• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:20:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:20:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 110
Total: 182
Retroman07
johnnypap
xarabalios
giannisd
moutdimi
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
Notac
qwertyuiop
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
BENEDICTVS
NickSpan
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
miltan8
gntitsios
geojohn
gkg
Petross
Saint_GR
VeGGoS
thanosk
ggalamat
avatangg
AA RE LEWN
simosilias
Denisivo
Ioannakoliou
tank
petralexiou
Captain
theresnocur3
DK06
Nikos_313
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) >  200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.  (Read 4344 times)
Κονσερβοκούτης
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 140


35χρονος χουλιγκαν


View Profile
200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« on: March 24, 2021, 19:07:30 pm »

https://antiwarproject.blogspot.com/2021/03/200.html

Την 25η Μαρτίου 2021, η Ελλάδα γιορτάζει 200 χρόνια ύπαρξης. Αυτό το γεγονός αναιρεί αυτόματα τον εθνικό μύθο για 2500 χρόνια ελληνισμού, ωστόσο, αντί να σταθούμε στο μικρό χρονικό παράθυρο ύπαρξης της Ελλάδας (και να το αντιπαραθέσουμε με άλλα ιστορικά κράτη, όπως ότι η Στερεά Ελλάδα ήταν Καταλονική για 250 χρόνια, ή ότι η Ιβιρική χερσόνησος [Ισπανία, Πορτογαλία] είχε άραβες για 400 χρόνια), θα προτιμήσουμε να σταθούμε στην δράση του κατά τη διάρκεια ύπαρξής του και τους πολέμους που διεξήγαγε διαχρονικά τόσο ενάντια στον εξωτερικό, όσο και ενάντια στους εσωτερικούς εχθρούς.

Η επιτροπή “Ελλάδα 2021”, με απευθείας ανάθεση στον όμιλο Γιάννας Αγγελοπούλου (ο ίδιος όμιλος που σχεδίασε το μεγάλο φαγοπότι και το ρεσιτάλ αυταρχισμού των ολυμπιακών αγώνων), με λογαριασμό μη δημοσιοποιημένο, αφορολόγητο και με διευρυμένες αρμοδιότητες, μας ενημερώνει ότι η γέννηση του σύγχρονου ελληνικού κράτους έγινε κάπου στα τέλη του 18ου αιώνα, με την ήττα των Ορλωφικών αλλά την νίκη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας επί της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και την υπογραφή της συνθήκης Κιουτσουκ – Καϊναρτζί. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους χριστιανούς (κυρίαρχα Έλληνες) εφοπλιστές να χρησιμοποιούν ρωσικές σημαίες στα καράβια τους στο Αιγαίο και σε τμήματα της Μεσογείου, αφαιρώντας τους την υποχρέωση να πληρώνουν φόρους στον Σουλτάνο. Η άνθιση του εμπορίου στην περιοχή, η συσσώρευση πλούτου και η παράλληλη επικράτηση της Βρετανίας στην Μεσόγειο, έθεσε το ζήτημα στην αναδυόμενη αστική τάξη να συνεχίσει να δραστηριοποιείται με τις προϋπάρχουσες συμφωνίες ή να δημιουργήσει δικό της κράτος με δικές της συμμαχίες. Αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει. Τα οφέλη από αυτή την κίνηση ήταν τεράστια, καθώς εκτός από αφέντες σε μία συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξει η ίδια τι είδους φορολογία θα πληρώνει. Επέλεξε την μηδενική και το κρατάει μέχρι και σήμερα.

