• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:15:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:15:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 86
Guests: 112
Total: 198
WeirdAlex
tasos_ntv
thathas12
annaparask
Spyros.kleanthous
marwt
George15
Kaniki
BCosT
kokkinosgior
alice
Arakapas
evtrents
vasilis saitis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Kenedy
alexlemp
acapulco
adamchatz
elischat
georgepana9
sofoklhs_pizza
Κaraflodaimonas
Mikekmp
npalami
angelos
adelaine
stelinas
simosilias
PanosPapaspirou
nick_slendy
PurpleWitch
Ma8hths Indou
grosdanis
Alex Kosmas
DimKaratzas
vastridam
hacky
Konstantina Karamani
Captain
Nefeli Nikita
NickSpan
kstavroulis
melisste22
Carot1456
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
papajohnn06
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
george14
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
andreaspaper
stloukas
mmikelo
christi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά > Εξωτερικά Νέα & Διακρατικές Σχέσεις (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Πλανητάρχης ο Τραμπ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Πλανητάρχης ο Τραμπ  (Read 26392 times)
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
Re: Πλανητάρχης ο Τραμπ
« Reply #30 on: January 25, 2017, 03:11:49 am »

υπερασπίσου τώρα και τον αυγολέμονο

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #31 on: January 25, 2017, 03:18:24 am »

ξυπνησε στραβα το πετσι

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: January 25, 2017, 03:25:37 am »

kiroi μηπως ξερεις κανα μεταπτυχιακο προγραμμα στο trump university?(χρηματοοικονομικα και τετοια να γκαβλωσουμε)
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #33 on: January 25, 2017, 03:39:30 am »

Είμαι βέβαιος ότι θα σας στεναχωρήσει πολύ αυτό που θα σας πω, αλλά δεν νομίζω ότι κάνετε για χρηματοοικονομικά παίδες. Για να πετύχεις στο κλάδο αυτό πρέπει πρώτα να έχεις κατανοήσει το ίδιο το σύστημα. Για αυτό επικεντρωθείτε εκεί που είστε καλοί και γίνετε λαμπροί μηχανικοί να προσφέρετε στη ανθρωπότητα..
« Last Edit: January 25, 2017, 03:58:40 am by Kiroi_Senko » Logged
Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #34 on: January 25, 2017, 03:44:36 am »

Quote from: Kiroi_Senko on January 25, 2017, 03:39:30 am
Είμαι βέβαιος ότι θα σας στεναχωρήσει πολύ αυτό που θα σας πω, αλλά δεν νομίζω ότι κάνετε για χρηματοοικονομικά παίδες. Για να πετύχεις στο κλάδο αυτό πρέπει πρώτα να έχεις κατανοήσει το ίδιο το σύστημα. Για αυτό επικεντρωθείτε εκεί που είστε καλοί και γίνετε λαμπροί μηχανικοί να προσφέρετε στη ανθρωπότητα..
Απλά σε τρολλαρουν αμα δε το έχεις καταλάβει. Πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα δε θα κάτσουν να κάνουν σοβαρή συζήτηση για τον Τραμπ λόγω της ατζέντας του, ακόμα και να έχει δίκιο σε κάτι.

Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #35 on: January 25, 2017, 03:50:35 am »

Λες να μην το έχω καταλάβει? Ανάλογα απάντησα.. Την πραγματική ατζέντα του Τραμπ πάντως δεν την γνωρίζει κάνεις ακόμα. Γιατί προφανώς τα περισσότερα τρελά που είπε κατά την προεκλογική εκστρατεία δεν πρόκειται να τα κάνει ούτε στο ελάχιστο πιστεύω.
g
Veteran

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #36 on: January 25, 2017, 03:59:34 am »

Quote from: Argirios on January 25, 2017, 03:44:36 am
Απλά σε τρολλαρουν αμα δε το έχεις καταλάβει. Πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα δε θα κάτσουν να κάνουν σοβαρή συζήτηση για τον Τραμπ λόγω της ατζέντας του, ακόμα και να έχει δίκιο σε κάτι.

οχι εγώ, κάποια πιο πονηρεμένη απο μένα θα έλεγε, ότι το μόνο πράγμα που ξέρεις για τον Τραμπ και για το οποίο δειλά υποννοείς οτι έχει δίκιο είναι οι μαλακίες του για τους μετανάστες.

Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #37 on: January 25, 2017, 04:00:48 am »

Quote from: g on January 25, 2017, 03:59:34 am
οχι εγώ, κάποια πιο πονηρεμένη απο μένα θα έλεγε, ότι το μόνο πράγμα που ξέρεις για τον Τραμπ και για το οποίο δειλά υποννοείς οτι έχει δίκιο είναι οι μαλακίες του για τους μετανάστες.
ούτε καν, μη ζεις στο παρελθόν, γενικά μιλούσα

Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #38 on: January 25, 2017, 04:22:40 am »

Quote from: Kiroi_Senko on January 25, 2017, 00:06:44 am
Μια χαρά θα τα πάει ο Τραμπ για την Αμερική παίδες, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Η Αμερική δεν είναι Ελλάδα όπου μπορεί να βγει ένας Τσίπρας και να τα κάνει όλα πουτάνα. Το πολιτικό της σύστημα έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας πάνω στις αρμοδιότητες του προέδρου.

Τι δικλείδες ρε. Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν απόλυτο έλεγχο για δύο χρόνια τώρα και ήδη έχουν αρχίσει να γαμάνε τα πάντα. Τι ακριβώς δεν θα μπορέσει να κάνει ο Τραμπ; Τον τοίχο που κανείς δεν χέζεται;

Και άλλωστε και ο ίδιος ο Τραπμ είναι πανέξυπνος και αδίστακτος.

Έχει δείξει πολλαπλές φορές πως ούτε καν. Απλά ήταν ο πρώτος υποψήφιος που βγήκε δημόσια φουλ ρατσιστής/σεξιστής/μαλάκας και ένα μεγάλο μέρος της Αμερικής γούσταρε. Μπορείς να πεις πως αυτό είναι καλή προεκλογική στρατηγική αλλά αυτό υπονοεί πως θα μπορούσε να είχε τρέξει διαφορετικό campaign.
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #39 on: January 25, 2017, 04:50:19 am »

Οι ρεπουμπλικάνοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν εκεί τα πράγματα δεν είναι όπως εδώ. Υπάρχουν πιο πολλές ανεξάρτητες και δυνατές φωνές. Δεν είναι φάση ψηφίζουμε όλοι μπουγιό και οι 153 για την καρέκλα. Για παράδειγμα στις φιλορωσσικές του πολιτικές θα βρει αντιστάσεις, πραγματικές όχι επικοινωνιακές. Δεν ισχυρίζομαι βέβαια ότι δεν παύει να χει την μεγαλύτερη ισχύ. Προφανώς, πρόεδρος είναι.

Πάρα πολύ άλλοι έχουν βγει ανοιχτά ρατσιστές/μαλάκες/σεξιστές αλλά πρόεδροι της Αμερικής δεν έγιναν. Γενικά δεν μπορώ, όσο και να θέλω, να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που έχτισε μια αυτοκρατορία με τόσες κομπίνες και απάτες, χωρίς να μπει φυλακή και χωρίς να τον μισεί το 99% των Αμερικάνων (όπως και θα έπρεπε), και αυτός ο ίδιος άνθρωπος βγήκε και πρόεδρος σε μια τόσο μακροσκελή προεκλογική πορεία με τα όσα δικαίως του φόρτωσαν, να είναι χαζός. Άντε κάν'το αν μπορείς. Ξέρω και πιστεύω ότι δεν θέλεις, αλλά ούτε και θα μπορούσες. Ακόμα και αν είχεις γεννηθεί με τα λεφτά του. Εκ των υστέρων είναι εύκολο να αναγνώσουμε τους λόγους που κέρδισε και δούλεψε η στρατηγική του. Αλλά αν ερχόταν κάποιος και σου λέγε στην αρχή της προεκλογικής καμπάνιας 'εγώ θα βγω πρόεδρος λέγοντας και κάνοντας αυτό αυτό και αυτό' το πιο πιθανό είναι ότι θα γελούσες μαζί του. Έχω δει άπειρα πράγματα που φανερώνουν πόσο υπανθρώπος είναι, αλλά δεν έχω δει πολλά πράγματα που να φανερώνουν ότι είναι χαζός.

ΥΓ. Τι ακριβώς έχουν ήδη γαμήσει? Σοβαρά ρωτάω, θα το έχασα
« Last Edit: January 25, 2017, 11:36:30 am by Kiroi_Senko » Logged
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #40 on: January 25, 2017, 14:18:14 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on January 25, 2017, 04:50:19 am
ΥΓ. Τι ακριβώς έχουν ήδη γαμήσει? Σοβαρά ρωτάω, θα το έχασα

(Πρόχειρα λινκς γιατί προφανώς δεν κρατούσα σελιδοδείκτες όταν τα διαβαζα. Κάποιες σελίδες είναι γτπ και ανοίγουν βίντεο.)

http://motto.time.com/4643524/donald-trump-international-abortion-funding/
https://www.washingtonpost.com/news/powerpost/wp/2017/01/23/trump-freezes-federal-hiring/?utm_term=.b4d20a635100
http://time.com/4641511/trump-inauguration-mortgage-payments/
http://time.com/4645142/donald-trump-keystone-dakota-access-pipeline-executive-order/
http://time.com/4644369/donald-trump-ajit-pai-fcc-chief/
https://pbs.twimg.com/media/C257IoHXUAA3eHV.jpg:large
http://time.com/money/4639544/trump-nea-sesame-street-budget-cut/
+ τα κλασσικά όπως π,χ, ότι το pick του για υπουργείο οικονομικών μισεί τα δημόσια σχολεία και τα λοιπά. Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα πάντως.

Υ.Γ. Οι φιλορωσσικές πολιτικές όντως θα βρουν αντίσταση. Αλλά ότι έχει να κάνει με την καταστροφή του όποιου λίγου κοινωνικού κράτους έχουν, αυτά δεν νομίζω να δυσκολευτούν να περάσουν.
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #41 on: January 25, 2017, 19:09:20 pm »

Μια χαρά θα τα πάει ο Τραμπ για την Αμερική παίδες, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Η Αμερική δεν είναι Ελλάδα όπου μπορεί να βγει ένας Τσίπρας και να τα κάνει όλα πουτάνα. Το πολιτικό της σύστημα έχει πολλές δικλείδες ασφαλείας πάνω στις αρμοδιότητες του προέδρου. Και άλλωστε και ο ίδιος ο Τραπμ είναι πανέξυπνος και αδίστακτος. Οι υπόλοιποι πρέπει να ανησυχούν..

Γνωστά προσόντα για να πάνε όλα καλά  και να πας "μπροστά" ε?
Το οτι "οι υπόλοιποι πρέπει να ανησυχούν" (οι μετανάστες, οι μεξικανοί, οι δημοκρατικοί κτλ.) είναι κάτι που το παρουσιάζεις ως αυτονόητο και φυσιoλογικό (?). Σε μια "πολιτισμένη" κοινωνία. Στον καπιταλισμό που εκθειάζεις, στην Donald Trump Version, όλοι όσοι δεν "ανήκουν" στο κυβερνών κόμμα στην κλίκα του Τραμπ πρέπει να ανησυχούν.
Άλλωστε ο ίδιος δήλωσε:
«Προς το παρόν, θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτούς που έχουν διαπράξει εγκλήματα στη χώρα μας»"
Μετά δηλαδή θα "επικεντρωθεί" και σε όσους δεν έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα ! Στα ίσα όμως το δήλωσε

Quote from: Kiroi_Senko on January 25, 2017, 04:50:19 am
Για παράδειγμα στις φιλορωσσικές του πολιτικές θα βρει αντιστάσεις, πραγματικές όχι επικοινωνιακές.
// Τις ποιες? "Φιλορωσικές πολιτικές?" Ποιες είναι αυτές?

Πάρα πολύ άλλοι έχουν βγει ανοιχτά ρατσιστές/μαλάκες/σεξιστές αλλά πρόεδροι της Αμερικής δεν έγιναν.
// Ε ναι οι άλλοι όλοι ειδικά οι Mπους ήταν και γαμώ τα παιδιά, ψυχούλες,

Γενικά δεν μπορώ, όσο και να θέλω, να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που έχτισε μια αυτοκρατορία με τόσες κομπίνες και απάτες, χωρίς να μπει φυλακή και χωρίς να τον μισεί το 99% των Αμερικάνων (όπως και θα έπρεπε), και αυτός ο ίδιος άνθρωπος βγήκε και πρόεδρος σε μια τόσο μακροσκελή προεκλογική πορεία με τα όσα δικαίως του φόρτωσαν, να είναι χαζός.
// Welcome to Capitalism. Κι όμως και χαζός μπορεί να είναι και ρατσιστής και ότι άλλο. Αν έχει τη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου, και ένα καλό team συμβούλων, που όλοι τους έχουν, μια χαρά μπορεί. Θες και παράδειγμα? Χίτλερ,

Άντε κάν'το αν μπορείς. Ξέρω και πιστεύω ότι δεν θέλεις, αλλά ούτε και θα μπορούσες. Ακόμα και αν είχεις γεννηθεί με τα λεφτά του.
// Περίεργο ε? Δε σε προβληματίζει καθόλου γιατί κάποιος άλλος δε θα μπορούσε να κάνει ότι έκανε ο Trump ακόμα και αν είχε τα λεφτά του?

Αλλά αν ερχόταν κάποιος και σου λέγε στην αρχή της προεκλογικής καμπάνιας 'εγώ θα βγω πρόεδρος λέγοντας και κάνοντας αυτό αυτό και αυτό' το πιο πιθανό είναι ότι θα γελούσες μαζί του.
Έχω δει άπειρα πράγματα που φανερώνουν πόσο υπανθρώπος είναι, αλλά δεν έχω δει πολλά πράγματα που να φανερώνουν ότι είναι χαζός.

// Ένας έξυπνος και αδίστακτος υπάνθρωπος λοιπόν, που "έχτισε" μια αυτοκρατορία με τόσες κομπίνες και απάτες, χωρίς να μπει φυλακή και χωρίς να τον μισεί το 99% των Αμερικάνων (όπως και θα έπρεπε) είναι το καλύτερο που έχει να παρουσιάσει ο καπιταλισμός του 2017

Συ είπας.
« Last Edit: January 25, 2017, 19:41:08 pm by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #42 on: January 25, 2017, 22:02:06 pm »

Thanks για τα links Dealan,

Ναι είναι αλήθεια ότι το κοινωνικό κράτος θα υποβαθμιστεί. Άλλο αυτό δεν έχει να κάνει με τον Τραμπ, αλλά με τους Ρεπουμπλικάνους γενικότερα. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, όχι πως χαίρομαι, και εξηγούμαι. Στην Αμερική μέχρι και τα μώρα στη κούνια τους γνωρίζουν ότι η μείωση των φόρων και η μείωση των δαπανών (μέσω και της υποβάθμισης του κοινωνικού κράτους) αποτελούν πάγιες θέσεις των Ρεπουμπλικάνων. Όχι μόνο δεν είναι κρυφές αλλά τις διαφημίζουν κιόλας. Πόσες φόρες είπε ο Τραμπ ότι θα καταργήσει το ObamaCare? Αν με ρωτάς προσωπικά διαφωνώ, αλλά εφ΄ όσον ο λαός τους το επέλεξε συνειδητά και με πλήρη επίγνωση η επιλογή του είναι σεβαστή. Και δεν είναι ούτε καν να πεις κάτι νέο και άγνωστο γι'αυτούς αφού παρόμοιες κυβερνήσεις είχαν και στο παρελθόν. Και ως ένα βαθμό είναι διαφορετική κοινωνία από εμάς όποτε κάτι παραπάνω ίσως ξέρουν. Φυσικά για τους άπορους Δημοκρατικούς είναι στενάχωρο, αλλά δεν γίνεται στις εκλογές να κερδίζουν όλοι τι να κάνουμε. Γιατί οι νέοι στην Αγγλία και οι Σκωτσέζοι δεν θα φάνε στη μάπα το Brexit? Αδικίες πάντα και παντού θα υπάρχουν, δεν υπάρχει ούτε το τέλειο πολιτικό, ούτε το τέλειο οικονομικό σύστημα.

Το μεγάλο αρνητικό για μένα από την εκλογή Τραμπ, που ειπώθηκε και από πολλούς άλλους εδώ έχει να κάνει με το περιβάλλον. Παρότι και σε αυτό το θέμα υπάρχει μια σχετική συμφωνία στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών, υπάρχουν και αντίθετες φωνές.

Από την άλλη όμως έχω κάποιες ελπίδες για την πορεία της Αμερικανικής οικονομίας. Αν καταφέρει να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να αυξήσει τους μισθούς αυτό θα είναι να μεγάλο συν. Το επιτελείο του αποτελείται από πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες που ξέρουν την αγορά και πως δουλεύει και αυτό μπορεί να αποδειχθεί και θετικό. Ο χρόνος θα κρίνει.
Dealan
Veteran

python was a mistake

View Profile
« Reply #43 on: January 25, 2017, 22:31:40 pm »

Quote from: Kiroi_Senko on January 25, 2017, 22:02:06 pm
Άλλο αυτό δεν έχει να κάνει με τον Τραμπ, αλλά με τους Ρεπουμπλικάνους γενικότερα.

Καλά, με αυτό συμφωνώ. Οι ρεπουμπλικάνοι έτσι και αλλιώς θα εφάρμοζαν τέτοιοες πολιτικές. Το πρόβλημα με τον Τραμπ είναι ότι με την πρεκλογική εκστρατεία του έβγαλε στο mainstream όλους τους ρατσιστές,φασίστες και τα λοιπά. Οι ψηφοφόροι του υπήρχαν και δέκα χρόνια πριν, αλλά δεν μπορούσαν να βγαίνουν έτσι απλά όπως βγαίνουν τώρα και να υποστηρίζουν ξεκάρφωτα τον φασισμό. Το ότι έχουν τέτοιο πρόεδρο από μόνο του τους δυναμώνει.

Quote from: Kiroi_Senko on January 25, 2017, 22:02:06 pm
Από την άλλη όμως έχω κάποιες ελπίδες για την πορεία της Αμερικανικής οικονομίας. Αν καταφέρει να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να αυξήσει τους μισθούς αυτό θα είναι να μεγάλο συν. Το επιτελείο του αποτελείται από πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες που ξέρουν την αγορά και πως δουλεύει και αυτό μπορεί να αποδειχθεί και θετικό. Ο χρόνος θα κρίνει.

Όχι ότι ξέρω πολλά για τα οικονομικά τους, αλλά το να αυξήσουν οι ρεπουμπλικάνοι τους μισθούς των εργατών μου φαίνεται κουλό. Αυτοί συνεχώς προσπαθούν να μειώσουν τον κατώτατο.

Εκτός αν περιμένεις οι μισθοί να αυξηθούν οργανικά μέσω της "υγειής ελεύθερης αγοράς" δηλαδή...
Kiroi_Senko
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #44 on: January 25, 2017, 22:45:00 pm »

Καλά δεν ισχυρίζομαι ότι θα το κάνουν από την καλή τους τη καρδιά αλλά όταν οι οικονομία ανεβαίνει, ανεβαίνουν και οι μισθοί. Δυσανάλογα? Δυσανάλογα, αλλά ανεβαίνουν. Άσε που σε πραγματικό επίπεδο έχουν μείνει σχεδόν στάσιμοι για πάρα πολύ καιρό, νομίζω από το 30 είχε να γίνει κάτι ανάλογο. Ομολογώ πως ίσως είμαι λίγο παραπάνω αισιόδοξος στο συγκεκριμμένο.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13 Go Up Print
Jump to: