• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:29:20 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:29:20 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 19
Guests: 109
Total: 128
Katarameno
pliroforikarios
Giorgosklin
kofius
Giorgos2222
PANKRAV
Amalia
anna.ts
tsakalokagkouras
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Theosarm
kkuro123
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές > "Αρχείο επι πτυχίω εξεταστικών" > Πτυχιακή Εξεταστική Ιουνίου 2017 (Moderators: PolarBear, tzortzis) > poll ΥΤ4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ψηφιστε ημερομηνια για την πτυχιακη
Παρασκευη 30 Ιουνιου
Δευτερα 3 Ιουλιου

Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: poll ΥΤ4  (Read 5747 times)
Xristinatz
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
Re: poll ΥΤ4
« Reply #30 on: June 28, 2017, 23:09:50 pm »

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχει κουράσει αυτό που γίνεται με την αλλαγή της ημερομηνίας. Αποφασίστηκε από την πλειοψηφία να δώσουμε στις 3 Ιουλίου και δεν είχε φέρει κανένας αντίρρηση. Τώρα ξαφνικά μπορεί να αλλάξει. Πρέπει επιτέλους να οριστεί η ημερομηνία για να υπολογίσουμε το διάβασμα μας. Οι μέρες περνάνε και αν είναι να δώσουμε το μάθημα τη Δευτέρα θα πρέπει να το ξέρουμε το αργότερο μέχρι αύριο.
Επίσης, νομίζεις ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα, εγώ προσωπικά έχω κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και αν πάει την Πέμπτη δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το δώσω το μάθημα, ενώ το έχω στο πρόγραμμά μου. Αν το ήξερα από την αρχή θα κανόνιζα να δώσω κάποιο άλλο μάθημα και αυτό να το έδινα το Σεπτέμβρη!
masdim
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #31 on: June 28, 2017, 23:28:00 pm »

Θα συμφωνήσω απόλυτα..
vagus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #32 on: June 29, 2017, 00:41:21 am »

Quote from: Xristinatz on June 28, 2017, 23:09:50 pm
Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι έχει κουράσει αυτό που γίνεται με την αλλαγή της ημερομηνίας. Αποφασίστηκε από την πλειοψηφία να δώσουμε στις 3 Ιουλίου και δεν είχε φέρει κανένας αντίρρηση. Τώρα ξαφνικά μπορεί να αλλάξει. Πρέπει επιτέλους να οριστεί η ημερομηνία για να υπολογίσουμε το διάβασμα μας. Οι μέρες περνάνε και αν είναι να δώσουμε το μάθημα τη Δευτέρα θα πρέπει να το ξέρουμε το αργότερο μέχρι αύριο.
Επίσης, νομίζεις ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα, εγώ προσωπικά έχω κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και αν πάει την Πέμπτη δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το δώσω το μάθημα, ενώ το έχω στο πρόγραμμά μου. Αν το ήξερα από την αρχή θα κανόνιζα να δώσω κάποιο άλλο μάθημα και αυτό να το έδινα το Σεπτέμβρη!

Γι αυτό και σας προτείνω να ψηφισετε τη μεχρι τωρα ισχυουσα Δευτερα, ξανα, κατά τροπο δικαιωματικο.
Τα δεδομενα εχουν ως εξης: 1) Εισακουστηκαν οι αποψεις δυο ατομων που ανελαβαν να φερουν εις περας το ζητημα, παραβλεποντας το πρόβλημα της εξετασης των Ηλ.Ισχυος που επικειντο, διοτι δεν ειχε ακομα οριστει σαφης ημερομηνια αυτης της εξετασης. Δοθηκαν δυο ημερομηνίες προς επιλογή, η μια χειροτερη από την άλλη, φυσικα επιλεχθηκε το μη χειρον βελτιστον, ενώ ειχα ηδη θεσει θεμα παρακατω ημερομηνίας, το οποιο περασε πλήρως απαρατηρητο. Στην πορεια, συζητησα το θεμα με τους υπευθυνους, οι οποιοι δεν ειχαν κανενα πρόβλημα αλλαγης, ενώ προεκυψε κι άλλη εξεταση για αλλα ατομα, αν δεν απατωμαι, αυτή της Βιομηχανικης Πληροφορικης, για τη μερα της Δευτέρας.
2) Παρεθεσα πολλακις τον λογο της αλλαγης, η ακαδημαικη εξυπηρετηση των περισσοτερων από εμας, ολοι ικανοποιημένοι και βολεμένοι να μεινουμε, ισως δυσκολο εως αδυνατον. Σε αυτό, μου παραθετε οικογενειακη υποχρεωση και το προσωπικο σας προγραμμα ως τον δικο σας αντιλογο (ως το 4ο post σας στο φορουμ). Σας πληροφορω ότι η μητερα μου με παρακαλαει να την επισκεφτω, θα επρεπε επισης να βρίσκομαι στους δρομους και να ψαχνω για δουλεια και εχω ηδη βαρεθεί να διαβαζω και περιμενω ποτε επιτελους θα τελειωσει αυτό. Σας αφορουν όλα αυτά ; Πιθανότατα όχι, αρα λαμβανετε αντιστοιχα απαντηση σε αυτό. Το θεμα ρυθμιζεται με φοιτητικα κριτήρια, αν βαλουμε και τα προσωπικα, να ζητήσουμε προσωπικη ημερομηνια εξετασης κατ' οικον, ώστε να δικαιωθούμε ολοι.

Θα σας παρακαλουσα να κλεισουμε συντομα το ζητημα κατά το δυνατον ηρεμα, δικαια και χωρις δραματουργια.
« Last Edit: June 29, 2017, 00:58:21 am by vagus » Logged
vagus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #33 on: June 29, 2017, 11:24:39 am »

Σημερινο email από τον διδασκοντα:

Καλημέρα,

Αλλαξα την ημερομηνία για 6 Ιουλίου.

Παρακαλώ να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας.

Βασίλης Ζαγκανάς

Ενημερώστε όσους ξέρετε ότι σκοπεύουν να δώσουν το μάθημα.
Η ψηφοφορια, το αποτέλεσμα της οποιας ηταν 8 για Δευτερα, 1 για Τριτη, 12 για Πεμπτη εως και σημερα το πρωι, θα κλεισει τωρα. Καλη επιτυχια σε οσα μαθηματα ακολουθουν, σε ολους.
Καλημερα
« Last Edit: June 29, 2017, 11:39:33 am by vagus » Logged
ailouros
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: June 29, 2017, 12:24:00 pm »

Δεν έχω θέμα με το να πάει στις 6 άλλα επειδή βολεύει εσένα ,δεν σημαίνει ότι πρέπει να βολεύει και τους υπόλοιπους.Κάποιος που είδε ανακοίνωση στο ethmmy για τη δευτέρα μπορεί να έκλεισε αεροπορικά και να κανόνισε να φύγει.Κάπως παρουσιάζεις σαν δεδομένο ότι πιο βολικό για την πλειοψηφία είναι να πάει για πέμπτη που αμφιβάλω αν ισχύει.Και στο κάτω κάτω κάποιος που δε χρωστάει ισχύος θέλει να τελειώσει 3 μέρες νωρίτερα και τον καταλαβαίνω .
vagus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #35 on: June 29, 2017, 12:50:06 pm »

Το ότι ξεκινησα μονος μου την προσπαθεια για την 6η του μηνα, βλέποντας το μεχρι τοτε αδιεξοδο για πολλους, δε σημαινει ότι το θεμα αφορα αποκλειστικα εμενα και το κανονιζω όπως θελω, μονο εγω, κατοπιν ειδικης συνεννόησης με τον κ. Ζαγκανα, τον οποιο εχω, τυπικα, αντικρυσει και επικοινωνήσει τελευταια φορα τουλάχιστον 4 χρονια πριν. Αφου το προτεινα, τεθηκε από διαφορους το ζητημα της αλλαγης αυτης, γι αυτό και εκανα το απολυτως λογικο και θεμιτο, ενημερωσα το φορουμ προηγουμενως, επικοινωνησα με τον διδασκοντα, ανοιξα ψηφοφορια, ανοιχτα και ξεκάθαρα σε ολους. Σκοπος ηταν να μπορέσουμε να δωσουμε ολοι ή εστω οι περισσοτεροι. Θα μπορούσαμε να αλλαξουμε την ημερομηνια στα Ισχυος Ι, δηλαδή το πρόγραμμα για 75 ατομα ;

Τον καταλαβαίνω κι εγω και αν συνεβη κατι τετοιο, λυπάμαι ειλικρινα, διοτι αντιλαμβάνομαι, τουλάχιστον, τον κοπο που κανουμε ο καθενας σε κάθε εξεταστικη. Παραμενει ένας προσωπικος λογος παρολα αυτά. Μολις προηγουμένως ακυρωσες, εμμεσως αλλα σαφεστατα, τις δικες μου προσωπικες επιθυμιες και προσδοκιες αλλα του συναδελφου πρεπει να γινουν σεβαστες και υπολογισιμες. Νομιζω το πρόβλημα του αντιλογου σου, όπως και της συναδελφου παραπανω, είναι προφανες.

Για να κλεινουμε από εδώ οριστικα: εγω προτεινα για ολους, ο διδασκων αποφασισε, με προφανη διαθεση να βοηθησει. Η ψηφοφορια εδινε αποτέλεσμα υπερ της απόφασης. Αυτά είναι τα δεδομενα. Ενοχικες, εγωιστικες και διαστρεβλωμένες μεταφρασεις αυτου, back to back, είναι χασιμο χρονου και φαιας ουσιας.

Καλο διάβασμα σε ολους.
Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: