• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:56:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:56:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 44
Guests: 130
Total: 174
xarisagraf
anna.ts
tsageo
kkotsopo
gtapalis
elias_farhood
Notac
kostas.de
zgeorgitz
Giorgosap
jkara
amaliakon
maria.r
ValKar
nick_slendy
Nicotre
Carot1456
Vasilis Koudounis
spoun
Kelly Tsimpouri
arkou
Yamal
stloukas
mariia
mike_x
thunder
ddantono
stefpapa21
akmilios
tank
fpapat
kapas
mmamougiorgi
elctricalbill
skoloni
mrotskos
mimaki
chidi anagonye
thaliatsk
cchel
Filpan10
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Έχω σιχαθεί τις καταλήψεις
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Έχω σιχαθεί τις καταλήψεις  (Read 3801 times)
Ούγκι
Veteran
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Έχω σιχαθεί τις καταλήψεις
« on: October 22, 2017, 14:23:04 pm »

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να σταματήσουν;

Quote from: Μπιγκόνια
ώπα, στο πανεπιστήμιο λέμε κόπηκα όταν ζητάμε εμείς να πάρουμε κάτω από τη βάση. Είναι γνωστό πως είτε πέρασες εσύ με την αξία σου είτε σε έκοψε ο/η διδάσκων.
Singularity
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
Re: Έχω σιχαθεί τις καταλήψεις
« Reply #1 on: October 22, 2017, 14:34:54 pm »

έχεις σιχαθεί τις καταλήψεις? πληθυντικό? εισαι 3 ωρες στη σχολή και τις έχεις σιχαθεί? Και εγω προσωπικά δεν ειμαι μεγάλος φαν των καταλήψεων αλλα θα σου πρότεινα να ψάξεις πως θα ηταν κάποια πραγματα στα ελληνικά πανεπιστήμια αν δεν υπήρχαν κάποιοι να διεκδικούν πράγματα για ολους μας, τις περισσότερες φορες και να σταματήσεις να το βλέπεις σαν κάποια κουμμουνια και κάποιους φασίστες(γιατί για να τις εχεις σιχαθεί λογικα ετσι το βλεπεις το πράμα)που ψήνονται να χάσουν σχολή γιατί σε ενα μεγάλο βαθμό αυτο δεν ισχύει

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: October 22, 2017, 14:41:32 pm »

Ρε μεγαλε θα γινει μια (1) μερα καταληψη σε χρονια που κοψαν τα συγγραματα, το πολυτεχνειο εχει γινει το νεο στεκι των πρεζεμπορων, η λεσχη ειναι χειροτερα απο ποτε, οι διδακτορικοι δεν θα πληρωθουν. Και εγω ειμαι γενικα κατα των καταληψεων αλλα αν δεν γινουν διαμαρτυριες φετος ποτε θα γινουν, οταν βαλουν διδακτρα κανα χιλιαρικο τον χρονο?
Γενικα στην σχολη μας δεν γινονται καταληψει  συχνα, αλλα αν θες να τις σταματησεις απλα πανε στην συνελευση και ψηφισε οχι.
Αλντεμπαράν
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

גם זה יעבור

View Profile
« Reply #3 on: October 22, 2017, 14:47:56 pm »

Αναφέρεσαι σε καταλήψεις στην σχολή, σε κτίρια, σε χώρους σε κάτι άλλο, σε όλα τα παραπάνω ;

Είσαι 1ο έτος(με βάση το cc στο thmmy) και έχεις βαρεθεί τις καταλήψεις που δεν έχουν γίνει; Γιατί καταλήψεις στην σχολή εκτός από ημέρες απεργίας(1/2 τον χρόνο) και ίσως 1/2 ακόμη εξαιτίας γεγονότων της επικαιρότητας έχουν να γίνουν από το 2011.  

Από την άλλη να είσαι σίγουρος ότι μάθημα θα χάσεις επειδή δεν πληρώνονται οι διδακτορικοί και κάνουν αποχή και επειδή οι υπάρχοντες καθηγητές φεύγουν στα ξένα επειδή εδώ δεν πληρώνεται η δουλειά τους (το ότι πλέον υπάρχουν τμήματα με 300 άτομα να κάνουν λογισμό, πεδιο κτλ επειδή δεν υπάρχουν καθηγητές δεν το σχολιάζω καν αλλά ας μείνουμε στα πιο προφανή).

http://de.academic.ru/pictures/dewiki/75/Kemenche-Salut_de_trebizonde-Danse_aux_sabres.jpg
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #4 on: October 22, 2017, 14:51:55 pm »

Γενικά τέτοια θέματα αποφασίζονται στις συνελεύσεις. Άρα μπορείς να πας κι να ψηφίσεις, ανάλογα με τις επιθυμίες σου!
Από την στιγμή που δεν πας, χάνεις και το δικαίωμα να κρίνεις την κατάληψη, αν πήγαινες κι έλεγες "μάγκες εγώ είμαι κατά, ψηφίζω όχι" τότε θα είχες όλα τα δίκια του κόσμου.

Αν τώρα πήγες στη συνέλευση και όντως ψήφισες όχι, σημαίνει ότι απλά αυτοί που δεν ήθελαν ήταν λιγότεροι. Άρα πρέπει να πείσεις μεγαλύτερο πλήθος κόσμου να πάει στις συνελεύσεις!

Επίσης, συμφωνώ εν μέρει με τον μπριζάκια (σχετικά με διδακτορικούς και συγγράμματα) και άρα αν αυτός είναι ο μοχλός πίεσης (και δεν πήγα στην συνέλευση) δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #5 on: October 22, 2017, 14:56:24 pm »

Για πιά κατάληψη μιλάς?  Cheesy
Που να ήσουνα στη σχολή και πριν 7-8 χρόνια...

electric67
Θαμώνας

View Profile
« Reply #6 on: October 22, 2017, 15:37:31 pm »

αποφασίστηκε κατάληψη για απο βδομάδας;
Singularity
Veteran

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #7 on: October 22, 2017, 15:39:23 pm »

Με βαση ενα γεγονός που εγινε εχθες στο γκρουπ στο φβ των νεοεισαχθέντων όπου παλι κάποιος μέσο ανωνυμίας αναψε τα αίματα θίγοντας το ιδιο θέμα σε πιο λεπτομερή βαθμό, αρχίζω να έχω υποψίες για κάποιο/α/ους οι οποίοι εκτος του οτι δεν τους αρέσουν οι καταλήψεις, τους αρεσει να ξεκινούν προβλήματα και τσακωμούς μεσο του ιντερνετ. Απλα να σου πω ουγκι οτι ο tiny rick θα έχει περισσότερη ακροαματικότητα γι'αυτό αμα είναι ασε αυτό το λογαριασμό για να βγάλεις τη σχολή.

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
Ούγκι
Veteran
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #8 on: October 22, 2017, 17:13:48 pm »

Shocked

Από ότι φαίνεται σήκωσα λίγο χαμό. Μερικώς δικό μου λάθος οπότε συγγνώμη.

@Singularity Πληθυντικός γιατί μια τη Παρασκευή και μια τη Δευτέρα. Χάνω δύο εργαστήρια από αυτό που είναι τα μισά μέχρι στιγμής. Μάλλον επειδή είμαι καινούργιος, δεν έχω παρατηρήσει κάτι αξιόλογο καταλήψεως, οπότε πιστεύω οτί είναι δικαιολογημένη η άποψη μου να έχω ενδοιασμό μήπως οι καταλήψεις έχουν το χαρακτήρα που ανέφερες.

@mprizakias Όπως είπα και πρίν πιθανόν λόγω της μη εμπείριας όλα μου φαίνονται ομαλά ή μη άξια κατάληψης. Τα βιβλίο αργούσαν και στο σχολείο, στη λέσχη τουλάχιστον λειτουργεί και δεν έχω ιδέα για πληρωμές διδακτορικών και ναρκωτικών. Ευχαριστώ για την απάντηση.

@leukosaraphs! Δεν μπορούσα να πάω στη συνέλευση λόγω μετακινήσεων. Πολλοί μάλλον αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα, το οποίο είναι κακό για την ενημέρωση των φοιτητών και για τη πολυφωνία της συνέλευσης

@singularity Ok, ήμουν πολύ εκφραστικός στον τίτλο μου αλλά να ανάβω αίματα; Άκομα και αφού διάβασα το ποστ του pickle rick (και αφού γκούγκλαρα την "ακροαματικότητα" :ρ) δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στο τέλος. Πως το να έχω account εδώ θα με εμποδίσει να βγάλω τη σχολή;

Γενικά, όταν βλέπετε στενόμυαλα ποστ σαν το δικό μου και του ρικ προσπαθήστε να καταλάβετε και τη δική τους πλευρά. Ήρθαμε από το σχολείο με μεγάλη προσπάθεια, ανυπομονώντας για τα εργαστήρια και τα μαθήματα του ΤΗΜΜΥ. Μολίς φτάνουμε, βλέπουμε αφίσες παντού και τυχαία άτομα να μας μιλάνε για πολιτικα ιδεώδη που δεν έχουν καμία σχέση με το πανεπιστήμιο και αργότερα γίνεται κατάληψη στα δύο από τα τέσσερα εργαστήρια που κάναμε. Δεν είναι λογικό να δημιουργηθούν αμφιβολίες;

Ξανά, συγγνώμη αν ακούστηκα ηλίθιος στο πρώτο ποστ.

Quote from: Μπιγκόνια
ώπα, στο πανεπιστήμιο λέμε κόπηκα όταν ζητάμε εμείς να πάρουμε κάτω από τη βάση. Είναι γνωστό πως είτε πέρασες εσύ με την αξία σου είτε σε έκοψε ο/η διδάσκων.
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: October 22, 2017, 17:18:01 pm »

χαχαχα ποτε προλαβες και τις σιχαθηκες ρε μαν?λες και ειδες καμια
ioannispe
Guest
« Reply #10 on: October 22, 2017, 17:19:54 pm »

Μάλλον εμπειρία  από τις καταλήψεις στο λύκειο ή γυμνάσιο
Quote from: lopodyths on October 22, 2017, 17:18:01 pm
χαχαχα ποτε προλαβες και τις σιχαθηκες ρε μαν?λες και ειδες καμια
Vlassis
Veteran

εφακ

View Profile
« Reply #11 on: October 22, 2017, 17:28:40 pm »

Θα βοηθουσε σιγουρα να προσπαθησεις να καταλαβεις τον λογο για τον οποιο γινονται οι καταληψεις, οι οποιοι λογοι αναφερθηκαν πιο πριν απο τους προηγουμενους
και μετα ο τιτλος απο Εχω σιχαθει τις καταληψεις θα μπορουσε να γινει Εχω σιχαθει τα 300 ατομα στο αμφιθεατρο, Έχω σιχαθεί τους ζεους στο πολυτεχνειο κλπ κλπ  Wink

πρόπελ
Is any of it real? I mean, look at this. Look at it! A world built on fantasy! Synthetic emotions in the form of pills, psychological warfare in the form of advertising, mind-altering chemicals in the form of food, brainwashing seminars in the form of media, controlled isolated bubbles in the form of social networks. mr.robot s01e10
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #12 on: October 22, 2017, 17:51:26 pm »

αγορι μου ποια δυο εργαστηρια, εμεις ολοκληρες εξεταστικες χαναμε

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #13 on: October 22, 2017, 18:24:00 pm »

περίμενε μερικά χρονάκια για να δεις πως κυλάνε τα πράγματα στο πολυτεχνείο και να αποκτήσεις σωστή άποψη.

γενικά ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα" στους περισσότερους τομείς (αν όχι όλους).4 χρόνια που είμαι μέσα στη σχολή όχι απλά δεν υπήρξε κάποια βελτίωση στο οτιδήποτε,αλλά αρχίζουν και καταρρέουν πράγματα που θεωρούσαμε κάποτε δεδομένα (π.χ. προβλήματα λόγω υποχρηματοδότησης στο τμήμα,ασφάλεια στο πανεπιστήμιο μέχρι και το χάος που δημιουργήθηκε με το νέο πρόγραμμα σπουδών).

τώρα το θέμα σου (και σίγουρα και πολλών άλλων) μάλλον είναι το εξής: τη στιγμή που όλη αυτή η κατάσταση φτάνει και σε σένα και χαλάει το πρόγραμμα των μαθημάτων σου, αρχίζεις και ενοχλείσαι.λες και το πανεπιστήμιο πρέπει να δουλεύει αποκλειστικά για σένα για να τελειώσεις στην ώρα σου και μόλις πάρεις το πτυχίο ας γίνει ό,τι είναι να γίνει,αφού δεν επηρεάζει εσένα.

ξεκολλάτε και ασχοληθείτε όσο μπορείτε και με το τμήμα,γιατί πάμε κατά διαόλου.

υγ. δεν χρειάζεται να είσαι πρόβατο και να τρώς στη μάπα τα "πολιτικά" που σου λένε διάφοροι,εδώ μιλάμε για όσα αφορούν το τμήμα και μόνο.μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο.
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #14 on: October 22, 2017, 19:21:57 pm »

Quote from: mpraskafoutas on October 22, 2017, 18:24:00 pm

γενικά ισχύει το "κάθε πέρσι και καλύτερα" στους περισσότερους τομείς (αν όχι όλους).4 χρόνια που είμαι μέσα στη σχολή όχι απλά δεν υπήρξε κάποια βελτίωση στο οτιδήποτε,αλλά αρχίζουν και καταρρέουν πράγματα που θεωρούσαμε κάποτε δεδομένα (π.χ. προβλήματα λόγω υποχρηματοδότησης στο τμήμα,ασφάλεια στο πανεπιστήμιο μέχρι και το χάος που δημιουργήθηκε με το νέο πρόγραμμα σπουδών).

υγ. δεν χρειάζεται να είσαι πρόβατο και να τρώς στη μάπα τα "πολιτικά" που σου λένε διάφοροι,εδώ μιλάμε για όσα αφορούν το τμήμα και μόνο.μην μπερδεύεις το ένα με το άλλο.

λίγο off-topic , αλλά δεν πάμε σε όλους τους τομείς χειρότερα. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η καθαριότητα, όταν πρωτοήλθα στο τμήμα (το 2006) και όλα τα επόμενα χρόνια, υπήρχαν παντου αφίσες , γραμμένοι όλοι οι τοίχοι , ξεχιλισμένοι κουβάδες ... νταξει και στο σχολείο, και σε όλο το δημόσιο (πλην των νοσοκομείων και των Ι. Ναών) υπάρχει μια σχετική μπίχλα, αλλά όχι βρωμιά σε παράθυρο που έχει κατακάτσει τόσο καλα που έχει γίνει σαν στόκος , πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο αντίκρησα! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι καθαρίστριες (που πρέπει να ναι και εργολαβεία, όχι μόνιμο προσωπικο, από οσο εχω αντιληφθει) κανουν πολύ καλή και αθόρυβη δουλειά , δεδομένου του μεγέθους του χώρου.

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: