• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:19:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:19:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 39
Guests: 126
Total: 165
Belafonte
kakousios
aplos paratiritis
GeorgeGk
Theislander
asimomyti
Mr Watson
Tsn
maestros
thomasdt
babistso
Aria10
Kelly Tsimpouri
stavr0s16
nikpapoutsi
rafail zisiadis
ThanosV
chriskazakos
tasos gourd
kouf
AA RE LEWN
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρόγραμμα Σπουδών 2016-2017
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Πρόγραμμα Σπουδών 2016-2017  (Read 5998 times)
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Πρόγραμμα Σπουδών 2016-2017
« Reply #15 on: September 24, 2016, 21:05:50 pm »

Quote from: ChrisKaloy-Kakou on September 24, 2016, 20:46:47 pm
Δεν έχει διαφορά ρε, εσύ με το δικό σου ΠΣ παίζεις μπάλα.

Ναι ρε σι το ξέρω . Απλά ποτε θα δίνουμε τα μαθήματα π.χ ο Δομημένος ήταν 2 εξάμηνο πήγε 1 , τα ψηφιακά έφυγαν κτλ
vasilis94
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: September 24, 2016, 22:26:02 pm »

Quote from: George_RT on September 24, 2016, 21:05:50 pm
Ναι ρε σι το ξέρω . Απλά ποτε θα δίνουμε τα μαθήματα π.χ ο Δομημένος ήταν 2 εξάμηνο πήγε 1 , τα ψηφιακά έφυγαν κτλ

Καταρχάς τα ψηφιακά (στα I αναφέρεσαι λογικά;) θα πρέπει να συνεχίσουν να διδάσκονται τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα για τα παιδιά του 2ου -φέτος- έτους που ακολουθούν το παλιό πρόγραμμα. Και μετά καθηγητές έχουν πει ότι για όλα τα μαθήματα θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος που θα γίνονται εξετάσεις. Τώρα σε 4-5 χρόνια πχ, ε, θα είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις. Δε ξέρω αν έχουμε κανέναν που έχει μπει με το ακόμα πιο παλιό πρόγραμμα σπουδών, να μας ενημερώσει.

Επίσης, για τον δομημένο ρωτήστε... Αλλά εγώ από το "θα μείνουν ανεπηρρέαστοι οι παλιοί" καταλαβαίνω ότι θα δοθεί στο 2ο εξάμηνο. Θα υπάρχει θέμα και με το χώρο στη δήλωση διαφορετικά (αν πχ κάποιος έχει ήδη 10 χειμερινά προς δήλωση),
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #17 on: September 25, 2016, 12:26:19 pm »

Quote from: vasilis94 on September 24, 2016, 22:26:02 pm
Καταρχάς τα ψηφιακά (στα I αναφέρεσαι λογικά;) θα πρέπει να συνεχίσουν να διδάσκονται τουλάχιστον 1 χρόνο ακόμα για τα παιδιά του 2ου -φέτος- έτους που ακολουθούν το παλιό πρόγραμμα. Και μετά καθηγητές έχουν πει ότι για όλα τα μαθήματα θα υπάρχει μια μεταβατική περίοδος που θα γίνονται εξετάσεις. Τώρα σε 4-5 χρόνια πχ, ε, θα είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις. Δε ξέρω αν έχουμε κανέναν που έχει μπει με το ακόμα πιο παλιό πρόγραμμα σπουδών, να μας ενημερώσει.

Επίσης, για τον δομημένο ρωτήστε... Αλλά εγώ από το "θα μείνουν ανεπηρρέαστοι οι παλιοί" καταλαβαίνω ότι θα δοθεί στο 2ο εξάμηνο. Θα υπάρχει θέμα και με το χώρο στη δήλωση διαφορετικά (αν πχ κάποιος έχει ήδη 10 χειμερινά προς δήλωση),
Ναι για τα ψηφιακά Ι (Σαν παράδειγμα το έβαλα).

Αυτό είναι που ρώτησα εάν έχει ακουστεί κάτι καινούριο για το πότε θα δίνουμε αυτά τα μαθήματα .Απο οτι φαίνεται ακόμη στα ίδια είμαστε ....

Thanks!
Talaipa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #18 on: September 29, 2016, 12:40:55 pm »

Απο που μπορούμε να μάθουμε για τις αλλαγες που μας αφορούν;
να πάω γραμματεία ,με τα πρωτοετά, για να ρωτήσω; ξεκινάνε τα μαθήματα την Δευτέρα και δεν έχω ιδέα απο αυτά.  Sad
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #19 on: September 29, 2016, 13:04:58 pm »

Τι θες να μάθεις ακριβώς; Δεύτερο έτος δε μπαίνεις τώρα; Θα κάνεις τα μαθήματα του δεύτερου έτους όπως ήταν στο παλιό πρόγραμμα σπουδών.

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
Talaipa
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #20 on: September 29, 2016, 14:28:59 pm »

Quote from: Apostolof on September 29, 2016, 13:04:58 pm
Τι θες να μάθεις ακριβώς; Δεύτερο έτος δε μπαίνεις τώρα; Θα κάνεις τα μαθήματα του δεύτερου έτους όπως ήταν στο παλιό πρόγραμμα σπουδών.
Καταρχάς μπαίνω τέταρτο έτος, και μεχρι τώρα δεν χρειάστηκε να κοιτάξω τα παλιά μαθηματα..(εξού και ο τρόμος).Θέλω να δωσω δομημένο που ήταν 2ο εξάμηνο και έγινε πρώτο. Επίσης στο πρώτο εξάμηνο έχει ένα μάθημα "λογική σχεδίαση". Δεν θα το δώσω καθόλου έτσι;
Αυτά τα λίγα με τρομαξαν.. γενικά απο ότι καταλαβαινω δεν θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.. Roll Eyes
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #21 on: October 03, 2016, 04:59:28 am »

Μπαινω 5ο ...Κάποιες απορίες...

1)Αν θέλω να δώσω δομημενο που άλλαξε χειμερινο εαρινο πότε το δίνω?όπως ήταν παλιά ή όπως είναι τώρα...Σε ποια εξεταστική εννοώ...

2)Με τον τομέα φαντάζομαι ισχύει το ίδιο για μενα 17+ και παω?Γιατί βλέπω αλλαγές και στο κομμάτι απαιτούμενων και στο πότε από 6 πήγε στο 7ο εξαμηνο..

3)Με τα περασμένα που έχω αλλά αλλάξαν/καταργηθηκαν/συμπυκνώθηκαν/μετατέθηκαν τι παίζει?Λογική σχεδίαση ας πουμε αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι του στυλ ψηφιακα...Περασμένο έχω το εργαστήριο...θα χρειαστεί να παρακολουθήσω ξανά?

Γενικώς αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι ακριβώς θα είναι το μεταβατικό στάδιο?Πόσο διαρκεί και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ τι γίνεται αν ξεμείνει ένα μάθημα από πριν αφότου περάσει το μεταβατικό στάδιο(δεδομένου ότι είναι κάτι του στυλ 1-2 χρόνια και όχι 5 ας πούμε
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #22 on: October 03, 2016, 05:05:53 am »

Εν ολίγοις η ΒΑΘΜΑΡΑ ΜΟΥ στην τεχνικη μηχανική και το σημαντικότερο το +1 φασούλι στο σακούλι των 17 υφίσταται?
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: October 04, 2016, 11:19:45 am »

Quote from: Katsavidi on October 03, 2016, 04:59:28 am
Μπαινω 5ο ...Κάποιες απορίες...

1)Αν θέλω να δώσω δομημενο που άλλαξε χειμερινο εαρινο πότε το δίνω?όπως ήταν παλιά ή όπως είναι τώρα...Σε ποια εξεταστική εννοώ...

2)Με τον τομέα φαντάζομαι ισχύει το ίδιο για μενα 17+ και παω?Γιατί βλέπω αλλαγές και στο κομμάτι απαιτούμενων και στο πότε από 6 πήγε στο 7ο εξαμηνο..

3)Με τα περασμένα που έχω αλλά αλλάξαν/καταργηθηκαν/συμπυκνώθηκαν/μετατέθηκαν τι παίζει?Λογική σχεδίαση ας πουμε αν δεν κάνω λάθος είναι κάτι του στυλ ψηφιακα...Περασμένο έχω το εργαστήριο...θα χρειαστεί να παρακολουθήσω ξανά?

Γενικώς αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι ακριβώς θα είναι το μεταβατικό στάδιο?Πόσο διαρκεί και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ τι γίνεται αν ξεμείνει ένα μάθημα από πριν αφότου περάσει το μεταβατικό στάδιο(δεδομένου ότι είναι κάτι του στυλ 1-2 χρόνια και όχι 5 ας πούμε

2)Αυτό δεν μας επηρεάζει , θα μπεις τομέα κανονικά με τα 17 όπως και για τα μαθήματα που συμπυκνώθηκαν/μετατέθηκαν κτλ.
Γενικά το μόνο μας πρόβλημα ειναι το πότε θα δηλώσουμε αυτα τα μαθήματα (οπως είπες για τον δομημένο).Και από οτι βλέπω αυριο ανοίγουν δηλώσεις και δεν έχουμε κάποια ενημέρωση .
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #24 on: October 04, 2016, 12:14:28 pm »

Quote from: Katsavidi on October 03, 2016, 05:05:53 am
Εν ολίγοις η ΒΑΘΜΑΡΑ ΜΟΥ στην τεχνικη μηχανική και το σημαντικότερο το +1 φασούλι στο σακούλι των 17 υφίσταται?

Για όλα αυτα που ρωτάς υπεύθυνη είναι η γραμματεία να σου απαντήσει. Επειδή ομως εχει αλλάξει δύο φορές το πρόγραμμα σπουδών οσο είμαι στη σχολή , μπορώ να σου πω off the record οτι ακολουθείς απτόητος το δικό σου πρόγραμμα σπουδών. Καλά , περασμένο μάθημα δεν χάνεται , αυτό ουτε συζήτηση. Και φυσικά μετραει στον αριθμό των προαπαιτούμενων για τομέα. Αν είχες υποχρεωτικό μάθημα που άλλαξε εξάμηνο και δεν το έχεις περάσει συνεχίζεις να το χρωστάς. Κάποια μαθήματα που αλλάζουν όνομα (πχ.η Διαδοση 1 , παλια λεγόταν Πεδίο 3) συνεχίζεις να τα χρωστάς... με το καινούργιο όνομα. Το "μεταβατικο στάδιο" που λες είναι θεωρητικά απειρο. Ακόμα και ο αριθμός των μαθημάτων που πρέπει να περάσεις για να πάρεις το δίπλωμα, αμα κάτσεις και τα μετρήσεις στο νέο πρόγραμμα σπουδων μπορει να τον βρεις διαφορετικό , αλλά ούτε αυτο σε επηρεάζει. Μπορει κάποια στιγμη, μετά απο 10 χρόνια, να βγει μια ανακοίνωση που να λέει "αντιστοίχηση μαθημάτων πριν και μετα των εισακτέων ακαδημαϊκού ετους 2016-17 " αλλά εύχομαι να μην ειμαστε ακόμα φοιτητές για να τη δούμε!

Το μόνο πραγμα που μου παραμένει θολό είναι για τα επιλογής , αν περάσεις ενα επιλογής εκτου εξαμήνου και αυτό μετακινηθει στο έβδομο, τότε ως ποιου εξαμήνου επιλογης μετράει.. είχα κι εναν φίλο μου που είχε μπλεχτει με αυτό , σαν μάθημα δεν χάνεται , αλλά μπορει να βρεθείς με ένα επιπλέον επιλογης σε ένα εξάμηνο και ένα λειψό σε ένα άλλο εξάμηνο, οπότε να χρειαστει να περάσεις ενα επιπλέον επιλογής για να ορκιστείς. Και πάλι, δεν το ξέρω σίγουρα αυτο, απλά δεν το έχω αποσαφηνισμένο...

όσοι χρωστάτε δομημένο προγραμματισμο, αν έγινε χειμερινός τον δηλώνετε τον χειμώνα. Προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η λογική σχεδίαση , εκτος αν ειναι τα ψηφιακά που άλλαξαν όνομα... γενικά ακολουθείς το πρόγραμμα σπουδών με το οποιο εισήχθηκες και δεν σε ενδιαφέρουν οι μετέπειτα αλλαγές.

Αν κάποιος έχει ενστάσεις σε αυτα που λέω , ας το γράψει , για να μην μπερδεψουμε κανέναν και μας βρίζει...

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #25 on: October 05, 2016, 12:50:19 pm »

Καταρχάς ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις...

Μια τελευταία απορία...Όταν λέτε πάω με το παλιό πρόγραμμα σπουδών τι εννοείται.?Αν εξαιρέσουμε το 17+ και ότι κάπως θα κρατηθούν τα περασμένα που ''εξαφανιστηκαν'' ...Τα καινούργια μαθήματα που προστέθηκαν (αν προστέθηκαν και δεν αλλαξαν απλα) τα δίνω? Επίσης ο τομέας εγινε 4 εξάμηνα από 5 και αντίστοιχα το προτομεακό κομμάτι έγινε 6...αυτό το εξάμηνο το 6ο εγώ τι κάνω?Κάνω το καινούργιο προγραμμα και παίρνω τομέα στο 7ο απλά με 17+? Τα ρωτάω γιατί αν υπήρχαν παραλληλα ωρολογια προγράμματα το ''ακολουθώ το παλιο πρόγραμμα'' ήταν αυτοεξηγήσιμο σε αυτά τα ζητηματάκια...
Apostolof
WebSlave
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κεραυνοί, φωτιές, ece

View Profile WWW
« Reply #26 on: October 05, 2016, 12:58:29 pm »

Όχι απλά ακολουθείς το πρόγραμμα σπουδών που υπήρχε όταν μπήκες στη σχολή.

Ισχύουν όλα όσα ήξερες:
Παίρνεις τομέα με τουλ. 17 ξεκινώντας στο 6 εξάμηνο ή αργότερα αν δεν έχεις αρκετά μαθήματα.
Όσα πέρασες μετράν κανονικά. Θες 61 για πτυχίο.
Δεν δίνεις κανένα από τα νέα μαθήματα.
Αν χρωστάς κάποιο μάθημα που άλλαξε (πχ εφαρμοσμένα μαθ.) το δίνεις με τη παλιά ύλη.
Αν κάποιο μάθημα που χρωστάς άλλαξε εξάμηνο (πχ οι προγραμματισμοί) το δίνεις στο εξάμηνο του παλιού προγράμματος.

(για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
(αυτά κατάλαβα από τη συζήτηση, don't trust me, only trust Soula)
« Last Edit: October 05, 2016, 13:08:39 pm by Apostolof » Logged

All these moments will be lost in time, like tears in rain.
In the meanwhile, life goal.
The Web

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #27 on: October 05, 2016, 13:21:48 pm »

Quote from: Katsavidi on October 05, 2016, 12:50:19 pm
Καταρχάς ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις...

Μια τελευταία απορία...Όταν λέτε πάω με το παλιό πρόγραμμα σπουδών τι εννοείται.?Αν εξαιρέσουμε το 17+ και ότι κάπως θα κρατηθούν τα περασμένα που ''εξαφανιστηκαν'' ...Τα καινούργια μαθήματα που προστέθηκαν (αν προστέθηκαν και δεν αλλαξαν απλα) τα δίνω? Επίσης ο τομέας εγινε 4 εξάμηνα από 5 και αντίστοιχα το προτομεακό κομμάτι έγινε 6...αυτό το εξάμηνο το 6ο εγώ τι κάνω?Κάνω το καινούργιο προγραμμα και παίρνω τομέα στο 7ο απλά με 17+? Τα ρωτάω γιατί αν υπήρχαν παραλληλα ωρολογια προγράμματα το ''ακολουθώ το παλιο πρόγραμμα'' ήταν αυτοεξηγήσιμο σε αυτά τα ζητηματάκια...

Υπάρχουν παράλληλα ωρολογιακά προγράμματα, δεδομένου ότι το 3ο , 5ο , 7ο , 9ο εξάμηνο , αυτη τη στιγμή διδασκονται με το παλιό πρόγραμμα σπουδών ! Το 6ο εξάμηνο θα γίνει εξάμηνο κορμού σε 2.5 χρόνια από σήμερα. Οπότε αν συμπληρώσεις τα προαπαιτούμενα λχ. το Φεβρουαριο του 17 , τότε θα επιλέξεις και τον τομέα σου και θα συνεχίσεις το εαρινό εξάμηνο στον τομέα.

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
George_RT
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: October 05, 2016, 14:44:42 pm »

Quote from: Apostolof on October 05, 2016, 12:58:29 pm

Αν κάποιο μάθημα που χρωστάς άλλαξε εξάμηνο (πχ οι προγραμματισμοί) το δίνεις στο εξάμηνο του παλιού προγράμματος.

Πήγα σήμερα στον Πάγκαλο και τον ρώτησα , (ούτε και αυτός εχει κάποια ενημέρωση) αλλά μου είπε λογικά θα το δηλώσετε τώρα   .
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: October 05, 2016, 23:56:39 pm »

Quote from: Apostolof on October 05, 2016, 12:58:29 pm
Όχι απλά ακολουθείς το πρόγραμμα σπουδών που υπήρχε όταν μπήκες στη σχολή.

Ισχύουν όλα όσα ήξερες:
Παίρνεις τομέα με τουλ. 17 ξεκινώντας στο 6 εξάμηνο ή αργότερα αν δεν έχεις αρκετά μαθήματα.
Όσα πέρασες μετράν κανονικά. Θες 61 για πτυχίο.
Δεν δίνεις κανένα από τα νέα μαθήματα.
Αν χρωστάς κάποιο μάθημα που άλλαξε (πχ εφαρμοσμένα μαθ.) το δίνεις με τη παλιά ύλη.

(για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος)
(αυτά κατάλαβα από τη συζήτηση, don't trust me, only trust Soula)

Ευχαριστώ πολύ...άρα αν κατάλαβα καλα καπως αγνοω τα καινούργια και δινω όσα χρωστάω με το ΠΠΣ...αυτα που αλλάξαν ονομα τα δίνω ως παλια και δεν ασχολούμαι με υλες και ονοματα καινούργιων(γιατί κάποιος πανω είπε ότι δίνω τα καινούργια)...To μόνο που αλλάζει δηλαδή για μένα είναι πως κάποια δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω πλέον αν τους ΄΄πιάσει''/προλάβει το νεο πρόγραμμα...Αν αυτά είναι εργαστήρια τι παίζει?Αν χρωστάω εργαστηριο πρωτου εξαμηνου που χάθηκε ας πουμε και δε γινεται πλεον? και τελευταία ερώτηση το υπόσχομαι και σορρυ που κουράζω...αν (ελπίζω πως όχι) κάποιος τον προλάβει το πρόγραμμα εντελώς πριν τελείωσει τι παίζει?
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: