• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:52:58 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 23:52:58 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 132
Total: 179
Ioannakoliou
Karkarias
gp6
jkara
arkou
anon
Fraser
_iliaskaz_
cheinopor
Katarameno
filkilkis
Arakapas
fpapat
Nikos_313
kassamanwlhs
chaniotism
konsntai
thegreekbaron
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
johnmax
Vasilikikr
mavropan
Gounanda
A-TheITGuy
jm555
zaroumaria
gkarapip
EiriniGeo
stavros0201
fatseas
acolak
witchingHour
nikos123321
parzival
Antreas17
victoria
LelisNiko
evax
mariaxalk
maria.r
Joannapet
Mr Watson
marysmr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα (Moderators: hjalmar, Mr Watson, chatzikys) > Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Down Print
Author Topic: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης  (Read 41054 times)
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« Reply #45 on: March 11, 2025, 17:58:13 pm »

Quote from: unreasonable on March 11, 2025, 17:17:03 pm
Τρομερά καυτή πατάτα αυτό το θέμα.Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το πλοίο.Η αλήθεια είναι οτι είναι τραγικό.Πιστεύω ότι εσύ δε θα έχεις κάποιο θέμα και θα τα καταφέρεις(και πραγματικά στο εύχομαι) συμερίζομαι  παρα πολύ  το  τρελό άγχος και την ανασφάλεια και σε καταλαβαίνω .Τωρα γενικά είναι τραγικές οι διαγραφές αλλά  ειδικά στη σχολή φαντάζομαι αυτοί που θα θέλουν να τη συνεχίσουν  θα έχουν περάσει  αρκετά μαθήματα  (πχ πάνω απο 50 ) .Αυτό φαντάζομαι  μεταφράζεται σε  σίγουρα bachelor (το οποίο το κάνει ακόμα πιο τραγικό και δε βγάζει λογική.Το οποίο είναι ξεκάθαρα μειωτικό για το κόπο του καθενός .επίσης πολύς κόσμος δουλεύει στο τομέα και παράγει  στο κλάδο  άρα δεν έιναι ότι  θέλει απλά ένα χαρτί (το οποίο προφανώς και δεν  κρίνεται και ο καθένας θα έπρεπε να έχει τη ευχαίρια να εξελίσεται προσωπικά  με τις γνώσεις που θέλει) Γενικά, προφανώς και για άλλες σχολές εννοείται είναι το ίδιο παράλογο και για άλλο αριθμό μαθημάτων και δε μειώνω  κάποια σχολή και προφανώς τον κόπο και τον αγώνα που έχει περάσει ο καθένας για να τα καταφέρει ή τα μαθήματα.Δε ξέρω εάν θα τα λάβουν  όλα αυτά υπόψην τους .Νομίζω δεν ενδιαφέρονται .Ισως μόνο οι καθηγητές θα προστατέψουν  και θα καταφέρουν να σώσουν ότι σώζεται

δεν ενδιαφερονται φιλε μου και ουτε που προκειται να κατσουν να σκεφτουν μια ρυθμιση της προκοπης. εγω τους εχω ικανους πραγματι να πουν οτι καποιος που δεν εχει δωσει τις τελευταιες 2 χρονιες μαθηματα ή δεν εχει παει σε ολες τις εξεταστικες, τοτε διαγραφεται. και ξαφνικα να βρεθει ο αλλος με 4-5 μαθηματα και να μην τον πιανει η ρυθμιση, και αλλον με 20 μαθηματα να του πουν παρε κι αλλο χρονο, ενω και οι 2 θα επρεπε να παρουν χρονο για να τελειωσουν. τωρα για τα πανεπιστημια τι να πω. επρεπε ηδη να πιεζουν, γτ στο τελος θα περασουν τη ρυθμιση νυχτα, και θα πουν αυτη ειναι και σε οποιον αρεσει, και τα πανεπιστημια δεν θα εχουν κανεναν λογο πλεον. εκτος αν η ρυθμιση γινει μετα τη συνοδο πρυτανεων τον μαιο, και ακουστουν και 5 λογικες προτασεις απο τους πρυτανεις πρωτα. περυσι εμενα δεν μου εδωσαν την ευκαιρια να δωσω εξετασεις μεσα στις καταληψεις, γτ ειχα 9 μαθηματα και εθεσαν ως οριο τα 6 μαθηματα για να δωσεις εξετασεις. εγω που ειχα την μεγαλυτερη αναγκη απ ολους να εχω μια ακομη εξεταστικη μηπως περασω καποιο μαθημα, και δεν με καλυψε το τμημα. ημουν αυτος που ζημιωθηκε περισσοτερο και κανεις τοτε δεν σκεφτηκε τους υπο διαγραφη φοιτητες. τι να πω. ελπιζω πραγματικα να με πιασει η ρυθμιση, αλλα με αυτους δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τπτ
Giopan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτησης
« Reply #46 on: March 11, 2025, 18:27:24 pm »

Σίγουρα δεν ενδιαφέρονται. Για αυτούς όσοι περισσότεροι πάρουν πόδι τόσο το καλύτερο. Το ποιός ενδιαφέρεται να τελειώσει πραγματικά τις σπουδές του και αξίζει ευκαιρία είναι στην κρίση αυτών που επιδεικνύουν καθημερινά και απροκάλυπτα πλέον σοκαριστική αναλγησία διά παντός επιστητού. Ας μην πούμε παραδείγματα, τα βλέπουμε καθημερινά. Στα πτυχία μας θα κολλήσουν; Πραγματικά ελπίζω οι καθηγητές να σταθούν δίπλα στους φοιτητές σε αυτήν την ιστορία. Και πέρα από τις ελπίδες, οι φοιτητές οι ίδιοι ας είναι ενωμένοι, ποτέ κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να βρεθεί κάποια μέρα και ο ίδιος αιώνιος.
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #47 on: March 14, 2025, 23:50:06 pm »

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών ζητά από την Πολιτεία να εξετάσει εκ νέου το ζήτημα με τις διαγραφές φοιτητών

Σήμερα άλλαξε και υπουργός παιδείας με τον ανασχηματισμό, πλέον είναι η Σοφία Ζαχαράκη.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτ
« Reply #48 on: March 15, 2025, 13:16:24 pm »

Θααα τα φτιάξει ο "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠΝΟΥΔΟΥΦΟΥΚΟΥ" Υφυπουργός Παπαϊωάννου...  https://x.com/AretiAthanasiu/status/1900526927485481057
sent from mTHMMY 

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώτατης Χρονικής Διάρκειας, Μερικής και Διακοπής Φοίτ
« Reply #49 on: March 15, 2025, 13:38:39 pm »

Quote from: Katarameno on March 15, 2025, 13:16:24 pm
Θααα τα φτιάξει ο "ΚΑΙ Α ΚΑΙ ΟΥ ΚΑΙ ΔΑΠΝΟΥΔΟΥΦΟΥΚΟΥ" Υφυπουργός Παπαϊωάννου...  https://x.com/AretiAthanasiu/status/1900526927485481057
sent from mTHMMY 

Τόσα χρόνια στήριξη, κάπως έπρεπε να ανταμειφθεί και αυτός.   

Παπαϊωάννου: Όσα έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα ολοκληρωθούν
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #50 on: March 15, 2025, 14:24:42 pm »

να κοιταξουν οι πρυτανεις να μιλησουν με τον υπουργο πριν περασει η διαταξη και να του πουν να μην μλκιστει ασχημα. γτ το βλεπω να περναει διαταξη νυχτα, χωρις καν να ασχοληθουν σοβαρα με το θεμα, και να διαγραφεται κοσμος με 2-3 μαθηματα και να παιρνει χρονο κοσμος με 20 μαθηματα που απλα πηγε και εδωσε εξετασεις, χωρις απαραιτητα να περασε καποιο μαθημα. τα στοιχεια που εδωσαν στον υπουργο τι αφορουν? μονο ποιοι απο μας πηγαν να δωσουν εξετασεις ή και ποσα μαθηματα χρωσταει ο καθενας μας? γτ αν εδωσαν στοιχεια μονο με το ποσοι πηγαν να δωσουν εξετασεις τα τελευταια χρονια, τοτε παμε χαμενοι. ελπιζω να μην ειναι τοσο χαιβανια
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #51 on: March 15, 2025, 14:39:08 pm »

Quote from: el mariachi on March 15, 2025, 14:24:42 pm
να κοιταξουν οι πρυτανεις να μιλησουν με τον υπουργο πριν περασει η διαταξη και να του πουν να μην μλκιστει ασχημα. γτ το βλεπω να περναει διαταξη νυχτα, χωρις καν να ασχοληθουν σοβαρα με το θεμα, και να διαγραφεται κοσμος με 2-3 μαθηματα και να παιρνει χρονο κοσμος με 20 μαθηματα που απλα πηγε και εδωσε εξετασεις, χωρις απαραιτητα να περασε καποιο μαθημα. τα στοιχεια που εδωσαν στον υπουργο τι αφορουν? μονο ποιοι απο μας πηγαν να δωσουν εξετασεις ή και ποσα μαθηματα χρωσταει ο καθενας μας? γτ αν εδωσαν στοιχεια μονο με το ποσοι πηγαν να δωσουν εξετασεις τα τελευταια χρονια, τοτε παμε χαμενοι. ελπιζω να μην ειναι τοσο χαιβανια

Εύλογες οι απορίες, αλλά κανείς δεν ξέρει. Δεν διάβασα να έχουν απαντηθεί, μόνο οτι μάλλον θα λάβουν υπόψιν τις εισηγήσεις των πανεπιστημίων. Τώρα, τι θα τροποποιήσουν, περιμένουμε να δουμε!
« Last Edit: March 15, 2025, 14:41:31 pm by George_RT » Logged
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #52 on: March 15, 2025, 14:48:02 pm »

Quote from: George_RT on March 15, 2025, 14:39:08 pm
Εύλογες οι απορίες, αλλά κανείς δεν ξέρει. Δεν διάβασα να έχουν απαντηθεί, μόνο οτι μάλλον θα λάβουν υπόψιν τις εισηγήσεις των πανεπιστημίων. Τώρα, τι θα τροποποιήσουν, περιμένουμε να δουμε!

γι αυτο και πρεπει οι πρυτανεις να μιλησουν με τον υπουργο, πριν περασει οποιαδηποτε διαταξη, η οποια ελπιζω να ειναι μετα την συνοδο πρυτανεων τον μαιο. να κανονισουμε αν ειναι να συναντηθουμε και με τον πρυτανη του απθ, οπως ειχαμε κανει παλιοτερα, για να του εξηγησουμε την αναγκη να εισηγηθουν συγκεκριμενα κριτηρια στον υπουργο, που πρεπει να ειναι οσο πιο χαλαρα γινεται, για να καλυφθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι απο εμας
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #53 on: March 15, 2025, 23:57:19 pm »

Quote from: el mariachi on March 15, 2025, 14:48:02 pm
γι αυτο και πρεπει οι πρυτανεις να μιλησουν με τον υπουργο, πριν περασει οποιαδηποτε διαταξη, η οποια ελπιζω να ειναι μετα την συνοδο πρυτανεων τον μαιο. να κανονισουμε αν ειναι να συναντηθουμε και με τον πρυτανη του απθ, οπως ειχαμε κανει παλιοτερα, για να του εξηγησουμε την αναγκη να εισηγηθουν συγκεκριμενα κριτηρια στον υπουργο, που πρεπει να ειναι οσο πιο χαλαρα γινεται, για να καλυφθουν οσο το δυνατον περισσοτεροι απο εμας

Φαντάζομαι θα γίνουν δράσεις από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους μέσα στο επόμενο διάστημα. Ήταν να γίνει και μια συνάντηση με τον πρόεδρο του τμήματος, δεν ξέρω εάν έγινε τελικά. Εαν γνωρίζει κάποιος ας μας πει.
Mr Watson
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: March 21, 2025, 01:33:18 am »

Quote from: George_RT on March 15, 2025, 23:57:19 pm
Φαντάζομαι θα γίνουν δράσεις από όλους τους φοιτητικούς συλλόγους μέσα στο επόμενο διάστημα. Ήταν να γίνει και μια συνάντηση με τον πρόεδρο του τμήματος, δεν ξέρω εάν έγινε τελικά. Εαν γνωρίζει κάποιος ας μας πει.

Έγινε τελικά αυτή η συνάντηση;
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: April 10, 2025, 22:23:51 pm »

Διαγραφές φοιτητών: Το σχέδιο του νέου υφ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου

"Σκέψεις οι διαγραφές να γίνονται απευθείας από το υπ. Παιδείας και όχι από τα διοικητικά όργανα των ΑΕΙ"

Πλέον έχω απογοητευτεί πλήρως. Μια φωνή λογικής δεν υπάρχει ,να τους πει τι βλακείες λέτε ; Βλέπουν οτι τα πανεπιστήμια αντιδρούν και σου λεει θα βρούμε άλλον τρόπο, νόμιμο παράνομο δεν μας νοιάζει !  Angry 
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: April 11, 2025, 00:57:01 am »

Ευθεία παραβίαση του αυτοδιοίκητου, αλλά να μου πεις ποιο αυτοδιοίκητο; Θέμα χρόνου είναι να παρέμβει η εκάστοτε κυβέρνηση και στην ύλη των μαθημάτων για να διώξει όσα δεν θέλει. Παρ' όλα αυτά, οι καθηγητές επιμένουν να μη διαμαρτύρονται ανοιχτά.
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #57 on: April 11, 2025, 12:14:02 pm »

εγω εχω απογοητευτει και απο τους καθηγητες και απο τα παιδια. ποσο δυσκολο ειναι να κανονισουμε να παμε στον προεδρο του τμηματος και στον πρυτανη, προκειμενου να τους πουμε τι ακριβως θεωρουμε οτι πρεπει να γινει. αυτοι σε κανα μηνα απο τωρα θα συνεδριασουν και θα ακουσουν τι θα τους πει το υπουργειο. το υπουργειο θα τους πει οτι εμεις θεωρουμε ενεργους αυτους. θα γυρισει κανενας πρυτανης να τους πει, οτι ξερετε, αυτοι με ποια κριτηρια ειναι ενεργοι? και αν υπαρχουν κι αλλοι που ειναι κοντα στο πτυχιο και δεν τους πιανουν τα κριτηρια? εχει καθισει κανεις πραγματικα να σκεφτει το θεμα?

τωρα για το οτι το υπουργειο παιδειας θα διαγραφει κοσμο, δειχνει και το πως εχουν σκυλιασει με το θεμα. σημερα υποψιν εξεταζεται απο το ΣτΕ ο νομος για τα ιδιωτικα πανεπιστημια. εγω κραταω μια πισινη για το θεμα, γτ και στο ΣτΕ ανθρωποι αποφασιζουν. παντως το να διαγραφει η κυβερνηση κοσμο, ειναι παραβιαση του αυτοδιοικητου προφανως. επισης δεν μας επηρεαζει καπως το θεμα αυτο, αν θελετε τη γνωμη μου. αντι να μας διαγραψουν τα πανεπιστημια, θα μας διαγραφει η κυβερνηση. και τα πανεπιστημια να ειστε σιγουροι τον νομο θα τον εφαρμοσουν. ολοι κοτες ειναι και κανεις δεν κανει τπτ. επισης αν νομιζουν οτι με αυτον τον τροπο, θα παρουν το βαρος των διαγραφων απο τα πανεπιστημια, νομιζω οτι γελιουνται. γτ αν εγω θελω να πιεσω για να περασω ενα μαθημα, σιγουρα δεν θα παω στο υπουργειο να πιεσω. στο πανεπιστημιο θα παω οπως και να εχει
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: April 18, 2025, 13:32:07 pm »

Quote from: el mariachi on April 11, 2025, 12:14:02 pm
εγω εχω απογοητευτει και απο τους καθηγητες και απο τα παιδια. ποσο δυσκολο ειναι να κανονισουμε να παμε στον προεδρο του τμηματος και στον πρυτανη, προκειμενου να τους πουμε τι ακριβως θεωρουμε οτι πρεπει να γινει. αυτοι σε κανα μηνα απο τωρα θα συνεδριασουν και θα ακουσουν τι θα τους πει το υπουργειο. το υπουργειο θα τους πει οτι εμεις θεωρουμε ενεργους αυτους. θα γυρισει κανενας πρυτανης να τους πει, οτι ξερετε, αυτοι με ποια κριτηρια ειναι ενεργοι? και αν υπαρχουν κι αλλοι που ειναι κοντα στο πτυχιο και δεν τους πιανουν τα κριτηρια? εχει καθισει κανεις πραγματικα να σκεφτει το θεμα?

τωρα για το οτι το υπουργειο παιδειας θα διαγραφει κοσμο, δειχνει και το πως εχουν σκυλιασει με το θεμα. σημερα υποψιν εξεταζεται απο το ΣτΕ ο νομος για τα ιδιωτικα πανεπιστημια. εγω κραταω μια πισινη για το θεμα, γτ και στο ΣτΕ ανθρωποι αποφασιζουν. παντως το να διαγραφει η κυβερνηση κοσμο, ειναι παραβιαση του αυτοδιοικητου προφανως. επισης δεν μας επηρεαζει καπως το θεμα αυτο, αν θελετε τη γνωμη μου. αντι να μας διαγραψουν τα πανεπιστημια, θα μας διαγραφει η κυβερνηση. και τα πανεπιστημια να ειστε σιγουροι τον νομο θα τον εφαρμοσουν. ολοι κοτες ειναι και κανεις δεν κανει τπτ. επισης αν νομιζουν οτι με αυτον τον τροπο, θα παρουν το βαρος των διαγραφων απο τα πανεπιστημια, νομιζω οτι γελιουνται. γτ αν εγω θελω να πιεσω για να περασω ενα μαθημα, σιγουρα δεν θα παω στο υπουργειο να πιεσω. στο πανεπιστημιο θα παω οπως και να εχει

Σε κάποια από τις τελευταίες συνελεύσεις που μπόρεσα να πάω είχανε πει ότι θα γίνει κάποια συνάντηση με τον πρόεδρο του τμήματος. Δεν μπόρεσα να μάθω κάποια πληροφορία εαν έγινε, ρώτησα και εδώ, αλλά δεν απάντησε κάποιος.  

Να πάμε μεμονωμένα ; Να μαζευτούμε λίγα άτομα και να πάμε ; Κανονικά πρέπει να γίνει κάτι συνολικά σαν σύλλογος!
Η συνεδρίαση της Συνόδου Πρυτάνεων θα γίνει από 6 έως 9 Μαΐου και η αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 14 Μαΐου απ οτι ακούγεται.
« Last Edit: April 18, 2025, 13:36:07 pm by George_RT » Logged
el mariachi
Θαμώνας

View Profile
« Reply #59 on: April 18, 2025, 16:04:07 pm »

Quote from: George_RT on April 18, 2025, 13:32:07 pm
Σε κάποια από τις τελευταίες συνελεύσεις που μπόρεσα να πάω είχανε πει ότι θα γίνει κάποια συνάντηση με τον πρόεδρο του τμήματος. Δεν μπόρεσα να μάθω κάποια πληροφορία εαν έγινε, ρώτησα και εδώ, αλλά δεν απάντησε κάποιος.  

Να πάμε μεμονωμένα ; Να μαζευτούμε λίγα άτομα και να πάμε ; Κανονικά πρέπει να γίνει κάτι συνολικά σαν σύλλογος!
Η συνεδρίαση της Συνόδου Πρυτάνεων θα γίνει από 6 έως 9 Μαΐου και η αποφάσεις θα παρθούν μετά τις 14 Μαΐου απ οτι ακούγεται.

εγω καταρχας θα αντιδρασω μεμονωμενα στελνοντας ενα μειλ στον πρυτανη για να του εξηγησω οτι 1ον πρεπει να κινηθουν στη λογικη του να ζητησουν σαν ορους, αποκλειστικα αριθμο μαθηματων. σε ενα αρθρο που διαβασα σημερα ελεγε οτι σκεφτονται να δωσουν ενα χρονο επιπλεον σε αυτους που θελουν ενα 10% των μαθηματων για να παρουν πτυχιο. 2ον δεν γινεται να ζητανε συμμετοχη σε εξεταστικες. εγω πχ περυσι δεν εδωσα τον γεναρη λογω καταληψεων και το τμημα δεν με καλυψε γτ ειχα 9 μαθηματα και οχι κατω απο 6 ωστε να δωσω. επισης ενας που εχει λιγα μαθηματα και δεν εχει συμμετασχει σε καποια/καποιες εξεταστικες σημαινει οτι δεν θα παρει χρονο και καποιος με πολλα σημαινει οτι θα παρει γτ απλα συμμετειχε σε εξεταστικες. δεν ειναι προς τη σωστη λογικη αυτο. και σκεφτονται απο το υπουργειο να θεσουν ως ορο συμμετοχη σε εξεταστικες. τωρα αν θα το διαβασει το μειλ δεν ξερω ειλικρινα. εγω προτεινω να μαζευτουμε και να παμε στον πρυτανη πριν την συνοδο πρυτανεων γτ τους κοβω να μην εχουν ασχοληθει καθολου με το θεμα και θα πουν ναι σε οτι τους πασαρουν

επισης οταν ειναι η επομενη συνελευση καθηγητων καλο θα ειναι να παμε οι παλιοι και να παρεμβουμε και να μιλησουμε για να τους πουμε οτι οσοι ειμαστε κοντα στο πτυχιο και το παλευουμε ακομη, αν μπορουν να μας αντιμετωπισουν λιγο πιο ελαστικα. ενταξει μια μικρη κατανοηση δεν βλαπτει πλεον. σιγα ποσοι παλιοι ειμαστε που θελουμε να ξεμπερδευουμε με τη σχολη. εγω και στον προεδρο του τμηματος να παμε δεν εχω θεμα, αλλα καλο θα ειναι οποτε ειναι η επομενη συνελευση καθηγητων να παμε να παρεμβουμε και να μιλησουμε. αλλα να το κανονισουμε αν ειναι και γενικα γραφτε εδω περα στο φορουμ τι κινητοποιησεις γινονται για να ξερουμε
Pages: 1 2 3 [4] 5 Go Up Print
Jump to: