• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:09:37 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 14:09:37 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 126
Total: 180
tzortzis
ioannisdamantis
mpournaz
mike1996
ggalamat
thomassamaras
alice
Nikos_313
giannopapas
JoHn!
georsoti
kraxtopoulos
glavdakis
billaraspap7
george14
valentini
gkg
johncow
zille
ddantono
genethalsss74
ioannisfa
gp6
iliaspapam
jh13
mariaxalk
manolitsis
Domnious
EiriniGeo
et7gr
kouf
faidonchatz
anna.ts
cpapadd
mikrosdia
vasilis saitis
nikolakys
Antigoni
vaggelisx
Antreas17
Vasilis Koudounis
Konstantinoy
George_RT
DimStyl
adamchatz
AcDimitri
tinidou
chatzisot
apapathe
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > 11/9/2006 - 5
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: 11/9/2006 - 5  (Read 6558 times)
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
11/9/2006 - 5
« on: September 11, 2006, 05:30:05 am »

(η αναφορά ξεκίνησε σε άλλα τόπικ αλλά είπα να γίνει μια πιο επίσημη καταγραφή, σε περίπτωση που χαθεί στην Στοά, το τόπικ, μέσα στα οφφ τόπικ)

11/9/2006
Τι κάνατε πριν 5 χρόνια?

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: 11/9/2006
« Reply #1 on: September 11, 2006, 05:31:43 am »

Θυμάμαι ένα μάθημα που έδινα 11 Σεπτεμβρίου. Εφαρμοσμένα Μαθηματικά.

Το έδινα απόγευμα και είχα πάει βιβλιοθήκη να διαβάσω.

Σε κάποια φάση η αδερφή μου, μου έστειλε μήνυμα να πάω σε κάποια τηλεόραση. Ένα αεροπλάνο είχε πέσει σε έναν ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης.

Μέχρι να κατέβω στο κυλικείο έλαβα και δεύτερο μήνυμα, για δεύτερο αεροπλάνο.

Δεν το έδωσα εκείνο το μάθημα. (το πέρασα την επόμενη φορά)

Εκείνο το απόγευμα ήταν απίστευτο...

Το σκηνικό στην βιβλιοθήκη ήταν παράξενο.

Ο κόσμος όλος είχε χαζέψει στην τηλεόραση. Οι περισσότεροι ήταν μονάχοι τους, οπότε σχημάτιζες αυτόματα πηγαδάκια με τους γύρω σου, με τους οποίους μιλούσες συνέχεια και αντάλασσες επιφωνήματα.

Η κάμερα ζουμάρισε στο κτήριο και μαύρες κουκίδες φαίνονταν να πέφτουν από τα φλεγόμενα κτήρια.

Σιωπή για λίγο.

Σε κάποια φάση εμφανίστηκε ένας τύπος, που τον περιμεναν κάποιοι από μπροστά. Αυτός άρχισε να χοροπηδάει όλος χαρά και να λεει ότι θα κάνει το βράδι παρτι στο σπίτι του.

Εμείς γελάγαμε. Κυρίως γιατί δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε. Μέσα στο κουτί δεν χωράει η όλη ιστορία.

Σιωπή για λίγο.Τα κτήρια άρχισαν να πέφτουν. Άκουσες χειροκροτήματα. Νομίζω και εγώ χειροκρότησα αν και τώρα θα ήθελα να μην είχα χειροκροτήσει. Το συναίσθημα όμως ότι τους άξιζε κάτι σκληρό πάνω στο κεφάλι τους ήταν τόσο έντονο.

Το κεφάλι ποιανού όμως?

Μετά από λίγο κουράστηκα από την ορθοστασία. Μια φίλη μου, μου είπε να πάω από το σπίτι της να το δούμε μαζί.

Πήγα εκεί και χαζεύαμε μαζί.

Σε λίγο πέρασε ένας άλλος φίλος που είχε ξυπνήσει πριν από λίγο. Του λέγαμε ότι είχε συμβεί και αυτός μας κοίταζε νυσταγμένα.

Του είπα, αυτό δεν είναι τρομοκρατία. Είναι πόλεμος.

Μου είπε ότι υπερβάλω.

byeeee
(Stalin)^2
Guest
Απ: 11/9/2006 - 5
« Reply #2 on: September 11, 2006, 05:38:02 am »

Λοιπόν, αν και ήμουν απ' αυτούς που το άρχισαν, ας μεταφέρω και εδώ τη μχλχκίχ μου:

Απόγευμα λοιπόν μαθεύτηκε η είδηση και γω ήμουν σπίτι και ρεμπέλιαζα. Ετοιμαζόμουν να πάω 3η γυμνασίου και λόγω νεαρού της ηλικίας με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός... Μου ζέσταινε το άιμα, πως το λένε!
Όταν φυσικά ξεκίνησε κι ο πόλεμος - για τα δήθεν αντίποινα - προς τους δήθεν ενόχους, τα πράγματα άλλαξαν...
Όταν δε άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα και αποδείξεις για το στήσιμο του όλου χτυπήματος, δεν μιλούσα πλέον για χαρά, αλλά για αηδία...

Ένας πόλεμος που άρχισε πολύ παλιά και θα συνεχίζεται για πάντα, εις τους αιώνας των αιώνων.

Και είναι πόλεμος, δεν είναι τρομοκρατία.
Δεν υπάρχει η έννοια της τρομοκρατίας
Megawatt
Guest
Re: 11/9/2006 - 5
« Reply #3 on: September 11, 2006, 06:42:10 am »

Εγώ θυμάμαι ότι διάβαζα για κάποιο μάθημα. Χτυπάει το τηλέφωνο και η αδερφή μου λέει στην μητέρα μου να ανοίξουμε την TV. Η μητέρα μου σοκαρίστηκε και άρχισε να κλαίει. Εγώ δεν κατάλαβα τί είχε γίνει και προπάντων δεν κατάλαβα πώς έγινε ένα τόσο τραγικό λάθος να πέσει αεροπλάνο πάνω σε ουρανοξύστη!

Ακριβώς πριν 5 μήνες, οι γονείς μου και οι 2 αδερφές μου ήταν στην ταράτσα του ενός από τους 2 πύργους. Αυτό και μόνο έφτανε για να καταλάβω το σοκ της μάνας μου.

Ειλικρινά, αν δεν δεις στην ζωή σου ουρανοξύστη, δεν μπορείς να διανοηθείς πώς γίνεται να πέσει ένα τέτοιο κτήριο! Οι ίδιες οι δυνάμεις που τον κρατάνε όρθιο, οι ίδιες αυτές τεράστιες-δυνάμεις νικήθηκαν και αυτό είναι που προκαλεί δέος.

Αφού πέρασε το σοκ "φαντάσου να γινόταν αυτό 5 μήνες πριν" , αρχίσαμε να βλέπουμε τον κόσμο να πέφτει από τα παράθυρα και αυτό ηταν το αποκορύφωμα.Εκεί νομίζω, κάθε άνθρωπος στον πλανήτη, τους λυπήθηκε εκείνη την μέρα και ας ήταν Αμερικάνοι  Shocked

Quote from: |eJuncky| on September 11, 2006, 05:38:02 am
Και είναι πόλεμος, δεν είναι τρομοκρατία.
Δεν υπάρχει η έννοια της τρομοκρατίας
Τρομοκρατία καλείται η "ασύμετρη απειλή".

Σε όλους τους  συμβατικούς πολέμους, υπάρχει το πεδίο μάχης (battle field) μέσα στο οποίο διεξάγεται ο πόλεμος. Παλιότερα,το πεδίο μάχης περιελάμβανε έναν τόπο έκτασης τετραγωνικών χιλιομέτρων και αυτό είχε να κάνει με την τεχνολογία των όπλων της κάθε εποχής. Όσο προχωράμε μπροστά στην τεχνολογία, τόσο τα όπλα γίνονται περισσότερο ακριβείας και άρα τόσο μικραίνει το πεδίο μάχης.
Με πιο απλά λόγια, ενώ παλιότερα για παράδειγμα για να γκρεμίσεις μία γέφυρα που είχε στρατηγική σημασία (πχ εμπόδιζε το πέρασμα των τανκς του εχθρού) αράδειαζες βόμβες σε εκείνη την περιοχή και όποιον πάρει ο χάρος κυριολεκτικά, όσο προχωράει η τεχνολογία, τόσο τα όπλα γίνονται πιο ακριβή και άρα για το παράδειγμά μας, τώρα εκτοξεύεις πύραυλο από απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων και αυτός βρίσκει τον στόχο του-με σφάλμα μερικών εκατοστών, χωρίς να "χτυπηθούν" αθώοι-άμαχοι -πολίτες.
Σε έναν συμβατικό πόλεμο το πεδίο μάχης και η διεξαγωγή μιας πολεμικής επιχείρησης έχουν λίγο πολύ γνωστωποιηθεί πιο πριν και στις 2 πλευρές, βέβαια όχι με πολύ μεγάλη ακρίβεια προκειμένου να υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού. Το νόημα μιας πολεμικής επιχείρησης είναι ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάποιος ΑΝΣΚ (αντικειμενικός σκοπός) (πχ η καταστροφή της γέφυρας που ανέφερα πιο πάνω)
Τρομοκρατία είναι η διεξαγωγή μιας πολεμικής επιχείρησης, χωρίς προκαθορισμένο τόπο και χρόνο και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ χωρίς κάποιον ΑΝΣΚ. Αυτό θα πει ασσύμετρη απειλή. Συνήθως, ο ΑΝΣΚ είναι έμμεσος και σκοπεύει στην εκπλήρωση κάποιων απαιτήσεων μέσω του τρόμου που δημιουργεί συτή η ίδια η ασσύμετρη απειλή.

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το πεδίο μάχης είνα ΟΛΟΣ ο πλανήτης! Και είναι κάθε μέρα μια μέρα αβεβαιότητας. Βγαίνεις για καφέ και πρέπει να είσαι με την σκέψη ότι μπορεί να γίνει κάποιο χτύπημα. Πας στο σινεμά και σου λένε ότι πρέπει να ξέρεις από πριν σε πόσα καθίσματα περίπου βρίσκεται η έξοδος διαφυγής, ώστε να μπορείς να τη βρεις με κλειστά τα μάτια όταν θα γίνει ένα ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα..κλπ...κλπ

Άρα, απο την 11η Σεπτεμβρίου και μετά έχουμε πάψει κατα κάποιο τρόπο να είμαστε ελεύθεροι...
« Last Edit: September 11, 2006, 18:34:32 pm by apostolos1986 » Logged
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #4 on: September 11, 2006, 08:16:06 am »

Εγώ ετοιμαζόμουν να πάω κάπου. Δεν θυμάμαι καλά. Βάζω τα παπούτσια μου και λίγο πριν βγω βλέπω τυχαία στην ανοιχτή τηλεόραση όπου έβλεπε η μάνα μου και η αδερφή μου δυο ουρανοξύστες να φλέγονται!

Στην αρχή φυσικά νόμισα ότι ήταν τραγικό ατύχημα. Άλλωστε ούτε οι δημοσιογράφοι δεν ξέραν τι λέγαν τότε.

Μετά κάθισα και άκουσα λίγο τι είχε συμβεί! Ε τότε κατάλαβα πως δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν ατύχημα.

Μέσα μου το ψιλοχάρηκα γιατί κάποιος έπρεπε να δείξει στους αμερικάνους ότι δεν είναι μόνοι τους στον κόσμο. Φυσικά ποτέ δεν μ'αρέσει να πεθαίνουν αθώοι...

Τα αυτιά μου έπεσαν όταν είδα το Fahrenheit 9/11! Αν δεν το έχετε δει, δείτε το! Εκεί είναι που λες "ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?????!!!!!"!

Πρόσφατα είχε και μια άκρως αποκαλυπτική έρευνα στην ΕΤ1 που αποδεικνύει πως οι αμερικάνοι ήξεραν και επίσης δείχνει πως και γιατί ο αμερικανικός αμυντικός μηχανισμός αδράνισε εγκληματικά...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Nessa
Guest
« Reply #5 on: September 11, 2006, 09:55:58 am »

Εγώ ήμουνα σπίτι μου και το είδα στην τηλεόραση μαζί με τους γονείς μου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι ατύχημα, αλλά όταν είδα και το δεύτερο αεροπλάνο να πέφτει κατάλαβα ότι κάτι άλλο συνέβαινε. Προς στιγμήν στενοχωρήθηκα, με θυμάμαι όμως λίγο αργότερα να σχολιάζω: "Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις ρημάξει τόσα κράτη στον πλανήτη..." Ήθελα να πιστεύω ότι η επίθεση σχεδιάστηκε από Σέρβους για αντίποινα. Μέσα στο μυαλό μου τότε (ήμουν μικρούλα κι άμαθη Embarrassed) αυτό μου φαινόταν σωστό.
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #6 on: September 11, 2006, 10:50:20 am »

είχε σουπερ μπαλα,επαιζε ο παναθηναικος το βραδυ.
εδειχνε μια συνεντευξη του ιωαννιδη νομιζω που μιλουσε για το επομενο παιχνιδι του ολυμπιακου,οταν εγινε το εκτακτο για το πρωτο αεροπλανο-ηταν 3.45 νομιζω.
επι ενα τεταρτο εδειχνε πλανα,μεχρι πυο τελικα επανηλθε στη σουπερ μπαλα.το γυρισα σε ολα ,μα ολα τα καναλια,και ειχαν επανελθει στο πραγραμμα τους,εκτος απο τη ΝΕΤ.μια και δεν ενεδιαφερομουν πλεον σηκωθηκα και πηγα να κλεισω την τηλεοραση.το ειχα στη Νετ και ειχα αγγιξει το χερι μου πανω στο ON/OFF,....

οταν επεσε και το 2ο αεροπλανο.το ειδα live.

κι εκει αρχισαν ολα.
« Last Edit: September 11, 2006, 16:30:45 pm by emmanuel » Logged

tu/e
aliakmwn
Guest
« Reply #7 on: September 11, 2006, 11:22:03 am »

Για το ιδιο το γεγονος: Ουτε χαρα, ουτε λυπη.
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο το βομβαρδισμενο σχολειο της Σερβιας, απο το βομβαρδισμενο νοσοκομειο του Ιρακ.
Daphnekasgr
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Αφού η ψυχή μου είναι στους ηλεκτρολόγους!

View Profile
« Reply #8 on: September 11, 2006, 12:51:51 pm »

Εκείνη τη μέρα...μεσημεράκι...αφού είχαμε φάει οι γονείς μου είχαν ξαπλώσει,ο αδερφός μου δε θυμάμαι που ήταν (που ήσουν εσύ αλήθεια ρε?) και είχαν τελειώσει οι ειδήσεις. Έβλεπα στο μέγκα μια σειρά που είχε μετά..όταν διακόπηκε το πρόγραμμα για να πουν κάτι έκτεκτο...
Και τότε το είδα...ένα πύργος μες τις φλόγες...ο κόσμος έντρομος...κοίταζα και δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε..μετά είπαν για αεροπλάνο που έπεσε...σκέφτηκα "πως είναι δυνατόν?!!!"  Άκουγα διάφορα που λέγανε εκεί...έβλεπα εικόνες φρίκης... και μετά.......... το δεύτερο αεροπλάνο...μπροστά στα μάτια μας!!! μπροστά στα μάτια μιας 13χρονης... Ποιοι Αμερικανοί και τι είχαν κάνει...εκείνη τη στιγμή μιλούσε η ανθρωπιά...άρχισα να κλαίω...το θυμάμαι καλά...φοβήθηκα...αηδίασα...δε ξέρω.....ένα κενό...το έκτεκτο δελτίο εκείνη τη μέρα κράτησε σχεδόν ως το βράδυ...σε όλα τα κανάλια το ίδιο...οι ίδιες σκηνές...ξανά και ξανά το 2ο αεροπλάνο να πέφτει με ακρίβεια στον 2ο πύργο...

Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο.......

Κοιμάμαι ακόμα με τον αρκούδο μου...

Κοντά μου πάντα θα υποφέρεις..
σου το χα πει ένα πρωί βροχερό..
(Stalin)^2
Guest
« Reply #9 on: September 11, 2006, 13:01:46 pm »

Quote from: aliakmwn on September 11, 2006, 11:22:03 am
Για το ιδιο το γεγονος: Ουτε χαρα, ουτε λυπη.
Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο απο το βομβαρδισμενο σχολειο της Σερβιας, απο το βομβαρδισμενο νοσοκομειο του Ιρακ.

Κατά τη γνώμη μου είναι τελείως διαφορετικό.
Ουσιαστικά το χτύπημα της 11/9 το εκτέλεσαν οι ίδιοι οι αμερικάνοι για πολυ πολύ συγκεκριμένους σκοπούς. μην λέμε τα ίδια και κουράζουμε...
Νομίζω πως οι βομβαρδισμοί που ανέφερες δεν σχετίζονται με το γεγονός. Φυσικά αυτή είναι η γνώμη μου...

(Αλλά μπορώ και να την αλλάξω αν μου ζητηθεί ευγενικά και από σοβαρό συνδικαλιστή μόνον!)
« Last Edit: September 11, 2006, 13:05:16 pm by |eJuncky| » Logged
nec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #10 on: September 11, 2006, 13:30:53 pm »

Κ γω εκεινο το απογευμα εδινα μαθημα..Ίσως έδινα κ γω τα εφαρμοσμένα!Πάντως το έμαθα αφού βγήκα έξω από την εξέταση στο λεωφορείο για το σπίτι...Φυσικά μετά ήμουν με τις ώρες κολλημένος στο γυαλι της τηλερασης γιατι κανα 2χρόνια πριν το συμβάν είχα ανέβει στους δίδυμους...Αντε να μου περάσει τότε από το μυαλό τι θα επακολουθούσε..... Huh Sad confused

Πέρα από αυτό τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα...Από τη μια """""""""χάρηκα""""""""(εντός πολλώωων εισαγωγικών), γιατι μου την είχαν σπάσει οι Αμερικανοι που κ καλά θεωρούνταν ανικητοι κ απρόσβλητοι από οτιδήποτε κ υπεράνω των άλλων λαών, αλλα από την άλλη στενοχωρέθηκα περισσότερο επειδή την πλήρωσαν αθώοι πολίτες, στη θέση των οποίων θα μπορουσε να είναι ο καθένας μας...Ίσως κ γω αν η φάση γίνοταν κανα 2 χρόνια νωρίτερα...
Nosferatu
Guest
Re: Απ: 11/9/2006 - 5
« Reply #11 on: September 11, 2006, 13:54:54 pm »

Quote from: aliakmwn on September 11, 2006, 11:13:06 am
- Ειναι τυχαιο που ο τριτος ξαδερφος του μπατζανακη της ανηψιας του γκομενου μιας θειας ενος απο τους πορτιερηδες στο WTC επαθε διαρροια (χεζω > χεζω πολλα > χεζω πολλα κι αναστεναζω > χεζω πολλα και κανω αχ! > χεζ' πολλα αχ > χεζμπολαχ!!!!) το πρωι της 11ης Σεπτεμβρη, απο δηλητηριασμενο κοτοπουλο (πουλερικο, φτερα, πεταει > αεροπλανο!) εισαγωγης απο το Αφγανισταν??? Εεεεεεεεε??????? Ειναι τυχαιο??????????

- Ειναι τυχαιο το οτι ο μεγαλεμπορος οπλων Τζορτζ Γκανμπιγκσελλερ, το προηγουμενο βραδυ σε παρτυ με φιλους του μεγαλεμπορους κοκαϊνης κερδισε στα χαρτια 9.110.000 δολλαρια (9,11 εκατομμυρια δολλαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!) απο τον αρχηγο ενος Κολομβιανου καρτελ, ονοματι Ρουφάος Κοκαϊνος Μαστουριαμέντε, και οταν ο Ρουφάος του ειπε "θα τα ξαναπαρω πισω ρε!!!" απαντησε "ναι καλα, στα ονειρα σου μονο, οταν θα πεσουν οι διδυμοι πυργοι" ???????? Εεεεεεεε??????? Ειναι τυχαιο??????????????

- Και τελος............
Η "αμεση δραση", το αντιστοιχο 100 δηλαδη των ΗΠΑ καλειται απο τον αριθμο... 911!!!!!!!!!!!!!!!! 911!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?????????????????????????
lol
Καλλισθένης
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

I'm not insane! My mother had me tested

View Profile WWW
« Reply #12 on: September 11, 2006, 14:25:14 pm »

Στις 11/09/2001 έκανα το πρώτο μου μάθημα σε φοιτητικό φροντιστήριο για τις κατατακτήριες εξετάσεις που θα έγραφα για το ΤΗΜΜΥ στα τέλη του Ιανουαρίου 2002.

Η ύλη των εξετάσεων μπορώ να πω ότι από την πρώτη στιγμή φαινόταν "τρομοκρατική"  Cheesy Cheesy Cheesy

Κ.Ι.Σ.

Σούλααααα!!! Τα λέμε!!!
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #13 on: September 11, 2006, 14:43:27 pm »

Να καταθέσω και την δικιά μου ιστορία.....

Ήμουν στην Αθήνα. Μόλις είχα γυρίσει από την Πάρο, όπου ήμουν διακοπές με τις φίλες μου. ήταν οι πρώτες που κάναμε χωρίς γονείς καθώς σε λίγες μέρες θα γινόμασταν και εμείς Φοιτήτριες Wink
Μέναμε στο σπίτι της αδερφής μιας από τις φίλες μου (επίσης ηλεκτρολόγου) και γενικώς υπήρχε ένα απίστευτο κλίμα ευφορίας, καθώς είχαμε αρχίσει να γευόμαστε τα καλά της φοιτητικής ζωής και προσβλέπαμε και στο μέλλον.

Έτσι όπως ήμασταν παρέα, λέω να ανοίξω την τηλεόραση......
Ήταν στο σημείο όπου είχαν πέσει και τα δύο αεροπλάνα, φλέγονταν και οι δύο πύργοι και γκρι συννεφα καπνού είχαν γεμίσει τον τόπο. Απίστευτη εικόνα!!
Νόμισα ότι ήταν κάτι τεχνητό, ταινία ή δεν ξέρω και γω τι. Γυρίζω στα κανάλια, και παντού το ίδο.....
Η κάμερα ζουμάρει στους ανθρώπους που πηδούσαν απ' τα κτίρια. Συγκλονιστήκαμε.
Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι κάτι τέτοιο μπορούσε ποτέ να συμβεί στην καρδιά της N.Y......

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #14 on: September 11, 2006, 17:30:42 pm »

Το λινκ το τράβηξες από ένα σάιτ που δεν επιτρέπει να του τραβάς ή να του πέρνεις φωτογραφίες...

κάποιος μοντ ας διαγράψει το λινκ από τα ποστ του Μέγκαβαττ...

byeeee
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: