• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:38:33 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:38:33 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 147
Total: 165
acapulco
thpanousis
chris_krkls
Lykaonia
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Επεισόδια στη ΔΕΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Go Down Print
Author Topic: Επεισόδια στη ΔΕΘ  (Read 20203 times)
bouzias
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Απ: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #75 on: September 09, 2006, 02:56:42 am »

Εγώ αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς είναι δυνατόν το τραμ να είναι καλή λύση για μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη. Εδώ δε χωράνε τα αυτοκίνητα στους δρόμους. Το τραμ από πού θα περνάει; Από τις ταράτσες;  Huh Undecided kaloe

«Αν οι ζητιάνοι σαν κι εμέ δεν έχυναν το αίμα,
Οι καπετάνιοι σαν και σε δε θα φορούσαν στέμμα!»

"Ματρόζος" του Γεωργίου Στρατήγη
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #76 on: September 09, 2006, 03:05:35 am »

Παδιά μην το ψάχνετε. Το μόνο που θα μας σώσει είναι τα ιπτάμενα αυτοκίνητα.
(Γιατί η γη...δεν είναι επίπεδη Cheesy)

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
ZiuQ
Θαμώνας

Είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
Re: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #77 on: September 09, 2006, 03:23:28 am »

Είμαι από τη Θεσσαλονίκη και γενικά συμφωνώ με την πλειοψηφία των απόψεων που έχουν ειπωθεί.
Η ανεργία είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την πόλη. Οι επιχειρήσεις κλείνουν και όσες πάνε καλά αργά ή γρήγορα μεταναστεύουν στην Αθήνα. Αυτό, ναι, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Όπως επίσης και το υποβαθμισμένο από κάθε άποψη(εμπορική και συγκοινωνίας) λιμάνι μας. Θέλω να πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν τα γειτονικά κράτη δε βρίσκονταν σε αυτήν την κατάσταση.

Μολονότι η τοποθεσία της πόλης μας ευνοεί την ανάπτυξη εμπορικών δρόμων, η αίσθηση μου είναι ότι αυτή η πόλη ζει από τις καφετέριες στην παραλιακή και την αγορά στην Τσιμισκή. Σκεφτείτε μόνο ότι έγινε σημαία της πόλης η φράση "χαλαρά" σε συνδυασμό με την φράπα. Έλεος πια! Αυτό έχει μόνο να δείξει η Θεσσαλονίκη; Αν έρθει κάποιος ξένος, ένας τουρίστας τι θα του δείξουμε; Έχουμε κάποια αρχαία, νυχτερινή ζωή και καλή αγορά. Αφού λοιπόν μόνο αυτά έχουμε εγώ θα πρότεινα η Θεσσαλονίκη να προσπαθήσει να στραφεί κυρίως σε αυτά(αφού τα καταφέρνει κιόλας!). Θα ανοίξουν ακόμα καμιά δεκαριά club, θα φυτρώσουμε ακόμα 1 ή 2 εμπορικά κέντρα θα βάλουμε να πληρώνουν είσοδο και στην πόλη 10 ευρώ, θα τους δείχνουμε και κανένα αρχαίο και καμιά εκκλησιά(μη νομίζουν ότι είμαστε και απολίτιστοι) και λύθηκε το οικονομικό πρόβλημα της Θεσσαλονίκης. Θα διαφημιζόμαστε σαν την πόλη της μόδας,όπου θα έρχεται ο γκλάμουρους Ευρωπαίος να κάνει τα ψώνια του...κάτι σαν το Μιλάνο δηλαδή αλλά σε προηγμένη έκδοση.

Όσο για τον Ψωμιάδη πιστεύω ότι δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο φαίνεται. Βασικά πιστεύω ότι είναι έξυπνος και απλώς έχει πιάσει τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ και την προωθεί. Φυσικά στην πόλη μας αυτό πουλάει γιατί το μασάει ο κόσμος. Ο κόσμος απ΄την άλλη το μασάει γιατί νομίζει αφ΄ενός ότι η Αθήνα έιναι κάτι σούπερ! και αφετέρου γιατί πιστεύει ότι ο πλούτος αναδιανέμεται άνισα από το κέντρο. Μήπως όμως τελικά οι Αθηναίοι δουλεύουν περισσότερο για αυτό παίρνουν περισσότερα;
Για να κλείνω αυτό με το οικονομικό θέμα θέλω να ρωτήσω τους Αθηναίους αν και εκεί το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ατόμων θέλει να μπει στο δημόσιο ή στο στρατό, έτσι για να ξέρω αν το φαινόμενο είναι τοπικό ή πανελλαδικό.

Για τις ομάδες θέλω να πω ότι οι ΠΑΟΚσήδες σήμερα, όπως και οι "φίλαθλοι" του Άρη πέρσι ντροπιάζουν την Θεσσαλονίκη και ότι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι(οι ΜΠΑΟΚσήδες κυρίως) καταντούν γραφικοί.

Για τη συγκοινωνία δεν ξέρω τι λέτε για τραμ και πώς θα αποσυμφορήσει.Για την υποθαλάσσια και εγώ δεν καταλαβαίνω τι θα εξυπηρετεί, όσο για το μετρό, με πρόχειρους υπολογισμούς, βγάζω ότι στα τελευταία 5 χρόνια αν χρησιμοποιούσα μετρό και όχι αστικό θα είχα κερδίσει ένα μήνα ζωής - συμπεριλαμβάνοντας το χρόνο αναμονής στη στάση αλλά και τη διαδρομή. Για να μην αναφέρω τις αντίξοες συνθήκες τύπου παστής σαρδέλας. Κάτι μεσημέρια καλοκαιριού φέρνω στο μυαλό μου τους στίχους του ποιητή "Πω Πω μασχαλίλα καλοκαίρι και χειμώνα, μα καλά δεν τους μίλησε κανείς για το Rexona;" - Ημισκούπρια.

EDIT:-Για την αστυνομία- 3500 άτομα αν όπως λέτε περικύκλωναν την έκθεση θα δημιουργούσαν έναν κλοιό τόσο λεπτό που θα έσπαγε και με 100 άτομα. Αυτοί δεν ήταν 100, ήταν εκατοντάδες! Γενικά αν και πιστεύω ότι η επιχείρηση κατέληξε σε μεγάλο φιάσκο δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσαν να τους σταματήσουν.
« Last Edit: September 09, 2006, 03:42:02 am by ZiuQ » Logged
Sanctifier
Guest
« Reply #78 on: September 09, 2006, 03:33:09 am »

Quote from: ZiuQ on September 09, 2006, 03:23:28 am
Η ανεργία είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την πόλη. Οι επιχειρήσεις κλείνουν και όσες πάνε καλά αργά ή γρήγορα μεταναστεύουν στην Αθήνα.

Οι επιχειρησεις μεταναστευουν στην Βουλγαρια.
Δεν τους δινουν κινητρα να μεινουν εδω.

και αφετέρου γιατί πιστεύει ότι ο πλούτος αναδιανέμεται άνισα από το κέντρο. Μήπως όμως τελικά οι Αθηναίοι δουλεύουν περισσότερο για αυτό πέρνουν περισσότερα;

Οτι το κρατος επενδυει περισσοτερα στην Αθηνα δεν ειναι εξυπναδα ενος κομπλεξικου.
Ειναι και η λογικη.Ο μισος πληθυσμος εκει κατω ειναι.
Το θεμα ειναι ομως να μην δινουν ΟΛΑ εκει και εδω ΤΙΠΟΤΑ.
Ετσι ειναι τα πραγματα.

Τι κανουν οι Αθηναιοι και παιρνουν περισσοτερα...;;; Cheesy
Καλα αυτοι δεν πινουν φραπα;  Grin

dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #79 on: September 09, 2006, 03:39:13 am »

Ας μην ητανε οι φοιτητες να αφηνουν τα λεφτα τους να δειτε ποσο θα φαινοτανε η φτωχεια της πολης.Απο αυτους ζει η πολη
Sanctifier
Guest
« Reply #80 on: September 09, 2006, 03:42:00 am »

Quote from: dictator23 on September 09, 2006, 03:39:13 am
Ας μην ητανε οι φοιτητες να αφηνουν τα λεφτα τους να δειτε ποσο θα φαινοτανε η φτωχεια της πολης.Απο αυτους ζει η πολη

Ποιος σου ειπε οτι ειναι φτωχη η πολη;
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #81 on: September 09, 2006, 03:48:16 am »

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον ZiuQ.

Κάποιες επισημάνσεις/τροποποιήσεις:

Ο Ψωμιάδης είναι πραγματικά ηλίθιος. Το αποδεικνύει όταν εν αγνοία του λέει μεγάλες αλήθειες.. (έχω κάτι παραδείγματα στο μυαλό μου...)

Μην σκέφτεστε το μετρό μόνο ως 13 σταθμούς και μόνο στη βάση των σημερινών αναγκών. Αν γίνει, συγκοινωνιακά θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από πολλές πόλεις (και της Αθήνας) αλλά επιπλέον θα έχουμε θέσει τις βάσεις για ένα ολοκληρωμένο δίκτυο στο μέλλον (Από δυτικές συνοικίες μέχρι αεροδρόμιο). Το τραμ ίσως να είναι η καλύτερη λύση με βάση τις σημερινές ανάγκες, όμως δεν υπάρχουν οι χώροι για να επεκταθεί δυτικότερα του σταθμού (ΟΣΕ) και ανατολικότερα της αερογέφυρας της Βούλγαρη.

Σ'αυτό το τόπικ πρώτη φορά ανακάλυψα ότι οι Θεσσαλονικείς θέλουν μετρό από ζήλια.. Κανέναν δεν έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Όσοι το θέλουν, νιώθουν και πιστεύουν ότι χρειάζεται.

Καλά για την υποθαλάσσια δεν θα σχολιάσω... Τσάμπα πλήκτρα πατάω...  Idiot Knuppel

Τα υπόλοιπα περί ανεργίας δεν είναι σχετικά με τα συγκοινωνιακά και δεν θα αναφερθώ. Προφανώς είναι σημαντικά ζητήματα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κάποτε μου φαίνονταν αστείοι με τις πορείες τους... τώρα έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.

Πω πω! Πόσα θέματα μαζί πιάσαμε!  Cheesy

Υ.Γ.: Κανά δέντρο θα φυτέψουν σ'αυτή την πόλη; Πλέον αδυνατώ να περπατήσω στην εγνατία... Θα έρχομαι στη σχολή με μάσκα οξυγόνου...
dictator23
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Fat Bullshido oops... Aikido Mastah...

View Profile
« Reply #82 on: September 09, 2006, 03:49:56 am »

Ποιος σου ειπε οτι ειναι μη φτωχη;Επειδη ολοι εχουνε απο ενα αμαξι;
Sanctifier
Guest
« Reply #83 on: September 09, 2006, 03:56:33 am »

Η πολη σαν Δημος τα οικονομαει γερα αυτο λεω.

Και σαν πληθυσμο ομως δεν τον βλεπω και να πειναει.
Αν κρινω απο τα μπουζουκια,τις καφετεριες, τα σκατοκινεζικα που ειναι γεματα - την αγορα που σφιζει απο ζωη.
ZiuQ
Θαμώνας

View Profile
« Reply #84 on: September 09, 2006, 04:09:15 am »

Quote from: dictator23 on September 09, 2006, 03:39:13 am

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μια φτωχή πόλη που την ζουν οι φοιτητές της. Μερικά πράγματα που έγραψα πιο πάνω για τις καφετέριες ήταν ακραία και απλώς ήθελα να δείξω ότι αυτές φαίνεται πως λειτουργούν αψογα σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις που υπολειτουργούν. Ίσως ακριβώς επειδή δεν είναι φτωχή τα πράγματα είναι "χαλαρά".

Quote from: Sanctifier on September 09, 2006, 03:33:09 am
Οι επιχειρησεις μεταναστευουν στην Βουλγαρια.
Δεν τους δινουν κινητρα να μεινουν εδω.

Ναι πάνε και στην Βουλγαρία αλλά εγώ μιλούσα για την μικρομεσαία επιχείρηση, που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα και αν θέλει να προχωρήσει και να γίνει ανταγωνιστική σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο στη βόρεια θα πρέπει να κατέβει στο κέντρο - στην Αθήνα.

Το ξέχασα πριν ήθελα να αναφέρω κάτι για τους δρόμους. Φέτος γύρισα σχεδόν όλοι την Ελλάδα οδικώς και καλύτερους δρόμους από τα μέρη μας ειλικρινά δεν υπάρχουν πουθενά. Πηγαίνοντας, λοιπόν, για Αθήνα πριν τη Μαλακάσα ο δρόμος είχε 4 λωρίδες,λίγη κίνηση, αρκετά φορτηγά και λεωφορεία. Πήγαινα λοιπόν στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας προσπερνώντας τα λεωφορεία που πήγαιναν όχι στην τέρμα δεξιά αλλά στην δεύτερη από αριστερά - δίπλα μου δηλαδή. Αυτό προκαλούσε τρελή κίνηση αφού 2 λωρίδες ήταν άδειες! Αποφασίζω και εγώ να αφήσω την μποτιλιαρισμένη πλέον ταχείας, τάχα, αριστερή λωρίδα και να πάω σε μία από τις 2 άδειες. Κατάλαβα αμέσως φυσικά γιατί ήταν άδειες. Υπήρχε τέτοια λακούβα που χρειαζόσουν 3 χέρια για να κρατάς το τιμόνι σταθερό. Η ίδια κατάσταση για πολλά χιλιόμετρα λίγο πριν την είσοδο της Αθήνας!!! Η επόμενη τραγική εμπειρία ήταν ο δρόμος Αθήνα - Πάτρα. Ένας δρόμος που τον διασχίζουν χιλιάδες κάθε μέρα , βαφτισμένος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος δεν είχε διαχωριστική νησίδα!!! Αν πάτε ακόμα νοτιότερα, αν κάνετε τη διαδρομή Κόρινθος-Ναύπλιο ας πούμε θα καταλάβετε ότι δύο μεγάλες πόλεις ενώνονται με δρόμο που μοιάζει πιο πολύ με το στενό κάτω από το σπίτι σας(ενδεχομένως, αν έχετε στενό κάτω από το σπίτι). Και κλείνοντας η περίφημη Ιονία Οδός κάνει τον Μαλιακό και τα Τέμπη να φαντάζουν αυτοκινητόδρομο τελευταίας γενιάς φουλ έξτρα!

Αυτά για να μη γκρινιάζουμε για όλα!
« Last Edit: September 09, 2006, 04:18:06 am by ZiuQ » Logged
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #85 on: September 09, 2006, 04:16:32 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 22:02:38 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: Απ: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #86 on: September 09, 2006, 04:20:34 am »

Quote from: BOBoMASTORAS on September 09, 2006, 04:16:32 am
Επειδή έτυχε να είμαι στο κέντρο τι στιγμή που έγιναν τα επισόδια........

Ρε! Άσε τα σάπια. Μολόγα τώρα ότι είσαι κρυφοπαόκι (όπως λέμε κρυφοπασόκι  Grin) και ότι ήσουν στην πορεία. Σε είδα με την κουκούλα... Αυτός που κρατούσε μία μολώτοφ και στο άλλο χέρι ένα κολλητήρι..  Cheesy Grin Grin Grin
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #87 on: September 09, 2006, 04:25:03 am »

Ρε παιδιά, εγώ επιμένω... το όποιο κόλημα με την Αθήνα ωφείλει να το έχει όλη η Ελλάδα όχι μονο η Θεσσαλονίκη. Απλώς εμείς την είδαμε κάπως πιο πολλοί και το θεωρούμε υποχρέωση μας να ανθίστόμαστε (για την πάρτι μας κατά βάση).

Το κράτος υδροκεφαλίζει όλο και περισσότερο. Είναι τραγικό...

Το μετρό και η υποθαλάσσια, ήταν παραδείγματα για το τι φούμαρα τρώμε.

Για το μετρό, που το πιστεύω, το μόνο στο οποίο σκαλώνω είναι το γεγονός ότι η μισή Θεσσαλονίκη είναι χτισμένη στις παλιές εκβολές του Αξιού, και το έδαφος δεν προσφέρεται.

Κατά τα άλλα είναι μια πόλη που βλέποντας την το χάρτη καταλαβαίνεις την δυναμική που μπορεί να έχει ένα τέτοιο έργο. Δύο γραμμές να τραβήξεις στον χάρτι έχεις καλύψει όλη την πόλη.

Ίσως όμως να είναι και πολυτέλεια, και ίσως το τραμ να είχε και καλύτερα αποτελέσματα, σίγουρα θα είχε αμεσότερα και αυτό έχει σημασία.

byeeee
ZiuQ
Θαμώνας

View Profile
Re: Απ: Επεισόδια στη ΔΕΘ
« Reply #88 on: September 09, 2006, 04:26:28 am »

Quote from: Juan on September 09, 2006, 04:20:34 am
Ρε! Άσε τα σάπια. Μολόγα τώρα ότι είσαι κρυφοπαόκι (όπως λέμε κρυφοπασόκι  Grin) και ότι ήσουν στην πορεία. Σε είδα με την κουκούλα... Αυτός που κρατούσε μία μολώτοφ και στο άλλο χέρι ένα κολλητήρι..  Cheesy Grin Grin Grin

Grin

Quote from: BOBoMASTORAS on September 09, 2006, 04:16:32 am
1 υπήρχαν άτομα τα οποία κατέβηκαν με σκοπό απλά να κάνουν μπάχαλα, 2 υπήρχε ασφυκτικά πολύ αστυνομία και δε μπορούσε κανένας να φύγει από το κλειό αν δε τον άφηναν οι αστυνομικοί.

Μάλλον είσαι η πλέον αξιόπιστη πηγή αφού ήσουν κάτω εκείνη την ώρα. Ο χαμός που έδειξαν τα κανάλια θεωρείς πως έγινε από άτομα τα οποία σκόπιμα άφησε η αστυνομία να περάσουν; Πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει λιγότερα επεισόδια ή η αστυνομία έκανε ό,τι μπορούσε;
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #89 on: September 09, 2006, 04:27:05 am »

Grin

Πολιτικοί και πολιτική. Το πιο απαίσιο δημιούργημα του ανθρώπου/

Grin

Και επίσης δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τις ελληνικές ομάδες και τα παρελκόμενα.

Μα είμαστε καραγκιόζηδες εντελώς. ΔΕΘ και γίνονται επεισόδια  Huh  Huh  Huh ???
« Last Edit: September 09, 2006, 04:29:21 am by Larry_Flint » Logged

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 15 Go Up Print
Jump to: