• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:57:00 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:57:00 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 53
Guests: 131
Total: 184
vasilis saitis
JoHn!
nikolakys
anna.ts
Antigoni
vaggelisx
Antreas17
Vasilis Koudounis
Konstantinoy
George_RT
DimStyl
adamchatz
Nikos_313
AcDimitri
tinidou
chatzisot
apapathe
zille
Mr Watson
panagiwt1s
mmikelo
trelogauros7
Dimosthenis
geo66
Bill g
theodorevic
dimitris_diotis
serafeim
george14
Tesla_1
dseid
stefpapa21
coyg
giorgosss03
ONETWIN
Nianaro
gcheristanidhs
jimalexoud
Soterd52
nchatzo
Domnious
dkoukn
prizas
Panagismark
Saint_GR
Steliosgkougkou
mkakale
Tonis Mpalonis
xarisvougiou
abcdefg
Pepe The Frog
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Go Down Print
Author Topic: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια  (Read 28829 times)
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Δολοφονία "τοξικοεξαρτημένου" στην Ομόνοια
« Reply #90 on: September 23, 2018, 21:36:36 pm »

Quote from: The Web on September 23, 2018, 21:23:32 pm
Δεν είναι καθόλου μειοψηφία η νεολαία που ξέρει πώς λειτουργεί η οικονομία. Μειοψηφία είναι αυτοί που έχουν φάει τόση αριστερή προπαγάνδα, που αρνούνται να πιστέψουν ότι 2 και 2 κάνει 4. Δεν μπορεί - αυτό το λένε οι καπιταλιστές , 3 κάνει. Το μέγεθος της ουτοπίας που διδάσκουν οι αριστερές θεωρίες είναι τέτοιο, που μόνο αν κάποιον τον πληρώσουν μπορεί να ανεχτεί να τις αναπαράγει. Εν τω μεταξύ όσοι από αυτούς τους αριστερούς (και όλοι εμεις οι υπόλοιποι) κάνουν βιογραφικά για να δουλέψουν σε μια ξένη χώρα, αυτά απευθύνονται σε χώρες πιο δυτικές - πιο καπιταλιστικές από την Ελλάδα. Που, ω του θαύματος, έχουν και καλύτερους μισθούς και πιο οργανωμένο κοινωνικό κράτος από την Ελλάδα. Εγώ δεν έχω ακούσει κάποιον να έκανε βιογραφικό για να πάει να ζήσει σε ένα κομμουνιστικό κράτος , που θα βρει και τους άλλους συντρόφους και θα πίνουν όλοι μαζί μπύρες μέχρι το πρωί ενώ θα βρέχει χρήμα απ το λεφτόδεντρο. Αν έχετε ακούσει κάποιον να θέλει να μεταναστεύσει σε ένα κλειστοφοβικό , ανελεύθερο και με τεράστια ψαλίδα μεταξύ φτωχών και πλούσιων κράτος , πες τε μου και μένα.
Για τον ιδιο λόγο που οι πρόσφυγες των εμπόλεμων ζωνών δεν καταφεύγουν σε κάποιο μουσουλμανικό γειτονικό κράτος (που έχουν και την ιδια κουλτούρα και θα ήταν λογικο) αλλά προσπαθούν να έρθουν στην Ευρώπη , ακριβώς για τον ίδιο, δεν μεταναστεύει ο κόσμος προς κομμουνιστικές χώρες , αλλά προς δεξιές - καπιταλιστικές. Ξέρει ότι στη δεύτερη περίπτωση έχει μια ελπίδα να ζήσει σαν άνθρωπος.

Τη φρουτόκρεμα μην ξεχάσεις για βράδυ.

Τι πας και ρωτας κι εσυ τωρα...
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #91 on: September 23, 2018, 21:37:46 pm »

γκαλετι πραγματικα στα αρχιδια μας για τους χρυσαυγιτες, ας ψοφησουν μαζικα. Ας ηταν ανθρωποι να ειχε καποια αξια η ζωη τους. Αντε πισω στην τρυπα σου θα μας πεις οτι δεν εχουν δικαιωματα οι ελληναραδες που εχουν μολυνει αυτη τη χωρα με την μαλακια που εχουν στο κεφαλι.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #92 on: September 23, 2018, 21:39:20 pm »

Quote from: Grecs on September 23, 2018, 21:37:46 pm
γκαλετι πραγματικα στα αρχιδια μας για τους χρυσαυγιτες, ας ψοφησουν μαζικα. Ας ηταν ανθρωποι να ειχε καποια αξια η ζωη τους. Αντε πισω στην τρυπα σου θα μας πεις οτι δεν εχουν δικαιωματα οι ελληναραδες που εχουν μολυνει αυτη τη χωρα με την μαλακια που εχουν στο κεφαλι.

+100
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #93 on: September 23, 2018, 21:54:27 pm »

Quote from: The Web on September 23, 2018, 21:23:32 pm
Δεν είναι καθόλου μειοψηφία η νεολαία που ξέρει πώς λειτουργεί η οικονομία. Μειοψηφία είναι αυτοί που έχουν φάει τόση αριστερή προπαγάνδα, που αρνούνται να πιστέψουν ότι 2 και 2 κάνει 4. Δεν μπορεί - αυτό το λένε οι καπιταλιστές , 3 κάνει. Το μέγεθος της ουτοπίας που διδάσκουν οι αριστερές θεωρίες είναι τέτοιο, που μόνο αν κάποιον τον πληρώσουν μπορεί να ανεχτεί να τις αναπαράγει. Εν τω μεταξύ όσοι από αυτούς τους αριστερούς (και όλοι εμεις οι υπόλοιποι) κάνουν βιογραφικά για να δουλέψουν σε μια ξένη χώρα, αυτά απευθύνονται σε χώρες πιο δυτικές - πιο καπιταλιστικές από την Ελλάδα. Που, ω του θαύματος, έχουν και καλύτερους μισθούς και πιο οργανωμένο κοινωνικό κράτος από την Ελλάδα. Εγώ δεν έχω ακούσει κάποιον να έκανε βιογραφικό για να πάει να ζήσει σε ένα κομμουνιστικό κράτος , που θα βρει και τους άλλους συντρόφους και θα πίνουν όλοι μαζί μπύρες μέχρι το πρωί ενώ θα βρέχει χρήμα απ το λεφτόδεντρο. Αν έχετε ακούσει κάποιον να θέλει να μεταναστεύσει σε ένα κλειστοφοβικό , ανελεύθερο και με τεράστια ψαλίδα μεταξύ φτωχών και πλούσιων κράτος , πες τε μου και μένα.
Για τον ιδιο λόγο που οι πρόσφυγες των εμπόλεμων ζωνών δεν καταφεύγουν σε κάποιο μουσουλμανικό γειτονικό κράτος (που έχουν και την ιδια κουλτούρα και θα ήταν λογικο) αλλά προσπαθούν να έρθουν στην Ευρώπη , ακριβώς για τον ίδιο, δεν μεταναστεύει ο κόσμος προς κομμουνιστικές χώρες , αλλά προς δεξιές - καπιταλιστικές. Ξέρει ότι στη δεύτερη περίπτωση έχει μια ελπίδα να ζήσει σαν άνθρωπος.

... επίσης ρε, γαμώ τη βλακεία μου δηλαδή , δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να συζητείται ένα συγκεκριμένο θέμα, εν προκειμένω αυτό το δυσάρεστο γεγονός , συγκεκριμένο γεγονός όμως , και να μπλέκουν όλα μαζι : ο καπιταλισμός , η ταξική πάλη , η ευρωπαϊκή ένωση , το ΝΑΤΟ , το ευρώ , ο σεξισμός , το προσφυγικό... εγώ σε αυτό το τόπικ δεν σκόπευα να σχολιάσω γιατί δεν ξερω το θέμα. Δεν ξέρω δηλαδή αν ο Ζακ μπήκε για ληστεία, αν είχε μαχαίρι, αν ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία ή να του προκαλέσει βλάβη, ποια ήταν η αιτία θανάτου, αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών , γιατί προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα... είναι διάφορες οι παράμετροι και έχουν σημασία, γι αυτό και πάει στον ανακριτή η υπόθεση και δεν αποφασίζουμε εμείς εδω μέσα αν θα τιμωρηθεί ο κοσμηματοπώλης. Αλλά οκ, θέλετε να το συζητήσουμε, ας το συζητήσουμε. Το γεγονός. Το να βάζεις μέσα 10 διαφορετικά θέματα όταν προσπαθείς να αναλύσεις ένα, αν είσαι έφηβος ή παιδι λέγεται διαταραχή διάσπασης της προσοχής. Αδυνατείς να εστιάσεις σε ένα πράγμα - συχνά συνοδεύεται και από υπερκινητικότητα. Αν είσαι 25ρης δεν ξέρω πώς λέγεται πραγματικά !

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #94 on: September 23, 2018, 21:57:13 pm »

Quote from: xaotikos on September 23, 2018, 20:50:10 pm

Εγώ θα την φάω και θα πέσω για ύπνο. Εσένα θα σε μαλώσω όμως the web... τι κανεις στο forum και ξεχνιέσαι? δεν έχεις το νου σου? μας κλέβουν την πατρίδα οι σκοπιανοί! μας παίρνουν τα σπίτια οι κομμουνιστές! Ελπίζω να φυλάς σκοπια απτό παράθυρο που και που...  Grin Grin Grin 

A! και τα video του χίου να μην τον έχεις πολύ δυνατά, ενοχλούνται οι από πάνω... και είναι κρίμα, έλληνες είναι κι αυτοί
πες τα πες τα, γιατί κάποιοι δε το έχουν καταλάβει ακόμα

Pignite
Θαμώνας

View Profile
« Reply #95 on: September 23, 2018, 22:20:03 pm »

Quote from: The Web on September 23, 2018, 21:54:27 pm
... επίσης ρε, γαμώ τη βλακεία μου δηλαδή , δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να συζητείται ένα συγκεκριμένο θέμα, εν προκειμένω αυτό το δυσάρεστο γεγονός , συγκεκριμένο γεγονός όμως , και να μπλέκουν όλα μαζι : ο καπιταλισμός , η ταξική πάλη , η ευρωπαϊκή ένωση , το ΝΑΤΟ , το ευρώ , ο σεξισμός , το προσφυγικό... εγώ σε αυτό το τόπικ δεν σκόπευα να σχολιάσω γιατί δεν ξερω το θέμα. Δεν ξέρω δηλαδή αν ο Ζακ μπήκε για ληστεία, αν είχε μαχαίρι, αν ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία ή να του προκαλέσει βλάβη, ποια ήταν η αιτία θανάτου, αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών , γιατί προσπαθούσε να βγει από το κατάστημα... είναι διάφορες οι παράμετροι και έχουν σημασία, γι αυτό και πάει στον ανακριτή η υπόθεση και δεν αποφασίζουμε εμείς εδω μέσα αν θα τιμωρηθεί ο κοσμηματοπώλης. Αλλά οκ, θέλετε να το συζητήσουμε, ας το συζητήσουμε. Το γεγονός. Το να βάζεις μέσα 10 διαφορετικά θέματα όταν προσπαθείς να αναλύσεις ένα, αν είσαι έφηβος ή παιδι λέγεται διαταραχή διάσπασης της προσοχής. Αδυνατείς να εστιάσεις σε ένα πράγμα - συχνά συνοδεύεται και από υπερκινητικότητα. Αν είσαι 25ρης δεν ξέρω πώς λέγεται πραγματικά !

τι γεννα το συστημα αυτο; ανισοτητες (πλουσιοι-φτωχοι π.χ.)
αμα εισαι στους φτωχους και πεινας τι κανεις; ψαχνεις να βρεις να φας η ψαχνεις ανταλλακτικη αξια για να αγορασεις να φας -> ζητιανευεις/κλεβεις κλπ
αμα τα κανεις αυτα τι εισαι συμφωνα με το συστημα;;; εγκληματιας/παρανομος επειδη δεν λειτουργησες ετσι οπως θα ηθελε το συστημα για να βρεις τροφη (δεν την πληρωσες με δικα σου λεφτα => δεν αντλησε το συστημα καποια αξια απο σενα ειτε απο φορους ειτε επειδη σε εκμεταλλευτηκε = δε δουλεψες)
η προπαγανδα του συστηματος τι εχει κανει;; εχει πεισει οτι ειναι πιο σημαντικη η ιδιοκτησια και το χρημα απο μια ανθρωπινη ζωη αρα ο "εγκληματιας" (που το συστημα γεννησε κανοντας τον φτωχοτερο/ανεργο/ναρκομανη και περιθωριοποιωντας τον) πρεπει να τιμωρηθει

καπως ετσι μπλεκονται ολα αυτα που λες στην κουβεντα

ΠΡΟΣΟΧΗ! προσπαθω απλα να πω γιατι δικαιολογω μια τετοια πραξη οχι να πω οτι πρεπει να λειτουργει ολη η κοινωνια ετσι.
οσον αφορα το προηγουμενο σου σχολιο συμφωνω με την απαντηση σου μετα: γαμω τη βλακεια σου
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #96 on: September 23, 2018, 22:24:07 pm »

Έχει τώρα στο 1431am.org εκπομπή  για το ζήτημα  οπότε  προτείνεται ανεπιφύλακτα....
Frenzyx
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #97 on: September 23, 2018, 22:35:52 pm »

Μή το ψάχνεις, οι ακροαριστεροί θα ανάγουν τα πάντα στην ταξική πάλη και στον "απάνθρωπο" καπιταλισμό αργά ή γρήγορα σε μια συζήτηση...

Εγώ ακόμα περιμένω πάντως να απαντήσει κάποιος εμπεριστατωμένα στο πρώτο ποστ του The Web.
xaotikos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #98 on: September 23, 2018, 22:47:33 pm »

Quote from: Frenzyx on September 23, 2018, 22:35:52 pm
Μή το ψάχνεις, οι ακροαριστεροί θα ανάγουν τα πάντα στην ταξική πάλη και στον "απάνθρωπο" καπιταλισμό αργά ή γρήγορα σε μια συζήτηση...

Εγώ ακόμα περιμένω πάντως να απαντήσει κάποιος εμπεριστατωμένα στο πρώτο ποστ του The Web.

Grin Grin 
να απαντήσει κάποιος εμπεριστατωμένα σε έναν άνθρωπο που αυτοχαρακτηρίζεται (μάλλον) "γνωστης της οικονομίας" και ταυτόχρονα αναρωτιέται γιατί δεν μεταναστεύει κάποιος σε "κομμουνιστικά" κράτη?

γελάει ο κόσμος
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #99 on: September 23, 2018, 22:50:31 pm »

... επίσης ρε, γαμώ τη βλακεία μου δηλαδή , δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να συζητείται ένα συγκεκριμένο θέμα, ...  και να μπλέκουν όλα μαζι : ο καπιταλισμός , η ταξική πάλη , η ευρωπαϊκή ένωση , το ΝΑΤΟ , το ευρώ , ο σεξισμός , το προσφυγικό...

βασικά παντού το κάνουμε αυτό .. για μένα είναι καλό, γιατί έχω ακούσει και κάτι άλλα διαμάντια (παλιοί συμμαθητάδες) να λένε "δεν με πολυνοιάζει, βασικά τι έχουμε τώρα; ποιος κυβερνάει;"
τουλάχιστον κάποιοι αναρωτιούνται τι γίνεται στον κόσμο

... κι αν δεν υπήρχε το thmmy.gr ????
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #100 on: September 23, 2018, 23:03:49 pm »

Quote from: Pignite on September 23, 2018, 22:20:03 pm
τι γεννα το συστημα αυτο; ανισοτητες (πλουσιοι-φτωχοι π.χ.)
αμα εισαι στους φτωχους και πεινας τι κανεις; ψαχνεις να βρεις να φας η ψαχνεις ανταλλακτικη αξια για να αγορασεις να φας -> ζητιανευεις/κλεβεις κλπ
αμα τα κανεις αυτα τι εισαι συμφωνα με το συστημα;;; εγκληματιας/παρανομος επειδη δεν λειτουργησες ετσι οπως θα ηθελε το συστημα για να βρεις τροφη (δεν την πληρωσες με δικα σου λεφτα => δεν αντλησε το συστημα καποια αξια απο σενα ειτε απο φορους ειτε επειδη σε εκμεταλλευτηκε = δε δουλεψες)
η προπαγανδα του συστηματος τι εχει κανει;; εχει πεισει οτι ειναι πιο σημαντικη η ιδιοκτησια και το χρημα απο μια ανθρωπινη ζωη αρα ο "εγκληματιας" (που το συστημα γεννησε κανοντας τον φτωχοτερο/ανεργο/ναρκομανη και περιθωριοποιωντας τον) πρεπει να τιμωρηθει

καπως ετσι μπλεκονται ολα αυτα που λες στην κουβεντα

ΠΡΟΣΟΧΗ! προσπαθω απλα να πω γιατι δικαιολογω μια τετοια πραξη οχι να πω οτι πρεπει να λειτουργει ολη η κοινωνια ετσι.
οσον αφορα το προηγουμενο σου σχολιο συμφωνω με την απαντηση σου μετα: γαμω τη βλακεια σου

το "σύστημα" όπως το λες , συνήθως αθωώνει τους χρήστες ναρκωτικών για κλοπές κτλ. Είναι κάτι που έχει προκαλέσει αρκετές φορές δυσαρέσκεια σε θύματα κλοπών από τοξικομανείς , αλλά έτσι ακριβως γίνεται. Το "σύστημα" τους θεωρεί άρρωστους και μη έχοντες συνείδηση των πράξεων τους , οπότε πάντα έχουν δεύτερη (τρίτη , τέταρτη ...)  ευκαιρία από το δικαστικό σύστημα και συνήθως χάνουν τη ζωή τους από τον ιδιο τους τον εαυτό... αυτό είναι το δράμα με τα ναρκωτικά.

Μιας και μιλάμε για αυτοδικία, εμένα το παρακάτω γεγονός μου φάνηκε πιο ακραίο και ρατσιστικό από το προχθεσινό , και με θύμωσε όταν το άκουσα στην τηλεόραση :
http://www.zougla.gr/greece/article/sinelif8i-sinergos-tou-30xronou-diarikti-pou-skoto8ike-ston-agio-a8anasio-dramas

για όποιον δεν θυμάται την περίπτωση , δυο τσιγγάνοι μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο (για τα μπάζα κοσμηματοπωλείο βασικά) σε ένα χωριό της Δράμας. Ο ιδιοκτήτης έμενε στο σπίτι επάνω από το κατάστημα. Από την ασφάλεια του μπαλκονιού του, πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν τσιγγάνο, ενώ ο άλλος το έβαλε στα πόδια. Σαν να παίζει Κολ οφ ντιουτυ ένα πράγμα. Στους αστυνομικούς είπε ότι ο τσιγγάνος (που ήταν στο δρόμο, έξω απ το κατάστημα) προέταξε το χέρι του προς αυτόν , και πίστεψε ότι έχει στα χέρια του όπλο, οπότε πυροβόλησε για αυτοάμυνα. Πάνω στον τσιγγάνο δεν βρέθηκε κανενός είδους όπλο. Ο συνεργός του συνελήφθη και επίσης δεν βρήκαν όπλο πάνω του. Ο κοσμηματοπώλης μετά την ανάκριση αφέθηκε ελεύθερος. Θα δικαστεί σε 4-5 χρόνια - αν ζει, γιατί είναι και 80ρης. Ο τσιγγάνος ήταν 30 χρονών.

Κύριε Εισαγγελέα Δράμας , τι φάση ;;;

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
menelaos619
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #101 on: September 23, 2018, 23:50:17 pm »

Σοσιαλισμός-> Αναπνέεις άρα αξίζεις πράγματα
Καπιταλισμός-> Αν δεν σου δώσω κάτι χρήσιμο, θα πεθάνω της πείνας
Εσάς πιο σας φαίνεται πιο αλτρουιστικό?

Ελευθερία λόγου: Βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, το δικαίωμα να κοινοποιεί κανείς τις απόψεις και ιδέες του.
Φασισμός: Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του φασισμού είναι η απουσία της ελευθερίας του λόγου (τύπος, ΜΜΕ,ατομική έκφραση κλπ).

Επομένως όποτε μια ομάδα ατόμων (οποιαδήποτε) προσπαθεί να σιωπήσει μια άλλη ομάδα ατόμων υιοθετεί φασιστικές συμπεριφορές.
λχ  Ένας Χ που επιδιώκει με βία ή οποιονδήποτε άλλον τρόπο πέρα από την χρήση του λόγου (βλ ελευθερία λόγου πιο πάνω) να σιωπήσει (δηλ οχι απλά να λογομαχήσει, αντιπαρατεθεί λεκτικά) αλλά επιδιώκει να καταργήσει το δικαίωμα ενός ατόμου ή μιας άλλης ομάδας ατόμων στην ελεύθερη έκφραση συμπεριφέρεται ακριβώς σαν φασίστας.

όπου Χ βάλε χρυσαυγίτης, αναρχικός και όποιος άλλος συμπεριφέρεται έτσι άσχετα με τον πολικό του χώρο.

Νομίζω τα λέει όλα η φράση:

Quote from: Grecs on September 23, 2018, 21:37:46 pm

γιατί τι αξία έχει η ζωή ενός ανθρώπου άμα είναι ΧΑ... αυτοί είναι λιγότερο από άνθρωποι...
νομίζω και ο Χίτλερ είχε μια παρόμοια άποψη για τους Εβραίους...
 αυτοί δεν παίζει να είναι άνθρωποι μπερδεμένοι, απογοητευμένοι από την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, απελπισμένοι ή ακόμα και τοξικομανείς...  για αυτούς δεν υπάρχουν ελαφρυντικά... τα ελαφρυντικά αναγνωρίζονται μόνο εάν ανήκεις με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποια "καταπιεσμένη από τον πατριαρχικό καπιταλισμό" μειονότητα. Και τότε έχεις και παραπάνω δικαιώματα από τον μέσο άνθρωπο...

Πως γίνεται να λέει κάποιος ότι είναι υπέρ της ίσης αντιμετώπισης των ανθρώπων ανεξάρτητα από το φύλο, την οικονομική κατάσταση, το θρήσκευμα, το χώμα του δέρματος του κ.ά. και στο να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίσα δικαιώματα εκτός εάν το άτομο αυτό είναι: ΧΑ, άτομο καλής οικονομικής κατάστασης, πατριώτης, χριστιανός (είτε είναι καλός είτε είναι κακός) κλπ? Δεν βλέπετε ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται περισσότερες διακρίσεις επιπλέον από τις ήδη υπάρχουσες?

Όπως και στο σκοπιανό, όποιος βγήκε να πει ότι είναι ιστορικά λάθος οι αξιώσεις της γειτονικής χώρας και κατέβηκε να διαδηλώσει για κάτι που πιστεύει (ακόμα και να είναι λάθος η άποψη του) δεν έχει κανένας μα κανένας το δικαίωμα να εμποδίσει αυτήν την έκφραση. Η μόνη απάντηση που έλαβε ήταν "μα καλά πόσο φασίστας παίζει να είσαι"...

ΥΣ: Ο καπιταλισμός έχει σίγουρα κάποια μειονεκτήματα. Αλλά είναι και ο λόγος που έχει ανέβει τόσο πολύ το βιοτικό επίπεδο και μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να στηρίξουν ότι υπάρχει κάποιο άλλο σύστημα που έχει εφαρμοστεί και να προσφέρει τέτοια ανάπτυξη. Δες το δυτικό κόσμο. Οι δυτικές κοινωνίες είναι παράδεισοι σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Στην Ασία και στην Αφρική υπάρχουν περιοχές που ούτε πρόσβαση σε καθαρό νερό δεν υπάρχει.

Ο λόγος που δεν υπάρχει κομμουνισμός είναι γιατί η ιστορία απέδειξε ότι το καθεστώς αυτό όπου και όποτε εφαρμόστηκε αποτύγχανε παταγωδώς, αφήνοντας πάντα πίσω εκατομμύρια νεκρούς (βλ Μαο, Στάλιν) . Και αυτοί είχαν την φιλοσοφία: όλη η δύναμη να είναι στο λαό, εκτός από to μέρος του λαού που είναι εναντίον μας... Για αυτούς οι άνθρωποι ήταν 2 κατηγοριών: μαζί μας ή εναντίον μας. Είναι φανερή η ειρωνεία... Ο Μαρξ όταν έγραφε, έκανε μια κριτική στον καπιταλισμό επειδή παρατήρησε ότι το κεφάλαιο συσσωρεύεται όλο και σε λιγότερα χέρια. Αυτό που όμως δεν ήξερε είναι το εξής (σήμερα αποδεδειγμένο παντού):
Σε οποιωνδήποτε τομέα στον οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο η ανθρώπινη παραγωγικότητα, ελάχιστοι άνθρωποι πετυχαίνουν όσα εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι του ίδιου τομέα δεν μπορούν. Αυτό ισχύει και στο χρήμα αλλά ισχύει και σε όλους τους τομείς. 90% των κομματιών που παίζονται από τις ορχήστρες κλασσικής μουσικής του κόσμου προέρχεται από 4 συνθέτες (Μπετόβεν Μότζαρτ κλπ) Και πάλι από τα χιλιάδες κομμάτια των 4 αυτών συνθετών παίζεται ένα ελάχιστο ποσοστό των κομματιών τους. Το ίδιο ισχύει και στις επιστημονικές δημοσιεύσεις. Από τους 100 επιστήμονες που δημοσίευσαν papers, οι 10 έχουν δημοσιεύσει το 50% των Papers. Πάρε οποιωνδήποτε τομέα με την προϋπόθεση ότι καθοριστικός παράγοντας είναι η ανθρώπινη παραγωγικότητα και θα το δεις να επαληθεύεται.
Το ότι ελάχιστοι άνθρωποι καταφέρνουν να έχουν πολλά περισσότερα από την πλειοψηφία δεν είναι αδικία του συστήματος, φαίνεται να είναι νόμος της φύσης. Επαληθεύεται σε όλους τους τομείς. Και στο χρήμα. Είναι άδικο σαφώς, και ακόμα δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε πέρα από το να προσπαθούμε πάντα όλοι οι άνθρωποι να έχουν "ισότητα ευκαιριών" να πετύχουν στο τομέα της αρεσκείας τους. Αλλά αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι δεν θα έρθει και ισότητα αποτελέσματος¨¨. Μας το απέδειξαν οι σκανδιναβικές χώρες οι οποίες στην προσπάθεια να καταργήσουν τα στερεότυπα και προσπαθώντας να πετύχουν "ισότητα αποτελέσματος" στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (δηλ να εξισώσουν αντρικούς-γυναικείους πλυθησμούς στις σχολες που επικρατούσε πολύ το ένα από τα 2 φύλα πχ νοσηλευτική, μηχανικοί, cs κλπ) κάνοντας τις συνθήκες όσο πιο ίσες και δίκαιες, εξαλείφοντας στερεότυπα (όλα αυτά σε χώρες με άνευ προηγουμένου συνθήκες ισότητας των 2 φύλων)για την ανθρώπινη ιστορία ) και το μόνο που κατάφεραν είναι να μεγαλώσουν τα ποσοστά ανδρών στις σχολές που επικρατούσαν άντρες και αντίστοιχα να μεγαλώσουν τα ποσοστά γυναικών στις σχολές που επικρατούσαν γυναίκες.

Ζητώ συγνώμη για το off-topic.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pareto_distribution
http://www.thejournal.ie/gender-equality-countries-stem-girls-3848156-Feb2018/

« Last Edit: September 23, 2018, 23:52:26 pm by menelaos619 » Logged
xaotikos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #102 on: September 24, 2018, 00:08:17 am »

Ένας παραγωγικός συλλογισμός είναι Λογικά Ορθός ,όταν είναι Έγκυρος ,δηλαδή οι προκείμενές του οδηγούν με λογική αναγκαιότητα στο συμπέρασμα και Αληθής ταυτόχρονα ,όταν δηλαδή οι προκείμενές του και το συμπέρασμα ανταποκρίνονται στην αντικειμενική πραγματικότητα. :

Quote from: menelaos619 on September 23, 2018, 23:50:17 pm
Φασισμός: Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του φασισμού είναι η απουσία της ελευθερίας του λόγου (τύπος, ΜΜΕ,ατομική έκφραση κλπ).

Επομένως όποτε μια ομάδα ατόμων (οποιαδήποτε) προσπαθεί να σιωπήσει μια άλλη ομάδα ατόμων υιοθετεί φασιστικές συμπεριφορές.
λχ  Ένας Χ που επιδιώκει με βία ή οποιονδήποτε άλλον τρόπο πέρα από την χρήση του λόγου (βλ ελευθερία λόγου πιο πάνω) να σιωπήσει (δηλ οχι απλά να λογομαχήσει, αντιπαρατεθεί λεκτικά) αλλά επιδιώκει να καταργήσει το δικαίωμα ενός ατόμου ή μιας άλλης ομάδας ατόμων στην ελεύθερη έκφραση συμπεριφέρεται ακριβώς σαν φασίστας.

όπου Χ βάλε χρυσαυγίτης, αναρχικός και όποιος άλλος συμπεριφέρεται έτσι άσχετα με τον πολικό του χώρο.

10 στα 10 παιρνει αυτο το επιχειρημα!

γιατί τι αξία έχει η ζωή ενός ανθρώπου άμα είναι ΧΑ... αυτοί είναι λιγότερο από άνθρωποι...

ας εξηγήσουμε για άλλη μια φορα ότι η ζωή τόσο του hitler όσο και  των νοσταλγών του, πραγματικά δεν έχει ελαχιστη αξια. Σύμφωνα με την ακλόνητη επιχειρηματολογία σου τα απελευθερωτικά αντιφασιστικά μέτωπα του B παγκοσμιου ήταν εξίσου φασίστες με τους φασίστες ... xmmmmmm..

για τους μεστούς ορισμούς των κοινωνικών συστημάτων οργάνωσης που παρέθεσες, όσο και για την ιστορική ακρίβεια των αιτιων που δεν επικράτησε ο κομμουνισμός δεν έχω λόγο!

Φαντάζομαι πως κατά την περίοδο απολυταρχικών και ολιγαρχικών καθεστώτων του παρελθόντος διατυπώθηκαν πολλές φορες αντίστοιχα επιχειρήματα για τα δημοκρατικά πολιτεύματα και την αποτυχία τους κατά την αρχαιότητα.

κάπου στο διάδρομο υπάρχει ακόμη ένα αυτοκόλλητο εν tw μεταξύ... Τα θύματα του καπιταλισμού, οι νεκροί αυτού του τόπου να ευχηθούν στον Spiro καλή εξεταστική

Xplicit
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #103 on: September 24, 2018, 00:11:03 am »

<off-topic>

Ο χίτλερ μισούσε τους Εβραίους και τους κυνήγησε μέχρι να εξαφανήσει και τον τελευταίο γιατί πίστευε ότι ήταν υποδεέστεροι. Τους έκανε σαπούνι και τους πετούσε σε ομαδικούς τάφους. Βύθησε στο αίμα ολόκληρη την Ευρώπη και ήταν η αιτία για 80εκ νεκρούς. Και υπάρχουν άτομα που τον ασπάζονται μέχρι και σήμερα. Καμία δικαιολογία και κανένα ελαφρυντικό.

</off-topic>

Computer Science is no more about computers than astronomy is about telescopes.

In general, whenever you encounter undefined behavior, anything might happen. The application may crash, it may eject your CD-ROM drive, or make demons come out of your nose. It may format your hard drive or email all your porn to your grandmother.
It may even, if you are really unlucky, appear to work correctly.
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #104 on: September 24, 2018, 00:15:36 am »

αυτοί δεν παίζει να είναι άνθρωποι μπερδεμένοι, απογοητευμένοι από την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, απελπισμένοι ή ακόμα και τοξικομανείς...  για αυτούς δεν υπάρχουν ελαφρυντικά... τα ελαφρυντικά αναγνωρίζονται μόνο εάν ανήκεις με οποιονδήποτε τρόπο σε κάποια "καταπιεσμένη από τον πατριαρχικό καπιταλισμό" μειονότητα. Και τότε έχεις και παραπάνω δικαιώματα από τον μέσο άνθρωπο...

Πως γίνεται να λέει κάποιος ότι είναι υπέρ της ίσης αντιμετώπισης των ανθρώπων ανεξάρτητα από το φύλο, την οικονομική κατάσταση, το θρήσκευμα, το χώμα του δέρματος του κ.ά. και στο να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίσα δικαιώματα εκτός εάν το άτομο αυτό είναι: ΧΑ, άτομο καλής οικονομικής κατάστασης, πατριώτης, χριστιανός (είτε είναι καλός είτε είναι κακός) κλπ? Δεν βλέπετε ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται περισσότερες διακρίσεις επιπλέον από τις ήδη υπάρχουσες?

Σόρρυ ρε μαν αλλά αν στηρίζεις ένα φασιστικό κόμμα επειδή είσαι "μπερδεμένος" ή "απογοητευμένος από την δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας" τότε είσαι και πάλι φασίστας. Και αν είσαι φασίστας και ψηφίζεις φασιστικά κόμματα και πας σε φασιστικές πορείες τότε απειλείς άμεσα τις ζωές αθώων συνανθρώπων σου.

Προφανώς και η άνοδος της ΧΑ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στην κατάσταση της χώρας, προφανώς και κάποιοι ευάλωτοι άνθρωποι βρίσκουν στήριγμα στον φασισμό και για αυτό μπαίνουν. Αλλά όπως και να το κάνουμε, στηρίζουν ένα ναζιστικό κόμμα που δολοφονεί κόσμο. Ε προφανώς και θα δείχνω πιο πολύ επιείκεια στον τοξικομανή που δεν είναι ΧΑ από τον τοξικομανή που είναι.

Οι συγκρίσεις με τον Χίτλερ είναι κλασική μαλακία. "Αν δείρεις έναν φασίστα που με τις πράξεις του βάζει την ζωή σου σε κίνδυνο και θεωρεί πως δεν έχεις δικαίωμα να ζεις είναι το ίδιο με το να σκοτώνεις εκατομμύρια αθώους ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ CHECKMATE ATHEISTS".

Δεν χρειάζεται να προσποιούμαστε πως όλες οι απόψεις και όλες οι ιδεολογίες είναι εξίσου καλές και έχουν ίδιο δικαίωμα ύπαρξης.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16 Go Up Print
Jump to: