• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:31:41 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:31:41 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 109
Total: 138
GP
odysseaskar
ilazarit
kalantzopoulos
ellimoschou
grammaths
vajim
dedhe
Billyskotsikas
kkotsopo
angelos
PAPARI69
andreas2000
chidi anagonye
JoHn!
chris_p30
s
aachmet
DJ Stefzia
NET2GRID
John120196
elizabeth
tzortzis
cchristodoulou
mpilas_giwrgos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > ΝΤΡΟΠΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Down Print
Author Topic: ΝΤΡΟΠΗ  (Read 13408 times)
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #60 on: August 11, 2006, 15:29:58 pm »

Για το αν ο αλιάκμων μπορεί να συνεχίσει να είναι moderator:

Ένας moderator πρέπει να διατηρεί κάποιο επίπεδο, γιατί και από αυτόν εξαρτάται η εικόνα του forum (σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι από έναν απλό χρήστη)

Ακόμα και να δεχτεί επιθέσεις πρέπει να διατηρεί την ψυχραιμία του και να μην απαντάει με τον ίδιο τρόπο που του μιλάν. Έτσι εκτός του ότι διατηρείται καλή η εικόνα του forum, τον εμπιστεύονται και τα υπόλοιπα μέλη για τη δουλειά του ως moderator.

Ο αλιάκμων δεν τα καταφέρνει πάντα σε αυτό. Στο συγκεκριμένο θέμα και ενώ ο chabos έθιξε ένα σοβαρό θέμα, ο αλιάκμων απάντησε με ειρωνεία, λέγοντας "Εσυ δεν εχεις αναγκη απο υποστηριξη" και ποστάροντας φωτογραφία του χάμπου. Στη συνέχεια ο chabos ζητούσε να διαγραφεί το μήνυμα, γιατί εμφανίζεται η εικόνα σε όσους την έχουν αποθηκευμένη στην cache και ο αλιάκμων δε δέχτηκε. Εγώ λέω το σωστό ήτανε να το σβήσει, δεν ξέρω πως το βλέπουν οι άλλοι, αλλά έτσι κι αλλιώς αν ήθελε να ηρεμήσει την κατάσταση θα το έσβηνε.

Από όσο θυμάμαι ο αλιάκμων έχει ενεργήσει με παρόμοιο τρόπο αρκετές φορές. Δε θυμάμαι όμως κάποια φορά να ξεπέρασε τα όρια και να είπα "αυτός δεν κάνει για moderator".
Θυμίζω ότι είναι moderator επειδή είναι administrator και επειδή είναι πολύ ενεργός στο forum. Επίσης, το ότι δεν είναι πολύ τυπικός, όπως και άλλοι moderators, δικαιολογείται από το γεγονός ότι τα περισσότερα ενεργά μέλη του forum γνωριζόμαστε μεταξύ μας και επικρατεί ένα φιλικό κλίμα σε αυτό.

Γι' αυτό δεν προτείνω να φύγει από moderator ο αλιάκμων, αλλά θέλω να πιστεύω ότι διαβάζοντας τα παράπονα του κόσμου θα γίνει καλύτερος
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #61 on: August 11, 2006, 16:51:07 pm »

Για το θέμα αν θα έπρεπε να είναι ή όχι admin ο alliakmwn:
πιστεύω ότι μερικές η συμπεριφορά του μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να πει κάποιος ότι δε θα έπρεπε να είναι admin. Απλά είναι θέμα του χαρακτήρα του και τη στάση αυτή κρατούσε και πρώτου γίνει mod. Για το θέμα της λογοκρισίας προς το πρόσωπο του που έθιξε. Δε πιστεύω ότι υπάρχει ούτε λογοκρισία ούτε αυτολογοκρισία. Στο πρώτο υπήρχε επέμβαση στις ανακοινώσεις που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα. Αυτό είναι κάτι στο οποίο έχουν πρόσβαση όλοι οι admin, δε ξέρω ποιο είναι το καθεστώς της διαχείρισης αλλά από τη στιγμή που έχουν όλοι το δικαίωμα στο λογισμικό δεν υπάρχει η έννοια της λογοκρισίας. Όσο για την αυτολογοκρισία, Στάθη έχεις αναλάβει ένα ρόλο σε αυτό το φόρουμ και αυτό συνεπάγεται με κάποιες ευθύνες, μέσα σε αυτές είναι και να περιορίζεις αυτά που θέλεις να πεις για να λειτουργεί ομαλά οι κοινότητα. Ήταν δική σου επιλογή και όταν έγινες mod και όταν αποφάσισες να κατεβάσεις την εικόνα, οπότε δε νομίζω ότι χρειάζεται να μας το κοπανάς σα να σε ευνουχίσαμε.

Το θέμα που θέλω να θέσω εγώ είναι για τη διαγραφή των μηνυμάτων. Διαβάζοντας τα παραπάνω μηνύματα κατάλαβα ότι έχουν διαγραφεί κατά καιρούς πολλά μηνύματα τα οποία ποτέ δε κατάλαβα ότι υπήρχαν. Δε νομίζω ότι είναι σωστή πολιτική να διαγράφουμε χωρίς κανένα ίχνος τα υβριστικά μηνύματα. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από κίνηση καθωσπρεπισμού. Τα μέλη έχουν δικαίωμα να ξέρουν τι κλίμα επικρατεί στο φόρουμ και πότε διαγράφονται μηνύματα. Για αυτό προτείνω όταν διαγράφονται μηνύματα να υπάρχει και σχόλιο κάποιου mod. πχ σε αυτό το σημείο έχουν διαγραφεί μηνύματα γιατί το περιεχόμενο τους κρίθηκε υβριστικό.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #62 on: August 11, 2006, 18:18:23 pm »

Έχει καταντήσει λίγο γελοίο αυτό το ψευτοϊδεολόγημα "των άκρων". Τι πάει να πει ακραίος; Αυτός που διαφέρει από την κοινή γνώμη; Αυτός που δεν ταυτίζεται με την συντριπτικά ισοπεδωμένη πλειοψηφούσα νοοτροπία ηττοπάθειας και μηδενιστικά επαναλαμβανόμενης ρουτίνας στην κοινωνία; Σε κάθε εποχή υπήρχαν οι "ακραίοι" και όλοι τους κατέκριναν. Όλοι οι "πολιτικά ορθοί" που τελικά το μόνο που ήθελαν ήταν η διατήρηση του υπάρχοντος, και καμία αλλαγή. Σε όλες τις επαναστάσεις της ιστορίας, σε όλες τις ανατροπές, πάντα υπήρχαν οι "ακραίοι" που όλοι τους απέφευγαν και πομποδώς τους κατέκριναν, αλλά τελικά όταν αργότερα η ανατροπή έγινε καθεστώς τους αποδέχτηκαν.

Δεν υπάρχουν ακραίοι, αυτά είναι μπούρδες. Είναι εντελώς υποκειμενικό. Για μένα ας πούμε η πολιτική αποχαύνωση και βλακεία που δέρνει πολλούς πολιτικούς "του κέντρου" είναι πολύ πιο ακραία από την ΑΚ (μια που αναφέρθηκε).

Και για να τελειώνει αυτή η ιστορία με τον χάμπο. Σκεφτείτε λίγο, αυτό το φόρουμ, πόσες φορές ήρθε σε έντονη σύγκρουση; Και δεν εννοώ την θεμιτή αντιπαράθεση και διαπάλη ιδεών, προφανώς δεν συμφωνούμε όλοι σε όλα και γιαυτό μπορούμε και συζητάμε. Αλλά όχι με τους όρους με τους οποίους γινόταν αντιπαράθεση με το άτομο που ακούει στο όνομα χάμπος. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά η κατάσταση αναζωπυρωνόταν με κάποιο επονείδιστο ποστ του, με το χυδαία εριστικό στυλ του και με τις επικίνδυνες - όχι ακραίες, όχι αντίθετες με τις δικές μου ή του aliakmwn, αλλά επικίνδυνες - απόψεις.

Εδώ και πολλούς μήνες, πριν και από την πρώτη αποχώρηση του τύπου, συνέχεια δημιουργούνταν προστριβές με διάφορα πράγματα που έλεγε. Και παρά το ότι τουλάχιστον από μεριά μου αλλά και από πολλούς άλλους γινόταν μια αξιοσέβαστη προσπάθεια να δείξουμε στον κύριο αυτόν κάποια πράγματα, με δομημένο λόγο, με επιχειρήματα, με ευγένεια, η όλη ιστορία κατέληγε στο μηδέν. Με κύριο υπαίτιο τον ίδιο τον χάμπο, και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα μηνύματά μας, τα κίνητρά μας, την ίδια αυτήν την κοινότητα. Επανειλημένως είχε δηλώσει ότι αποτελούμε μια μικρή μειοψηφία της συνολικής ελληνικής κοινωνίας και ότι αυτά που λέμε δεν τα πιστεύει κανείς. Προσέβαλλε την νοημοσύνη μας, και προσέβαλλε την αξιοπρέπεια ανθρώπων. Γιατί δηλαδή δεν συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά που διαφωνεί κάποιος άλλος με τον aliakmwn; Κι εγώ διαφωνώ μαζί του σε πολλά θέματα, άλλα δεν μπαχαλεύεται ποτέ η κατάσταση. Γιατί εγώ δεν θέλω να το οδηγήσω εκεί. Γιατί δεν το κάνω επίτηδες. Γιατί δεν είμαι ο χάμπος.

Δεν είναι καθόλου το ίδιο να βρίζεις έναν φασίστα, και μια "γυναίκα αριστερής ιδεολογίας". Γιατί όταν μεθαύριο ο x φασίστας θα σε μαχαιρώσει επειδή θα είσαι "γυναίκα αριστερής ιδεολογίας" θα είναι πολύ αργά ακόμα και για να τον βρίσεις. Και πιστεύετε ότι υπερβάλλω, κάντε ένα ψαχτήρι στο indymedia να δείτε πόσα μαχαιρώματα έγιναν και φέτος (7 μόνο στη θεσσαλονίκη, 3 ήταν μαθητές).

Αν τα ινδάλματα του χάμπου ξεκινάνε από τον Μεταξά και τελειώνουν στον Χίτλερ, τότε είναι καθήκον μας, υποχρέωσή μας, ως υπεύθυνοι άνθρωποι, ως δημοκράτες να μην τον αφήσουμε στην τελική να μπαχαλέψει αυτήν την κοινότητα.

Ακόμα και οι "γαμάτοι" πρόγονοί μας, οι εκ σειρίου καταγώμενοι και απόγονοι των ΕΛ (!) στην περίφημη αθηναϊκή δημοκρατία είχαν το μέτρο της εξωστράκισης. Άσχετα με το πώς χρησιμοποιήθηκε στην πορεία από διάφορους δημαγωγούς, είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν συνειδητοποιήσει από τότε ότι ο χειρότερος εχθρός της δημοκρατίας είναι η ίδια η δημοκρατία.

Νομίζω ότι όχι μόνο δεν πρέπει να κατηγορούμε τον aliakmwn για τη στάση του, το αντίθετο, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ πρέπει να του πούμε που ανέλαβε αυτό το αναμφισβήτητα ψυχοφθόρο έργο.

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
Καμένος

View Profile
« Reply #63 on: August 11, 2006, 18:59:03 pm »

Quote from: aliakmwn on August 11, 2006, 12:32:25 pm
Απαντω μονο σε οσα αφορουν στον admin ρολο, δηλαδη στον Lurpak και στη Nessa. Το ξεκατινιασμα του Καμενου δεν περιεχει και τιποτα σοβαρο μεσα - απλα ο φιλτατος μου τα κρατουσε απο παλιοτερα και βρηκε ευκαιρια τωρα να χωσει. Θα ειχαν πολυ πλακα σε ενα topic "εδω τα χωνουμε στον Αλιακμονα". Ενα σημειο του μονο εχει νοημα και θα απαντηθει.
Ωραία κρίνεις τις απόψεις μου. Παρ' όλα αυτά δεν απάντησες και σε τίποτα. Εϊναι πολύ εύκολο να τα θεωρείς όλα ξεκατινιάσματα.

β) "Κομμουνιστικη ανωτεροτητα"??? Ουγκ? Τι ειναι παλι αυτο? Για τους κομμουνιστες, δεν υπαρχουν ανωτεροι και κατωτεροι ανθρωποι, ειμαστε ολοι ισοι!
Τί έγραψα στο παραπάνω post? Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς...

γ) και για να ευθυμησουμε: "...μερος του γνωστου πρηξιματος", ειδες? Τοσες φορες σε εχουμε πρηξει και ακομα δεν εχεις καταλαβει βασικα ζητηματα, περι ισοτητας περι καθολικης αντιμετωπισης των προβληματων... Οταν τα καταλαβεις, θα αλλαξουμε κασετα, θα παμε σε ανωτερου επιπεδου αναλυσεις Grin
Με πρήξιμο δεν δίνεις σε κανέναν να καταλάβει τίποτα. Απλώς τον πρήζεις.
Οταν το καταλαβεις, θα αλλαξουμε κασετα, θα παμε σε ανωτερου επιπεδου αναλυσεις.

Εαν το να εκμεταλλευτει ενας moderator τη θεση του για να λυσει προσωπικες διαφορες ειναι μια φορα αλητικο, το να εκμεταλλευτει ενα απλο μελος την moderatorικη ιδιοτητα καποιου για να του τα χωσει επειδη εχει προσωπικο προβλημα μαζι του ειναι δεκα φορες αλητικο.
Και το εσβησα γιατι αυτος ειναι ο ρολος μου: Να σβηνω αναρμοστα μηνυματα.
Αλήθεια το μήνυμά μου γιατί σβήστηκε? Τόσο ανάρμοστο ήταν πιά?

Ακομα πιο επικινδυνο ειναι, κατα τη γνωμη μου, να εχε&
#953;ς απεναντι σου ανθρωπους που αδιαφορουν για τον πολεμο που γινεται, αλλα επιστρατευουν ολες τους τις δυναμεις για να κρυφτουν απο την πραγματικοτητα και οτιδηποτε τους την θυμιζει.
Αν κάποιος αδιαφορεί για τον πόλεμο του σβήνεις τα πόστ?

Και αυτοι εχουν ακομα μεγαλυτερη εξουσια: Διοτι ειναι η πλειοψηφια!

Τί έγραψα παραπάνω ? Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το παρόν τόπικ μπορεί να θεωρηθεί ξεκατίνιασμα από τον Αλιάκμων. Δεν πειράζει...

Και για να εξηγηθώ:
Δεν είπα πουθενά ότι δεν θέλω ο Αλιάκμων να είναι moderator. Απλά έκρινα το τι κάνει.
Μόλις είδα ότι είχε διαγράψει μήνυμά μου (και χωρίς να λέω και τίποτα προσβλητικό για κανέναν) τα πήρα. Επίσης τα πήρα και για το κλέιδωμα ενός τόπικ (που δεν θυμάμαι το όνομά του). Ο Αλιάκμων το θεώρησε ξεκατίνιασμα και δεν απάντησε ακόμα γιατί το κλείδωσε. Θα μου λύσει κανείς την απορία?
« Last Edit: August 12, 2006, 07:57:49 am by Καμένος » Logged
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #64 on: August 11, 2006, 19:09:36 pm »

Σε ποιο τοπικ αναφέρεσαι;

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Καμένος

View Profile
« Reply #65 on: August 11, 2006, 19:16:23 pm »

Δεν θυμάμαι ρε πώς το λένε... Είδα πως είναι κλειδωμένο και ρώτησα στο shoutbox γιατί έχει κλειδωθεί.
Αν θυμάμαι το τελευταίο ποστ ήταν του Αλιάκμωνα και έλεγε ότι το έχουμε γαμήσει ή κάτι τέτοιο.

Εσύ θεώρεις ότι το post μου που σβήστηκε
Με πρόλαβες....
προσβάλει κανέναν? Πές μου ειλικρινά γιατί δεν μορώ να καταλάβω.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #66 on: August 11, 2006, 19:17:46 pm »

μήπως λες το Διαδηλώνουμε Σήμερα;

Η τελευταία ερώτηση σε μένα απευθύνεται;

aliakmwn
Guest
« Reply #67 on: August 11, 2006, 19:26:02 pm »

Προφανως το topic ειναι ξεκατινιασμα. Υποτιθεται πως καποιο μελος ειχε να μου προσαψει καταχρηση "εξουσιας". Περιμενα στοιχεια, τα οποια ποτε δεν δοθηκαν. Φυσικα, δεν νοιαστηκε για το forum ο Χαμπος, το παιχνιδι του επαιξε. Απο ολα οσα εγραψες στα 3 σου μηνυματα στο παρον topic, το μονο που μπορει να σταθει ειναι η απορια σου γιατι κλειδωθηκε το topic για τα παρκαρισμενα. Ολα τα υπολοιπα, ειναι απλα και μονο ξεκατινιασμα. Το τι κανω ως μελος του forum, και ως ανθρωπος στη ζωη μου δεν σε αφορα. Αν εχεις καποιο προβλημα με τον aliakmwn μπορεις ειτε να στειλεις ΠΜ να το συζητησουμε, ειτε να διαμαρτυρηθεις στους υπολοιπους admins. Το topic αυτο αναφερεται στον admin/moder aliakmwn. Οτιδηποτε αλλο προστιθεται ειναι για αποπροσανατολισμο, και βγαζει μονο τα κομπλεξ ανθρωπων που, κατα πως φαινεται, για δικους τους λογους δε με γουσταρουν ως ατομο (μαγκια τους) και εκμεταλλευονται αυτη μου τη θεση για να κραξουν, ξεροντας πως η θεση του admin/moder ειναι παντα λεπτη.

Το topic στο οποιο αναφερεσαι ηταν το ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. Αφορμη για το topic σταθηκε ενα αλλο topic, σχετικα με τα προβληματα του παρκινγκ. Το ανοιξα για να δω εαν υπαρχουν κι αλλοι που συμφωνουν οτι η κατασταση ειναι απαραδεκτη, και εαν ειναι διατεθιμενοι να ξεκινησουμε καποια κινητοποιηση. Επενεβησαν ομως συναδελφοι που χρησιμοποιουν αυτοκινητα, γιατι θεωρησαν πως επρεπε να υπερασπιστουν αυτη τους την επιλογη. Ετσι, για αλλη μια φορα το topic κατεληξε σε ξεκατινιασμα και η συζητηση βαλτωσε. Γι' αυτο το topic κλειδωθηκε, ωστε να σταματησει η διενεξη. Την επομενη μερα, το topic ξεκλειδωθηκε, διαγραφτηκαν τα τελευταια μηνυματα (2 δικα μου κι ενα αλλο) που ηταν εντελως απαραδεκτα, ωστε να συνεχιστει η συζητηση. Δεν συνεχιστηκε ομως, και ειναι φυσιολογικο, γιατι καθε φορα που ενα θεμα ξεφευγει offtopic, μετα οι συμμετεχοντες χανουν το ενδιαφερον τους. Βεβαια, οπως μας ειπες ο ιδιος λιγο πιο πανω:

Quote from: Καμένος on August 11, 2006, 08:58:06 am
Ρώτησα στο shoutbox αλλά δεν είδα αν απάντησε κανένας.

Φυσικα, δεν ειδες αν απαντησε κανεις, ωστοσο θεωρεις πως το καναμε αυθαιρετα.
Συγχωρηστε μας κ. Μανο, την επομενη φορα που θα αποφασισουμε καποια παρεμβαση θα σας στειλουμε προσωπικο e-mail, sms, fax, και υπευθυνη δηλωση του νομου 105.

Στο τοπικ περι φασιστων, ο Χαμπος εκανε μια ειρωνικη παρατηρηση, κατι σαν "δεν το καταλαβες ακομα, οι δεξιοι δεν ειναι ανθρωποι" για να πηδηξει τη συζητηση ως συνηθως. Απαντησες "με προλαβες" (Τα μηνυματα υπαρχουν στον Καδο, και τα quotαρισα και πιο πανω). Ηταν η τελευταια προσπαθεια του να οδηγησει την κουβεντα στο χαος. Θα προτιμουσες να διεγραφα του Χαμπου και να αφηνα το δικο σου ξεκρεμαστο, και να φαινεται πως συμφωνεις με την προηγουμενη αποψη? Τοτε, να δεις που θα με κατηγορουσες για το ακριβως αντιθετο, οτι σε αφησα "σκοπιμα" ξεκρεμαστο.
« Last Edit: August 11, 2006, 19:44:58 pm by aliakmwn » Logged
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #68 on: August 11, 2006, 19:30:40 pm »

Ο κάθε άνθρωπος έχει τα κουμπιά του.Αυτά που αν τα βρεις και τα πατήσεις τον εκνευρίζεις και τον κάνεις να αντιδράσει με τον τρόπο που μπορεί.Η nessa για παράδειγμα παραπονέθηκε για την φωτογραφία με το νεκρό παιδάκι στο Λίβανο, και φαντάζομαι αν ήταν moderator θα την αφαιρούσε, όχι επειδή την έθιγε ή έθιγε κάποιο ευαίσθητο για αυτήν θέμα αλλά επειδή έθιγε την αισθητική της και την ενοχλούσε όταν έπινε τον φραπέ της.Ακόμα και ο fugifox αυτό το τέρας ψυχραιμίας και εγκράτειας έσβησε την φωτογραφία για να προστατέψει ένα μέλος του forum από την προσβολή της αισθητικής του. Γιατί λοιπόν την λέμε στον αλιάκμωνα που κατά την γνώμη μου σβήνει post που προσβάλουν την μνήμη, την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια ατόμων; Δεν ξέρω αν η ψηφοφορία παίζει ακόμα αλλά και εγώ πιστεύω ότι ο αλιάκμων πρέπει να παραμείνει στην θέση του.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Nessa
Guest
Απ: Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #69 on: August 11, 2006, 19:34:04 pm »

Quote from: Fenix on August 11, 2006, 19:30:40 pm
Γιατί λοιπόν την λέμε στον αλιάκμωνα που κατά την γνώμη μου σβήνει post που προσβάλουν την μνήμη, την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια ατόμων;
Τα συγκεκριμένα διαγράφτηκαν ως off-topic.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #70 on: August 11, 2006, 19:34:41 pm »

Ακόμα και ο fugifox αυτό το τέρας ψυχραιμίας και εγκράτειας έσβησε την φωτογραφία για να προστατέψει ένα μέλος του forum από την προσβολή της αισθητικής του.
Πάλι* δεν κατάλαβες τι συνέβη.
1) Δεν έσβησα τη φωτογραφία, ούτε την κατέβασα-αυτό το έκανε ο ίδιος ο Αλιάκμων αργότερα
2) Δεν το έκανα για να "προστατέψω ένα μέλος"

*=όπως συνέβη επίσης στο τόπικ περί συμβασιούχων, στο οποίο παρεπιπτόντως περιμένω ακόμη την απάντησή σου για να συνεχίσουμε τη συζήτηση

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #71 on: August 11, 2006, 19:35:49 pm »

Quote from: Nessa on August 11, 2006, 19:34:04 pm
Γιατί λοιπόν την λέμε στον αλιάκμωνα που κατά την γνώμη μου σβήνει post που προσβάλουν την μνήμη, την νοημοσύνη και την αξιοπρέπεια ατόμων;
Τα συγκεκριμένα διαγράφτηκαν ως off-topic.
ΊΣως θα έπρεπε με αφορμή τα όσα έγιναν να ανοίξει μια συζήτηση περί του τι πρέπει να λογοκρίνεται και τι όχι

aliakmwn
Guest
« Reply #72 on: August 11, 2006, 19:41:33 pm »

Fenix απλα μια διευκρινιση: Δεν τα διεγραψα τα μηνυματα αυτα (περι Πολυτεχνειου, μουσουλμανων κλπ) Αντιδρουσα και απαιτουσα να διαγραφουν, αλλα δεν τα διεγραφα γιατι δεν συμφωνουσε η πλειοψηφια.

Η ολη φασαρια γινεται αποκλειστικα για τα μηνυματα απο το τοπικ περι φασιστων, Μηνυματα που δεν ειχαν κανενα απολυτως πολιτικο περιεχομενο. Το πρωτο ζευγος ηταν απλα ενα μπαρουτι και το φυτιλι του, και οι δυο επομενες ομαδες ηταν διαπραγματευση πανω στο γιατι κατεβηκαν τα πρωτα και αν θα επανελθουν.

Ο Καμενος προσθεσε το κλειδωμα ενος τοπικ, που ομως δεν ηταν παρων για να δει τι εγινε.

Προς ολους:

Για αλλη μια φορα: ΣTO FORUM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Οσα μηνυματα απομακρυνονται απο συζητησεις, απομακρυνονται επειδη ειναι εκτος θεματος και μονο γι' αυτο, και παντα επικοινωνουμε με τους συγγραφεις τους για να λυθει η όποια παρεξηγηση προκυπτει. Πολλες φορες ζητησα τη διαγραφη ρατσιστικων μηνυματων, πιεσα και επεμεινα πολυ πανω σ' αυτην, αλλα ΠΟΤΕ δεν διαγραψαμε αυθαιρετα, ουτε εγω ουτε και κανενας αλλος moderator, ΚΑΝΕΝΑ μηνυμα για πολιτικους λογους, ακομα κι αν καποια απο αυτα ηταν πραγματικα εμετικα.
Και παλι (ετσι, μου αρεσει να πρηζω, μεχρι να το καταλαβει και ο πιο γκαγκα): ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ της λογοκρισιας οταν γραφονται στο forum μηνυματα φασιστικης προπαγανδας και ρατσιστικου μισους, και εχω γραψει τεραστια κειμενα προσπαθωντας να εξηγησω την αποψη μου. Θεωρω πως οι moderators συνολικα ειναι σε θεση να κρινουν ποτε ενα μηνυμα ειναι οντως φασιστικο και πρεπει να την πουλεψει. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ δεν διαγραφτηκε κανενα τετοιο μηνυμα, ακριβως επειδη δεν συμφωνησε η πλειοψηφια. Ειναι μεγαλο αρνητικο αυτο κατα τη γνωμη μου, αλλα ουδεποτε την επεβαλα με το ζορι.

Οσο η συζητηση αυτη συνεχιζεται, ο μονος που βγαινει χαμενος ειναι το forum. Δημιουργειται κλιμα αμφιβολιας, καταστρεφεται η εμπιστοσυνη μεταξυ των μελων χωρις να υπαρχει λογος και πεφτει κατακορυφα το επιπεδο. Δεν με ενδιαφερει για την παρτη μου, δεν θεωρω πως εχω κανει κατι μεμπτο για να με ανησυχει, ομως μου τη σπαει το γεγονος οτι απο χθες το βραδυ καταστρεφουμε το σπιτι μας. Εαν καποιοι θελησαν να σπειρουν το φασισμο εδω μεσα, τα καταφεραν!!!!!! Ουτε λογοκρισιες χρειαζονται ουτε διαγραφες! Αρκει το οτι το παρεϊστικο κλιμα εστω και προσωρινα χαλασε, και ο νεος χρηστης θα συναντησει μια τετοια εικονα, γεματη αμφιβολιες και αλληλομαχαιρωματα.

Θεωρω πως ευθυνη φερουμε ολοι μας. Στο εξης, θερμοπαρακαλω, εαν οποιοσδηποτε, οποιαδηποτε στιγμη, θεωρησει πως η κινηση καποιου moderator τον θιγει, ειτε αφορα σε δικο του μηνυμα ειτε οχι, ΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΜ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!! Ελεος πια, δεν ειμαστε εξωγηινοι, συμφοιτητες σας ειμαστε και οσοι moderαρουμε εδω μεσα, την ωρα μας περναμε, δεν καναμε στοχο της ζωης μας να σας φιμωσουμε!!!
« Last Edit: August 11, 2006, 20:07:45 pm by aliakmwn » Logged
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #73 on: August 11, 2006, 19:51:37 pm »

Quote from: aliakmwn on August 11, 2006, 12:32:25 pm

2) Πριν ακομα τις κατεβασω τις φωτος, ο fugi επενεβη και απενεργοποιησε την εμφανιση των μηνυματων των Ανακοινωσεων στην πρωτη σελιδα, ακριβως επειδη υπηρξαν αντιδρασεις.
Από αυτό το κομμάτι του Αλιάκμωνα κατάλαβα ότι έφαγε και αυτός το σβήσιμό του από τον fugi, sorry λάθος.

Και κάτι off topic
*=όπως συνέβη επίσης στο τόπικ περί συμβασιούχων, στο οποίο παρεπιπτόντως περιμένω ακόμη την απάντησή σου για να συνεχίσουμε τη συζήτηση
Eπειδή αυτό περί γνώσης εκ των έσω ήταν εντελώς άσχετο νόμιζα ότι η απάντηση μου σε κάλυψε πάω να δω τί έγραψες για να σου απαντήσω.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #74 on: August 11, 2006, 20:14:54 pm »

Quote from: aliakmwn on August 11, 2006, 19:41:33 pm
Fenix απλα μια διευκρινιση: Δεν τα διεγραψα τα μηνυματα αυτα (περι Πολυτεχνειου, μουσουλμανων κλπ) Αντιδρουσα και απαιτουσα να διαγραφουν, αλλα δεν τα διεγραφα γιατι δεν συμφωνουσε η πλειοψηφια.

Δε νομίζω ότι διαγράφηκαν μόνο για αυτό. Διαγράφηκαν επειδή ήταν ρατσιστικά και προσέβαλαν τη μνήμη νεκρών. Πιστεύω ότι η αντίδραση της πλειοψηφίας δεν αποτελεί ικανό λόγο για να διαγραφούν μηνύματα

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Up Print
Jump to: