• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:38:42 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:38:42 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 138
Total: 193
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
jh13
chriskazakos
Jordann
tmpadasn
kmarkad
sterxz
Apaugasma
tzortzis
christina02
PANKRAV
anastas1a
ppapadoe
mimaki
kouf
τσακαλι
Raphael
leorizos
Born_Confused
xanthosp
ANDVRONTZOS
okanpala
Mr Watson
gntitsios
engineer2030
bougatsa
Pakapis5
George15
nick_slendy
petrtheo
giorgosm05
mixkats
alexanton
dioannidi
kkotsopo
maestros
Eleniiii
dimitire
anna.ts
Thanasis_pap
Δημητρης Αξιμιωτης
george14
mmikelo
Nikospneumatikos
donnis
iliaskou
stefanos hios
mavropan
ikallima
plapas
msandr
elischat
ThanosKoutsoump
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις  (Read 1888 times)
Toni Κούκος
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**
Gender: Male
Posts: 63



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #15 on: April 21, 2021, 15:53:02 pm »

Το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η περίοδος της εξεταστικής και κατ' επέκταση οι πρακτικές, διπλωματικές, όπως και η προετοιμασία για επόμενη εξεταστική έχει αναφερθεί καθόλου; Ήδη η κατάσταση της πανδημίας έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, ας μην τα διογκώνουμε και άλλο. Διανύουμε περίοδο πανδημίας, οπότε η ηλεκτρονική συνέλευση έπρεπε να αποτελεί εναλλακτική, καθώς πολλά παιδιά δεν μπορούν να συμμετέχουν για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας. Επίσης, πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση θεωρώ.
Logged

Welcome to Ibiza
Judas Priest saved me
Θαμώνας
****
Gender: Male
Posts: 396



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #16 on: April 21, 2021, 16:36:12 pm »

Quote from: Thunderlord on April 21, 2021, 15:33:05 pm
Και @Judas ακόμα δεν έχω δει ένα επιχείρημα κατά της ηλεκτρονικής συνέλευσης. Μονο "κουράσατε" και "τα έχουμε πει αυτά" και άλλες τέτοιες ειρωνίες

Δεκτό το σχόλιο σου γιατί εγώ δε κάθησα να επιχειρηματολογίσω μέχρι στιγμής. Άλλοι όμως έχουν πει πολλά πράγματα.

Για να πω πολύ γρήγορα την άποψη μου: Σε δια ζώσης συνέλευση μερικοί μπορούν να πουν ελεύθερα την άποψη τους (οι υπόλοιποι μπορεί να είναι σε άλλη πόλη πχ). Σε ηλεκτρονική δε μπορεί κανένας.

Προφανώς υπάρχουν πολλοί ακόμα λόγοι, αλλά αυτός αρκεί.
« Last Edit: April 21, 2021, 16:43:47 pm by Judas Priest saved me » Logged

Παίξε πανκ priest ρεε
stelios7
Νεούλης/Νεούλα
*
Posts: 5


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #17 on: April 21, 2021, 23:00:56 pm »

Σε μια ηλεκτρονική συνέλευση θα μπορούσαν να συμμετέχουν περισσότερα άτομα (που λόγω της κατάστασης δεν μπορούν να παραβρεθούν) και να είναι πιο αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα.
Logged
Mr Xaxas
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 132



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #18 on: April 22, 2021, 04:34:10 am »

Quote from: Odysseask on April 21, 2021, 13:33:45 pm
Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις

Ο σύλλογος φοιτητών ηλεκτρολόγων-μηχανολόγων του ΑΠΘ έχει πάγια θέση ενάντια στη διεξαγωγή ηλεκτρονικών συνελεύσεων και ψηφοφοριών, όπως αναγράφεται και από το καταστατικό που ρυθμίζει τη λειτουργία του. Οι ηλεκτρονικές συνελεύσεις και ψηφοφορίες έρχονται κόντρα στις αποφάσεις του συλλόγου, δεν έχουν καμία υπόσταση και είναι απολύτως άκυρες. Θέση του συλλόγου μας είναι ότι οι ηλεκτρονικές συνελεύσεις και ψηφοφορίες είναι συντονισμένη προσπάθεια της κυβέρνησης, που επιχειρείται να υλοποιηθεί μέσα στους συλλόγους από πρωτοβουλίες "ανεξάρτητων" ή από την κυβερνητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με στόχο να διαλύσει τις μαζικές, ζωντανές διαδικασίες των συλλόγων και να αποδιαρθρωσει το φοιτητικό κίνημα. Θέση μας, επίσης, είναι ότι οι ηλεκτρονικές ψηφοφορίες είναι εκτεθειμένες σε κινδύνους νοθείας.

Καταδικάζουμε και απορρίπτουμε οποιαδήποτε προσπάθεια διάλυσης των συλλογικών μας διαδικασιών. Κόντρα σε όσους μιλάνε για μειοψηφίες προτάσσουμε την οργάνωση του αγώνα μέσα από μαζικές, ζωντανές Γενικές Συνελεύσεις απέναντι στην πολιτική των κυβερνήσεων όπως κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα με τα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΝΔ. Ξεκαθαρίζουμε ότι ο φοιτητικός σύλλογος δεν κάνει κανένα χατίρι στις πραγματικές μειοψηφίες δηλαδή σε όσους που με τόσο ζήλο εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική, σε εκείνους που για την "ανάπτυξή" τους μας στερούν το δικαίωμα στη μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα. Όσοι προτείνουν ηλεκτρονικές ψηφοφορίες επικυρώνουν και το επερχόμενο νομοσχέδιο-έκτρωμα του Γ. Βρούτση που μεταξύ άλλων καταργεί τις Γενικές Συνελεύσεις ως ανώτατο όργανο των συνδικάτων, με ζωντανή συμμετοχή των εργαζομένων στην ενημέρωση, στη συζήτηση, στη συνδιαμόρφωση και τη λήψη των αποφάσεων, ορίζοντας τη "δυνατότητα συμμετοχής και ψήφου εξ' αποστάσεως, ηλεκτρονικώς, ιδίως για τη λήψη απόφασης απεργίας".

Την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κράζετε που είναι χάλια δεν αντιλέγω αλλά και αυτά που λέτε και εσείς είναι τραγελαφικά..... Για κλάματα είστε με αυτά που λέτε...Τελικά όμως αυτό που βλέπω είναι την διεξαγωγή της συνέλευσης που έτσι όπως την κάνετε θα είναι μόνο όσοι ασπάζονται αυτές τις απόψεις ενω αφήνετε απέξω όλους του υπόλοιπους και όλους όσοι δεν μπορούνε χωρίς να τους ρωτάτε και χωρίς καν να είστε διατεθειμένοι  να συζητήσετε κάποια άλλη εναλλακτική!!! Εύγε πολύ δημοκρατικό!!!
 
« Last Edit: April 22, 2021, 04:39:51 am by Mr Xaxas » Logged
ntinara
Θαμώνας
****
Posts: 324


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #19 on: April 22, 2021, 08:41:24 am »

δεν υπάρχει εξ ορισμού εναλλακτική για την ΓΣ γιατί αν την αλλάξουμε δεν θα είναι ΓΣ και άρα δεν θα είναι το ισχυρότερο όργανο του συλλόγου.
η αποδυνάμωση των φοιτητικών συλλόγων είναι ξεκάθαρη κίνηση της κυβέρνησης και μάλιστα από το τελευταίο ψηφισμένο νομοσχέδιο. αν δεν είστε μέλη της δαπ-κυβερνητικης νεολαίας, πρέπει να είναι κατανοητό από όλους ότι ενισχύεται αυτή η κατεύθυνση μέσω των ηλεκτρονικών συνελεύσεων.
άρα σε αυτό το σημείο θα είχε νόημα να προσδιοριστεί αν συμφωνείτε με την δαπ ή αν αντιλαμβάνεστε ότι αυτό που προτείνετε δρα σε κοινή κατεύθυνση με την κυβέρνηση και είτε να το παραδεχτείτε είτε να το ληξουμε εδώ.

Quote from: stelios7 on April 21, 2021, 23:00:56 pm
Σε μια ηλεκτρονική συνέλευση θα μπορούσαν να συμμετέχουν περισσότερα άτομα (που λόγω της κατάστασης δεν μπορούν να παραβρεθούν) και να είναι πιο αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα.

παιδιά η ανθρωπότητα έχει ξαναπεράσει πανδημίες, η λέξη πανούκλα φαντάζομαι είναι γνωστή σε όλους...άρα το καταστατικό θα μπορούσε να έχει μεριμνήσει αλλά δεν συνέβη.

το αντιπροσωπευτικό αποτέλεσμα πώς ορίζεται; γιατί πχ για την αλλαγή του καταστατικού χρειάζεται η ΠΑΡΟΥΣΊΑ σχεδόν όλων των εγγεγραμμένων φοιτητών και των δύο σχολών.
sent from mTHMMY 
Logged
niktzom
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**
Gender: Male
Posts: 82



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #20 on: April 22, 2021, 09:17:24 am »

Quote from: ntinara on April 22, 2021, 08:41:24 am
παιδιά η ανθρωπότητα έχει ξαναπεράσει πανδημίες, η λέξη πανούκλα φαντάζομαι είναι γνωστή σε όλους...άρα το καταστατικό θα μπορούσε να έχει μεριμνήσει αλλά δεν συνέβη.

sent from mTHMMY 

Εντάξει μάλλον κοροϊδεύεις δεν εξηγείται αλλιώς, πως ακριβώς να μεριμνήσει ένα καταστατικό του 1975 για ηλεκτρονική ΓΣ;
Logged
ntinara
Θαμώνας
****
Posts: 324


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #21 on: April 22, 2021, 09:35:13 am »

μα το νόημα δεν είναι να μεριμνήσει για ηλεκτρονική ΓΣ, το νόημα είναι ότι γενικά δεν μεριμνά για ιδιαίτερες, όπως ονομάζετε, περιπτώσεις γιατί δεν υπάρχουν, όχι γενικά, αλλά ειδικά για ένα εργαλείο μάχης που πρέπει να επιβιώνει και να βρίσκεται δυναμικά εκεί σε κάθε περίπτωση. ιδιαίτερη περίπτωση θα μπορούσε να είναι κι η απαγόρευση των ΓΣ των φοιτητών, που προσπαθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση, αλλά αυτό μάλλον δεν το θεωρείτε πλήγμα. κι αν ακόμη το θεωρείτε, πως θα το απαντούσατε; δεν θα κάναμε ΓΣ επειδή είναι παράνομη γιατί αυτό είναι 1000% ενάντια στο καταστατικό.

αυτή η εμμονή με την συμμετοχή σε ΓΣ χωρίς ουσιαστικη παρουσία δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει.

ο σύλλογος δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε να του προσδώσετε. ο σύλλογος υπερασπίζεται τους φοιτητές κι όχι τις κυβερνητικές πολιτικές. πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σ αυτό και άρα έτσι να προχωράμε. το χτύπημα στους συλλόγους είναι δουλειά άλλων, μην το υλοποιείτε εσείς λοιπόν.

υγ. σε παρακαλώ προσπάθησε να διαβάσεις και το υπόλοιπο ποστ μου, όχι μόνο όσο σε βολεύει για να μπαχαλευεις την κουβέντα, κι αν έχεις την καλοσύνη και την δυνατότητα, απάντησε μου.
sent from mTHMMY 
Logged
niktzom
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**
Gender: Male
Posts: 82



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #22 on: April 22, 2021, 09:56:39 am »

Quote from: ntinara on April 22, 2021, 09:35:13 am
μα το νόημα δεν είναι να μεριμνήσει για ηλεκτρονική ΓΣ, το νόημα είναι ότι γενικά δεν μεριμνά για ιδιαίτερες, όπως ονομάζετε, περιπτώσεις γιατί δεν υπάρχουν, όχι γενικά, αλλά ειδικά για ένα εργαλείο μάχης που πρέπει να επιβιώνει και να βρίσκεται δυναμικά εκεί σε κάθε περίπτωση. ιδιαίτερη περίπτωση θα μπορούσε να είναι κι η απαγόρευση των ΓΣ των φοιτητών, που προσπαθεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση, αλλά αυτό μάλλον δεν το θεωρείτε πλήγμα. κι αν ακόμη το θεωρείτε, πως θα το απαντούσατε; δεν θα κάναμε ΓΣ επειδή είναι παράνομη γιατί αυτό είναι 1000% ενάντια στο καταστατικό.
sent from mTHMMY 
Στην ιδιαίτερη περίπτωση που αναφέρεις δεν θα αναζητούσαμε εναλλακτική για την πραγματοποίηση της ΓΣ;(όχι απαραίτητα ηλεκτρονική σε αυτή την περίπτωση). Ε αυτό γίνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την πανδημία, εγώ πιστεύω ότι είναι και αυτή μια ιδιαίτερη περίπτωση και ζητάμε την ηλεκτρονική συμμετοχή στην ΓΣ.

Quote from: ntinara on April 22, 2021, 09:35:13 am
αυτή η εμμονή με την συμμετοχή σε ΓΣ χωρίς ουσιαστικη παρουσία δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει.

sent from mTHMMY 
Από την στιγμή που κάποιος αδυνατεί να παραστεί με φυσική παρουσία στην ΓΣ θα έπρεπε να αδιαφορεί για αυτή δηλαδή; Γιατί να είναι εμμονή η συμμετοχή;
Για το χτύπημα στους συλλόγους ειλικρινά πιστεύω ότι η πλειοψηφία όσων υπογράφουν δεν έχουν τέτοιο σκοπό ούτε υποκινούνται από καθηγητές/ΔΑΠ/κυβερνήσεις.

Δεν είχα σκοπό να μπαχαλέψω τίποτα αλλά θεωρώ πως αναφορές σε πανούκλες του μεσαίωνα δεν βοηθάνε την κουβέντα για αυτό και απάντησα μόνο σε αυτό παραπάνω.
Logged
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 2322


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #23 on: April 22, 2021, 10:16:59 am »

Χωρίς να θέλω να διαταράξω την συζήτηση και επειδή το έχω απορία:

1) Ξέρετε ποιος/ποιοί έγραψε/αν το καταστατικό του '75 και υπο ποιες συνθήκες;
2) Γιατί θεωρείται ως "αξίωμα" που δεν μπορεί να μεταβληθεί την στιγμή που ακόμα και το Σύνταγμα έχει αλλάξει κάμποσες φορές από τότε;

Η ερώτηση δεν γίνεται για υποστήριξη στην online ή στην offline συνέλευση, αλλά μου φαίνεται περίεργο το ότι ακολουθείτε τυφλά ένα έγγραφο 45 ετών το οποίο θεωρείτε ότι περιέχει "την απόλυτη αλήθεια" (2ος πληθυντικός γιατί δεν είμαι μέλος του συλλόγου πλεον). Νομίζω γι αυτό ξινίζουν και αρκετοί, γιατί το να επικαλείστε ένα έγγραφο δεν είναι και πολύ πειστικό επιχείρημα (αν και τα άλλα επιχειρήματά σας είναι σωστά).

Ίσως το πιο υγιές για το εγγύς μέλλον θα ήταν να τεθεί ζήτημα ανανέωσης του καταστατικού (; ), το οποίο προφανώς θα γίνει τηρώντας τις διαδικασίες που προβλέπονται (από το τρέχον καταστατικό).
Logged
ntinara
Θαμώνας
****
Posts: 324


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #24 on: April 22, 2021, 10:30:57 am »

Quote from: niktzom on April 22, 2021, 09:56:39 am
Στην ιδιαίτερη περίπτωση που αναφέρεις δεν θα αναζητούσαμε εναλλακτική για την πραγματοποίηση της ΓΣ;(όχι απαραίτητα ηλεκτρονική σε αυτή την περίπτωση).

αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντάει σύσσωμος ο σύλλογος!
ΌΧΙ! δεν θα ψάξουμε εναλλακτική! η διεξαγωγή αυτής καθαυτής τη ΓΣ υπερασπίζεται την ύπαρξη του συλλόγου μας και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των φοιτητών και των εργαζομένων.
κι αυτό το ερώτημα απαντάει και τώρα ο σύλλογος μας γιατί το νομοσχέδιο κεραμεως Χρυσοχοΐδη είναι ευθύ χτύπημα στους φοιτητικούς συλλόγους!

όσο επικαλουμαστε την πανδημία είναι σαν να λέμε ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται σωστά όλη αυτή την κατάσταση και μόνο κάποιος που έχει χάσει τα λογικά του θα μπορούσε να στηρίξει αυτό το επιχείρημα.

πολύ απλά...η επόμενη ΓΣ του συλλόγου είναι μετά το Πάσχα, τότε που όλα θα λειτουργούν γύρω μας, τουρισμός, εμπόριο, εστίαση, σχολεία. το πανεπιστήμιο θα παραμένει μάλλον κλειστό.
ας βάλουμε τη μάσκα μας (εγώ όπως έχω πει και σε άλλα τοπικς, έχω το πιο αστείο μαύρισμα από τη συνεχή χρήση μάσκας) και ας βρούμε ένα χώρο στο ΑΠΘ (τόσο πράσινο έχει άλλωστε), ακόμα και γήπεδο αν είμαστε τόσοι πολλοί κι ας κάνουμε τη μαζικότερη ΓΣ του συλλόγου μας.

αν ακόμη και τότε λέμε ότι δεν μπορούμε λόγω πανδημίας, λόγω ευπαθών ομάδων ή ότι άλλο, που είναι υπαρκτό πρόβλημα, αλλά όχι εμπόδιο, ίσως θα πρέπει να στρέψουμε άλλου το βλέμμα μας και να δούμε ποιος ευθύνεται για την απουσία μέτρων προστασίας κτλ.
sent from mTHMMY 
Logged
Toni Κούκος
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**
Gender: Male
Posts: 63



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #25 on: April 22, 2021, 10:38:11 am »

Quote from: ntinara on April 22, 2021, 09:35:13 am

ο σύλλογος δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλετε να του προσδώσετε. ο σύλλογος υπερασπίζεται τους φοιτητές κι όχι τις κυβερνητικές πολιτικές. πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι σ αυτό και άρα έτσι να προχωράμε. το χτύπημα στους συλλόγους είναι δουλειά άλλων, μην το υλοποιείτε εσείς λοιπόν.

sent from mTHMMY 

Ρε παίδες κανένας μας δεν παίρνει γραμμή από την κυβέρνηση ήμαρτον. Έχω βαρεθεί να διαβάζω σε όλες αυτές τις απαντήσεις σας ξύλινα λόγια, καμία ουσία όμως. Απλά πείτε αμέσως και όχι εμμέσως ότι φοβάστε ότι η πλειονότητα των φοιτητών δεν συμφωνεί με αυτά που κάνετε. Ζούμε σε κατάσταση πανδημίας, επανέλθετε λίγο στην κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο χρόνο.
Logged

Welcome to Ibiza
ntinara
Θαμώνας
****
Posts: 324


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #26 on: April 22, 2021, 11:02:27 am »

Quote from: Toni Κούκος on April 22, 2021, 10:38:11 am
Ρε παίδες κανένας μας δεν παίρνει γραμμή από την κυβέρνηση ήμαρτον. Έχω βαρεθεί να διαβάζω σε όλες αυτές τις απαντήσεις σας ξύλινα λόγια, καμία ουσία όμως. Απλά πείτε αμέσως και όχι εμμέσως ότι φοβάστε ότι η πλειονότητα των φοιτητών δεν συμφωνεί με αυτά που κάνετε. Ζούμε σε κατάσταση πανδημίας, επανέλθετε λίγο στην κατάσταση που ζούμε τον τελευταίο χρόνο.

ρε δεν σου είπα ότι παίρνεις γραμμή από κάπου, μην εκτιθεσαι. λέω ότι υλοποιείτε άθελά σας την κατεύθυνση της κυβέρνησης και να το προσέξετε αυτό γιατί δρα ενάντια στην ύπαρξη του συλλόγου.
sent from mTHMMY 
Logged
Toni Κούκος
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**
Gender: Male
Posts: 63



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #27 on: April 22, 2021, 11:10:51 am »

Quote from: ntinara on April 22, 2021, 11:02:27 am
ρε δεν σου είπα ότι παίρνεις γραμμή από κάπου, μην εκτιθεσαι. λέω ότι υλοποιείτε άθελά σας την κατεύθυνση της κυβέρνησης και να το προσέξετε αυτό γιατί δρα ενάντια στην ύπαρξη του συλλόγου.
sent from mTHMMY 

Δεν εκτέθηκα καθόλου, αν υπονοείς κάτι. Κάθισε να αναλογιστείς γιατί υπάρχει ξαφνικά τέτοια κινητοποίηση από τους υπόλοιπους φοιτητές, την απάντηση θα την βρεις. Καλή συνέχεια.
Logged

Welcome to Ibiza
Van Gogh
Νεούλης/Νεούλα
*
Posts: 25


View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #28 on: April 22, 2021, 11:56:12 am »

Το γεγονός ότι ο λόγος ύπαρξης ενός φοιτητικού συλλόγου είναι να μεταφέρει τα αιτήματα/πιστεύω της πλειοψηφίας των φοιτητών, ενώ στην προκειμένη περίπτωση η εικόνα που δημιουργείται από το σύλλογο είναι να αποφεύγει να ακούσει/κατανοήσει τη "νέα" πραγματικότητα στην οποία ΟΛΟΙ προσπαθούμε να προσαρμοστούμε μου φαίνεται οξύμωρο.

Για ακόμα μία φορά, όπως έγραψαν και πολλοί άλλοι συμφοιτητές παραπάνω, το να επικαλούμαστε ένα έγγραφο 45 ετών ως επιχείρημα, όταν όλος ο κόσμος σε όλον τον πλανήτη αναγκάζεται να βρει νέες λύσεις/μεθόδους για να συνεχίσει η καθημερινότητά μας είναι τουλάχιστον λάθος.

Το ότι κάποιος έχει επιστρέψει στην πόλη του (εκτός Θεσσαλονίκης), ανήκει σε ευπαθείς ομάδες ή δε θέλει να πάρει το ρίσκο να εκθέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο, όποιος και αν είναι αυτός, δεν πρέπει αυτομάτως να του αφαιρεί το δικαίωμα συμμετοχής. Έστω ότι γίνεται δια ζώσης η συνέλευση. Μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι όλοι οι φοιτητές θα ακολουθήσουν όλα τα δυνατά μέτρα προστασίας και όχι τα μέτρα που θεωρεί ο ίδιος απαραίτητα;

Το να εναντιωνόμαστε στην ηλεκτρονική συνέλευση με επιχείρημα τη νοθεία, πάλι το θεωρώ λάθος. Βρισκόμαστε στο 2021. Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες χιλιάδες πλατφόρμες και μέθοδοι που μπορείς να εξασφαλίσεις την ταυτοπροσωπία, ασφάλεια δεδομένων, κλπ. Δεν ξέρω αν χρήζει υπενθύμισης αλλά σπουδάζουμε και σε ένα field που πρακτικά πρέπει να μπορεί να βρει τέτοιες λύσεις Tongue

Κάτι τελευταίο... αν το αρχικό post που ανέβηκε προέρχεται από το σύλλογο, πραγματικά αρχίζω να ντρέπομαι. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε σε τόσα conspiracy theories και να ακυρώνουμε προσπάθειες ανεξάρτητων φοιτητών λέγοντας ότι λειτουργούν ως όργανα της κυβέρνησης για να εναντιωθούν στο σύλλογο. Με την ίδια λογική, αρχίζω να φοβάμαι να σχηματίσω διαφορετική άποψη από αυτή του συλλόγου γιατί στο τέλος θα μας βγάλετε και εχθρούς.
Logged
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 21436



View Profile
Re: Ανακοίνωση ΠΚΣ για τις ηλεκτρονικές συνελεύσεις
« Reply #29 on: April 22, 2021, 16:36:56 pm »

Quote from: Van Gogh on April 22, 2021, 11:56:12 am

Κάτι τελευταίο... αν το αρχικό post που ανέβηκε προέρχεται από το σύλλογο, πραγματικά αρχίζω να ντρέπομαι. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε σε τόσα conspiracy theories και να ακυρώνουμε προσπάθειες ανεξάρτητων φοιτητών λέγοντας ότι λειτουργούν ως όργανα της κυβέρνησης για να εναντιωθούν στο σύλλογο. Με την ίδια λογική, αρχίζω να φοβάμαι να σχηματίσω διαφορετική άποψη από αυτή του συλλόγου γιατί στο τέλος θα μας βγάλετε και εχθρούς.
Θα απαντήσω μόνο σε αυτό, γράφει και στο τίτλο ότι είναι ανακοίνωση της ΠΚΣ, δεν γράφει πουθενά σύλλογος. Όπως υπάρχει η ΔΑΠ, έτσι υπάρχει και η ΠΚΣ.
Logged

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...