• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:48:27 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:48:27 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 97
Total: 168
Kyrisan
Mr Watson
Retroman07
Katarameno
itsikou
ioathemar
noys
stefanos hios
mkostomanolaki
Tesla_1
chrisg
ariadnipm
tasos gourd
gourgaris
emilykazani
eleftheria
charalampos
georsoti
AristeidisM
thenoface
gkougeor
Tsn
bsp
dimopoul
Βασιλης
Yamal
vaggelisx
k_tasio_
grepanis
mpaltzak
serafeim
kostas1507
konsntai
mgrivab
kimxnas
trelogauros7
George_RT
tmpadasn
stergiosb
Axilleas_Nt
Thanasis_pap
kstavroulis
mmikelo
thegreekbaron
Pakapis5
JiMan5
melisste22
thanosk
dimant
plapas
Leou
etsilika
dimitire
sotolagg
gmpakirtz
tasos_ntv
alexandra_
ThanosKoutsoump
arkou
thanosn
agkentzi
manolitsis
DarkMagiK06
Ponan
Akis Papanikolaou
spoun
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 1ο Εξάμηνο > Λογισμός Ι (Moderators: Tasos Bot, tzortzis, Nekt) > [Λογισμός Ι] Γενικές απορίες, ανακοινώσεις και επικαιρότητα 2021/2022
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: [Λογισμός Ι] Γενικές απορίες, ανακοινώσεις και επικαιρότητα 2021/2022  (Read 5748 times)
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Re: [Λογισμός Ι] Γενικές απορίες, ανακοινώσεις και επικαιρότητα 2021/2022
« Reply #15 on: February 17, 2022, 23:07:05 pm »

Quote from: doris on February 17, 2022, 23:05:52 pm
Το θυμάμαι έτσι έχω την εντυπωση μην σε παρω και στο λαιμό μου γιατί ρωτάτε από πιο τμήμα είμαι έχει κάποια σημασία?
Προφανώς, και όχι. Το ΤΗΜΜΥ είναι ανοιχτό σε όλους.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Mr Watson
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: February 17, 2022, 23:10:29 pm »

Οφείλω να πω ότι μπερδεύτηκα. Τελικά ποιο είναι το θέμα; Ότι στις εξετάσεις του λογισμού Ι δεν γράφει κανείς μόνο με γνώσεις λυκείου ή ότι δεν είχατε πρόσβαση στα θέματα;
doris
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #17 on: February 17, 2022, 23:23:16 pm »

Γιατί μπερδευτήκατε? Είναι βέβαιο ότι με γνώσεις λυκείου δεν μπορείς να λύσεις ασκήσεις σαν τα θέματα που δινονται σε εξετάσεις και δεύτερον  γιατί άλλο είναι να έχεις θέματα εξεταστικής και σημειώσεις  και άλλο να διαβαζεις μια τεράστια υλη και να περιμενεις τι θα βάλει ο καθηγητής στην εξεταστική. Οι σημείωσεις δεν αντιπροσωπευουν όλο το βιβλίο που διαβάζεις.....
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #18 on: February 17, 2022, 23:36:33 pm »

Quote from: doris on February 17, 2022, 23:23:16 pm
Γιατί μπερδευτήκατε? Είναι βέβαιο ότι με γνώσεις λυκείου δεν μπορείς να λύσεις ασκήσεις σαν τα θέματα που δινονται σε εξετάσεις και δεύτερον  γιατί άλλο είναι να έχεις θέματα εξεταστικής και σημειώσεις  και άλλο να διαβαζεις μια τεράστια υλη και να περιμενεις τι θα βάλει ο καθηγητής στην εξεταστική. Οι σημείωσεις δεν αντιπροσωπευουν όλο το βιβλίο που διαβάζεις.....
Ποιος δεν είχε θέματα εξεταστικής και σημειώσεις πάλι δεν το καταλαβαίνω, ακόμα και στο elearning o διδάσκων έχει σημειώσεις από τα περσινά του μαθήματα + τις σπιτεργασίες που είναι παρόμοιες με αυτά που βάζει.
 Λογαριασμό βλέπω εχετε από τις 9 Δεκεμβρίου 2021 στο φόρουμ, άρα και εσείς είχατε πρόσβαση στο υλικό από εκείνη την ημέρα.
 Αυτό το είχα πει είναι ένα επίπεδο παραπάνω από του Λυκείου, στον Don μπορεί να ήταν διαφορετίκα, ποιο είνια το πρόβλημα σας τελικά δεν καταλαβαίνω.

« Last Edit: February 17, 2022, 23:40:57 pm by Caterpillar » Logged

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

doris
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #19 on: February 18, 2022, 00:04:58 am »

Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι του τμήματος σας αποφοίτη  αλλά από άλλο και μάλιστα για να σας φυγει η περιεργια απο το μαθηματικό ίσως για αυτό δεν έγινα κατανοητή έτσι όπως το τίθεται, το προβλημα μου είναι επειδή έκανα αίτηση για κατατακτήριες πριν 4χρονια στο τμήμα σας απ'οτι θυμάμαι το φόρουμ είστε βέβαιος ότι ήταν προσβασιμο σε όλους αυτή ερώτηση θέλω να μα απαντήσετε και με ειλικρινεια τα υπόλοιπα είναι λόγος για συζήτηση ....
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #20 on: February 18, 2022, 00:51:02 am »

Quote from: doris on February 18, 2022, 00:04:58 am
Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι του τμήματος σας αποφοίτη  αλλά από άλλο και μάλιστα για να σας φυγει η περιεργια απο το μαθηματικό ίσως για αυτό δεν έγινα κατανοητή έτσι όπως το τίθεται, το προβλημα μου είναι επειδή έκανα αίτηση για κατατακτήριες πριν 4χρονια στο τμήμα σας απ'οτι θυμάμαι το φόρουμ είστε βέβαιος ότι ήταν προσβασιμο σε όλους αυτή ερώτηση θέλω να μα απαντήσετε και με ειλικρινεια τα υπόλοιπα είναι λόγος για συζήτηση ....

Καλησπέρα doris. Νομίζω σχεδόν όλοι οι admins/moderators που βρίσκονται στο thmmy  αυτή την στιγμή δεν ήταν στην στελέχωση του forum πριν 4 χρόνια.

Όσον άφορα τα θέματα του Λογισμού Ι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως τα θέματα σειρών και ακολουθιών χρειάζονται διάβασμα πέρα από τις γνώσεις της 3ης λυκείου. (Νομίζω πλέον έχει και μιγαδικούς σωστά; Κάτι λίγα.)

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #21 on: February 18, 2022, 07:56:43 am »

Quote from: doris on February 18, 2022, 00:04:58 am
Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι του τμήματος σας αποφοίτη  αλλά από άλλο και μάλιστα για να σας φυγει η περιεργια απο το μαθηματικό ίσως για αυτό δεν έγινα κατανοητή έτσι όπως το τίθεται, το προβλημα μου είναι επειδή έκανα αίτηση για κατατακτήριες πριν 4χρονια στο τμήμα σας απ'οτι θυμάμαι το φόρουμ είστε βέβαιος ότι ήταν προσβασιμο σε όλους αυτή ερώτηση θέλω να μα απαντήσετε και με ειλικρινεια τα υπόλοιπα είναι λόγος για συζήτηση ....

Aν θυμάμαι καλά, η χρήστης Mathematica ήταν φοιτήτρια του μαθηματικού και μάλιστα  πολύ ενεργό μέλος του φόρουμ απο το 2012 μεχρι και το 2019 βλέπω. Αν μας βλέπει κάποιος παλιός, ας το επιβεβαιώσει ότι ήταν μαθηματικος, το γράφει σίγουρα κάπου αλλά έχει πολλά ποστς και δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα.

Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει διαχωρισμός σε φοιτητές τμήματος και μη, ουτέ μπορεί να γίνει με κάποιον τρόπο, οι adminitstrators ένα mail και nickname βλέπουν  δεν μπορούν να ξέρουν από αυτά αν είσαι ηλετκρολόγος ή μαθηματικός, φυσικός, μηχανολόγος κλπ. Πιστέυω ότι σε είχαν δεχτεί και τότε, αλλά το mail που έρχεται για την εγγρραφή ίσως πήγε στα spam και μπορεί να μην το είδες.  Αν έστελνες ένα mail στο contact@thmmy.gr ίσως είχε λυθεί το πρόβλημα τότε.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
Αυτό εμφανίζεται μετά από κάποιες ανανεώσεις πάνω  πάνω στην αρχική σελίδα.

Μήπως πριν 4 χρόνια πήγατε να γραφτείτε στο ethmmy και οχι στο thmmy.gr? Tο ethmmy ήταν αποκλεστικά για τους καθηγητές και φοιτητές του τμήματος. ήταν σαν το σημερινό elearning, όπου ανεβάζουν οι καθηγητές το υλικό τους και τις ανακοινώσεις τους.  Βέβαια ότι υπάρχουν στο elearning / ή στο τότε ethmmy υπάρχουν ταπερισσότερα και εδώ στο φόρουμ .
« Last Edit: February 18, 2022, 13:00:36 pm by Caterpillar » Logged

doris
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #22 on: February 18, 2022, 14:37:45 pm »

Δυστυχώς με email σχολής δεν μπήκα ποτε στο forum αποφοίτησα από τη σχολή μου το 2013 όποτε δεν νομίζω να ήμουν εγώ δεν πειραζει κάθε εμπόδιο σε καλό δίνω ξανά του χρόνου για κατατακτήριες σας ευχαριστω για τα θέματα που κατεβασα παρολαυτα, το βλέπω ότι κάνετε πολυ καλη δουλειά για τα θέματα και ένα μεγάλο μπράβο έχω να πω σε σας και σε όλους όσους συμβάλλουν σε αυτό!
Tsili
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #23 on: March 28, 2022, 11:48:22 am »

Αν χρειαστείς βοήθεια για τις κατατακτήριες στείλε μου.
doris
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #24 on: June 13, 2022, 21:01:27 pm »

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν θα χρειαστεί , πέρασα σε ίδια σχολή άλλης πόλης. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: