• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:21:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:21:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 94
Total: 157
gtapalis
andrpats
taniakrg
vaggelisx
ΦΙδανης Αριστοτελης
mariia
karaths.d
kkotsopo
pxanthob
glavdakis
george polymeros
Deviate
Nikospneumatikos
TheKingInTheNorth
iliaskou
KZerenidis
Nikos_313
asterisdemetris
Yamal
victoria ginikopoulou
DimKaratzas
mgrivab
mzacharop
kstavroulis
Kpavlaras
Tesla_1
Stelios Leivas
DarkMagiK06
jimalexoud
m.renia
mixkats
tasos gourd
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioannakoliou
Bill g
george14
georgino
cpapast
despoina15
Petran25
spoun
xarabalios
chrisg
Leou
antreassv
aris123321
apostchris
JoHn!
andyy
evax
JiMan5
jojos
Lmnop
kimxnas
superkolios
Denisivo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) >  Διδασκαλία μαθημάτων του ΣΔΟΚ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Διδασκαλία μαθημάτων του ΣΔΟΚ  (Read 16659 times)
Kthulu
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Διδασκαλία μαθημάτων του ΣΔΟΚ
« Reply #30 on: January 19, 2018, 14:40:41 pm »

Quote from: Μαθητής on January 18, 2018, 02:19:18 am
Ό,τι πεις
Θέλω να βγάλω τη σχολή χωρίς να ξέρω δύσκολα μαθηματικά και αφηρημένες έννοιες γιατί ξέρω πως αργότερα στη δουλειά αν μου αναθέσουν δύσκολο μαθηματικό υπολογισμό, ξέρω ότι δε θα τον βγάλω με μολύβι και χαρτί. Και τα ψηφιακά , τα ενεργειακά , αλλά και ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο σοβαρά και προσφιλή για έναν μηχανικό σαν και εμένα που θα προσανατολιστεί με κάποιον από τους τρεις τομείς απ'ότι η άλγεβρα ,τα αόριστα ολοκληρώματα και οι αφηρημένες έννοιες. Αυτά είναι για το μαθηματικό. Από τα μαθηματικά , αξίζουν οι Αριθμητική ανάλυση και Στατιστική.
Κάτσε 5 χρόνια στη σχολή (χωρίς master φυσικά) και αποδέξου τα όλα σαν πρόβατο.

τα νευράκια σου αλλού

Απ' ότι φαίνεται είσαι είτε πρωτοετής είτε δευτεροετής. Πίστεψε το, ΟΛΑ τα μαθηματικά που κάνουμε είναι σημαντικότατα. Χωρίς αυτά θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να πας παρακάτω. Εντάξει δικαιολογείται η αφέλεια σου, αλλά προσπάθησε να βγάλεις τις παρωπίδες. Καλό θα ήταν να βιώσεις πρώτα κάποια πράγματα πριν σχηματίσεις άποψη.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society<br /><br />https://www.youtube.com/watch?v=TmAnjlQbRSE
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #31 on: January 19, 2018, 15:12:12 pm »

Ψηφιακά 1+2, μια χαρά είναι, όταν είναι συνεπής. Στις διαλέξεις μαθαίνεις τον τρόπο και με (ατομική/ομαδική) ενασχόληση με τις ασκήσεις, τα υπόλοιπα.

Ψηφιακά 3, παιδική χαρά, μόνο χρήσιμα τα εκτυπωμένα του χαρτιά ως reference όταν στο μέλλον πάτε να κάνετε κάτι.

Για τα άλλα του δεν ξέρω.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι συνεπής στις διαλέξεις του.
Δηλαδή: πες μας ποια ώρα θα αφιερώσεις στις ιστορίες, mr σδοκ, να ξέρουμε να έρθουμε τότε!

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
ioannispe
Guest
« Reply #32 on: January 19, 2018, 17:55:07 pm »

Anyway, βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια για τον τύπο. Η γνώμη μου είναι υποκειμενική καθαρά. Πάντως αν είναι έτσι για τα προβλήματα στη διδασκαλία που λέτε, δεν τα έχει μόνο αυτός, μακάρι να ήταν μόνο σε εκείνον. Από δική μου πλευρά θεωρώ πως δεν είναι σε καμιά περίπτωση ο χειρότερος από κει μέσα. Απλά καμιά φορά του ξεφεύγουν χοντράδες στην αίθουσα και βρίσκετε προσχήματα για να τον κατακρίνετε σφόδρα.
Η διδασκαλία του βασίζεται σε αναχρονιστικές μεθόδους και στην παράδοση παρωχημένων αντικειμένων, αλλά και άλλα μαθήματα της σχολής
διδάσκονται με τον αντίστοιχο τρόπο.

@littlefinger, kthulu εξήγησα λίγο πιο πάνω για τα μαθηματικά. Για τα μαθήματα αυτά, και τα πολύ βασικά αρκούν. Δε γουστάρω να βλέπω δύσκολα θέματα και να αφιερώνω τόσο χρόνο για διάβασμα στα μαθηματικά, ενώ μπορώ να τον αξιοποιήσω σε αντικείμενα πολύ πιο κοντινά με τη φύση του Ηλ/Μηχ. Από όλο το 1ο έτος του ΠΠΣ , μόνο 5 ή 6 από τα 12 μαθήματα συνδέονται άμεσα με το πνεύμα της σχολής. Είδατε Άλγεβρα και προχωρημένα μαθηματικά σε μαθήματα Ηλεκτρονικής ή Ενέργειας? Στο 3ο έτος είμαι και τα χω περασμένα όλα τα μαθηματικά. Με τον καιρό όμως άλλη γνώμη σχημάτισα για αυτά
« Last Edit: January 19, 2018, 18:01:36 pm by Μαθητής » Logged
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #33 on: January 19, 2018, 18:20:57 pm »

Quote from: Μαθητής on January 19, 2018, 17:55:07 pm
Απλά καμιά φορά του ξεφεύγουν χοντράδες στην αίθουσα και βρίσκετε προσχήματα για να τον κατακρίνετε σφόδρα.

Όχι, απλά τον κρίνουμε με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες και αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Δεν χρειάζεται να επινοείς λόγους που να εξηγούν γιατί οι απόψεις των άλλων είναι υπερβολικές/biased/λάθος και η δική σου σωστή.
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #34 on: January 20, 2018, 16:59:34 pm »

[...]Είδατε Άλγεβρα και προχωρημένα μαθηματικά σε μαθήματα Ηλεκτρονικής ή Ενέργειας?[...]
Άλγεβρα-> Ρομποτική, Μοντελοποίηση και ΣΑΕ 3 (δεν ξέρω τι παίζει με τα Ευφυή τώρα)
Αριθμητική ανάλυση->Θεωρία Αλγορίθμων, εργασίες Ενσωματωμένα/Γραφική (ΥΓ και... ψηφιακά 2/3!)
Διανυσματική αναλυση -> Πεδία και συναφή

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #35 on: January 20, 2018, 17:24:09 pm »

Στα ASIC και στα ψηφιακά 3 δεν κάνει καν μάθημα. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Γραμμική άλγεβρα μη σου πω χρειαζόμαστε και 2ο μάθημα
« Last Edit: January 20, 2018, 17:27:31 pm by c0ndemn3d » Logged

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #36 on: January 20, 2018, 18:08:39 pm »

Ο Σδοκ ειναι πολυ καλος στο μαθημα του για να σε κανει να γελασεις, απο εκει και περα ουτε τα βασικα που λενε δε μαθαινεις.
Αμα δε σε ενδιαφερει ουτε στο ελαχιστο το αντικειμενο τοτε και παλι ειναι καλος, καθως εχεις μειον ενα μαθημα μια και τα μαθηματα του τα περνας για την πλακα.

Μαθητη δεν εισαι μηχανικος, ενας σπασικλας που εγραψε καλα πανελληνιες εισαι. Χαλαρωσε λιγο, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο που εισαι ημμυ.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
paul
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: January 20, 2018, 18:09:12 pm »

Είδατε Άλγεβρα και προχωρημένα μαθηματικά σε μαθήματα Ηλεκτρονικής ή Ενέργειας?

Είναι πολύ σωστό το γεγονός ότι στα πρώτα έτη της σχολής πήζουμε στα μαθηματικά.
Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των μαθηματικών αυτών θα το χρειαστείς σε όλους τους τομείς (ακόμα και στον "μπακαλοτομέα" της ενέργειας, όπως αρέσκονται πολλοί φοιτητές να τον αποκαλούν). Μπορεί να μην τα χρειαστείς για να λύσεις μια άσκηση αλλά θα τα χρειαστείς για να κατανοήσεις την θεωρία και το πως προκύπτουν οι τύποι που τελικά χρησιμοποιείς.

Συμφωνώ, όμως, στο ότι πολλές φορές οι καθηγητές που διδάσκουν μαθηματικά επιμένουν σε ζητήματα που δεν αφορούν άμεσα τον μηχανικό.
Στο παραπάνω συμφώνησε και καθηγητής της σχολής σε συζήτηση που είχαμε πρόσφατα.
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #38 on: January 20, 2018, 18:14:14 pm »

αν μου αναθέσουν δύσκολο μαθηματικό υπολογισμό, ξέρω ότι δε θα τον βγάλω με μολύβι και χαρτί. Και τα ψηφιακά , τα ενεργειακά , αλλά και ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο σοβαρά και προσφιλή για έναν μηχανικό σαν και εμένα που θα προσανατολιστεί με κάποιον από τους τρεις τομείς απ'ότι η άλγεβρα ,τα αόριστα ολοκληρώματα και οι αφηρημένες έννοιες. Αυτά είναι για το μαθηματικό. Από τα μαθηματικά , αξίζουν οι Αριθμητική ανάλυση και Στατιστική.

Δηλαδή εσύ αν πας control δεν θα χρησιμοποιείς μαθηματικά; Θα πηγαίνεις στον "μαθηματικό" να σου τα βγάλει; xD

Πέρα από την πλάκα, εσύ μάλλον είσαι 2ο έτος και είδες 2-3 φορές τον ΣΔοκ. Τα παιδιά εδώ μιλάνε από εμπειρία. Άκουσέ τους.

Quote from: Μαθητής on January 17, 2018, 21:24:44 pm
ή ότι τα "κάνει δύσκολα"

Δεν άκουσα ακόμα σχόλιο powerslave
« Last Edit: January 20, 2018, 18:20:09 pm by c0ndemn3d » Logged

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #39 on: January 20, 2018, 19:09:23 pm »

Θέλω να βγάλω τη σχολή χωρίς να ξέρω δύσκολα μαθηματικά και αφηρημένες έννοιες γιατί ξέρω πως αργότερα στη δουλειά αν μου αναθέσουν δύσκολο μαθηματικό υπολογισμό, ξέρω ότι δε θα τον βγάλω με μολύβι και χαρτί. Και τα ψηφιακά , τα ενεργειακά , αλλά και ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο σοβαρά και προσφιλή για έναν μηχανικό σαν και εμένα που θα προσανατολιστεί με κάποιον από τους τρεις τομείς απ'ότι η άλγεβρα ,τα αόριστα ολοκληρώματα και οι αφηρημένες έννοιες. Αυτά είναι για το μαθηματικό. Από τα μαθηματικά , αξίζουν οι Αριθμητική ανάλυση και Στατιστική.
Κάτσε 5 χρόνια στη σχολή (χωρίς master φυσικά) και αποδέξου τα όλα σαν πρόβατο.

Νομίζω αυτό που αναλύεις είναι το αρχαιότατο ερώτημα “πόσο πρακτικά είναι αυτά που διαβάζουμε για τη σχολη” παρά η κριτική για τον ΣΔΟΚ. Αν τα βάλεις σε ένα διάγραμμα σχετιζόμενα με το χρόνο που δαπανάμε, καθόλου πρακτικα. Η φιλοσοφία του Πολυτεχνείου είναι να εξηγήσει τη σύγχρονη τεχνολογία ξεκινώντας από τα μαθηματικά που κρύβονται πίσω της και αυτό εχει μεγάλο δρόμο. Το να ξεκινήσεις δηλαδή από τα ολοκληρώματα και τα Fourier και να φτάσεις να σχεδιάζεις , να κατασκευάζεις , να συντηρείς κτλ. μια κεραία που να τηρει και τις σύγχρονες προδιαγραφές  ISO κτλ. μοιάζει με το να ξεκινάς με το ποδήλατο για να πας στην Κίνα. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και πολύ καλοί φοιτητές δεν γίνονται καλοι σε παραπάνω από 2 ή 3 γνωστικά πεδία, απ τα 30 που διδάσκονται στο πλαίσιο της σχολής. Και αυτό ακόμη οφείλεται στο ότι περνάν στη σχολή πολύ καλά μυαλά , και όχι στο ότι είναι εύκολο, ούτε καν στους διδάσκοντες οφείλεται.
Εαν υπήρχε καλύτερη ενημέρωση, η ζήτηση για τα ΤΕΙ , τα οποία εχουν μικρότερο αντικείμενο (μεγαλύτερη εξειδίκευση) περισσότερες πρακτικές γνώσεις και το 1/10 της δυσκολίας στο να φτάσεις στο δίπλωμα, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ξέρω άτομα που είναι καλοί σε αυτήν την θεωρητικούρα του Πολυτεχνείου και τη γουστάρουν κιόλας – είναι όμως μειοψηφία. Οι πολλοί ερχόμαστε σε λάθος μέρος. Και επειδή δε, τα μαθήματα εκτος από απαιτητικά έχουν και άπειρη ύλη , οι φοιτητές έχουν συχνά μία συνεχή αίσθηση ανεπάρκειας. Το ότι αφιερώνουν άπειρες ώρες σε διάβασμα και συνεχίζουν να μην μπορούν να επιλύσουν ούτε τα απλά ηλεκτρολογικά προβλήματα του σπιτιού τους , και φωνάζουν τεχνίτη , μπορει να τους κάνει και κομπλεξικούς , και να σιχαθούν το αντικείμενο της σχολής και πολλά αλλα. Οταν πειραχθεί ο παράγοντας ψυχολογία, μετά τίποτα δεν πηγαίνει γραμμικά (κάποιος σοφός το είχε πει αυτο)
Μέσα στην κατάσταση όπως υποκειμενικά την περιέγραψα, κάποιοι καθηγητές λίγο “κουκουρούκου” όπως ο ΣΔΟΚ γίνονται συμπαθείς σε μερίδα φοιτητών. Η βάση αυτού είναι ότι ο ΣΔΟΚ δεν είναι ο καθηγητής που θα σου στερήσει το δίπλωμα. Τα υπόλοιπα έπονται.
Εαν υπήρχε σωστός Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός και ενημέρωση χωρίς παρωπίδες, τη σχολή θα τη δήλωνε ένα 10-15 % από οσους την δηλώνουν τώρα στο μηχανογραφικο. Ο λόγος δεν είναι ότι δεν είναι “καλη” σχολή , είναι η πραγματικότητα που περιγράφω πιο πάνω. Και κάνοντας την υπόθεση ότι οι νέοι σκέφτονται όπως εγώ , δηλαδή δεν θέλουν να κάνουν μελέτες πάνω σε πράγματα που είναι άσχετοι, επειδή “οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανεργία καλπάζει” . Θέλουν να νιώθουν το αντικείμενο πάνω στο οποίο δουλεύουν. Αυτά !

ΥΓ. Και εγώ Σδοκ-φαν είμαι.

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
ioannispe
Guest
« Reply #40 on: January 20, 2018, 21:46:52 pm »

Quote from: c0ndemn3d on January 20, 2018, 18:14:14 pm
Δηλαδή εσύ αν πας control δεν θα χρησιμοποιείς μαθηματικά; Θα πηγαίνεις στον "μαθηματικό" να σου τα βγάλει; xD
..

Quote from: 4Dcube on January 20, 2018, 16:59:34 pm
...

Καλά, δείτε πως γίνεται η διδασκαλία των μαθηματικών. Σας πετάνε κατάμουτρα 10 κακογραμμένα και δυσνόητα βιβλία, χωρίς μοντελοποιήσεις χωρίς τίποτα, επίσης σχετικά με την εκμάθηση σε υπολογιστικά εργαλεία, ούτε λόγος, και δύσκολα θέματα στην τελική. Σας κόβουν 2-3 φορές (κάποιους μάλιστα και περισσότερες). Μαθαίνετε 10 " και καλά ψαγμενιές" του καθενός , σας πουλάνε και λίγη παραμύθα όσον αφορά τη χρησιμότητά τους, αλλά σε πρακτικό επίπεδο θα χρησιμεύσει μικρότερο ποσοστό όσων μαθαίνετε.

Quote from: paul on January 20, 2018, 18:09:12 pm
Στο παραπάνω συμφώνησε και καθηγητής της σχολής σε συζήτηση που είχαμε πρόσφατα.
Πάλι καλά

Στο θέμα μας τώρα, λέω για πολλοστή φορά πως ο Σδοκ δεν είναι ο καλύτερος από κει μέσα, ούτε ο χειρότερος. Σε λίγο καιρό που θα πάρω τον τομέα και κανα επιλογής του, θα σχηματίσω μια πιο σφαιρική εικόνα  Cool. Απορώ όμως, μόνο αυτός διδάσκει τα μαθήματα με σάπιες μεθόδους; Και αν φύγει για κάποιον λόγο από το τμήμα (π.χ. σύνταξη), όλα θα ναι οκ, κομπλέ δηλαδή;

Αν στο μάθημα που κάνει, δεν εξέφραζε τέτοιες συντηρητικές απόψεις και δεν ανέβαζε αυτές τις ανακοινώσεις στο ethmmy, ίσως να μην υπήρχε το τόπικ.

Αν όμως ενστερνίζοταν τις ριζοσπαστικές απόψεις ή γενικά απόψεις που συνάδουν με τις δικιές σας, τότε (υποθέτω) πως πολλοί από σας θα τηρούσατε μια διαφορετική στάση απέναντί του, είτε έκανε ολόσωστα τη δουλειά του, είτε έκανε μάθημα του κώλου.

Quote from: TrueForce on January 20, 2018, 18:08:39 pm
Μαθητη δεν εισαι μηχανικος, ενας σπασικλας που εγραψε καλα πανελληνιες εισαι. Χαλαρωσε λιγο, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο που εισαι ημμυ.

Γράψε και άλλα μέσα από τη ζεστασιά του σπιτιού σου.

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #41 on: January 20, 2018, 22:03:09 pm »

Τι φρουτο εισαι εσυ ρε μαν.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
AckermanMik
Veteran

Όμορφη μικρή κουκλίτσα

View Profile
« Reply #42 on: January 20, 2018, 22:05:39 pm »

Για ανθρωπο που εν έτει 2018 θεωρεί το καλύτερο σύγγραμα για τα ψηφιακά του Κοντολέοντα, τζάμπαμιλάμε.

Quote from: opcode on September 26, 2015, 16:01:50 pm
Μια χαρά βγαίνουν όλα ... αν έχεις όρεξη για διάβασμα φυσικά. Ααα και Ευφυή Συστήματα Ρομπότ μην ξεχάσεις. Σπανίως βλέπεις τα δύο σμαράγδια της σχολής να διδάσκουν μαζί ένα μάθημα αυτομάτου ελέγχου. Είναι σαν να σου διδάσκει αρχιτεκτονική υπολογιστών ο Turing με τον Von Neumann.  Cheesy
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #43 on: January 20, 2018, 22:17:15 pm »

Quote from: Μαθητής on January 20, 2018, 21:46:52 pm
Καλά, δείτε πως γίνεται η διδασκαλία των μαθηματικών. Σας πετάνε κατάμουτρα 10 κακογραμμένα και δυσνόητα βιβλία, χωρίς μοντελοποιήσεις χωρίς τίποτα, επίσης σχετικά με την εκμάθηση σε υπολογιστικά εργαλεία, ούτε λόγος, και δύσκολα θέματα στην τελική. Σας κόβουν 2-3 φορές (κάποιους μάλιστα και περισσότερες). Μαθαίνετε 10 " και καλά ψαγμενιές" του καθενός , σας πουλάνε και λίγη παραμύθα όσον αφορά τη χρησιμότητά τους, αλλά σε πρακτικό επίπεδο θα χρησιμεύσει μικρότερο ποσοστό όσων μαθαίνετε.

Όπως έχουν πει και πιο πάνω, αυτό είναι ξεκάθαρα γιατί η σχολή μας θα μπορούσε άνετα να σπάσει σε 3εις. Εσύ το λες για τα μαθηματικά μαθήματα μόνο, αλλά πάρε Κυκλώματα, Ηλεκτρονική, Πεδία, Σχέδιο, Αντικειμενοστραφή Προγραμματισμό, οποιοδήποτε από τα πιο "πρακτικά" μαθήματά μας και να διαλέξεις, ένα μεγάλο ποσοστό των φοιτητών δεν θα τα χρειαστεί ποτέ επαγγελματικά.

Σου αρέσει δεν σου αρέσει πάντως υπάρχουν τομείς που πολλά μαθηματικά χρειάζονται. Δεν λέω όλα. Ο Ατρέας όσο και να γαμάει τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά δεν θυμάμαι να μου χρησμίμευσαν ποτέ μου. Αλλά αν κάποιος πάρει π.χ. αυτόματο έλεγχο τότε αν δεν ξέρει θα μάθει από την αρχή πολλά της γραμμικής άλγεβρας.

Απορώ όμως, μόνο αυτός διδάσκει τα μαθήματα με σάπιες μεθόδους;

Τόσο σάπιες που να κάνεις ένα εξάμηνο μάθημα και να μην μαθαίνεις απολύτως τίποτα; Μόνο αυτός. Τον πλησιάζουν λίγο οι ηλεκτρονικές και η κβαντική, αλλά στις πρώτες και πάλι κάτι ελάχιστα θα μάθεις και στην δεύτερη έχεις την εργασία και την ημερίδα για να μάθεις κάτι από εκεί.

Αν στο μάθημα που κάνει, δεν εξέφραζε τέτοιες συντηρητικές απόψεις και δεν ανέβαζε αυτές τις ανακοινώσεις στο ethmmy, ίσως να μην υπήρχε το τόπικ.

Αν όμως ενστερνίζοταν τις ριζοσπαστικές απόψεις ή γενικά απόψεις που συνάδουν με τις δικιές σας, τότε (υποθέτω) πως πολλοί από σας θα τηρούσατε μια διαφορετική στάση απέναντί του, είτε έκανε ολόσωστα τη δουλειά του, είτε έκανε μάθημα του κώλου.

Σταμάτα να λες πίπες για να νιώθεις ότι είσαι εσύ σωστός και όλοι οι άλλοι λάθος.
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #44 on: January 20, 2018, 22:25:07 pm »

Quote from: Grecs on January 20, 2018, 22:03:09 pm
Τι φρουτο εισαι εσυ ρε μαν.

Δεν ξερω ρε φιλε, μιλάει σα να το κατέχει το αντικείμενο των Ψηφιακών Συστημάτων.

Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: