• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 11, 2025, 15:00:30 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 11, 2025, 15:00:30 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
ΤΣΕΜΔΕ vs ΤΕΒΕ
by Πατερ Ημμυων
[Today at 13:16:27]

14 Μαΐου η ψήφος σου είνα...
by daphlmhx
[Today at 12:42:50]

Η άχρηστη πληροφορία της ...
by Nikos_313
[Today at 12:14:56]

3 γραμματα...
by Nikos_313
[Today at 12:10:18]

ESA x SpaceDot - Satellit...
by Nikos_313
[Today at 12:06:16]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 22:35:15 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 10, 2025, 19:19:05 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 10, 2025, 16:38:41 pm]

Ποια είναι η σχέση σας με...
by tzortzis
[May 10, 2025, 14:16:00 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by George_RT
[May 10, 2025, 14:02:02 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by George_RT
[May 10, 2025, 13:58:55 pm]

Κινητοποίηση στον Ρέκανο ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 12:27:33 pm]

Erasmus Πληροφορίες & Εμπ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 02:13:27 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 02:00:45 am]

[Poll] Λύση για το θεμα τ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 01:59:15 am]

[Τεχνικές Βελτιστοποίησης...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 01:53:02 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 08, 2025, 22:20:44 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 22:40:55 pm]

[ΑΡΑΓΕ - Attack] Για τι π...
by Aris★
[May 07, 2025, 21:47:46 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:16 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9952
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426153
Total Topics: 31684
Online Today: 161
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 115
Total: 134
Don
Dimos Bachlas
Carot1456
giorgosss03
kouf
Mr Watson
Konstantina Karamani
akoil
superkolios
Lykaonia
JoHn!
chatzitsma
dnikoa
matrozos
savvastzan
Gagauss
Chr1sgr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 1ο Εξάμηνο > Δομημένος Προγραμματισμός (Moderators: Tasos Bot, tzortzis, Nekt) > [Δομημένος Προγραμματισμός] προαιρετικη εργασια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: [Δομημένος Προγραμματισμός] προαιρετικη εργασια  (Read 2423 times)
JTS
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
[Δομημένος Προγραμματισμός] προαιρετικη εργασια
« on: March 02, 2023, 04:35:18 am »

Ρε μάγκες

Έκανα την προαιρετική εργασία του σεβ. Θα ορκιζομουν πως ειχε πει πριν κλεισουμε για χριστουγεννα πως οι 2 επιλογες που εβαλε (ΑΤΜ, εσκειπ ρουμ) πως ειναι προαιρετικες και πως στην πραγματικοτητα μπορουμε να φτιαξουμε οτι προτζεκτ θελουμε (αρκει να ασχοληθουμε με καποιο προτζεκτ).Δεν τον ειχα ρωτησει προσωπικα αλλα μου χε πει ενα αλλο παιδι οτι τον ρωτησε κ ειχε πει πως γινεται(μαλακια μου). Εφτιαξα εργασια ποδοσφαιρακι (σαν αυτα που παιζαμε στο φριβ οταν ημασταν πιτσιρικια) 1500 γραμμες κωδικα και φουλ γαματο word και πηρα 0/3, επειδη ηταν "εκτος θεματος".

Δεν λεω, εγω και μονο εγω φταιω , που δεν τον ρωτησα ο ιδιος εαν ηθελε μονο αυτα τα 2 θεματα. ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ εχοντας αφιερωσει τοσο χρονο σε ενα προτζεκτ (σε ενα μαθημα που ειχα πρωτη φορα επαφη φετος), εχοντας μαθει μια καινουργια βιβλιοθηκη ακριβως γι αυτον τον σκοπο, εχοντας ακολουθησει πιστα τις οδηγιες του οσον αφορα τον κωδικα (σχολια, στοιχιση, χρηση συναρτησεων κτλπ) και εχοντας φτιαξει και ενα ομορφο word με οδηγιες μεταγλωττισης, χρησης, περιγραφη των συναρτησεων κτλπ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ να περιμενω εστω και 0.5/3;;; Δηλαδη ναι τα κλασικα η εργασια με βοηθησε να καταλαβω καλυτερα την C και μου δωσε εμπειρια στο problem solving οσον αφορα ενα πολυπλοκο προγραμμα, αλλα δεν μπορω να χωνεψω πως δεν εκτιμηθηκε ουτε λιγο η προσπαθεια μου!

Δεν εχω μιλησει με τον σεβ αλλα δεν θελω να του πω τπτ γιατι θα ειναι σαν να ζητιανευω για εξτρα βαθμο. Τι πιστευετε;;

edit tag
« Last Edit: March 02, 2023, 09:07:58 am by Caterpillar » Logged

Quote from: Wade on February 19, 2007, 00:32:50 am
Τρώω μακαρόνια, έχει κανείς κεφαλοτύρι;
Just Me
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: προαιρετικη εργασια
« Reply #1 on: March 02, 2023, 08:55:02 am »

Να πας οπωσδήποτε να τον βρεις. Δεν είναι ζητιανιά, μια εξήγηση ψάχνεις. Πιθανόν αν του εξηγήσεις πως έχουν τα πράγματα, να καταλάβει και να σου δώσει το βαθμό. Στη χειρότερη δεν θα σου δώσει κάτι, αλλά ούτε θα χάσεις κάτι ή θα εκτεθείς. Συνηθίζεται να συναντάμε τους καθηγητές μετά την εξεταστική (συνήθως για θέματα στα γραπτά) και συχνά ανακοινώνουν και ώρες οι ίδιοι. Δεν είναι ζητιανιά.
sent from mTHMMY 
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: [Δομημένος Προγραμματισμός] προαιρετικη εργασια
« Reply #2 on: March 02, 2023, 12:22:36 pm »

Nαι αν πας σίγουρα δεν έχεις να χάσεις κάτι, ή θα βγεις κερδισμένος ή δεν θα χάσεις απολύτως τπτ, στην 2η περίπτωση θα χάσεις μόνο τον χρόνο σου  Tongue.

Αλλά έχω μια αποριά, 1η φορά ακούω κάντε ότι θέμα θέλετε χωρίς να πρέπει να δηλώσεις το θέμα που θα κάνεις στον καθηγήτη/elearning, τουλάχιστον σε 3 μαθήματα 4ου-5ου έτους που η εργασία ήταν παρτε οτι θέμα θέλετε, πριν καν ξεκινήσουμε την εργασία το δηλώναμε κάπου να ξέρει ο καθηγητής τι κάνουμε.

Quote from: JTS on March 02, 2023, 04:35:18 am
Έκανα την προαιρετική εργασία του σεβ. Θα ορκιζομουν πως ειχε πει πριν κλεισουμε για χριστουγεννα πως οι 2 επιλογες που εβαλε (ΑΤΜ, εσκειπ ρουμ) πως ειναι προαιρετικες και πως στην πραγματικοτητα μπορουμε να φτιαξουμε οτι προτζεκτ θελουμε (αρκει να ασχοληθουμε με καποιο προτζεκτ).Δεν τον ειχα ρωτησει προσωπικα αλλα μου χε πει ενα αλλο παιδι οτι τον ρωτησε κ ειχε πει πως γινεται(μαλακια μου).
Δεν λεω, εγω και μονο εγω φταιω , που δεν τον ρωτησα ο ιδιος εαν ηθελε μονο αυτα τα 2 θεματα.
1) Αυτό το ότι μπορείτε να κανετε ότι θέμα θέλετε το είπε όντως στο μάθημα επιβεβαιωμένα ή σου το είπε κάποιος?
2) Στο elearning τι έγραφε εν τέλη η ανακοίνωση?

« Last Edit: March 02, 2023, 12:42:30 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #3 on: March 02, 2023, 12:40:20 pm »

Θα σου πρότεινα και εγώ να πας να του το πεις, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν είχε αναφερθεί ποτέ,   ότι μπορούσαμε να κάνουμε ότι εργασία θέλουμε, λογικά μπερδεύτηκε ο φίλος σου.  Αλλά όπως λες , και μόνο για την προσπάθεια όφειλε να σου δώσει κάτι. Αρκετά άσχετο αλλά φέτος ο Σεβ. παίζει όντως να ελέγξε γενικά τις απαντήσεις που δεν τρεχαν γιατί σε αρκετούς έβαλε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι γραψαν στο coderunner!
sent from mTHMMY  
« Last Edit: March 02, 2023, 12:45:42 pm by stefanoschatzik » Logged

Quote from: chatzikys
Improvise Adapt Overcome

Quote from: manotronic on December 05, 2003, 20:33:06 pm
{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
JTS
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #4 on: March 02, 2023, 16:37:50 pm »

Quote from: stefanoschatzik on March 02, 2023, 12:40:20 pm
Αρκετά άσχετο αλλά φέτος ο Σεβ. παίζει όντως να ελέγξε γενικά τις απαντήσεις που δεν τρεχαν γιατί σε αρκετούς έβαλε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι γραψαν στο coderunner!

όντως τα έλεγξε , με ανέβασε κ εμένα κατά 4 μονάδες , εξηγήθηκε φουλ.

Quote from: Caterpillar on March 02, 2023, 12:22:36 pm
1) Αυτό το ότι μπορείτε να κανετε ότι θέμα θέλετε το είπε όντως στο μάθημα επιβεβαιωμένα ή σου το είπε κάποιος?
2) Στο elearning τι έγραφε εν τέλη η ανακοίνωση?

Εγώ το θυμάμαι να τον είχε ρωτήσει κάποιο παιδί στο μάθημα και να είχε γίνει μια μικρή αναφορά στο ότι μπορείς να φτιάξεις κ άλλο θέμα. Το παιδί που μου το πε τον ρώτησε και του είχε πει πως ναι.

Στην ανακοίνωση δεν έγραφε κάτι για άλλο θέμα. έλεγε επιλογή ενός από τα 2 θέματα που έβαλε.

chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #5 on: March 02, 2023, 16:42:22 pm »

Quote from: JTS on March 02, 2023, 16:37:50 pm
Εγώ το θυμάμαι να τον είχε ρωτήσει κάποιο παιδί στο μάθημα και να είχε γίνει μια μικρή αναφορά στο ότι μπορείς να φτιάξεις κ άλλο θέμα. Το παιδί που μου το πε τον ρώτησε και του είχε πει πως ναι.

Στην ανακοίνωση δεν έγραφε κάτι για άλλο θέμα. έλεγε επιλογή ενός από τα 2 θέματα που έβαλε.
Εγώ πάντως που ειχα ρωτήσει μου είπε όχι.
sent from mTHMMY 

Quote from: chatzikys
Improvise Adapt Overcome

Quote from: manotronic on December 05, 2003, 20:33:06 pm
{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #6 on: March 02, 2023, 16:47:03 pm »

Quote from: JTS on March 02, 2023, 16:37:50 pm
όντως τα έλεγξε , με ανέβασε κ εμένα κατά 4 μονάδες , εξηγήθηκε φουλ.

τις οδηγείες στο elearning να ακούς καλύτερα άλλες φορές. Αλλά πήγαινε να τον βρεις μπας και πάρεις τίποτα, πάρε μαζί σου αν θέλει και το παιδί που τον ρώτησε για παρέα.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

JTS
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #7 on: March 02, 2023, 16:51:27 pm »

Quote from: stefanoschatzik on March 02, 2023, 16:42:22 pm
Εγώ πάντως που ειχα ρωτήσει μου είπε όχι.

Τότε μάλλον το είδα στο όνειρο μου Cheesy τέλος πάντων ίσως πάω να του πω πως έγινε παρεξήγηση αλλα δεν πιστεύω πως θα αλλαξει κατι  Shocked

Pages: [1] Go Up Print
Jump to: