• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:21:33 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:21:33 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 101
Guests: 85
Total: 186
ane
PeriklisL
grethem
antwnis
Aria10
nikos123321
Αριστειδης Κατσικεας
Anita
leolam
Eleniiii
Evripidis
abcdefg
evax
apapagd
mgrivab
mprova
gdimove
vasilis saitis
george polymeros
Lykaonia
georkala
vagk
gkaramp
Stylianos_566
Carotbaby
leorizos
rafa98p
engineer2030
ggalamat
kvas
Nicotre
sterxz
Carot1456
Fenia04
Phlikon
Pumpakos
eleftheria_94
serafeim
Mr Watson
anastas1a
gk1234
Bel
taniapap
Arsen
melisste22
vasillikiiiiii
el1
adamchatz
thomasdt
Nikos_313
Oxil
npalami
dmtr
jimalexoud
asimeniacha
mark
Juror8
tzortzis
themis01
et7gr
giannisdomu
soti
mmikelo
BB
Soterd52
mikrosdia
petralexiou
abiki
Τζιτζίς
agapi
nikitask
gpr000
chatzikys
nikpapoutsi
mpaltzak
Reidemption
ariadnipm
chaniotism
nikolakys
tsaliki
Raphael
Captain
Kont
nikosxek
thomaitheodosiadou
ialvanos
george14
iJasonOP
Konstantina Karamani
Fotis Roukoutakis
gkougeor
stavros0201
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Down Print
Author Topic: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ  (Read 14068 times)
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Απ: O ξύπνιος Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ
« Reply #45 on: August 22, 2006, 19:33:00 pm »

Quote from: NetBuster on August 22, 2006, 17:00:02 pm
Fenix ολα αυτα που προσαπτεις στερουνται λογικης. Την κατηγορεις για πραγματα που δεν ειπε.Απο το 1-6 ειναι λες και διαβαζουμε αλλα πραγματα...
Δεν καταλαβαίνω νετμπαστερ, τα λόγια που βάζω σε quote είναι της μις-ελεκ.Δηλαδή αν πω τον Καρατζαφέρη φασιστοειδές και βγεις εσύ και πεις "Ε, καλά όχι και φασιστοειδές είναι ένας έξυπνος Αρκας με απήχηση στον κόσμο και δυναμική Βουλής" τι ακριβώς πρέπει να καταλάβω και που με γελάει η λογική μου;

Νέσσα:
Τώρα αντικειμενικά είναι έξυπνος (το σωστό να λέγεται). Φασίστας, αλλά έξυπνος φασίστας. Ξέρει σίγουρα να ελίσσεται και να ζυγίζει καταστάσεις.
Ίσως, πολλοί serial killers και άλλα υποκείμενα είναι πιο έξυπνα απο τον Καρατζαφέρη αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ξεκινάς ένα τοπικ που και καλά θες να μελετήσεις αντικειμενικά ένα θέμα με τον τίτλο "Hannibal Lecter αυτός ο τσαχπινάκος ανθρωποφάγος".Και να ξαναπώ ότι αυτοί που και καλά θέλουν να δουν αντικειμενικά το θέμα και εμείς δεν τους καταλαβαίνουμε, από την αρχή αυτού του τόπικ έχουν βγάλει off τον Ιο αλλά δεν έχω δει να παρουσιάζεται μια άλλη πηγή για να μάθουμε εμείς οι άσχετοι για το άτομο. Συνεπώς ακόμα και οι εμπνευστές του τόπικ δεν προωθούν την κουβέντα αλλά την τελματώνουν βλεποντας παντού ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν, που δεν έχουν λογική, που θέλουν να εντυπωσιάσουν. Εγώ περιμένω την δική τους πρόταση για αντικειμενική ενημέρωση επί του φαινομένου Καρατζαφέρης, αλλιώς όλα γίνονται εκ του πονηρού.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: August 22, 2006, 19:38:42 pm »

Quote from: Fenix on August 22, 2006, 19:33:00 pm
Quote from: NetBuster on August 22, 2006, 17:00:02 pm
Fenix ολα αυτα που προσαπτεις στερουνται λογικης. Την κατηγορεις για πραγματα που δεν ειπε.Απο το 1-6 ειναι λες και διαβαζουμε αλλα πραγματα...
Δεν καταλαβαίνω νετμπαστερ, τα λόγια που βάζω σε quote είναι της μις-ελεκ.Δηλαδή αν πω τον Καρατζαφέρη φασιστοειδές και βγεις εσύ και πεις "Ε, καλά όχι και φασιστοειδές είναι ένας έξυπνος Αρκας με απήχηση στον κόσμο και δυναμική Βουλής" τι ακριβώς πρέπει να καταλάβω και που με γελάει η λογική μου;
H misselec δεν ειπε σε κανενα απο τα σημεια που παραθετεις οτι δεν ειναι φασιστας, αλλο το αν ειναι.Ειπε οτι ειναι εξυπνος...Πυροτεχνηματα για τις εντυπωσεις...Δεν ακριβολογεις και παραποιεις αυτα που ειπε η misselec
"Ε, καλά όχι και φασιστοειδές είναι ένας έξυπνος Αρκας με απήχηση στον κόσμο και δυναμική Βουλής"
Το ειπε ακριβως ετσι???

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #47 on: August 22, 2006, 19:54:59 pm »

Quote from: NetBuster on August 22, 2006, 19:38:42 pm
H misselec δεν ειπε σε κανενα απο τα σημεια που παραθετεις οτι δεν ειναι φασιστας, αλλο το αν ειναι.Ειπε οτι ειναι εξυπνος...Πυροτεχνηματα για τις εντυπωσεις...Δεν ακριβολογεις και παραποιεις αυτα που ειπε η misselec
Sorry netbuster δεν κατάλαβα ότι δεν είχες καταλάβει jesus από αυτά που έλεγα.Αλλά μάλλον δεν προσέχεις και βιάζεσαι.Εγώ στο πρώτο ποστ είπα ότι τον στηρίζει με θέρμη και όταν μου είπε πάνω κάτω αυτά που μου λες εσύ παρέθεσα αυτά που έγραψε για να δικαιολογήσω αυτά για τα οποία την κατηγόρησα.Κατάλαβες τώρα; Εύχομαι ναι.
"Ε, καλά όχι και φασιστοειδές είναι ένας έξυπνος Αρκας με απήχηση στον κόσμο και δυναμική Βουλής"
Το ειπε ακριβως ετσι???
Ναι περίπου έτσι, διάβασε τα λεγόμενά της κάτω από το πρίσμα που σου εξήγησα και που δεν είχες πιάσει στην αρχή και αν και πάλι αμφιβάλεις Undecided

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
NetBuster

View Profile
« Reply #48 on: August 22, 2006, 20:06:39 pm »

Quote from: Fenix on August 22, 2006, 19:54:59 pm
Το ειπε ακριβως ετσι???
Ναι περίπου έτσι, διάβασε τα λεγόμενά της κάτω από το πρίσμα που σου εξήγησα και που δεν είχες πιάσει στην αρχή και αν και πάλι αμφιβάλεις Undecided

Περιπου ετσι Cheesy....Διαβασε τα υπο το πρισμα που σου περιεγραψα....  Cheesy

Ξεχνα αγορι μου για μια φορα οτι ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασεις και βουτα τη γλωσσα στο κεφαλι σου...
aliakmwn
Guest
« Reply #49 on: August 22, 2006, 20:12:45 pm »

Quote from: NetBuster on August 22, 2006, 20:06:39 pm
Ξεχνα αγορι μου για μια φορα οτι ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασεις και βουτα τη γλωσσα στο κεφαλι σου...

Ξεχνα αγορι μου για μια φορα οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασεις, βουτα τη γλωσσα σου στο κεφαλι σου και σταματα να δεχεσαι παθητικα την εισβολη των παντων στον κοσμο σου, απο τρομο μη τυχον και σου πει κανενας πως "δεν εισαι αντικειμενικος", απο φοβο μηπως χαλασεις την ωραια σου εικονα παιρνοντας μια θεση!

20 χρονια της ζωης μου παλευα για να γινω αντικειμενικος.
1 χρονο παλεψα να αλλαξω τη θεληση μου να γινω.
1 χρονο παλεψα να επιστρεψω στην αρχη και να συνεχισω, απο το μηδεν, αντιθετα.
Δεν ειμαι αντικειμενικος. Κι οσο ο καιρος περναει, γινομαι ολο και λιγοτερο.
Ειμαι ομως πιο ειλικρινης, πιο αληθινος, κι οσο ο καιρος περναει γινομαι ολο και περισσοτερο!

Νιωσε λιγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ: Ο "πασιφισμος" ειναι ωραιο πραγμα. Τοσο ωραιο, που αρκει ενας μονο φιλοπολεμος για να το καταστρεψει!
« Last Edit: August 22, 2006, 20:15:07 pm by aliakmwn » Logged
Nessa
Guest
« Reply #50 on: August 22, 2006, 20:19:45 pm »

Aliakmwn θα έδινα τα πάντα για να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο κεφάλι σου.

Η (κατά τα άλλα συμπαθέστατη) miss_elec δεν προάγει τη συζήτηση, είναι ημιμαθής και καχύποπτη απέναντι στην αριστερά. Αυτά της τα καταλογίζω. Αλλά καρατζαφερική δεν είναι. Κουβέντα δε μπορούμε να κάνουμε;
NetBuster

View Profile
« Reply #51 on: August 22, 2006, 20:28:42 pm »

Aliakmwn για μια ακομα φορα οτι ναναι...Ναι, με τρομαζει το τεραστιο εγω σου που θελει να με κανει μια low resolution εκδοση του τελειου εαυτου σου που καταφερε τελικα να κατανοησει τον κοσμο, να καταλαβει Marx και να νομισει οτι τωρα πια εχει ξεφυγει απο τη lubα...

Συγχαρητηρια που διαλεξες τη ζωη που θελεις..Κανεις δεν μπορει να πει το αντιθετο, συγχαρητηρια που απο ΔΑΠιτης εγινες Κομμουνιστης και γουσταρεις...Αλλα εμενα αυτο τι με νοιαζει?

Γιατι πρεπει να σε ακολουθησω?Γιατι να γινω υποκειμενικος? Ασε με στην αντικειμενικοτητα μου να ψαχνω την αληθεια και οχι να μου τη λενε....
Συγχαρητηρια που αισθανεσαι αληθινος...Εμενα τι με νοιαζει? Βγαλε ενα βιβλιο και πεστα...Ή καλυτερα ενα μονοστηλο...

Τι σε νοιαζει αν ειμαι αληθινος και ειλικρινης? Αληθεια ποσο καλα με ξερεις και τα λες αυτα?
Ξερεις αν νιωθωωωωωω?

ΥΓ1:Ο πολεμος ειναι ενα ασχημο πραγμα. Τοσο ασχημο που θελει απειρους "πασιφιστες" για να τελειωσει..
ΥΓ2:Πιστευεις πως εχω ωραια εικονα σ'αυτη τη ζωη και οτι τη χαλαω με αυτα που λεω??
ΥΓ3:Λες να φυγω σαν αλλος chabos4??
aliakmwn
Guest
« Reply #52 on: August 22, 2006, 20:36:37 pm »

Quote from: NetBuster on August 22, 2006, 20:28:42 pm
Aliakmwn για μια ακομα φορα οτι ναναι...Ναι, με τρομαζει το τεραστιο εγω σου που θελει να με κανει μια low resolution εκδοση του τελειου εαυτου σου που καταφερε τελικα να κατανοησει τον κοσμο, να καταλαβει Marx και να νομισει οτι τωρα πια εχει ξεφυγει απο τη lubα...

Συγχαρητηρια που διαλεξες τη ζωη που θελεις..Κανεις δεν μπορει να πει το αντιθετο, συγχαρητηρια που απο ΔΑΠιτης εγινες Κομμουνιστης και γουσταρεις...Αλλα εμενα αυτο τι με νοιαζει?

Γιατι πρεπει να σε ακολουθησω?Γιατι να γινω υποκειμενικος? Ασε με στην αντικειμενικοτητα μου να ψαχνω την αληθεια και οχι να μου τη λενε....
Συγχαρητηρια που αισθανεσαι αληθινος...Εμενα τι με νοιαζει? Βγαλε ενα βιβλιο και πεστα...Ή καλυτερα ενα μονοστηλο...

Ειδες τι καλα που αντιδρας εκει που θελεις?
Ε, εγω θελω να σε κανω να αντιδρασεις σε αλλη κατευθυνση, για αλλους λογους Grin

-three birds were sitting-

Τι σε νοιαζει αν ειμαι αληθινος και ειλικρινης? Αληθεια ποσο καλα με ξερεις και τα λες αυτα?
Ξερεις αν νιωθωωωωωω?

Το οτι δεν νιωθεις -αυτο που σου παρουσιαζω- ειναι δεδομενο. Αλλιως η απαντηση σου δεν θα ηταν αυτη!

Οσο για το αληθινος και ειλικρινης, με νοιαζει οσο σε νοιαζει εσενα το γιατι ο fenix αισθανεται οτι ΠΡΕΠΕΙ να αντιδρασει!

ΥΓ1:Ο πολεμος ειναι ενα ασχημο πραγμα. Τοσο ασχημο που θελει απειρους "πασιφιστες" για να τελειωσει..
ΥΓ2:Πιστευεις πως εχω ωραια εικονα σ'αυτη τη ζωη και οτι τη χαλαω με αυτα που λεω??
ΥΓ3:Λες να φυγω σαν αλλος chabos4??

1: Οσοι πασιφιστες κι αν θυσιαστουν, ο πολεμος δεν θα τελειωσει εαν δεν καταπολεμηθουν οι αιτιες του. Αυτο πρεπει να καταλαβουν οι πασιφιστες.
2: Δεν ειναι ατομικο δικο σου το θεμα. Ειναι κατι που σου καλλιεργει το συστημα.
3: Ο chabos δεν εφυγε ποτε. Ηταν εδω με περσονα.
aliakmwn
Guest
« Reply #53 on: August 22, 2006, 20:41:27 pm »

Τι λεει ρε παιδια, θα μιλησουμε καθολου για τον Καρατζαφερη ή θα συνεχισουμε να το πηδαμε ΚΑΙ αυτο το τοπικ?
NetBuster

View Profile
« Reply #54 on: August 22, 2006, 20:47:34 pm »

Quote from: aliakmwn on August 22, 2006, 20:36:37 pm

Ειδες τι καλα που αντιδρας εκει που θελεις?
Ε, εγω θελω να σε κανω να αντιδρασεις σε αλλη κατευθυνση, για αλλους λογους Grin

Αυτη ειναι η διαφορα...Ακομα και τωρα προσμετρησα την αποψη σου για μενα...
Ευχαριστω πολυ αλιακμωνα αλλα εγω ειμαι αλφειος και δε θα παρω....

Θελω μια καρτουλα σου ως ψυχολογο-εμψυχωτη να τη δωσω σε κατι φιλους...Με την απελευθερωση που μου προσεφερες πρεπει να σε διαφημισω για τις δυνατοτητες σου..

Οσο για το αλλο:
Δε με νοιαζει μη σε νοιαζει οι δρομοι που τραβανε....(χωρια)

1:Οσες αιτιες και αν ανακαλυφθουν ο πολεμος θα τελειωσει οταν πεθανουν ολοι οι ανθρωποι.Γιατι ο τελευταιος που θα πεθανει θα ειναι κομμουνιστης και σαν μονος που θα ειναι θα σκεφτεται κομμουνιστικα..
2:"Το συστημα σου δινει ελπιδες το συστημα σε κανει ρομποτ...Γ@μω το συστημα σας...." - ΧΑΣΜΑ , εξ Αλφειου ορμωμενοι
3:Δεν ξεchabo - δεν ξεchaboνουμε ποτε, λα λα λα λα ( τα καθημενα πουλακια που ελεγες)

Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #55 on: August 22, 2006, 20:50:33 pm »

Ο καρατζαφέρης.vu είναι βλακόμετρο.

byeeee
NetBuster

View Profile
« Reply #56 on: August 22, 2006, 20:51:48 pm »

Quote from: Turambar on August 22, 2006, 20:50:33 pm
U got point....Μετραει τη βλακεια των αλλων και δρα αναλογως...
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #57 on: August 22, 2006, 20:52:15 pm »

Quote from: chabos is back on August 22, 2006, 20:49:56 pm
Καλά ρε!!!!!!
Ποιός ήταν με περσόνα?

Knuppel

Quote from: chabos is back on August 22, 2006, 20:49:56 pm
Καρατζαφερικοί είναι οι παππούδες που φοβούνται τους Αλβανούς

O Καρατζαφέρης έιναι ένας παππούς που δείχνει να φοβάται τους Αλβανούς.

byeeee
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #58 on: August 22, 2006, 20:52:34 pm »

Quote from: NetBuster on August 22, 2006, 20:51:48 pm
Quote from: Turambar on August 22, 2006, 20:50:33 pm
U got point....Μετραει τη βλακεια των αλλων και δρα αναλογως...

βλακόμετρο: μονάδα μετρησης της βλακείας.

byeeee
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #59 on: August 22, 2006, 20:55:32 pm »

Quote from: miss_elec on August 22, 2006, 14:52:17 pm
Για τον Καρατζαφέρη ακόμη δεν έχω εκφέρει την άποψή μου, αν παρατήρησες, παρά μόνον ότι τον θεωρώ ως έναν έξυπνο και πονηρό Αρκά που εκτός από Ευρωβουλευτής, έχει φτιάξει ένα κόμμα με προοπτική να μπει στη Βουλή (στην εποχή του άκρατου δικομματισμού)
Πως σου φαίνεται αυτό είναι ακριβώς όπως το είπα ή όχι;
Περιπου ετσι .... :DΔιαβασε τα υπο το πρισμα που σου περιεγραψα....  Cheesy 

ΞΥΠΝΑ, μάθε να ακούς τον συνομιλιτή σου, να ψάχνεις αυτά που σου λέει πριν μιλήσεις γιατί θα πεις βλακεία, μάθε να μπορείς να αλλάξεις την γνώμη σου όταν ο άλλος δεν έχει κέρδος με το να σε κοροιδέψει και σου απαντάει με επιχειρήματα και τέλος μην απαντάς με κλισέ όταν θυμώνεις μια πρωτότυπη εξυπνάδα ακόμα και αν δεν είναι φοβερή πάντα κερδίζει.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Up Print
Jump to: