• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:45:54 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 00:45:54 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 120
Total: 168
rikos4
kalantzopoulos
chriskazakos
Captain
geftihiakos
Papalamprous humor
Mr Watson
Ma8hths Indou
mitsos753905
apos34
aurora
pdiamantis
eleftheria
kofius
antreassv
_Stef
estoimea
Giannis Masterio
tasos gourd
faidonchatz
spoun
aafroditi
kostas1507
unreasonable
Thanoskask
vasilis saitis
Stelios Leivas
soktas
Billyskotsikas
stephystam
nikosmonov
qwertyuiop
sterxz
eli_k
Le ece
coyg
mayia psarikoglou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Koκκινο Topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 159 Go Down Print
Author Topic: Koκκινο Topic  (Read 187405 times)
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
Re: Koκκινο Topic
« Reply #675 on: September 20, 2008, 14:14:52 pm »

Δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο...Όλα είναι σχετικά...Αν πεις σε κάποιον άλλο ότι κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή μπορεί να σε θεωρήσει προβληματικό και καθυστερημένο...Ο καθένας ξοδεύει τον ελεύερο χρόνο του εκεί που τον γεμίζει...Πάντως μην ξαναπείς ότι θεωρείσαι ποδοσφαιρόφιλος επειδή παίζεις Pro και FM(εκτός αν μάλλον κάνεις πλάκα οπότε οκ...). Εγώ π.χ. είμαι αστοιχείωτος πάνω στους υπολογιστές και βρίσκω ελάχιστο ενδιαφέρον πάνω σε αυτούς..Αυτό δε μου δίνει το δικαίωμα να θεωρώ psycho όσους ασχολούνται όλη μέρα με αυτούς αν και όπως είπα και πριν το ποδόσφαιρο για μένα και για πολλούς άλλους είναι το σημαντικότερο δευτερεύον πράγμα στην καθημερινότητά μας...

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #676 on: September 20, 2008, 14:20:04 pm »

Μόνο που δε λατρεύω το PC μου.. το χρησιμοποιώ συμπληρωματικά ως μέσο για να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου.

Αυτό που είπα για το Pro και το FM ήταν μπηχτή προς.. την πλειοψηφία των οπαδών που η κοντινότερη προσωπική σχέση που έχει με τη μπάλα είναι.. αυτά.

Anyway, το θέμα έχει λήξει.. μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #677 on: September 20, 2008, 15:21:32 pm »

Quote from: thrilikos on September 19, 2008, 19:56:23 pm
Το αν εσύ είσαι κουλτουριάρης, άνθρωπος ανώτερος επιπέδου και με ανοιχτό μυαλό ουδόλως με ενδιαφέρει και κράτα το για την πάρτη σου και για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι...

Άμα κάνω 2 σβούρες θα σε ενδιαφέρει?

Σε παρακαλώ, πες μου ότι θα σε ενδιαφέρει...

Αλλά αν δε σέβεσαι ότι για τις ομάδες και συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό υπάρχουν άτομα που έχουν δώσει το αίμα τους χάνοντας με τραγικό τρόπο τις ζωές τους, άλλοι πολύ πριν γεννηθείς έχουν εκτελεστεί ζητώντας ως τελευταία επιθυμία να φορέσουν τη φανέλα του και άλλα παιδιά σήμερα για πολλούς και διαφόρους λόγους έχουν κάνει την ομάδα καθημερινή προσωπική τους ασχολία, πίστεψε με είσαι πολύ μικρός για να το κάνεις...

Δεν νίωθω καμία ανάγκη να αποδώσω κανένα σεβασμό σε κανένα ανεγκέφαλο γκαζοτενεκέ, εκτός και αν η απόδοση σεβασμού είναι συνάρτηση του κατά πόσο αδικήθηκε από την φύση ή/και την κοινωνία. Ίσως τότε, άλλωστε ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άτομα με νοητικές αναπηρίες, και χρίζουν βοήθειας. Σεβασμού, δύσκολα.

Και ανάλυσε μου λίγο τη λογική (?) σου, οποιοσδήποτε ασχολείται ένθερμα με οτιδήποτε, χρίζει σεβασμού? Είσαι σοβαρός? Αυτά λες στον εαυτό σου μπας και γεμίσει το κενό στο κεφάλι σου? Και ζητάς από τους άλλους να μη σε κρίνουν γιατί ακριβώς? Έχεις καταπιεσμένες ενοχές και δεν θες να επαναφέρονται ή ζεις μόνος σου στον κόσμο? Σκέφτηκες το γεγονός ότι εσύ δεν θες να κρίνεις (αλλά φυσικά και το κάνεις, όπως όλοι μας φυσικά) σου δημιουργεί αυτήν ακριβώς την αδυναμία λογικής? Δεν κρίνω, για να μην κριθώ, και άρα μπορώ να κάνω ότι μαλακία θέλω, χωρίς να μου πει κανείς τίποτα και διαολοστέλνοντας τον αν μου πει, ακόμα και αν είναι ο εαυτός μου. Πάνω-κάτω.

Μπορείς να εκφράσεις τη διαφωνία σου αλλά όχι να ειρωνεύεσαι και να γελοιοποιείς το αίμα, τον ιδρώτα και την καψούρα κάποιου...Αν για σένα το να είσαι αγνός οπαδός είναι μια γελοιότητα,για κάποιους άλλους είναι ένα ιδανικό ζωής...(και είμαι σίγουρος ότι μπροστά τους δε θα είχες την ίδια εφευρετικότητα γελοιότητας)

Δεν είναι διαφωνία, είναι απαξίωση γι' αυτό το καρκίνωμα του αθλητισμού, που όσο πιο γρήγορα αποκοπεί από το παρακμάζων σώμα, τόσο το καλύτερο. Και γουστάρω το συνολικό πνεύμα στις απαντήσεις σου σε όλο το topic, υποθέτοντας ότι όποιος κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο θα πρέπει να είναι κανένα καχεκτικό ασπόνδυλο που μόνο κουμπιά ξέρει να πατάει. Δεν θα περιαυτολογήσω γιατί καμία ανάγκη επί τούτου δεν νιώθω απέναντι σου, και σε διαβεβαιώνω ότι η εφευρετικότητα μου θα παραμείνει η ίδια.

Εκτός και αν είναι χιλιάδες, εκεί θα πάρουμε το μπούλο.

pay close attention
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #678 on: September 20, 2008, 16:36:20 pm »

Quote from: Furious Angel on September 20, 2008, 14:06:32 pm
Οπαδοί του Pro Evolution Soccer και του F.M...
Γιατι ρε τι κακο εχει το pro και το manager? Wink  8)
Quote from: Furious Angel on September 20, 2008, 14:06:32 pm
..και πάμε για μια μπαλίτσα δούμε τί πουλιά πιάνουμε.. Smiley
Aντε να κανονισουμε κανενα Σαβ/κο να ξεσκασουμε και λιγο Wink

Και χαλαρωστε λίγο...
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #679 on: September 20, 2008, 22:26:43 pm »

Αν είσαι σίγουρος Εx-Mechanus ότι μπορείς άνετα όπως κάνεις μπροστά από τον υπολογιστή σου να αποκαλέσεις κάποιον οπαδό μιας ομάδας γκαζοτενεκέ, θα ήθελα πολύ να το δω από κοντά...Πίστεψε με θα έχει πολύ γέλιο...Και μ' αρέσει ο τρόπος που εκδηλώνεις το ψευτοεπίπεδο σου και τη συγκροτημένη λογική σου...Έχεις να φας διανοητή του υπολογιστή καρπαζιά αν τα πεις αυτά και παραέξω face to face που ούτε έχεις φανταστεί...

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #680 on: September 21, 2008, 12:43:37 pm »

Κάτι ματς σαν το σημερινό με τον Πανσερραϊκό είναι που κρύβουν τους μεγάλους κινδύνους..Επίσης, παραδοσιακά μια νεοφώτιστη ομάδα κάθε χρόνο παίρνει ισοπαλία μέσα στο Καραϊσκάκη...Αν δεν το καθαρίσει εύκολα και από την αρχή το ματς τότε δύσκολα τα πράγματα...Και μη γίνει πάλι το λάθος και χάσουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο μην κάνοντας τίποτα...

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #681 on: September 21, 2008, 13:56:04 pm »

Quote from: thrilikos on September 20, 2008, 22:26:43 pm
Αν είσαι σίγουρος Εx-Mechanus ότι μπορείς άνετα όπως κάνεις μπροστά από τον υπολογιστή σου να αποκαλέσεις κάποιον οπαδό μιας ομάδας γκαζοτενεκέ, θα ήθελα πολύ να το δω από κοντά...Πίστεψε με θα έχει πολύ γέλιο...Και μ' αρέσει ο τρόπος που εκδηλώνεις το ψευτοεπίπεδο σου και τη συγκροτημένη λογική σου...Έχεις να φας διανοητή του υπολογιστή καρπαζιά αν τα πεις αυτά και παραέξω face to face που ούτε έχεις φανταστεί...

Είμαι απόλυτρα σίγουρος.

Βέβαια, εν αντιθέσει με εσένα, το επίπεδο επιχειρηματολογίας που βασίζεται στον φόβο πρόκλησης σωματικής βίας, το έχω ξεπεράσει χρόνια τώρα. Για δες λίγο τι πήγε λάθος με την παρτάρα σου.

Όσο για το άλλο, στο ξαναλέω, και θα προσπαθήσω λίγο ακόμα μην με παρασύρεις στο δικό σου επίπεδο, κάνεις πολλές υποθέσεις. Κράτα μια πισινή, μπορεί να είσαι εσύ στην μεριά που εισπράττει.

Γέμισαμε κουραδόμαγκες που δεν μπορούν να αθρώσουν λόγο.

pay close attention
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #682 on: September 21, 2008, 14:05:36 pm »

Η διαφορά με σένα είναι ότι δεν προκαλώ και δεν χαρακτηρίζω άτομα που δεν γνωρίζω...Ούτε σε απείλησα ούτε σε εκφόβισα με κάτι...Θέλω απλά να δω αν αυτό το πομπώδες ύφος με τους βαρυσήμαντους χαρακτηρισμούς που κάνεις μπορείς να το αρθρώσεις και face to face και όχι μόνο μπροστά από το πληκτρολόγιο σου...Αν ο λόγος που μπορείς να αρθρώσεις περιέχει χαρακτηρισμούς και επιχειρηματολογία δαπέδου τότε παλικάρι μου ασχολήσου με τις μνήμες ram και το cpu και μην μπαίνεις σε μονοπάτια που δεν τα γνωρίζεις...Αυτά και καλή σου μέρα...

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #683 on: September 21, 2008, 14:24:06 pm »

Quote from: thrilikos on September 21, 2008, 14:05:36 pm
Η διαφορά με σένα είναι ότι δεν προκαλώ και δεν χαρακτηρίζω άτομα που δεν γνωρίζω...Ούτε σε απείλησα ούτε σε εκφόβισα με κάτι...Θέλω απλά να δω αν αυτό το πομπώδες ύφος με τους βαρυσήμαντους χαρακτηρισμούς που κάνεις μπορείς να το αρθρώσεις και face to face και όχι μόνο μπροστά από το πληκτρολόγιο σου...Αν ο λόγος που μπορείς να αρθρώσεις περιέχει χαρακτηρισμούς και επιχειρηματολογία δαπέδου τότε παλικάρι μου ασχολήσου με τις μνήμες ram και το cpu και μην μπαίνεις σε μονοπάτια που δεν τα γνωρίζεις...Αυτά και καλή σου μέρα...

Kαι εγώ προκαλώ και χαρακτηρίζω άτομα που δεν γνωρίζω, θες να μου πεις ότι κάτι είναι λάθος με αυτό, και ότι η σωστή θέση είναι να μην το κάνει κάποιος? Ορίστε, εσύ ευαγγελίστηκες επιχειρηματολογία, απόδειξε το μου. Γιατί αν στοιχειωδώς γνωρίζεις ανάγνωση, σε όλες τις παραπάνω απαντήσεις μου, θα έβλεπες παραπέρα από τους "βαρυσήμαντους" χαρακτηρισμούς και δεν θα κολλούσες εκεί σαν γνήσιος εύθικτος θερμοκέφαλος, και επίσης ότι υποστήριξα ικανά την παραπάνω θέση.

Επειδή τα μονοπάτια αυτά τα απορρίπτω δεν σημαίνει ότι δεν τα γνωρίζω, και επειδή εσύ τα γνωρίζεις, δεν σημαίνει ότι τα περπατάς κι' όλας.

Πάλι αρχίσες τις υποθέσεις, εγώ τουλάχιστον βασίζω τους χαρακτηρισμούς και τις προσβολές σε αυτά που μου δείχνει ο άλλος, δεν υποθέτω. Ίσως όταν καταφέρεις να ξεπεράσεις το πλήγμα που κατάφερε στην κοινωνικοποίηση σου ο οπαδισμός, μπορέσεις να "συμμετέχεις" διαδραστικά σε μια κουβέντα, και να διαβάζεις αυτά που γράφονται χωρίς να νοιώθεις πηγαία την ανάγκη να τα απορρίψεις αν σε ενοχλούν.

pay close attention
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #684 on: September 21, 2008, 14:49:08 pm »

1. Δε σου ζήτησα να αλλάξεις τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς σου, απλά επειδή όπως αυθαίρετα λες είσαι πιο κοινωνικοποιημένος από μένα σου ζήτησα να τους κάνεις και έξω από το forum...
2. Η άποψη σου θα είχε κάποια σημασία αν γνώριζες έστω και τα στοιχειώδη...Πόσες φορές έχεις πάει στη ζωή σου σε γήπεδο; Οι ομάδες δεν είναι απλά ποδόσφαιρο,έχουν μια ιδεολογία από πίσω τους..Αν έχω καταλάβει σωστά από άλλα posts μάλλον είσαι ΠΑΟΚ..Δεν ξέρω αν είσαι μικρασιατικής καταγωγής αλλά για πολλούς φίλους μου ΠΑΟΚτσηδες ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά ο Δικέφαλος Αετός, η Πόλη κλπ.Ξέρεις πόσες αιμοδοσίες έχουν διοργανωθεί από συνδέσμους οργανωμένων οπαδών για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας;
3. Το γήπεδο ειδικά όταν έχεις μάθει να πηγαίνεις από μικρός, πρώτα με τον πατέρα σου και μετά μόνος σου είναι το πρώτο μεγάλο βήμα κοινωνικοποίησης(μετά το σχολείο φυσικά) στη ζωή ενός ανθρώπου καθώς αντιμετωπίζει συμπεριφορές και καταστάσεις που βλέπει για πρώτη φορά στα μάτια του...
4. Η οπαδική τρέλα, έννοια μάλλον άγνωστη σε σένα, είναι τα πρώτα ψείγματα επαναστατικότητας ενός εφήβου κι ενός νέου γενικότερα, που δε νιώθει το έρεισμα να ασχοληθεί με τη σαπίλα της πολιτικής ζωής...Όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το χώρο θα ακούσεις να σου λένε για αξέχαστες εκδρομές, κερκίδες κλπ.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ένας οπαδός δεν είναι και πολιτικοποιημένος...Βέβαια τα τελευταία χρόνια η κοινωνικοποίηση πολλών γίνεται μέσα από υπολογιστές, internet cafe κλπ... στα οποία δηλώνω παντελώς άσχετος...

(Stalin)^2
Guest
« Reply #685 on: September 21, 2008, 14:55:40 pm »

Quote from: thrilikos on September 21, 2008, 14:49:08 pm

2.[...]Ξέρεις πόσες αιμοδοσίες έχουν διοργανωθεί από συνδέσμους οργανωμένων οπαδών για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας;[...]

Σόρρυ για το όφφ, αλλά γάματα αν είναι να πάρεις το αίμα των οργανωμένων για να βοηθήσεις συνανθρώπους σου... Τα μισά είναι ζάκια και τα άλλα μισά γεμάτοι...
Στον Ηρακλή δεν τα κάνουμε αυτά γιατί έχουμε συνείδηση και δεν θέλουμε να χαθούν αθώες ψυχές άδικα... Cheesy
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #686 on: September 21, 2008, 15:59:58 pm »

Quote from: thrilikos on September 21, 2008, 14:49:08 pm
1. Δε σου ζήτησα να αλλάξεις τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς σου, απλά επειδή όπως αυθαίρετα λες είσαι πιο κοινωνικοποιημένος από μένα σου ζήτησα να τους κάνεις και έξω από το forum...
2. Η άποψη σου θα είχε κάποια σημασία αν γνώριζες έστω και τα στοιχειώδη...Πόσες φορές έχεις πάει στη ζωή σου σε γήπεδο; Οι ομάδες δεν είναι απλά ποδόσφαιρο,έχουν μια ιδεολογία από πίσω τους..Αν έχω καταλάβει σωστά από άλλα posts μάλλον είσαι ΠΑΟΚ..Δεν ξέρω αν είσαι μικρασιατικής καταγωγής αλλά για πολλούς φίλους μου ΠΑΟΚτσηδες ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά ο Δικέφαλος Αετός, η Πόλη κλπ.Ξέρεις πόσες αιμοδοσίες έχουν διοργανωθεί από συνδέσμους οργανωμένων οπαδών για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας;
3. Το γήπεδο ειδικά όταν έχεις μάθει να πηγαίνεις από μικρός, πρώτα με τον πατέρα σου και μετά μόνος σου είναι το πρώτο μεγάλο βήμα κοινωνικοποίησης(μετά το σχολείο φυσικά) στη ζωή ενός ανθρώπου καθώς αντιμετωπίζει συμπεριφορές και καταστάσεις που βλέπει για πρώτη φορά στα μάτια του...
4. Η οπαδική τρέλα, έννοια μάλλον άγνωστη σε σένα, είναι τα πρώτα ψείγματα επαναστατικότητας ενός εφήβου κι ενός νέου γενικότερα, που δε νιώθει το έρεισμα να ασχοληθεί με τη σαπίλα της πολιτικής ζωής...Όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το χώρο θα ακούσεις να σου λένε για αξέχαστες εκδρομές, κερκίδες κλπ.Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι ένας οπαδός δεν είναι και πολιτικοποιημένος...Βέβαια τα τελευταία χρόνια η κοινωνικοποίηση πολλών γίνεται μέσα από υπολογιστές, internet cafe κλπ... στα οποία δηλώνω παντελώς άσχετος...

1. Δεν διαβάζεις αυτά που λέω, δεν είπα ότι είμαι πιο κοινωνικοποιημένος από εσένα, κοινωνικα συνειδητοποιημένος ενδέχεται. Είπα ότι η κοινωνικοποίηση σου δέχθηκε πλήγμα, καθώς δεν προχώρησε και κόλλησε στο γήπεδο.

2. Γνωρίζω παραπάνω από τα στοιχειώδη, η άποψη μου έχει τη σημασία που της δίνω. Γήπεδο μικρότερος πήγαινα αρκετά συχνά, κοινώς παθαίνοντας μαθαίνεις. Σε αυτή (περίπου) τη θέση ήμουν και εγώ, στην μετέπειτα εξέλιξη την οποία αποδέχθηκα κατάλαβα τι μαλακίες έκανα. Το να ιδεολογικοποιείς τις ομάδες είναι κάτι αναμενόμενο, αν έχεις μεγαλώσει έτσι (εγώ το επέλεξα, δεν με μεγάλωσαν έτσι), αλλά εξακολουθεί να είναι τραγικό, όταν ωριμάσεις και δεις για τι επιδερμικά πράγματα ενδιαφερόσουν. Αρειανός ήμουν και είμαι, οργανώθηκα και στη 3 και στην 1 (μέχρι ενός σημείου βέβαια, κυρίως λόγω της παρέας, για εισιτήρια απ' τους συνδέσμους και καμιά αποστολή). Για τις αιμοδοσίες και τα λοιπά που λές, ενδέχεται μερικώς να υπάρχει κοινωνική προσφόρα (εγώ το απορρίπτω αυτό), αλλά αυτό που σίγουρα δεν υπάρχει είναι προσφορά στην εξέλιξη του ατόμου, σαν τα πρόβατα σας έχουν να μαλώνετε για μαλακίες, μόνο και μόνο για να βγάζετε την κούραση και την απογοήτευση της καθημερινότητας που προκαλείται από τις άθλιες συνθήκες ζωής και εργασίας. Αυτό είναι ο οπαδισμός σήμερα, εξαθλίωση, και όσο πιο γρήγορα το καταλάβει κάποιος, τόσο το καλύτερο.

3. Δεν υποστηρίζω το να μην πηγαίνεις γήπεδο, άλλωστε γνωρίζω πολύ καλά την αίσθηση του να πάλλεσαι με τόσες χιλιάδες άλλα άτομα. Με βάση κάτι κοινό θεωρητικά, αλλά πρακτικά τίποτα. Υποστηρίζω το όμως ότι το να το ανάγεις σε κάτι σημαντικό και να αφιερώνεις τη ζωή σου σε αυτό, είναι μέγιστη μαλακία (ό,τι μπορεί να λέει αυτό για σένα). Κοινωνικοποίηση μπορεί να είναι όπως λες, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και επιθυμιτή κοινωνικοποίηση.

4. Πολιτικά, άλλωστε το περιέχει και η λέξη (πολίτης), ένας νεαρός είναι ανύπαρκτος, εκτός και αν υπάρχει σκληρή γραμμή από την οικογένεια, πράγμα τραγικό. Η οπαδική τρέλα δεν είναι επαναστατικότητα, είναι ξεγκάβλωμα με την ακριβή έννοια του όρου, και όπως σου είπα, ξέρω πολύ καλα πως είναι. Βεβαίως υπάρχουν και πολιτοκοποιημένοι σύνδεσμοι, αλλά οι συνειδητοποιημένοι συνδεσμίτες το κάνουν πιο πολύ για χαβαλέ, αλλού παράγεται "πολιτική", όχι στο γήπεδο. Ντάξει παράγεται και στο γήπεδο, αλλά κρατάς αυτό το κομμάτι, όχι τις ανεγκέφαλες οπαδικές συγκρούσεις. Παρακαλείται ο μελισσοκόμος να τοποθετηθεί στο παραπάνω.

pay close attention
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #687 on: September 21, 2008, 16:35:54 pm »

Ξεκόλλησε επιτέλους από το μυαλό σου την ταύτιση οπαδός=πρόβατο-επεισόδια-μαλακία-μη ολοκληρωμένο άτομο...Το πιο κοινωνικά συνειδητοποιημένος από που προκύπτει; Ποιος σου είπε ότι ένας οπαδός έχει σαν μοναδικό ενδιαφέρον της ζωής του μόνο το γήπεδο;Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το άσπρο και το μαύρο(διάβασε και προηγούμενα posts για να μην επαναλαμβάνομαι)...Δεν ξέρω αν σου συνέβη κάτι τόσο τραγικό μέσα σε ένα γήπεδο και εκδηλώνεις τέτοια απέχθεια..Ο συλλογισμός σου ενώ έχει κάποιες σωστές γενικά αφετηρίες δεν μπορεί να σταθεί λόγω της απολυτότητας και του δογματικού χαρακτήρα του...Γράφεις λες και βρίσκεσαι αφ' υψηλού και απευθύνεσαι σε τιποτένιους μέθυσους χαβαλέδες...

(Stalin)^2
Guest
« Reply #688 on: September 21, 2008, 16:43:53 pm »

Κάτω τα χέρια απο τους οπαδούς ρε...
hatzf
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #689 on: September 21, 2008, 17:43:55 pm »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on September 21, 2008, 16:43:53 pm