Η ίδια επιτροπή προσπαθεί να ξαναγράψει την ιστορία. Ενώ είναι γνωστό ότι μύθοι όπως το κρυφό σχολειό και η κήρυξη της επανάστασης στην Αγία Λαύρα δεν έγιναν ποτέ, αλλά δημιουργήθηκαν για την ιδεολογική επικράτηση του ελληνοχριστιανικού έθνους ενάντια στους υπόλοιπους πληθυσμούς της επικράτειας, προτιμάει να βγάζει πορίσματα για να ενισχύει ή να γεννάει νέους ανιστόρητους εθνικούς μύθους. Αποκρύπτει, πρώτα και κύρια, την σημασία της Α’ εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, που δημιουργεί το μόνο κράτος της περιόδου χωρίς μοναρχία και με δημοκρατικά χαρακτηριστικά. Αποσιωπά τον εμφύλιο των επαναστατών (1823-1825), για την δημιουργία αστικού κράτους στα πλαίσια της Γαλλικής επανάστασης ή φεουδαρχικής δομής με μη οθωμανούς αφέντες. Αντίθετα, τους βαφτίζει “ήρωες” όλους ανεξαιρέτως, για την δημιουργία μιας αφήγησης εθνικής ενότητας και ομοψυχίας. Παράλληλα, αδιαφορεί για ήττα της επανάστασης από τον Ιμπραήμ της Αιγύπτου, ενώ δεν ξεχνάει να δώσει τα ευχαριστήριά της σε Γάλλους, Ρώσους και Άγγλους για την ναυμαχία του Ναυαρίνου, καθώς αυτό ήταν το γεγονός που επέτρεψε στην ελληνική αστική τάξη να δημιουργήσει δικό της κράτος.

Το ξεπούλημα του κοινωνικού πυρήνα της επανάστασης είχε αρχίσει ήδη από την διάλυση του πρώτου συντάγματος, συνεχίστηκε με τον ερχομό του Καποδίστρια ως κυβερνήτη και ολοκληρώθηκε με την παραχώρηση του στέμματος τον Όθωνα, για τη σύμπλευση με τις αντιδραστικές συνθήκες του 1815 που επέβαλαν μοναρχίες στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Στην συνέχεια, εντάθηκε μια τεράστια εκστρατεία δημιουργίας ελληνικού έθνους. Οι διάφορες εθνότητες που ζούσαν ειρηνικά μέχρι μια προηγούμενη περίοδο (Ρωμιοί, Σλάβοι, Βλάχοι, Αρβανίτες, Βλάμηδες, Σαρακατσάνοι, Καραγκούνηδες κλπ) έπρεπε να υποταχθούν σε ένα κυρίαρχο αφήγημα ενιαίας εθνικής ταυτότητας και συνείδησης. Η απαγόρευση γλωσσών και διαλέκτων, εθίμων, θρησκευτικών πρακτικών με ταυτόχρονη δίωξη μουσουλμανικών πληθυσμών, υπήρξε το πρώτο εκρηκτικό κράμα ελληνικής ταυτότητας που ακολουθάει το ελληνικό κράτος μέχρι και σήμερα.

Η εθνική ταυτότητα που δημιουργήθηκε βίαια, ήταν απαραίτητη για την συνέχεια της κερδοφορίας διαφόρων “ηρώων” της επανάστασης του ‘21, όπως της οικογένειας Κουντουριώτη και του στρατηγού Μακρυγιάννη, που είχε όλη την Αθήνα ως ατομική του ιδιοκτησία. Η επιθετικότητα και η επεκτατικότητα του ελληνικού κράτους συνεχίστηκε εκείνη την περίοδο, με παραδείγματα όπως η ενσωμάτωση των νησιών του Ιονίου, ο ελληνοτουρκικός (στην πραγματικότητα ελληνοοθωμανικός) πόλεμος του 1897, η ενσωμάτωση της Κρήτης με διώξεις και γενοκτονίες του ντόπιου μουσουλμανικού πληθυσμού, με αποκορύφωμα τον Μακεδονικό αγώνα και τους Βαλκανικούς πολέμους. Η στρατιωτική και οικονομική ενίσχυση παραστρατιωτικών ομάδων “Μακεδονομάχων”, που είχαν σκοπό να ενσωματώσουν τους ντόπιους σλαβικούς πληθυσμούς στο ελληνικό έθνος (αντί της αντίστοιχης επιδίωξης του βουλγαρικού κράτους για το βουλγαρικό έθνος), ήταν η αρχή της σφαγής που ακολούθησε μετά την ενσωμάτωση του 51% της Μακεδονίας στο Ελληνικό κράτος. Όσοι πληθυσμοί δεν βρισκόντουσαν ή δεν είχαν ήδη υποταχθεί στην αιγίδα του ελληνικού έθνους, διώκονταν, δολοφονούνταν, ληστεύονταν, τους απαγορεύτηκε να μιλάνε τη γλώσσα τους. Αυτό μας δείχνει ότι η εθνική ενότητα, εκτός από επίκτητο χαρακτηριστικό του πληθυσμού, έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την βία ενάντια στους λιμνάζοντες πληθυσμούς και στη διαφορετικότητα. Η ενσωμάτωση της Θράκης το 1920 και των Δωδεκανήσων το 1948, μέχρι την διευθέτηση της ΑΟΖ στο Ιόνιο και τις επεκτατικές διεκδικήσεις του ελληνικού κράτους σε Αιγαίο και ΝΑ Μεσόγειο, αποδεικνύει πως και αυτή η ιδιότητα του κράτους έχει συνέχεια, ο συνεχής επεκτατισμός και η βουλιμία για νέες περιοχές (και νέους πόρους αξιοποίησης), είναι ταυτοτικό κομμάτι ύπαρξης του ελληνικού κράτους.

Ο σύγχρονος πόλεμος ενάντια στον εσωτερικό εχθρό δεν έχει τελειώσει. Παρόλο που το ελληνικό κράτος κατάφερε να δημιουργήσει με τη βία μια εθνική ομοιομορφία, πάντα θα υπάρχουν ανυπότακτοι πληθυσμοί ή μειονότητες που πρέπει να καταπνιγούν. Από τον κομμουνιστικό κίνδυνο και το ιδιώνυμο Βενιζέλου το 1929 (ιδεολογία που βάσει της συνέχειας του κράτους ισχύει μέχρι και σήμερα), τις μουσουλμανικές μειονότητες της Θράκης (Τούρκοι, Πομάκοι, Ρομά), την απαγόρευση επιστροφής του σλαβικού πληθυσμού το 1991, τις επιθετικές κινήσεις ενάντια στις θηλυκότητες και στο φεμινιστικό και ΛΟΑΤΚΙ κίνημα, την καταστρατήγηση εργασιακών δικαιωμάτων και την ουσιαστική κατάργηση της απεργίας, μέχρι τα κολαστήρια των στρατοπέδων συγκέντρωσης των μεταναστών και το ανθροποκυνηγητού και δολοφονιών στα σύνορα, το ελληνικό κράτος διεξάγει έναν συνεχόμενο πόλεμο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό με μίσος και βιαιότητα. Παράλληλα, οι στρατηγικές συμμαχίες, κάποτε με τις μεγάλες δυνάμεις Αγγλίας – Γαλλίας, τώρα με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δείχνουν πως το ελληνικό κράτος δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει την οικονομική και στρατιωτική του υπεροχή στην περιοχή. Η πολεμική αντίληψη του κράτους ακόμα και στο κομμάτι της πανδημίας και την έξαρση της καταστολής, μας δείχνει ότι πρέπει εμείς από τη μεριά μας, ως κομμάτι ενός πολυεθνικού προλεταριάτου με πολλαπλές καταπιέσεις, να βάλουμε μπροστά τις ανάγκες μας, τις επιθυμίες μας, την άρνηση της κυρίαρχης εθνικής πολεμικής αφήγησης, να σηκώσουμε το γάντι σε αυτόν τον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο που διεξάγεται εις βάρος μας, γιατί 200 χρόνια Ελλάδας είναι αρκετά.

Αντί επιλόγου, να επισημάνουμε ότι χαιρόμαστε που ακυρώθηκε η εθνικιστική φιέστα που ετοιμαζόταν για την 25η Μαρτίου, ακόμα και με αυτούς τους όρους. Η εθνικιστική υστερία, η κιτς αισθητική, τα δρώμενα α λα 7ετίας μας ανακατεύουν το στομάχι. Αντ’ αυτού, ήρθε ο καιρός να βγάλουμε τη φωνή μας στο προσκήνιο και στους δρόμους, να γκρεμίσουμε την εθνική αφήγηση και στα συντρίμμια της να φτιάξουμε νέες κοινότητες και μορφές ζωής.


Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων με κινηματική και αντιεθνικιστική κατεύθυνση, Πέμπτη 25 Μαρτίου, 13.00, Άγαλμα Βενιζέλου.


Διεθνιστική Κίνηση Antiwar

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=O3fX9JtzGqo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=O3fX9JtzGqo</a>

Edit Μπιγκόνια: remove fbclid
« Last Edit: March 24, 2021, 19:27:54 pm by Μπιγκόνια » Logged

Στα παλιά μας παπούτσια κι αν δε βρίσκονται
στους Ομήρους και στους Οβίδιους
ανθρώποι σαν και μας
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 521



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #1 on: March 24, 2021, 20:49:37 pm »

200 χρόνια μαλακιας
Logged
pasxalis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 202


View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #2 on: March 24, 2021, 22:18:49 pm »

200 χρονια εισασταν ειστε και θα ειστε ΖΩΑ.Ευτυχως αποτελειτε μια θλιβερη μειοψηφια χωρις λογο υπαρξης.Πατε κρυφτειτε σε κανα λαγουμι να δωσετε σημασια στην θλιβερη υπαρξη σας.
Logged
kokkinos drakos ths zhxal
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 204


View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #3 on: March 24, 2021, 22:21:15 pm »

Συνάδελφε pasxalis, σε ποιον απευθύνεστε?
Logged
panos98
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 1194



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #4 on: March 24, 2021, 22:30:26 pm »

οχι ρε παιδια και επιθετικη η ενσωματωση των νησιων του Ιονιου...εχω και ενα εξοχικο εκει στη λευκαδα μη το διαβασει αυτο κανας ιταλος κ μου ζητησει  αποζημιωση και μου παρει το σπιτι...που θα κανω διακοπες μετα;
sent from mTHMMY  
Logged
kokkinos drakos ths zhxal
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 204


View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #5 on: March 24, 2021, 22:31:20 pm »

Στη Σιβηρία
Logged
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 271


View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #6 on: March 24, 2021, 22:41:11 pm »

Στην σύγχρονη Ελλάδα των επιδομάτων, της σύνταξης από τα 40 έτη ηλικίας, της πολιτικής κορρεκτίλας και της υπερευαισθησίας, προφανώς και θα είναι σωστό να θεωρείται η σημαία σαν ένα απλό πανί και να απολογείται κάποιος επειδή είναι καυκάσιος Έλληνας.
Logged
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 521



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #7 on: March 24, 2021, 22:52:31 pm »

Quote from: Spiral on March 24, 2021, 22:41:11 pm
Στην σύγχρονη Ελλάδα των επιδομάτων, της σύνταξης από τα 40 έτη ηλικίας, της πολιτικής κορρεκτίλας και της υπερευαισθησίας, προφανώς και θα είναι σωστό να θεωρείται η σημαία σαν ένα απλό πανί και να απολογείται κάποιος επειδή είναι καυκάσιος Έλληνας.
Από τον Καυκάσο Έλληνας;;;;
Logged
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 21436



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #8 on: March 25, 2021, 02:36:49 am »

Quote from: lopodyths on March 24, 2021, 22:52:31 pm
Από τον Καυκάσο Έλληνας;;;;
δηλαδή δεν υπάρχουν Έλληνες με καταγωγή από τον Καύκασο; Επίσης φαντάζομαι εννοούσε Caucasian race.
Logged

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 269


View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #9 on: March 25, 2021, 04:51:54 am »

Quote from: pasxalis on March 24, 2021, 22:18:49 pm
200 χρονια εισασταν ειστε και θα ειστε ΖΩΑ.Ευτυχως αποτελειτε μια θλιβερη μειοψηφια χωρις λογο υπαρξης.Πατε κρυφτειτε σε κανα λαγουμι να δωσετε σημασια στην θλιβερη υπαρξη σας.

Καταρχάς μίλα καλύτερα. Γιατί αυτή η γλώσσα δείχνει πως αλλος μιλάει με την αυτοπεποίθηση της ασφάλειας του λαγουμιου.

Quote from: Spiral on March 24, 2021, 22:41:11 pm
Στην σύγχρονη Ελλάδα των επιδομάτων, της σύνταξης από τα 40 έτη ηλικίας, της πολιτικής κορρεκτίλας και της υπερευαισθησίας, προφανώς και θα είναι σωστό να θεωρείται η σημαία σαν ένα απλό πανί και να απολογείται κάποιος επειδή είναι καυκάσιος Έλληνας.

Γιατί λες καυκάσιος και δε λες απλά αρυος? Αφου αυτό εννοείς. Γιατί κρύβεσαι? Δεν τις καταλαβαίνω αυτες τις αμερικανιές. Ποιον νομίζεις ότι κοροιδεύουν αυτά τα τεχνάσματα για να λέτε το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λέξεις που δεν έχουν ιστορικό σημαινον και σημαινόμενο ευρέως αναγνωρίσιμο? Αισθάνεσαι ότι απειλείσαι σαν λευκός έλληνας? Έχεις κάποιου είδους φετιχ με την άρυα (ουπς συγγνωμη καυκασια) φυλή?
Logged
D 4 K
Νεούλης/Νεούλα
*
Posts: 33



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #10 on: March 25, 2021, 06:37:04 am »

Ο σωστός ο Έλληνας αναρχικός απολογείται σε νέγρους ως απόγονος των λευκών αρχαίων Ελλήνων αλλά ταυτόχρονα είναι μίγμα τουρκαράβων και άρα μη Έλληνας.Όταν δαχτυλώνεται για δικαιώματα λαθρομεταναστών εις βάρος των γηγενών μια χαρά βλέπει το Έθνος που δηλώνει πως δεν υφίσταται.Καλεί σε βία έναντι των "μπάτσων του συστήματος" αλλά καταδικάζει τη βία εναντίων των μουσουλμάνων της οθωμανικής κατοχής.Κατηγορεί τους αμερικανούς/ευρωπαίους για ιμπεριαλισμό και αποικιοκρατία αλλά για τους οθωμανούς/μουσουλμάνους και τα σκλαβοπάζαρά τους δεν είδε δεν άκουσε.Καταδικάζει τη βία εναντίων των γυναικών αλλά "αφού ήταν γυναίκα μπάτσου καλά την έκανε".Ζούνε σε μια "Εθνικιστική και ρατσιστική κοινωνία",η οποία αντί να τους εκτελέσει (όπως θα έκανε μια όντως Εθνικιστική και ρατσιστική κοινωνία) τους πατρονάρει εις βάρος του Έθνους για τα δικά της διεθνιστικά σχέδια.

Επανακτούμε τη γη μας με το θράσος των γηγενών. Και δεν απολογούμαστε σε κανέναν.

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Logged
Groucho
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr
******
Posts: 879



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #11 on: March 25, 2021, 12:37:59 pm »

Quote from: D 4 K on March 25, 2021, 06:37:04 am

Επανακτούμε τη γη μας με το θράσος των γηγενών. Και δεν απολογούμαστε σε κανέναν.

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Έτσι!

Πίσω Δωριείς λαθροεισβολείς! Εμπρός σύντροφοι Πελασγοί


Logged
kokkinos drakos ths zhxal
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 204


View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #12 on: March 25, 2021, 13:12:47 pm »

Quote from: D 4 K on March 25, 2021, 06:37:04 am
Ο σωστός ο Έλληνας αναρχικός απολογείται σε νέγρους ως απόγονος των λευκών αρχαίων Ελλήνων αλλά ταυτόχρονα είναι μίγμα τουρκαράβων και άρα μη Έλληνας.Όταν δαχτυλώνεται για δικαιώματα λαθρομεταναστών εις βάρος των γηγενών μια χαρά βλέπει το Έθνος που δηλώνει πως δεν υφίσταται.Καλεί σε βία έναντι των "μπάτσων του συστήματος" αλλά καταδικάζει τη βία εναντίων των μουσουλμάνων της οθωμανικής κατοχής.Κατηγορεί τους αμερικανούς/ευρωπαίους για ιμπεριαλισμό και αποικιοκρατία αλλά για τους οθωμανούς/μουσουλμάνους και τα σκλαβοπάζαρά τους δεν είδε δεν άκουσε.Καταδικάζει τη βία εναντίων των γυναικών αλλά "αφού ήταν γυναίκα μπάτσου καλά την έκανε".Ζούνε σε μια "Εθνικιστική και ρατσιστική κοινωνία",η οποία αντί να τους εκτελέσει (όπως θα έκανε μια όντως Εθνικιστική και ρατσιστική κοινωνία) τους πατρονάρει εις βάρος του Έθνους για τα δικά της διεθνιστικά σχέδια.

Επανακτούμε τη γη μας με το θράσος των γηγενών. Και δεν απολογούμαστε σε κανέναν.

ΖΗΤΩ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
Τι κοινό έχει ένας παππούς που περιμένει 1 μέρα έξω από νοσοκομείο και πεθαίνει και ο Βαγγέλης μαρινακης?
Είναι και οι 2 Έλληνες
Βλακα
Logged
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος
**********
Gender: Female
Posts: 15580


Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ


View Profile WWW
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #13 on: March 25, 2021, 14:22:16 pm »

Quote from: D 4 K on March 25, 2021, 06:37:04 am
Επανακτούμε τη γη μας με το θράσος των γηγενών. Και δεν απολογούμαστε σε κανέναν.
Καθε ποτε επανακτας τη γη σου εσυ ρε μαν; Για να καταλαβω δηλαδης Huh
Logged

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
D 4 K
Νεούλης/Νεούλα
*
Posts: 33



View Profile
Re: 200 χρόνια βαρβαρότητας και κοινωνικού πολέμου.
« Reply #14 on: March 25, 2021, 15:36:43 pm »

Quote from: kokkinos drakos ths zhxal on March 25, 2021, 13:12:47 pm
Τι κοινό έχει ένας παππούς που περιμένει 1 μέρα έξω από νοσοκομείο και πεθαίνει και ο Βαγγέλης μαρινακης?
Είναι και οι 2 Έλληνες
Βλακα
Άσε που ο μαρινάκης με ταΐζει έθνος και φυλή συνέχεια.Εκεί ανάμεσα στα άρθρα για το ντράμα ντων μπροσβύγγων ή την υποστήριξη στις πρεζοπορείες που δεν έχουν σχέση με κρούσματα τσουπ...θα πει και τα Εθνικιστικά του.Ή οι Ωνάσηδες με τους "αφροέλληνες" και το τι τραβάνε καθημερινά οι καημένοι οι λαθρο.Πόσο άκρατο Εθνικισμό να αντέξει κανείς;

Α!Α!Έχω και εγώ παρομοίωση...Τι κοινό έχει ο mr preza και ένας αναρχικός του πεζοδρομίου;;Είναι και οι δυο διεθνιστές

Quote from: Groucho on March 25, 2021, 12:37:59 pm

"Πριν από 100 χιλιάδες χρόνια είναι ασαφές τι γινόταν στον κόσμο. Άρα δέξου τώρα λαθρο στη χώρα σου.".

Την εξώπορτα την αφήνεις ανοιχτή ή εκεί δέχεσαι την έννοια των συνόρων;
Logged
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...