• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:59:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:59:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 224
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 77
Guests: 140
Total: 217
statiris
redwolf
kostas1507
PanosPapaspirou
gourgaris
NickSpan
HlektrikhPatata
Guts
Joaakim
gianniss
xristodoulou
Thanos_gr
gkarapip
BB
ELEF
jimalexoud
LambisTr
Saint_GR
Papalamprous humor
christina02
rigas_s
Paschalina.S
abiki
glavdakis
DimiTout
vevi
Ioannakoliou
sosak
George15
rafa98p
akpapako
pantoc
nikoskaza
Zoe06
koskyr
MASV
Eleniiii
Bill g
antontsiorvas
ellimoschou
chris_p30
gksp
elias_farhood
pave
bougatsa
hevidis3524
tzortzis
trelogauros7
gpapmtb
chrysa.tsilika
kpapama
kstavroulis
xarisagraf
kkotsopo
george14
Cersei Tsoulannister
dkoukn
Ariadni
Elenit
kalantzopoulos
bsp
mpournaz
dimitrisif
kokkinosgior
soktas
evangeliaap
gianst
fpapat
lapin
MarakiT
tasos potsakis
Χρήστος Κίτσος
user182
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 Go Down Print
Author Topic: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  (Read 23781 times)
Sanctifier
Guest
Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #135 on: August 24, 2006, 21:47:27 pm »

Καλά και ο άλλος; Ο Πολιτικά ορθώς σκεπτόμενος; Ο τιμητής της αισθητικής; ΝΑΙ ρε αυτός; Ο scatifier ή jae ή κατα κόσμο μπουργκής...
Πρόσεχε ρεαλιστάρα μου μην σκίσεις κανα καλσόν.... Ποια αισθητική ρε μαλάκα;
Άντε πήγαινε να πληρώσεις κανένα βρακί μπας και γαμήσεις επιτέλους.
Γιατί με την σκατόφατσα και τον σκατοχαρακτήρα σου μαλάκα, δεν σε βλέπω να σταυρώνεις γκόμενα ούτε στη σχολή, ούτε στο φόρουμ

Επισης λεμε οτι ο καπιταλισμος φταιει που εχουμε μεταναστες, ο καπιταλισμος φταιει που τους εκμεταλλευονται, κι ομως οι μεταναστες σε καπιταλιστικες χωρες οδευουν.
Αφου ο καπιταλισμος φταιει για ολα γιατι δεν οδευουν σε αλλα κρατη οπου υπαρχουν αλλα συστηματα πιο ανθρωπινα;

Καλά εδώ μας ισοπέδωσες.. μεγάλε μιλάμε για βαθυστόχαστο προβληματισμό...Και η ερώτηση; όλα τα λεφτά...Ήταν ακόμη μια και καλά αφελής ερωτησούλα...ΓΙα σου ρε μεγάλε φιλόσοφε
 Να χέσω και σένα και τον καπιταλισμό σου...

Το μηνυμα ειναι επιθυμια μου να μεινει κρεμασμενο.
Υ.Γ Μπουργη Νεκταριο με λενε ασχετε
« Last Edit: August 24, 2006, 21:50:34 pm by Sanctifier » Logged
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #136 on: August 24, 2006, 21:50:16 pm »

NetBuster
Που θελω να καταληξω? Εκει περιπου που καταληγει και ο Ολυμπιος. Αν δε δουλεψεις πολυ, αν δεν στρωσεις τον πωπο σου κατω μην ζητας να φας παραπανω απο οσο τρωει ο τελευταιος μεταναστης τεμπελης εργατης. Τα πραγματα ειναι απλα. Προσφορα και ζητηση. Αν δεν υπαρχει δουλεια εδω θα υπαρχει αλλου. Τραβα αλλου. Ειτε εισαι ΗΜΜΥ ειτε οικοδομος ειτε αγροτης.

Έσύ μιλάς ή ο παππούς σου; Όλοι οι συντηρητικοί μαλάκες στις ίδιες αμπελοφιλοσοφίες καταλήγετε, πέρα από το καφενείο του χωριού σας μαλακιστήρια δεν μπορείτε να πάτε. Σας στείλαν στο σχολείο να ξεστραβωθείτε να δειτε πώς είναι και πού πάει ο κόσμος και σεις από του παππού σας το σώβρακο δεν μπορείτε να βγείτε. Μπακάλης ρε πούστη, λογική μπακάλη σε χωριο του 60 κουβαλάς...

Το μηνυμα της περσονας socrates επιθυμω σε οτι με αφορα να παραμεινει εδω..
stelios_
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #137 on: August 26, 2006, 13:23:10 pm »

Τελευταία αναγκαστική παρέμβάση για το θέμα.
Επειδή λόγω δικής μου κακής διατύπωσης του θέματος των ταμπελών
έχω αφήσει ασάφειες και δίκαια κάποιοι χειμαρώδεις αγωνιστές
αναρωτιούνται και διαμαρτύρονται,
θα εξηγήσω ποια είναι η θέση μου,τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα,
για την αποφυγή παρερμηνειών.

Quote from: aliakmwn on August 24, 2006, 21:17:00 pm
Λεγε τελικα, εισαι υπερ ή κατα του να χρησιμοποιουμε ταμπελες???

Quote from: stelios_ on August 24, 2006, 17:27:54 pm
πολύ ταμπέλα έπεσε.αυτό έχει καταστρέψει την πολιτική σκέψη τα τελευταία χρόνια,η ενοχοποίηση της ταμπέλας.(οχι τυχαία)

<<πολύ ταμπέλα έπεσε.>>
Απο την προταση σου αυτη, συμπεραινω οτι εκφραζεις τη δυσαρεσκεια σου, επειδη χρησιμοποιηθηκαν ταμπελες. Κοινως, δεν θελεις να χρησιμοποιουμε ταμπελες, επειδη τις θεωρεις κατι κακο, ή λαθος, ή τελοσπαντων κατι αρνητικο.
Εδω λοιπον στρεφεσαι εναντιον αυτων που χρησιμοποιουν ταμπελες.

<<αυτό έχει καταστρέψει την πολιτική σκέψη τα τελευταία χρόνια,η ενοχοποίηση της ταμπέλας>>

Ενοχοποιω = εμφανίζω, θεωρώ ή κατηγορώ κπ. ως ένοχο αξιόποινης ή επιλήψιμης πράξης, του αποδίδω ιδιότητα ενόχου

Συμφωνα με αυτην σου την προταση, λοιπον, συμπεραινω οτι αντιδρας σε αυτους που θεωρουν τις ταμπελες ως κατι κακο, λαθος, ή τελοσπαντων οτιδηποτε αρνητικο, επειδη λες πως αυτο (το να τις ενοχοποιεις δηλαδη) καταστρεφει την πολιτικη σκεψη.

Τελικα για να καταλαβω............. Συμφωνεις με τη χρηση ταμπελων ή διαφωνεις?

Είναι προφανές πως είμαι κατά της χρήσης ταμπελών γιατί καταδυναστεύουν την ελεύθερη σκέψη και καταστρέφουν τον διαλογο.Στο σημείο όπου έλεγα "η ενοχοποίηση της ταμπέλας" εννοόυσα πως την ελεύθερη πολιτική σκέψη έχει καταστρέψει η ενοχοποίηση κάποιων από κάποιους άλλους με την χρήση ταμπελών (αυτό εννοούσα με το η ενοχοποίηση της ταμπέλας-η ενοχοποίηση που δημιουργείται απο την ταμπέλα και όχι που αφορά την ταμπέλα,χάλια διατύπωση και δίκαια υπήρξαν διαμαρτυρίες).

Επίσης θα ήθελα να πω πως είμαι κατά του κλειδώματος οποιασδήποτε συζήτησης και για οποιοδήποτε λόγο.

Και επιτέλους ρε παιδια,δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε?πάρτε το chabάρι,δεν είμαι ο chabos!Όσο θα υπάρχει ελεύθερη σκέψη οι χειμαρώδεις αγωνιστές θα συναντούν πολλούς που θα διαφωνούν μαζί τους.

Καλή συνέχεια στον τυφλό αγώνα κάποιων  μπλε στην ουσία αριστερών,και για να μην ξεχνάω τον ρόλο μου και να είμαι όπως με θέλουν και όπως με ταμπελοποίησαν...

...θα ξανάρθω,κι όταν ξανάρθω η γη θα τρέμει.

« Last Edit: August 26, 2006, 14:17:17 pm by stelios_ » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #138 on: August 26, 2006, 14:59:58 pm »

Quote from: stelios_ on August 26, 2006, 13:23:10 pm

Και επιτέλους ρε παιδια,δεν μπορείτε να το συνειδητοποιήσετε?πάρτε το chabάρι,δεν είμαι ο chabos!Όσο θα υπάρχει ελεύθερη σκέψη οι χειμαρώδεις αγωνιστές θα συναντούν πολλούς που θα διαφωνούν μαζί τους.

Αυτά μας τα παν και άλλοι... και ποιός είσαι τέλος πάντων?

Quote from: stelios_ on August 26, 2006, 13:23:10 pm

...θα ξανάρθω,κι όταν ξανάρθω η γη θα τρέμει.

Ο Γκαργκαντούας?
χαλάρωσε φίλτατε...

byeeee
aliakmwn
Guest
Απ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #139 on: August 26, 2006, 15:47:31 pm »

Η φραση "θα ξαναρθουμε και η γη θα τρεμει" αποδιδεται στον Γκεμπελς. Ηταν απο τις τελευταιες του φρασεις, αναφερομενος στο Γ' Ραιχ, λιγο πριν αυτοκτονησει.

Εδω και πολλα χρονια εχει γινει το κεντρικο σλογκαν των ανα τον κοσμο φασιστων.
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #140 on: August 26, 2006, 21:20:42 pm »

Quote from: Nessa on August 24, 2006, 15:50:02 pm
Quote from: Ολύμπιος on August 24, 2006, 15:48:41 pm
Αφού εσύ δεν πας σε αυτές τις δουλειές!
Γιατί;

Γιατί πας σε δουλειές ανειδίκευτου εργάτη που μπορεί να μην υπάρχει ωράριο και οι συνθήκες να είναι άσχημες?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ?

Υ.Γ. Ρε sokrates που εξαφανίστηκες?
Έλα να συζητήσουμε!(με άλλο όνομα φυσικά)
« Last Edit: August 26, 2006, 21:50:10 pm by Ολύμπιος » Logged

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Nessa
Guest
Απ: Re: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
« Reply #141 on: August 26, 2006, 21:27:46 pm »

Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 21:20:42 pm
Γιατί πας σε δουλειές ανειδίκευτου εργάτη που μπορεί να μην υπάρχει ωράριο και οι συνθήκες να είναι άσχημες?εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ?
Circular reasoning... οι συνθήκες εργασίας για τους ανειδίκευτους εργάτες είναι σκατά γιατί παίρνουν κυρίως μετανάστες, οι οποίοι θεωρούνται παράνομοι και δε μπορούν να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Κι επειδή έχουν επικρατήσει οι σκατά συνθήκες, δεν πάω κι εγώ να δουλέψω εκεί. Όμως αν οι μετανάστες είχαν ίσα εργασιακά δικαιώματα θα ήταν πιο εύκολο να πετύχουμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, και θα είχα κι εγώ μια καλή εναλλακτική επιλογή να κερδίσω το ψωμί μου.
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #142 on: August 26, 2006, 21:34:35 pm »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 21:27:46 pm
Circular reasoning... οι συνθήκες εργασίας για τους ανειδίκευτους εργάτες είναι σκατά γιατί παίρνουν κυρίως μετανάστες, οι οποίοι θεωρούνται παράνομοι και δε μπορούν να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Κι επειδή έχουν επικρατήσει οι σκατά συνθήκες, δεν πάω κι εγώ να δουλέψω εκεί. Όμως αν οι μετανάστες είχαν ίσα εργασιακά δικαιώματα θα ήταν πιο εύκολο να πετύχουμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, και θα είχα κι εγώ μια καλή εναλλακτική επιλογή να κερδίσω το ψωμί μου.

Αυτό σου λέω ιδιοφυ'ί'α σε τόσα ποστ! Shocked
Ότι καλύτερες συνθήκες και καλύτεροι μισθοί στις δουλειές αυτές συνεπάγεται αύξηση τιμών και βγαίνεις σε χειρότερη θέση εσύ!
Επιτέλους ξύπνα και βάλε τον εγκέφαλο σου μπροστά να δουλέψει!

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #143 on: August 26, 2006, 21:44:44 pm »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 21:27:46 pm
Circular reasoning... οι συνθήκες εργασίας για τους ανειδίκευτους εργάτες είναι σκατά γιατί παίρνουν κυρίως μετανάστες, οι οποίοι θεωρούνται παράνομοι και δε μπορούν να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Κι επειδή έχουν επικρατήσει οι σκατά συνθήκες, δεν πάω κι εγώ να δουλέψω εκεί.

Τι παράνομοι λες? Huh
Αφού τώρα έρχονται με συμβάσεις οι περισσότεροι που ξέρουν μισθό από πριν και έχουν και ασφάλιση! Huh

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Nessa
Guest
« Reply #144 on: August 26, 2006, 22:18:22 pm »

Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 21:34:35 pm
Ότι καλύτερες συνθήκες και καλύτεροι μισθοί στις δουλειές αυτές συνεπάγεται αύξηση τιμών και βγαίνεις σε χειρότερη θέση εσύ!
Δε συνεπάγεται άμεσα αύξηση των τιμών. Το πού θα πάνε οι τιμές παίζει με τον ανταγωνισμό. Κι εξάλλου θα πρέπει να είμαι τελείως κάφρος για να νομίζω ότι αποκλείεται να βρεθώ στη θέση του ανειδίκευτου εργάτη...
Nessa
Guest
« Reply #145 on: August 26, 2006, 22:20:19 pm »

Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 21:44:44 pm
Τι παράνομοι λες? Huh
Αφού τώρα έρχονται με συμβάσεις οι περισσότεροι που ξέρουν μισθό από πριν και έχουν και ασφάλιση! Huh
Έλα πες τα στο φίλο μου από την Αλβανία που τον βάζουν να δουλεύει παραπάνω από το κανονικό κάθε μέρα και τα σαββατοκύριακα και όχι μόνο δεν τον πληρώνουν υπερωρίες, αλλά ούτε το κανονικό του μεροκάματο δεν του δίνουν...
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #146 on: August 26, 2006, 22:28:29 pm »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 22:18:22 pm
Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 21:34:35 pm
Δε συνεπάγεται άμεσα αύξηση των τιμών. Το πού θα πάνε οι τιμές παίζει με τον ανταγωνισμό. Κι εξάλλου θα πρέπει να είμαι τελείως κάφρος για να νομίζω ότι αποκλείεται να βρεθώ στη θέση του ανειδίκευτου εργάτη...

Μα καλά επικοινωνείς?
Ο ανταγωνισμός θεωρούμαι ότι είναι σταθερός!
Οι τιμές θα αυξηθούνε!
Για παράδειγμα ένας μετανάστης (νόμιμος) παίρνει κάπου 7000-8000 έουρο το χρόνο όταν δουλεύει σε στάβλο!Αν πας εκεί θα πέσεις λιπόθυμη μέσα σε 5 λεπτά από τη μυρωδιά υπόψιν!
Κάθε μέρα είναι εκεί ολη μέρα σχεδόν όλο το χρόνο σχεδόν!Εσύ πόσα θα ήθελες?
Μήπως να κάναμε ωράρια?Να δίναμε και μάσκες οξυγόνου?Και ειδικές στολές για να μην αρρωστήσεις οι οποίες στολές θα είναι τελευταίας τεχνολογίας(μικρό βάρος) με κλιματισμό!Θα βάλουμε και λεωφορεία να σας πάνε από την πόλη στους στάβλους!
Τότε κοριτσάκι το γαλατάκι, το γιαουρτάκι και το τυράκι αλλά και το κρεατάκι θα παίρναν κάπου 150%!

Ο μετανάστης αυτά που βγάζει στη χώρα του ,που θα τα πάει, όπως κάνουν οι πιο πολλοί ,έχουν πολλαπλάσια αξία όπως έχω ξαναγράψει!

Μην μου πεις ότι πάλι δεν κατάλαβες τα αυτονόητα που σου εξηγώ σε τόσα ποστ?
« Last Edit: August 26, 2006, 22:33:30 pm by Ολύμπιος » Logged

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #147 on: August 26, 2006, 22:32:04 pm »

Quote from: Nessa on August 26, 2006, 22:20:19 pm
Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 21:44:44 pm
Τι παράνομοι λες? Huh
Έλα πες τα στο φίλο μου από την Αλβανία που τον βάζουν να δουλεύει παραπάνω από το κανονικό κάθε μέρα και τα σαββατοκύριακα και όχι μόνο δεν τον πληρώνουν υπερωρίες, αλλά ούτε το κανονικό του μεροκάματο δεν του δίνουν...

Εσύ που νοιάζεσαι πάνε κατάγγειλε το στη δικαιοσύνη και να δεις για πότε πληρώνεται ο Αλβανός!
Εγώ πάντως δεν έχω ακουσει και δει να πληρώνονται λιγότερα από τη σύμβαση αλλά το αντίθετο μάλιστα!
Αφού εσύ ξες δώσε τα στοιχεία της επιχείρησης που γίνεται αυτό εδώ στο φόρουμ και στη δικαιοσύνη!

Αλλιώς λες φούμαρα κοπέλα μου! 8)

Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
Nessa
Guest
« Reply #148 on: August 27, 2006, 10:01:10 am »

Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 22:28:29 pm
Για παράδειγμα ένας μετανάστης (νόμιμος) παίρνει κάπου 7000-8000 έουρο το χρόνο όταν δουλεύει σε στάβλο!Αν πας εκεί θα πέσεις λιπόθυμη μέσα σε 5 λεπτά από τη μυρωδιά υπόψιν!
Κάθε μέρα είναι εκεί ολη μέρα σχεδόν όλο το χρόνο σχεδόν!Εσύ πόσα θα ήθελες?
Μήπως να κάναμε ωράρια?Να δίναμε και μάσκες οξυγόνου?Και ειδικές στολές για να μην αρρωστήσεις οι οποίες στολές θα είναι τελευταίας τεχνολογίας(μικρό βάρος) με κλιματισμό!Θα βάλουμε και λεωφορεία να σας πάνε από την πόλη στους στάβλους!
Τότε κοριτσάκι το γαλατάκι, το γιαουρτάκι και το τυράκι αλλά και το κρεατάκι θα παίρναν κάπου 150%!
Αν έπαιρναν 150% τότε α) κάποια θα σταματούσαμε να τα αγοράζουμε και θα ξαναέπεφταν, β) για όσα είναι είδη πρώτης ανάγκης ισχύουν περιορισμοί από το κράτος, no?
Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 22:32:04 pm
Εσύ που νοιάζεσαι πάνε κατάγγειλε το στη δικαιοσύνη και να δεις για πότε πληρώνεται ο Αλβανός!
Εγώ πάντως δεν έχω ακουσει και δει να πληρώνονται λιγότερα από τη σύμβαση αλλά το αντίθετο μάλιστα!
Αφού εσύ ξες δώσε τα στοιχεία της επιχείρησης που γίνεται αυτό εδώ στο φόρουμ και στη δικαιοσύνη!

Αλλιώς λες φούμαρα κοπέλα μου! 8)
Τι σου λέω άνθρωπέ μου τόσην ώρα; Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με τα χαρτιά του, κάθε τόσο βγαίνει "παράνομος" για γραφειοκρατικούς λόγους. Γι'αυτό δε μπορεί να κάνει τίποτα.
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #149 on: August 27, 2006, 15:11:12 pm »

Quote from: Ολύμπιος on August 26, 2006, 22:32:04 pm

Για δώσε στοιχεία για το που γίνεται το αντίθετο φίλτατε?

Εγώ ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις και αν δεν έχεις φίλους που να χουν δουλέψει σε ιδιωτική (μικρή συνήθως αλλά όχι απαραίτητα) και να πέρνουν λιγότερα από ότι υπογράφουν, ίσως είναι γιατί οι φίλοι σου δεν γίνοται εργάτες αλλά σαν έξυπνοι που είναι πέρνουν δάνεια και γίνονται εκατομυριούχοι.

Και ξέρω κυρίως περιπτώσεις ελλήνων γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά πολλούς αλλοδαπούς (αν και ξέρω και τέτοια περίπτωση).

byeeee
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 17 Go Up Print
Jump to: