• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:09:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 22:09:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 21:32:50]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[Today at 21:25:42]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[Today at 20:59:13]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426698
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 126
Total: 187
mmikelo
unreasonable
Eleniiii
ThanosKoutsoump
pordozoumis
pavlaras
geo66
Giannis Masterio
Soterd52
andreassifo
stergiosb
nikos123321
eirinistyl
elenak
iakov
ecevz
mdimitrig
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
ΦΙδανης Αριστοτελης
alexanton
apapathe
Balourdos
pkoko
giorgosm05
Fenia04
Lemonia
chrisg
Νικη
Local Rider
glavdakis
gpapadimi
zaroumaria
Nekt
Farmengineer
Nikos_313
blacknick
ariadnipm
andyy
difis
Nikikouss
ikallima
swthrhs
Vasilikikr
elias_farhood
akonstb
domb765
george14
theofr
CHRISTOFO CHATZIANTONIOU
CodeBro
andripappa
vajim
0restis
mimaki
PolarBear
thegreekbaron
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Επεισόδια στη ΔΕΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 Go Down Print
Author Topic: Επεισόδια στη ΔΕΘ  (Read 20126 times)
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Απ: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #195 on: September 11, 2006, 00:03:05 am »

μερικοί παίρνετε πολύ σοβαρά αυτά που λέγονται στο forum, κι αυτό είναι λογικό όταν προσπαθείς να δικαιώσεις την ύπαρξή σου εδώ μέσα...

αυτά περί λασπολογίας....γιατί δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι τόσο υπερφίαλοι που να νομίζουν ότι κάποιος που δεν τους γνωρίζει άλλη όρεξη δεν έχει παρά να τους λασπολογεί...να προσπαθεί να τους καθαιρέσει από τους θρόνους στους οποίους οι ίδιοι αυτοτοπεθήκαν...

όσο για το υπονοούμενα...δεν άφησα κανένα...τα post μου υπάρχουν και κρίνονται...
προσοχή...δεν κρίνονται από την αρχική...αλλά τελική τους μορφή...γιατί στο κάτω κάτω...είπες κάτι...άλλαξες γνώμη...το αναίρεσες..εν ευθέτω χρόνο.. έτσι; ...όχι αύριο μεθαύριο... (ναι μερικοί μπορούμε να το κάνουμε κι αυτό χωρίς τη βοήθεια των άλλων - ναι κάνουμε και λάθη! hooorayyyy)...

τα ποστ μου είναι εδώ λοιπόν...

zitao signomi gia ton anaxronismo...alla gia poli ora eixe pesei i sindesi mou....
epeidi sto endiameso exasa kai ton eirmo kai tin oreksi mou gia to thema...to mnm perioristike....

Παράθεση
Noμιζω πως το τελευταιο σου μηνυμα σου δινει αυτοματως την απαντηση.

Δεν επικροτεις τον κομπλεξισμο, εισαι κομπλεξικος

ΥΓ Καθολου χαλαρα και αμφιβαλλω εαν καταλαβες τι ηθελα να πω στο μηνυμα που αναφερεσαι

λέξη καραμέλα τον τελευταίο καιρό στο φόρουμ,,,
συγκαταλλέγεται στη συνομοταξία των (έλεος, ντοινκ, +1 κτλπ)

εγώ ως κομπλεξικό αντιλαμβάνομαι ένα τυπάκο (η λέξη δε χρησιμοποιείται τυχαία), ο οποίος αδυνατεί να δεχτεί, άμεμπτος ων, την οιαδήποτε αιτίαση ή, για να το φέρουμε στα πλαίσια του παρόντος thread, τον οιοδήποτε σαρκασμό, τον δε οποίο φέρει επί προσωπικού...

ixic_

και εδώ...

εδώ είχα γράψει ένα μεγαλούτσικο post στο οποίο απαντούσα στα παραπάνω λόγια του netbuster...

μετά διαπίστωσα ότι μπαίνω στο τριπάκι του κι αυτό δεν έχει νόημα...
διαπιστώνοντας το τραγικό λάθος μου....το έσβησα...

οπότε σε αφήνω ειρηνικώς να ορίεσαι (έτσι γράφεται?)...και εγκαταλείπω...

θα κρατήσω μόνο ένα κομμάτι του post...που νότισε το βρακάκι μου όταν το διάβασα...

"netbuster(in complete relaxation)"

αφού έσταξες χολή...μας έπεισες  Cool
απλά μια ακόμα επιβεβαίωση τοων λόγω μου....

ιχιψ

αυτά θα δει ο κόσμος που θα κάνει το λαθος να διαβάσει αυτό το thread....

ερωτήσεις κρίσεως:

1) που αφήνω υποννοούμενα;

(...στη λέω ευθέως....και μετά όταν ξαναπαντάς...σου λέω ότι δεν έχει να ασχολούμαι μ αυτή τη συζήτηση...)

2) που πέταξα λάσπη;

(σχολιάζω αυτά που λες...και σου απαντάω...στο πρώτο μνμ στη λέω ευθέως (το αν έχω δίκιο ή άδικο λίγο έχει να κάνει, το ερώτημά μας εδώ είναι αν υπάρχει λάσπη)...και στο δεύτερο...στην ξαναλέω επίσης ευθέως...λέγοντας πως θεωρώ χαμένο χρόνο το να ασχολούμαι μαζί σου..)

παίξε το παιχνιδάκι σου τώρα...και άσε τα πυροτεχνήματα...

ορισμένες φορές σκέφτομαι αν υπάρχει λόγος να σου απαντάω, μιας και τα καταφέρνεις επιεικώς καλά να γελοιοποιήσαι από μόνος σου....αλλά δυστυχώς ο εγωισμός μου δεν μ αφήνει να σιωπάσω...έχουμε κι απο αυτό τι να κάνουμε...

ixic_

« Last Edit: September 11, 2006, 00:06:44 am by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #196 on: September 11, 2006, 00:07:13 am »

να θέσω ένα ερώτημα ...είμαι από τη Δράμα...ένα νομό πληθυσμού περίπου 100.000...ο νομός αυτός ουσιαστικά δεν υπάρχει...αν ρωτήσεις..το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων  είναι δημόσιοι υπάλληλοι(ακόμη και οι απολυμένοι της SOFTEX)έχει να δει υπουργό υφυπουργό ή τέλος πάντων κάποιων σε σημαντική θέση στην κρατική μηχανή εδώ και 12 χρόνια ...για να προωθήσει τα συμφέροντα μας βρε αδελφέ...έργο σημαντικό ...έργο πνοής που λέμε έχει να δει η Δράμα από τη δεκαετία του 1980 ....που ήταν η δημιουργία ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ συστήματος...
για ποιο λόγο πρέπει να η πολιτεία να δείξει ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη κι όχι για τη Δράμα που πραγματικά ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ...τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο κλείνουν...η οικονομική δραστηριότητα είναι στο μηδέν... η Δράμα συγκαταλέγεται στις πιο φτωχές περιοχές της Ελλάδας και πρωταθλήτρια στην ανεργία...και για όλα εγώ νομίζω ότι φταίει η Θεσσαλονίκη που απομυζεί όλη τη Β.Ελλάδα στο όνομα της Συμπρωτεύουσας...!!!
Αυτάαα.

όπου Δράμα μπορείτε να βάλετε ...Φλώρινα...Καστοριά...και άλλες πόλεις...

www.twitter.com/apostolos1986
akis
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #197 on: September 11, 2006, 00:17:58 am »

Lips Sealed
βουλώστε το όλοι τωρα
Wink
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #198 on: September 11, 2006, 00:26:41 am »

Δε θα υπερασπιστω τον εαυτο μου. Δε χρειαζεται...Τα εχω καλα μαζι του.Δυστυχως δεν καταφερα να φτασω τα 1337 ποστς και να γινω leet ωστε να ικανοποιησω το υπερμετρο εγω μου... Tongue

Παραδεχομαι οτι ειμαι με τη σειρα:Ηλιθιος, λεξοκαραμελας(lol) , κομπλεξικος, τυπακος, ψωναρα του κερατα, ψυχικα διαταραγμενος και τριπακιας, χολωμενος, oτι πρασπαθω να δειξω οτι καποιος ειμαι σε ενα φορουμ - ενω, μην ξεχναμε, ειμαι ενας τυπακος, υπερφιαλος, ευερεθιστος, αυτοανακηρυχθεις σε βασιλεας των ιδεολογιων και αυτογελοιοπουμενος.

Λασπολογεις φιλτατε οταν λες οτι ξεχεζω αφειδως. Εχω εμπλακει σε 2-3 κοντρες εδω μεσα απο οτι θυμαμαι και στη μια "μαζεψα τα βρακια μου" και δεν ξαναμιλησα παραδεχομενος οτι εκανα λαθος (βλ.αλιακμων) και στην αλλη εφαγα το βρισιδι απο γνωστες - αγνωστες περσονες επειδη υπερασπιστηκα ενα μελος του φορουμ χωρις να καταλαβω γιατι...

Αυτες θεωρω ασχημες στιγμες μου εδω μεσα. Δεν πιστευω οτι εβρισα κανεναν, οτι τον εθιξα χωρις να τον αποκαταστησω ή να ζητησω συγγνωμη. Τελοσπαντων αυτα ειναι ιστορια.

Τελειωνοντας να σου πω οτι παιρνω πολυ σοβαρα αυτα που λεγονται εδω μεσα γιατι τα ιδια θα ελεγα και εξω στο real life. Δεν συνηθιζω να κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια.

Χαιρετω
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #199 on: September 11, 2006, 00:27:06 am »

Quote from: veridiano on September 10, 2006, 23:48:07 pm

Το κόβω εδώ, γιατί όπως ξέρουμε όλοι πιο εύκολο και ελκυστικο είναι να καυγαδίσεις σε φόρουμ παρά live. Smiley

μα γιατί το λες αυτο; Cheesy

αναφορικά με αυτά που λες απόστολέ, βέβαια καταλαβαίνω τον ειρωνικό τόνο με τον οποίο έγραψες το post σου, το πρόβλημα δεν είναι αν φταίει η αθήνα ή η θεσσαλονίκη...γιατί σε τελική ανάλυση δεν φταίνει,,,(και επουδενί φυσικά οι ίδιοι θεσσαλονικείς  ή οι ίδιοι οι αθηναίοι...μιας και από κάπου εκεί ξεκίνησε το θέμα)

το πρόβλημα έγκειται στη κεντρική πολιτική σκηνή και τις επιλογές της...και τι μπορούμε να κάνουμε για να την αλλάξουμε αυτή τη μμμνη πολιτική....μπορούμε;

αλήθεια, πέρα από το προφανές πληθυσμιακό, ποιοι είναι οι λόγοι που η αθήνα απομυζεί το μέγιστο των ελληνικών οικονομικών πόρων; δεν έχω απάντηση σε αυτό, αλλά μου φαινεται λίγο ...άβολο να το χωνέψω ότι φταίει μόνο το πληθυσμιακό...στο κάτω αν ήταν μόνο αυτό η προφανής λύση να μοιράσεις τα λεφτά αναλογικά θα έλυνε πολλά προβλήματα...αλλά αυτό δε γίνεται....

υπάρχει θέμα πολιτικής νοοτροπίας; είναι βαθύτερα τα αίτια;

ixic_

βαθειά...
stratis
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #200 on: September 11, 2006, 00:30:23 am »

Quote from: Karaμazoβ on September 10, 2006, 23:15:12 pm
Δεν κρινω την ιδια τη Θεσσαλονικη, το πολιτισμό της και τους κατοικους της αλλα αυτο το "αισθημα καταδιωξης" που υπαρχει σε μερικους τυπους εδω πανου,που τους κανει να θεωρουν τους νοτιους, "ανταγωνιστές" τους και να ζουν στην ψευδαισθηση οτι γινονται μεγαλειωδη εργα στην "παλια" Ελλαδα.

Δεν ειναι η Θεσσαλονικη η μονη παραμελημένη απο το κράτος ξερετε...Ξερετε οτι τα σχεδια των σιδηροδρομων της Πελοποννησου δεν έχουν αλλαξει απο την εποχή του Τρικουπη;; Ξερετε οτι πριν την γεφυρα Ριου- Αντιριου δεν εχει γινει αντιστοιχης κλιμακα εργο πλην της διωρυγας της Κορινθου;;;Ακομα και η Αθηνα χαλια μαυρα θα ταν αν δεν γινονταν οι Ολυμπιακοι.

Γι αυτο προτεινω σε μερικους να χαλαρωσουν δεν υπαρχει καμια συνωμοσια εναντια στη θεσσαλονικη. Απλως το κρατος μας στα αναπτυξιακα ποτε δεν ειχε οραμα...

Πάντως Karaμazoβ δε νομίζω πως οι τύποι που θεωρούν τους νότιους ανταγωνιστές, είναι λιγότεροι από τους αντίστοιχους στο νότο... Ούτε νομίζω πως είναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν πως υπάρχει συνωμοσία κατά της Θεσσαλονίκης. Απλά είναι γεγονός πως και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε υποδομές και είναι φυσιολογικό (αν και λίγο τοπικιστικό Huh) για τον καθένα να ζητάει να βελτιωθεί η κατάσταση στην περιοχή του, παίρνοντας ως μέτρο σύγκρισης μια πιο αναπτυγμένη (κατά την άποψη του). Οι Έλληνες, βλέποντας π.χ τη Γερμανία, θέλουν να βελτιωθουν οι υποδομές και στην Ελλάδα, οι Θεσσαλονικείς βλέπουν την Αθήνα, στη Δυτική Θεσσαλονίκη βλέπουμε την Ανατολική, κ.ο.κ...

Quote from: xristoforos_ on September 10, 2006, 23:25:33 pm
άλλοι μια απόδειξη ότι οι αρχαίοι έλλη
νες ήταν πολύ ψηλά!

είχαν μετρό!

ixic_

Επίσης οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: "Παν μετρόν άριστον". Άλλη μια απόδειξη για τη χρησιμότητα του μετρό...   Grin

Edit: Νομίζω πως με το post μου απαντώ και στον Απόστολο...
« Last Edit: September 11, 2006, 00:39:23 am by stratis » Logged

Lying again on that hotel room
in Budapest
but with her present this time
warming the sheets
tasting his lips
and wiping the sweat off his skin
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #201 on: September 11, 2006, 00:31:18 am »

το ποστ μου δεν είχε καθόλου ειρωνικό τόνο...αποτυπώνει πληρως την αλήθεια(όπως τη βλέπω εγώ...)...
και ναι είναι  αλήθεια οτι το τελευταίο έργο πνοής στον νομό είναι η δημιουργία αποχετευτικού συστήματος τη δεκαετία του 80....

paris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #202 on: September 11, 2006, 00:36:11 am »

Quote from: stratis on September 11, 2006, 00:30:23 am

Quote from: xristoforos_ on September 10, 2006, 23:25:33 pm
άλλοι μια απόδειξη ότι οι αρχαίοι έλληνες ήταν πολύ ψηλά!

είχαν μετρό!

ixic_

Επίσης οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: "Παν μετρόν άριστον". Άλλη μια απόδειξη για τη χρησιμότητα του μετρό...   Grin

Μετά ήρθαν οι νεοέλληνες και λέγανε ότι το μετρό γαμάει...οι λεγόμενοι μετροσέξουαλ... Grin

http://www.pefkoshouses.gr/
stratis
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #203 on: September 11, 2006, 00:42:30 am »

Quote from: paris on September 11, 2006, 00:36:11 am
Μετά ήρθαν οι νεοέλληνες και λέγανε ότι το μετρό γαμάει...οι λεγόμενοι μετροσέξουαλ... Grin

Κι αυτοί οι μετροσέξουαλ θα γεμίσουν τη Θεσσαλονίκη με μετροποντίκια...

Lying again on that hotel room
in Budapest
but with her present this time
warming the sheets
tasting his lips
and wiping the sweat off his skin
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #204 on: September 11, 2006, 01:08:50 am »

φίλε netbuster,

θα καλέσω να ψάξεις ένα ένα τα posts μου, όταν βρεις έστω τα μισά από αυτά που αναφέρεις στο post σου...θα κερδίσεις τοστιέρα και αναπαυκτικό στρώμα προσφορά από το 902...

ότι είπα, το quotaro,
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=7702.msg120712#msg120712
και έχω το θράσσος να υπερασπίζομαι αυτά που λέω...
για όσους χαρακτηρισμούς θεωρώ πως ήταν ηλίθιοι ή αστήρικτοι, ή απλά προσωπική πεποίθηση χωρίς αξία για τους άλλους, τους πήρα πίσω πολύ πριν μου απαντήσεις....
εσύ θυμίζεις μερικούς από αυτούς διανθίζοντας το με άλλους πολλούς...δεν θα το πω λάσπη...γιατί δεν θεωρώ ότι μου δίνεις τόση αξία ώστε να μου πετάς λάσπη....θα το πω καθαρή ηλιθιότητα...

αντί να απαντάς σε φαντάσματα, απάντα επί του πρακταίου...δλδ σε αυτά που σε ρώτησα...με βάση τα post που υπάρχουν...αλλά επειδή ξέρω δεν θα το κάνεις...αποχωρώ ανεπιστρεπτι από αυτή τη συζήτηση μαζί ...όσο κι αν με θίξει ό,τι απαντήσεις...

και να σου θυμίσω απλώς ...πριν κλίσει αυτό το θέμα..ότι αυτή η κόντρα...ξεκίνησε όταν σου απάντησα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που απάντησες σε κάποιον που έφερε παρεμφερείς με τις δικές μου απόψεις...

εσύ μπορούσες να τα γράψεις...όταν κάποιος έκανε ακριβώς τα ίδια με σένα...έγινες πυρ και μανία...

φιλιά πολλά,
και σου εύχομαι ένα ήρεμο βράδυ,

ixic_

βαθειά...
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #205 on: September 11, 2006, 01:15:30 am »

Quote from: apostolos1986 on September 11, 2006, 00:31:18 am
το ποστ μου δεν είχε καθόλου ειρωνικό τόνο...αποτυπώνει πληρως την αλήθεια(όπως τη βλέπω εγώ...)...
και ναι είναι  αλήθεια οτι το τελευταίο έργο πνοής στον νομό είναι η δημιουργία αποχετευτικού συστήματος τη δεκαετία του 80....

το ειρωνικό προφανώς δεν αναφερόταν στα στοιχεία που αναφέρεις για τη πόλη σου...
αλλά για το γεγονός ότι θεωρείς υπεύθυνη γι αυτό τη θεσσαλονίκη...
(η οποία εν μέρει βέβαια είναι, όπως για τα τρίκαλα είναι η λάρισσα κτλπ)

τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα....αν όντως θεωρείς υπεύθυνη τη θεσσαλονίκη...
τότε αλλάζει το πράγμα...

ιχιψ_

βαθειά...
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #206 on: September 11, 2006, 01:22:28 am »

για μένα η Θεσσαλονίκη είναι υπέυθυνη για την κατάσταση της Δράμας όσο είναι υπέυθυνη η Αθήνα για την κατάσταση της Θεσσαλονίκης...

so simple!!!

xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #207 on: September 11, 2006, 01:24:22 am »

whatever...

ixic_

βαθειά...
Sanctifier
Guest
Re: Απ: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #208 on: September 11, 2006, 01:25:19 am »

Quote from: apostolos1986 on September 11, 2006, 00:07:13 am
να θέσω ένα ερώτημα ...είμαι από τη Δράμα...ένα νομό πληθυσμού περίπου 100.000...ο νομός αυτός ουσιαστικά δεν υπάρχει...αν ρωτήσεις..το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων  είναι δημόσιοι υπάλληλοι(ακόμη και οι απολυμένοι της SOFTEX)έχει να δει υπουργό υφυπουργό ή τέλος πάντων κάποιων σε σημαντική θέση στην κρατική μηχανή εδώ και 12 χρόνια ...για να προωθήσει τα συμφέροντα μας βρε αδελφέ...έργο σημαντικό ...έργο πνοής που λέμε έχει να δει η Δράμα από τη δεκαετία του 1980 ....που ήταν η δημιουργία ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ συστήματος...
για ποιο λόγο πρέπει να η πολιτεία να δείξει ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη κι όχι για τη Δράμα που πραγματικά ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ...τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο κλείνουν...η οικονομική δραστηριότητα είναι στο μηδέν... η Δράμα συγκαταλέγεται στις πιο φτωχές περιοχές της Ελλάδας και πρωταθλήτρια στην ανεργία...και για όλα εγώ νομίζω ότι φταίει η Θεσσαλονίκη που απομυζεί όλη τη Β.Ελλάδα στο όνομα της Συμπρωτεύουσας...!!!
Αυτάαα.

όπου Δράμα μπορείτε να βάλετε ...Φλώρινα...Καστοριά...και άλλες πόλεις...

Καταρχην Αποστολε εχεις απολυτο δικιο.
Η πολιτεια πρεπει να δειχνει ενδιαφερον και να προσπαθει να καλυπτει τις αναγκες ολων των πολιτων της οπου κι αν αυτοι βρισκονται.

Παραταυτα ειναι που ειναι η οικονομια της Ελλαδος ενα ματσο χαλια - φευγουν και απο τις μικρες πολεις οι νεοι στα αστικα κεντρα (οχι λογω ανεργιας μονο - οι νεοι δεν γουσταρουν και την αγροτια βλεπεις) οποτε τα δυο αστικα κεντρα εχουν παραπανω απο το 60% του πληθυσμου.Με αυτο το νουμερο και αν πεις οτι το 50% ειναι στην Αθηνα και το 10% στην Θεσσαλονικη ειναι λογικο ολα τα λεφ&#
964;α να πεφτουν στις δυο μεγαλες πολεις.

Τι να πεις μας εφαγαν οι Ολυμπιακοι...Smiley
edit:Εννοω οτι ολα τα λεφτα πεσανε εκει (και δεν με ενδιαφερει αν εγιναν νεα εργα που θα αποπληρωθουν με τον χρονο) ενω θα μπορουσαν να πεσουν στις μικρες πολεις.
Και πεσαν πολλα φραγκα.
« Last Edit: September 11, 2006, 01:29:34 am by Sanctifier » Logged
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #209 on: September 11, 2006, 01:42:40 am »

σύμφωνα με αυτα που γράφεις...δλδ...είναι λογικό ότι η Αθήνα παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας...τότε γιατί φωνάζουμεα;;;
γιατί δεν έχει υπουργούς στην κυβέρνηση από τη Θεσσαλονίκη;;(ΕΛΕΟΣ)
γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει σταθερή διοίκηση;
γιατί ο Ορφανός δεν μας δίνει τις χορηγίες που θα έπρεπε;;
γιατί δεν παρεμβαίνει ο Καραμανλής να πάρει τη δικαίωματα του Αρη η ΕΡΤ...και να τα σκάσει χοντρά;;
....

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 Go Up Print
Jump to: