• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:36:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:36:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 38
Guests: 168
Total: 206
kostas.de
evitzv
Spyridon01101
elischat
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
rafail zisiadis
d0xa
thomasdt
evax
Stelios V.
KZerenidis
kmargaritis
George Hadjilyras
dimchin
Giannis Masterio
giorgosss03
ZontanosThrylos
Tsn
athena_apo
miltan8
marwt
ismini.h
thpanousis
Elenit
tinidou
Theislander
stelinas
tasos gourd
Captain
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
asimomyti
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 103 Go Down Print
Author Topic: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017  (Read 160754 times)
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πότε θα βγει το μάθημα; - Σεπτέμβριος 2017
« Reply #1395 on: December 13, 2017, 16:31:21 pm »

Quote from: r.i.p on December 13, 2017, 16:25:08 pm
Και για να σε ρωτησω κατι ΒruteΦorce_attack  εσυ που εισαι ενταξει στις υποχρεωσεις σου για πες μου που αδικηθηκες και δεν πηρες αυτο που αξιζες ;;;

Στη δήλωση μαθημάτων μου

... κι αν δεν υπήρχε το thmmy.gr ????
ioannispe
Guest
« Reply #1396 on: December 13, 2017, 16:31:43 pm »

Quote from: ΒruteΦorce_attack on December 13, 2017, 16:17:53 pm
Αναλογικές day 79
Επειδή δεν μπορώ τους καυγάδες!

@r.i.p: δεν ξέρω τι κάνουν υπόλοιποι φοιτητές, αυτό που ξέρω είναι ότι εγώ είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου και απαιτώ κι από τους καθηγητές μου να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους!

Όχι, οι περισσότεροι καθηγητές είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Πολλοί φοιτητές δυσαρεστούνται με τα θέματα στις εξεταστικές επειδή πιστεύουν πως στις διαλέξεις που προηγήθηκαν δεν έχει παιχτεί πολλή σοβαρή δουλειά.
Είσαι στη σχολή που ακόμη και για το Μηχανολογικό Σχεδιο, το διάβασμα τελευαίας μέρας δε θα σε σώσει.

Για τον Χεδ και για μια μειοψηφία καθηγητών συμφωνώ, έχουν ξεφύγει. Απλά (καλο)μάθανε σε ένα κλίμα(σκηνικό όπως θες πες το) στο οποίο δεν ασκείται έλεγχος σε αυτούς από κανέναν. Αυτό που λέμε "κράτος εν κράτει"
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1397 on: December 13, 2017, 18:03:10 pm »

Quote from: Μαθητής on December 13, 2017, 16:31:43 pm
Όχι, οι περισσότεροι καθηγητές είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Πολλοί φοιτητές δυσαρεστούνται με τα θέματα στις εξεταστικές επειδή πιστεύουν πως στις διαλέξεις που προηγήθηκαν δεν έχει παιχτεί πολλή σοβαρή δουλειά.
Είσαι στη σχολή που ακόμη και για το Μηχανολογικό Σχεδιο, το διάβασμα τελευαίας μέρας δε θα σε σώσει.

Για τον Χεδ και για μια μειοψηφία καθηγητών συμφωνώ, έχουν ξεφύγει. Απλά (καλο)μάθανε σε ένα κλίμα(σκηνικό όπως θες πες το) στο οποίο δεν ασκείται έλεγχος σε αυτούς από κανέναν. Αυτό που λέμε "κράτος εν κράτει"

Πρεπει να εισαι σε αλλη σχολη δεν εξηγειται διαφορετικα Tongue Αχρηστα τα μαθηματικα? Και οι περισσοτεροι καθηγητες ενταξει στο ΤΗΜΜΥ απθ? Που πριν τον τομεα κανουν κοντρες για τον χειροτερο καθηγητη, που η ηλεκτρονικη εχει μαζεψει την ντριμ τιμ της σαπιλας και εχουν μεινει 30 χρονια πισω? τηλεπ 3-4 ατομα σωζουν την κατασταση (μεγας εισαι γιουλτση και θαυμαστα τα εργα σου)?
Μονο ενεργεια ειναι σχετικα κομπλε Cheesy

r.i.p. γιατι τοσο "μισος" (νταξ δεν ειναι μισος προφανως απλα δεν μου ρχεται καλυτερη λεξη) ρε μαν προς τους συμφοιτητες σου? Μιλαμε για μια σχολη που αν θες να μαθεις κατι πραγματικα πρεπει να την αφησεις σε δευτερη μοιρα, οσο περιεργο και αν ακουγεται αυτο. Τα 7 μαθηματα το εξαμηνο δεν σου αφηνουν χρονο για πολλα πραγματα, και δυστυχως δεν σου μαθαινουν και σχεδον τιποτα ειδικα στον τομεα ηλεκτρονικης που εχω προσωπικη εμπειρια. ΠΧ μαθαινεις να προγραμματιζεις microcontrollers μονο σε assembly, ενω πλεον αυτο γινεται κατα κυριο λογο με C ή ακομα και embedded Java. Προφανως μπορεις να μαθεις και μονος σου οταν ξερεις assembly (και ευκολα) αλλα θελει χρονο που θα πρεπει να παρεις είτε απο αλλο μάθημα είτε απο τον (οποιο) ελευθερο σου χρονο. Θες να ασχοληθεις με προγραμματισμο σοβαρα? No time αν θες και 7/7 μαθηματα.
Ε ενα μαθημα εδω ενα εκει μαζευεται το πραγμα.

Παντως κατι γενικοτερο που βλεπω να εχει παρει εκρηκτικες διαστασεις τα τελευταια χρονια στην σχολη (δεν ξερω αν ηταν τοσο τραγικη η κατασταση και παλια αλλα δεν νομιζω) ειναι ενα τρομερο κολλημα με το "εγω". Δεν παει να περναει ο αλλος το 20% σε καθε εξεταστικη? Θα υπαρξουν ατομα που θα πουν "μια χαρα ειναι δεν πειραζει, ας μην πουμε τιποτα και νευριασει και κοψει και αλλους" αν νομιζουν οτι ειναι κοντα στο 5. Βγαζει αποτελεσματα ο αλλος στο 5μηνο και γινεται κινηση να μαζευτουν υπογραφες? Like και love και wow στο facebook ποστ αλλα το ονοματακι στην φορμα δεν το βαζουμε, ας τρεξουν οι αλλοι μωρε εγω φοβαμαι μην με κοψει. Κανει τα  3->5 και εχεις γραψει 5 κανονικα? Προφανως θα γκρινιαξεις γιατι δεν στο εκανε 7 και το ανεβασε σε αλλους.
Ας πουμε αν υπηρχε ακομα το φαινομενο Καππος στην σχολη, δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να γινει διαμαρτυρια για να φυγει οπως τοτε.
Νομιζω τελικα συμφωνω οτι δεν φταινε για τα περισσοτερα οι καθηγητες, εμεις φταιμε που τα δεχομαστε ολα σαν προβατα.
vanhelsing
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Sounds like I have nothing to worry about.

View Profile
« Reply #1398 on: December 13, 2017, 18:18:03 pm »

απαραδεκτο αυτο που κανει ο χεδ με την καθυστερηση αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι το μεγαλυτερο προβλημα στην σχολη
Τωρα για λογικες οτι για τα ασχημα των καθηγητων φταει ο καθε 27χρονος που δεν περασε φυσικη, η αυτος που εκανε λαθος σε αυτα που ανεβασε στο τημμυ, θυμιζουν τα "μαζι τα φαγαμε" και ειναι λυπηρες και αναξιες σχολιασμου
mprizakias
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1399 on: December 13, 2017, 23:54:41 pm »

Quote from: Μαθητής on December 13, 2017, 23:33:21 pm
Το να ασκήσεις κριτική σε κάποιον για το έργο του είναι δύσκολο και παίζουν πολλοί παράγοντες. Δεν τους θεωρώ τους καθηγητές μου ως εχθρούς, αντίθετα οι πιο πολλοί είναι σωστοί με την δουλειά τους. Μην τα θέλουμε και όλα στρωμένα στο τραπέζι. Τώρα, το αν διδάσκουν πράγματα παρωχημένα , αυτό έχει να κάνει με την δια βίου μάθηση. (Λογικά δες το, αν έχω εξοικιωθεί με Matlab2017, ή Mathematica 10 και το δουλεύω χρόνια, δε θα κάτσω να μάθω στα 50 μου την πιο σύγχρονη έκδοσή του, ασχέτως αν είναι πιο βελτιωμένη). Αλλά το πιστεύω, έχουμε καλούς (υψηλού επιπέδου) καθηγητές, θα μπορούσαμε να είχαμε πάτους, όπως παίζεται σε Τει και στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Συμφωνω απολυτα με το πρωτο κομματι δεν ειναι σιγουρα εχθροι μας και καταλαβαινω οτι ειδικα σημερα ειναι αρκετα δυσκολο να κανουν σωστα την δουλεια τους. Αλλα μιλαμε για μια θεση που πληρωνεσαι για να εισαι στο bleeding edge του τομεα σου. Δεν νοειται να κανεις ερευνα (γιατι αν δεν κανεις ουτε αυτο δεν εχεις καμια δικαιολογια να μην κανεις οργανωμενα και εκσυγχρονισμενα μαθηματα) και να μην ξερεις τα συγχρονα εργαλεια, ασε που σε ακαδημαϊκο περιβαλλον δεν νομιζω οτι θα καταλαβουμε διαφορα matlab 2012 με 17.
Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι ακομα και αυτα που ξερουν δεν χρησιμοποιουνται (σκεψου οταν ειπα σε φιλο μου που ειναι ΗΜΜΥ στην Κρητη οτι δεν χρησιμοποιουμε matlab στα σηματα&συστηματα και στις αναλογικες τηλεπ ο ανθρωπος εμεινε, μιλαμε για εργαλειο που το ξερουν για πλακα ο Ρεκανος και Λεοντιος παλιοτερα) ή μεχρι πριν λιγα χρονια ειχαμε τον Κορτεση που χρησιμοποιουσε τοσο παλιες εκδοσεις που θα βγαιναν οι δεινοσαυροι μεσα απο το PC.
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1400 on: December 14, 2017, 00:36:00 am »

Quote from: Μαθητής on December 13, 2017, 23:33:21 pm
Το να ασκήσεις κριτική σε κάποιον για το έργο του είναι δύσκολο και παίζουν πολλοί παράγοντες. Δεν τους θεωρώ τους καθηγητές μου ως εχθρούς, αντίθετα οι πιο πολλοί είναι σωστοί με την δουλειά τους. Μην τα θέλουμε και όλα στρωμένα στο τραπέζι. Τώρα, το αν διδάσκουν πράγματα παρωχημένα , αυτό έχει να κάνει με την δια βίου μάθηση. (Λογικά δες το, αν έχω εξοικιωθεί με Matlab2017, ή Mathematica 10 και το δουλεύω χρόνια, δε θα κάτσω να μάθω στα 50 μου την πιο σύγχρονη έκδοσή του, ασχέτως αν είναι πιο βελτιωμένη). Αλλά το πιστεύω, έχουμε καλούς (υψηλού επιπέδου) καθηγητές, θα μπορούσαμε να είχαμε πάτους, όπως παίζεται σε Τει και στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση

Απλά εστίασα στον Χεδ γιατί σε γενικές γραμμές η εικόνα που περνάει δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου με τις διδακτικές ώρες που αφαιρεί από το πρόγραμμα , τις ασκήσεις που δεν κάνει στην αίθουσα (ή βάζει μεταπτυχιακούς να τις ανεβάζει σε λίστες) ,αλλά και την (αγαπημένη μας) καθυστέρηση ανακοίνωσης βαθμών.

Ή περιμένουμε από κάποιον "από μηχανής θεός" να μας βοηθήσει, σωστός είσαι

εγώ θα σου πω το εξής (για τον δημάκη) : μια χαρά ξέρει και το ματλαμπ του 2017 (θα κάνεις στις ψηφιακές 2 αν πας τηλεπ) και είναι καλός στο αντικείμενο του,όπως όλοι σχεδόν οι καθηγητές μας.παρωχημένα πράγματα θα κάνεις στο βασικό κύκλο,επειδή υπάρχει μια λογική συνέχεια για να φτάσεις στα πιο "ψαγμένα" στον τομέα και στην ειδίκευση που θα διαλέξεις.

στο διδακτικό κομμάτι,ο δημάκης έκοψε τις ασκήσεις (και μάλλον καλά έκανε),γιατί οι περισσότεροι παλιότερα πατούσαμε μόνο ασκήσεις και αντε να καταλάβεις τι παίζει τελικά. οπότε σου λέει πάρτα όλα μαζεμένα και κάτσε διάβασε μόνος σου,αφού όλοι και τότε και τώρα αυτό κάνουμε.το ότι ο δημάκης δεν είναι καλός στις παραδόσεις του είναι άλλο θέμα.

για τη διόρθωση των γραπτών ο δημάκης είναι από τους λίγους που τα διορθώνει όλα μόνος του και δεν τα φορτώνει στους μεταπτυχιακούς του,αφού τα παιδιά πλέον πληρώνονται ελάχιστα (ή και καθόλου),πόσο μάλλον για να κάνουν χαμαλοδουλειές όπως αυτή της διόρθωσης.δηλαδή κατά κάποιο τρόπο αυτή είναι η στάση του απέναντι στο πως έχει καταντήσει το πανεπιστήμιο πλέον και τη στηρίζει με αυτόν τον τρόπο,άσχετα αν μας ενοχλεί αυτό (όσον αφορά το πότε βγαίνουν οι βαθμοί).

πάντως όπως και να χει,πρέπει να γίνει μια κουβέντα μαζί του για να εξισορροπιστεί η κατάσταση και να μην περιμένουμε τόσο.στο προηγούμενο εξάμηνο έγινε μια κινητοποίηση,αλλά μας έφαγε το καλοκαίρι...

τέλος,μόνο από ενεργειακούς περίμενα να κράζουν δημάκη/ρέκανο για τα θέματά τους,ενώ εμείς που διαβάσαμε θεωρία για εετ περνούσαμε καλύτερα  Cheesy
ioannispe
Guest
« Reply #1401 on: December 14, 2017, 03:58:53 am »

Quote from: mpraskafoutas on December 14, 2017, 00:36:00 am
...

Μίλησα όντως νευρικά για τον Χεδ και με έπεισες σε έναν βαθμό μια και είχες επιχειρήματα. Διάβασα 3 - 4 φορές το ποστ σου. Επιμένω όμως πως η καθυστέρηση δεν βοηθάει, ταλαιπωρεί την γραμματεία. Επίσης ξέρω πως δεν θα γίνει καμιά αλλαγή ούτε στην διδασκαλία ούτε στα αποτελέσματα, γιατί απ' ότι φαίνεται ο καθηγητής τα έχει παρατήσει, άρα και να πας να του μιλήσεις δύσκολα θα συννενοηθείς. Είναι και σε μια ηλικία που δεν έχει να δείξει και πολλά (άλλο να διδάσκεις στα 30 και άλλο στα 60+ πόσο είναι Tongue). Σε αυτό τον δικαιολογώ, όχι όμως και στις απουσίες.

Quote from: mprizakias on December 13, 2017, 23:54:41 pm
Το μεγαλυτερο θεμα ειναι οτι ακομα και αυτα που ξερουν δεν χρησιμοποιουνται (σκεψου οταν ειπα σε φιλο μου που ειναι ΗΜΜΥ στην Κρητη οτι δεν χρησιμοποιουμε matlab στα σηματα&συστηματα και στις αναλογικες τηλεπ ο ανθρωπος εμεινε, μιλαμε για εργαλειο που το ξερουν για πλακα ο Ρεκανος και Λεοντιος παλιοτερα) ή μεχρι πριν λιγα χρονια ειχαμε τον Κορτεση που χρησιμοποιουσε τοσο παλιες εκδοσεις που θα βγαιναν οι δεινοσαυροι μεσα απο το PC.

Πολλά ζητάς, δεν εξοικιώνεσαι με τα εργαλεία. Αλγεβρικές πράξεις και δύσκολους μετασχηματισμούς (z, διακριτός Fourier,Laplace) δε θα πρεπε να τους υπολογίζεις στο χέρι
« Last Edit: December 14, 2017, 04:00:59 am by Μαθητής » Logged
mpraskafoutas
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1402 on: December 14, 2017, 11:03:37 am »

ας την ταλαιπωρεί τη γραμματεία,ούτως ή άλλως πάντα νεύρα έχει αυτή η γυναίκα,άρα δεν αλλάζει κάτι Tongue

στη διδασκαλία δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι,στα αποτελέσματα όμως μπορεί να υπάρξει μια βελτίωση και να βγαίνουν τουλάχιστον 1 μήνα πριν την εξεταστική για να κανονίζουμε και εμείς τα μαθήματά μας.
Singularity
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

For my life, Still ahead, Pity Me

View Profile
« Reply #1403 on: December 14, 2017, 13:18:34 pm »

ειναι η φαση που κανεις σας δεν λεει μονο λαθος πράγματα αλλα πάλι εξακολουθείτε να "τσακωνεστε". Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος, το Πανεπιστήμιο βρίσκετε σε απίστευτα άσχημη κατάσταση που εαν κατσεις να σκεφτείς πως μπορείς να λύσεις ολα τα προβλήματα θα φτάσεις στο συμπέρασμα πως πρέπει να το κάψεις και να πας στο χωριό σου με το κεφάλι ήσυχο. Τώρα ολα τα προβλήματα πηγάζουν απο αλλα, κάποια απο τα οποια δεν τα ξέρουμε καν. Ναι σιγουρα ο Δημάκης έχει τα γραπτα μπροστα του και δεν θέλει να κάτσει να τα διορθώσει και μιλάμε για καθηγητή πανεπιστημίου, δηλαδή  σίγουρα όταν ηταν μαθητής-φοιτητης δεν σηκωνόταν απ'τη καρέκλα. Για αυτό το λόγο χωρίς να έχω οποιαδήποτε επαφή μαζί του θέλω να πιστεύω πως νομίζει πως έχει λόγο να τα κάνει αυτά. Ξέρει τι γίνεται με τους φοιτητές, εχει και λογαριασμό στο thmmy. Αυτό που πρέπει να κατανοήσουν άτομα που για τον α ή β λόγο αποφάσισαν να επαναστατήσουν τώρα που μεγάλωσαν είναι οτι το να κανεις τη ζωή της νεολαίας πιο δύσκολη αποτι είναι ήδη, ειναι φουλ λάθος κυρίως γιατί εαν αυτοί μπουχτησαν στα 50+ εμεις θα τρελαθούμε στα 25 και τα παιδιά μας θα είναι του φρενοκομείου.

Quote from: shaeliss on June 10, 2019, 16:41:27 pm
Φίλε εγώ δεν μπορώ για τις 2 Ιουλίου.

Έστειλα mail και μου είπε πως η εξέταση θα γίνει 1 Ιουλίου η ώρα 8:30

Quote from: Διάλεξις on May 09, 2020, 01:02:49 am
... είπε ο μελλοθάνατος προς την προβληματισμένη συντεχνία των δημίων.
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1404 on: December 14, 2017, 16:05:30 pm »

Αναλογικές day 80
Παιδιά το σεξξξ μας φέρνει πιο κοντά!

ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1405 on: December 15, 2017, 13:37:38 pm »

Αναλογικές day 81
Αυτό που λέμε ότι ένας καλλιτέχνης πάντα υπογράφει τα έργα του!

ioannispe
Guest
« Reply #1406 on: December 15, 2017, 15:44:22 pm »

Quote from: ΒruteΦorce_attack on December 15, 2017, 13:37:38 pm
Αναλογικές day 81
Αυτό που λέμε ότι ένας καλλιτέχνης πάντα υπογράφει τα έργα του!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=NgXg43HcH9U" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=NgXg43HcH9U</a>

Η ζωή είναι ωραία  Grin Grin  Peace
TheoProt
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1407 on: December 15, 2017, 16:55:26 pm »

Με το στοχαστικό τι γίνεται ; Ο,τι γίνεται και με αναλογικές ;
ΒruteΦorce_attack
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1408 on: December 16, 2017, 13:34:51 pm »