• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:44:04 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:44:04 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 104
Total: 174
Tsn
vaggelisx
Βασιλης
k_tasio_
Yamal
Katarameno
eleftheria
Kyrisan
grepanis
georsoti
mpaltzak
serafeim
kostas1507
konsntai
stefanos hios
mgrivab
kimxnas
trelogauros7
George_RT
tmpadasn
stergiosb
Axilleas_Nt
Thanasis_pap
kstavroulis
AristeidisM
mmikelo
dimopoul
thegreekbaron
Pakapis5
JiMan5
melisste22
thanosk
dimant
plapas
charalampos
Leou
etsilika
dimitire
sotolagg
gmpakirtz
tasos_ntv
alexandra_
ThanosKoutsoump
ioathemar
Mr Watson
arkou
thanosn
agkentzi
manolitsis
DarkMagiK06
Ponan
Akis Papanikolaou
spoun
meliou
mihanologos
noys
sterxz
simosilias
aachmet
nikos.a
kosovi
dtzogan
Acad-Mics
zgeorgitz
manos_diakakis
mayia psarikoglou
johnk
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Παιχνίδια στο forum
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να μετράνε τα post σε παιχνίδια στον counter και να εμφανίζονται στα recent;  (Voting closed: December 18, 2018, 21:55:11 pm)
Ναι - 17 (32.1%)
Όχι - 36 (67.9%)
Total Voters: 53

Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Παιχνίδια στο forum  (Read 7361 times)
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
Re: Παιχνίδια στο forum
« Reply #15 on: December 05, 2018, 00:04:14 am »

Quote from: Apostolof on December 04, 2018, 23:59:10 pm
Οκ, δέχομαι ότι για εσένα μπορεί τα παιχνίδια να είναι πιο σημαντικά.

Αλλά μιλήσαμε για συνεισφορά. Σε δύο μήνες δε θα μπει κανείς να δει τι έγραψες στο αλλαξοκολλιές. Αλλά μπορεί να μπει να δει τι γνώμη είχαν οι συμφοιτητές του για τη πολιτική επικαιρότητα ή να βρει κάποιο χρήσιμο λινκ/άποψη που θυμάται να είχε γραφτεί. Αυτό είναι συνεισφορά, όχι η πρόσκαιρη διασκέδαση.

Ναι το έχουμε παρατηρήσει και άλλοι. Ελπίζω να φταίει το σπαμ που έπεφτε στο ΛΑΟΣ-ΟΔΟΣ..

δεν ειναι το σημαντικο η οχι. Ειναι οι βαρυγδουπες λεξεις/εκφρασεις που χρησιμοποιουνται. Δηλαδη, η συνεισφορα μου μετριεται με το αν εχω 1000 ποστ ειτε 2000 ? Δηλαδη, αν ανεβαζα μονο σημειωσεις στα downloads δεν θα ειχα μεγαλη συνεισφορα?

Τo post count, δεν δειχνει συνεισφορα στο thmmy, δειχνει ενασχοληση στο thmmy.

Οντως, εχουν ανεβει ορισμενα ωραια Links και χρησιμα (αλλα απο τα ατομα που ειπα κι πριν, που επιθυμουν τον διαλογο).

Τελος, οντως οταν ειχε γινει το 1400+ στο ΛΑΟΣ, το mthmmy φορτωνε κανα λεπτο. Αρα λογικα αυτο ευθυνεται.

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
« Reply #16 on: December 05, 2018, 00:06:24 am »

Quote from: leukosaraphs! on December 04, 2018, 23:22:06 pm
Αν πατησεις ομως miss κλικ και κλεισεις την καρτελα, σου εμφανιζει μετα τα υπολοιπα unread? Αμετρητες φορες απλα ηθελα να πατησω στην καρτελα που ειχα ανοιξει τα unread και απλα πατουασ το Χ κι εκλεινε. Εμπαινα ξανα μεσα και απλα δεν ειχα πια Unread να διαβασω.

Ναι, τα υπόλοιπα μένουν. Απλά μια φορά την ημέρα (κάπου μέσα στη νύχτα) κάνει reset η λίστα.

Quote from: Apostolof on December 04, 2018, 23:59:10 pm
Αλλά μιλήσαμε για συνεισφορά. Σε δύο μήνες δε θα μπει κανείς να δει τι έγραψες στο αλλαξοκολλιές. Αλλά μπορεί να μπει να δει τι γνώμη είχαν οι συμφοιτητές του για τη πολιτική επικαιρότητα ή να βρει κάποιο χρήσιμο λινκ/άποψη που θυμάται να είχε γραφτεί. Αυτό είναι συνεισφορά, όχι η πρόσκαιρη διασκέδαση.

+1, αν και δεν θεωρώ πως το post counter έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο ύπαρξης έτσι και αλλιώς. Πάντως δεν με ενοχλεί που υπάρχει. (Και η πρόσκαιρη διασκέδαση μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο σε μεγάλο βαθμό κατά τη γνώμη μου, αν την έχει ανάγκη.)
MrRobot
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: December 05, 2018, 00:13:50 am »

Εγω συμφωνώ με αράπη και μπιγκόνια. Και εγω και πολλοί άλλοι ξεκινήσαμε να γράφουμε στο φόρουμ από τα παιχνίδια και έχουμε συνεισφέρει μετά σε αυτό. Είναι πιο εύκολο για ένα νέο μέλος να ξεκινήσει να γράφει σε ένα παιχνίδι παρά σε κάποιο άλλο τόπικ. Σίγουρα το ΛΑΟΣ προκαλούσε προβλήματα και δεν είμαι υπέρ του spamming (που έχω κάνει και εγώ παλαιότερα), αλλά πιστεύω ότι αν φύγουν από τα recent δεν θα γράφει κανείς σχεδόν εκεί. Όσο για το Happy Hour δεν το έχω πατήσει και εγώ ποτέ. Πιο πολλά τόπικ δεν έχω δει επειδή έκανε reset το φόρουμ στα unread μου παρά από παιχνίδια στα recent. Για το ποστ counter δεν με ενδιαφέρει αν θα προσμετρώνται ή όχι αλλά δεν νομίζω ότι προκαλεί κάποιο πρόβλημα!
Spiral
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #18 on: December 05, 2018, 00:17:21 am »

« Last Edit: October 12, 2021, 13:39:27 pm by Spiral » Logged
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #19 on: December 05, 2018, 01:57:33 am »

Να πω και εγώ τη προσωπική μου άποψη.

Δεν είμαι 100% υπερ του να "φυγουν" τα παιχνίδια αλλά είμαι υπέρ. Ένα 60-40 θα ήταν μια καλή προσέγγιση ποσοστού. Νομίζω πως θα ηρεμήσει το φόρουμ, και είναι κάτι που χρειάζεται, αφου με τοσα social media στη ζωή μας το τημμυ καταντάει για πολλούς χώρος για να βγάλουν τα κομπλεξ τους ανώνυμα. Προσοχή όμως όταν λέω πολλούς. Τα άτομα που γράφουν/συνεισφέρουν/σπαμάρουν στο φόρουμ είναι πάρα πολυ λίγα, πρακτικά μιδαμινο ποσοστό των φοιτητών/ αποφοίτων της σχολής.

Αυτά δεν τα λέω για να υποβαθμίσω το φόρουμ, αντιθέτως, έχω πει πάρα πολλές φορές οτι αν δεν υπήρχε το τημμυ εγώ προσωπικά δεν θα συνέχιζα μετά το πρώτο έτος τη σχολή. Όχι λόγο κάποιου παιχνίδιου αλλά προφανώς για το υλικό και βοήθεια που μπορείς να βρεις αν το ψάξεις λίγο (κατι που ανακάλυψα 2ο εξάμηνο). Αν θέλετε να δείτε τη συνεισφορά κάποιου μέλους κοιταχτε τα uploads του.

Με αυτές τις σκέψεις φτάνω στο συμπέρασμα πως η "ενεργή" κίνηση του τημμυ δεν θα πέσει καθόλου, μπορει να εξαφανίστει μια "αεργη" κίνηση αλλά δεν θα βάλουμε και μαύρα. Το φόρουμ θα παραμείνει για παρα πολλά χρόνια ακόμα, μπορεί στο τέλος να καταλήξει μια απλή, τεράστια τράπεζα θεμάτων με λύσεις, απορίες, σημειώσεις, και το καταραμένο να γράφει σεντόνια.

Σας φαίνεται κακή εξέλιξη? εμένα πάντως όχι, μου φαίνεται καλη εξέλιξη. Άρα ψηφίζω υπερ στο να σταματήσουν να μετράνε τα παιχνίδια στο ποστ count και ελπίζω να μην σταματήσουμε ποτέ να βγάζουμε φωτογραφίες και λύσεις τα γραπτά γιατί η σχολή δεν βγαίνει με κανένα άλλο τρόπο!!!

sent from mTHMMY 

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #20 on: December 05, 2018, 02:32:51 am »

Προσωπικά δεν νομίζω πως αυτό που χρειάζεται είναι "ηρεμία" πάντως, και η προοπτική το φόρουμ να γίνει απλά τράπεζα θεμάτων είναι καταθλιπτική. Προφανώς η πλειοψηφία έτσι το χρησιμοποιεί (και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, μου πήρε πάνω από ένα χρόνο να ποστάρω και το πρώτο ήταν στα παιχνίδια) αλλά νταξ αν δεν υπήρχε το φόρουμ τα θέματα θα τα έπαιρνες από τον φίλο σου που τα πήρε από κάποιον γνωστό και τα λοιπά.

Βέβαια δεν με εκπλήσει που ο Singularity το βλέπει αλλιώς, με τέτοια ποστ που κάνει στα "σοβαρά" τόπικς.  Roll Eyes
ablaoublas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Are you feeling lucky ?

View Profile
« Reply #21 on: December 05, 2018, 03:16:32 am »

Πιστεύω και εγώ ότι είναι πρόβλημα να χάνονται άλλα topics λόγω spam σε παιχνίδια.

Είναι εφικτό να γίνει μία ξεχωριστή λίστα που να έχει μόνο τα πρόσφατα posts από παιχνίδια; Νομίζω αυτό θα ήταν το βέλτιστο.

Γενικά νομίζω τα posts δείχνουν πόσο ενεργό είναι το μέλος οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να μην μετρούνται αυτά από παιχνίδια. Εξάλλου, η συνεισφορά δεν μπορεί να μετρηθεί σε posts. Πολύ εύκολα θα μπορούσε κάποιος να κάνει συνέχεια ερωτήσεις στα σοβαρότερα topics και να μην συνεισφέρει με κάποιο τρόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=WEivBoS_bnI
nFin1ty
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

' OR 1=1

View Profile
« Reply #22 on: December 05, 2018, 03:32:05 am »

Quote from: Spiral on December 04, 2018, 23:53:55 pm
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με τα παιχνίδια και τα ποστς που γεμίζουν το thmmy , αλλά εδώ και έναν μήνα το thmmy αργεί να φορτώσει σε γενικές γραμμές. Πχ το καλοκαίρι φόρτωνε σε 2 δευτερόλεπτα, ενώ τώρα παίρνει περισσότερο χρόνο( περίπου 20 δευτερόλεπτα). Και καθάρισα τα cookies και τα δεδομένα στο chrome, μήπως φταίει αυτό, αλλά πάλι τα ίδια. Εκτός αν οφείλεται πουθενά αλλού και δεν το ξέρω

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, αλλά υπερβολικά αργή συμπεριφορά παρατήρησα κι εγώ από όταν έβαλαν Cloudflare. Αργούσε υπερβολικά πολύ την πρώτη φορά, τις επόμενες έμπαινε γρήγορα, και μετά από ώρα πάλι τα ίδια. Τελικά ανακάλυψα ότι κάτι με το IPv6 έφταιγε, τουλάχιστον σε εμένα. Αν έχεις native IPv6, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις (https://medium.com/@JockDaRock/disabling-ipv6-on-network-adapter-windows-10-5fad010bca75) και δες αν όντως φταίει αυτό.

Niri
Veteran
Θαμώνας

View Profile
« Reply #23 on: December 05, 2018, 06:44:39 am »

Ρε παιδια εγω απ'οσο παρατηρω το μονο προβλημα δημιουργειται απο σπαμαροτοπικ οπως το Λαός vs ΟΔ/ΟΣ. Τα αλλα παιχνιδια εμφανιζονται σπανια στα recent και δεν νομιζω να προκαλεσαν ποτε προβλημα. Ισα ισα βοηθαν στο να δημιουργηθει η κοινοτητα αυτου του φορουμ που ειναι και το πιο σημαντικο και δυσκολο πραγμα να γινει. Και αυτο φαινεται και απο το activity οπου παντα εδω υπαρχουν 20+ (εξαιρουμενων των crawler) ατομα online ενω σε αλλα φορουμ οπως πατρας και μετσοβιου σπανια θα δεις πανω απο 20.
Μπορει να μην ειναι "ποιοτικο" αυτο το activity οταν παιζουν παιχνιδια, αλλα με την ποσοτητα ερχεται και η ποιοτητα. Καποιος που παιζει ενα παιχνιδι θα απαντησει και σε μια ερωτηση,θα ασχοληθει και με ενα μαθημα, κτλ.
Η αποψη μου δηλαδη ειναι να αφησουμε τα πραγματα οπως ειναι και απλα να κανουμε τα σπαμαροτoπικ να μην εμφανιζονται στα recent.

Αν πατησεις ομως miss κλικ και κλεισεις την καρτελα, σου εμφανιζει μετα τα υπολοιπα unread? Αμετρητες φορες απλα ηθελα να πατησω στην καρτελα που ειχα ανοιξει τα unread και απλα πατουασ το Χ κι εκλεινε. Εμπαινα ξανα μεσα και απλα δεν ειχα πια Unread να διαβασω.
Και εγω με τα unread topics χρησιμοποιω παντα το φορουμ και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. Μηπως κοιτας καταλαθως το λινκ με τα unread posts since last visit αντι για το λινκ με ολα τα Unread Topics;

Quote from: nFin1ty on December 05, 2018, 03:32:05 am
Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, αλλά υπερβολικά αργή συμπεριφορά παρατήρησα κι εγώ από όταν έβαλαν Cloudflare. Αργούσε υπερβολικά πολύ την πρώτη φορά, τις επόμενες έμπαινε γρήγορα, και μετά από ώρα πάλι τα ίδια. Τελικά ανακάλυψα ότι κάτι με το IPv6 έφταιγε, τουλάχιστον σε εμένα. Αν έχεις native IPv6, δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις (https://medium.com/@JockDaRock/disabling-ipv6-on-network-adapter-windows-10-5fad010bca75) και δες αν όντως φταίει αυτό.
Και εγω ειχα συναντησει παρομοιο προβλημα σε συνδεση φιλου παλιοτερα και πραγματι εφταιγε το ipv6. Εγω πχ που δεν εχω ipv6 δεν παρατηρησα καμια αλλαγη στην ταχυτητα του φορουμ.
Το πιο πιθανο ειναι οτι μεσω του cloudflare, δωθηκε και ipv6 στο φορουμ και καποιες συνδεσεις σπιτιων που εχουν παρει ipv6 προσπαθουν να συνδεθουν μεσω αυτου και γι'αυτο υπαρχει αυτο το προβλημα.
Οσοι εχουν καθυστερηση ας δοκιμασουν να μπουν με την direct ip του φορουμ (155.207.33.34) ή να ακολουθησουν τις οδηγιες στο λινκ που εβαλε ο nFin1ty.
« Last Edit: December 05, 2018, 06:50:53 am by Niri » Logged
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #24 on: December 05, 2018, 07:11:05 am »

Quote from: Niri on December 05, 2018, 06:44:39 am
Ρε παιδια εγω απ'οσο παρατηρω το μονο προβλημα δημιουργειται απο σπαμαροτοπικ οπως το Λαός vs ΟΔ/ΟΣ. Τα αλλα παιχνιδια εμφανιζονται σπανια στα recent και δεν νομιζω να προκαλεσαν ποτε προβλημα. Ισα ισα βοηθαν στο να δημιουργηθει η κοινοτητα αυτου του φορουμ που ειναι και το πιο σημαντικο και δυσκολο πραγμα να γινει. Και αυτο φαινεται και απο το activity οπου παντα εδω υπαρχουν 20+ (εξαιρουμενων των crawler) ατομα online ενω σε αλλα φορουμ οπως πατρας και μετσοβιου σπανια θα δεις πανω απο 20.
Μπορει να μην ειναι "ποιοτικο" αυτο το activity οταν παιζουν παιχνιδια, αλλα με την ποσοτητα ερχεται και η ποιοτητα. Καποιος που παιζει ενα παιχνιδι θα απαντησει και σε μια ερωτηση,θα ασχοληθει και με ενα μαθημα, κτλ.
Η αποψη μου δηλαδη ειναι να αφησουμε τα πραγματα οπως ειναι και απλα να κανουμε τα σπαμαροτoπικ να μην εμφανιζονται στα recent.
Quote from: Μπιγκόνια on December 04, 2018, 23:06:05 pm
Δεν έχω κάποιο θέμα με το τι θα γίνει. Γενικά σαν βέλτιστη επιλογή για εμένα θα ήταν απλά το λαός οδός να μείνει στον κάδο μιας και το forum δεν μπορεί να το δεχτεί, όπως τουλάχιστον είναι φτιαγμένο τώρα. Όσον αφορά τα άλλα παιχνίδια, όπως και η μουσική μιας και είναι το ίδιο πράγμα πάνω κάτω (χαλάρωση και ξεφεύγω από τα μαθήματα με κάτι πιο χαλαρό) θα μπορούσαν να μείνουν εκεί που είναι ή να φύγουν κάδο (αλλά άμα φύγουν τα παιχνίδια δεν βρίσκω λόγο να μην φύγει και η μουσική πχ). Κάποια παιχνίδια όμως είναι αρκετά ενδιαφέροντα και αν δεν είναι στα recent ακόμα και παιδιά που παίζουν δεν θα τα δουν (δηλαδή αν δεν είναι η Princess, ο αράπης ή εγώ, παλιά και ο Argirios) και δεν θα παίξουν.
Γενικα, στα παιχνιδια εχω πολυ καιρο να ασχοληθω και οταν γραφω δεν '"spamαρω" οπως παλια. Αρα οτι και να γινει δεν με πολυ ενδιαφερει ιδιαιτερα. Αλλα μερικοι μην βιαζεστε να χαρακτηρισετε τα ποστ ως "μη ποιοτητικα" εγω μια χαρα χαλαρωνω και γελαω με μερικες απαντησεις, ειδικα στα παιχνιδια ερωτησεων ή με μερικους συνειρμους αλλων user.. Δεν μπορω να καταλαβω την δικη σας ποιοτητα και εσεις μαλλον την δικη μου.
Quote from: MrRobot on December 05, 2018, 00:13:50 am
Σίγουρα το ΛΑΟΣ προκαλούσε προβλήματα και δεν είμαι υπέρ του spamming (που έχω κάνει και εγώ παλαιότερα), αλλά πιστεύω ότι αν φύγουν από τα recent δεν θα γράφει κανείς σχεδόν εκεί.
+1

Επίσης, γνώμη μου είναι ότι η συνεισφορά των μελών δε μετριέται με το που ποστάρει αλλά με το πόσο ενεργός είναι κάποιος. Προφανώς αν κάποιος σπαμάρει μόνο στο "ΛΑΟΣ vs ΟΔ/ΟΣ" δε συνεισφέρει καθόλου, αλλά δε θα έλεγα ότι κάποιος που ποστάρει στα πολιτικά συνεισφέρει περισσότερο από κάποιον που ποστάρει στα παιχνίδια, στη μουσική, στις τέχνες κλπ. Για εμένα προσωπικά τα πολιτικά μου είναι σχεδόν αδιάφορα, πιο πολύ θα ασχοληθώ με τη μουσική που θα ποστάρει κάποιος απ'ότι μιά πολιτική ανάλυση σε κάποιο ποστ, ο καθένας έχει άλλη κατάταξη στο μυαλό του. Οι μόνοι που συνεισφέρουν περισσότερο είναι αυτοί που βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό στα μαθήματα και αυτοί που ανεβάζουν δικές τους σημειώσεις.
« Last Edit: December 05, 2018, 11:20:46 am by Argirios » Logged

Ούγκι
Veteran
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #25 on: December 05, 2018, 14:05:22 pm »

Να προσθέσω οτί μου φαίνεται αρκετά sketchy η λύση του να μετακινείται κάτι σε σημείο που δεν εμφανίζεται σε κανέναν με βάση την πλειοψηφεία. Αυτό προφανώς λύνεται personalization των unread/recent. Όποιο board/topic δεν θέλει να βλέπει ο χρήστης το κάνει "mute". Και γενικά ο συνδυασμός unread/recent είναι περιέργος. Θα έπρεπε να υπάρχει μόνο μια λίστα με:
  • λειτουργία unread
  • διάταξη recent
  • στην  οποία ο χρήστης μπορεί να κάνει blacklist ορισμένα board/topic

+οτί ο "κάδος ανακύκλωσης" με το "μερος το οποίο είναι muted από τα unread/recent" έχει semantic difference και δεν θα έπρεπε να ταυτίζεται κατά τη γνώμη μου. Καταλαβαίνω το πρώτο να συνεπάγεται το δεύτερο, αλλά όχι το δεύτερο να συνεπάγεται το πρώτο.

Αλλά θέλω να ακούσω τι έχετε να πείτε και οι υπόλοιποι που είσαστε πιο veteran εδώ

Quote from: Μπιγκόνια
ώπα, στο πανεπιστήμιο λέμε κόπηκα όταν ζητάμε εμείς να πάρουμε κάτω από τη βάση. Είναι γνωστό πως είτε πέρασες εσύ με την αξία σου είτε σε έκοψε ο/η διδάσκων.
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #26 on: December 05, 2018, 15:44:31 pm »

Συνεχίζω τη συζήτηση από εχθές γιατί είχα βγει. Δεν έγραφα τα παραπάνω για να υπερασπιστώ ότι ο counter μετράει συνεισφορά ή ότι τη μετράει δίκαια. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλά μου φαίνεται λάθος να εξισώνουμε τη σημασία των σοβαρών topics με τα παιχνίδια. That's all.

Επίσης, επειδή είπατε ότι ενοχλεί μόνο το ΛΑΟΣ-ΟΔΟΣ που χαλάει τα recent. Όχι. Ενοχλεί ότι ποστάρει κάποιος σε ανακοινώσεις μαθημάτων ή κάποιο άλλο σοβαρό topic και το post χάνεται κατευθείαν από τα recent γιατί μπήκε κάποιος και πόσταρε σε όλα τα παιχνίδια ταυτόχρονα.
Το θέμα που τα recent χαλάνε όταν γίνεται spam στο ΛΑΟΣ-ΟΔΟΣ είναι ξεχωριστό και αφορά τη σταθερότητα του thmmy.

Τα unread είναι personalized. Profile -> Modify Profile -> Favorite Boards

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #27 on: December 05, 2018, 17:08:28 pm »

συμφωνω απολυτα να φυγουν τα παιχνιδια απο τα recent, ειναι απαλευτη η κατασταση εδω και παρα πολυ καιρο.
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕ

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Kodi
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: December 05, 2018, 17:27:43 pm »

Και εγώ, αν και έγραφα στα παιχνίδια χρόνια ,θεωρώ όπως προείπαν άλλοι, αυτοί που ενδιαφέρονται να γράψουν στα παιχνίδια θα μπούνε στο αντίστοιχο τόπικ να γράψουν, οπότε είναι προτιμότερο να μην εμφανίζεται στα recent μιας και χανονται στα ενδιάμεσα πολλά τόπικ (πχ λόγω ΛΑΟΣ)

Όσον αφορά τον counter για τα ποστς, δεν καταλαβαίνω πως έχετε μπει στο τρυπάκι πόσα έχω/ πόσα δεν έχω, πόσα θα φτάσω κλπ... Εγώ προσωπικά όσα μέλη γνώρισα στο φόρουμ ποτέ μου δεν συγκράτησα τον αριθμό των ποστς του/της ούτε και με ενδιαφέρει ούτε και μου δείχνει κάτι, όπως είπατε ο αριθμός αυτός αφορά την ενασχόληση στο φόρουμ, αλλά η ποσότητα δε σημαίνει και ποιότητα. Επομένως μου φαίνεται αδιάφορο αν θα διαγραφούν ή όχι τα πόστ από παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι έχω πάρα πολλά ποστ από παιχνίδια...
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #29 on: December 05, 2018, 19:26:35 pm »

Δρομο , τουλαχιστον απο τα recent. Απειρα ενοχλητικα. Εχω κανει και εγω 30-40 ποστ εκει σε 7 χρονια ομως παντα με ενοχλουσαν στο recent. Τα θεωρω χασιμο χρονου, αλλα ποια ειμαι εγω για να κρινω την ψυχαγωγια που επιλεγει ο καθενας.

Σε οσα φορουμ που χω δει, δε μετρανε τα παιχνιδια στο post count. Φανταζομαι για να μη σπαμμαρει κοσμος εκει μονο γι αυτο. Who cares βεβαια γι αυτο, εμενα στο recent με ενοχλουν.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: