• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:21:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:21:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 217
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 95
Guests: 117
Total: 212
George15
christina02
itsikou
elias_farhood
Farmakis Aggelos
aachmet
papaane
karaths.d
VaiosG
fivosfivos1
mgrivab
George_RT
AgaG
tasos_ntv
kourkou
mavropan
stefpapa21
ANDVRONTZOS
tzortzis
gkaramp
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
alice
akiousia
gcheristanidhs
gkyrodi
tasakis
AlexKyr
Pcsc
thegreekbaron
papajohnn06
mkakale
ftheo11
3rdDegreeBurn
george14
kokkinosgior
annaparask
akoil
thathas12
noimaginationforthis
WeirdAlex
sofoklhs_pizza
akontel
Sanaia
BCosT
Κaraflodaimonas
Spyros.kleanthous
marwt
Kaniki
Arakapas
evtrents
vasilis saitis
Kenedy
alexlemp
acapulco
adamchatz
elischat
georgepana9
Mikekmp
npalami
angelos
adelaine
stelinas
simosilias
PanosPapaspirou
nick_slendy
PurpleWitch
Ma8hths Indou
grosdanis
Alex Kosmas
DimKaratzas
vastridam
hacky
Konstantina Karamani
Captain
Nefeli Nikita
NickSpan
kstavroulis
melisste22
Carot1456
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Παιχνίδια στο forum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να μετράνε τα post σε παιχνίδια στον counter και να εμφανίζονται στα recent;  (Voting closed: December 18, 2018, 21:55:11 pm)
Ναι - 17 (32.1%)
Όχι - 36 (67.9%)
Total Voters: 53

Pages: [1] 2 3 4 Go Down Print
Author Topic: Παιχνίδια στο forum  (Read 7421 times)
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
Παιχνίδια στο forum
« on: December 04, 2018, 21:55:11 pm »

Πιστεύετε ότι τα παιχνίδια θα πρέπει να μετράνε στον counter των posts των users και να εμφανίζονται στα recent;

Επανέρχεται ένα θέμα που έχει συζητηθεί αρκετά και παλιότερα. Εγώ πιστεύω ότι τα παιχνίδια πρέπει να γίνουν όπως τα topics του κάδου ανακύκλωσης, τα οποία δεν προσμετρούνται στα συνολικά posts των users και δεν εμφανίζονται στα recent.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα παιχνιδο-topics, είναι ότι πλημμυρίζουν τα recent με αποτέλεσμα να χάνεις σοβαρά topics. Επίσης το επιχείρημα που θα πουν κάποιοι κατά της αλλαγής, ότι δηλαδή το forum θα φαίνεται να έχει λιγότερη κίνηση, εγώ το βλέπω σαν κάτι θετικό. Μεγαλύτερη σημασία έχει η ποιότητα των posts. Ένα post σε μία συζήτηση για κάποιο θέμα πολιτικό/κοινωνικό/τέχνης αξίζει όσο 50 post στα παιχνίδια και όμως συχνά χάνεται λόγω του spam που πέφτει σε αυτά.

Τέλος φαντάζομαι ότι θα ειπωθούν και κουταμάρες του τύπου "θα χάσουμε τα posts από τον counter" και "θα αλλάξει το top 10".... Κουταμάρες, άνευ σημασίας.

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
L
WebSlave
Καταστραμμένος

Bad faith

View Profile
Re: Παιχνίδια στο forum
« Reply #1 on: December 04, 2018, 22:17:44 pm »

+++ σε όλα

edit: Το ποστ count θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την πραγματική συνεισφορά του μέλους στο φόρουμ. Όταν μετράνε και τα παιχνίδια είναι απλά παραπλανητικό.
« Last Edit: December 04, 2018, 22:24:23 pm by L » Logged

It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of Light, it was the season of Darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair, we had everything before us, we had nothing before us.

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #2 on: December 04, 2018, 22:30:32 pm »

Ναι τι νόημα έχει να μετράνε στον αριθμό ποστς?
Να πάνε και στον Κάδο κανένα πρόβλημα
Αλλά τα σοβαρά τόπικς δε τα βάζετε σε favorites?  Shocked Roll Eyes
Δηλαδή κάθε φορά ψάχνετε πηγαίνοντας από την αρχική σελίδα?  Cheesy Tongue

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Just Me
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #3 on: December 04, 2018, 22:45:24 pm »

Quote from: L on December 04, 2018, 22:17:44 pm
Το ποστ count θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την πραγματική συνεισφορά του μέλους στο φόρουμ. Όταν μετράνε και τα παιχνίδια είναι απλά παραπλανητικό.
Σωστός!!!
Escobar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: December 04, 2018, 22:46:56 pm »

Παλιά που έπαιζα πολύ, κυρίως στα παιχνίδια με τις ερωτήσεις που τα θεωρώ πιο ενδιαφέροντα γιατί γνωρίζεις περισσότερο τα άλλα μέλη, θα έλεγα όχι γιατί 1)  Όσοι συμμετείχαν έγραφαν γενικά και σε άλλα τόπικ, δηλαδή συμμετείχαν ενεργά στο φόρουμ και 2) Σπάνια γινόταν spamming, κάποιες φορές που θυμάμαι απλά κάποιος να μπαίνει και να γράφει σε όλα τα ενεργά τόπικ παιχνιδιών (το έχω κάνει κ εγώ).

Πλέον όμως, ειδικά στο Λαός vs ΟΔ/ΟΣ γίνεται ακραίο spamming χωρίς λόγο->1500 ποστ σε ένα βράδυ με διαφορά 2 δευτερολέπτων το ένα από το άλλο, λες και γράφει bot. Οπότε νομίζω ότι είμαι τελικά υπέρ της αλλαγής, δεδομένου ότι σε όποιον πραγματικά αρέσουν τα παιχνίδια στο φόρουμ θα  μπαίνει στο αντίστοιχο τόπικ ούτως ή άλλως χωρίς να του εμφανίζεται στα recent και δεν θα τον νοιάζει αν αυξάνουν τα ποστ του ή όχι.

"Yesterday is History-Today is a Gift-Tommorow is a Mystery"

Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #5 on: December 04, 2018, 22:49:35 pm »

+1 στην αλλαγή. Λογικά θα μειωθεί η συμμετοχή στα παιχνίδια αλλά αξίζει το τίμημα.

Quote from: Katarameno on December 04, 2018, 22:30:32 pm
Ναι τι νόημα έχει να μετράνε στον αριθμό ποστς?
Να πάνε και στον Κάδο κανένα πρόβλημα
Αλλά τα σοβαρά τόπικς δε τα βάζετε σε favorites?  Shocked Roll Eyes
Δηλαδή κάθε φορά ψάχνετε πηγαίνοντας από την αρχική σελίδα?  Cheesy Tongue

Εγώ το φόρουμ το χρησιμοποιούσα πάντοτε σχεδόν αποκλειστικά μέσω του unread topics πάντως.  Tongue
Just Me

View Profile
« Reply #6 on: December 04, 2018, 22:57:16 pm »

Πάντως επειδή πράγματι υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια,θα μπορούσε να συζητηθεί και η επιλογή οι αλλαγές να αφορούν ορισμένα μόνο από αυτά.
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #7 on: December 04, 2018, 23:06:05 pm »

Δεν έχω κάποιο θέμα με το τι θα γίνει. Γενικά σαν βέλτιστη επιλογή για εμένα θα ήταν απλά το λαός οδός να μείνει στον κάδο μιας και το forum δεν μπορεί να το δεχτεί, όπως τουλάχιστον είναι φτιαγμένο τώρα. Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια, όπως και η μουσική μιας και είναι το ίδιο πράγμα πάνω κάτω (χαλάρωση και ξεφεύγω από τα μαθήματα με κάτι πιο χαλαρό) θα μπορούσαν να μείνουν εκεί που είναι ή να φύγουν κάδο (αλλά άμα φύγουν τα παιχνίδια δεν βρίσκω λόγο να μην φύγει και η μουσική πχ). Κάποια παιχνίδια όμως είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αν δεν είναι στα recent ακόμα και παιδιά που παίζουν δεν θα τα δουν (δηλαδή αν δεν είναι η Princess, ο αράπης ή εγώ, παλιά και ο Argirios) και δεν θα παίξουν.

Γενική άποψή μου για τα post πάντως είναι πως δεν έχουν αξία. Θέλω να πω πως δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαφορά αν έχεις 3 ή 500 ή παραπάνω post. Το post του καθενός αξίζουν το ίδιο. Αν είναι να γίνει αλλαγή στο post counter προτείνω να σταματήσει να υπάρχει.
sent from mTHMMY 

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #8 on: December 04, 2018, 23:11:05 pm »

Quote from: Dealan on December 04, 2018, 22:49:35 pm
Εγώ το φόρουμ το χρησιμοποιούσα πάντοτε σχεδόν αποκλειστικά μέσω του unread topics πάντως.  Tongue

Αυτό ακριβώς.

Και θεωρώ πως το counting game καλύτερο είναι να πάει στον κάδο. Τα άλλα δεν πολυενοχλούν νομίζω.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #9 on: December 04, 2018, 23:22:06 pm »

Quote from: Apostolof on December 04, 2018, 21:55:11 pm
Τέλος φαντάζομαι ότι θα ειπωθούν και κουταμάρες του τύπου "θα χάσουμε τα posts από τον counter" και "θα αλλάξει το top 10".... Κουταμάρες, άνευ σημασίας.

γενικα, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι αν μεταφερθει το board τωρα θα χαθουν τα ποστ? :Ρ επισης και να αλλαξει το top10 θα ειναι μικρες οι αλλαγες, σε φαση μια δυο θεσεις!

Quote from: L on December 04, 2018, 22:17:44 pm
Το ποστ count θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την πραγματική συνεισφορά του μέλους στο φόρουμ. Όταν μετράνε και τα παιχνίδια είναι απλά παραπλανητικό.

Οπα μισο, τοτε να μην μετραει κανενα αλλο post περαν απο τα posts στα μαθηματα! Δεν μπορω να καταλαβω τη συλλογιστικη σου πορεια. Συνεισφορα του μελος στο forum ειναι οταν ανεβαζει μουσικη? οταν ποσταρει ενα post για καποιο πολιτκο θεμα? Με την δικη σου λογικη δεν νομιζω.

Quote from: Katarameno on December 04, 2018, 22:30:32 pm
Αλλά τα σοβαρά τόπικς δε τα βάζετε σε favorites?  Shocked Roll Eyes
γενικα δεν βολευει να βαλω ολα τα μαθηματα (boards) που παρακολουθω στα favorites.

Quote from: Dealan on December 04, 2018, 22:49:35 pm
Εγώ το φόρουμ το χρησιμοποιούσα πάντοτε σχεδόν αποκλειστικά μέσω του unread topics πάντως.  Tongue

Αν πατησεις ομως miss κλικ και κλεισεις την καρτελα, σου εμφανιζει μετα τα υπολοιπα unread? Αμετρητες φορες απλα ηθελα να πατησω στην καρτελα που ειχα ανοιξει τα unread και απλα πατουασ το Χ κι εκλεινε. Εμπαινα ξανα μεσα και απλα δεν ειχα πια Unread να διαβασω.

Γενικα, στα παιχνιδια εχω πολυ καιρο να ασχοληθω και οταν γραφω δεν '"spamαρω" οπως παλια. Αρα οτι και να γινει δεν με πολυ ενδιαφερει ιδιαιτερα. Αλλα μερικοι μην βιαζεστε να χαρακτηρισετε τα ποστ ως "μη ποιοτητικα" εγω μια χαρα χαλαρωνω και γελαω με μερικες απαντησεις, ειδικα στα παιχνιδια ερωτησεων ή με μερικους συνειρμους αλλων user.. Δεν μπορω να καταλαβω την δικη σας ποιοτητα και εσεις μαλλον την δικη μου.

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #10 on: December 04, 2018, 23:46:10 pm »

Quote from: leukosaraphs! on December 04, 2018, 23:22:06 pm
Οπα μισο, τοτε να μην μετραει κανενα αλλο post περαν απο τα posts στα μαθηματα! Δεν μπορω να καταλαβω τη συλλογιστικη σου πορεια. Συνεισφορα του μελος στο forum ειναι οταν ανεβαζει μουσικη? οταν ποσταρει ενα post για καποιο πολιτκο θεμα? Με την δικη σου λογικη δεν νομιζω.
[...]
Αλλα μερικοι μην βιαζεστε να χαρακτηρισετε τα ποστ ως "μη ποιοτητικα" εγω μια χαρα χαλαρωνω και γελαω με μερικες απαντησεις, ειδικα στα παιχνιδια ερωτησεων ή με μερικους συνειρμους αλλων user.. Δεν μπορω να καταλαβω την δικη σας ποιοτητα και εσεις μαλλον την δικη μου.

Φυσικά τα πολιτικά post έχουν συνεισφορά στο forum. Το thmmy δεν είναι μόνο σχολή.
Τι συγκρίνεις ρε συ. Συζητήσεις για σοβαρά θέματα, με τι; Το να μπαίνει κάποιος και να ποστάρει ένα νούμερο ή 3 άκυρες λέξεις;

Quote from: leukosaraphs! on December 04, 2018, 23:22:06 pm
γενικα, ποσο σιγουροι ειμαστε οτι αν μεταφερθει το board τωρα θα χαθουν τα ποστ? :Ρ επισης και να αλλαξει το top10 θα ειναι μικρες οι αλλαγες, σε φαση μια δυο θεσεις!

Αν πατησεις ομως miss κλικ και κλεισεις την καρτελα, σου εμφανιζει μετα τα υπολοιπα unread? Αμετρητες φορες απλα ηθελα να πατησω στην καρτελα που ειχα ανοιξει τα unread και απλα πατουασ το Χ κι εκλεινε. Εμπαινα ξανα μεσα και απλα δεν ειχα πια Unread να διαβασω.

Καθόλου σίγουροι. Αλλά και να μην αλλάξει αυτόματα, παίζει να δίνει επιλογή το smf για επανυπολογισμό.
Για αυτό που λες ότι χάνονται και για αυτό που είπαν πιο πάνω ότι δεν θα τα βλέπεις αν δεν είναι στα recent υπάρχει το κουμπάκι Happy Hour! πάνω πάνω. Το πατάς και βλέπεις τα παιχνίδια.

leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #11 on: December 04, 2018, 23:50:28 pm »

Quote from: Apostolof on December 04, 2018, 23:46:10 pm
Φυσικά τα πολιτικά post έχουν συνεισφορά στο forum. Το thmmy δεν είναι μόνο σχολή.
Τι συγκρίνεις ρε συ. Συζητήσεις για σοβαρά θέματα, με τι; Το να μπαίνει κάποιος και να ποστάρει ένα νούμερο ή 3 άκυρες λέξεις;

Αρχικα, ειπα οτι για το σκετο νουμερο (αν αναφερεσαι στο ΛΑΟΣ), να φυγει ηδη. Το αλλο ναι το συγκρινω, οι πολιτικες συζητησεις δεν ειναι καν συζητησεις... Πανε να γινουν αλλα διακοπτονται στην μεση, αρα συζητηση με μονο την μια πλευρα δεν γινεται! Ελαχιστοι ειναι αυτοι που απλα συνδιαλεγονται, οι λοιποι απλα ειρωνευονται. Αρα ναι εχω καθε δικαιωμα να τα συγκρινω, ειδικα οταν τα πρωτα (τα παιχνιδια) με χαλαρωνουν κιολλας.

Quote from: Apostolof on December 04, 2018, 23:46:10 pm
Καθόλου σίγουροι. Αλλά και να μην αλλάξει αυτόματα, παίζει να δίνει επιλογή το smf για επανυπολογισμό.
Για αυτό που λες ότι χάνονται και για αυτό που είπαν πιο πάνω ότι δεν θα τα βλέπεις αν δεν είναι στα recent υπάρχει το κουμπάκι Happy Hour! πάνω πάνω. Το πατάς και βλέπεις τα παιχνίδια.

Αυτο το Happy Hour! πρωτη φορα το βλεπω Cheesy δεν σε κανω πλακα Tongue

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #12 on: December 04, 2018, 23:53:18 pm »

Quote from: leukosaraphs! on December 04, 2018, 23:50:28 pm
Αρχικα, ειπα οτι για το σκετο νουμερο (αν αναφερεσαι στο ΛΑΟΣ), να φυγει ηδη. Το αλλο ναι το συγκρινω, οι πολιτικες συζητησεις δεν ειναι καν συζητησεις... Πανε να γινουν αλλα διακοπτονται στην μεση, αρα συζητηση με μονο την μια πλευρα δεν γινεται! Ελαχιστοι ειναι αυτοι που απλα συνδιαλεγονται, οι λοιποι απλα ειρωνευονται. Αρα ναι εχω καθε δικαιωμα να τα συγκρινω, ειδικα οταν τα πρωτα (τα παιχνιδια) με χαλαρωνουν κιολλας.

Αυτο το Happy Hour! πρωτη φορα το βλεπω Cheesy δεν σε κανω πλακα Tongue
Γενικά συμφωνώ
επίσης για τα κουμπάκια πάνω και εγώ προχθές τα είδα πρώτη φορά και τα χρησιμοποίησαν μπροστά μου και είδα τι είναι

sent from mTHMMY 

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #13 on: December 04, 2018, 23:53:55 pm »

« Last Edit: October 12, 2021, 13:39:21 pm by Spiral » Logged
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #14 on: December 04, 2018, 23:59:10 pm »

Οκ, δέχομαι ότι για εσένα μπορεί τα παιχνίδια να είναι πιο σημαντικά.

Αλλά μιλήσαμε για συνεισφορά. Σε δύο μήνες δε θα μπει κανείς να δει τι έγραψες στο αλλαξοκολλιές. Αλλά μπορεί να μπει να δει τι γνώμη είχαν οι συμφοιτητές του για τη πολιτική επικαιρότητα ή να βρει κάποιο χρήσιμο λινκ/άποψη που θυμάται να είχε γραφτεί. Αυτό είναι συνεισφορά, όχι η πρόσκαιρη διασκέδαση.

Quote from: Spiral on December 04, 2018, 23:53:55 pm
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα παιχνίδια και τα ποστς που γεμίζουν το thmmy , αλλά εδώ και έναν μήνα το thmmy αργεί να φορτώσει σε γενικές γραμμές. Πχ το καλοκαίρι φόρτωνε σε 2 δευτερόλεπτα, ενώ τώρα παίρνει περισσότερο χρόνο( περίπου 20 δευτερόλεπτα). Και καθάρισα τα cookies και τα δεδομένα στο chrome, μήπως φταίει αυτό, αλλά πάλι τα ίδια. Εκτός αν οφείλεται πουθενά αλλού και δεν το ξέρω

Ναι το έχουμε παρατηρήσει και άλλοι. Ελπίζω να φταίει το σπαμ που έπεφτε στο ΛΑΟΣ-ΟΔΟΣ..

Pages: [1] 2 3 4 Go Up Print
Jump to: