• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:04:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:04:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 70
Guests: 69
Total: 139
gmpatsol
ellimoschou
Saint_GR
kmargaritis
MrGreekArrow
gdiakonikolhs
Raphael
melisste22
elenak
gp6
meliou
Billyskotsikas
nikitask
Διάλεξις
glavdakis
Denisivo
antontsiorvas
kvas
pkoko
Kass
AcademicWeapon!
mimaki
xeniam
stavros0201
Fotis Roukoutakis
mike_x
bit11
jimalexoud
athena_apo
cchristodoulou
menelaras
dkoui
dmoral
paristetos
Carot1456
aggp
ZontanosThrylos
freakyy
Mardouk75
Ntinomanolo123
tasos gourd
NickSpan
mariaxalk
Limpolits
salonis
Farmakis Aggelos
tmpadasn
gkougeor
dimivage
dim13
pavlaras
kkon
panagiot
pipitsenko
chriskazakos
vasillikiiiiii
Fraser
soule
pkontzogl
Yamal
Petran25
mpilas_giwrgos
JTS
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Κοινωνία (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Συζήτηση σχετικά με τη διακινήση ναρκωτικών στους χώρους του Πολυτεχνείου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση σχετικά με τη διακινήση ναρκωτικών στους χώρους του Πολυτεχνείου  (Read 20292 times)
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
Re: Συζήτηση σχετικά με τη διακινήση ναρκωτικών στους χώρους του Πολυτεχνείου
« Reply #45 on: May 08, 2017, 01:52:42 am »

Quote from: Argirios on May 08, 2017, 01:16:24 am
Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει πρεζάκια... ας έχει ο καθένας την άποψη του.
Εχω γνωρισει. Και γνωριζα ατομα πριν και αφοτου γινανε. Το οτι σε τραμπούκησε ενας ζέος και σου πήρε το χαρτζιλίκι δε σημαίνει ότι έχεις γνωρισει πρεζακια.

κιροισενκο εχω δηλωσει αρκετες φορες οτι δεν ασχολουμαι με τοσο obvious τρολλς. πεταχτηκες να πεις τη μαλακια σου για το οτι ξερεις τι παιζει. όρισες τι είναι σωστό. όλα κομπλε.

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: May 08, 2017, 01:57:22 am »

Γιατί δεν μας εξηγείς πάντως γιατί δεν ευθύνονται τα πρεζάκια? Θα βοηθήσεις έτσι να μάθουνε και να ευαισθητοποιηθούνε πιθανώς και όσοι δεν γνωρίζουν και κανιβαλίζουν όπως λες.

« Last Edit: May 08, 2017, 01:59:39 am by Kiroi_Senko » Logged
Σουλης
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θκο μας παιδακ

View Profile
« Reply #47 on: May 08, 2017, 01:59:49 am »

Quote from: Kiroi_Senko on May 08, 2017, 01:24:58 am
Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων (άνω του 90%) την ευθύνη την έχει το ίδιο το πρεζάκι.
Το μόνο σωστό που πες είναι η έλλειψη σοβαρών κέντρων απεξάρτησης.
Αυτο που πετατε και νουμερα απο την ακριβεστατη στατιστικη σας εμπειρογνωμοσυνη με ξεπερναει πραγματικα. Οσον αφορα τα πρεζακια, τα θυματα να το πω ετσι, για τους περισσοτερους ειναι θεμα "αισθητικης" η απομακρυνση τους, με την εννοια του οτι ξερουν ποσο νοσηρο ειναι αλλα απλα δεν θελουν να το βλεπουν στην καθημερινοτητα τους. Και δεν ειναι αυτο το θεμα του τοπικ, παντα τους βλεπαμε αυτους, απλα τωρα εχουν εμφανιστει αλλοι πολυ πιο επικινδυνοι τυποι

Quote from: Karaμazoβ on March 01, 2010, 00:49:39 am
μη φοβάσαι δεν θα τον κλείσουν, θα τον πουλήσουν. Και ως ιδιωτικό μονοπωλιο (μαζι με τα αεροπλάνα του Βγενό και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ) θα μας γαμήκουν.
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #48 on: May 08, 2017, 02:04:45 am »

Quote from: TrueForce on May 08, 2017, 01:52:42 am
Εχω γνωρισει. Και γνωριζα ατομα πριν και αφοτου γινανε. Το οτι σε τραμπούκησε ενας ζέος και σου πήρε το χαρτζιλίκι δε σημαίνει ότι έχεις γνωρισει πρεζακια.
Ναι μου πήραν το χαρτζιλίκι και δεν είχα να πάρω σοκοφρέτα, από τότε έχω ένα μίσος προς τα πρεζάκια.
Και αφτό που χρησιμοποιείς slang για να δείξεις ότι είσαι γνώστης... αστείο...  Grin
« Last Edit: May 08, 2017, 02:08:31 am by Argirios » Logged

TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #49 on: May 08, 2017, 02:10:34 am »

^Κάποιος που με γνωρίζει προσωπικά ξέρει ότι γενικά μιλάω έτσι, δεν είναι επιτηδευμένο.

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #50 on: May 08, 2017, 15:32:36 pm »

Quote from: Escobar on May 07, 2017, 18:49:04 pm

Δεν είπε κανένας ότι αλλού τους απομονώνουν στις φτωχογειτονιές. Απλά κυκλοφορούν εκεί γιατί ευκολότερα κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να επεμβαίνει η αστυνομία

ποια φούντα? ενέσεις κανονικά κάνουν και κάθε τρεις και λίγο πλακώνονται μεταξύ τους εκεί πίσω ανάμεσα στις πτέρυγες γιατί πιστεύουν ότι κάποιος κλέβει κάποιον άλλο. Και τις περισσότερες φορές δε μου φαίνονται πρεζάκια αυτοί, μια χαρά είναι στα λογικά τους και ας κάνουν ό,τι κάνουν. Πιο πολύ σε συμμορία παραπέμπουν.

Δε διαφωνώ ότι το να κρύβουμε τα σκατά κάτω από το χαλί δεν είναι λύση, αλλά πες μου, το να παραμένουν αυτές οι ομάδες μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου ποιον ακριβώς θα βοηθήσει?

υγ: Σου έχουν βγάλει ποτέ μαχαίρι μέσα στο πανεπιστήμιο?σε σένα ή σε κάποιο κοντινό σου άνθρωπο? μου έχει συμβεί και έχει συμβεί και σε άλλους, πάντα από τέτοιους ανθρώπους. Το ότι δεν θέλω να αντιμετωπίζω τέτοιες καταστάσεις δεν έχει να κάνει ούτε με τα 19000 μορια ούτε με άλλες τέτοιες μπαρούφες. Απλά θέλω να μπορώ να φεύγω ό,τι ώρα θέλω απο το πανεπιστήμιο δίχως να σκέφτομαι ότι βράδιασε και μπορεί να έχω θέμα να φτάσω μέχρι το αμάξι

Αυτήν είναι η καλύτερη άποψη που διάβασα για το θέμα (παει μαζι με τα αντίστοιχα quotes )

Στο face είχε γινει και μια εντονη συζήτηση με αφορμη το θάνατο ενός χρηστη μεσα στο campus , το παράρτημα του ΟΚΑΝΑ  στο Αχέπα και το πανεπιστημιακό ασυλο. Αν δεχτουμε οτι η τοποθέτηση του κέντρου του Οκανα μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο είναι λάθος (πιστεύω είναι) τοτε δεν φταιει το ασυλο. Αυτο προυπήρχε του Οκανα. Αυτός/αυτοι που τοποθέτησαν τον Οκανα μέσα σε χώρο που υπάρχει  άσυλο, πρεπει να το επανεξετασουν.
Τι σχεση έχει το παραρτημα του Οκανα με τη διακίνηση μέσα στα πανεπιστήμια ; Πιθανώς μεγάλη. Οπου υπάρχει κέντρο απεξάρτησης με υποκαταστατα, καπου κοντα "στηνεται" και μια κανονικότατη πιάτσα, στην οποία γίνεται παρεμπόριο μεθαδόνης , διαφόρων ψυχιατρικών φαρμακων και κανονικών ναρκωτικών. Αυτό είναι ο κανόνας - όχι η εξαίρεση !
Τα στεγνα προγράμματα δεν έχουν καμία σχέση με ολα αυτα. Να, ενα ντοκιμαντερ για στεγνο κρατικό πρόγραμμα (ενδεικτικα) για οποιον θέλει να καταλάβει τη μεγαλη διαφορα που υπάρχει στη φιλοσοφια, παρόλο που ο στόχος (θεωρητικα) είναι ο ιδιος.
https://www.youtube.com/watch?v=DAgaX2QyRp8

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #51 on: May 08, 2017, 15:41:54 pm »

OKANA υπαρχει σε καθε δημοσιο νοσοκομειο για τη χορηγεια μεθαδονης και το ΑΧΕΠΑ δεν αποτελει εξαιρεση. Επισης το ενας φοιτητης να χρειαζεται την υποστηριξη του δεν ειναι προφανως μηδενικη πιθανοτητα. Γενικα δεν ειναι τα πρεζακια που προσπαθουν να βγουν το θεμα, αλλα το προβλημα δημιουργειται απο αυτους που προσπαθουν να τους ξανατραβηξουν μεσα και απο την πολιτικη σκοπιμοτητα των αστυνομικων που το επιτρεπουν.

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
c0ndemn3d
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Yarr!

View Profile
« Reply #52 on: May 08, 2017, 16:58:38 pm »

Quote from: Katarameno on May 05, 2017, 19:17:44 pm
To πιο "αστείο" είναι οτι κάποιοι αστυνομικοί τους πουλάνε τα κατασχεθέντα που υποτίθεται καίγονται - καταστρέφονται. Το κόλπο ξεκινάει στο ζύγισμα των ποσοτήτων που κατάσχονται. Πχ κατάσχεται ένα κιλό χασίς και γράφουν στις αναφορές οτι ήταν 100 γραμμάρια. Τα υπόλοιπα 900 επιστρέφουν στην "αγορά". Παίρνουν ένα καλό bonus όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία. Οπότε μια χαρά ξέρουν ποιοι κάνουν τα ντήλια. Αφού είναι οι προμηθευτές τους.

Αυτό βασικά. Ε εντάξει πολλοί θα συνεχίσουν να ελπίζουν να μπει η αστυνομία και στο πανεπιστήμιο όπως και 'γω θέλω να βγω για cocktail με την Σκάρλετ Γιοχάνσεν. Δεν λέει κάτι αυτό, να με συμπαθάτε

Quote from: Argirios on May 07, 2017, 19:03:03 pm
Είμαστε στο 2017, όλοι λίγο πολύ ξέρουν τι είναι η πρέζα και τι προκαλεί. Τα πρεζάκια που κυκλοφορούν ναβαρίνου και είναι στα 40-50 τους δικαιολογούνται, μεγάλωσαν σε μια εποχή που υπήρχε αρκετή άγνοια για τα ναρκωτικά. Αλλά σήμερα δε δικαιολογείται ένα πρεζάκι, δεν τον πίεσε ούτε η κοινωνία ούτε κανένας, ούτε ήταν διέξοδος από κάτι. Πρεζάκια που βρίσκονται στην ηλικία μας θέλουν και το κάνουν, δε γίνεσε πρεζάκι με μια ούτε με δύο φορές, βαράνε πρέζες για να γίνουν και τίποτα άλλο, μόνοι τους το προκαλούν στον εαυτό τους. Ακούγομαι κακός αλλά είναι η αλήθεια.

Είμαστε στο 2017, ντροπή να γενικεύεις έτσι

Quote from: Argirios on May 08, 2017, 02:04:45 am
Ναι μου πήραν το χαρτζιλίκι και δεν είχα να πάρω σοκοφρέτα, από τότε έχω ένα μίσος προς τα πρεζάκια.
Και αφτό που χρησιμοποιείς slang για να δείξεις ότι είσαι γνώστης... αστείο...  Grin

Όντως έτσι μιλάει η TrueForce.

---------------------------------------------------------------------------------------

Βασικά εγώ έτσι νομίζω ότι το πρόβλημα είναι γενικά τα ναρκωτικά και το να γνωστοποιηθεί το θέμα και να γίνει κάτι, αλλά όχι να τους διώξουμε από το πανεπιστήμιο απλά για να τους πάνε αλλού και να τυρανάνε άλλους. Δηλαδή να βελτιωθεί η κατάσταση στο σύνολο. Αλλά έτσι νομίζω εγώ

In response, the pirates had to adhere to a doctrine of their own...
war against the world

They took my home, I can't walk away from that; can you?
 Forget me, forget Teach, forget loyalty, compacts, honours, debts, all of it.
The only question that matters is this: Who are you?
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #53 on: May 08, 2017, 17:06:11 pm »

Ναί ίσως να τσουβάλιασα λίγο. Υπάρχουν και αδικοχαμένοι σίγουρα, συγνώμη άμα πρόσβαλα κάποιον.

Escobar
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #54 on: May 08, 2017, 17:52:59 pm »

Quote from: c0ndemn3d on May 08, 2017, 16:58:38 pm
Βασικά εγώ έτσι νομίζω ότι το πρόβλημα είναι γενικά τα ναρκωτικά και το να γνωστοποιηθεί το θέμα και να γίνει κάτι, αλλά όχι να τους διώξουμε από το πανεπιστήμιο απλά για να τους πάνε αλλού και να τυρανάνε άλλους. Δηλαδή να βελτιωθεί η κατάσταση στο σύνολο. Αλλά έτσι νομίζω εγώ

να γινει τι; το προβλημα ειναι να πεισεις εναν ανθρωπο οτι η συνηθεια αυτη τον καταστρεφει και πρεπει να ξεκινησει την διαδικαδια απεξαρτησης. Αλλα αν δε θελει; αν εχει αποφασισει οτι αυτο γουσταρει να κανει; ή ακομα περισσοτερο, αμα ειναι ντιλερ και εχει να κερδισει απο αυτο γιατι να σταματησει να προμηθευει; Λυση δε μου φαινεται να υπαρχει. Η επιλογη ειναι να μπει καποιος σε διαδικασια απεξαρτησης (με τα οποια εμποδια υπαρχουν λογω ελλειψης υποδομων, δε λεω) ή να συνεχισει την ιδια συνηθεια αναζητώντας διαρκώς τη δοση του με οποιοδηποτε κοστος μεχρι να τον σκοτωσει. Οι ανθρωποι στους οποιους αναφερομαι ως επικινδυνους ειναι οι δευτεροι.

"Yesterday is History-Today is a Gift-Tommorow is a Mystery"

The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #55 on: May 08, 2017, 18:03:16 pm »

Quote from: Mathematica on May 08, 2017, 15:41:54 pm
OKANA υπαρχει σε καθε δημοσιο νοσοκομειο για τη χορηγεια μεθαδονης και το ΑΧΕΠΑ δεν αποτελει εξαιρεση. Επισης το ενας φοιτητης να χρειαζεται την υποστηριξη του δεν ειναι προφανως μηδενικη πιθανοτητα. Γενικα δεν ειναι τα πρεζακια που προσπαθουν να βγουν το θεμα, αλλα το προβλημα δημιουργειται απο αυτους που προσπαθουν να τους ξανατραβηξουν μεσα και απο την πολιτικη σκοπιμοτητα των αστυνομικων που το επιτρεπουν.

Οχι, δεν ισχύει. Μονάδες του Οκανα με χορήγηση υποκατάστατου υπάρχουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες 19 πόλεις , οπότε προφανώς δεν υπάρχουν σε "κάθε δημόσιο νοσοκομείο της χώρας" . Πριν το 2011 δεν υπήρχε καμία μονάδα του Οκανα σε κλασικό νοσοκομείο - παρα μόνο σε ψυχιατρικά . Οι πιθανότητες να ζητήσει φοιτητής του ΑΠΘ βοηθεια από τέτοια μονάδα είναι μηδενικές , γιατι ο Οκανα κάνει δεκτούς χρόνιους χρήστες ενδοφλέβιων οποιουχων (ηρωίνη) ανω των 35 ετών και στις ηλικίες 20-35 μόνο αν έχουν αποτύχει πολλάκις σε στεγνό πρόγραμμα. Απευθύνεται πραγματικά σε βαριές περιπτώσεις , που δεν έχει δουλέψει τίποτε αλλο. Και ουσιαστικά προσπαθει να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις των ναρκωτικών στους χρηστες - δεν μπορεις να κοψεις τα ναρκωτικα παίρνοντας ναρκωτικα - είναι παράνοια! Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ότι οι ιδιοι οι χρήστες σαμποτάρουν τη θεραπεία τους , λαμβάνοντας τη μεθαδόνη μαζι με οποιαδηποτε αλλη ουσια μπορει κανείς να φανταστει ! Και ο ιδιος ο Οκανα στα ενημερωτικά του φυλλάδια παραδέχεται ότι τα προγράμματα του υπολείπονται κατα πολυ (σε αποτελεσματικότητα) των στεγνων προγραμματων και αποτελούν υστατη λύση.
Αλλά ακόμη και παγιωμένη να ήταν η κατάσταση και να ήταν 70 χρόνια ο ΟΚΑΝΑ μέσα στο Αχεπα, αυτό δεν θα με εμποδιζε να είμαι κατά , κυρίως λόγω του ασύλου. Δευτερευόντως επειδή ο χώρος του Πανεπιστημίου είναι free for all , κανεις δεν ξέρει ποιος βγαινει και ποιος μπαινει.
Θα μπορούσε να υπάρχει μονάδα πρόληψης , συμβουλευτικό κεντρο γονέων , μονάδα για εκπαιδευτικη και επαγγελματική επανένταξη - εχει διάφορα ωραία και μη επικίνδυνα ο Οκανα - μέσα στο χώρο του Πανεπιστημιου. Θα ηταν πολυ χρήσιμα, θα καναν και φοιτητες του ψυχολογικου ή της ιατρικης και άλλων σχολών , μια πρακτικη εντος του πανεπιστημιακου χωρου. Η ενσταση μου είναι για τις μονάδες χορήγησης υποκατάστατων σε ηρωινομανείς  

Mathematica
Καταστραμμένος

Apples in the human world are worth the trip.

View Profile
« Reply #56 on: May 08, 2017, 19:02:03 pm »

Μα δεν ειπα σε καθε ελληνικο, στη Θεσσαλονικη ισχυει αυτο. Τα θεματα που θιγεις ειναι το οτι το ασυλο ειναι καταχρηστικο σε πολλες περιπτωσεις και οτι το πανεπιστημιο ειναι ενα βολικο σημειο για πολλες συμπεριφορες, αλλα αυτα δεν λυνονται με το να αρνηθεις σε καποιους ανθρωπους την υστατη, οπως λες κι εσυ, βοηθεια.

http://dilbert.com/strip/2015-05-24
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #57 on: May 08, 2017, 20:42:51 pm »

Quote from: The Web on May 08, 2017, 18:03:16 pm
Αλλά ακόμη και παγιωμένη να ήταν η κατάσταση και να ήταν 70 χρόνια ο ΟΚΑΝΑ μέσα στο Αχεπα, αυτό δεν θα με εμποδιζε να είμαι κατά , κυρίως λόγω του ασύλου.
Για 1000στή φορά: ποιο ασυλο;

c0ndemn3d's da b0sS

Knuppel guitar  Cool
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: May 08, 2017, 21:34:05 pm »

Αυτό που πάνω από 30 χρόνια τώρα δεν έχει λόγο ύπαρξης και το μόνο που κάνει είναι να επιτρέπει σε μειοψηφίες αυταρχικών τραμπούκων να προβαίνουν σε διαφορών ειδών παρανομίες (από φθορές σε εγκαταστάσεις,διακίνηση/χρήση ναρκωτικών και από φοιτητές, βιοπραγίες κτλ.). Αυτό το άσυλο. Άλλη μία ωραιότατη παγκόσμια πρωτοτυπία της χώρας μας, μαζί με το φοιτητικό συνδικαλισμό. Και μετά αναρωτιόμαστε τι πάει στραβά..  Tongue

Το αστείο δε με το άσυλο είναι ότι αντί να προστατεύει την ελευθερία του λόγου την περιορίζει με τα φασιστόμουτρα που το καπηλεύονται.
« Last Edit: May 08, 2017, 21:39:11 pm by Kiroi_Senko » Logged
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #59 on: May 09, 2017, 00:01:34 am »

Quote from: TrueForce on May 08, 2017, 20:42:51 pm
Για 1000στή φορά: ποιο ασυλο;

Quote from: Mathematica on May 08, 2017, 19:02:03 pm
Μα δεν ειπα σε καθε ελληνικο, στη Θεσσαλονικη ισχυει αυτο. Τα θεματα που θιγεις ειναι το οτι το ασυλο ειναι καταχρηστικο σε πολλες περιπτωσεις και οτι το πανεπιστημιο ειναι ενα βολικο σημειο για πολλες συμπεριφορες, αλλα αυτα δεν λυνονται με το να αρνηθεις σε καποιους ανθρωπους την υστατη, οπως λες κι εσυ, βοηθεια.

Το άσυλο... βασικά όπου και να γινει κέντρο με υποκατάστατο, πολύ συντομα φυτρώνει και μία παρα-πιάτσα από το πουθενά , είναι κατι που το λένε οι ιδιοι οι χρήστες. Η βάση αυτού είναι ότι για ένα διάστημα μετά τη διακοπή του Χ ναρκωτικού , ο χρήστης συνεχίζει να μην συνειδητοποιει το κακό που κάνει στον εαυτό του και τους γύρω του (είναι στην κοσμάρα του) και αυτό το διάστημα είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που διαρκούν τα στερητικά . Οπότε τι χρειάζεται : κλειστή δομή . Ειναι απαραίτητο για λίγον καιρό να είναι "υπό παρακολούθηση" σε 24ωρη βάση, μαζί με άλλους που έχουν το ιδιο πρόβλημα, για να έχει ελπίδα να απαλλαγει από εναν τόσο εντονο εθισμό . Και αυτό ισχύει και για τα προγράμματα με μεθαδόνη και για τα στεγνά . Ποιο είναι το μειονέκτημα της κλειστής δομής : κοστίζει - και μπορεί να δεχθει περιορισμένο αριθμό ατόμων . Τι κάνει το κράτος : δημιουργει ανοιχτές δομές με υποκατάστατο, που μπορούν να εξυπηρετήσουν μεγάλο αριθμό χρηστών , ανεξάρτητα με το οτι κάνουν μια τρύπα στο νερό ! Αυτήν είναι η ιστορία.

Απλα όταν όλη αυτή η στρεβλή διαδικασία συμβαίνει σε έναν χώρο που μπορει να μπαινοβγαίνει ο καθένας χωρίς έλεγχο και η αστυνομία μπορει να παρέμβει μόνο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας , όλα τα παραπάνω γίνονται ενα κλικ χειρότερα...

Οπότε ναι, στην περίπτωση που όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης έχουν και μια μονάδα χορήγησης μεθαδόνης (με πιάνεις αδιάβαστο πάνω σε αυτο) τότε σε όλα αυτα τα νοσοκομεία δημιουργείται γύρω γύρω ενα κύκλωμα παρανομίας και κατάντιας (για το οποίο δεν ευθύνονται φυσικά οι εργαζόμενοι στις μονάδες αυτές)
Το πόσο ζημιά θα δημιουργήσει αυτό το κύκλωμα, εξαρτάται μεταξύ αλλων και από το μερος που βρισκεται το νοσοκομείο (αστικη περιοχη, ημιαστικη περιοχη, υποβαθμισμενη περιοχη, πανεπιστημιακός χώρος , ελεγχομενος χώρος κτλ. )

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 Go Up Print
Jump to: