• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:10:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:10:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 118
Total: 188
kgakisb
ggalamat
thpanousis
gkarapip
Aftzidou
AlexKyr
LelisNiko
dimitrisblioumis
MomostheGreen
Pastellaki
Farmakis Aggelos
Roidos
gkyrodi
ΦΙδανης Αριστοτελης
ThanosKoutsoump
aggp
iliaspapas
astepoul
rigas_s
pantoulis
3rdDegreeBurn
gorilaki
DimKaratzas
VaiosG
ant2946
tzortzis
Giorgos2222
chrisdardas
Sotiris_atha
vagk
θσερναμε
npalami
grammaths
difis
Panagopf
Nicotre
jimalexoud
DemetriosL
alexter
Emilios
Stelios V.
ΡΙΤΟΣΧΑ
AA RE LEWN
Nikos_313
gpr000
Amalia
Angelagfb
spoun
GeorgeGk
vajulin
mariaxalk
gkougeor
steliosakritidis
theofr
taniakrg
Tsomp
eed
lasef
atampakc
george14
efthmakr
Aristidis Aristidou
gpapailio
ArchieHadCells
Summand
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Αγένεια, σεξισμός και φούσκοι...
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Αγένεια, σεξισμός και φούσκοι...  (Read 2625 times)
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
Αγένεια, σεξισμός και φούσκοι...
« on: May 15, 2017, 02:32:31 am »

Συμφωνώ ! Να συμφωνήσεις όμως κι εσύ ότι πρέπει να μιλάμε στο φόρουμ όπως μιλάμε στην πραγματική ζωή ! Κάποιες απαντήσεις η Mathematica (και κάθε Mathematica) δεν θα τις έλεγε δια ζώσης , τουλάχιστον σε κάποιον που μιλάει εμφανώς καλοπροαίρετα, γιατί θα φοβόταν ότι αντί για απάντηση , θα έπαιρνε κανένα φούσκο...

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
Re: Αγένεια, σεξισμός και φούσκοι...
« Reply #1 on: May 15, 2017, 11:56:25 am »

Quote from: The Web on May 15, 2017, 02:32:31 am
Συμφωνώ ! Να συμφωνήσεις όμως κι εσύ ότι πρέπει να μιλάμε στο φόρουμ όπως μιλάμε στην πραγματική ζωή ! Κάποιες απαντήσεις η Mathematica (και κάθε Mathematica) δεν θα τις έλεγε δια ζώσης , τουλάχιστον σε κάποιον που μιλάει εμφανώς καλοπροαίρετα, γιατί θα φοβόταν ότι αντί για απάντηση , θα έπαιρνε κανένα φούσκο...

εξηγησε λιγο σε μενα, που δεν ξερω καλα ελληνικα, τι σημαινει φουσκο. Σημαινει μπατσα;

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #2 on: May 15, 2017, 12:04:15 pm »

Σε σχεση με το πως μιλαω στην καθημερινη ζωη αυτο που εγραψα ηταν πολυ ηπιο. Επισης ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΟΥ

Quote from: lady_of_winter on May 15, 2017, 09:18:29 am
ναι αλλα αν δε κανω λαθος το αστικο στην ξανθη, μαζευε κοσμο απο συγκεκριμενη σημεια, πχ απο την αγορά δε εφτάνε σε αποστάσεις τύπου πανόραμα - κορδελιό

και επίσης εκει πολλοί φοιτητές με αυτοκίνητα μάζευαν κόσμο στο δρόμο προς το πολυτεχνείο, αμφιβάλλω αν κάτι τετοιο θα γινοταν εδω

lady επιβεβαιωνω και τα δυο που λες απο φιλο που ηταν χρονια εκει. Παιδια η Ξανθη ειναι σαν μια μεγαλη περιοχη της Θεσσαλονικης σε μεγεθος, τι συγκρινετε

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #3 on: May 15, 2017, 18:17:41 pm »

Quote from: TrueForce on May 15, 2017, 11:56:25 am
εξηγησε λιγο σε μενα, που δεν ξερω καλα ελληνικα, τι σημαινει φουσκο. Σημαινει μπατσα;

https://www.slang.gr/lemma/3791-fouskos

ναι , έχουμε χαζέψει μου φαίνεται

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #4 on: May 16, 2017, 00:02:29 am »

Quote from: Mathematica on May 15, 2017, 12:04:15 pm
Σε σχεση με το πως μιλαω στην καθημερινη ζωη αυτο που εγραψα ηταν πολυ ηπιο. Επισης ΙΣΑ ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΟΥ

αν το έγραφες σε εμένα (το παραπάνω σχόλιο, όχι αυτο) δεν θα απαντούσα, γιατί είσαι ένα κακομαθημένο και φαντασμένο παλιόπαιδο. Οταν το γράφεις ομως σε εναν καινούργιο στο φόρουμ τον αποθαρρύνεις από το να ξαναγράψει (τη γνώμη του για κάτι) και αυτό είναι πάρα πολύ κακό .
Επίσης θέλω να υπενθυμίσω ότι σε αυτό το φόρουμ είσαι φιλοξενούμενη. Δεν φέρεσαι ανάλογα.  Δεν είσαι , ούτε ήσουν ποτέ στη σχολή , εχεις αποψη για τους πάντες και τα πάντα, αλλα και αυτο δεν πειράζει, οταν γραφεις μπούρδες εσύ εκτείθεσαι. Το να επιτίθεσαι ομως σε άτομα που είναι της σχολής ξεφεύγει. Ο Kiroi για παράδειγμα, στον οποίον συχνά επιτιθεσαι , είναι ηλεκτρολόγος. Εσύ είσαι τόσο σχετική με τη σχολή όσο κι ενας φιλόλογος.
Ακόμη κι αν οι μοντς εχουν τη διάθεση να σε αφήνουν να προσβάλλεις , εγώ δεν πρόκειται να τα αφήνω ασχολίαστα. Ετσι είναι, όταν κάποιος βγάζει σκατοψυχιά 1-2 φορες , λες νταξει βρέθηκε σε κακη ημέρα. Συμβαίνει σε όλους. Οταν το κάνει επανειλημμένα, επιβάλλεται οι γύρω του να τον απομονώσουν.

Πέντιουμ , κακώς στέκεσαι στη λέξη. Την ουσία δες.

Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #5 on: May 16, 2017, 00:15:13 am »

ναι πεντιουμ δες την ουσια, οτι μας απειλουν με ξυλο αν δε μιλαμε ευγενικα
Quote from: The Web on May 16, 2017, 00:02:29 am
Ετσι είναι, όταν κάποιος βγάζει σκατοψυχιά 1-2 φορες , λες νταξει βρέθηκε σε κακη ημέρα. Συμβαίνει σε όλους. Οταν το κάνει επανειλημμένα, επιβάλλεται οι γύρω του να τον απομονώσουν.

ειμαι σιγουρη οτι εχεις τεραστια εμπειρια σε αυτο

\end{offtopic}

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #6 on: May 16, 2017, 00:16:31 am »

1) Δεν καταλαβαίνω την λογική του "δεν είσαι ηλεκτρολόγα άρα θα έχεις διαφορετικά στάνταρ συμπεριφοράς από τους υπόλοιπους". Το να το παρομοιάζεις με φιλοξενούμενο δεν πολυστέκει γιατί το φόρουμ δεν είναι το σπίτι σου. Π.χ. αν έρθει ένας φιλόλογος στην Α5 και μου μιλήσει δεν θα έχω απαίτηση "να προσέχει τι λέει γιατί είναι ξένος".

2) Δεν είναι λίγο fucked up να φοβάμαι μπάτσα, αν πω σε κάποιον στην πραγματική ζωή ότι λέει βλακείες (ή γενικότερα είμαι αγενής);

(Συμφωνώ ότι αν συμπεριφερόμαστε σαν μαλάκες στο φόρουμ αποθαρρύνεται ο κόσμος να γράφει +το ότι είμαστε μαλάκες είναι κακό από μόνο του, αλλά πολύ overreaction για ένα αρκετά ήπιο σχόλιο κατά τη γνώμη μου.  Tongue)
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: May 16, 2017, 00:26:15 am »

Το συγκεκριμμένο σχόλιο αν το δει κανείς μεμονωμένα είναι απλά αγενέστατο αλλά τίποτα τρομερό. Άσε που είμαι της άποψης ότι τέτοια σχόλια χαρακτηρίζουν καλύτερα αυτούς που τα εκτοξεύουν. Βέβαια η εν λόγω χρηστής του φόρουμ, που συμφωνώ ότι πρέπει να έχει ίδια αντιμετώπιση όπως όλοι, το έχει κάνει επάγγελμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στο προηγούμενο ποστ του iermidis πάλι είχε βγάλει ανούσια χολή. Εντάξει στο φόρουμ όλοι όσοι γράφουμε καιρό την γνωρίζουμε και δεν πολυδίνουμε σημασία γιατί δεν αξίζει αλλά όταν γίνεται αυτό κατ΄' επανάληψη κιόλας σε νέους χρήστες είναι ιδιαίτερα άκομψο και επιβλαβές για το φόρουμ.
« Last Edit: May 16, 2017, 00:28:24 am by Kiroi_Senko » Logged
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #8 on: May 16, 2017, 05:03:55 am »

Quote from: The Web on May 16, 2017, 00:02:29 am
αν το έγραφες σε εμένα (το παραπάνω σχόλιο, όχι αυτο) δεν θα απαντούσα, γιατί είσαι ένα κακομαθημένο και φαντασμένο παλιόπαιδο. Οταν το γράφεις ομως σε εναν καινούργιο στο φόρουμ τον αποθαρρύνεις από το να ξαναγράψει (τη γνώμη του για κάτι) και αυτό είναι πάρα πολύ κακό .
Επίσης θέλω να υπενθυμίσω ότι σε αυτό το φόρουμ είσαι φιλοξενούμενη. Δεν φέρεσαι ανάλογα.  Δεν είσαι , ούτε ήσουν ποτέ στη σχολή , εχεις αποψη για τους πάντες και τα πάντα, αλλα και αυτο δεν πειράζει, οταν γραφεις μπούρδες εσύ εκτείθεσαι. Το να επιτίθεσαι ομως σε άτομα που είναι της σχολής ξεφεύγει. Ο Kiroi για παράδειγμα, στον οποίον συχνά επιτιθεσαι , είναι ηλεκτρολόγος. Εσύ είσαι τόσο σχετική με τη σχολή όσο κι ενας φιλόλογος.
Ακόμη κι αν οι μοντς εχουν τη διάθεση να σε αφήνουν να προσβάλλεις , εγώ δεν πρόκειται να τα αφήνω ασχολίαστα. Ετσι είναι, όταν κάποιος βγάζει σκατοψυχιά 1-2 φορες , λες νταξει βρέθηκε σε κακη ημέρα. Συμβαίνει σε όλους. Οταν το κάνει επανειλημμένα, επιβάλλεται οι γύρω του να τον απομονώσουν.

Πέντιουμ , κακώς στέκεσαι στη λέξη. Την ουσία δες.

αυτά με το φόρουμ τα θεωρώ δικαιολογίες, δε κάνουμε συζήτηση για μαθήματα

επίσης τα λόγια και οι λέξεις μια χαρά δείχνουν διαθέσεις, και η λέξη να μην ήταν φαίνεται το "θα φοβόταν ότι θα <<βάλε ότι θες εδώ>>. έλεος δλδ

edit :

Dealan μόλις είδα το σχόλιό σου Tongue

Quote from: Mathematica on May 16, 2017, 00:15:13 am
ναι πεντιουμ δες την ουσια, οτι μας απειλουν με ξυλο αν δε μιλαμε ευγενικα

Grin Grin Grin Grin
« Last Edit: May 16, 2017, 05:06:15 am by pentium4 » Logged

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: May 16, 2017, 10:42:55 am »

Η λέξεις έχουν τη σημασιά τους ε? χμ...

Quote from: Mathematica on March 05, 2017, 02:14:14 am
ι)φτασαμε στο σημειο που εφευρισκουμε αξιωματα?
ιι)υπαρχουν ατομα που ειναι τρολλ
ιιι)ποτε θα εχουμε τη χαρα να ψοφησεις?

Επίσης το "φοβοτάν ότι θα <<βάλε ότι λέξη θες εδώ>> μιά χαρά στέκει, ίσως όχι με μπάτσα αλλά με την λέξη κράξιμο. Κάποιος που θα μίλαγε έτσι αγενέστατα και κακοπροαίρετα σε κάποιον που δεν γνωριζεί δημοσία και κατ'επανάληψη προφανώς και θα δεχόταν ένα απολυτώς δικαιολογημένο κράξιμο. Βέβαια αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που ορισμένοι επιλέγουν να μιλάν με αυτό το τρόπο εδώ πίσω από την ανωνυμία τους και τη ζεστασιά του σπιτιού τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω βέβαια είναι το γιατί? Ωραία εδώ μπορούν, χωρίς συνέπειες, και? Μόνο μικροψυχία και κομπλεξισμό βγάζει (τα τρολ εξερούνται  Grin).
« Last Edit: May 16, 2017, 10:48:04 am by Kiroi_Senko » Logged
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #10 on: May 16, 2017, 16:15:51 pm »

Πωπω πολυ κινηση σήμερα στο κέντρο. Οι ταριφες θα εχουν χεστει στο ταλιρο, ούτε στο νοσοκομειο δεν είχε πιάτσα.

α ναι...

Εμένα όμως δε web δε θα μου έδινες "φουσκο" γιατί πριν αγγίξεις το ροδαλό μου προσωπάκι θα σου έσπαγα χερια-δοντια και σε millisecond θα ήσουν ξαπλωμένος στο πάτωμα, αναίσθητος, με τη γόβα μου έτοιμη να διαπεράσει το κρανίο σου για να δω αν θα χυθούν μυαλά ή σκατά απο κει μέσα.
Άρα μπορώ να σου μιλάω όπως θέλω; γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε περίπτωση που τις μετρήσουμε θα σε διαλύσω.

Και τι πάει να πει είναι φιλοξενούμενη; Δικό σου είναι το forum; Έδωσε ποτέ κανένας ΑΕΜ για να γραφτεί εδώ;
Quote from: Dealan on May 16, 2017, 00:16:31 am
2) Δεν είναι λίγο fucked up να φοβάμαι μπάτσα, αν πω σε κάποιον στην πραγματική ζωή ότι λέει βλακείες (ή γενικότερα είμαι αγενής);
That. Δεν ξέρω που έχει μεγαλώσει ο δε γουεμπ, μαλλον ετρωγε πολλες μπατσες μικρος(λεω εγω τωρα).

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #11 on: May 16, 2017, 19:30:23 pm »

Quote from: TrueForce on May 16, 2017, 16:15:51 pm
Πωπω πολυ κινηση σήμερα στο κέντρο. Οι ταριφες θα εχουν χεστει στο ταλιρο, ούτε στο νοσοκομειο δεν είχε πιάτσα.

α ναι...
Εμένα όμως δε web δε θα μου έδινες "φουσκο" γιατί πριν αγγίξεις το ροδαλό μου προσωπάκι θα σου έσπαγα χερια-δοντια και σε millisecond θα ήσουν ξαπλωμένος στο πάτωμα, αναίσθητος, με τη γόβα μου έτοιμη να διαπεράσει το κρανίο σου για να δω αν θα χυθούν μυαλά ή σκατά απο κει μέσα.
Άρα μπορώ να σου μιλάω όπως θέλω; γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε περίπτωση που τις μετρήσουμε θα σε διαλύσω.

Και τι πάει να πει είναι φιλοξενούμενη; Δικό σου είναι το forum; Έδωσε ποτέ κανένας ΑΕΜ για να γραφτεί εδώ; That. Δεν ξέρω που έχει μεγαλώσει ο δε γουεμπ, μαλλον ετρωγε πολλες μπατσες μικρος(λεω εγω τωρα).

Καλά ρε ΜΑΛΑΚΑ , βλέπεις τι γράφεις ή σου την έχει βαρέσει ; Απευθύνθηκα εγώ σε εσένα, σου έγραψα κάτι, είπα κάτι που σε έθειξε ;; Γιατι πετάγεσαι σαν πορδή για να δημιουργησεις φασαρία ; Αν έχεις νεύρα, πάρε ενα Λεξοτανίλ !
Παρακαλώ τους μοντ να σβήσουν το παραπάνω ποστ. Εγώ ούτε 5 λεπτά δεν θα το άφηνα, γιατί ΡΥΠΑΙΝΕΙ. Προκαλώ όποιον θέλει να ψάξει τα ποστ μου και να μου βρει μία φορά που μίλησα έτσι σε οποιονδήποτε και για οτιδήποτε, και μετά από προσωπική επίθεση ακόμα. Πόσο μάλλον να πεταχτώ σε διένεξη άλλων και να μιλάω έτσι. Εκτός αν το ποστ του Trueforce, συμφωνεί με τους κανόνες του φόρουμ , οπότε μάλλον έγω πρέπει να κανω delete το account μου, γιατί απευθύνομαι σε πήθικους (και τι μου φταιν και τα πηθικάκια δηλαδη)

Dealan, θα σου απαντήσω στο ποστ σου, later this evening. Ειναι το μόνο που εχει υπαρκτά ερωτήματα προς συζήτηση !

TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #12 on: May 16, 2017, 20:53:54 pm »

Ένας τύπος που απειλεί μια κοπέλα με σφαλιάρα, επειδη του μίλησε άσχημα, με ρωτάει αν έχω νεύρα. Grin

Νομιζω οτι ο δε γουεμπ τα παραπάνω δε θα μου τα έλεγε από κοντά. Γιατί;
γιατί θα φοβόταν ότι αντί για απάντηση , θα έπαιρνε κανένα φούσκο...  

μπουχέσα the web όσο πιο γρήγορα παρεις το μπουλο απο το φορουμ τοσο καλυτερα. αλλα σιγα μη φυγεις σκατοφλωρε σαπιοκοιλιά.

και ναι αγαπητε μου, το να απειλείς μια κοπελα με σφαλιαρα με θιγει. και πολυ μαλιστα.

Και ΟΧΙ, γιατι να διαγραφουν συζητήσεις επειδή φάνηκε παλι το πόσο μαλάκας και μισογύνης είσαι. Τη μία λες για τα ΑΜΕΑ, τη μια για τις κοπελες που βριζουν και σε θιγουν επειδη δεν ειναι χαριτωμενες, την αλλη οτι θα ριξεις μπατσες... Το προφιλ του βρωμοέλληνα το εχεις διαμορφωσει ηδη.

edit: σμουτς βλάχο Kiss
« Last Edit: May 16, 2017, 20:56:55 pm by TrueForce » Logged

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #13 on: May 16, 2017, 21:01:22 pm »

Περιμένω από κάποιον μοντ να μου απαντήσει γιατι δεν σβήνει το ποστ 202 του Trueforce. Αν τηρεί τους κανόνες του φόρουμ , θέλω να το ξέρω.

TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #14 on: May 16, 2017, 21:05:47 pm »

Μάλλον γιατί το να δείξουν ότι σαν διαδικτυακός χώρος δεν σηκώνουμε τον σεξισμό* είναι πιο σημαντικό από abstract κανονες.

*Ναι, σεξισμο γιατι απευθυνόσουν σε κοπέλα. Αυτό θέλω να τονίσω με το post μου, ότι σε εμένα δε θα το έλεγες αυτό. Αλλά σε μια αδύναμη γυναίκα(σύμφωνα με τα δικά σου μυαλά πάντα) θα το έλεγες και πιθανότητα να το έκανες.

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: