• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:04:06 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 00:04:06 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 17, 2025, 19:46:54 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 52
Guests: 146
Total: 198
natavhoo
BB
sigklitiki
Karkarias
lasef
odkoutrolikos
gcheristanidhs
mpaltzak
elischat
giannisdomu
acolak
Elenit
Nikikouss
kpapama
st3.kt
fafafa
Petros Ts
chaniotism
soktas
stephystam
katranic
mmamougiorgi
acapulco
Gray139
Saint_GR
chriskazakos
Polychronia K
ZontanosThrylos
dimopoul
fopapadopoulos
Mr Watson
Born_Confused
mavropan
alexandros_and
sotos_sta
kostas1507
jimalexoud
Psychoktonos_
mayia psarikoglou
thathas12
fatseas
Cersei Tsoulannister
KZerenidis
Nikos_313
athena_apo
Zaxarenia
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&  (Read 1682 times)
MarshallRNH2
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Posts: 113


View Profile
Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« on: January 14, 2021, 14:25:07 pm »

Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.ΜΑ.Θ. των Φοιτητικών Συλλόγων ενάντια στο νομοσχέδιο των υπ. Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη
Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των Φοιτητικών Συλλόγων Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής, Γεωλογικού, Ψυχολογίας, ΠΤΔΕ, Δημοσιογραφίας  και ΜΜΕ, ΤΕΦΑΑ,Ηλ-Μηχ Μηχ του ΑΠΘ καθώς και του Συλλόγου Οικοτρόφων Φοιτητών Εστιών Θεσσαλονίκης (ΣΟΦΕΘ) ενάντια στο νέο νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης με όλα τα μέτρα προστασίας.
Στη συζήτηση με την απεσταλμένη της κυβέρνησης βρήκαμε κεφάλια να πάνε πάνω κάτω και εκφράσεις όπως «και τώρα τι θέλετε από εμένα» ή «θα σας δώσω το μέιλ της υπουργού, για να σας φανώ κάπως χρήσιμη».
Περνούν με κλειστές σχολές το ένα μέτρο μετά το άλλο. Το νέο νομοσχέδιο με τα όρια φοίτησης, τη βάση εισαγωγής, την εσωτερική βάση, το πειθαρχικό έρχονται μαζί  με το νομοσχέδιο για το ΤΕΕ για να αναγνωριστούν επαγγελματικά δικαιώματα στους απόφοιτους κολεγίου. Κανένα μέτρο δεν παίρνουν για να επιστρέψουμε στο ορατό μέλλον στη σχολή μας με ασφάλεια, για να τελειώνουμε στην ώρα μας. Προετοιμάζονται μόνο για την αντίδρασή μας στο Πανεπιστήμιο Α.Ε., στον κατακερματισμό του πτυχίου μας, την υποβάθμιση των σπουδών μας. Αντιμετωπίζουν την οργανωμένη διεκδίκηση ως ποινική πράξη. Γι’ αυτό και η πανεπιστημιακή αστυνομία.
Οι εξελίξεις αυτές είναι αιτία πολέμου για το φοιτητικό κίνημα! Δε θα τους περάσει! Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους στον αγώνα για σπουδές στο ύψος των σύγχρονων αναγκών! Κλιμακώνουμε!



« Last Edit: January 14, 2021, 14:30:19 pm by MarshallRNH2 » Logged
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23576


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #1 on: January 14, 2021, 15:02:52 pm »

Το τρομακτικό δεν είναι οτι οι δικοί μας οι γελοίοι φυρερίσκοι κάνουν τα αναμενόμενα δλδ ακριβώς τα ίδια που έκανε και ο πατέρας του Μητσοτάκη και έχασε τις εκλογές αλλά οτι ο παροξυσμός αυταρχισμού με την ευκαιρία της πανδημίας συμβαίνει σχεδόν παντού. Αυτό με ανησυχεί προσωπικά. Τα δικά μας καραγκιοζάκια στις εκλογές θα πάρουν λιγότερο και από το ποσοστό θνησιμότητας του SARS-Cov-2.

Το τι θα ξεπουλήσουν για μια μίζα και τι θα αφήσουν στα ταμεία είναι το μόνο ερώτημα. Μάλλον τίποτα πάλι, ενώ παρέλαβαν ποσό ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Αποκαλυπτικό άρθρο του Politico: Αυξάνεται η αστυνομική βία εν μέσω lockdown στην Ελλάδα με πρόσχημα την προστασία της δημόσιας υγείας!

https://www.opoligrafos.gr/greece/politico-auxanetai-i-astunomiki-via-sto-lockdown-stin-ellada-me-proshima-ti-dimosia-ugeia/

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
14.01.2021, 09:20
Ψωμί, Παιδεία, Αστυνομία



Αννα Ανδριτσάκη, Διαλεκτή Αγγελή
 
Χέρι χέρι οι υπουργοί Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη παρουσίασαν το σχέδιο νόμου που ιδρύει την πανεπιστημιακή αστυνομία ● Το επικίνδυνο τρίπτυχο της επιχείρησης «προστασία των ελληνικών ΑΕΙ»: ελεγχόμενη είσοδος, παρουσία αστυνομικών σωμάτων επί 24ώρου βάσεως και συνεχής ηλεκτρονική παρακολούθηση ● Ποιοι θα στελεχώσουν τις ΟΠΠΙ, ποια τα όπλα και καθήκοντά τους, πώς θα γίνεται η επιτήρηση των φοιτητών ● Θεσπίζεται αυστηρό πειθαρχικό δίκαιο που προβλέπει ποινές μέχρι και οριστικής διαγραφής φοιτητών.

«Ηταν μια εξαιρετική συνεργασία» είπε πολλές φορές χθες η κ. Κεραμέως αναφερόμενη στον κ. Χρυσοχοΐδη. Και ήταν μια εξαιρετικά σπάνια εικόνα. Πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση παρακολουθήσαμε κοινή συνέντευξη Τύπου για θέματα ανώτατης εκπαίδευσης από υπουργό Παιδείας και υπουργό Αστυνομίας. Βασικά χαρακτηριστικά του προφίλ του νέου ελληνικού Πανεπιστημίου είναι: ίδρυση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης και επιτήρησης μέσα-έξω, ελεγχόμενη είσοδος, αυστηρό πειθαρχικό δίκαιο για τους φοιτητές και διαγραφή «αιωνίων».

Την ίδια στιγμή αλλάζουν οι όροι εισαγωγής στα ΑΕΙ χτίζοντας ένα Πανεπιστήμιο για λιγότερους και «εκλεκτότερους» με τη θέσπιση πολλαπλών ταξικών φραγμών. Το δημόσιο, ανοιχτό Πανεπιστήμιο όπως διαμορφώθηκε από τη δεκαετία του ’70 τελειώνει...

Το όραμα της κυβέρνησης της Ν.Δ. για τα ελληνικά πανεπιστήμια παρουσίασαν χθες οι αρμόδιοι υπουργοί Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη. Αστυνομία παντού, ηλεκτρονικά συστήματα συνεχούς παρακολούθησης και επιτήρησης μέσα - έξω - πέριξ και αυστηρές πειθαρχικές ποινές για τους φοιτητές –έως τη διαγραφή τους– αν επιχειρήσουν οποιαδήποτε μορφή δράσης ή διαμαρτυρίας, από απλή ηχορύπανση έως κατάληψη, καθώς πρόκειται για τιμωρητέα «εκούσια παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος». Η μαύρη τρύπα για πλήθος ιδιώνυμων αδικημάτων μόλις άνοιξε. Στην ίδια επιχείρηση εκκαθάρισης πετάγονται έξω και οι «αιώνιοι».


Θα μπορούσε και μόνος του ο κ. Χρυσοχοΐδης να παρουσιάσει το σχέδιο νόμου για την «Προστασία της Ακαδημαϊκής Ελευθερίας και την Αναβάθμιση του Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος». Είχε, όμως, να παρουσιάσει η υπουργός Παιδείας και το νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ.

Η επιχείρηση «προστασίας» των ελληνικών ΑΕΙ βασίζεται στο εξής τρίπτυχο: ελεγχόμενη είσοδος, παρουσία αστυνομικών σωμάτων επί 24ώρου (5 βάρδιες), συνεχής ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω της δημιουργίας «Κέντρου Ελέγχου και Λήψης Σημάτων και Εικόνων» εντός των Πανεπιστημίων, που θα είναι συνδεδεμένο με όλα τα συστήματα ασφάλειας και επικοινωνίας του κάθε Ιδρύματος. Τα υπόλοιπα θα εξαρτηθούν από την «περίσταση».

Εξίσου βασική παράμετρος, η υποχρέωση των ΑΕΙ εντός των προσεχών μηνών να ασκήσουν τον καθοριστικό ρόλο που τους ανατίθεται (με αποφάσεις συγκλήτων, ευθύνες διοίκησης και δημιουργία ειδικών μονάδων)· διαφορετικά, θα αξιολογηθούν αρνητικά στην τακτική χρηματοδότησή τους!

Αμέσως θα προσληφθούν 1.000 αστυνομικοί που θα προωθηθούν στα πέντε Ιδρύματα τα οποία έχουν πάρει προτεραιότητα, ήτοι ΑΠΘ, ΕΚΠΑ, ΕΜΠ, ΟΠΑ, Πατρών. Κάθε μία από τις πέντε βάρδιες θα περιλαμβάνει 200 άτομα. Πόσοι θα είναι κάθε φορά και σε ποιο ίδρυμα, δεν διευκρινίζεται. Ούτε το μίνιμουμ της περιπολίας.


Απειλές ασφάλειας
«Τα Πανεπιστήμια είναι κρίσιμοι δημόσιοι χώροι που δέχονται απειλές ασφάλειας και προστασίας διεθνώς», είπε ο υπουργός ΠροΠο για να επισημάνει ότι «στην Ελλάδα έχουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον απειλές, πέραν των φυσικών καταστροφών, κυβερνοεπιθέσεων κ.ά.». Πρόκειται, όπως είπε, για «λίγες ομάδες που καταστρέφουν τα πανεπιστήμια και επιτίθενται σε ανθρώπους εντός αυτών»
. Αξιοποιώντας, δε, την παρουσία του νέου υφυπουργού, τόνισε πως από τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε και έγινε η επίθεση στον κ. Συρίγο, έως τον Οκτώβριο του 2020, οπότε και συνέβη το ακραίο περιστατικό εις βάρος του πρύτανη του ΟΠΑ, «έχουν σημειωθεί πάνω από 20 περιστατικά βίας». Αμέσως μετά, όμως, ξεκίνησε το μπέρδεμα.

Και οι δύο υπουργοί άρχισαν να γυρίζουν τον γνωστό αποπροσανατολιστικό μύλο της προπαγάνδας και να αλέθουν όλα μαζί τα μεγάλα και χρόνια προβλήματα λειτουργίας των ελληνικών πανεπιστημίων για να βγάλουν το χαρμάνι της αστυνομοκρατίας. Ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε: «Τα Πανεπιστήμια έχουν σημαντικά προβλήματα. Εστίες εκτεθειμένες, κλειδωμένους χώρους, ελλιπή φωτισμό, ανεξέλεγκτη είσοδο, απουσία σχεδίων εκκένωσης, έλλειψη πυροπροστασίας».

Κανένα απ’ όλα όσα είπε ο υπουργός, βέβαια, δεν απαιτεί αστυνομική λύση. Οργάνωση ναι, φύλαξη ναι, χρήματα περισσότερα, οπωσδήποτε. Ομως το «σωτήριο» κυβερνητικό σχέδιο ξεκινά από την πανεπιστημιακή αστυνομία.

Κι αν αμφιβάλλει κανείς, ο υπουργός διαβεβαιώνει: «Οταν εμπεδωθεί αυτός ο θεσμός, θα λυθούν πολλά προβλήματα. Κάθε θεσμός σε μια Δημοκρατία εμπεδώνεται στην πράξη». Σε αυτό έχει δίκιο. Αναμένεται η απόλυτη εμπέδωση στην πράξη. Προσοχή όμως! «Δεν επιθυμούμε αστυνομοκρατούμενα Πανεπιστήμια», ξεκαθάρισε η κ. Κεραμέως. «Τα σώματα θα επεμβαίνουν ανάλογα με τις ανάγκες, τις περιστάσεις, τις περιόδους». Ετσι είπε.


Αναλυτικά
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου:

● Οι Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακού Ιδρύματος (ΟΠΠΙ) θα στελεχώνονται από κατώτερους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικούς φρουρούς, με ειδική εκπαίδευση.

● Αστυνομικά καθήκοντα: α) αποτροπή τέλεσης αδικημάτων εντός των χώρων των ΑΕΙ, β) στελέχωση και λειτουργία των Κέντρων Λήψης Σημάτων μαζί με το προσωπικό των ΑΕΙ, γ) περιπολίες, δ) αντιμετώπιση παραβατικότητας. Και: «Φύλαξη, προανάκριση, αυτεπάγγελτη επέμβαση. Εντός και πέριξ», όπως συμπλήρωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. «Θα κάνουν ήπια αστυνομική αστυνόμευση», διευκρίνισε. Οδηγός, κυρίως το αμερικανικό μοντέλο. Δεν θα έχουν πυροβόλα όπλα. Θα έχουν κλομπ, σπρέι και ό,τι άλλο χωράει στην... ήπια.

● Θα προσληφθούν αμέσως 1.000 αστυνομικοί, με πέντε βάρδιες των 200 ατόμων η κάθε μία. Μισθοδοσία: από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στολές: πράσινο-γκρι, όπως διαφήμισε χθες η «Καθημερινή».

● Εφαρμόζεται υποχρεωτικά σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης, Σε εισόδους «ή λοιπούς εξωτερικούς χώρους». Δημιουργούνται ζώνες ελεγχόμενης πρόσβασης. Αν δεν είναι εφικτή εξωτερικά, θα πρέπει να αιτιολογείται και να είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους. Προβλέπεται κανονισμός ελεγχόμενης πρόσβασης, τον οποίο εισηγείται η «Επιτροπή Ασφάλειας και Προστασίας» του Ιδρύματος. Αποφασίζει ο πρύτανης.

● Ιδρύεται Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνων. Δηλαδή, ένα σούπερ σύγχρονο σύστημα επιτήρησης. «Δεν θα καταγράφουν τις πανεπιστημιακές παραδόσεις ή τους χώρους εργασίας των μελών ΔΕΠ», διευκρινίζεται. Με απόφαση Συγκλήτου καταρτίζεται το μυστικό σχέδιο ασφάλειας.

● Θεσπίζεται αυστηρό πειθαρχικό δίκαιο. Πειθαρχικά παραπτώματα συνιστούν οι: παραβίαση αδιάβλητου, λογοκλοπή, «εκούσια παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ιδρύματος», χρήση χώρων χωρίς άδεια, ρύπανση, ηχορύπανση(!), με λίγα λόγια οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας, καθώς και χρήση απαγορευμένων ουσιών, τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος. Ποινές; Εγγραφη επίπληξη, απαγόρευση συμμετοχής σε εξετάσεις, χρήσης εξοπλισμού, αναστολή φοιτητικής ιδιότητας, οριστική διαγραφή.

● Διαγράφονται οι αιώνιοι. Ν+2 το όριο για 4ετείς σπουδές, ν+3 για 5ετείς. Μεταβατικές διατάξεις για ήδη φοιτώντες. Το 30% των φοιτητών δεν αποφοιτά ποτέ, λένε. Ο μέσος όρος στην Ε.Ε. είναι 24%. Και επιτέλους «πρέπει να έχουμε ένα δομημένο πλαίσιο σπουδών, όπως στα σχολεία», είπε η υπουργός. Και νόμος και τάξη. Ολα κομπλέ τώρα.

■ Γιατί αγνόησαν κοινότητα και διοικήσεις; «Δεν τους αγνοήσαμε. Ενα πρόβλημα υπήρχε. Πού θα υπάγεται το Σώμα. Πρέπει να υπάγεται στην ΕΛ.ΑΣ., αλλιώς είναι αντισυνταγματικό», είπαν σχεδόν με μια φωνή. Δεν αναγνωρίζουν ότι κανείς δεν έχει ζητήσει ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ σώμα μέσα στα Ιδρύματα.


Αντιδράσεις των προοδευτικών δυνάμεων, μέχρι και των απόστρατων αστυνομικών
«Ανοίγει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη καταστολή εις βάρος των νέων»


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η παρουσίαση του σχεδίου νόμου που προβλέπει ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας και σκληρές πειθαρχικές ποινές για φοιτητές που θα τολμήσουν να κάνουν από απλό θόρυβο έως κατάληψη. Για αυταρχισμό, καταστολή και οπισθοδρόμηση κάνουν λόγο όλα τα κόμματα του λεγόμενου προοδευτικού τόξου, ενώ στα κυβερνητικά σχέδια αντιδρούν ακόμη και απόστρατοι αστυνομικοί.

«Τα Πανεπιστήμια είναι φάροι δημοκρατικής διδασκαλίας και έρευνας. Η αναγκαία φύλαξή τους πρέπει να γίνεται από υπηρεσίες που λογοδοτούν στις πανεπιστημιακές Αρχές. Η κυβέρνηση επιλέγει μια αυταρχική ρύθμιση εις βάρος των δημόσιων Πανεπιστημίων και ανοίγει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη καταστολή εις βάρος των νέων» δήλωσε ο Νίκος Φίλης, προειδοποιώντας: «Αυτές οι ρυθμίσεις θα δημιουργήσουν εντάσεις στα Πανεπιστήμια. Δεν θα εφαρμοστούν στην πράξη. Θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστούν στην πράξη και τελικώς θα καταργηθούν όταν φύγει η Δεξιά».

«Η κυβέρνηση επιδιώκει να μετατρέψει επικίνδυνους και αντιλαϊκούς σχεδιασμούς σε νόμους» ανακοίνωσε το ΚΚΕ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «επιδιώκει να επιβάλει σιγήν ιχθύος στις διεκδικήσεις των φοιτητών, των εργαζομένων των πανεπιστημιακών» και ότι «ποινικοποιεί ακόμα και συλλογικά αποφασισμένες μορφές πάλης». Η Χαρά Κεφαλίδου, υπεύθυνη τομέα Παιδείας του ΚΙΝ.ΑΛΛ., δήλωσε: «Η υιοθέτηση αναχρονιστικών μέτρων καταστολής ως απάντηση στην κατά καιρούς έξαρση βίας και ανομίας που επικρατούν στους χώρους των ΑΕΙ αποτελεί οπισθοδρόμηση που παραπέμπει σε μνήμες σκοτεινών εποχών».

«Η απόφαση της κυβέρνησης δεν στοχεύει στην αντιμετώπιση παθογενειών στον χώρο των Πανεπιστημίων, όπως ισχυρίζονται οι συναρμόδιοι υπουργοί, αλλά στο χτύπημα των φοιτητικών αγώνων και στον απόλυτο έλεγχο της συνολικής λειτουργίας της πανεπιστημιακής κοινότητας» ανακοίνωσε η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών (ΚΑΠΑ).

Οπως επισημαίνουν: «Η ίδρυση της ΟΠΠΙ βάζει τους αστυνομικούς απέναντι στους φοιτητές, στα δικά τους παιδιά, και σε όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα, αφού σε όλους είναι γνωστό ότι η απόφαση αυτή συνδέεται με την ένταση του αστυνομικού αυταρχισμού και της καταστολής».

https://www.efsyn.gr/ellada/ekpaideysi/276766_psomi-paideia-astynomia
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Καταλαβαίνεις πόσο χουντικής έμπνευσης είναι το νομοσχέδιο, όταν τους ξεμπροστιάζουν και τους κάνουν ρεζίλι ακόμα και οι Απόστρατοι Αστυνομικοί !!!

=
« Last Edit: January 14, 2021, 15:27:18 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23576


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #2 on: January 14, 2021, 16:16:08 pm »

Greece trends
1 · Trending
#Κεραμεως
1,856 Tweets

2 · Trending
#κυβερνηση_χουντα

3 · Trending
#πανεπιστημια

Μάλλον δεν πλήρωσαν καννά εκατομμύριο € σήμερα στο Twitter για να εξαφανίζει τα ρεζιλίκια τους από τα hashtags και τρεντάρουν 3 στα 3 για το φασιστονομοσχέδιό τους
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr
*****
Gender: Male
Posts: 3425



View Profile
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #3 on: January 14, 2021, 16:19:04 pm »

Τι ωραία, την επόμενη φορά που θα πάω πανεπιστήμιο μπορεί να βγω και εγκληματίας δηλαδή άμα γουστάρουν.
What a wonderful world!
Logged

You can't just kill someone 'cause of the way they looked at you
Φαροφύλακας
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη
***
Gender: Male
Posts: 141


You maniacs !


View Profile
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #4 on: January 14, 2021, 16:35:03 pm »



Quote from: Katarameno on January 14, 2021, 16:16:08 pm
Greece trends
Greece ends

Πραγματικα ποσο μισος για τους νεους, οι οποιοι (ως επι το πλειστον) εχουν κλειστει μεσα για να προστατευουν τους μεγαλυτερους...
« Last Edit: January 14, 2021, 16:37:46 pm by Φαροφύλακας » Logged

"The end's not near,it's here."
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 5251


21/3/2023


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #5 on: January 14, 2021, 16:41:16 pm »

Quote from: Φαροφύλακας on January 14, 2021, 16:35:03 pm
Πραγματικα ποσο μισος για τους νεους, οι οποιοι (ως επι το πλειστον) εχουν κλειστει μεσα για να προστατευουν τους μεγαλυτερους...

how do we pin a post?
Logged

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
lampas
Νεούλης/Νεούλα
*
Posts: 33


View Profile
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #6 on: January 14, 2021, 22:45:05 pm »

Το χειρότερο είναι ότι τα περνάνε όλα αυτά εν μέσω πανδημίας
Logged
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23576


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #7 on: January 15, 2021, 12:09:44 pm »

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ο_Idefix_σε_καραντίνα
@tweetophonix · 10m

- Δεν έχουν ακόμα πάρει τα βιβλία οι φοιτητές
- Δεν πειράζει ας προσλάβουμε 1000 μπάτσους για τα πανεπιστήμια  #κυβερνηση_χουντα


https://twitter.com/tweetophonix/status/1350004354468737024
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 5251


21/3/2023


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #8 on: January 15, 2021, 13:53:12 pm »

Quote from: Katarameno on January 15, 2021, 12:09:44 pm
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ο_Idefix_σε_καραντίνα
@tweetophonix · 10m

- Δεν έχουν ακόμα πάρει τα βιβλία οι φοιτητές
- Δεν πειράζει ας προσλάβουμε 1000 μπάτσους για τα πανεπιστήμια  #κυβερνηση_χουντα


https://twitter.com/tweetophonix/status/1350004354468737024
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••



τέρμα λαικιστικό σχόλιο. Δεν είναι θέμα χρημάτων του δημοσίου το ότι δεν ήρθαν τα βιβλία.
Logged

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23576


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #9 on: January 15, 2021, 17:15:15 pm »

Τέρμα νεοδημοκρατικό το σχόλιό σου.
Δεν λέει ότι είναι θέμα χρημάτων αλλά επιλογών και προτεραιοτήτων της κυβέρνησης.
2ον Το σχόλιο δεν είναι δικό μου είναι tweet άλλου απλά το ποστάρω για να δούμε τι λένε και άλλοι εκτός της γυάλας του thmmy
3ον Βαφτίζεις "λαϊκίστικο" το σχόλιο όπως ακριβώς κατηγορούν οι πραγματικοί λαϊκιστές της ΝΔ όποιον τους κάνει κριτική και αντιπολίτευση ενώ ποτέ δεν αποκάλεσες λαϊκιστές τους νεοδημοκράτες που έπαιξαν το τελευταίο χαρτί των πολιτικών απατεώνων επί 1,5 χρόνο με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δλδ να πουλήσουν πατρίδα και έθνος ενώ οι ίδιοι τα ξεπουλάνε και κ ίδιος ο Άδωνις τσίριζε να πουλήσουμε ότι έχει απομείνει, να πουλήσουμε και λιμάνια και παραλίες και αεροδρόμια, φυσικά για να παίρνει αυτός τις μίζες από το ξεπούλημα έναντι πινακιου φακής της δημόσιας περιουσίας που μισούν οι λαϊκιστές νεοφιλελέδες της ΝΔ.

Το έχω γράψει εδώ και χρόνια : Η ΝΔ κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια πάντα κατηγορεί τους άλλους για τα δικά της "χαρίσματα" αποδεικνύοντας ότι πάντα ήταν κόμμα γκαιμπελίσκων αφού ότι μα ότι έχουν πει ή είναι 100% ψέμα ή είναι εντελώς διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Συνέχισε όσο θέλεις να τους υποστηρίζεις σαν αυτόκλητος δικηγόρος τους, αλλά μετά να μη γκρινιάζεις αν σε κράζω μαζί τους για όσα αποφασίζουν αυτοί που υποστηρίζεις.
sent from mTHMMY  
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 5251


21/3/2023


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #10 on: January 15, 2021, 17:53:24 pm »

Quote from: Katarameno on January 15, 2021, 17:15:15 pm
Τέρμα νεοδημοκρατικό το σχόλιό σου.
Δεν λέει ότι είναι θέμα χρημάτων αλλά επιλογών και προτεραιοτήτων της κυβέρνησης.
2ον Το σχόλιο δεν είναι δικό μου είναι tweet άλλου απλά το ποστάρω για να δούμε τι λένε και άλλοι εκτός της γυάλας του thmmy
3ον Βαφτίζεις "λαϊκίστικο" το σχόλιο όπως ακριβώς κατηγορούν οι πραγματικοί λαϊκιστές της ΝΔ όποιον τους κάνει κριτική και αντιπολίτευση ενώ ποτέ δεν αποκάλεσες λαϊκιστές τους νεοδημοκράτες που έπαιξαν το τελευταίο χαρτί των πολιτικών απατεώνων επί 1,5 χρόνο με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δλδ να πουλήσουν πατρίδα και έθνος ενώ οι ίδιοι τα ξεπουλάνε και κ ίδιος ο Άδωνις τσίριζε να πουλήσουμε ότι έχει απομείνει, να πουλήσουμε και λιμάνια και παραλίες και αεροδρόμια, φυσικά για να παίρνει αυτός τις μίζες από το ξεπούλημα έναντι πινακιου φακής της δημόσιας περιουσίας που μισούν οι λαϊκιστές νεοφιλελέδες της ΝΔ.

Το έχω γράψει εδώ και χρόνια : Η ΝΔ κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια πάντα κατηγορεί τους άλλους για τα δικά της "χαρίσματα" αποδεικνύοντας ότι πάντα ήταν κόμμα γκαιμπελίσκων αφού ότι μα ότι έχουν πει ή είναι 100% ψέμα ή είναι εντελώς διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Συνέχισε όσο θέλεις να τους υποστηρίζεις σαν αυτόκλητος δικηγόρος τους, αλλά μετά να μη γκρινιάζεις αν σε κράζω μαζί τους για όσα αποφασίζουν αυτοί που υποστηρίζεις.
sent from mTHMMY  

Γιατί γίνεσαι Καταραμένο σας αυτούς πους κράζεις;

Η αποστολή των βιβλίων έχει γίνει και έχει κολλήσει στις σάπιες Ελληνικές μεταφορικές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σαν κράτος αυτή την στιγμή έτσι όπως τα έχει φέρει η κατάσταση είναι να πας στην γωνία σου και να κλάψεις σε εμβρυική στάση. Υπάρχουν άπειρες παλέτες με βιβλία τα οποία κάθονται σε αποθήκες γιατί οι μεταφορικές δεν τα παραδίδουν αρκετά γρήγορα. Τι προτεραιότητα να βάλει το κράτος; Να κάνει ντου στις αποθήκες και να κάνει ντελίβερι βιβλία; Να ρίξει πρόστιμα σε μεταφορικές ή σε εκδοτικούς οίκους; Δεν ξέρω τι λένε τα συμβόλαιά τους. Δεν ξέρω καν τι μπορεί να πει το κράτος για αυτό.

Επίσης δεν είπα ότι είναι δικό σου το σχόλιο. Δεν έκραξα εσένα. Αυτόν που το έγραψε. Που κολλάει το ότι προσλαμβάνουν μπάτσους με το ότι τα βιβλία δεν έφτασαν στους φοιτητές. Ξοδεύεις πόρους ή προσωπικό το ποίο θα βοηθούσε στα βιβλία; Ξέρεις πως όχι. Είναι διαφορετικό τελείως το θέμα. Άλλο να ασκήσεις κριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία, και άλλο να πεις "ναι αλλά για τα βιβλία δεν κάνετε τίποτα". "Για την μαρφίν δεν μιλάτε". Αυτό είναι λαϊκιστικό πολιτικό σχόλιο. Πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Δηλαδή θες να πω ότι η ΝΔ είναι λαϊκιστές; Να πω τα αυτονόητα; Από την δημιουργία αυτού του κράτους όλα τα πολιτικά κόμματα ακολουθούν μια ρητορική λαϊκιστική με επιδόματα, προσλήψεις, χαζό αντιπολίτευση. Πολιτικοί του κώλου. Το ότι δεν βγαίνω κάθε μέρα να τους κράξω δεν σημαίνει πως συμφωνώ μαζί τους; Είδα ένα σχόλιο που το θεώρησα χαζό και το είπα. Τι θα δώσω αν βγω στο τόπικ σου για την ΝΔ με 200 σελίδες ποστ να πω κάτι που έχει ειπωθεί 1000 φορές;

Quote from: Katarameno on January 15, 2021, 17:15:15 pm
Συνέχισε όσο θέλεις να τους υποστηρίζεις σαν αυτόκλητος δικηγόρος τους, αλλά μετά να μη γκρινιάζεις αν σε κράζω μαζί τους για όσα αποφασίζουν αυτοί που υποστηρίζεις.

Το να λες ότι υποστήριξα τη ΝΔ ενώ απλώς έκραξα ένα ράντομ τρολ του διαδικτύου με fake profile δεν ξέρω... μάλλον έχουμε χάσμα στην επικοινωνία.. άλματα λογικής διακρίνω

Quote from: Katarameno on January 15, 2021, 17:15:15 pm
είναι tweet άλλου απλά το ποστάρω για να δούμε τι λένε και άλλοι εκτός της γυάλας του thmmy

Τι λένε άλλοι; Ποιοι; Τα τρολς του twitter; Σοβαρά μιλάς; Τα fake accounts; Σε λίγο θα ποστάρουμε και comments από τις μαμάδες του FB...
Logged

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Odysseask
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**
Gender: Male
Posts: 88



View Profile
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #11 on: January 15, 2021, 18:48:17 pm »

Νομίζω ότι είναι πολύ απλοϊκή η εξήγηση για το ζήτημα των βιβλίων ότι απλά αποτελεί προϊόν του σάπιου Ελληνικού συστήματος μεταφορών και ότι το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό, αλλά όσον αφορά το θέμα της πρόσληψης αστυνομικού προσωπικού νομίζω αξίζει να αναφέρουμε και τις πρόσφατες δηλώσεις όχι κάποιου αριστερού, όχι κάποιου κομμουνιστή ή αναρχικού αλλά του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του Γιώργου Κύρτσου:

http://www.katiousa.gr/politika/kyrtsos-acab-ochi-alles-proslipseis-astynomikon-epistimones-chreiazomaste/
Logged

“It is difficult for me to imagine what 'personal liberty' is enjoyed by an unemployed person, who goes about hungry, and cannot find employment.

Real liberty can exist only where exploitation has been abolished, where there is no oppression of some by others, where there is no unemployment and poverty, where a man is not haunted by the fear of being tomorrow deprived of work, of home and of bread. Only in such a society is real, and not paper, personal and every other liberty possible.”
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος
******
Gender: Male
Posts: 5251


21/3/2023


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #12 on: January 15, 2021, 19:12:41 pm »

Quote from: Odysseask on January 15, 2021, 18:48:17 pm
Νομίζω ότι είναι πολύ απλοϊκή η εξήγηση για το ζήτημα των βιβλίων ότι απλά αποτελεί προϊόν του σάπιου Ελληνικού συστήματος μεταφορών και ότι το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό, αλλά όσον αφορά το θέμα της πρόσληψης αστυνομικού προσωπικού νομίζω αξίζει να αναφέρουμε και τις πρόσφατες δηλώσεις όχι κάποιου αριστερού, όχι κάποιου κομμουνιστή ή αναρχικού αλλά του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, του Γιώργου Κύρτσου:

http://www.katiousa.gr/politika/kyrtsos-acab-ochi-alles-proslipseis-astynomikon-epistimones-chreiazomaste/

Ποτέ δεν τοποθετήθηκα υπέρ οτιδήποτε έχει να κάνει με τη αστυνομία. Απλώς έθεσα έναν προβληματισμό στο άλμα λογικής σε ένα tweet ενώ fake account.

Btw πήρα τηλέφωνα σε εκδοτικούς και μεταφορικές για τα βιβλία μου που δεν ήρθαν και κάθε φορά τα είχε η μεταφορική και απλώς δεν τα έψαχναν. 2 μέρες μετά ήρθαν όλα μαζί και όχι ένα ένα όπως θα ήταν το λογικό.
Logged

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Katarameno
Διεστραμμένος
**********
Posts: 23576


Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯


View Profile WWW
Re: Δελτίο τύπου για τη σημερινή κινητοποίηση στο Υ.Μ&
« Reply #13 on: January 15, 2021, 22:38:42 pm »

Quote from: The Audacious AI on January 15, 2021, 17:53:24 pm
Γιατί γίνεσαι Καταραμένο σας αυτούς πους κράζεις;

Η αποστολή των βιβλίων έχει γίνει και έχει κολλήσει στις σάπιες Ελληνικές μεταφορικές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σαν κράτος αυτή την στιγμή έτσι όπως τα έχει φέρει η κατάσταση είναι να πας στην γωνία σου και να κλάψεις σε εμβρυική στάση. Υπάρχουν άπειρες παλέτες με βιβλία τα οποία κάθονται σε αποθήκες γιατί οι μεταφορικές δεν τα παραδίδουν αρκετά γρήγορα. Τι προτεραιότητα να βάλει το κράτος; Να κάνει ντου στις αποθήκες και να κάνει ντελίβερι βιβλία; Να ρίξει πρόστιμα σε μεταφορικές ή σε εκδοτικούς οίκους; Δεν ξέρω τι λένε τα συμβόλαιά τους. Δεν ξέρω καν τι μπορεί να πει το κράτος για αυτό.

Επίσης δεν είπα ότι είναι δικό σου το σχόλιο. Δεν έκραξα εσένα. Αυτόν που το έγραψε. Που κολλάει το ότι προσλαμβάνουν μπάτσους με το ότι τα βιβλία δεν έφτασαν στους φοιτητές. Ξοδεύεις πόρους ή προσωπικό το ποίο θα βοηθούσε στα βιβλία; Ξέρεις πως όχι. Είναι διαφορετικό τελείως το θέμα. Άλλο να ασκήσεις κριτική για την πανεπιστημιακή αστυνομία, και άλλο να πεις "ναι αλλά για τα βιβλία δεν κάνετε τίποτα". "Για την μαρφίν δεν μιλάτε". Αυτό είναι λαϊκιστικό πολιτικό σχόλιο. Πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Δηλαδή θες να πω ότι η ΝΔ είναι λαϊκιστές; Να πω τα αυτονόητα; Από την δημιουργία αυτού του κράτους όλα τα πολιτικά κόμματα ακολουθούν μια ρητορική λαϊκιστική με επιδόματα, προσλήψεις, χαζό αντιπολίτευση. Πολιτικοί του κώλου. Το ότι δεν βγαίνω κάθε μέρα να τους κράξω δεν σημαίνει πως συμφωνώ μαζί τους; Είδα ένα σχόλιο που το θεώρησα χαζό και το είπα. Τι θα δώσω αν βγω στο τόπικ σου για την ΝΔ με 200 σελίδες ποστ να πω κάτι που έχει ειπωθεί 1000 φορές;

Το να λες ότι υποστήριξα τη ΝΔ ενώ απλώς έκραξα ένα ράντομ τρολ του διαδικτύου με fake profile δεν ξέρω... μάλλον έχουμε χάσμα στην επικοινωνία.. άλματα λογικής διακρίνω

Τι λένε άλλοι; Ποιοι; Τα τρολς του twitter; Σοβαρά μιλάς; Τα fake accounts; Σε λίγο θα ποστάρουμε και comments από τις μαμάδες του FB...

Σοβαρά με αποκαλείς γκαιμπελίσκο και δεν έριξες μόνος σου στον ευατό σου 2 μέρες ban?

Σοβαρά δεν κατάλαβες οτι το tweet του τάδε που ούτε και εγώ τον ξέρω αναφέρεται και καυτηριάζει την επιλογή της κυβέρνησης τηε σχεδόν ναζιστικής ΝΔ του Μητσοτάκη να προσλάβει εν μέσω πανδημίας και πάνω από 5000 νεκρών
1000 αστυνομικούς ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1000 ΓΙΑΤΡΟΥΣ?


Και μου λες οτι "μάλλον έχουμε χάσμα στην επικοινωνία.. άλματα λογικής διακρίνω" ενώ δε μπορείς να καταλάβεις το νόημα ενός tweet και επειδή είσαι φοιτητής κόλλησες στο γιατί δε δόθηκαν τα βιβλία και στο αν φταίνε οι εταιρίες courier?
Ένα tweet πόσταρα. Δεν ήξερα οτι πρέπει να σου το εξηγήσω κιόλας μπας και το καταλάβεις.
Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Pages: [1] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...