• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 09:20:12 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 09:20:12 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 05:32:44]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by χασλμαλικι
[June 14, 2025, 00:33:08 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by TzimStark
[June 12, 2025, 08:43:50 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9953
Latest: dpapav
Stats
Total Posts: 1426642
Total Topics: 31710
Online Today: 159
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 6
Guests: 83
Total: 89
filkilkis
mixkats
kutsukellis
Le ece
hacky
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα (Moderators: PolarBear, tzortzis) >  Διδασκαλία μαθημάτων του ΣΔΟΚ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Διδασκαλία μαθημάτων του ΣΔΟΚ  (Read 16446 times)
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
Διδασκαλία μαθημάτων του ΣΔΟΚ
« Reply #15 on: January 17, 2018, 23:53:03 pm »

Quote from: lady_of_winter on January 17, 2018, 23:43:07 pm
Τι πίνετε και δε μας δίνετε εδώ? 8 στα 10 ο σδοκ??Ούτε η πέντιουμ δεν το έχει πει αυτό

μάλλον εννοεί στην κλίμακα που αξιολογεί ο σδοκ τις γνώσεις μας στα ψηφιακά, μη το αποπαίρνεις το παιδί σε αυτή την κλίμακα έχει μάθει

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

ioannispe
Guest
« Reply #16 on: January 18, 2018, 00:06:36 am »

Quote from: lady_of_winter on January 17, 2018, 23:43:07 pm
Τι πίνετε και δε μας δίνετε εδώ? 8 στα 10 ο σδοκ??Ούτε η πέντιουμ δεν το έχει πει αυτό

Μια φορά αν δε σας αρέσει η διδασκαλία του Σδοκ, απλά παρακολουθήστε διαλέξεις άλλων που το 90% αποτελείται από ασυναρτησίες και κλεμμένο υλικό (προγραμματισμό) και θεωρίες με δυσανάγνωστους μαθηματικούς συμβολισμούς και παράλληλα  από την έλλειψη ασκήσεων (στα μαθηματικά).
Δεν θεωρώ  πως είναι ο top εκεί μέσα, αλλά ούτε πιστεύω πως είναι έτσι όπως τον παρουσιάζετε.
Το μόνο που δεν μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι διδάσκει τα ψηφιακά στο χαρτί, ενώ η υλοποίηση της σχεδίασης γίνεται με τη βοήθεια σχεδιαστικών προγραμμάτων.
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: January 18, 2018, 00:20:42 am »

Quote from: Μαθητής on January 18, 2018, 00:06:36 am
Μια φορά αν δε σας αρέσει η διδασκαλία του Σδοκ, απλά παρακολουθήστε διαλέξεις άλλων που το 90% αποτελείται από ασυναρτησίες και κλεμμένο υλικό (προγραμματισμό) και θεωρίες με δυσανάγνωστους μαθηματικούς συμβολισμούς και παράλληλα  από την έλλειψη ασκήσεων (στα μαθηματικά).

Μαθητη πρεπει να εισαι σε αλλη σχολη ( Tongue) γιατι και στα μαθηματικα μια χαρα ασκησεις γινονται και στον προγραμματισμο φυγαν οι ασυναρτησιες παρεα με τον Κορτεση. Ο σδοκ δεν διδασκει ψηφιακα και αν θες αποδειξη ανοιξε το βιβλιο των Mano Cilleti να δεις πως κανει ψηφιακα ο υπολοιπος πλανητης.
fantomas
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #18 on: January 18, 2018, 00:41:49 am »

Quote from: mprizakias on January 18, 2018, 00:20:42 am
το βιβλιο των Mano Cilleti
http://www.portcity.edu.bd/ELibrary/CSE/Digitallogicdesign.pdf

Αυτό λες?

-Buenos dias!
-Kinder Bueno!!!
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: January 18, 2018, 00:43:54 am »

Quote from: fantomas on January 18, 2018, 00:41:49 am
http://www.portcity.edu.bd/ELibrary/CSE/Digitallogicdesign.pdf

Αυτό λες?

Yeap
ioannispe
Guest
« Reply #20 on: January 18, 2018, 00:49:16 am »

Quote from: mprizakias on January 18, 2018, 00:20:42 am
Μαθητη πρεπει να εισαι σε αλλη σχολη ( Tongue) γιατι και στα μαθηματικα μια χαρα ασκησεις γινονται και στον προγραμματισμο φυγαν οι ασυναρτησιες παρεα με τον Κορτεση. Ο σδοκ δεν διδασκει ψηφιακα και αν θες αποδειξη ανοιξε το βιβλιο των Mano Cilleti να δεις πως κανει ψηφιακα ο υπολοιπος πλανητης.

Διδάσκει ψηφιακά, αλλά το υλικό του είναι παμπάλαιο.Δεν είναι όμως ο μόνος που διδάσκει παρωχημένα αντικείμενα.
Insignia
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #21 on: January 18, 2018, 01:07:35 am »

Παντως και εγω θα ψιλοσυμφωνησω με τον Μαθητη. Σιγουρα ο σδοκ δεν ειναι και ο καλυτερος καθηγητης ομως δεν ειναι και ο χειροτερος του τμηματος και δεν αξιζει ολο αυτο το κραξιμο που του κανετε.

Επισης κατα τη γνωμη μου ο Κορτεσης ηταν αξιοπρεπης καθηγητης. Γιατι θεωρειτε οτι ελεγε ασυναρτησιες; Νομιζω οτι πολλες φορες μπερδευετε το ποσο καλος ειναι ενας καθηγητης με το ποσο σας αρεσει το μαθημα.
Singularity
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #22 on: January 18, 2018, 01:31:20 am »

παρακαλώ πολύ μην σπαμαρετε στο πανέμορφο αυτό τοπικ!!!

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #23 on: January 18, 2018, 01:38:25 am »

Quote from: Μαθητής on January 18, 2018, 00:06:36 am
απλά παρακολουθήστε διαλέξεις άλλων που το 90% αποτελείται από ασυναρτησίες και κλεμμένο υλικό (προγραμματισμό) και θεωρίες με δυσανάγνωστους μαθηματικούς συμβολισμούς και παράλληλα  από την έλλειψη ασκήσεων (στα μαθηματικά).
λοιπον, εδω καταλαβα γιατι φορας τις παρωπιδες. Αμα ηθελες να μαθεις μονο τι κανει το 555 και πως να παιζεις με 3 φλιπ φλοπ για 8μπιτα τζιμπραγκαλα, δεν εισαι στη σωστη σχολη. Και περιπολοκα μαθηματικα πρεπει να δεις και θεωρια για να νιωσεις τι γινεται, και κωδικα μονος σου να γραψεις και να λυσεις και ασκησεις που θελουν ενα κλικ παραπανω απο αυτα που βλεπεις στο αμφιθεατρο. Πες με ελιτιστη, αλλα πουτσα διαλεξες και πουτσα θα φας

Quote from: Karaμazoβ on March 01, 2010, 00:49:39 am
μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
« Reply #24 on: January 18, 2018, 01:56:50 am »

Quote from: Insignia on January 18, 2018, 01:07:35 am
Παντως και εγω θα ψιλοσυμφωνησω με τον Μαθητη. Σιγουρα ο σδοκ δεν ειναι και ο καλυτερος καθηγητης ομως δεν ειναι και ο χειροτερος του τμηματος και δεν αξιζει ολο αυτο το κραξιμο που του κανετε.

Είναι άνετα ο χειρότερος του τμήματος, ή τουλάχιστον του τομέα ηλεκτρονικής. Κανείς άλλος καθηγητής δεν καταστρέφει τα μαθήματά του σε τέτοιο βαθμό. Καδή βρίζουμε αλλά και πάλι κάτι έμαθα ρε πούστη μου έστω και γιατί έπρεπε να τα μάθω για να λύσω παλιά θέματα. Αυτό περιγράφει καθηγητή κάτω της βάσης και ο Σδοκ δεν φτάνει ούτε καν εκεί.

Επισης κατα τη γνωμη μου ο Κορτεσης ηταν αξιοπρεπης καθηγητης.

Τόσο αξιοπρεπής όσο και οι εκφωνήσεις του.  Tongue

Πέρα από την πλάκα ο Κορτέσης έκανε ένα ανεκτό (μέσες άκρες) μάθημα, με την έννοια ότι τις έννοιες τις μαθαίνεις έστω και αν οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείς να το πεις και καλό μάθημα.
ioannispe
Guest
« Reply #25 on: January 18, 2018, 02:19:18 am »

Quote from: Littlefinger on January 18, 2018, 01:38:25 am
λοιπον, εδω καταλαβα γιατι φορας τις παρωπιδες. Αμα ηθελες να μαθεις μονο τι κανει το 555 και πως να παιζεις με 3 φλιπ φλοπ για 8μπιτα τζιμπραγκαλα, δεν εισαι στη σωστη σχολη. Και περιπολοκα μαθηματικα πρεπει να δεις και θεωρια για να νιωσεις τι γινεται, και κωδικα μονος σου να γραψεις και να λυσεις και ασκησεις που θελουν ενα κλικ παραπανω απο αυτα που βλεπεις στο αμφιθεατρο. Πες με ελιτιστη, αλλα πουτσα διαλεξες και πουτσα θα φας

Ό,τι πεις
Θέλω να βγάλω τη σχολή χωρίς να ξέρω δύσκολα μαθηματικά και αφηρημένες έννοιες γιατί ξέρω πως αργότερα στη δουλειά αν μου αναθέσουν δύσκολο μαθηματικό υπολογισμό, ξέρω ότι δε θα τον βγάλω με μολύβι και χαρτί. Και τα ψηφιακά , τα ενεργειακά , αλλά και ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο σοβαρά και προσφιλή για έναν μηχανικό σαν και εμένα που θα προσανατολιστεί με κάποιον από τους τρεις τομείς απ'ότι η άλγεβρα ,τα αόριστα ολοκληρώματα και οι αφηρημένες έννοιες. Αυτά είναι για το μαθηματικό. Από τα μαθηματικά , αξίζουν οι Αριθμητική ανάλυση και Στατιστική.
Κάτσε 5 χρόνια στη σχολή (χωρίς master φυσικά) και αποδέξου τα όλα σαν πρόβατο.

τα νευράκια σου αλλού
« Last Edit: January 18, 2018, 02:28:40 am by Μαθητής » Logged
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #26 on: January 18, 2018, 02:29:59 am »

Quote from: Μαθητής on January 18, 2018, 02:19:18 am
Ό,τι πεις
Θέλω να βγάλω τη σχολή χωρίς να ξέρω δύσκολα μαθηματικά και αφηρημένες έννοιες γιατί ξέρω πως αργότερα στη δουλειά αν μου αναθέσουν δύσκολο μαθηματικό υπολογισμό, ξέρω ότι δε θα τον βγάλω με μολύβι και χαρτί. Και τα ψηφιακά , τα ενεργειακά , αλλά και ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο σοβαρά και προσφιλή για έναν μηχανικό απ'ότι η άλγεβρα ,τα αόριστα ολοκληρώματα και οι αφηρημένες έννοιες. Αυτά είναι για το μαθηματικό. Από τα μαθηματικά , αξίζουν οι Αριθμητική ανάλυση και η Στατιστική.

Αρχικα να πω οτι το μαθημα ο σδοκ (για εμενα) το διδασκει πολυ λαθος.

Σχετικα με αυτο που λες, οκ συμφωνω οτι δεν θα βγαλεις χαρτι και μολυβι, αλλα το πανεπιστημιο ΠΡΕΠΕΙ να σου μαθει 1ον την θεωρια πισω απο την πραξη (το γεγονος οτι η πραξη εχει παραγκωνιστει ειναι αλλη συζητηση) και 2ον ΠΡΕΠΕΙ να σου "διδαξει" πως να σκεφτεσαι μονος, αν σου τυχει κατι καινουργιο να ξερεις να αντιδρασεις, δεν γινεται να σου μαθαινει μονο να χρησιμοποιεις το matlab και δεν ξερω εγω τι αλλο. Καλως η κακως, η σχολη που διαλεξες (διαλεξαμε) εχει μπολικη θεωρια πισω απο τις εννοιες και δεν γινεται να βγεις μηχανικος χωρις να την μαθεις, εκτος αν σε εσενα σου αρκει τα ηδη γνωστα πραγματα να τα θεωρεις "μαυρα κουτια" (οπως ο σδοκ σου λεει να κανεις κουτακια), να μην σε νοιαζει πως λειτουργουν αλλα να θες να πατησεις πανω σε αυτα για να φτιαξεις κατι νεο και πρωτοποριακο. Εεε δεν γινεται να εχεις κι την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο

ΥΓ. τα περι κλεμμενου υλικου σε αλλα μαθηματα, ασχολιαστο.

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #27 on: January 18, 2018, 03:03:52 am »

Επισης κατα τη γνωμη μου ο Κορτεσης ηταν αξιοπρεπης καθηγητης. Γιατι θεωρειτε οτι ελεγε ασυναρτησιες; Νομιζω οτι πολλες φορες μπερδευετε το ποσο καλος ειναι ενας καθηγητης με το ποσο σας αρεσει το μαθημα.

Πραγματικά. Ήταν ζόρι να περάσεις με Κορτέση, ειδικά αντικειμενοστραφή και τότε ανυπομονούσα(με) να πάρει σύνταξη, αλλά μάθαινες. Μετά ήρθε dgen και ψάχναμε τον Κορτέση νταξ δε τον ψάχναμε αλλά και ο dgen δε βελτίωσε...

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #28 on: January 19, 2018, 14:11:01 pm »

Τα βασικα θεωρητικα στα μαθαινει μεχρι τα ψηφιακα 2 ο Σδοκ. Απο κει και περα ειναι η αποτυχια. Οτι τελειωνουμε και δεν εχουμε γραψει εναν κωδικα σε HDL. Θυμουμενος πως εκανε το μαθημα της VHDL αμφιβαλλω αν εχει σχεδιασει ποτε κατι με HDL. Νομιζω οτι ειναι η περιπτωση ενος ανθρωπου που ποτε δεν εκανε το περασμα στην εποχη των υπολογιστων κι εχει μεινει στο χαρτι. Οκ για να σου μαθει τα βασικα θεωρητικα αλλα απο κει και περα τιποτα.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #29 on: January 19, 2018, 14:24:56 pm »

Quote from: Μαθητής on January 18, 2018, 02:19:18 am
Ό,τι πεις
Θέλω να βγάλω τη σχολή χωρίς να ξέρω δύσκολα μαθηματικά και αφηρημένες έννοιες γιατί ξέρω πως αργότερα στη δουλειά αν μου αναθέσουν δύσκολο μαθηματικό υπολογισμό, ξέρω ότι δε θα τον βγάλω με μολύβι και χαρτί. Και τα ψηφιακά , τα ενεργειακά , αλλά και ο προγραμματισμός είναι πολύ πιο σοβαρά και προσφιλή για έναν μηχανικό σαν και εμένα που θα προσανατολιστεί με κάποιον από τους τρεις τομείς απ'ότι η άλγεβρα ,τα αόριστα ολοκληρώματα και οι αφηρημένες έννοιες. Αυτά είναι για το μαθηματικό. Από τα μαθηματικά , αξίζουν οι Αριθμητική ανάλυση και Στατιστική.

τα νευράκια σου αλλού

νευρακια γιατι, επειδη μιλαω ειλικρινα? δεν το ειπα για να σε προσβαλω, αλλα φαινεται να εχεις ηδη αποκηρυξει ενα μεγαλο αριθμο μαθηματων επειδη σου φαινονται θεωρητικα. Και για την ακριβεια, πριν το τριτο ετος δεν θα δεις κατι πολυ πρακτικο, γιατι πρεπει να εχεις βασεις για να προχωρησεις. Κατα τη γνωμη μου δεν εχει καν σχεση με το να συνθετεις κατι καινουριο, εκει θελει ακομη μεγαλυτερη θεωρητικη καταρτιση, εχει να κανει με το να διαβαζεις κατι και να μπορεις να το καταλαβεις.
Και για να κλεισω, δεν τα αποδεχομαι, τα επιζητω. Αν δε μου τα δινε η σχολη, θα επρεπε να κατσω να τα διαβασω μονος μου. Και επειδη οντως η σχολη σε αφηνει μονος σου σε καποια πραγματα, εκει ειναι που πρεπει να ζηταμε το κατι παραπανω, οχι να αντικαταστησουμε απλα τη θεωρια με το πως λυνω κατι στο ματλαμπ με μια εντολη

Quote from: Karaμazoβ on March 01, 2010, 00:49:39 am
μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: