• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:05:39 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:05:39 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 110
Total: 138
akoil
zoi
Master oogway
Theosarm
mavropan
bougatsa
kpapama
Apaugasma
Nekt
Xlapatsas
Nikikouss
engineer2030
Theodosia
ArchieHadCells
alexlemp
AODON
VaiosG
chaniotism
iasonasl
pliroforikarios
Yamal
freskoulhs
evgns
Petros Ts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα γίνει η εξεταστική - Ιού(ν/λ)ιος 2020;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα γίνει η εξεταστική - Ιού(ν/λ)ιος 2020;  (Read 65906 times)
Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πότε θα γίνει η εξεταστική ;
« Reply #135 on: May 08, 2020, 21:16:53 pm »

Πάντως, αυτό που ειπώθηκε παραπάνω μπορεί να γίνει για ηλεκτρονική εξέταση:

Υπάρχουν εφαρμογές τύπου webx στις οποίες δεν μπορείς να αλλάζεις -με τις κατάλληλες ρυθμίσεις- καρτέλες. Έπειτα, αν για ένα μάθημα πχ 200 φοιτητών, χωριστούμε σε 10-15 γκρουπάκια όπου θα κάνουμε βιντεοκλήση ώστε οι επιτηρητές να βλέπουν πως δεν αντιγράφουμε και ανεβάσουμε τις λύσεις online σε μορφή φωτογραφίας, pdf, θα μπορούν να υπάρχουν κανονικά θέματα.

Ναι, σίγουρα δεν είναι βέλτιστη λύση, αλλά αλήθεια δεν βλέπω κάτι καλύτερο να μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Quote from: el mariachi on May 08, 2020, 21:16:39 pm
εχουμε 7 αιθουσες. πιθανοτατα να μπορεσουμε να δανειστουμε και απο τον πανω οροφο καποιες φορες. το εχουμε κανει στο παρελθον. αν ο κοσμος ειναι πολυς, το σπαμε σε 2 τμηματα. μισοι πχ 9-11 το πρωι, 2 ωρες κενο να απολυμανθουν οι αιθουσες και να αεριστει ο χωρος και οι επομενοι 1-3. και αυτο εχει κενα προφανως. δηλαδη πρεπει με καποιο τροπο να αποφευχθει συνωστισμος. αλλα ειναι μια κατευθυνση φανταζομαι για αρχη που θα επιδεχεται ολο και καποιας βελτιωσης

Αρχικά, στον πάνω όροφο βρίσκονται οι τοπογράφοι, που προφανώς και δεν μπορούν να φύγουν.

Για να συμβεί αυτό που λες θα πρέπει να εξετάζεται ένα μάθημα την ημέρα, αυστηρά, όταν σε μια κανονική εξεταστική εξετάζονται 2-3 μαθήματα την ημέρα. Άρα, αμέσως αμέσως διπλασσιάζεις, μην σου πω τριπλασσιάζεις τον χρόνο της εξεταστικής, δηλαδή πιάνουμε Αύγουστο
« Last Edit: May 08, 2020, 21:19:49 pm by Thunderlord » Logged
rafailnik
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #136 on: May 08, 2020, 21:21:21 pm »

Ασφαλώς.  Όπως επίσης μπορεί να υπάρχει και συνεννόηση μεταξύ τμημάτων που συστεγάζονται στο ίδιο κτήριο (πχ ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι κτλ) να μην δίνουν όλοι μαθήματα την ίδια μέρα, για να μπορεί να χρησιμοποιεί ο καθένας τις αίθουσες του άλλου και να αραιώνει ακόμα περισσότερο ο κόσμος. Αυτό απλά απαιτεί δύο πράματα, οργάνωση και λίγα παραπάνω λεφτα. Ποιος θα κάτσει να σκοτιστεί όμως αν δεν πιέσουμε και εμείς?
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #137 on: May 08, 2020, 21:23:00 pm »

Quote from: Thunderlord on May 08, 2020, 21:18:55 pm
Αρχικά, στον πάνω όροφο βρίσκονται οι τοπογράφοι, που προφανώς και δεν μπορούν να φύγουν.

Για να συμβεί αυτό που λες θα πρέπει να εξετάζεται ένα μάθημα την ημέρα, αυστηρά, όταν σε μια κανονική εξεταστική εξετάζονται 2-3 μαθήματα την ημέρα. Άρα, αμέσως αμέσως διπλασσιάζεις, μην σου πω τριπλασσιάζεις τον χρόνο της εξεταστικής, δηλαδή πιάνουμε Αύγουστο
Δεν χρειάζεται να γίνει σε όλα τα μαθήματα, μπορεί να γίνει σε 5-6 που δεν γίνεται αλλιώς. Τα άλλα που μπορούν ηλκετρονικά να γίνουν ηλεκτρονικά. Δεν το λέω ότι είμαι υπέρ της ιδέας, αλλά για περιορισμένα μαθήματα ίσως και να μπορούσε.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Thunderlord
Veteran

View Profile
« Reply #138 on: May 08, 2020, 21:24:25 pm »

Αυτό λέω, πως και να γίνει όλο αυτό, δεν νομίζω να είναι η καλύτερη επιλογή.

Σκέψου, αν δίνουμε και ένα μάθημα ανά δύο μέρες, ώστε να δίνουν ενδιάμεσα οι μηχ μηχ. Θα τελειώσει η εξεταστική πολύ αργά τον Αύγουστο. Επίσης, παραμένει αυξημένος κίνδυνος μετάδοσης του ιού. Αυτό προτιμάμε;

Καλύτερα δεν είναι να υπάρχει μια ώριμη, συγκροτημένη προσέγγιση και να γίνουν όλα ηλεκτρονικά;

Quote from: Γαρδένια on May 08, 2020, 21:23:00 pm
Δεν χρειάζεται να γίνει σε όλα τα μαθήματα, μπορεί να γίνει σε 5-6 που δεν γίνεται αλλιώς. Τα άλλα που μπορούν ηλκετρονικά να γίνουν ηλεκτρονικά. Δεν το λέω ότι είμαι υπέρ της ιδέας, αλλά για περιορισμένα μαθήματα ίσως και να μπορούσε.

Δύσκολος ο διαχωρισμός του ποιου μπορεί να γίνει και ποιου όχι. Αν είναι να φτιάξεις σύστημα για να γίνει online, ας γίνει σε όλα.

Η δια ζώσης εξέταση φέρνει πολλά προβλήματα, που νομίζω είναι πιο μεγάλα από τα προβλήματα (που σαφώς υπάρχουν) στην ηλεκτρονική εξέταση
« Last Edit: May 08, 2020, 21:26:30 pm by Thunderlord » Logged
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #139 on: May 08, 2020, 22:33:32 pm »

Δεν εχω να προτεινω κατι. Απλά γελάω με την ολη κατασταση γιατι για πρωτη φορα αυτοι που θα αποτυχουν στην εξεταστικη είναι οι ίδιοι οι καθηγητες και όχι οι φοιτητές! Αυτά παθαίνεις όταν πρεπει ξαφνικά να κανεις εξεταστική το 2020 με πανδημια ενω εσυ τοσα χρονια εξεταζεις οπως εξεταζες και το 1990.

Σε αλλες χωρες βρηκαν καποιες μετριες λυσεις γιατι σε αρκετα μαθηματα μπορεί η εξεταση να παίρνει 3-4 μοναδες στα 10, ετσι και να αντιγραψει καποιος δεν πειραζει. Παμε τωρα να εξετασουμε ηλεκτρονικα γραπτα 2 θεματων των οποιον οι λυσεις μπορεί να είναι και 10+ σελιδες Grin Grin Grin

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Φασολάκια με Πρόβειο
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #140 on: May 08, 2020, 22:43:24 pm »

Quote from: Singularity on May 08, 2020, 22:33:32 pm
Δεν εχω να προτεινω κατι. Απλά γελάω με την ολη κατασταση γιατι για πρωτη φορα αυτοι που θα αποτυχουν στην εξεταστικη είναι οι ίδιοι οι καθηγητες και όχι οι φοιτητές! Αυτά παθαίνεις όταν πρεπει ξαφνικά να κανεις εξεταστική το 2020 με πανδημια ενω εσυ τοσα χρονια εξεταζεις οπως εξεταζες και το 1990.

Σε αλλες χωρες βρηκαν καποιες μετριες λυσεις γιατι σε αρκετα μαθηματα μπορεί η εξεταση να παίρνει 3-4 μοναδες στα 10, ετσι και να αντιγραψει καποιος δεν πειραζει. Παμε τωρα να εξετασουμε ηλεκτρονικα γραπτα 2 θεματων των οποιον οι λυσεις μπορεί να είναι και 10+ σελιδες Grin Grin Grin
++  Grin  Grin

babyshark

View Profile
« Reply #141 on: May 08, 2020, 22:50:11 pm »

Hello Hello

electric67
Θαμώνας

View Profile
« Reply #142 on: May 08, 2020, 22:57:32 pm »

Quote from: rafailnik on May 08, 2020, 21:06:56 pm
...
Για να μην φανώ ότι απορρίπτω τα πάντα, θεωρώ (όπως αναφέρθηκε και παραπάνω) ότι σε πολλά μαθήματα επιλογής με μικρό αριθμό συμμετεχόντων μπορεί να βρεθεί μια λύση για εξέταση χωρίς φυσική παρουσία με συνδυασμό των παραπάνω τρόπων (αλλά πάντα με αναγκαία κατανόηση εκ μέρους των καθηγητών για την δυσκολία της περιόδου και χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις, κάτι για το οποίο πρέπει να επαγρυπνούμε).
...

+++

και στο τέλος πρέπει να γίνει μια καλή κανονικοποίηση με βάση αντίστοιχες προηγούμενες εξεταστικές του ίδιου μαθήματος, καθώς όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η δυσκολία της εξέτασης προς τα πάνω ή προς τα κάτω.
A Caster
Θαμώνας

View Profile
« Reply #143 on: May 08, 2020, 23:05:41 pm »

Quote from: electric67 on May 08, 2020, 22:57:32 pm

και στο τέλος πρέπει να γίνει μια καλή κανονικοποίηση με βάση αντίστοιχες προηγούμενες εξεταστικές του ίδιου μαθήματος, καθώς όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει η δυσκολία της εξέτασης προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Αν διαμορφωθεί η δυσκολία προς τα κάτω, δέχομαι και να μην γίνει κανονικοποίηση  Tongue
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #144 on: May 08, 2020, 23:11:48 pm »

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά από κοντά εξέταση δεν θα γίνει. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Είναι απίστευτα επικίνδυνο.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #145 on: May 08, 2020, 23:32:59 pm »

Αμα εχαν φιξαρει τα μαθηματα κορμου με καμια εργασια + εξεταση ολα αυτα τα χρονια, πιστευω θα ηταν πιο ευκολο να διευθετηθεί μια τετοια κατασταση οπως το κορονοβιρουσι. Θα ειχες καποιες στανταρ εργασιες και με καποιες προσθεσεις ή με καποια προφορικη εξεταση πανω στην εργασια θα μπορουσες να βγαλεις ενα καλο αποτελεσμα εξετασης. Ενας καλος καθηγητης με 5-6 ερωτησεις ευκολα μπορει να καταλαβει αν εχεις αντιγραψει . Επισης θα μπορουσε να συμψηφιζεται ο βαθμος εργασιας με τον προφορικο ωστε να μην υπαρχει μεγαλη αποκλιση. Τελος, απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι σε οσα μαθηματα ειχα εργασια εχω μαθει και πεντε πραγματα , γιατι στην ουσια σε αναγκαζει να ψαξεις και να να κατσεις να διαβασεις. Και για να σας προλαβω , προφανως πρεπει σε μαθηματα που δεν εχουν εργασια να διαβαζουμε ολο το εξαμηνο αλλα ποσοι πιστευετε εχουμε την ορεξη και το κινητρο? Μια εργασια, σου κεντριζει παντα το ενδιαφερον πιο πολυ απο μια ξερη εξεταση 3ων ωρων , γνωμη μου, προχωραμε .

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #146 on: May 08, 2020, 23:37:19 pm »

Quote from: The Audacious AI on May 08, 2020, 23:11:48 pm
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά από κοντά εξέταση δεν θα γίνει. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Είναι απίστευτα επικίνδυνο.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=li7sX2Q5Kx4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=li7sX2Q5Kx4</a>

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
Διάλεξις

View Profile
« Reply #147 on: May 09, 2020, 01:02:49 am »

Δεν εχω να προτεινω κατι. Απλά γελάω με την ολη κατασταση γιατι για πρωτη φορα αυτοι που θα αποτυχουν στην εξεταστικη είναι οι ίδιοι οι καθηγητες και όχι οι φοιτητές!

rafailnik
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #148 on: May 09, 2020, 01:32:40 am »

Quote from: ΦΑΚΟΡΙΖΟΣ on May 08, 2020, 23:32:59 pm
Αμα εχαν φιξαρει τα μαθηματα κορμου με καμια εργασια + εξεταση ολα αυτα τα χρονια, πιστευω θα ηταν πιο ευκολο να διευθετηθεί μια τετοια κατασταση οπως το κορονοβιρουσι. Θα ειχες καποιες στανταρ εργασιες και με καποιες προσθεσεις ή με καποια προφορικη εξεταση πανω στην εργασια θα μπορουσες να βγαλεις ενα καλο αποτελεσμα εξετασης. Ενας καλος καθηγητης με 5-6 ερωτησεις ευκολα μπορει να καταλαβει αν εχεις αντιγραψει . Επισης θα μπορουσε να συμψηφιζεται ο βαθμος εργασιας με τον προφορικο ωστε να μην υπαρχει μεγαλη αποκλιση. Τελος, απο προσωπικη εμπειρια εχω παρατηρησει οτι σε οσα μαθηματα ειχα εργασια εχω μαθει και πεντε πραγματα , γιατι στην ουσια σε αναγκαζει να ψαξεις και να να κατσεις να διαβασεις. Και για να σας προλαβω , προφανως πρεπει σε μαθηματα που δεν εχουν εργασια να διαβαζουμε ολο το εξαμηνο αλλα ποσοι πιστευετε εχουμε την ορεξη και το κινητρο? Μια εργασια, σου κεντριζει παντα το ενδιαφερον πιο πολυ απο μια ξερη εξεταση 3ων ωρων , γνωμη μου, προχωραμε .

ναι προφανώς, αλλά μιλάμε για εργασίες που θα σου έχουν παραδοθεί στις αρχές του εξαμήνου και έχει χρόνο να τις κάνεις, όχι στα τέλη Μαϊου
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #149 on: May 09, 2020, 01:42:07 am »

Quote from: rafailnik on May 09, 2020, 01:32:40 am

ναι προφανώς, αλλά μιλάμε για εργασίες που θα σου έχουν παραδοθεί στις αρχές του εξαμήνου και έχει χρόνο να τις κάνεις, όχι στα τέλη Μαϊου

Εννοειται, αυτο εννουσα , το να εχεις καποιες στανταρ εργασιες σε συνδυασμο με καποιες προσθετες καινουργιες επιτρεπουν και στον καθηγητη να τις ανακοινωνει και νωρις . Τη δεδομενη στιγμη το να βαλουν ολοι απαλλακτικες θα ηταν τραγωδια, και επισης σε πολλα μαθηματα αδυνατο, λογω χρονου προετοιμασιας .

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28 Go Up Print
Jump to: