• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 02:36:26 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 02:36:26 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426662
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 16
Guests: 114
Total: 130
alexter
orestispail51
mpaltzak
tasos_ntv
george14
Papadopoulosthanos
triligouras
evax
HlektrikhPatata
Theosarm
jojos
DarkMagiK06
Ioannis Apostolikas
arkou
ant2946
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Ο Άνθιμος Επίτιμος Διδάκτορας στο ΑΠΘ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Ο Άνθιμος Επίτιμος Διδάκτορας στο ΑΠΘ  (Read 15012 times)
megali mpougatsa
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Ο Άνθιμος Επίτιμος Διδάκτορας στο ΑΠΘ
« Reply #75 on: December 03, 2017, 22:51:54 pm »

Ο Πρύτανης δεν παρίσταται αυτοπροσώπως σε όλες τις τελετές ανακύρηξης επίτιμων διδακτόρων. Σε αυτή όμως ανακοινώθηκε οτι θα είναι, και όντως είναι σα να της δινει μια παραπανω εγκριση δια της παρουσίας του, την οποία παρουσία παρεμπιπτόντως δεν δίνει στις τελετές άλλων, πολύ σοβαρότερων σε ακαδημαικές περγαμηνές, επιτίμων διδακτόρων.
Pet
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #76 on: December 04, 2017, 00:06:01 am »

Quote from: Dealan on December 03, 2017, 22:43:23 pm
2) Άτομα όπως ο Άθνιμος έχουν μια φωνή που φτάνει πολλά άτομα. Καθοδηγούν γνώμες. (Ξανά, όχι αποκλειστικά σε καλό ή κακό δρόμο. Η εκκλησία δεν είναι 100% ομοιογενής.)

Για να ξέρεις και λίγο το τι παίζει μες την εκκλησία χωρίς να παίρνω θέση υπερ η κατα καποιου
1) Έχουμε ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που παν εκκλησία οι οποίοι πανε είτε καθε πασχα, Χριστούγεννα και κανενα μνημόσυνο είτε στο τέλος της Λειτουργίας την Κυριακή και αυτό οχι καθε Κυριακή. Αυτη είναι και η πλειοψηφία των "πιστών"
2) έχουμε αυτούς που πανε απλα για το εθυμο δεν έχουν πραγματική ιδέα τι σημαίνει Χριστιανισμός κτλ
3) έχουμε αυτούς που έχουν ιδέα και ασχολούνται και ψάχνουν και ζουν το Χριστιανισμό σαν λατρεία και οχι σαβ θρησκεία. Αυτοι ειναι και οι πιο λίγοι.

Αυτοί του 1 δεν δίνουν δεκάρα για το τι λένε οι παπάδες.
 Απο αυτούς του 2 και 3 μια μερίδα κατηγορεί τον μ. Άνθιμο ως οικουμενιστη μάλιστα και κάποιοι παπαδες έχουν σταματήσει να τον μνημονεύουν.
Από αυτούς του 3 όσοι ασχολούνται με την πνευματική ζωή έχουν ως αρχηγό τους το Χριστό και όχι κάποιο Μητροπολίτη.
Τέλος μια μερίδα απο τους 2 και 3 είναι υπέρ του μητροπολίτη Άνθιμου λογο απλότητας χαρακτήρα ή λόγο συμφερόντων.

Συμπερασματικά (καθαρά δική μου άποψη):
1) μονο μια μικρή μερίδα των Ελλήνων λαμβάνει υπόψη αυτά που λέει ο συγκεκριμένος μητροπολίτης.
2) Η θεση του Μητροπολίτη έχει μεγαλύτερη επιρροή παρα η τιμιτικη διάκριση του διδάκτορα.

Δηλαδή σ αυτό που λες διαφωνώ στο οτι η φωνη του μητροπολίτη Άνθιμου φτάνει πολλά άτομα

Αρα αν όντως είναι έτσι όπως τα λεω ασχολούμαστε με το δέντρο και αφήνουμε το δάσος.
« Last Edit: December 04, 2017, 00:08:27 am by Pet » Logged
tartoufos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #77 on: December 04, 2017, 00:14:05 am »

Quote from: mprizakias on December 03, 2017, 21:53:08 pm

Για να κλεινουμε επειδη παει προς το προσωπικο το θεμα χωρις λογο. Συγγνωμη αν προσβαλλα καποιον προσωπικα, δεν ειχα σκοπο απλα μου βγηκε το β προσωπο ετσι οπως εγραφα, δεν πηγαιναν προσωπικα σε σενα tartoufos.

Κοιτα, το ποστ σου ηταν εμπρηστικό ... γι αυτό εγραψα "ντροπη που είσαι και moderator... " γιατι ενας moderator πρεπει να ηρεμει τα πνεύματα και όχι να τα οξύνει. Και φυσικά το πήρα προσωπικά , γιατι με το β' πληθυντικο φαίνεται σαν εγώ να προσπαθώ να σε κλείσω φυλακη, εγώ να λέω ότι θα καεις στην κόλαση αν δεν πιστεύεις τον φίλο μου... δεν νομίζω στα 27 ποστ μου και στα 27 χρόνια της ζωής μου να έχω πει τέτοια πράγματα!

Δεκτη η συγγνώμη σου (και δίκαιη) επι του προσωπικού
Pet
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #78 on: December 04, 2017, 00:18:49 am »

Ας το σκεφτούμε. Διάβασε λίγο τον συλλογισμό μου και πες μου αν κάνα βήμα δεν στέκει.

Βλέπεις εγώ ζήτησα κατι χειροπιαστό ενω εσύ μου λες το συλλογισμό σου. Καλά κάνεις και τον λες ωραία είναι η συζήτηση θα ήθελα όμως ενα παράδειγμα απο άλλους μητροπολίτες που πήραν αυτόν το τίτλο και απο κείνη την μέρα αυξήθηκε το κύρος τους και η επιρροή τους προς το λαό.
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #79 on: December 04, 2017, 00:30:27 am »

Quote from: Pet on December 04, 2017, 00:06:01 am
1) μονο μια μικρή μερίδα των Ελλήνων λαμβάνει υπόψη αυτά που λέει ο συγκεκριμένος μητροπολίτης.
2) Η θεση του Μητροπολίτη έχει μεγαλύτερη επιρροή παρα η τιμιτικη διάκριση του διδάκτορα.

To 2) είναι προφανές, αυτό που προσπάθησα να τονίσω είναι ότι η διάκριση συμβάλλει στο πρόβλημα.

Και για το 1 δεν διαφωνώ, αλλά:

α) Ο Άνθιμος δεν είναι ο μόνος σε τέτοια θέση, και προφανώς η όλη ιστορία μπορεί να γενικοποιηθεί σε όλους όσους έχουν παρόμοιες απόψεις (και είναι πολλοί, ή τουλάχιστον ακούγονται πολύ και άρα έχουμε παρόμοιο αποτέλεσμα).

β) Και μικρή μερίδα να είναι όσοι τα λαμβάνουν υπόψη αυτό δεν σημαίνει πως είναι μικρό πρόβλημα. Οι ακραίες φωνές σε κλίμα απάθειας τείνουν να πολλαπλασιάζονται, ή τουλάχιστον να ριζώνουν και να εξαφανίζονται δύσκολα. (Π.χ. δες την διάδωση του φασισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη.)

Quote from: Pet on December 04, 2017, 00:18:49 am
Βλέπεις εγώ ζήτησα κατι χειροπιαστό ενω εσύ μου λες το συλλογισμό σου. Καλά κάνεις και τον λες ωραία είναι η συζήτηση θα ήθελα όμως ενα παράδειγμα απο άλλους μητροπολίτες που πήραν αυτόν το τίτλο και απο κείνη την μέρα αυξήθηκε το κύρος τους και η επιρροή τους προς το λαό.

Χειροπιαστό δεν υπάρχει και το ξέρεις. Σόρρυ δεν έχω database από μητροπολίτες που έγιναν επίτιμοι διδάκτορες στο απθ. Αλλά τώρα σοβαρά πιστεύεις πως ένας άνθρωπος έχει το ίδιο κύρος είτε αν το παναπιστήμιο και η ακαδημαϊκή κοινότητα τον κατακτρίνει και καταδικάζει είτε αν τον ενστερνίζεται και του δίνει τίτλους;
tartoufos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #80 on: December 04, 2017, 00:31:16 am »

Quote from: Fantine on December 03, 2017, 20:31:35 pm
ενώ χριστιανοί ορθόδοξοι που ανήκουν στην Εκκλησία είναι πιο αντικειμενικοί να κρίνουν τον "Παναγιώτατο";

όχι δεν θα το λεγα. Οσοι είναι κοντά στην εκκλησία έχουν την τάση να μην κρίνουν βασικά τον Χ ιερέα, Οπότε κλείνουν τα αυτιά τους στις κριτικές. Η αλλη πλευρα είναι αυτοι που κρίνουν αρνητικά κάποιον και μόνο που είναι ιερέας. Και οι δυο αυτές κατηγορίες δεν είναι αντικειμενικές.
Aristos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: December 04, 2017, 00:46:39 am »

αδιάφορο το αν θα παρει τον τίτλο ο άνθιμος κατα τη γνώμη μου. το όλο θέμα είναι μια αφορμή να ανοίξει το ζήτημα του κατα πόσο ρατσιστικός, σεξιστικός (και όλα αυτά που έχει πει) λόγος γίνεται ανεκτός εντός του πανεπιστημίου σε 1ο στάδιο και γενικότερα σε 2ο.
το γεγονός πως πρόκειται για τον μητροπολίτη της πόλης μας επιτρέπει να αναρωτηθούμε πως γίνεται η "εκκλησία της αγάπης" να έχει τέτοιους αξιωματούχους. μετά βέβαια, θυμάται κανείς ένα οποιοδήποτε κεφάλαιο της ιστορίας του χριστιανισμού και του φεύγει η απορία. για αυτό και η κριτική στον χριστιανισμό δεν είναι καθόλου οφτόπικ. δεν είναι η εξαίρεση ο άνθιμος. είναι απλά η αιχμή του δόρατος από μια μερίδα κόσμου που έχει ως πυξίδα στη ζωή τους το "πατρις, θρησκεία, οικογένεια". και όσοι δεν γουστάρουν το "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", έχουν καθε λόγο να κάνουν σαματά. και μάλλον σαματάς θα γίνει

σκατά στον άνθιμο και στο φανκλαμπ του

I'd like to make the world a better place, but they won't give me the source code
Pet
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #82 on: December 04, 2017, 01:21:52 am »

Quote from: Dealan on December 04, 2017, 00:30:27 am
Χειροπιαστό δεν υπάρχει και το ξέρεις. Σόρρυ δεν έχω database από μητροπολίτες που έγιναν επίτιμοι διδάκτορες στο απθ. Αλλά τώρα σοβαρά πιστεύεις πως ένας άνθρωπος έχει το ίδιο κύρος είτε αν το παναπιστήμιο και η ακαδημαϊκή κοινότητα τον κατακτρίνει και καταδικάζει είτε αν τον ενστερνίζεται και του δίνει τίτλους;

Εντάξει εδώ έχεις δίκιο η εμμονή μου να αποδείξω οτι εχω δίκιο με έκανε να ζητω παραλογα πράγματα. (Ισως ο Άριστος να πρέπει να μου ρίξει και μενα λίγα σκατα Cheesy)

Η ακαδημαϊκή κοινότητα δεν μπορεί να κατακρίνει τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και λεω το Θεσσαλονίκης γιατί έχει σημασία. Αυτό θα προκαλέσει αλλα προβλήματα.

Τωρα με το να τον τιμήσει ρε παιδί μου δεν μπορω να πω πως θα του δώσει τόσο μεγάλο κύρος.
Αλλα νομίζω πως αυτό δεν είναι ενα απο τα σημαντικότερα προβλήματα του τόπου αρα οσο ασχολούμαστε με αυτό αναγκαστικά αφήνουμε αλλα πιο σοβαρά. Αυτή ουσιαστικά είναι και η άποψή μου.
koumanas
Θαμώνας

View Profile
« Reply #83 on: December 04, 2017, 03:14:31 am »

Ας το σκεφτούμε. Διάβασε λίγο τον συλλογισμό μου και πες μου αν κάνα βήμα δεν στέκει.

1) Η εκκλησία έχει πολλά μέλη και μεγάλη επιρροή στην Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι επηρεάζονται από αυτήν και τις απόψεις τις, είτε προς το καλό είτε προς το κακό. Αυτό έχει άμεση επίδραση σε εμάς, γιατί μπορεί τελικά να κρίνει π.χ. το ποιος νόμος θα περάσει και ποιος όχι. Και αυτό χωρίς καν να σκεφτείς την άμεση επίδραση στην καθημερινότητα του να ζεις ανάμεσα σε άτομα που δίνουν μεγάλο βάρος στην άποψη της εκκλησίας.

2) Άτομα όπως ο Άθνιμος έχουν μια φωνή που φτάνει πολλά άτομα. Καθοδηγούν γνώμες. (Ξανά, όχι αποκλειστικά σε καλό ή κακό δρόμο. Η εκκλησία δεν είναι 100% ομοιογενής.)

3) Αυτή η δύναμη που έχουν δεν προέρχεται από νόμους, ούτε από θέσεις που κατέχουν στην κυβέρνηση. Η δύναμη τους εξαρτάται άμεσα από την θέση που κατέχουν στην κοινωνία. Κανείς δεν νοιάζεται για τις απόψεις ενός ράντομ παπά στην Λάρισα, πέρα από τα άτομα που τον γνωρίζουν. Για του μητροπολίτη την άποψη νοιάζονται πολλοί όμως.

4) Επομένως, όσο πιο πολύ προβάλλουμε ένα τέτοιο άτομο τόσο περισσότερη επιροή του δίνουμε. Αν η κοινωνία συλλογικά κατέκρινε τον Άνθιμο και απαξίωνε τα πιστεύω του, αυτός δεν θα μπορούσε να διαδώσει το μίσος του.

Τώρα πάλι θα μου πεις ότι "Οκ, αλλά σιγά τα αυγά μια τίμηση από το πανεπιστήμιο πήρε. Αυτό δεν θα έχει άμεσο αντίκτυπο." Και ναι ρε φίλε, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο, τίποτα δεν έχει άμεσο αντίκτυπο εκτός αν είναι νόμος. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει σημασία. Είναι μέρος του προβλήματος. Επειδή του δίνουμε τίτλους και τα κανάλια δημοσιεύουν τα λόγια του με κάθε ευκαιρία και γιατί ο κόσμος τον σέβεται έχει δύναμη ο Άνθιμος.

Να το θέσω και με ένα απλό παράδειγμα. Πες είσαι μετανάστης. Και ένας ρατσιστής, κάποιος που πιστεύει πως δεν θα έπρεπε να έχεις βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και να σε προστατεύει η κοινωνία από επιθέσεις μίσους, έχει διακεκριμένη θέση στην κοινωνία και τον σεβασμό πολλών. Αυτός ο ρατσιστής έπειτα λαμβάναει τιμιτική θέση στο πανεπιστήμιο που ζεις, από τον πρύτανη που και καλά σε αντιπροσωπεύει και τον είχες δάσκαλό σου. Φυσικά με παρόντες διαφόρους καθηγητές και ανθρώπους που κινούνται γύρω σου. Αυτό δεν σε νοιάζει; Ή επειδή δεν έχει ως άμεση επίδραση να φας μαχαίρωμα δεν πρέπει να σε νοιάζει και "ας κάτσουμε και περιμένουμε" και "ας μην τσακωνόμαστε ρε παιδιά";

P.S.

Αρχίδια που δεν σημαίνει τίποτα ότι ο πρύτανης παραδίδει τίτλο. (Άσε που ο συγκεκριμένος πρύτανης δεν επιβεβαίωσε την έγκρισή του στην ανακοίνωση που μας ήρθε στο μαιλ;)

Edit: Σόρρυ για το μαρκυνάρι btw, δεν το κανα επίτηδες.  Tongue

Κάτσε ρε πύραυλε, έβγαλε ανακοίνωση η σύγκλητος για να τον αναγορεύσουν; Το λέει στο μαιλ;
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #84 on: December 04, 2017, 05:57:43 am »

Oooops Vol. 2  Tongue
« Last Edit: December 05, 2017, 13:07:27 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
tartoufos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #85 on: December 05, 2017, 01:13:28 am »

@Καταραμένο,

δεν το πρόσεξα το ποστ σου. Δεν το αμφισβητώ , αφού το λες , θα έγινε. Και ο Ανθιμος τι σχέση εχει με αυτο ; Γιατι για να κατηγορήσεις για συγκάλυψη , πρεπει να θεωρήσεις ότι το ξέρει.
Νταξει είναι πολύ σοβαρά γεγονότα αυτα, και καλό είναι να κινητοποιηθει κάποιος όταν δει κάτι τέτοιο, είτε εχει αποδείξεις, είτε όχι. Δεν θα τον μπαγλαρώσει ο εισαγγελέας με τη μία καταγγελία, αλλά αμα σκάσει και μια δεύτερη και μια τρίτη θα το κάνει... Το να βριζει την εκκλησία γενικώς και τσουβαληδών , πάλι δεν το βρίσκω θετικό , χωρίς να αμφισβητώ την μαρτυρία σου.

Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #86 on: December 05, 2017, 12:56:19 pm »

Λες να μη ξέρει τις καταγγελίες για αυτόν που διόρισε ο ίδιος εκεί για να "Διοικεί" το Ίδρυμα?
Λες να μην έφτασε καμία καταγγελία στα αυτιά του?

[Oooops Vol. 3
Kαι πολύ τα άφησα τα ποστ]
« Last Edit: December 05, 2017, 13:11:49 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #87 on: December 05, 2017, 14:25:31 pm »

Quote from: tartoufos on December 05, 2017, 01:13:28 am
@Καταραμένο,

δεν το πρόσεξα το ποστ σου. Δεν το αμφισβητώ , αφού το λες , θα έγινε. Και ο Ανθιμος τι σχέση εχει με αυτο ; Γιατι για να κατηγορήσεις για συγκάλυψη , πρεπει να θεωρήσεις ότι το ξέρει.
Νταξει είναι πολύ σοβαρά γεγονότα αυτα, και καλό είναι να κινητοποιηθει κάποιος όταν δει κάτι τέτοιο, είτε εχει αποδείξεις, είτε όχι. Δεν θα τον μπαγλαρώσει ο εισαγγελέας με τη μία καταγγελία, αλλά αμα σκάσει και μια δεύτερη και μια τρίτη θα το κάνει... Το να βριζει την εκκλησία γενικώς και τσουβαληδών , πάλι δεν το βρίσκω θετικό , χωρίς να αμφισβητώ την μαρτυρία σου.

Ναι δεν ξέρει ο ιδιοκτήτης τι γίνεται στο μαγαζί του. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και αυτό κρυφό καμάρι.

Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το να βρίζεις την εκκλησία είναι κακό. Δεν κατακρίνονται τα πιστεύω κάποιου σε αυτό το τόπικ τουλάχιστον, αλλά ένας οργανισμός ο οποίος έχει ρατσιστική ρητορική και αμφίβολες (γελάνε και οι πέτρες) κατά καιρούς πράξεις.

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #88 on: December 30, 2017, 15:31:17 pm »

επειδή αρκετοί το ρώτησαν , από τον εσωτερικό κανονισμό του ΑΠΘ , άρθρο 72 : ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα είναι τιμητικός , και δεν συνεπάγεται δικαιώματα και υποχρεώσεις...
https://www.auth.gr/sites/default/files/esoterikos_kanonismos-apth_fek_1099_2000tv.pdf

Συνεπώς όχι, αν αναγορευθει τελικά ο Ανθιμος επίτιμος διδάκτορας , δεν θα πάρει μισθό από αυτο.
Είναι το ιδιο καθεστώς με τους επίτιμους και ομότιμους (=που έχουν συνταξιοδοτηθει) καθηγητές.

Το πολύ πολύ να του δώσουν κανένα mail του τύπου anthimos@theo.auth.gr για να μαθαίνει ηλεκτρονικά τα νέα του ΑΠΘ !
Μπορεί και κανέναν οδηγό επιβίωσης πρωτοετών !

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
ioannispe
Guest
« Reply #89 on: December 30, 2017, 15:46:16 pm »

Quote from: The Web on December 30, 2017, 15:31:17 pm

Το πολύ πολύ να του δώσουν κανένα mail του τύπου anthimos@theo.auth.gr για να μαθαίνει ηλεκτρονικά τα νέα του ΑΠΘ !
Μπορεί και κανέναν οδηγό επιβίωσης πρωτοετών !

Ξέρει από αυτά ? Shocked

Γενικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, ίσως να ασχοληθώ με το θέμα αργότερα, απαράδεκτη η κίνηση της πρυτανείας
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: