• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 19:24:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 19:24:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[Today at 17:27:02]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426728
Total Topics: 31712
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 129
Total: 201
skoloni
George_RT
Nefeli Nikita
dimchin
Saint_GR
cvakadimas
NickChalkias
EvanTsir
amprozos
tank
andyy
Jimis123
george14
Lemonia
Tzatzikaki
gmpourli
xanthosp
fivosfivos1
Nikospneumatikos
Εύα
sigklitiki
chrisdardas
bigmort
Billyskotsikas
anastasis_sid
marwt
annaparask
dim13
stefanos hios
Gauss111
siskosp
superkolios
kvas
pavlaras
mrotskos
tzortzis
sofoklhs_pizza
mikebel
mikrosdia
vpoug
efi
apapagd
Mr Watson
dkonst
dsaragiotis
evtrents
adamchatz
alextsigilis
victoria
giorgosm05
anthi kotsani
PetrosCc
astakos1
Denisivo
bsp
domb765
Antigoni
Mr Z
hoo2
gk1234
elenak
pliroforikarios
mike1996
Fenia04
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Koκκινο Topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 159 Go Down Print
Author Topic: Koκκινο Topic  (Read 187765 times)
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
Re: Koκκινο Topic
« Reply #585 on: September 01, 2008, 22:52:28 pm »

Μετά τον αγώνα στον Στανφορντ Μπριζ
Είναι χαρακτηριστικό το εγκώμιο που πλέκουν στον κόσμο του Ολυμπιακού τα διεθνή ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των οποίων προφανώς δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο θέαμα. Κι αν για τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ ήταν «ένα κοινό που φώναζε συνέχεια», για το επίσημο site της ΟΥΕΦΑ τα πράγματα είναι διαφορετικά.
«Ηταν ένα ερώτημα στο πόσα γκολ θα σημείωνε η Τσέλσι την ώρα που οι οπαδοί που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα αρνούνταν να καταβληθούν και συνέχιζαν να τραγουδούν με όλη τους την ψυχή», αναφέρεται στο επίσημο site της ΟΥΕΦΑ για τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Βέβαια, μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα με αρκετούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι, ενώ είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο (το είχαν προμηθευτεί από το σάιτ της Τσέλσι), συνάντησαν την... αντίσταση των Αγγλων αστυνομικών, οι οποίοι δεν τους επέτρεψαν να μπουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και αυτό γιατί το εισιτήριό τους δεν ήταν στα 3.200 που πήρε επίσημα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για το παιχνίδι.
Κάποιοι Ελληνες φίλαθλοι δεν το δέχονταν αυτό και απομακρύνθηκαν κακήν κακώς, κάποιοι άλλοι όμως... σκαρφίστηκαν ορισμένα πράγματα (το... έπαιξαν ντόπιοι!) και πέρασαν από τον έλεγχο.

Από κει και πέρα, ορισμένοι από τους οπαδούς που έφτασαν στο Λονδίνο, χωρίς να έχουν στη διάθεσή τους το «σωστό» εισιτήριο, βρήκαν την... άκρη στη «μαύρη αγορά», όμως τα χρυσοπλήρωσαν τα εισιτήρια, αφού αυτά που κόστιζαν 50 λίρες αγοράστηκαν έως και... 500!

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #586 on: September 01, 2008, 22:55:25 pm »

Η εντυπωσιακή παρουσία των 8.000 οπαδών του Ολυμπιακού στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, αλλά και γενικότερα η συμπαράστασή τους στο παρελθόν στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» (Τορίνο, Μονακό κ.α) δεν περνά απαρατήρητη από τα ευρωπαϊκά. Μ.Μ.Ε
Σύμφωνα, λοιπόν, με το ολλανδικό περιοδικό «Wolrd Ultras», οι φίλαθλοι του Oλυμπιακού ανακηρύχθηκαν οι 4οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου για την παρουσία τους σε εκτός έδρας παιχνίδια! Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι οπαδοί της Mπόκα, στη δεύτερη της Iντερ και στην τρίτη της Mαρσέιγ.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #587 on: September 02, 2008, 01:41:00 am »

Quote from: thrilikos on September 01, 2008, 22:52:28 pm
οι οπαδοί που ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα αρνούνταν να καταβληθούν και συνέχιζαν να τραγουδούν με όλη τους την ψυχή», αναφέρεται στο επίσημο site της ΟΥΕΦΑ για τον κόσμο του Ολυμπιακού
απο τον Πειραια....
estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
« Reply #588 on: September 02, 2008, 02:18:41 am »

και απο τα τρικαλα, πες τα...

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
Inquirer
Guest
« Reply #589 on: September 02, 2008, 15:41:00 pm »

παιδιά γίνετε καλύτερα ολυμπιακός βόλου γιατί ο άλλος θα γίνει ολυμπιακός κ@λου!
Inquirer
Guest
« Reply #590 on: September 02, 2008, 15:42:15 pm »

παιδιά ευχόμαστε ολόψυχα όλοι στον Ολυμπιακό χρόνια πολλά!!!(...να κάνει να δει πρωτάθλημα Grin)
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #591 on: September 02, 2008, 17:36:12 pm »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
ωραίο το αστειάκι σου.....!!

thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #592 on: September 03, 2008, 11:00:00 am »

22.700.000 ευρώ ξόδεψε φέτος για μεταγραφές ο Ολυμπιακός, ενώ ο Παναθηναϊκός 20.375.000. Οι πράσινοι πάντως έχουν μεγαλύτερα συμβόλαια για τα νέα αποκτήματά τους, αφού oι ετήσιες αποδοχές τους φτάνουν τα 7.550.000 ευρώ, έναντι 5.150.000 των ερυθρολεύκων. (SportDay).

sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
« Reply #593 on: September 03, 2008, 11:26:51 am »

ετσι ο πολυμετοχικος....βαθια το χερι στην τσεπη...μες στα καβουρια τους..βλακα βγενοπουλε...τον σωκο δν τν φτανετε ρεεεε....
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #594 on: September 04, 2008, 20:24:38 pm »

Την επιθυμία του να γυρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα τον Γενάρη ή το καλοκαίρι εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για να διεκδικήσει την θέση του στην Εθνική Ελλάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον "Sentra, 103.3"

"Τα 5 χρόνια στο Καμπιονάτο μ' έχουν ωριμάσει και σαν άνθρωπο και σαν τερματοφύλακα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ συνέχεια. Έχω σκεφτεί μήπως πρέπει να γυρίσω στην Ελλάδα πριν το Μουντιάλ προκειμένου να με δει.

Η Εθνική για μένα είναι πάνω απ' όλα και ένα παγκόσμιο ότι καλύτερο. Η Ιταλία είναι επιλογή μου έχω μάθει πολλά πράγματα και έχω δουλέψει απίστευτα πολύ. Το καμπιονάτο μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό αλλά είναι το πιο δύσκολο του κόσμου. Θα ήταν πολύ πιο όμορφο να γυρίσω στον Ολυμπιακό. Έχω παίξει στις ακαδημίες, είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Είμαι ευχαριστημένος από την διοίκηση αφού κάθε 2 χρονιά μου ανανέωναν το συμβόλαιο ενώ από τους οπαδούς αποθεώθηκα όσο ελάχιστοι. Έδωσα πολλά στον Ολυμπιακό αλλά πήρα και πάρα πολλά και χάρη στον Ολυμπιακό έχω την οικογένεια μου.

Δεν ήμουν έτοιμος να γυρίσω πέρσι για την ΑΕΚ, όμως αυτό τώρα θα συμβεί τον Γενάρη ή το καλοκαίρι για να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την Εθνική. Το λάθος με την Ανόρθωση ήταν ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην Κύπρο και όταν δεν είσαι ψυχικά και σωματικά αυτά συμβαίνουν. Το κλίμα που κατάλαβα ήταν πιο θα έρθει ποιος θα φύγει κι' αυτό πληρώνεται.

Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό. Αλλά χάρηκα όταν γράφτηκα αυτά και με πήραν πολλά τηλέφωνα και μου εξέφρασαν την χαρά τους. Το οικονομικό για μένα δεν έπαιξε ποτέ το σημαντικότερο ρόλο στην ζωή μου ήδη αυτά που έχω κερδίσει είναι πάρα πολλά. Μέσα από το ταλέντο μου καταφέραμε με την οικογένεια να ζήσουμε μια αξιοπρεπέστατη ζωή ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην Ελλάδα.

Ο Πειραιάς είναι όλη μου η ζωή αλλά από ποιότητα ζωή μακάρι να ζούσα στην Τοσκάνδη. Ο πραγματικός άντρας είναι αυτός που παραδέχεται τα λάθη του όχι αυτός που δεν κάνει... Ο σκοπός του ανθρώπου είναι να βελτιώνεται και γι αυτό ήρθα στην Ιταλία, για να βελτιωθώ σαν τερματοφύλακας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα σταυροδρόμι που μπορεί να χτίσει μια νέα μεγάλη ομάδα όπως έπαιξα και εγώ τον πρώτο χρόνο. Δυστυχώς δεν θα είναι στο CL όμως μπορεί να το εκμεταλλευτεί για να βάλει τις βάσεις για νέα φουρνιά. Η Σιένα είναι σε δύσκολο σταυροδρόμι γιατί έφυγαν πολλοί έμπειροι παίκτες.

Είναι πολλά τα κομμάτια που θα κρατήσω από την Ιταλία. Υπάρχει μεγάλος επαγγελματισμός πρώτα είναι η ομάδα και μετά η οικογένεια για τους Ιταλούς. Έτσι είναι η νοοτροπία τους. Ο ποδοσφαιριστής για τους Ιταλούς είναι ότι σημαντικότερο υπάρχει. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Μιλάμε για 2 διαφορετικές καταστάσεις η καριέρα σε Ιταλία και η Ελλάδα. Ήταν καθαρά συναισθηματικό το δέσιμο με τον Ολυμπιακό, ενώ στην Ιταλία όλα ήταν καθαρά επαγγελματικά. Είχα μια πορεία από 19 χρονών, κερδίσαμε πρωταθλήματα, ήμουν στην χρυσή δεκαετία και έζησα ένα όνειρο για πάρα πολλά χρόνια.

Σαν άνθρωπος πάντα λειτουργώ με βάση το συναίσθημα. Από την κάθε κατάσταση προσπαθώ να πάρω το καλό της υπόθεσης όπως και στον Ολυμπιακό. Η Ίντερ είναι γεμάτοι σέντερ φορ και από τα πλάγια έχει μόνο το Μαντσίνι και τον Φίγκο που παρά την κλάση του δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Έχει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ιταλία, τον Παλοτέλι. Πρέπει να προσέξει πάρα πολύ ο ΠΑΟ γιατί δύσκολα θα την "χτυπήσει" και καλό θα ήταν να δει τι έκανε ο Ματζάρι της Σαμπντόρια".

http://sport24.gr/html/ent/094/ent.251094.asp

vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #595 on: September 05, 2008, 19:23:02 pm »

sakaflia να σε ρωτησω κατι ρε
υπαρχει συνδεσμος του ολυμπιακου στη θεσσαλονικη?
θα σε παρακαλουσα να μου πεις κατα που πεφτουν τα γραφεια..
Kargas
Καταστραμμένος

ʕ • •ʔ

View Profile WWW
« Reply #596 on: September 05, 2008, 19:43:08 pm »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin ;

« Last Edit: September 05, 2008, 19:45:27 pm by Kargas » Logged

"since you make it in thmmy, you can make it anywhere"
                                                                  Kargas feat Jay-Z
vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #597 on: September 05, 2008, 19:55:26 pm »

εχω καλο σκοπο που ρωταω ρε πιστεψε με μη γελας
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #598 on: September 06, 2008, 09:55:32 am »

Πέντε φορές προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη και το Γιάννη Χρυσικόπουλο ο Στέλιος ο Γιαννακόπουλος, για να κανονισει μία συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, με αντικείμενο την επιστροφή του στο Λιμάνι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. (ΦΩΣ)

Inquirer
Guest
« Reply #599 on: September 06, 2008, 15:33:46 pm »

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=nhT4qvkdvvU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nhT4qvkdvvU</a>
Pages: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 159 Go Up Print
Jump to: