την ωρα οταν πρεπει ΚΑΙ τα γραφουμε ΜΟΝΟ εδω

Σαφως το 1ο ειναι η σωστη επιλογη. Δεν σας ειπα να μην τα γραφετε εδω. Ομως οταν ειναι η ωρα των πραξεων καντε το, μην περιμενετε να εξαπολυσετε την οργη σας.. MONO πισω απο το πληκτρολογιο

Πιστευω καταλαβαινετε τη διαφορά. Εφοσον ησασταν που ησασταν εκει, προσπαθησατε να κανετε κατι τοτε; Εστω η προσπαθεια μετραει. Αν πχ σηκωνοσασταν ορθιοι και πηγαινατε στην επιτροπη να διαμαρτυρηθειτε. Κι ας μην ειχε αποτελεσμα. Δεν το κανατε απ'ό,τι καταλαβαίνω.
« Last Edit: January 24, 2024, 14:24:24 pm by BabisI » Logged

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 59 Go Up Print
Jump to: