• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:04:17 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 20:04:17 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 19:40:47]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[Today at 19:26:00]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[Today at 18:22:39]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426721
Total Topics: 31711
Online Today: 262
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 156
Total: 221
tsaliki
Thanos_Bog
Mari0s
stavr0s16
andripappa
Isidora
thunder
chriskazakos
ThanosKoutsoump
stefanos hios
Nekt
xarisvougiou
jimalexoud
Fotis Roukoutakis
ΦΙδανης Αριστοτελης
Διάλεξις
Kyriacos
bax
okanpala
nikos.a
karaths.d
Captain
Λι
apapagd
Nikos Spiliás
anstaik
sosak
Leou
coyg
thomasdt
Crainer
EvanTsir
mgrivab
Sotiris_atha
redwolf
filkilkis
itsikou
mayia psarikoglou
Pastellaki
antreassv
A-TheITGuy
Papalamprous humor
distillery
Bigie_Cheese
melisste22
Giorgos2222
Psychoktonos_
angelos
stolieras
Katarameno
filon05
tzortzis
Petross
valentini
agis3
vaggelisx
Κaraflodaimonas
anmata
andreas2000
kourasan!
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Down Print
Author Topic: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ  (Read 14156 times)
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Απ: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
« Reply #105 on: August 22, 2006, 23:07:10 pm »

Quote from: Lurpak on August 22, 2006, 22:56:35 pm
Προσπαθώντας εμείς οι αγράμματοι - ανιστόριτοι να καταλάβουμε πως εμφανίστηκε ο φασισμός, τι συνθήκες επικρατούσαν τότε και τι αντίκτυπο είχε η εμφάνισή του τότε στον κόσμο ωστέ κάνοντας κάποιες συγκρίσεις με τη σημερινή εποχή να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μπορεί να ωθήσει σε μια έξαρση φασιστικά κινήματα παραθέτω το εξής απόσπασμα:

Λούρπακ. τα έχουμε ξαναπεί με την ευκαιρία των βιασμών στην Ανατολική Γερμανία.
Εκτιμώ τις αγωνίες και τα διαβάσματά σου. Αυτήν την κουβέντα μπορείς να την βοηθήσεις ουσιαστικά, αρκεί να σεβαστείς όλες τις πηγές και να αποφύγεις τις ανόητες εξισώσεις.
Ο φασισμός, φαινόμενο του μεσοπολέμου, η άνοδός του και η πτώση του δύσκολα να μεταφερθεί με την μέθοδο της αναλογίας στην εποχή μας!
Δοκίμσα να ανοίξω την κουβέντα με διάφορες ευκαιρίες,
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=6545.0
πήρα ως απάντηση περίπου ό,τι διαβάζω και σήμερα και απαντώ ανάλογα...

« Last Edit: August 22, 2006, 23:22:46 pm by Vulcan » Logged
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #106 on: August 22, 2006, 23:14:26 pm »

Quote from: Vulcan on August 22, 2006, 22:55:11 pm
Έλα ρε που πειράχτηκες!
Καλά, εσύ ξέρεις πέντε πράγματα! Κουράζεσαι, γράφεις και αντιγράφεις!
Μπορεί σε τίποτα σχεδόν να μη συμφωνώ μαζί σου αλλά πάντα σε διαβάζω.
Παρομοίως...
Το λίγο στρατόγκαβλος, λίγο ατλαντικές, λίγο πιο πέρα από την κεντροδεξιά οι αναλύσεις σου λίγο με πειράζει!
Στρατόγκαβλος; Έχω ακούσει πολλούς χαρακτηρισμούς αλλά αυτό είναι όντως κάτι νέο! Θα ήθελα να μάθω και την αιτία που σε οδήγησε να μου προσάψεις αυτή την ταμπέλα, γιατί εννοείται πως δε συμφωνώ καθόλου.

Καμιά φορά λέω μακάρι όλοι να κάναν αυτό που κάνεις....

Είσαι η αξιοσημείωτη εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Αν και δεν πολυκατάλαβα τι είναι αυτό που κάνω, σαν κομπλιμέντο μου φάνηκε το σχόλιο οπότε θα το αποδεχτώ...

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
Ολύμπιος
Ανιάτων
Θαμώνας

Μη μου αντιμιλάς

View Profile
« Reply #107 on: August 22, 2006, 23:24:26 pm »

Quote from: Aurelius on August 22, 2006, 22:21:01 pm
Εφοσον το ΛΑΟΣ προαγει τοσο πολυ την Δημοκρατια, ας κανουμε μια προτομ. Αλλα απο μαρμαρο, να ειναι ασπρο ασπρο. Εμεις οι Ελληνες δεν δεχομαστε να μας απεικονιζουν με αλλο χρωμα.

Οσο για τους Ελληνες, για να διορθωθουν δεν χρειαζεται να διωξουμε τους ξενους. Αλλωστε οι ανθρωποι αυτοι(μετανάστες) τις περισσοτερες φορες απλα πεινανε(ειμαστε κατα τα αλλα και χριστιανοι), οπως ειχε συμβει σε πολλες περιοδους και με τους Ελληνες. Το μονο που χρειαζεται οι γηγενεις αυτων των εδαφων ειναι να αποκτησουν καμποση κριτικη σκεψη, ετσι ωστε να κραζουν οσους λενε αξιοζηλευτες πιπες, οπως οτι ο ΛΑΟΣ και καλα προαγει την δημοκρατια. Αν μπορουσε να αφυπνιστει απο την κοσμαρα του, ολα θα ηταν πολυ καλυτερα. Δηλαδη ελεος. Σε λιγο θα μας πουνε οτι η χουντα ηταν η υγιης εκφανση μιας δημοκρατικης κοινωνιας.
Παντως καλο αυτο πουθυ ειπες οτι φταινε οι μεταναστες. Σαν να λεμε: δεν φταιει ο βιαστης, αυτη ειχε ωραιο κωλο, ειχε και καιρο να εκτονωθει ο ανθρωπος. Ας κοψουμε κωλους λοιπον(στην κυριολεξια και μεταφορικα)......

Ελεος, τοσα ατομα διαβαζουν αυτο το τοπικ, πραγματικα ελεος. Διαβαζετε ολα αυτα και δεν βγαινετε να τους κραξετε. Ξυπνηστε ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να καταλαβετε ποσο το εννοω, πρωτη φορα βαζω χρωμα και μεγεθος σε αυτα που γραφω. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εγω προσωπικα επικροτω τον Νετμπαστερ, με την εννοια οτι εχει αντιθετη αποψη, αλλα δεν μας πρηζει με ασυναρτησιες σαν μερικους μερικους. Εκει που θα του εβγαζα το καπελο, θα ηταν αν τα εχωνε σε οσους υποστηριζουν εδω μεσα Καρατζαφερη, αφου τον θεωρει και αυτος φασιστα....

Ρε συ gavves άνοιξε τα μάτια σου και δες τι γράφω!
Αν πάλι δεν τα καταλαβαίνεις τράβα σε κανα φροντιστήριο να στα εξηγήσουν Grin

Πέρα από την υπόθεση αυτό που γράφω το έχω δει στην πράξη το '99 στις ευροεκλογές όταν ένα μήνα πριν τις εκλογές αμόλησαν τους μπάτσους και έμασαν σχεδόν όλους τους μετανάστες αφού οι περισσότεροι ήταν παράνομοι και ήταν και καλοκαίρι και ο κόσμος αναγκάστηκε να κάνει ο ίδιος τις δουλειές του και τελικά τα κατάφερε παρά το ότι είχαμε πολύ λιγότερους μετανάστες από το σύνηθες!

Τέλος για την εξαιρετικής νοημοσίνης προσωπικότητα gavves να διευκρινίσω ότι φταίνε οι καλοπερασάκιδες νεοέλληνες!
Παρεπιμπτόντως κάθε μέρα συναναστρέφομαι με μετανάστες και ξέρω πολύ καλά τι είναι , πως μιλάνε και τι έχουν πισω από το κεφάλι τους! Κατάλαβες gavves?

Αν κάποιος δεν αντιλαμβάνεται τις επιλογές του, είναι κυρίως δικό του πρόβλημα ...δεν είναι δικό μου
Τόξιν τζένεραλ σπείκινγκ
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #108 on: August 22, 2006, 23:32:20 pm »

Quote from: aliakmwn on August 22, 2006, 22:45:16 pm

Quote from: miss_elec on August 22, 2006, 22:28:45 pm
αλλά πιστεύω στο ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται ελεύθερα και για τους εαυτούς τους.

μα ειναι κι αυτο μια ιδεολογια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι κομματι της φιλελευθερης ιδεολογιας, υποστηριζει και προωθει την απολυτη κυριαρχια του ατομικισμου πανω σε οτιδηποτε συλλογικο!!!!!!!!

Η εμμονή στην ταμπελοφορία συνεχίζεται Aliakmwn και Vulcan...
Μπορούμε να συνεννοηθούμε και χωρίς αυτήν.

Fenix, βλέπω ότι έχεις φάει κόλλημα για το τι πιστεύω. Ας σου απαντήσω.
Λοιπόν, στο ερωτημα είναι η δεν είναι ο Καρατζαφέρης φασίστας, σου απαντάω με απόλυτη ειλικρίνια -και παρρησία- ότι δεν είμαι σίγουρη για το πώς ακριβώς ορίζεται ιστορικά και πολιτικά ο φασισμός.
Ελπίζω όμως ότι κάποια άρθρα και παραπομπές που θα διαβάσω εδώ θα με βοηθήσουν ως προς αυτό.

Με το προηγούμενη ποστ μου, προσπάθησα να σας υπενθυμίσω ότι είναι καλύτερο για το τόπικ και για εσάς να αφήσετε τις κοντρίτσες κατά μέρος. Λάβετέ το υπ'όψιν παρακαλώ...

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #109 on: August 22, 2006, 23:37:10 pm »

Εισαι και πολυ αθλιος, διοτι δημοσιευεις το ονομα μου, χωρις να σου δωσω αδεια. Καταλαβες. Το ξερω οτι ειναι δημοσιευμενο ηδη λογω το email μου, αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.  Εισαι πραγματικα αθλιος και αηδιαστικος. Και δεν το  λεω αυτο επειδη ντρεπομαι για κατι ή φοβαμαι, αλλα επειδη δεν σεβεσαι με την πραξη αυτη τοσο το φορουμ, οσο και τα μελη του.
Απαιτω να μου πεις τον λογο που το εκανες αυτο!

Σωπα ρε, γιατι να μην τα καταφερουν οι Ελληνες. Χερια ποδια δεν εχουν;;; Σου ειπα εγω οτι δεν μπορουν αν τα καταφερουν. Αλλα το να αποδιδουμε την μιζερια μας στους αλλους ειναι λογικη δημοτικου.
Κατα τα αλλα, μπραβο που ηρθες και εσυ να μας φωτισεις σχετικα με το πως σκεφτονται οι μεταναστες.

Παντως συμφωνω οτι πολλοι μπορει να σκεφτονται περιεργα και να κανουν μαλακιες. Αυτο ομως δεν επιβαρυνει ολους τους μεταναστες. Οπως οταν σκεφτεται ενας Ελληνας υπουλα για τους αλλους δεν προκειται να κατηγορησω ολους τους Ελληνες. Και πολλοι ειναι οι Ελληνες οι οποιοι θα αξιζαν κι αυτοι να φυγουν. Τι να κανουμε ομως;;; Αυτοι ειναι τυχεροι...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #110 on: August 22, 2006, 23:39:02 pm »

Quote from: miss_elec on August 22, 2006, 23:32:20 pm

Εννοείς τους ορισμούς. Αμ δε που γίνεται!  Grin

Εγώ έδωσα έναν, αντίλογο σοβαρό δεν είδα.

Αν φύγουμε από τους ορισμούς, θα κάνουμε αυτό που γίνεται τώρα ... Θα βριζόμαστε
Έτσι ξεφεύγει η ουσία, γι αυτό δεν γίνεται συζήτηση.
aliakmwn
Guest
« Reply #111 on: August 22, 2006, 23:42:15 pm »

Η εμμονη εναντιον της... ταμπελοφοριας (sic) βλεπω συνεχιζεται miss_elec...
Μπορουμε (μπορουμε?) να συνεννοηθουμε και χωρις αυτην.

Λοιπόν, στο ερωτημα είναι η δεν είναι ο Καρατζαφέρης φασίστας, σου απαντάω με απόλυτη ειλικρίνια -και παρρησία- ότι δεν είμαι σίγουρη για το πώς ακριβώς ορίζεται ιστορικά και πολιτικά ο φασισμός.

Ειναι μια, ομολογουμενως, αξιοπρεπεστατη απαντηση, που πραγματικα θα μπορουσε να δωσει νεα ωθηση στη συζητηση!

Αναρωτιεμαι ομως, εαν το πιονι του φασισμου ερθει με το ροπαλο σηκωμενο και ετοιμο να το κατεβασει στο κεφαλι σου, ή με το οπλο στραμμενο σε σενα και την οικογενεια σου, κι εσυ δεν εχεις ακομα πώς ακριβως οριζεται πολιτικα και ιστορικα ο φασισμος, τι θα κανεις? Θα προσπαθησεις να συνδιαλαγεις μαζι του με απολυτη ειλικρινεια και θα του εκφρασεις τους προβληματισμους σου με παρρησια?
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
« Reply #112 on: August 22, 2006, 23:49:05 pm »

Quote from: Vulcan on August 22, 2006, 23:07:10 pm
Λούρπακ. τα έχουμε ξαναπεί με την ευκαιρία των βιασμών στην Ανατολική Γερμανία.
Εκτιμώ τις αγωνίες και τα διαβάσματά σου. Αυτήν την κουβέντα μπορείς να την βοηθήσεις ουσιαστικά, αρκεί να σεβασετίς όλες τις πηγές και να αποφύγεις τις ανόητες εξισώσεις.
Ο φασισμός, φαινόμενο του μεσοπολέμου, η άνοδός του και η πτώση του δύσκολα να μεταφερθεί με την μέθοδο της αναλογίας στην εποχή μας!

Θα συμφωνήσω ως προς τη αδυναμία απόλυτα αναλογικών συσχετισμών μεταξύ ιστορικών φαινομένων διαφορετικών εποχών. Όταν όμως αναφέρεσαι σε κάποιο πρόσωπο (Καρατζαφέρη) ως φασίστα και θέλοντας να δούμε τι κινδύνους ενέχει η παρουσία του στη σύγχρονη ελληνική πολιτική σκηνή, μια καλή αρχή σε αυτή τη συζήτηση είναι να δούμε τι είναι αυτό που οριοθετεί τον όρο, τόσο θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Για το λόγο αυτό παρέθεσα την παραπάνω αναφορά. Τωρα θέλοντας να προάγουμε τη συζήτηση καλό είναι όσοι συμμετέχουμε να μην χρησιμοποιούμε τόσες αναφορές-links (εξάλλου για κάθε άποψη μπορούμε να βρούμε ένα σωρό αναφορές που την "υποστηρίζουν"(εντός η εκτός εισαγωγικών), αλλά να πούμε τη δική μας άποψη.

Η άποψη μου λοιπόν για τον "ξύπνιο Αρκά" (τώρα έμαθα οτι είναι από τα μέρη μου), είναι οτι ακόμα και αν διαφωνώ σε πολλά από αυτά που ενστερνίζεται δεν τον θεωρώ επι του παρόντος απειλή για τη δημοκρατία. Δε βλέπω οτι έχει τέτοια δυναμική στην ελληνική κοινωνία ωστε να αναλάβει την εξουσία. Μπορεί ωστόσο σε συνδυασμό με την πτώση των ποσοστών των αριστερών κομμάτων στην ελληνική βουλή (το γιατί είναι άλλη μεγάλη κουβέντα) και του κλίματος άμβλυνσης των διαφορών των δυο ισχυρών κομμάτων να προκύψει ως ρυθμιστής της πολιτικής κατάστασης και μέσω αυτού να μπορέσει να συμμετάσχει σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πολιτικές θέσεις του κόμματος του ΛΑΟΣ με βρίσκει αρκετά επιφυλακτικό για το αν ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα θα ήταν για το καλό της πατρίδας μας (εννοώντας της χώρας και των ανθρώπων -ανεξαρτήτων εθνικότητας - που ζούμε εδώ. Το εξηγώ για να μη βρεθώ με την ταμπέλα του εθνικιστή). Το θέμα που τίθεται λοιπόν προς συζήτηση είναι το τι μπορούμε και τι πρέπει να κάνουμε ωστε να αποφευχθεί μια τέτοια προοπτική προσπαθώντας να αποφύγουμε πρακτικές οι οποίες θα έκαναν εμάς "φασίστες".
Περιμένω προτάσεις...

« Last Edit: August 23, 2006, 00:23:40 am by Lurpak » Logged

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
Nessa
Guest
« Reply #113 on: August 23, 2006, 10:31:18 am »

Εμένα με ανησυχεί ότι άνθρωπος που πέρασε από αριστερή οργάνωση πιστεύει αυτά τα πράγματα:
Quote from: Ολύμπιος on August 22, 2006, 21:28:12 pm
Ούτε κι εγώ θέλω να υπάρχουν πολλοί μετανάστες στην Ελλάδα!
Να υπάρχουν όσοι χρειάζονται!
Όποιος λέει δεν τον πειράζει δεν συναναστρέφεται πολύ με αυτούς!
Από την άλλη υπάρχει και η λογική που οδηγεί σε τέτοιες αποφάσεις: Ο μόνος λόγος που υπάρχουν τόσοι πολλοί μετανάστες στη χώρα μας είναι ότι οι νεοέλληνες είναι καλοπερασάκιδες και θέλουν να εκμεταλεύονται τους άλλους προς όφελος τους φυσικά!Αν δεν υπήρχαν σε τέτοιο βαθμό οι μετανάστες οι νεοέλληνες θα εξωθούνταν στο να δραστηριοποιηθούν και να εξωτερικεύσουν τη δημιουργικότητα τους!
Πέρασε δηλαδή και δεν άγγιξε... (κάτσε να είχες περάσει από τη ΔΕΑ να σου έλεγα μετά αν θα εξακολουθούσες να πιστεύεις τέτοιες μαλακίες).

Τι θα πει "όσοι χρειάζονται"; Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μεταναστών που "χρειάζεται"; Οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι και από αυτή τη σκοπιά δε διαφέρουν σε τίποτα από εμάς! Χρειάζονται κάποια αγαθά για να ζήσουν, και προσφέρουν την εργατική τους δύναμη για να τα παράγουν! Γιατί να είναι κάτι κακό που έρχονται πολλοί;

Οι "νεοέλληνες" είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες; Ή οι καπιταλιστές;

Και τι σε εμποδίζει να "εξωτερικεύσεις τη δημιουργικότητά σου";

Βασικά δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς το φόρουμ αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος δέχεται επίθεση από αυτό το δημόσιο φόρουμ ενημερώνεται για αυτήν ώστε άμα θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό του!
Είμαι σίγουρος γιατί αν συμβαίνει το αντίθετο θα ήταν τουλάχιστον φασιστικό και αδερφίστικο!
Είσαι και σεξιστής (τα άλλα δεν τα σχολιάζω...) Roll Eyes

Για βλακόμετρο ο Καρατζαφέρης φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά αφού κι εδώ στο φόρουμ ασχολείστε πολύ μαζί του!
Πέρα απο αυτά, παρά το δικομματισμό, την έλλειψη πόρων για το κόμμα του (επιχειρηματίες) και την έλλειψη λαμπρών προσώπων στο κόμμα του(το οποίο το σέρνει σχεδόν μόνος του) ,παίρνει καλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις!
ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΡΩΝ;;;;;;; Lips Sealed
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #114 on: August 23, 2006, 11:22:50 am »

http://museoprado.mcu.es/i61.html

Quote from: miss_elec on August 23, 2006, 10:35:25 am

Cyberkat, ο ιππόδρομος και οι μονομαχίες ανέκαθεν άρεσαν στο πόπολο Tongue

ΥΣ. Αυτά τα κωλόπαιδα, τον Χάμπο και τον Vulcan λέω, πότε θα τα διαγράψουν επιτέλους από το φόρουμ?  Tongue

Κάτω οι παιδικές χαρές! Ζήτω οι Ιππόδρομοι!! Ζήτω το πόπολο! Κάτω η  impatiens capensis!!!

Ζητώ την διαγραφή της miss_elec, μαζί με τη δική μου.
Οι λόγοι:
α) Με εξύβρισε σκαιότατα (άκου ... κωλόπαιδο, εδώ πήγαινε και το βαθυστόχαστο 'τσουτσέκια', έτσι προσβάλλονται οι κωλόγεροι)  ytold ytold ytold
β) Ανοίγει προβοκατόρικα τόπικ και ρίχνει το επίπεδο του φόρουμ Grin Grin Grin

Ο Vulcan μπήκε στο forum για αρκετούς μήνες, τα είδε όλα, είδε και το http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=3023.msg103890#new, και στο τέλος αποφάσισε να αυτοκτονήσει πριν πάθει κατάθλιψη. :'( :'( :'(
Θα αποστείλει την σχετική επιστολή αργότερα στους διαχειριστάς.
Για την ώρα:

"αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων
των άλλων φίλων
και των άλλων φύλων"

tafos

Το παρόν ποστ, παρακαλώ να διατηρηθεί αν μη τι άλλο, ως Σήμα.
« Last Edit: August 23, 2006, 12:23:41 pm by Vulcan » Logged
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #115 on: August 24, 2006, 19:47:55 pm »

Eμένα πάντως θα μου πάρει κάποιο καιρό μέχρι να ποστάρω ξανά στο τόπικ.
Θέλω την ψυχική μου ηρεμία τώρα που διαβάζω για εξεταστική! Tongue

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #116 on: August 24, 2006, 19:49:06 pm »

Quote from: miss_elec on August 24, 2006, 19:47:55 pm

Eμένα πάντως θα μου πάρει κάποιο καιρό μέχρι να ποστάρω ξανά στο τόπικ.
Θέλω την ψυχική μου ηρεμία τώρα που διαβάζω για εξεταστική! Tongue
+1
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #117 on: August 24, 2006, 19:52:06 pm »

Το τόπικ καθαρίστηκε από όσα ποστ κατά την προσωπική μου κρίση δεν ταίριαζαν. Μερικά ίσως να μην ταιριάζουν ακόμα, αλλά εκφράζουν έστω... αχνά κάποια άποψη!
« Last Edit: August 24, 2006, 20:13:33 pm by Netgull » Logged

Nessa
Guest
« Reply #118 on: August 24, 2006, 20:35:34 pm »

Quote from: aliakmwn on August 22, 2006, 20:12:45 pm
20 χρονια της ζωης μου παλευα για να γινω αντικειμενικος.
1 χρονο παλεψα να αλλαξω τη θεληση μου να γινω.
1 χρονο παλεψα να επιστρεψω στην αρχη και να συνεχισω, απο το μηδεν, αντιθετα.
Δεν ειμαι αντικειμενικος. Κι οσο ο καιρος περναει, γινομαι ολο και λιγοτερο.
Ειμαι ομως πιο ειλικρινης, πιο αληθινος, κι οσο ο καιρος περναει γινομαι ολο και περισσοτερο!
Άραγε το καταλαβαίνει ότι υπερηφανεύεται που είναι στενόμυαλος και προκατειλημμένος;
Quote from: aliakmwn on August 22, 2006, 20:12:45 pm
Νιωσε λιγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ δε θέλω να νιώθω, γιατί όταν νιώθω κάνω μαλακίες. Θέλω να σκέφτομαι και να καταλαβαίνω.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
« Reply #119 on: September 19, 2007, 09:15:38 am »

Γράφει ο ΙΟΣ

Ο Λεπέν από την πίσω πόρτα

Γράφει ο ΙΟΣ

Μάταια επιχειρούσε επί χρόνια ο κ. Καρατζαφέρης να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που συνόδευαν το κόμμα του από την ίδρυσή του. Με τις χθεσινές εκλογές επιβεβαιώνονται όσοι επέμεναν να θεωρούν το ΛΑΟΣ ένα σαφές ακροδεξιό μόρφωμα, παρά τη στροφή που πραγματοποίησε μετά το 2004 ο αρχηγός, απομακρύνοντας τους γνωστούς χουντικούς και ναζιστές από το περιβάλλον του, κόβοντας τα ανοίγματα στη «Χρυσή Αυγή» και αποφεύγοντας τις συνεχείς ρατσιστικές και αντισημιτικές «αναλύσεις» που συνήθιζε επί χρόνια στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τους σταυρούς που είχαν καταμετρηθεί μέχρι χθες βράδυ, στις περισσότερες περιφέρειες που εκλέγεται υποψήφιος του κόμματος προηγούνται στελέχη με σαφή ακροδεξιά πολιτικά χαρακτηριστικά.

* Στην Α' Αθηνών εκλέγεται ο δικηγόρος Θάνος Πλεύρης, με μεγάλη διαφορά από τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος Γεώργιο Γεωργίου (υπαρχηγό του κ. Καρατζαφέρη), Βαγγέλη Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Θεοδωρακίδη (υποψήφιους για την υπερνομαρχία Αθήνας και τη νομαρχία Πειραιά στις εκλογές του 2006). Η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι πρόκειται για τον γιο του Κώστα Πλεύρη, εμβληματικής φιγούρας της ελληνικής ακροδεξιάς, ιδρυτή του φιλοφασιστικού κόμματος «4η Αυγούστου» και γραμματέα επί χούντας του πραξικοπηματία Ιωάννη Λαδά. Σε πρόσφατο βιβλίο του ο Πλεύρης υμνεί τον Χίτλερ, επαναλαμβάνοντας όλα τα αντισημιτικά στερεότυπα του ναζισμού.

Η τοποθέτηση του γιου στο ψηφοδέλτιο έγινε όταν αποφασίστηκε να περάσει στο παρασκήνιο ο πατέρας Πλεύρης, ο οποίος υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του ΛΑΟΣ.

Η πανηγυρική εκλογή του Πλεύρη- υιού αποτελεί βέβαια κόλαφο για τον κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος στήριξε όλη του την προεκλογική εκστρατεία (ακόμη και την πιασάρικη ατάκα του στο ντιμπέιτ) στην οικογενειοκρατία που μαστίζει τα... άλλα κόμματα.

* Στη Β' Αθηνών εκλέγεται ο Αδωνις Γεωργιάδης, εκπρόσωπος του κόμματος και γνωστός εκδότης και τηλεπαρουσιαστής βιβλίων. Εμφανίζεται ως μαθητής του πατέρα Πλεύρη και στενός φίλος του γιου. Προπαγάνδιζε επί μέρες το φιλοχιτλερικό βιβλίο του Κώστα Πλεύρη, χωρίς να δείχνει το εξώφυλλό του και καλούσε τους τηλεθεατές να τηλεφωνήσουν για να μάθουν το «φοβερό» περιεχόμενό του. Στις ίδιες εκπομπές προβάλλει και άλλα βιβλία χουντικών (όπως του Γεωργίου Γεωργαλά) ως «πολύ σημαντικά». Ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε πρόσφατα σε μήνυση του Κώστα Πλεύρη κατά εκπροσώπων της εβραϊκής κοινότητας και υποστηρίζει ότι το φιλοχιτλερικό αυτό βιβλίο «δεν μιλά πουθενά για τους Εβραίους γενικά» και ότι οι διαμαρτυρόμενοι Εβραίοι «τον συκοφαντούν».

* Στο υπόλοιπο Αττικής εκλέγεται ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος συνηθίζει να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του όταν τον τοποθετούν στην ακροδεξιά. Ομως μέχρι πριν από δυο χρόνια ήταν επικεφαλής της οργάνωσης «Ελληνικό Μέτωπο», που εκπροσωπούσε τον Λεπέν στην Ελλάδα και είχε κύριο στόχο του τους μετανάστες. Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες να εκπροσωπηθεί το ακροδεξιό ρεύμα στη Βουλή (ανάμεσά τους και μια συνεργασία με τον Κώστα Πλεύρη), η οργάνωση αυτοδιαλύθηκε και δέκα στελέχη της που επέλεξε ο κ. Βορίδης προσχώρησαν στις 22/10/05 στην Κεντρική Επιτροπή του ΛΑ.ΟΣ. Ο ίδιος ο κ. Βορίδης, εκτός από τις προσωπικές του σχέσεις με τον Λεπέν, έχει πλούσιο ακροδεξιό βιογραφικό. Υπήρξε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ, δηλαδή του κόμματος που ίδρυσε το 1984 ο ίδιος ο δικτάτορας Παπαδόπουλος από τη φυλακή, ενώ στις 15/3/85 διαγράφτηκε για «φασιστική δράση» από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής Αθηνών. Στη γενική συνέλευση όπου αποφασίστηκε η διαγραφή συμφώνησαν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις, συμπεριλαμβανόμενης της ΔΑΠ, την οποία εκπροσωπούσε ο νεοεκλεγμένος βουλευτής (και πρώην ευρωβουλευτής) της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. Ενα χρόνο αργότερα (22/4/86) καταγράφεται αιματηρή επιδρομή ΕΠΕΝιτών οπλισμένων με στιλέτα και λοστούς στη Νομική, με επικεφαλής τον Μάκη Βορίδη. Οσο για το «Ελληνικό Μέτωπο» που ιδρύθηκε από τον κ. Βορίδη στις 9/4/94, συγκροτήθηκε από όλες τις φιλοχουντικές και ακροδεξιές ομάδες (ΕΝΕΚ, ΕΠΕΝ, «Ελληνικής Δύναμη», κ.λπ.).

* Στην ίδια ομάδα των οπαδών του Λεπέν που προσχώρησαν στο ΛΑΟΣ το 2005 ανήκει και ο Χρήστος Χαρίτος, ο οποίος διεκδικεί από τον σεξολόγο Βαΐτση Αποστολάτο την έδρα του κόμματος στην Α' Πειραιά. Υπήρξε εκδότης της εφημερίδας του λεπενικού «Ελληνικού Μετώπου» και δραστηριοποιείται στην παρααθλητική οργάνωση ΠΕΦΟ (Πανελλήνια Ενωση Φιλάθλων Ολυμπιακού), στην οποία ηγείται ο γνωστός συγγραφέας φιλοβασιλικών και αντισημιτικών βιβλίων Κώστας Μπαρμπής.

* Ανταγωνιστής στον τομέα του τηλεπλασιέ βιβλίων αλλά και ομοϊδεάτης του κ. Γεωργιάδη είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος που εκλέγεται στη Β' Θεσσαλονίκης. Διαθέτει κι αυτός δικό του περιοδικό («Ελληνόραμα») και δική του οργάνωση («Δίαυλος Ελλήνων»), ενώ προβάλλει κάθε λογής «εθνωφελείς» συνωμοτικές θεωρίες. Πριν καταλήξει στο ΛΑΟΣ και τον κ. Καρατζαφέρη ανταγωνίστηκε και με τον τρίτο τηλεπλασιέ (Δημοσθένη Λιακόπουλο) για μια θέση στην καρδιά του προέδρου Καρατζαφέρη. Το 2002 διέλυσε ένα επιστημονικό συνέδριο για να υπερασπιστεί τον ανδρισμό του βασιλιά Φίλιππου και προκάλεσε επέμβαση «αγανακτισμένων πολιτών» στη Διεθνή Εκθεση Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, επειδή διαφωνούσε με κάποια εκθέματα.

Με το ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. εκλέγονται ακόμα ο γνωστός εκπρόσωπος των «τριτέκνων» Στέργιος Ροντούλης (Λάρισα), ο υποψήφιος νομάρχης του κόμματος Ηλίας Πολατίδης (Σέρρες), η Δήμητρα Αράπογλου (Β' Πειραιά) και ο Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης (Β' Αθήνας) ή η Αγγελική Γερμαλίδου (Α' Θεσσαλονίκης), ανάλογα ποια έδρα θα επιλέξει να καταλάβει ο κ. Καρατζαφέρης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 18/09/2007

Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 Go Up Print
Jump to: