• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:42:19 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:42:19 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 95
Total: 164
0restis
Deviate
alexlemp
themis01
thathas12
ppapadoe
johnk
jojos
kpapama
Toaoutplasedakitoubiseswa
atampakc
apsathas
dleivadi
BossiTsif
Argiris
ellimoschou
theofr
gkyrodi
stolieras
theresnocur3
amprozos
DK06
dorapangeiou
ΦΙδανης Αριστοτελης
Σταυρος23
alexbaroutes
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
vaggelis.ntokas
johnnypap
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Να φάει Ban το καταραμένο;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να φάει μπαν το καταραμένο;
Ναι - 37 (43.5%)
Όχι - 48 (56.5%)
Total Voters: 85

Pages: [1] 2 3 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Να φάει Ban το καταραμένο;  (Read 10695 times)
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Να φάει Ban το καταραμένο;
« on: February 06, 2022, 01:21:37 am »

Καλησπέρα.

Είμαι πεμπτοετής φοιτητής και χρησιμοποιω το φόρουμ για να κατεβάζω σημειώσεις και να βλέπω γενικά τι γίνεται στη σχολή. Το ότι δεν γράφω πολύ δεν πιστεύω ότι με κάνει λιγότερο σημαντικό μέλος της κοινότητάς.

Τις προηγούμενες μέρες, είχα ποσταρει ένα λινκ σχετικά με το ρόλο του ΚΚΕ στον εμφύλιο πόλεμο. Ο λόγος ειναι διότι στη σχολή κάποιοι παρουσιάζουν αλλοιωμένα τα γεγονότα και ήθελα να δώσω μια άλλη οπτική.

Το καταραμένο λοιπόν, όντας χασομέρης και απαίδευτος προσπάθησε αμέσως χωρίς επιχειρήματα να φιμωσει την προσπάθεια μου. Ενώ εγώ δεν είχα κανένα σκοπό να συμπεριφερθω αρνητικά, εντούτοις παρασύρθηκα αρνητικά από αυτόν τον λαοπλανο.

Αν θέλετε να δείτε ποιος συμπεριφέρεται χυδαία σε αυτό το φόρουμ, δείτε τα προηγούμενα Μπαν και δείτε τι σχόλια έχει κάνει το καταραμένο σε διάφορες περιόδους.

Η ΟΔ/ΟΣ έχοντας πλήρη γνώση του γεγονότος και των προηγούμενων συμβάντων, κουκουλωσε το θέμα, κρύβοντας τα αρχικά ποστ και εμού και του καταραμένου, ώστε να μην μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτά (άρα δηλαδή δεν μπορώ να υπερασπιστω τον εαυτό μου, γιατί στη εξήγηση του ban δείχνει μόνο δικά μου σχόλια και όχι του καταραμένου), διάλεξε να κάνει σε εμένα 7ημερο ban και όχι σε κάποιον που μάλλον δεν είναι και δεν ήταν φοιτητής.

Τα αιτήματα μου:

- Επαναφορά του ποστ για τις δράσεις του ΚΚΕ στον εμφύλιο (μπορείτε να διαγράψετε οποίες αναρτήσεις θεωρείτε ότι παραβιάζουν τους κανόνες)
- 7ημερο μπαν (αν όχι εφ' όρου ζωής) στο καταραμένο, ως ένδειξη αμεροληψίας της ΟΔ/ΟΣ

Περί του ποστ του ΚΚΕ, η απάντηση του καταραμένου ήταν παρόμοια με αυτή του Κουτσουμπα για το ίδιο συμβάν.

https://www.iefimerida.gr/politiki/kke-apokalypseis-apoharaktirismena-arheia-tis-sobietikis-enosis-anthrakes-o-thisayros

Είναι δικιά σας επιλογή αν θέλετε να συμμετέχετε στα δρώμενα με τακτικές διαλόγου και επίσης δικιά σας επιλογή αν θέλετε να συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρονται άτομα σαν τον Κουτσουμπα και το άξιο του τέκνο, το καταραμένο.

Καταραμένο φοβάσαι;
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
Re: Να φάει Ban το καταραμένο;
« Reply #1 on: February 06, 2022, 02:13:35 am »

Grin Grin Grin Grin
Και έλεγα, πόσο θα κρατηθεί...

Μη το πεις ούτε του παππά ότι έφαγες μόλις 7 μερούλες για τα βρισίδια σου και κυρίως για την απειλή σου.
Που ήθελες και να βρεθούμε έξω. Να κάνεις τι ? Να με μαχαιρώσεις? Να με δείρεις?
Για πες... Περιμένω να μου εξηγήσεις τι θα μου έκανες αν δίναμε ραντεβού έξω.
Τα δήθεν πολιτισμένα σου κειμενάκια είναι υποκριτικά και ψεύτικα. Αναμενόμενο και σύνηθες από άτομα σα και τού λόγου σου.

Έχει και "Αιτήματα"  η συλλογικότητά του.
sent from mTHMMY  
« Last Edit: February 06, 2022, 02:17:13 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #2 on: February 06, 2022, 02:47:08 am »

Κανένας δε σου απαγόρευσε να ποστάρεις κάτι "για μια ιστορική λεπτομέρεια" όπως είχες πει. Το δούλεμα στο έριξα για τους πομπώδεις και βαρύγδουπους τίτλους σου "Δείτε το πριν το κατεβάσουν!" (που μόνο οι  χρυσαυγίτες το γράφουν, δε πιστεύω να είσαι τέτοιος  Roll Eyes ) και το εξίσου γελοίο: "Αντέχεις την αλήθεια?".

Αν είχες ποστάρει μόνο το link ή άντε και τον τίτλο που του έβαζε το iefimerida δε θα έλεγα τίποτα. Ακόμα καλύτερα μπορούσες να ποστάρεις σκέτες τις φωτογραφίες από τις επιστολές του Ζαχαριάδη προς το ΚΚΣΕ για να εστιάσεις στο ζουμί της "είδησης". Βέβαια απορώ ακόμα που είναι το νέο στο ότι το ΚΚΕ του 1948 προτιμούσε να είχαμε πάει με το ανατολικό μπλοκ. ΚΚΕ λεγόταν δε λεγόταν Ποτάμι ΝΔ ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ και Σκατί Αυγή. Τι ήθελες να θέλει το ΚΚΕ? Τους Αμερικανούς?  Grin
Ούτε το ΚΚΕ μας ρώτησε ούτε οι "μπατριώτες" δεξιούληδες αν θέλουμε καταρχήν να είμαστε σώνει και καλά με το Δυτικό ή με το Ανατολικό μπλοκ. Με κανένα δε θέλουμε. Αλλά εσένα σε ενοχλεί το 2022 (!!!) η επιθυμία του τότε ΚΚΕ, του 1948! Δε σε ενόχλησε καθόλου το ότι τελικά πήγαμε με το απέναντι μπλοκ. Εκεί ήταν όλα ρόδινα και ζήσαμε ελεύθεροι πλούσιοι ουυυ τι να λέμε... Επιλεκτική η ενόχλησή σου.

Αν παριστάνεις ότι δε το κατάλαβες, γελοιοποιείσαι από  μόνος σου. Αν όντως δε το κατάλαβες, μιλάω σε νηπιακής ηλικίας εγκέφαλο. Διάλεξε.
Αλλά άσε με εμένα :
Για πες μας λίγο όμως "πως φέρεται ο Κουτσούμπας" να δούμε κάτι ...
sent from mTHMMY  
« Last Edit: February 06, 2022, 02:55:51 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Διάλεξις
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: February 06, 2022, 10:49:30 am »

Quote from: Katarameno on February 06, 2022, 02:47:08 am
Το δούλεμα στο έριξα για τους πομπώδεις και βαρύγδουπους τίτλους σου "Δείτε το πριν το κατεβάσουν!" (που μόνο οι  χρυσαυγίτες το γράφουν, δε πιστεύω να είσαι τέτοιος  Roll Eyes ) και το εξίσου γελοίο: "Αντέχεις την αλήθεια?".

Τελικά ποιος το κατέβασε και γιατί; Ας πάρει θέση η Διαχειριστική Ομάδα.
xristosioan
Veteran
Θαμώνας

View Profile
« Reply #4 on: February 06, 2022, 11:30:49 am »

Το ban στο χρήστη "Οι ενοχές σου" είναι δικαιολογημένο (όπως και κάθε άλλο) στο αντίστοιχο topic για τα bans μαζί με αποδείξεις οι οποίες αποδεικνύουν αυτή την κίνηση.

Τα ποστ μεταφέρθηκαν γιατί η συζήτηση σε αυτά ξέφυγε από τα πλαίσια του ομαλού διαλόγου, υπήρχαν προσωπικές αναφορές, εμπαιγμοί και  χαρακτηρισμοί οι οποίοι ενδεχομένως να οδηγούσαν σε παραβατική συμπεριφορά.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί σας είναι δύσκολο να λέτε την άποψη σας πάνω σε ένα θέμα, χωρίς επίθεση στο ήθος του αντιπάλου. Εκτός αν το κάνετε επίτηδες, τότε μιλάμε με διαφορετική βάση, συμπεριφορά η οποίο δεν έχει καμία θέση στο φόρουμ.
sent from mTHMMY 
Επίδοξος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: February 06, 2022, 14:04:08 pm »

"Μεταφέρθηκαν" εννοείς διαγράφηκαν;

Εις πρασινάδα λιβαδιού και κάτω 'ς κρύο πηγάδι
κόρη έσκυψε να πιει νερό, να πιει και να γεμώσει.
Φωνήν ακού, λαλιάν ακού, φωνήν και δράκου στόμα:
Στάμα ξανθή, στάμα σγουρή, στάμα, μηδέν γεμίσεις,
γιατί εδώ στον τόπο μας και το νερό πουλιέται.
Μηδέ για χίλια το πουλούν μηδέ για δυο χιλιάδες,
μόνο για κόρης φίλημα και δως μας κι έπαρέ το.
xristosioan
Veteran
Θαμώνας

View Profile
« Reply #6 on: February 06, 2022, 14:27:00 pm »

Quote from: Επίδοξος on February 06, 2022, 14:04:08 pm
"Μεταφέρθηκαν" εννοείς διαγράφηκαν;

Μεταφέρθηκαν σε σημείο που είναι προσβάσιμα από moderators.
sent from mTHMMY 
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #7 on: February 06, 2022, 15:16:49 pm »

Quote from: Katarameno on February 06, 2022, 02:13:35 am
Που ήθελες και να βρεθούμε έξω. Να κάνεις τι ? Να με μαχαιρώσεις? Να με δείρεις?
Αυτά τα αφήνω για εσένα και τους ομοϊδεάτες σου (και κόκκινους και χρυσούς). Έχεις αναφερθεί πολλές φορές για βία στο φόρουμ (δημόσια τα ποστ σου είναι), οπότε μάλλον τα ξέρεις καλύτερα. Δεν ήμασταν και δεν είμαστε όλοι σαν και σενα

Quote from: Katarameno on February 06, 2022, 02:47:08 am
Κανένας δε σου απαγόρευσε να ποστάρεις κάτι "για μια ιστορική λεπτομέρεια" όπως είχες πει. Το δούλεμα στο έριξα για τους πομπώδεις και βαρύγδουπους τίτλους σου "Δείτε το πριν το κατεβάσουν!" (που μόνο οι  χρυσαυγίτες το γράφουν, δε πιστεύω να είσαι τέτοιος  Roll Eyes ) και το εξίσου γελοίο: "Αντέχεις την αλήθεια?".

Αν είχες ποστάρει μόνο το link ή άντε και τον τίτλο που του έβαζε το iefimerida δε θα έλεγα τίποτα. Ακόμα καλύτερα μπορούσες να ποστάρεις σκέτες τις φωτογραφίες από τις επιστολές του Ζαχαριάδη προς το ΚΚΣΕ για να εστιάσεις στο ζουμί της "είδησης". Βέβαια απορώ ακόμα που είναι το νέο στο ότι το ΚΚΕ του 1948 προτιμούσε να είχαμε πάει με το ανατολικό μπλοκ. ΚΚΕ λεγόταν δε λεγόταν Ποτάμι ΝΔ ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ και Σκατί Αυγή. Τι ήθελες να θέλει το ΚΚΕ? Τους Αμερικανούς?  Grin
Ούτε το ΚΚΕ μας ρώτησε ούτε οι "μπατριώτες" δεξιούληδες αν θέλουμε καταρχήν να είμαστε σώνει και καλά με το Δυτικό ή με το Ανατολικό μπλοκ. Με κανένα δε θέλουμε. Αλλά εσένα σε ενοχλεί το 2022 (!!!) η επιθυμία του τότε ΚΚΕ, του 1948! Δε σε ενόχλησε καθόλου το ότι τελικά πήγαμε με το απέναντι μπλοκ. Εκεί ήταν όλα ρόδινα και ζήσαμε ελεύθεροι πλούσιοι ουυυ τι να λέμε... Επιλεκτική η ενόχλησή σου.

Αν παριστάνεις ότι δε το κατάλαβες, γελοιοποιείσαι από  μόνος σου. Αν όντως δε το κατάλαβες, μιλάω σε νηπιακής ηλικίας εγκέφαλο. Διάλεξε.
Αλλά άσε με εμένα :
Για πες μας λίγο όμως "πως φέρεται ο Κουτσούμπας" να δούμε κάτι ...
sent from mTHMMY 

Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται καταραμένο (και εσύ και αυτός). Άμα ήταν τόσο προφανες δεν θα έβγαινε αρχηγός κόμματος να κάνει τέτοια σχόλια.

Πάλι προσπαθείς να μειώσεις το επίπεδο της συζήτησης ελλείψει ικανοτήτων για μια σοβαρή συζήτηση. @xristosioan για δες αυτό το ποστ μια, αυτός δεν αξίζει μπαν δηλαδή;

Quote from: xristosioan on February 06, 2022, 14:27:00 pm
Μεταφέρθηκαν σε σημείο που είναι προσβάσιμα από moderators.
sent from mTHMMY 

Ναι τα μεταφέρατε στα γρήγορα σε μη προσβάσιμο μέρος και δείξατε μόνο τα δικά μου σχόλια για να δικαιολογήσετε το μπαν. Για το καταραμένο που ακόμα και σε αυτό το τοπικ είναι ο εαυτός του δεν λέτε τίποτα.

Έχω δημιουργήσει πολλ για το αν θέλετε να φάει μπαν το καταραμένο. Αφού η ΟΔ/ΟΣ είναι ανίκανη να μείνει αντικειμενική, θα ήθελα να δω τι πιστεύει το υπόλοιπο φόρουμ. Αν οι υπόλοιποι διαφωνούν μαζί μου, ας είναι

Καταραμένο φοβάσαι;
Πατερ Ημμυων
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #8 on: February 06, 2022, 15:43:24 pm »

Ωραίο υπόμνημα ή όπως αυτό λέγεται πάντως έχουν οι ενοχές.
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #9 on: February 06, 2022, 15:57:24 pm »

Από ο,τι φαίνεται η συμμορία του καταραμένου ήρθε στα γρήγορα να τον υπερασπιστεί.

Φιλτατοι συνάδελφοι, προσπάθησα.

Δυστυχώς το τημμυ είναι ακόμα μια μικρογραφία της κοινωνίας, όπου οι καλοί θα είναι στο περιθώριο και οι κακοί θα αλωνιζουν ελεύθεροι.

Καταραμένο φοβάσαι;
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #10 on: February 06, 2022, 15:58:31 pm »

Το φόρουμ υπάρχει κανονικά για να ανεβαίνουν σημειώσεις και κάποιοι το έχουν κάνει εκλογικό κέντρο.

Και μετά αναρωτιεστε που δεν μπαίνει κανείς.

Καταραμένο φοβάσαι;
FlameDark
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #11 on: February 06, 2022, 16:47:30 pm »

Δεν παίρνω θέση και δεν ξέρω τι λέτε,αλλά χρειάζεται μια λειτουργία mute προκειμένου να βλέπουμε μόνο ο,τι αναζητάμε στο τημμυ. Πέρα από εμένα,νομίζω ότι η πλειοψηφία θέλει να βλέπει αποκλειστικά πράγματα περί μαθημάτων. Έτσι όποιος ενδιαφέρεται,ανεβάζει ο,τι γουστάρει και εγώ αν θέλω το βλέπω ή όχι.
Toni Κούκος
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #12 on: February 06, 2022, 17:07:31 pm »

Γενικά όλο αυτό το γαϊτανάκι με αχρείαστες στιχομυθίες που πηγάζουν από προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να σταματήσει στον χώρο του thmmy. Ούτε οι διαχειριστές έχουν όρεξη να κάνουν τους διαιτητές, ούτε εμείς να τα βλέπουμε. Με προσωπικά μηνύματα μπορείτε να συζητήσετε σαν ενήλικοι άνθρωποι. Εκτός αν ο τελικός σκοπός είναι να είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου.
« Last Edit: February 06, 2022, 17:10:21 pm by Toni Κούκος » Logged

Welcome to Ibiza
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #13 on: February 06, 2022, 17:13:23 pm »

Quote from: Toni Κούκος on February 06, 2022, 17:07:31 pm
Γενικά όλο αυτό το γαϊτανάκι με αχρείαστες στιχομυθίες που πηγάζουν από προσωπικές αντιπαραθέσεις πρέπει να σταματήσει στον χώρο του thmmy. Ούτε οι διαχειριστές έχουν όρεξη να κάνουν τους διαιτητές, ούτε εμείς να τα βλέπουμε. Με προσωπικά μηνύματα μπορείτε να συζητήσετε σαν ενήλικοι άνθρωποι. Εκτός αν ο τελικός σκοπός είναι να είμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου.

Αυτός είναι ο σκοπός μου φίλε. Εγώ δεν ήθελα να μαλώσω με κανέναν, οποίος θέλει να δημιουργει αντιπαραθέσεις πρέπει να φεύγει (και εξ ου και το πολλ)

Εμμ μας χρωστούσαν εμμ μας πήραν και το βόδι, βγαίνω εγώ ο κακός επειδή ο άλλος με βρίζει και η ΟΔ/ΟΣ κρύβει τα ποστ του.

Αλλά όπως βλέπεις παραπάνω άτομα υπερασπίζονται τέτοιες τακτικές στο φόρουμ. Ε ίσως λοιπόν αυτό μας αξίζει
« Last Edit: February 06, 2022, 17:17:16 pm by Οι ενοχές σου » Logged

Καταραμένο φοβάσαι;
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #14 on: February 06, 2022, 17:19:36 pm »

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 15:16:49 pm
Αυτά τα αφήνω για εσένα και τους ομοϊδεάτες σου (και κόκκινους και χρυσούς). Έχεις αναφερθεί πολλές φορές για βία στο φόρουμ (δημόσια τα ποστ σου είναι), οπότε μάλλον τα ξέρεις καλύτερα. Δεν ήμασταν και δεν είμαστε όλοι σαν και σενα

Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται καταραμένο (και εσύ και αυτός). Άμα ήταν τόσο προφανες δεν θα έβγαινε αρχηγός κόμματος να κάνει τέτοια σχόλια.

Πάλι προσπαθείς να μειώσεις το επίπεδο της συζήτησης ελλείψει ικανοτήτων για μια σοβαρή συζήτηση. @xristosioan για δες αυτό το ποστ μια, αυτός δεν αξίζει μπαν δηλαδή;

Ναι τα μεταφέρατε στα γρήγορα σε μη προσβάσιμο μέρος και δείξατε μόνο τα δικά μου σχόλια για να δικαιολογήσετε το μπαν. Για το καταραμένο που ακόμα και σε αυτό το τοπικ είναι ο εαυτός του δεν λέτε τίποτα.

Έχω δημιουργήσει πολλ για το αν θέλετε να φάει μπαν το καταραμένο. Αφού η ΟΔ/ΟΣ είναι ανίκανη να μείνει αντικειμενική, θα ήθελα να δω τι πιστεύει το υπόλοιπο φόρουμ. Αν οι υπόλοιποι διαφωνούν μαζί μου, ας είναι
Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 15:57:24 pm
Από ο,τι φαίνεται η συμμορία του καταραμένου ήρθε στα γρήγορα να τον υπερασπιστεί.

Φιλτατοι συνάδελφοι, προσπάθησα.

Δυστυχώς το τημμυ είναι ακόμα μια μικρογραφία της κοινωνίας, όπου οι καλοί θα είναι στο περιθώριο και οι κακοί θα αλωνιζουν ελεύθεροι.
πραγματικά να πρωτοσχολιάσω
τη θεωρία των δύο άκρων (γνωστή στη χρήση της από τους ακροδεξιούς για να νιώσουν ότι ανήκουν και αυτοί στον κόσμο;).
Ότι ενώ υπα΄ρχουν δεδομένα που δείχνουν την προσωπική σοβαρή επιθέση αλλά το καταραμένο που μου λέει άλλα ντ'άλλων πέφτει στο ίδιο επίπεδο κάπως (????)
ότι αυτός είναι ο καλός και όλοι οι άλλοι είναι οι κακοί που είναι στο περιθώριο όταν η δικιά του ρητορική είναι αυτή που «βασιλέυει» στον κόσμο (και τον έχει κάνει σκατά) και όταν πλέον σε ένα μέρος δεν γίνεται αυτό ξαφνικά νιώθει ότι αλωνίζουν ελεύθεροι οι «κακοί».
ή ότι ένα forum που έχει βαρεθεί να βλέπει kiroi vs katarameno είναι συμμορία;

πραγματικά οι mods δεν είναι εδώ για να υπηρετούν το γαϊτανάκι του καθενός. Κάπου ώπα με τις προσπάθειες δηλαδή

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 17:13:23 pm
Αυτός είναι ο σκοπός μου φίλε. Εγώ δεν ήθελα να μαλώσω με κανέναν, οποίος θέλει να δημιουργει αντιπαραθέσεις πρέπει να φεύγει (και εξ ου και το πολλ)

Εμμ μας χρωστούσαν εμμ μας πήραν και το βόδι, βγαίνω εγώ ο κακός επειδή ο άλλος με βρίζει και η ΟΔ/ΟΣ κρύβει τα ποστ του.

Αλλά όπως βλέπεις παραπάνω άτομα υπερασπίζονται τέτοιες τακτικές στο φόρουμ. Ε ίσως λοιπόν αυτό μας αξίζει
αα και προφανώς φταίει και η ΟΔ/ΟΣ γιατί δεν είναι «αμερόληπτοι» όπως τα συστημικά ΜΜΕ που πληρώθηκαν για να είναι. και αναφέρετε στις βρισιές όταν αυτές είναι
Καταραμένο, λιθρινάκι, φλωροκουραδόμαγκες, πανεξυπνίδη
και ενώ αυτός είπε (εκτός της επίθεσεις)
κακομοίρη, παλιοκαραγκιοζη, Ουστ, καημένε

εε sorry αλλά κανένα από τα παραπάνω δεν αξίζει ban, αλλά είναι και ηλίθια να κάνετε τέτοιο διάλογο
« Last Edit: February 06, 2022, 17:24:26 pm by Μπιγκόνια » Logged

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Pages: [1] 2 3 ... 9 Go Up Print
Jump to: