• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:57:48 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 20:57:48 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 19:46:54]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426694
Total Topics: 31710
Online Today: 242
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 127
Total: 193
tsakalokagkouras
Δημητρης Αξιμιωτης
Zaxarenia
geo66
Phlikon
JoHn!
tsageo
giorgosss03
Αριστειδης Κατσικεας
Aria10
Fotis Roukoutakis
ant2946
kostas1507
Captain
Don Corleone
spoun
ipapadog
Sotiris_atha
Napoleontas
smanio
Pakapis5
parispoll
vaggos
gntitsios
Dimikioup
aachmet
mdimitrig
Athinaaz
HlektrikhPatata
mgrivab
Nikospneumatikos
Gray139
chrismzag
gianniss
mark
stefpapa21
alexlemp
Chrisvb17
nikos123321
tasos_ntv
melisste22
Kaniki
thanoswyd
koulikas
dimitrisblioumis
Annapar
msandr
Kv
Zoe06
iodim
evax
dionmant
sigklitiki
babis.papabill
Paschalina.S
freedom
Maria Pap
NickSpan
Rithan
aggelosiliadis
aimgk
mdoulge
soktas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Μαθήματα - Εξεταστικές > "Αρχείο επι πτυχίω εξεταστικών" > Πτυχιακή Εξεταστική Ιουνίου 2017 (Moderators: PolarBear, tzortzis) > [Βιοϊατρική Τεχνολογία]Πτυχιακή εξέταση Ιουνίου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποια περίοδο προτιμάτε;  (Voting closed: April 25, 2017, 18:35:44 pm)
Πριν την εξεταστική (29/5-2/6) - 10 (30.3%)
5/6-9/6 - 1 (3%)
12/6-16/6 - 2 (6.1%)
19/6-23/6 - 12 (36.4%)
26/6-30/6 - 1 (3%)
3/7-7/7 - 7 (21.2%)
Total Voters: 25

Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: [Βιοϊατρική Τεχνολογία]Πτυχιακή εξέταση Ιουνίου  (Read 6694 times)
Spiro
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: [Βιοϊατρική Τεχνολογία]Πτυχιακή εξέταση Ιουνίου
« Reply #30 on: May 11, 2017, 23:20:44 pm »

5/6 είναι Αγ.Πνεύματος δηλ. αργία.
4emonas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: May 12, 2017, 01:36:25 am »

Quote from: Spiro on May 11, 2017, 23:20:44 pm
5/6 είναι Αγ.Πνεύματος δηλ. αργία.

Σωστή παρατήρηση.. Άρα επιστρέφουμε στο ερώτημα που έκανες παραπάνω. Ας το ρωτήσουμε για τελευταία φορά, μιας και δεν σου απάντησε κανενας

Είναι πολλοί που δήλωσαν αρχές οικονομίας και θα δώσουν και βιοϊατρική;

αν δεν βρούμε άτομα, τότε να γυρίσει στις 2/6?  Undecided

ReMi0s
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #32 on: May 12, 2017, 02:26:41 am »

Quote from: 4emonas on May 12, 2017, 01:36:25 am
Σωστή παρατήρηση.. Άρα επιστρέφουμε στο ερώτημα που έκανες παραπάνω. Ας το ρωτήσουμε για τελευταία φορά, μιας και δεν σου απάντησε κανενας

Είναι πολλοί που δήλωσαν αρχές οικονομίας και θα δώσουν και βιοϊατρική;

αν δεν βρούμε άτομα, τότε να γυρίσει στις 2/6?  Undecided
ένας εγώ και γνωρίζω για άλλο 1 άτομο σίγουρα.

Εσύ αρχηγέ μου την εβδομάδα 19/6-23/6 δεν μπορείς να προτείνεις κάποια μέρα;
JohnnyK
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #33 on: May 12, 2017, 09:55:40 am »

-Καταρχάς από που και ως που η πλειοψηφία που δίνει το μάθημα δίνει και ΤΛ; Ένας είμαι εγώ και φαντάζομαι και ένας ο συντονιστής( Μην ξεχνάς ότι τα παιδιά του 8ου εξαμήνου δεν δίνουν πτυχιακή)...                                             
-Έστω ότι ισχύει, πρόκειται για παρουσίαση της εργασίας 4ων ατόμων... Δεν τρέχει αν  κάποιος λείπει, που δεν χρειάζεται να λείπει αν μιλήσει με τον Συμεωνίδη.. Και δεν είναι και κάτι το σημαντικό αν μη τι άλλο..
-Τέλος μην εξισώνεις το γεγονός πως ένας συνάδελφος θέλει να πάρει πτυχίο( λόγω προσωπικής αφέλειας αν θέλεις τον πιστεύω ) με το "πρόβλημα" να έχεις/έχετε τις Αρχές Οικονομίας να πέφτουν τριγύρω( λες και είναι τπτ τρομερό ). Για κάθε ημερομηνία που προτείνεται, σίγουρα κάποιος δεν ευνοείται. Δεν είναι το ίδιο όμως να συντρέχουν Βιοϊατρική με Σαέ/πεδία/w\e και Αρχές Οικονομίας.
Eilex
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #34 on: May 12, 2017, 10:20:05 am »

Quote from: JohnnyK on May 12, 2017, 09:55:40 am
-Καταρχάς από που και ως που η πλειοψηφία που δίνει το μάθημα δίνει και ΤΛ; Ένας είμαι εγώ και φαντάζομαι και ένας ο συντονιστής( Μην ξεχνάς ότι τα παιδιά του 8ου εξαμήνου δεν δίνουν πτυχιακή)...                                             
-Έστω ότι ισχύει, πρόκειται για παρουσίαση της εργασίας 4ων ατόμων... Δεν τρέχει αν  κάποιος λείπει, που δεν χρειάζεται να λείπει αν μιλήσει με τον Συμεωνίδη.. Και δεν είναι και κάτι το σημαντικό αν μη τι άλλο..
-Τέλος μην εξισώνεις το γεγονός πως ένας συνάδελφος θέλει να πάρει πτυχίο( λόγω προσωπικής αφέλειας αν θέλεις τον πιστεύω ) με το "πρόβλημα" να έχεις/έχετε τις Αρχές Οικονομίας να πέφτουν τριγύρω( λες και είναι τπτ τρομερό ). Για κάθε ημερομηνία που προτείνεται, σίγουρα κάποιος δεν ευνοείται. Δεν είναι το ίδιο όμως να συντρέχουν Βιοϊατρική με Σαέ/πεδία/w\e και Αρχές Οικονομίας.
Δεν είναι τριγύρω είναι ίδια μέρα. Οπότε ναι είναι πρόβλημα γιατί είναι μάθημα εξαμήνου αλλιώς δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Επίσης το γεγονός ότι ο συνάδελφος θέλει να πάρει πτυχίο είναι σεβαστό αλλά δεν μπορεί να μας περιορίσει σε τόσο μικρό εύρος ημερομηνιών. Ευχαρίστως να χαλάσω λίγο το πρόγραμμα μου και να έδινα κάποια διαφορετική μέρα από τις 21 και να πήγαινε γύρω στις 2 ή οπουδήποτε αλλού στο τέλος της εξεταστικής ή στην μέση, αλλά όχι να ξεβολευτώ πλήρως και να χαλάσω την δική μου εξεταστική. Άλλωστε και με όλο τον σεβασμό στον συνάδελφο όταν σου μένουν 4 μαθήματα για πτυχίο και το πτυχίο είναι σημαντικό για σένα δεν περιορίζεις τον εαυτό σου σε 2 εβδομάδες εξεταστική. Τέλος κακώς συγκρίνεις πεδία/Σαε με αρχές οικονομιάς, γιατί προσωπικά τουλάχιστον οι αρχές μου έχουν μείνει και όχι τα 2 πρώτα. Πάντως επειδή όντως πέφτουν τα Σαε1 στις 21 ούτε αυτή είναι φαντάζομαι καλή ημερομηνία για πολλούς, οπότε μπορεί να αλλάξει. Γενικά από μέρους μου δεν έχω τρελό θέμα με τις ημερομηνίες απλά κοιτάξτε να μην πέφτει ίδια μέρα με μάθημα εαρινού εξαμήνου, αλλιώς χάνετε το πλεονέκτημα της πτυχιακής εξεταστικής.
JohnnyK
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #35 on: May 12, 2017, 11:59:35 am »

Quote from: Eilex on May 12, 2017, 10:20:05 am
Δεν είναι τριγύρω είναι ίδια μέρα. Οπότε ναι είναι πρόβλημα γιατί είναι μάθημα εξαμήνου αλλιώς δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Επίσης το γεγονός ότι ο συνάδελφος θέλει να πάρει πτυχίο είναι σεβαστό αλλά δεν μπορεί να μας περιορίσει σε τόσο μικρό εύρος ημερομηνιών. Ευχαρίστως να χαλάσω λίγο το πρόγραμμα μου και να έδινα κάποια διαφορετική μέρα από τις 21 και να πήγαινε γύρω στις 2 ή οπουδήποτε αλλού στο τέλος της εξεταστικής ή στην μέση, αλλά όχι να ξεβολευτώ πλήρως και να χαλάσω την δική μου εξεταστική. Άλλωστε και με όλο τον σεβασμό στον συνάδελφο όταν σου μένουν 4 μαθήματα για πτυχίο και το πτυχίο είναι σημαντικό για σένα δεν περιορίζεις τον εαυτό σου σε 2 εβδομάδες εξεταστική. Τέλος κακώς συγκρίνεις πεδία/Σαε με αρχές οικονομιάς, γιατί προσωπικά τουλάχιστον οι αρχές μου έχουν μείνει και όχι τα 2 πρώτα. Πάντως επειδή όντως πέφτουν τα Σαε1 στις 21 ούτε αυτή είναι φαντάζομαι καλή ημερομηνία για πολλούς, οπότε μπορεί να αλλάξει. Γενικά από μέρους μου δεν έχω τρελό θέμα με τις ημερομηνίες απλά κοιτάξτε να μην πέφτει ίδια μέρα με μάθημα εαρινού εξαμήνου, αλλιώς χάνετε το πλεονέκτημα της πτυχιακής εξεταστικής.

Δεν χρειάζεται κλειδώσει στις 2. Ωστόσο επειδή δεν γνωρίζω ούτε εξ'όψεως τον συνάδελφο, θα μείνω στο ότι οφείλει να προτείνει ένα μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων ημερών.. Εξάλλου ότι είπα περί ΤΛ είναι για να εκφράσω την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η εξέταση ΚΑΙ λίγες μέρες πριν τις 2. Δεν θεωρώ πως οι Α.Ο είναι "παιχνιδάκι" και δεν πειράζει και να μπει μαζί με την Βιοϊατρική. Αλλά είναι αδιαμφισβίτητα πιο εύκολο κανείς να έχει 3-4 μέρες απόκλιση για Α.Ο και Βιοιατρική απ'ότι Βιοιατρική και Σαε ξέρω γω.
ReMi0s
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #36 on: May 12, 2017, 12:15:06 pm »

Quote from: JohnnyK on May 12, 2017, 11:59:35 am
Δεν χρειάζεται κλειδώσει στις 2. Ωστόσο επειδή δεν γνωρίζω ούτε εξ'όψεως τον συνάδελφο, θα μείνω στο ότι οφείλει να προτείνει ένα μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων ημερών.. Εξάλλου ότι είπα περί ΤΛ είναι για να εκφράσω την δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η εξέταση ΚΑΙ λίγες μέρες πριν τις 2. Δεν θεωρώ πως οι Α.Ο είναι "παιχνιδάκι" και δεν πειράζει και να μπει μαζί με την Βιοϊατρική. Αλλά είναι αδιαμφισβίτητα πιο εύκολο κανείς να έχει 3-4 μέρες απόκλιση για Α.Ο και Βιοιατρική απ'ότι Βιοιατρική και Σαε ξέρω γω.
Έχεις δίκιο για αυτό με την ΤΛ δεν είχα στο μυαλό μου ότι αυτοι που πήραν τώρα ΤΛ είναι 8ου εξαμήνου οπότε και δεν έχουν πτυχιακή. Ωστόσο μη βάζουμε και άλλα προβλήματα όπως σαε. Το thread είναι ανοιχτό από αρκετά νωρίς και κάνεις δεν έγραψε πως έχει θέμα με τις 21 /6 εκτός πλέον από τον συνάδελφο για προσωπικούς λόγους και όχι για άλλο μάθημα.

Και εγώ θέλω να βοηθήσω το παλικάρι και να συμφωνησουμε σε μια ημερομηνία που να βολεύει όλους.  Στην ανάγκη αν δεν βρεθεί λύση ας πάει πάλι 2/6 αλλά πρώτα να έχει γίνει προσπάθεια.
4emonas

View Profile
« Reply #37 on: May 12, 2017, 12:42:43 pm »

Πραγματικά εκτιμώ την θέλησή σας να βοηθήσετε!! όσον αφορά το
Quote from: Eilex on May 12, 2017, 10:20:05 am
Επίσης το γεγονός ότι ο συνάδελφος θέλει να πάρει πτυχίο είναι σεβαστό αλλά δεν μπορεί να μας περιορίσει σε τόσο μικρό εύρος ημερομηνιών.

μπορώ και την εβδομάδα 12-16 αλλά δεν το πρότεινα γιατί είδα ότι δεν μάζεψε και πολλούς ψήφους..

Επίσης γι' αυτό ανέφερα 1/6 απόγευμα που θα έχουν τελειώσει οι παρουσιάσεις..

Quote from: JohnnyK on May 12, 2017, 09:55:40 am
Το έχω περάσει το μάθημα και γνωρίζω ότι δεν χρειάζεται πάνω από μισή ώρα προετοιμασία η παρουσίαση, οπότε δεν χαλάει το διάβασμα..

JohnnyK
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #38 on: May 12, 2017, 12:59:28 pm »

Quote from: 4emonas on May 12, 2017, 12:42:43 pm
Πραγματικά εκτιμώ την θέλησή σας να βοηθήσετε!! όσον αφορά το
μπορώ και την εβδομάδα 12-16 αλλά δεν το πρότεινα γιατί είδα ότι δεν μάζεψε και πολλούς ψήφους..
Γιατί να μην πάει λίγο πιο νωρίς( 29/30/31 ) ώστε και τα παιδιά που θέλουν να δώσουν Α.Ο να μπορέσουν να προετοιμαστούν πιο άνετα;
ReMi0s
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #39 on: May 12, 2017, 13:40:20 pm »

Όχι 31 /5 και 1/6 έχει παρουσιάσεις ΤΛ και εγώ προσωπικά δεν υποχωρω σε αυτό και μου είναι αδιάφορο αν πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται αρκετή δουλειά,  γιατί ο καθένας με τα στάνταρ του.
4emonas

View Profile
« Reply #40 on: May 12, 2017, 14:10:08 pm »

Quote from: JohnnyK on May 12, 2017, 12:59:28 pm
Γιατί να μην πάει λίγο πιο νωρίς( 29/30/31 ) ώστε και τα παιδιά που θέλουν να δώσουν Α.Ο να μπορέσουν να προετοιμαστούν πιο άνετα;
Quote from: ReMi0s on May 12, 2017, 13:40:20 pm
Όχι 31 /5 και 1/6 έχει παρουσιάσεις ΤΛ και εγώ προσωπικά δεν υποχωρω σε αυτό και μου είναι αδιάφορο αν πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται αρκετή δουλειά,  γιατί ο καθένας με τα στάνταρ του.

To κάνουμε 29/5 τοτε? Είναι Δευτέρα (υπάρχει το ΣΚ πιο πριν), και αφήνει χρόνο και για τις παρουσιάσεις και για την Α.Ο

ReMi0s
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #41 on: May 12, 2017, 14:17:11 pm »

Quote from: 4emonas on May 12, 2017, 14:10:08 pm
To κάνουμε 29/5 τοτε? Είναι Δευτέρα (υπάρχει το ΣΚ πιο πριν), και αφήνει χρόνο και για τις παρουσιάσεις και για την Α.Ο
Μου φαίνεται πως γίνεται 29/5 με επιφυλάξεις προς το παρόν. Θα το κοιτάξω και καλύτερα όταν μπορέσω. Ας δούμε τι θα πούνε και οι υπόλοιποι
kostasfm
Νεούλης/Νεούλα
*

~impossible is nothing~

View Profile
« Reply #42 on: May 12, 2017, 17:29:27 pm »

Quote from: ReMi0s on May 12, 2017, 14:17:11 pm
Μου φαίνεται πως γίνεται 29/5 με επιφυλάξεις προς το παρόν. Θα το κοιτάξω και καλύτερα όταν μπορέσω. Ας δούμε τι θα πούνε και οι υπόλοιποι
Και εγω πιστευω οτι 29/5 είναι η μόνη ημερομηνία ώστε να μην έχουμε πρόβλημα με κανένα άλλο μάθημα.
Spiro
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #43 on: May 12, 2017, 17:57:54 pm »

Κι εμένα με βολεύει περισσότερο να γίνει η εξέταση τη μεταβατική εβδομάδα πριν την εξεταστική. Δεν έχω πρόβλημα μέρας.
BJ17
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #44 on: May 12, 2017, 22:48:27 pm »

Και εγω συμφωνω με 29/5. Ισχύει οτι το ετος που εχει φετος πρωτη φορα ΤΛ, δεν δινει πτυχιακη αρα και βιοιατρικη, επισης 5/6 ειναι αργια και την περιοδο 6/6-9/6 την ψηφισε 1 ατομο, εκεινες τις μερες εχει πεδιο2 , σαε 2. Αναμεσα σε παρουσιασεις ΤΛ και εξεταση την ιδια μερα σε αρχες οικονομιας νομιζω οτι πιο δυσκολο θα ειναι για αυτους που θα δινουν Α.Ο. αν μπει εκεινη την μερα η βιοιατρικη. Βεβαια δεν ξερουμε ποσα ατομα εχουν το θεμα με τις παρουσιασεις και ποσοι με τις αρχες. Όπως και να εχει 29/5 λεω και εγω :/
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: