• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:51:40 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:51:40 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 100
Total: 170
charalampos
idchatzi
marwt
Kyrisan
Anita
pelopidt
mihanologos
mkostomanolaki
Petross
Pakapis5
iliaspapam
Mr Watson
Retroman07
Katarameno
itsikou
ioathemar
noys
stefanos hios
Tesla_1
chrisg
ariadnipm
tasos gourd
gourgaris
emilykazani
eleftheria
georsoti
AristeidisM
thenoface
gkougeor
Tsn
bsp
dimopoul
Βασιλης
Yamal
vaggelisx
k_tasio_
grepanis
mpaltzak
serafeim
kostas1507
konsntai
mgrivab
kimxnas
trelogauros7
George_RT
tmpadasn
stergiosb
Axilleas_Nt
Thanasis_pap
kstavroulis
mmikelo
thegreekbaron
JiMan5
melisste22
thanosk
dimant
plapas
Leou
etsilika
dimitire
sotolagg
gmpakirtz
tasos_ntv
alexandra_
ThanosKoutsoump
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Να φάει Ban το καταραμένο;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να φάει μπαν το καταραμένο;
Ναι - 37 (43.5%)
Όχι - 48 (56.5%)
Total Voters: 85

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Down Print
Author Topic: Να φάει Ban το καταραμένο;  (Read 10575 times)
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
Re: Να φάει Ban το καταραμένο;
« Reply #15 on: February 06, 2022, 17:21:59 pm »

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 15:16:49 pm
Αυτά τα αφήνω για εσένα και τους ομοϊδεάτες σου (και κόκκινους και χρυσούς). Έχεις αναφερθεί πολλές φορές για βία στο φόρουμ (δημόσια τα ποστ σου είναι), οπότε μάλλον τα ξέρεις καλύτερα. Δεν ήμασταν και δεν είμαστε όλοι σαν και σενα

Όποιος έχει τη μύγα μυγιαζεται καταραμένο (και εσύ και αυτός). Άμα ήταν τόσο προφανες δεν θα έβγαινε αρχηγός κόμματος να κάνει τέτοια σχόλια.

Πάλι προσπαθείς να μειώσεις το επίπεδο της συζήτησης ελλείψει ικανοτήτων για μια σοβαρή συζήτηση. @xristosioan για δες αυτό το ποστ μια, αυτός δεν αξίζει μπαν δηλαδή;

Ναι τα μεταφέρατε στα γρήγορα σε μη προσβάσιμο μέρος και δείξατε μόνο τα δικά μου σχόλια για να δικαιολογήσετε το μπαν. Για το καταραμένο που ακόμα και σε αυτό το τοπικ είναι ο εαυτός του δεν λέτε τίποτα.

Έχω δημιουργήσει πολλ για το αν θέλετε να φάει μπαν το καταραμένο. Αφού η ΟΔ/ΟΣ είναι ανίκανη να μείνει αντικειμενική, θα ήθελα να δω τι πιστεύει το υπόλοιπο φόρουμ. Αν οι υπόλοιποι διαφωνούν μαζί μου, ας είναι

Χαχαχαχαχα

"Έχεις αναφερθεί πολλές φορές για βία" είπε ο βιαστής της ελληνικής γλώσσας αλλά ντάξει αυτό είναι ένα λαθάκι αμορφωσιάς. Πάμε στο ζουμί :
Ως κλασσικός δαπιτοχρυσαυγίτης αντιστρέφεις πλήρως για άλλη μια φορά την πραγματικότητα :
Εδώ ο πραγματικός σου ευατός που μας το παίζεις και πολιτισμένος και κατά της βίας :
Απειλές τραμπούκου δαπιτοχρυσαυγίτη / εν δυνάμει μαχαιροβγάλτη :
Απολαύστε ξανά όσοι δε το απολαύσατε

Όσο ήταν μπαναρισμένος δεν είπα κιχ για το άτομό του, για να μη διαμαρτύρεται οτι μιλάμε πίσω από την πλάτη του ενώ δεν μπορεί να απαντήσει. Βέβαια έτσι κι αλλιώς δεν έχει και τίποτα να σχολιάσεις, αφού δεν έχει πει τίποτα ουσιώδες, κενός περιεχομένου. Δεν είχε κάνει όμως το ίδιο ο Kiroi_Senko όταν έφαγα ένα μήνα τιμωρία εγώ, επειδή δήθεν υποστήριξα τη βία κατά του χρυσαυγιτάκου των ΔΙΑΣ που κατέβηκε όπως δήλωνε ο ίδιος στο Facebook του (και κάποιος το βρήκε) από το χωριό του στην Αθήνα "για να δέρνει ανθέλληνες αναρχικούς" αλλά έφαγε τελικά το ξύλο της αρκούδας από κάποιον που του έριξε κρότου λάμψης στα μούτρα !!! Εμ έτσι είναι αυτά, αν ρίχνεις χειροβομβίδες κρότου λάμψης στα μούτρα κάποιου πολίτη χωρίς λόγο μπορεί να σε σαπίσει στο ξύλο, ενίοτε.

Ενδιαφέρον πάντως είναι οτι άλλαξε την υπογραφή του από "Φοβάσαι?" σε "Φοβάσαι Καταραμένο?" για να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία του ποιος είναι ο σκοπός του.

Ρε καημένε που δεν μπορείς να σταθείς σε μια συζήτηση και λες οτι εγώ στερούμαι ικανοτήτων για μια σοβαρή συζήτηση, τι σοβαρή συζήτηση να κάνω με σένα που το μόνο που έχεις πει είναι αυτό :

Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 16:42:01 pm
Δείτε το πριν το κατεβάσουν

https://www.iefimerida.gr/ellada/arheia-tis-sobietikis-enosis-ti-apokalyptoyn-gia-kke-kai-ton-emfylio

με τίτλο "Αντέχεις την αλήθεια" και nickname "Οι ενοχές σου"?

Γιατί τα υπόλοιπα (που φυσικά τα κράτησα, ότι μπορώ να κάνω μήνυση και να σου πάρω τα σώβρακα το κρατάω, ειδικά τώρα που ακρίβυναν απότομα τα πάντα καλύτερα να προσέχεις γιατί θα μου πληρώνεις τη θέρμανση μέχρι να σβήσει ο ήλιος) είναι μόνο ειρωνείες προσβολές και βρισίδια επιπέδου κατίνας κουτσομπόλας απ το χωριό, που μας μιλάς και για επίπεδο :

Πάμε χρονικά λίγο :
Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 18:38:18 pm
Άρα άμα οι Αμερικάνοι κάνανε χειρότερα (το οποίο δεν αμφισβήτησα) δεν θα έχεις πρόβλημα εσύ με τους υπόλοιπους ε;

Ε είσαι και μεγάλο αλάνι

1 μήνυση για το υπογραμμισμένο κομμάτι. Γιατί?

Γιατί δεν έγραψα οτι "επειδή οι Αμερικανοί κάνανε χειρότερα δεν έχω πρόβλημα με τους υπόλοιπους". Τον ρώτησα αν έχει πρόχειρα τα αντίστοιχα έγγραφα της άλλης πλευράς, της ενδοσυννενόησης των "μπατριωτικών" δυνάμεων με τους Αμερικανούς και τους Βρεττανούς, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να συγκρίνουμε τις δύο "συννενοήσεις" : Να τος ο Καταραμένο που "μου βάζει λόγια στο στόμα" και είναι τόσο χαζός που το κάνει σε γραπτά !
Του απαντάω και στο τέλος βάζω "Είσαι μεγάλος γκαιμπελίσκος" λόγω της διαστρέβλωσης που μόλις έκανε σε απάντηση του ειρωνικού εννεοίται "είσαι και μεγάλο αλάνι"
Τι περίμενε να του πω? Αντικειμενικέ μου σχολιαστή εσύ, που πήγες και μας βρήκες τον "Παπα-Ρατσένκο" που είπε και ο Κουτσούμπας και γέλασε το πανελλήνιο? :

Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 18:57:43 pm
Γκαιμπελισκος είσαι εσύ που μου άρχισες την καραμέλα για τους Αμερικάνους με το που παρέθεσα μια ιστορική λεπτομέρεια.

Άντε παλιοκαραγκιοζη

+ 1 μήνυση για το υπογραμμισμένο.
Ξανά : Κανένας δε τον έκραξε επειδή δήθεν "παρέθεσε μια ιστορική λεπτομέρεια". Τον δουλεύω ψιλό γαζί για τον τρόπο που το παρουσίασε "Δείτε το πριν το κατεβάσουν" λες και θα κατέβαζε ποτέ το iefimerida ή το Twitter από όπου ήταν και η πηγή του iefimerida την αντικομμουνιστική προπαγάνδα τους σε επίπεδο υστερίας εποχής ψυχρού πολέμου, τον κρίνουμε από το ποια επιλεκτικά ιστορική λεπτομέρεια επέλεξε να ποστάρει, από ποια πηγή (σοβαρή "ιστορική πηγή" το iefimerida, τι να λέμε, μπορούσες να βάλεις και το Στόχο ή το Μακελειό κατευθείαν) , και κυρίως τη χρονική στιγμή του ποστ με την "ιστορική λεπτομέρεια", δλδ τη μέρα που απελευθερώθηκαν οι έγκλειστοι στο Άουσβιτς. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Το "παλιοκαραγκιόζη" και το ειρωνικά λεγόμενο "είσαι μεγάλο αλάνι" δεν είναι εξύβριση, προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση ?

Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 20:34:21 pm
Εγώ προσωπικά ήθελα να δείξω άλλη μια πτυχή της ιστορίας.

Ο άλλος δεν ξέρω τι έπαθε.

Εντωμεταξύ δεν διατύπωσα καν άποψη, έστειλα απλά μια είδηση.

Σε λίγο θα τρώμε βρισιμο που αναπνέουμε κιόλας.

Για τον εμφύλιο όμως (για να φτάσω και στην άποψη), οι μεγάλες δυνάμεις είχαν προαποφασισει πώς θα μοιράσουν τον κόσμο και εδώ νομίζαμε ότι κάνουμε επανάσταση.

Δε διατύπωσε άποψη λέει. Τα "δείτε τα πριν τα κατεβάσουν" ο τίτλος "αντέχεις την αλήθεια?" και το ίδιο το nickname του "Οι ενοχές σου" μαζί με την πρώην υπογραφή του "Φοβάσαι?" δεν είναι άποψη, δεν είναι προσπάθεια να μας πει οτι πρέπει να έχουμε και "ενοχές" για κάτι, είναι απλά σάλτσα γκαιμπελίσκου, παλιά κολπάκια.

Εδώ ο διαστρευλωτής των πάντων, λέει οτι δε λίγο θα τρώνε βρίσιμο που αναπνέουν ! Ενώ αυτός με βρίζει !!!  Cheesy Cheesy Οποίο θράσος !
Για άλλη μια φορά πλήρης αντιστροφή των συμβάντων. Όπως τα ΑΡΔάκια στα ΜΜΕ που αλλοιώνουν την είδηση παρουσιάζοντάς την με τους αντίστοιχους τίτλους που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, έτσι κι εδώ ο τραμπούκος που έφτασε να με απειλεί επειδή "άρχισε να χάνει την υπομονή του" (μωρέ, τι μας λες?) προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο. Αναμενόμενο και σύνηθες.

Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 20:38:53 pm
Α ρε καταραμένο κακομοίρη
+ 1 μήνυση

Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 22:07:35 pm
Ναι μπόρεσες εσύ να καταλάβεις τι υποστηρίζω πολιτικά με ένα ποστ που έκανα. Πριν έγραψα για τις μεγάλες δυνάμεις που μοίρασαν τη χώρα (ναι φίλε και η Αμερική μέσα σε αυτές) αλλά ο πολιτικός σου φανατισμός σε τύφλωσε.

Χειρότερος από τους παππαδες που λένε τους πάντες σατανιστές σε κάθε ευκαιρία.

Άντε τραβα πιες κάνα τσάι

+3 μυνήσεις. Να δω πως θα αποδείξεις σε δικαστήριο οτι πίνω τσάϊ οτι είμαι φανατισμένος πολιτικά οτι είμαι χειρότερος από τους παππάδες που λένε τους πάντες σατανιστές σε κάθε ευκαιρία. Καλά σε δικαστήριο να πεις τέτοιο πράμα για τους παππάδες θα στην πέσει όλη η Εκκλησία Α.Ε.

Quote from: Οι ενοχές σου on January 27, 2022, 23:12:34 pm
Ε όχι και σιγά τα ωά! Από την ώρα που το έστειλα δεν μπορείς να ηρεμήσεις από το τσούξιμο. Μέχρι που έψαξες και τα προηγούμενα ποστ μου για να με δυσφημίσεις, αφού κατάλαβες και μόνος σου μάλλον τι άθλιο είναι να απαντάς με σχόλια του τρόπου "ναι αλλά δες οι άλλοι έκαναν πιο πολλούς πολέμους"

Δεν θα σου κάνω τη χάρη να μπω σε αυτό το τρυπάκι που προσπαθείς να με βάλεις. Το σχόλιο ήταν σαφές ότι το άσυλο με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Αντί να απαντάς με άκυρα σχόλια από μεσημεριαναδικο θα μπορούσες να στείλεις αποχαρακτηρισμενα έγγραφα από τη CIA (και υπάρχουν πολλά) με αντίστοιχες πράξεις των Αμερικανών.

Αλλά για να το κάνεις αυτό θα έπρεπε να ξέρεις να συζητάς σαν άνθρωπος. Που αν κρινω από αυτά που βλέπω σε αυτό το τοπικ (δεν χρειάζεται να δω τα υπόλοιπα φίλε) μάλλον το ξέχασες από την πλύση εγκεφάλου που τρως καθημερινά

+ 8 μηνύσεις σηκώνει αυτό μόνο το ποστ

Quote from: Οι ενοχές σου on January 28, 2022, 00:04:44 am
Φίλε σε αυτό το τοπικ μόνο εγώ εγραψα για αυτό το θέμα.

Εσύ κάθεσαι κατεβάζεις το επίπεδο της συζητησης από το πρωι, που με βαρεθηκες κιόλας.

Άντε γράψε τπτ για το άσυλο και τραβα πίσω στη σπηλιά σου τώρα

Ουστ

+3 μηνύσεις

Quote from: Οι ενοχές σου on January 28, 2022, 01:07:25 am
Βρε οξω από δω

Ουστ

+1 μύνηση

Quote from: Οι ενοχές σου on January 28, 2022, 02:09:33 am
Ευτυχώς δεν ασχολείσαι ρε καταραμένο.

Α ρε καημένε

+1 μύνηση

Quote from: Οι ενοχές σου on January 28, 2022, 12:59:57 pm
Δεν σταματώ ποτέ να τσακίζω τους ημιμαθείς.

Αν όλοι ακολουθούσαν την τακτική μου, ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος.

+1 μύνηση

Quote from: Οι ενοχές σου on January 28, 2022, 12:00:57 pm
Σε λυπάμαι
+1 μύνηση

Μας το παίζει και οπαδός της νομιμότητας αυτός που αν του κάνω μυνήσεις θα με πληρώνει μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Το ποιος δεν μπορεί να σταθεί σε καμία συζήτηση φαίνεται από το οτι μετά από μια σελίδα όπου κυρίως έβριζες έστειλες και απειλή σε πριβέ να βρεθούμε έξω να με κάνεις τι ?
Να με δείρεις ή να με μαχαιρώσεις?

Δε μου λες? Έκανες πολλούς κοιλιακούς στις καραντίνες δλδ? Έχεις γίνει πως το λένε ντουλάπα δλδ? Έχεις κάνει 6pack πως το λένε?  Grin
Αχ, τι άντρας. love Τσουτσούρνιασα.

Από τον πολύ πολιτισμό όμως ήθελε να με δείρει ή να με μαχαιρώσει σε ραντεβού "ξεκαθαρίσματος λογαριασμών" ως κλασσικός ακροδεξιός τραμπούκος και φασιστάκι που δε μπορεί να απαντήσει όταν τρώει τις τάπες του,  θέλει να δείρει να μαχαιρώσει ή να σκοτώσει, όπως ακριβώς οι χρυσαυγίτες δλδ.
Αλλά δείτε τι ωραίο κειμενάκι έγραψε, στάζει "ευγένεια" βρε σεις.

Ναι ρε μπιριμπόγκολε, έχω ενοχές που έφαγα όλο το ταψί με τον μπακλαβά που έκανε η μάνα μου τα Χριστούγεννα. Έπεσες μέσα. Διάνοιά μου εσύ που είσαι εδώ μέσα όπως λες 5 χρόνια και το μόνο που έχεις πει 5 χρόνια κατινάρα είναι κατινιές και ειρωνείες και προσβολές και βρισίδια για μένα. Μα πόσο κατινάρα είσαι?
Δεν έγραψες κανένα σοβαρό ποστ για την δήθεν ιστορική ή άλλη "αλήθεια" που δήθεν εμείς δεν αντέχουμε, δεν έκανες καθόλου χαβαλέ ή τρολλάρισμα σε κανένα τόπικ, δεν μίλησες σε κανέναν άλλον 5 χρόνια πέρα από μένα και τον kokkinos drakos tis tzihal (απορώ που τον βρήκες, έχει καιρό να μπει, δεν ασχολείται πλέον, αλλά τι λέω, ξέχασα, εσύ ασχολείσαι με τον δράκο και με μένα.

Σας ενοχλώ πολύ φασιστάκια? Το ξέρω και χαίρομαι ιδιαιτέρως αν σας ενοχλώ όσο περισσότερο γίνεται. Σύνηθες και αναμενόμενο να ενοχληθείτε και να ζητάτε να μην υπάρχει αντίλογος για να κάνετε ανενόχλητοι την προπαγάνδα σας σιγά σιγά με το μανδύα της "αστικής ευγένειας" και διάφορα "Πιστεύω οτι... "+ εμετός από πίσω / "Άν μου επιτρέπεις..." + εμετός από πίσω / "Θα ήθελα να προσθέσω εδώ οτι... " + κι άλλος εμετός από πίσω.
Και σε αυτό το στυλάκι δε θέλετε να σας απαντάει κανείς, γιατί εσείς δεν αντέχετε κανένα διάλογο και καμία συζήτηση. Εγώ εδώ μέσα 10+ χρόνια έχω συζητήσει και διαφωνήσει και με τον Karamazof και με την Αιμιλία τη Φτερωτή Χελώνα και με τον Grecs που μπορεί να διαφωνούσαμε αλλά δε ξεκατινιαζόμασταν και τον σέβομαι για τις απόψεις του και υποθέτω με σέβεται και αυτός ως ένα βαθμό για τις απαντήσεις μου, άσχετα που μου κόλλησε την ταμπέλα του συριζαίου και από τότε την αντιγράφουν διάφοροι αναπαράγοντας την πλάκα του, και με πολλά άλλα μέλη του φόρουμ σε συζητήσεις που γέμιζαν δεκάδες σελίδες στο φόρουμ. Δε θυμάμαι κανένας να με πρόσβαλλε με τέτοιο κατινίστικο τρόπο ούτε και εγώ δεν τους έβρισα ποτέ τους συγκεκριμένους. Άρα ποιος ρίχνει το επίπεδο? Μήπως ο "Οι ενοχές σου"?

Το ποιος δεν μπορεί να πει τίποτα αφού δεν έχει και τίποτα να πει πέρα από καινοφανείς μπούρδες φάνηκε στη μισή σελίδα συζήτησης που ο ίδιος έριξε πρώτος σε επίπεδο βόθρου από τον οποίο ενημερώνεται.

Ακόμα περιμένω να μας εξηγήσει όλους από που κι ως που και γιατί είναι "είδηση" (εν έτει 2022!) οτι το ΚΚΕ του 1948 (!!!) ήθελε να είμαστε με το ανατολικό και όχι με το δυτικό μπλοκ. Είδηση θα ήταν αν ήθελε να είμαστε με το δυτικό μπλοκ.
Δλδ λες και μέχρι τώρα νομίζαμε οτι το ΚΚΕ ήθελε να είμαστε με το δυτικό μπλοκ και τώρα ήρθε η συνταρακτική "αποκάλυψη" οτι ήθελε να είμαστε με το ανατολικό!
Το "φονιάδες των λαών αμερικάνοι" βέβαια το ψυλλιαζόμουν οτι δε ταιριάζει και πολύ με το να ζητάς να είσαι με το δυτικό μπλοκ.

Με λίγα λόγια επειδή έγινες ρεζίλι με τα "Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν" με τα "Αντέχεις την αλήθεια?" με την κατινιά που έβγαλες σε μόλις μια απάντηση σε όσα έλεγες, και τελικά και για την τιμωρία σου από την ΟΔΟΣ ζητάς να φάω εγώ μπαν και κατηγορείς και την ΟΔΟΣ για μεροληψία.  Cheesy Grin Idiot

Μεροληψία υπέρ σου και κατά μου κάνει καημένε, γιατι εμένα μου είχε ρίξει 1 μήνα και όχι 7 μερούλες για υποθετικά το ίδιο πράγμα. Οπότε μη μας τρελαίνεις κι από πάνω οτι σε αδίκησαν κιόλας. Σε χάϊδεψαν.

Από πότε ανοίγουν μέλη τόπικ και polls για μπαννάρισμα άλλων μελών δε το πιασα? Το είχε κάνει και ο Panos98. Ενοχλώ διαχρονικά τα φασιστοειδή εδώ μέσα και βγαίνει προς τα έξω
Αυτούς που δε μπορούν "να εκφραστούν ελεύθερα" να αμολύσουν την ρατσιστική / ναζιστική / αντικομμουνιστική / σεξιστική / ισλαμοφοβική / ομοφοβική / κτλ προπαγάνδα τους γιατί τους απαντάμε... και γίνονται ρεζίλι των σκυλιών ρε σεις, κρίμα δλδ να ρεζιλεύονται οι ρεζίληδες...
Τι μας λέτε?
« Last Edit: February 07, 2022, 07:04:07 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #16 on: February 06, 2022, 17:28:33 pm »

1ο ποστ σου, και αντί να πεις κάτι για το θανατικό της πανδημίας, για την ακρίβεια, για κάτι ρε παιδί μου σημαντικό, το αφιερώνεις σε μένα. Με τιμάς αλλά δε σε τιμάει. 
Quote from: hercstr on February 06, 2022, 17:25:09 pm
#Katarameno_KOURASES
Ποιος γράφει τις βλακείες παραπάνω δες. Εγώ μια απάντηση 2 σειρών έγραψα και άρχισε τις κατινιές.
Οπότε άσε τα "hashtag". Η σχολή μπορεί να σας κούρασε, η εξεταστική μπορεί να σας κούρασε, η πραγματικότητα και η πανδημία μπορεί να σας κούρασε.
Εγώ δε σας αναγκάζω να διαβάζετε τι γράφω, άρα δε σας κουράζω. Θέλετε και κουράζεστε μάλλον.

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
dimikotz
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #17 on: February 06, 2022, 17:32:55 pm »

Δείξτε πώς μεγαλύτερη σημασία έχει η διαφωνία να συζητηθεί με επιχειρήματα με την επαναφορά της. Προφανώς απειλή χρήσης βίας είναι λόγος για permaban , επιθέσεις στο ήθος του ομιλητή, απλή άχρηστη συναισθηματική έκφραση, που δεν βοηθάει στο θέμα...
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #18 on: February 06, 2022, 17:38:19 pm »

Αυτό με την καραμέλα περί 2 άκρων εσείς την χρησιμοποιείτε καλύτερα που με βαφτισατε χρυσαυγιτη απλά επειδή δεν θέλω πολιτικά στο φορουμ.

Καταρχάς μην φοβάσαι καταραμενο, έχω προβλήματα υγειας άρα και να ήθελα να σου κάνω αυτά που λες είναι λίγο δύσκολο να σε φτάσω.

Αλλά και μπρατσαρας να ήμουν, με την εμπειρία που έχεις εσύ με το ξύλο λίγο δύσκολο.

Είναι κρίμα τέτοιες πολιτικές και προσωπικές επιθεσεις σε άτομα απλά επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας. Το έχετε διαλύσει το πανεπιστήμιο και δεν λέτε να το παραδεχτείτε. Είναι τόσο κακό που κάποιοι θέλουν αλλά να σπουδάσουν και να βρουν μια δουλειά; Δεν μας ταιζει όλους κάποιο κκόμμα
.

Δεν χρειάζεται να με απειλεις με μηνύσεις . Οποίος θέλει μπορεί να μου κάνει μήνυση απλά γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω δικηγορο. Αντε να δούμε τι θα καταλάβεις

Καταραμένο φοβάσαι;
Doctor Joe
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #19 on: February 06, 2022, 17:55:37 pm »

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 15:58:31 pm
Το φόρουμ υπάρχει κανονικά για να ανεβαίνουν σημειώσεις και κάποιοι το έχουν κάνει εκλογικό κέντρο.

Και μετά αναρωτιεστε που δεν μπαίνει κανείς.

Αν και άκυρο με το τόπικ, με αυτό θα συμφωνήσω και εγώ.

Διακεκριμένος δόκτορας
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #20 on: February 06, 2022, 18:04:50 pm »

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 17:38:19 pm
Αυτό με την καραμέλα περί 2 άκρων εσείς την χρησιμοποιείτε καλύτερα που με βαφτισατε χρυσαυγιτη απλά επειδή δεν θέλω πολιτικά στο φορουμ.

Καταρχάς μην φοβάσαι καταραμενο, έχω προβλήματα υγειας άρα και να ήθελα να σου κάνω αυτά που λες είναι λίγο δύσκολο να σε φτάσω.

Αλλά και μπρατσαρας να ήμουν, με την εμπειρία που έχεις εσύ με το ξύλο λίγο δύσκολο.

Είναι κρίμα τέτοιες πολιτικές και προσωπικές επιθεσεις σε άτομα απλά επειδή δεν συμφωνούν μαζί σας. Το έχετε διαλύσει το πανεπιστήμιο και δεν λέτε να το παραδεχτείτε. Είναι τόσο κακό που κάποιοι θέλουν αλλά να σπουδάσουν και να βρουν μια δουλειά; Δεν μας ταιζει όλους κάποιο κκόμμα

Δεν χρειάζεται να με απειλεις με μηνύσεις . Οποίος θέλει μπορεί να μου κάνει μήνυση απλά γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω δικηγορο. Αντε να δούμε τι θα καταλάβεις

"Έχεις προβλήματα υγείας" (αχου το, το καημένο) και "δύσκολα να με φτάσεις" αλλά μου έστειλες πριβέ που ουσιαστικά μου λες "έλα να λογαριαστούμε" με τι ? με μπουνιές? μαχαίρια? πιστόλια? δε ξεκαθάρισες καν

Ξανά :
Οι ενοχές σου
Νεούλης/Νεούλα * Posts: 14

Personal Message (Offline)
(No subject)
« Sent to: Katarameno on: Today at 01:20:54 »

Πες πού να συναντηθούμε να το λύσουμε από κοντά το θέμα γιατί μου την μπαίνεις πολύ και αρχίζω να χάνω την υπομονή μου

Τώρα το παίζεις και ο ανίσχυρος και ο αδύναμος? Όταν γράφεις στο ίδιο ποστ "Μη φοβάσαι Καταραμένε"? Ποιος σου είπε οτι σε φοβάμαι? Εδώ δε φοβήθηκα τους μπράβους του Κόκκαλη κάτι κουραδόμαγκες σα και του λόγου σου θα φοβηθώ? Τραβα από δω ρε, για να μη κάνω και εγώ poll για το αν θα πρέπει να φας permaban όπως σωστά λέει και ο dimikotz

Quote from: dimikotz on February 06, 2022, 17:32:55 pm
Δείξτε πώς μεγαλύτερη σημασία έχει η διαφωνία να συζητηθεί με επιχειρήματα με την επαναφορά της. Προφανώς απειλή χρήσης βίας είναι λόγος για permaban , επιθέσεις στο ήθος του ομιλητή, απλή άχρηστη συναισθηματική έκφραση, που δεν βοηθάει στο θέμα...
+1
Μα καταρχήν με τόσα ποστ δεν ανέλυσε καθόλου την "ιστορική λεπτομέρεια" που ήθελε δήθεν να "αναδείξει". Άλλος είναι ο σκοπός του και κάνει κρα, όλα τα ποστ του είναι για μένα. Να δεις ποια άλλη ψυχοπαθολογική περσόνα είχε ακριβώς το ίδιο θέμα, ενώ ήμουν και ο πρώτος που τον καλωσόρισα ειλικρινά όταν μας ήρθε από το φόρουμ της Ξάνθης... Kiroi_Senko το κυρίως προφίλ του. Στην Ξάνθη είχε κάνει άλλα 17 για να ψηφίζει τον εαυτό του και να φαίνεται οτι είναι πολλοί / ως και πλειοψηφία. Παλιά κλασσικά κολπάκια. Είναι και τόσο χάπατα που νομίζουν οτι δε τα ξέρουμε.

Kαι αντί να ζητήσω εγώ να φας εσύ Permaban έχεις το απύθμενο θράσος να ζητάς εσύ να φάω εγώ ban και μάλιστα κάνεις και poll λες και είμαστε σε Ρωμαϊκή αρένα?

@ΟΔΟΣ
Βγάλτε το poll γιατί ούτε η ΟΔΟΣ δεν εκλέγεται με poll και όπως είχε πει και παλιότερος Administrator δεν πέφτουν ban σε άτομα μετά από polls.

Αν επιτρέπεται να βάζει ο καθένας poll για άλλα μέλη, θέτω και εγώ ζήτημα απευθείας εκλογής της ΟΔΟΣ από τα μέλη του φόρουμ τότε. Με polls επιβεβαιωμένων μοναδικών χρηστών βάει ΑΕΜ (και όχι με το τριτοτέταρτο μερικών ή παρέες περαστικών από το φόρουμ της Ξάνθης)
« Last Edit: February 06, 2022, 18:09:33 pm by Katarameno » Logged

Oumuamua
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #21 on: February 06, 2022, 18:07:08 pm »

Από πότε το φορουμ είναι μόνο για να ανεβαίνουν σημειώσεις? Πολλή καταθλιπτική αντίληψη imo.

https://youtu.be/Elp0XKqhvpI
Doctor Joe
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #22 on: February 06, 2022, 18:12:03 pm »

Quote from: Oumuamua on February 06, 2022, 18:07:08 pm
Από πότε το φορουμ είναι μόνο για να ανεβαίνουν σημειώσεις? Πολλή καταθλιπτική αντίληψη imo.

Καταθλιπτικό είναι ότι 7 από τις 8 δημοσιεύσεις που βρίσκονται στην αρχική σελίδα είναι από φοιτητικές παρατάξεις.

Διακεκριμένος δόκτορας
Oumuamua
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #23 on: February 06, 2022, 18:16:13 pm »

Quote from: Doctor Joe on February 06, 2022, 18:12:03 pm
Καταθλιπτικό είναι ότι 7 από τις 8 δημοσιεύσεις που βρίσκονται στην αρχική σελίδα είναι από φοιτητικές παρατάξεις.
Τελείως άσχετο με αυτό που έγραψα

https://youtu.be/Elp0XKqhvpI
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #24 on: February 06, 2022, 18:20:16 pm »

Έχεις δίκιο παραφερθηκα, εννοώντας ότι το φόρουμ είναι προτιστως για τα φοιτητικά και όχι για τα πολιτικά.

Ευτυχώς το ανέφερες και πρόλαβα να το διορθώσω για να μη φαω ακόμα μια μήνυση από το καταραμένο

Καταραμένο φοβάσαι;
Φαροφύλακας
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

You maniacs !

View Profile
« Reply #25 on: February 06, 2022, 18:21:43 pm »

Είναι σα να βλέπεις διαμάχη Πολάκη με Άδωνι.  Grin

Είναι όλοι γραφικοί,αλλά η μια πλευρά είναι αντιδημοκρατική,ζητώντας ban/κλείνοντας μικρόφωνα.

"The end's not near,it's here."
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #26 on: February 06, 2022, 18:24:37 pm »

Quote from: Φαροφύλακας on February 06, 2022, 18:21:43 pm
Είναι σα να βλέπεις διαμάχη Πολάκη με Άδωνι.  Grin

Είναι όλοι γραφικοί,αλλά η μια πλευρά είναι αντιδημοκρατική,ζητώντας ban/κλείνοντας μικρόφωνα.

Ναι μπράβο φίλε είναι αντιδημοκρατικο να βάζεις πολλ να ψηφίζει ο κόσμος

Καταραμένο φοβάσαι;
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #27 on: February 06, 2022, 18:32:49 pm »

Quote from: hercstr on February 06, 2022, 18:08:22 pm
Ναι, κούρασες.
Δεν μπαίνω στο thmmy για να διαβάζω στο shoutbox για το πόσα κρούσματα έχουμε σήμερα, για το πόσο γαμιέται ο μητσοτάκης κτλ. (εγώ και το υπόλοιπο 99% των μελών εδώ μέσα). Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα,

Δεν με ενδιαφέρει αν θα φάει ban ή όχι. Αμφιβάλλω αν έχει κάτι καλύτερο να κάνει από το να ποστάρει 500 φορές την μέρα εδώ μέσα, για να μας αφυπνίσει και να μας σώσει τροφοδοτεί το god complex του

Έχει καταντήσει αηδία. Αν υπήρχε mute feature νομίζω ότι θα ήμασταν όλοι χαρούμενοι.
γενικά κάνεις λάθος ότι θεωρείς ότι οι άλλοι έχουν τις ίδιες απόωεις με εσένα. Δεν λέω ότι ο κόσμος χαίρεται να διαβάζει κείμενα του καταραμένου αλλά ότι μπορεί να λάβει καμιά φορά πληροφορία και από εδώ ταυτόχρονα με άλλες που όντως μπήκε για αυτές, δεν είναι κακό.

στην αρχική σελίδα φαίνονται οι γενικές ανακοινώσεις. Για ένα μάθημα γενική ανακοίνωση δύσκολα, για όλα τα μαθήματα είναι εκεί πέρα.
Επίσης υπάρχουν πολλοί περισσότερα ποστ στα μαθήματα, για τα μαθήματα (όπως είναι λογικό) από ότι από πολιτικές παρατάξεις, οπότε στο κομμάτι που αναφέρεσε στον Oumuamua είσαι λάθος.
Τη πρώτη σειρά την έγραψα για να καταλάβεις πως λειτουργεί το forum και γιατί συμβαίνει αυτό που βλέπεις.

Είναι σα να βλέπεις διαμάχη Πολάκη με Άδωνι.  Grin

well said Tongue

υγ και εγώ δεν διαβάζω κατεβατά καταραμένου, ειδικά τώρα που αποσήρθηκα Tongue

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Katarameno
Διεστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #28 on: February 06, 2022, 18:41:23 pm »

Το είχα προτείνει αν γίνεται να μεγαλώσει ο αριθμός των recents και αν γίνεται να υπάρχει χωριστά shoutbox & recent για τα μαθήματα και για όλα τα υπόλοιπα θέματα. Μη νομίζεις οτι κάθε φορά που ποστάρω ένα κομμάτι μουσικής δε το σκέφτομαι οτι κρύβω ένα άλλο τόπικ από τα recent. To σκέφτομαι, κάθε φορά, αλλά τι να κάνω? Να μη σας προτείνω και καμιά μουσική για τα διαλείματα από τα διαβάσματά σας?

Είναι σα να βλέπεις διαμάχη Πολάκη με Άδωνι.  Grin

Είναι όλοι γραφικοί, αλλά η μια πλευρά είναι αντιδημοκρατική,ζητώντας ban/κλείνοντας μικρόφωνα.

Cheesy Cheesy "Ντροπή" σου. Ε όχι και γραφικός ή Πολάκης, αυτός ήταν Υπουργός του Σύριζα. Επιλεκτικά ξεχνάτε τι βρισίδια τους έχω ρίξει και αυτούς για το 3ο Μνημόνιο. Εντάξει, πάντως ήταν τέρμα πετυχημένο  Wink +1 -1  

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 18:24:37 pm
Ναι μπράβο φίλε είναι αντιδημοκρατικο να βάζεις πολλ να ψηφίζει ο κόσμος

Ναι, ψήφισε ο κόσμος ότι περνάει ο Μητσοτάκης σου φασιστάκο, ψήφισε ο κόσμος όλους τους νόμους από την μεταπολίτευση και μετά, ψήφισε ο κόσμος την αύξηση 337% στο αέριο και 200% ξερω γω πόσο στο ρεύμα και αφού τα ψηφίσαμε όλα για όλα ως πολίτες "δημοκρατικής" χώρας και δεν έμεινε τίποτα άλλο έμεινε ως μειζον θέμα "δημοκρατίας" να ψηφίσει ο κόσμος για να φάω εγώ αντί να φας εσύ ban !!!
Ε ναι, μετά τις απειλές σου που δεν έπιασαν τόπο και αφού δε μπόρεσες να με δείρεις είπες να παίξεις το χαρτί της "δημοκρατίας" για να μην σου απαντάει κανείς όταν λες τις ακροδεξιές σου μπούρδες. Τα γνωστά της "Ομάδας Αλήθειας" της ΝΔ δλδ.
Σε βαρέθηκα ξανά. Καμία ιστορική λεπτομέρεια δεν ποστάρεις ούτε αναλύεις για να γίνει συζήτηση. Το μόνο που σε καίει είναι οτι είμαι εδώ μέσα, πολύ πριν από σένα και σου απαντάω με αποτέλεσμα να γίνεσαι ρεζίλι. Αυτό σε έτσουξε.
Δεν τις αντέχεις τις απαντήσεις, δεν την αντέχεις τη συζήτηση, δεν αντέχεις τον αντίλογο. Θέλεις να μιλάς μόνος σου χωρίς να μπορώ να σου απαντάω.
Και κάνει τόσο κρα.

Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #29 on: February 06, 2022, 18:43:49 pm »

Εγώ προσωπικά είπα αυτά που ήθελα να πω.

Η τακτική του "κατακαμένου" θα είναι πάντα να ρίχνει το επίπεδο της συζήτησης γιατί εκει νιώθει άνετα να συζητάει.

Επειδή τολμησα να εκφράσω τις απόψεις μου έχω γίνει:

- Φασίστας
- Δολοφόνος
- Μαχαιροβγάλτης
- Γραφικός
- Κίροι ( ; )

Έγινε παιδιά. Καλη καρδια πάνω από όλα.

Καταραμένο φοβάσαι;
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9 Go Up Print
Jump to: