• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:19:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:19:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 69
Guests: 111
Total: 180
valco08
mhtsakos02
NickSpan
evgeniaz
georkala
vmanousi
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
stelinas
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
ansia
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
George_RT
kevangelo
ioannisdamantis
KG03
tsaliki
ioannis
vasilis saitis
kpapama
dkoukn
stavrosk
vagk
Panagismark
stloukas
Stathiss
PrepeiNaDiavasw
stefpapa21
fkaravi
Farmakis Aggelos
WeirdAlex
PurpleWitch
mrodi
chris123
ΡΙΤΟΣΧΑ
tasos gourd
elctricalbill
cealexop
manos_diakakis
ioannisfa
thegreekbaron
Antreas17
kakousios
alex_g
George15
Chrisvb17
smoul
themis01
rafa98p
Κaraflodaimonas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Μετά τη Σχολή > Αναζήτηση Εργασίας (Moderator: Nikos_313) > Πιθανές εργασίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: Πιθανές εργασίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών  (Read 7129 times)
qksa
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Πιθανές εργασίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών
« on: September 23, 2019, 17:25:50 pm »

Είμαι 6ο έτος τηλεπ και γνωρίζοντας πως τελειώνω σύντομα είπα να ψαχτω λίγο με το τι δουλειές μπορώ να κάνω στο μέλλον ώστε αν κατασταλλαξω κάπου να πάρω και διπλωματική πάνω στο αντικείμενο αυτό.
 Το θέμα είναι πως δεν έχω ιδέα τι δουλειές μπορούμε να κάνουμε μέσω του τομέα αυτού και έχω αρχίσει να κατευθύνομαι λίγο προς δουλειές του τομέα ηλεκτρονικής και software engineering και να μετανιώνω λίγο για την επιλογή του τομέα(προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα σήματα αλλά όχι τόσο τα πεδία).
 Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν από άτομα που είτε είχαν παρόμοιο πρόβλημα είτε από άτομα που τελείωσαν τηλεπ και βρήκαν δουλειά πάνω στο αντικείμενο που τους αρέσει. Τι κάνουμε όταν βγαίνουμε από τηλεπ; Τι δουλειές και ευκαιρίες υπάρχουν;
 Ακόμη και πρακτική που πήγα να δω για τηλεπ υπήρχαν μόνο 2-3 εταιρίες στον τομέα αυτό.
Oumuamua
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Πιθανές εργασίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών
« Reply #1 on: December 14, 2022, 18:15:24 pm »

Έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες

https://youtu.be/Elp0XKqhvpI
Mr Watson
Administrator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: July 27, 2023, 09:47:21 am »

Ας έρθει ένας τηλεπάς να δώσει τα φώτα του εδώ. Αναρωτιέμαι το ίδιο τον τελευταίο καιρό και κυρίως αν ένας ενεργειακός έχει τις ίδιες ευκαιρίες με έναν τηλεπά σε δουλειές πεδίου (πχ εγκατάσταση/συντήρηση κεραιών, εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών, δεν ξέρω τι άλλο).
chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #3 on: July 27, 2023, 10:30:42 am »

Χωρις να είμαι σίγουρος νομίζω ότι σε πολλές δουλειές πεδίου μπορεί να ασχοληθεί και ο τηλεπας,
αν και έξω δεν έχω δει να υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των τομέων. Cheesy

Quote from: chatzikys
Improvise Adapt Overcome

Quote from: manotronic on December 05, 2003, 20:33:06 pm
{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
Mr Watson
Administrator

View Profile
« Reply #4 on: July 27, 2023, 10:46:12 am »

Quote from: chatzikys on July 27, 2023, 10:30:42 am
Χωρις να είμαι σίγουρος νομίζω ότι σε πολλές δουλειές πεδίου μπορεί να ασχοληθεί και ο τηλεπας,
αν και έξω δεν έχω δει να υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ των τομέων. Cheesy

Προφανώς και μπορεί. Αυτό που ρωτάω είναι αν και ο ενεργειακός μπορεί να ασχοληθεί με τις δουλειές πεδίου του τηλεπά.
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: July 27, 2023, 11:21:57 am »

Quote from: Mr Watson on July 27, 2023, 10:46:12 am
Προφανώς και μπορεί. Αυτό που ρωτάω είναι αν και ο ενεργειακός μπορεί να ασχοληθεί με τις δουλειές πεδίου του τηλεπά.

Θεωρητικά μπορεί! Εξάλλου όλοι από εδώ θα βγούμε με τον ίδιο τίτλο ανεξάρτητα του τομέα που επιλέξαμε.
Το θέμα είναι πόσο θα σου αρέσει να ασχοληθείς π.χ. με τον σχεδιασμό κεραιών ή τον σχεδιασμό επεξεργαστών ως ενεργειακός.

Βεβαία, από ότι ακούγεται ο τομέας των τηλεπ έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων εργασίας στην χώρα μας.
chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #6 on: July 27, 2023, 13:18:43 pm »

Quote from: Mr Watson on July 27, 2023, 10:46:12 am

Νομίζω πως ναι, εφόσον είναι εξοικειωμένος.

Quote from: chatzikys
Improvise Adapt Overcome

Quote from: manotronic on December 05, 2003, 20:33:06 pm
{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #7 on: July 27, 2023, 13:27:32 pm »

Θα θελα να μαθω ποιες ειναι οι δουλειές του τηλεπα στην Ελλαδα.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #8 on: July 28, 2023, 17:21:22 pm »

Δυσκολα τα πραγματα  Roll Eyes Roll Eyes

Μιας και μου ζητησε  Caterpillar να προσπαθησω να σχολιασω πριν απο καιρο σε αυτο το τοπικ, θα κανω μια προσπαθεια τωρα που βρηκα λιγο χρονο και ορεξη(ngl)

ας ξεκινησουμε με μερικα φακτ

α)Σχεδον κανεις δε θα προσεξει τι κατευθυνση εχεις παρει κατα τη διαρκεια των σπουδων σου. Αυτο που θα προσεξει ειναι οτι εχεις τελειωσει ΗΜΜΥ.

β)Επειδη ειδα καποια αντιστοιχα σχολια, κανεις και καμια δεν θα πρεπει να διαλεγει κατευθυνση βασει *μονο* των επαγγελματικων προοπτικων. Το κυριο κριτηριο θα πρεπει να ειναι τι γουσταρει περισσοτερο ή εστω τι μισει λιγοτερο ( Tongue)

γ)Δουλειες που αφορουν τους τηλεπ. Ανοιγει παρενθεση μεγαλη, το  industry των τελεκομ δν ειναι στα καλυτερα του, η χρυση εποχη των τελεκομ παγκοσμιως ηταν μεχρι τα μεσα των 00s. Η φασουλα τωρα ειναι υποχωρηση, κατενατσιο για να επιβιωσουμε. Ο χωρος αυτο που ηξερε να κανει καλα ηταν να φτιαχνει τελειας ποιοτητας και ακριβειας HW,  αλλα επειδη τα κοστη ειναι στο θεο, τα εσοδα πενιχρα, το  SW μπορει να μας παρεχει πλεον αν οχι εξισου ποιοτικες λυσεις αλλα τουλαχιστιον decent,  αποτελεί μονοδρομο το SWarization των παντων στο industry. Πλεον τα σιδερα δεν θα εχουν καμια αξια, θα ειναι τυποποιημενα κουτια και απλα θα τρεχουν SW, για τα οποια πρεπει να βγαινουν πατσακια ανα εβδομαδα. Ετσι οι παραδοσιακες εταιρειες των τελεκομ βλ. ericsson, nokia, hua κλπ χανουν το πλεονεκτημα τους, πρεπαι απο HW house να γινουν SW house  και αυτη η αλλαγη θα ειναι δυσκολη και στην πορεια θα εχουμε θυματα. Ειμαι αρκετα σιγουρα ενας IT  γιγαντας, λεγε με amazon, google ή msft θα απορροφησει και θα κανει παραρτημα του καποιον απο τους γνωστους  vendors τηλεπικοινωνιακου εξοπλισμου.

Πιουρ τηλεπ δουλειες που υπαρχουν στην ελλαδα και γνεικοτερα στον κοσμο θα ελεγα ειναι τεσσαρων κατηγοριων
i)   Operators  βλ.  Vodafone, Cosmote  κλπ, διαφορες δουλειες απο σαπορτ/πεδιο εως και τη βελτιοστοποιηση δικτυων κινητης και σταθερης
ii)   Vendors βλ. ericsson, nokia, huawei δουλευεις κατα βαση για operators, εδω η βενταλια των επιλογων ανοιγει λιγο. Μπορει να δουλευεις απο technical presales,  δλδ να πηγαινεις σε πελατες και ανα εξηγεις τις λυσεις που εχει η εταιρεια που δουλευεις, να προτεινεις βελτιστοποιησεις στο δικτυο τους, να κανεις σαπορτ, να σχεδιαζεις την στρατηγικη του δικτυου τους, να σχεδιαζεις λυσεις βασει των αναγκων του πελατη και παει λεγοντας. Επισης στην ελλαδα υπαρχει απο τη Νοκια μεγαλο γραφειο με κομματι πιο κοντα στο χτισιμο των προϊοντων, στο πλασιο  development & R/D
iii)   third party εταιρειες που προσφερουν υπηρεσιες παρομοιες με τις παραπανω στους παροχους οπως βελτιστοποοηση δικτυων, δουλειες πεδιου, σαπορτ κλπ
iv)   μια κατηγορια που κανει cross  τα α,β,γ ειναι πλεον η συγκλιση του SW με τις τηλεποικοινωνιες, στον οποιο τομεα υπαρχει πολυ ψωμι, γιατι οπως ειπαμε και παραπανω το SWarization και οι πλατφορμες ον τοπ στα δικτυα ειναι μονοδρομος. Σε αυτην την κατηγορια ειτε μπορει να γραφεις κωδικα (αν εχεις καποιες γνωσεις τηλεπ ειναι συν στο να νιωθεις τι κανεις) ειτε να σχεδιαζεις τι θα περιεχει ενα προϊον τηλεπικοινωνιακης υφης χτιζοντας πανω στο τηλεπικοινωνιακο σου expertise. Δε θα πω ψεματα αυτη η κατηγορια, ειναι η μονη που εχει μελλον και ας το πουμε και ωμα, εχει και καποια λεφτα. Οι θεσεις στην ελλαδα δν ειναι πολλες, αλλα πλεον  ειναι πιο ευκολο να βρεις κατι και να δουλευεις remote.  

Προσωπικη εμπερια εγω διαλεξα τηλεπ ως κατηγορια, αλλα οχι γιατι ξερω γεννηθηκα με tattoo μια κεραια, αλλα γιατι μαλλον ηταν αυτο που μπορουσα να ανεχθω περισσοτερο ως αντικειμενο. Ηλεκτρονικη δεν ηταν για μενα, δεν θελω να ξερω τι λενε τα κομπιουτερζ και οι αριθμοι σε τοσο βαθος, απο την αλλη την Ενεργεια την βρισκω λιγο πιο βαρετη απο το κερλινγκ
Μιστερ  gpap  αν με διαβαζετε σορρυ. Ετσι βρεθηκα να διαλεξω τηλεπικοινωνιες. Αυτο φυσικα δεν με εμποδισε στο μακρινο 2014, τοτε που η Κενυα αναρωτιοταν αν θα γινει σαν την Ελλαδα, που εψαχνα για την πρωτη μου δουλεια να στελνω βιογραφικα σε οτιδηποτε ειναι σχετικο με το γνεικοτερο αντικειμενο του ΗΜΜΥ, απο ενεργειακα, προγραμματισμους, εταιρειες συμβουλων εως τηλεπ , μετα απο μια σειρα 10 συνεντεξευξεων με 10 διαφορετικες εταιρειες, η μονη προταση που εκατσε ηταν με μια μικρη third party εταιρεια  που σερβιρε κυριως ελληνες παροχους τηλεπικονωνιων. Δε θα πω ψεματα αυτα που ειχα μαθει στη σχολη, ο,τι ειχα μαθει δλδ, γιατι ημουν ο τυπος που διαβαζε 3 μερες πριν την μερα της εξετασης, δε μου χρειαστηκαν πουθενα Tongue κι εδω βαζω εναν αστερισκο * που θα τον σχολιασω στο τελος. Μεσα σε αυτα τα 9 χρονια, απο επιλογη ειμαι αισιως στην 5η μου δουλεια, ημουν τυχερος και ειδα το δικτυο της κινητης και μεσα σε operator,  και ως third party engineer,  και μεσα απο vendor(κατηγοριες i),ii),iii)).  Σημερα εδω και 6 μηνες περιπου εχω καταληξει να ειμαι μερος μιας ομαδας που δημιουργει μια πλατφορμα αυτοματοποιησης για δικτυα τηλεπικοινωνιων(σταθερης και κινητης), κατηγορια  iv) δλδ, οπου χρησιμοποιωντας την εμπειρια μου στις τηλεπικοινωνιες συμμετεχω στον σχεδιασμο της στρατηγικης και νεων functionalities  του product μας. σημ η εταιρεια εχει βαση τη Στοκχολμη, η ομαδα μου το Ελσινκι, κι εγω δουλευω απο την Αθηνα (τρεχα γυρευε αλλα και ολα ειναι δυνατα)

Τι θα συμβουλευα εγω το νεοτερο μου εαυτο
1) να διαλεξω οποια κατευθυνση γουσταρα παραπανω(αυτο εκανα εν πολλοις)
2) να μαθαινα να καλυτερο κωδικα ανεξαρτητως αν ηταν η κυριως μου δουλεια ή οχι.  it's a tool  πλεον
3) να μη φοβαμαι να στελνω βιογραφικα σε οποια θεση σου γυαλιζει(αυτο εκανα εν πολλοις), το χειροτερο ειναι να μην σε καλεσουν κλάιν. Πρεπει να εχω στειλει 1000+ βιογραφικα για θεσεις στη ζωη μου
4) να παρακολυθω τα τρεντς της αγορας και να προσπαθω να καταλαβω πού παει το πραγμα, να μην επαναπαυομαι
5) να βελτιωσω και να δουλεψω πολυ παραπανω τα soft skills, ω θεοι την πρωτη φορα που με εχωσαν να κανω παρουσιαση σε πελατη(και ηταν και στα αγγλικα μαλιστα), ειδα τομ χριστο φανταρο.

* το οτι δε χρησιμοποιησα αμεσα τις γνωσεις που πηρα απο τη σχολη, αυτο δε σημαινει οτι ηταν μια αχρηστη διαδικασια. Διαφωνω με αυτην την μπουρδα που κυκλοφορει, οτι ολα ειναι του ακαντεμικ και ο,τι μας μαθαινει το ελληνικο πανεπιστημιο ειναι αχρηστο. Εγω θεωρω οτι με καποιο μαγικο τροπο βγαινοντας απο το ελληνικο πανεπιστημιο ξερεις να σκεφτεσαι πολυ καλυτερα και ολο αυτο το χαοτικο που εχει γενικοτερα το ελληνικο συστημα σε οποιαδηποτε εκφανση του, σε βοηθα να σου φαινονται πολυ πιο ευκολα τα πραγματα οταν υπαρχει μαι στοιχειωδης οργανωση. Thrive in chaos ξεκαθαρα.

Αυτα απο εμενα, λιγο αδομητα, λιγο ο,τιτναναι. Θα ηταν καλυτερα να τα λεγαμε με κανα τσιπουρο και αν μπορουσαμε να μαζεψουμε κι εμπειριες κι αλλων παιδιων.

Φιλικα,

Αποστολος
« Last Edit: July 28, 2023, 20:28:07 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
tzortzis
Global Moderator

What else?

View Profile
« Reply #9 on: July 28, 2023, 19:47:40 pm »

κατι πιο προς την πλευρα του σχεδιασμου/υλοποιηση κεραιων δεν υπαρχει ε; γιατι παραπανω για δικτυα τηλεπικοινωνιων βλεπω να γραφεις   Huh

Quote from: MrRobot on March 21, 2017, 17:52:48 pm
Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #10 on: July 28, 2023, 20:15:13 pm »

Quote from: tzortzis on July 28, 2023, 19:47:40 pm
κατι πιο προς την πλευρα του σχεδιασμου/υλοποιηση κεραιων δεν υπαρχει ε; γιατι παραπανω για δικτυα τηλεπικοινωνιων βλεπω να γραφεις   Huh

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές σχετικά μικρές εταιρείες που ασχολούνται με κομμάτια της διαστημικής τεχνολογίας, πολύ πιθανόν να υπάρχει κάτι στο πλαίσιο αυτό. Αλλά γενικά δεν νομίζω να υπάρχει κατι στην Ελλάδα σε μεγάλη κλίμακα όσον αφορά τον σχεδιασμό κεραιών. Δυστυχώς στην Ελλάδα η πλειοψηφία των δουλειων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών είναι γύρω από την παροχή υπηρεσιών.
« Last Edit: July 28, 2023, 20:20:18 pm by apostolos1986 » Logged

Don
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #11 on: July 28, 2023, 20:21:48 pm »

Quote from: apostolos1986 on July 28, 2023, 17:21:22 pm
...

Quote from: apostolos1986 on July 28, 2023, 20:15:13 pm
Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές σχετικά μικρές εταιρείες που ασχολούνται με κομμάτια της διαστημικής τεχνολογίας, πολύ πιθανόν να υπάρχει κάτι στο πλαίσιο αυτό. Αλλά γενικά δεν νομίζω να υπάρχει κατι στην Ελλάδα σε μεγάλη κλίμακα όσον αφορά τον σχεδιασμό κεραιών. Δυστυχώς στην Ελλάδα η πλειοψηφία των δουλειά στον τομέα των τηλεπικοινωνιών είναι γύρω από την παροχή υπηρεσιών.

Κατατοπιστικότατος, thanks.

You can't just kill someone 'cause of the way they looked at you
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #12 on: July 28, 2023, 20:22:17 pm »

Μιστερ  gpap  αν με διαβαζετε σορρυ.
follow your heart μας έλεγε και ο gpap σε μια παρουσιαση τομέων  Tongue.
Θα ηταν καλυτερα να τα λεγαμε με κανα τσιπουρο και αν μπορουσαμε να μαζεψουμε κι εμπειριες κι αλλων παιδιων.
Πότε θα ρθεις θεσνικη?

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #13 on: July 28, 2023, 20:26:15 pm »

Μια εταιρία που φτιάχνει τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό και έχει εργοστάσιο και R/D στην Ελλαδα είναι η Raycap.
Ξέρω ότι η εταιρεία είναι τοπ ειδικά στην αντικεραυνικη προστασία και έχει πάρει πολλούς χαρακτήρες ηλεκτρολόγους στις εγκαταστάσεις της στην Δραμα
https://www.raycap.com/

Ένα άλλο ενδιαφέρον πρότζεκτ που υπάρχει στην Ελλάδα είναι από την intracom Ελλάδας που ουσιαστικά τρέχει τo R/D για ένα κομμάτι του δικτύου κορμού(core network) της ericsson
« Last Edit: July 31, 2023, 20:16:19 pm by apostolos1986 » Logged

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #14 on: July 28, 2023, 20:31:27 pm »

Quote from: Caterpillar on July 28, 2023, 20:22:17 pm
follow your heart μας έλεγε και ο gpap σε μια παρουσιαση τομέων  Tongue.Πότε θα ρθεις θεσνικη?

Έρχομαι συχνά πυκνά η αλήθεια αλλά συνήθως κάθομαι από ώρες μέχρι μισή μέρα, με τη νέα σχολική σεζόν (λολ) μπορούμε να δούμε τι μπορεί να κανονιστεί.

Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: