• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:35:45 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:35:45 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 17
Guests: 117
Total: 134
dorapangeiou
Reidemption
Giorgos2222
pdiamantis
george14
Katarameno
Vgs
tasos potsakis
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
PANKRAV
Amalia
anna.ts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Δημάκης
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Δημάκης  (Read 8375 times)
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
Re: Δημάκης
« Reply #30 on: September 19, 2018, 23:34:00 pm »

Εχω να πω στον φίλο pesto να μην εκπλήσσεται ( σωστά το γραψα ; ) που δεν υπάρχει και η πιο θερμή ανταπόκριση στο παράπονό του, που είναι και διαχρονικό. Μέσα στην εξεταστική όλοι οι φοιτητές έχουν το ζόρι τους και δεν πολυκαίγονται για " συνδικαλιστική " δράση , υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.

Όσον αφορά την αντίδραση , παιδιά , η ανώνυμη αξιολόγηση που κάνουμε για τα μαθηματα , είναι η καλύτερη κινητοποίηση , καθώς είναι το μοναδικό που διαβάζεται και από κάποιον/κάποιους εκτός σχολής (εντός πανεπιστημίου, αλλά εκτός του τμήματος)  Εαν κάποιος που είναι υποχρεωμένος να αξιολογεί ... αυτές τις αξιολογήσεις δεν το κάνει, παίρνει και την ευθύνη της αμέλειας του. Δεν χρειάζεται κάποιος να "θάψει" γενικώς εναν διδάσκοντα, σε όλους τους τομείς , αφού η αξιολόγηση ρωτάει για διάφορα πράγματα (υλικό μαθήματος , ποιότητα διαλέξεων , φιλικότητα διδάσκοντα κτλ) απαντάς αναλόγως στο καθένα. Ε, στη συνέπεια του βάζεις έναν άσσο αλά Μάργαρη και αν δεν υπάρχει ξεχωριστή ερώτηση για τη συνέπεια, το προσθέτεις στα σχόλια.

Τώρα κινητοποίηση εντός του τμήματος δεν ξέρω αν έχει νόημα, είναι κάτι που ξέρουν όλοι, την καθυστέρηση βαθμολόγησης γραπτών Δημάκη. Και ο Παπαγιάννης που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι αδύνατον να μην το ξέρει, παρακολουθεί το φόρουμ. Τόση γκρίνια αποκλείεται να του έχει διαφύγει ! Η καθυστέρηση στη βαθμολόγηση είναι κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους φοιτητές και συνεπώς μαθαίνεται. Πρώτα πρώτα, η βαθμολογία δεν περνιέται πλέον μέσα από τη γραμματεία, αλλά απευθείας στο sis από τον διδάσκοντα με τους κωδικούς του. Και προφανώς υπάρχουν προθεσμίες. Κάτι μου λέει ότι το σύστημα π.χ. για τους βαθμούς Φεβρουαρίου κλείνει, οπότε κατα τον Μάη - Ιούνη σκάει μύτη ενα αίτημα για να περαστούν βαθμοι αναλογικών Φεβρουαρίου και λένε μεταξύ τους τα παληκάρια εκεί στο κέντρο διαχείρησης δικτύων "πάλι ο Δημάκης θα ΄ναι" .

Υπάρχει και ένας θεσμός , ο "συνήγορος του φοιτητη" , επί πασοκ είχε δημιουργηθει , που αναλαμβάνει την επίλυση προβλημάτων μεταξύ φοιτητών και μελών ΔΕΠ ή φοιτητών και εργαζομένων στο πανεπιστήμιο γενικά. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη , παλιά στεγάζονταν μεσα στη φοιτητική λέσχη. Γκουγκλάρετε το.

Η συστηματική και γενικευμένη συμμετοχή στην αξιολόγηση στην ιστοσελίδα της  ΜΟΔΙΠ  εξακολουθεί να μου φαίνεται η καλύτερη ιδέα.

« Last Edit: September 20, 2018, 00:58:30 am by The Web » Logged

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #31 on: November 06, 2018, 20:29:26 pm »

Quote from: pesto80 on September 18, 2018, 16:52:43 pm

2) Μιλάω με απόλυτη ευγένεια και μηδενικη χρηση δεικτικών εκφράσεων (δεικτική έκφραση σημαίνει επιθετικός προσδιορισμός μπροστά απο το πρόσωπο του)
3) Είμαι ασεβής καθ' ότι δεν τον αποκαλώ κύριο Δημάκη, πράγμα το οποίο έκανα σκόπιμα και δέχομαι την ευθύνη για αυτήν μου την κίνηση.

Quote from: pesto80 on October 11, 2017, 10:04:14 am
καποιο ημερολογιο μαθηματος για εμας που σαμποταρουμε δημακη  υπαρχει;

Ως απάντηση στην ειρωνεία σου στο φωναχτήρι:

pesto80
2018-11-05, 21:45:17
ενας που να εχει παρει στα σοβαρα τον λουκουμα απο κατω υπαρχει;

η οποία φυσικά θα πηγάζει είτε από την ενόχλησή σου από κάτι που έγραψα είτε από το παρόν τόπικ, όπου απλά αν είχες
βάλει στο θέμα ένα : "Απαράδεκτη καθυστέρηση βαθμολόγησης γραπτών στο μάθημα αναλογικές (ή ποιο είναι το μάθημα δε με νοιάζει)" αντί για σκέτο νέτο "Δημάκης" δε θα σου τα ψαλλα.
Αλλά αντί να το καταλάβεις - γιατί στο ξαναέγραψα, κρατάς μανιάτικο και πετάς ειρωνείες που δε τολμάς να μου τις πεις face to face στο φωναχτήρι.
Εύγε. Και εις ανώτερα.

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #32 on: November 08, 2018, 21:09:02 pm »

Ο ισχυρισμός ότι ο Δημάκης δε σέβεται τους φοιτητές είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας...
windwaker
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #33 on: November 08, 2018, 22:33:36 pm »

Quote from: dim2712 on November 08, 2018, 21:09:02 pm
Ο ισχυρισμός ότι ο Δημάκης δε σέβεται τους φοιτητές είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας...
Αλήθεια; Δηλαδή εγώ που δε ξέρω αν πέρασα Αναλογικές, πρέπει να το δηλώσω ή όχι στη δήλωση μαθημάτων;
Αν το έχω περάσει γιατί να χαθεί ένα slot στη δήλωση επειδή ο Δημάκης δεν έχει βγάλει αποτελέσματα;
Αν δε το έχω περάσει, θα το μάθω τελευταία στιγμή, ακριβώς πριν την επόμενη εξέταση, και ίσως να μη το έχω δηλώσει καν.
Είναι σεβασμός προς εμάς αυτό; Να μυρίζουμε τα δάχτυλά μας; Ειδικά σε εμάς που σιγά σιγά τελειώνουμε.
« Last Edit: November 08, 2018, 22:42:46 pm by windwaker » Logged
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: November 08, 2018, 22:54:25 pm »

Αυτό είναι ένα ζήτημα για το οποίο δεν ευθύνεται μόνο ο καθηγητής...σκέψου λίγο πόσα γραπτά έχει να διορθώσει και το γεγονός ότι δεν έχει πολλούς μεταπτυχιακούς ...έπειτα έχει φτάσει και σε κάποια ηλικία και παρ όλα αυτά κάνει πολύ καλό μάθημα(για όσους πουν ας βγει στη συνταξη)..αν παραμένει πρόβλημα σίγουρα ...και θα πρέπει να πάει στη διοίκηση ίσως της σχολής..αλλά ο ισχυρισμός ότι δε σέβεται είναι σίγουρα άτοπος. Έχει κάνει πολλά για φοιτητές για να μπορεί κανείς να το πει αυτό
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #35 on: November 08, 2018, 23:15:21 pm »

Quote from: dim2712 on November 08, 2018, 22:54:25 pm

χαχαχαχα πραγματικά δεν έχω διαβάσει κατι πιο αστείο  τον τελευταίο καιρό. Δημάκη δεν πηγαίνω και δεν θα εκφέρω άποψη αλλά η άποψη σου για αυτόν,  ειναι ΑΚΡΙΒΏΣ ιδια με τις ανοησίες που εχω ακούσει ότι λέει στη τάξη και τον κοροϊδεύουν ΟΛΟΙ αλλά εσύ για κάποιο λόγο τα εχαψες όλα σαν το βρέφος που μπαίνεις κατω απο τα σεντόνια και πιστεύει οτι όντος εξαφανίστηκες!
sent from mTHMMY 

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: November 08, 2018, 23:17:56 pm »

Πως είσαι σίγουρος αφού δεν έχεις πατήσει Δημάκη ότι αυτά που λένε όλοι ισχύουν ;
Singularity
Veteran

View Profile
« Reply #37 on: November 08, 2018, 23:25:37 pm »

Quote from: dim2712 on November 08, 2018, 23:17:56 pm
Πως είσαι σίγουρος αφού δεν έχεις πατήσει Δημάκη ότι αυτά που λένε όλοι ισχύουν ;

πήγα στο πρώτο μάθημα. ηταν υπερ αρκετό. άντε τώρα συνέχισε να τον γλύφεις ΑΝΏΝΥΜΑ επειδή σου ειπε ότι αυτός ξεκίνησε το τημμυ επειδή λογικά σου έχει μείνει συνήθειο απο το λύκειο!
sent from mTHMMY 

dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #38 on: November 08, 2018, 23:33:41 pm »

Ποτέ δεν είπε ότι ξεκίνησε το τημμυ αναφερομαι στα πράγματα όπως έχουν και στην ποιότητα του μαθήματος του..επίσης να σου πω ότι η ημιμαθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια και εκτίθεσαι διαρκώς. Επιπλέον ακριβώς επειδη τα πάντα είναι ανώνυμα δεν έχω να κερδίσω κάτι λέγοντας αυτά που λέω . Και πάλι λοιπόν εκτίθεσαι. Απλα παρουσιάζω τα πράγματα όπως τα βλέπω.
Φασολάκια με Πρόβειο
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: November 08, 2018, 23:45:00 pm »

ρε μηπως το dim βγαινει απο το dimakis?

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #40 on: November 09, 2018, 00:04:41 am »

Quote from: sconelor on November 08, 2018, 23:45:00 pm
ρε μηπως το dim βγαινει απο το dimakis?
 Cheesy Cheesy Grin
Έχει username Dimakis
Ακόμα να καταλάβουν κάποιοι οτι δεν είναι καθόλου απίθανο να δημιουργούν οι ίδιοι το πρόβλημα για το οποίο διαμαρτύρονται.
(αφού με θέλετε "λακωνικό", να δω τώρα αν κατάλαβε κανείς την τύφλα του).
Ανάδραση? Καλά θυμάμαι?
« Last Edit: November 09, 2018, 00:08:15 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Singularity
Veteran

View Profile
« Reply #41 on: November 09, 2018, 00:13:52 am »

ποιός εκτίθεται ρε κεφτέ? Εγώ? εγώ που έχω προσφέρει τα τελευταία 2 χρόνια στους συμφοιτητές μου σημειώσεις γραπτά λύσεις γραπτών και ότι άλλο μπορεις να φανταστείς? δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα πράγματα γιατί ποτέ δεν είχα σκεφτεί να ζητήσω κάτι σαν αντάλλαγμα, είναι η φιλοσοφία μου και αυτό που μου άρεσει να κανω, τέλος. Το μόνο όμως που είναι σίγουρο οτι εγώ σαν Φοιτητής έχω ξεπεράσει τον Δημάκη σε κάθε τομέα . Σε βοήθεια σε ηλεκτρολόγους με τον κάθε τρόπο. Εχώ διδάξει καλύτερα Πεδίο και εφαρμοσμένα μέσο τις σημειώσεις μου παρα εκείνος σε οποιοδήποτε μάθημα που "κάνει". Και τέλος έχουμε κάνει και οι 2 ΑΚΡΙΒΏΣ το ίδιο ερευνικο έργο αφού ο αγαπητός σου καθηγητής απλα τα τελευταία 5 χρόνια εχει γυρίσει το γραφείο του 180° και αντί να δουλεύει αγναντεύει την θάλασσα.

τέλος μπορώ να πω οτι τα αποτελέσματα τα βγάζουμε πάνω κάτω στον ίδιο χρόνο αλλα εγω δεν διορθώνω (ωπ ακόμα ενα κοινό)

Άντε δεν ασχολούμαι είμαι και σε μπαράκι και κάθομαι και ασχολούμαι μαζί σου σαν βλάκας!
sent from mTHMMY 

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #42 on: November 09, 2018, 00:26:33 am »

προτείνω ο Singularity να αυτο-διαγράψει τα ποστ του και να ξαναγράψει αύριο νηφάλιος...

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
dim2712
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: November 09, 2018, 00:35:56 am »

Φίλε κανείς δεν είπε τπτ για της σημειώσεις σου η τη βοήθεια που έχεις δώσει σε συμφοιτητές σου. Ωστόσο όπως ήδη είπαν μάζεψε το όσο είναι καιρός.
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #44 on: November 09, 2018, 02:54:09 am »

+1, το "σας έχω δώσει τόσες σημειώσεις" δεν είναι ιδιαίτερα πειστικό επιχείρημα.  Tongue

Πάντως στο θέμα του Δημάκη, το πράγμα που με χαλάει με αυτόν είναι η παντελής έλλειψη επικοινωνίας. Το πότε θα βγουν οι αναλογικές μοιάζει τέρμα ράντομ από την δικιά μας πλευρά, μια φορά βγήκε σε 2 βδομάδες άλλες φορές 9 μήνες. Ε αν κάνεις 9 μήνες να βγάλεις γραπτά δεν είναι δύσκολο να ποστάρεις μια φορά το μήνα μια ανακοίνωση που να λέει ότι δεν είμαστε κοντά. Ή ξέρω γω αν πήγαινες γραφείο του να σου έδινε μια σοβαρή/ειλικρινή απάντηση (αν θυμάμαι καλά όσοι πήγαιναν στο παρελθόν πάντα έπαιρναν απαντήσεις του στυλ "τώρα, τώρα βγαίνουν" και μετά περιμέναμε άλλους 2 μήνες).

Το ότι δεν αργούν τα γραπτά δεν είναι μεγάλο πρόβλημα συνήθως (μερικές φορές είναι όμως και κάποια άτομα όντως γαμιούνται). Αλλά και ο Δημάκης έχει μια σχετικά "εχθρική" στάση προς εμάς στο θέμα αυτό χωρίς λόγο.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: