• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:46:12 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:46:12 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 96
Total: 144
nikos_matall
Mr Watson
ellimoschou
Ioannis Apostolikas
Ponan
dirac1
user4
annaparask
kkotsopo
dimitris kiziridis
fkaravi
filkilkis
gntitsios
Tzatzikaki
Kont
axilleas
mimaki
BossiTsif
AcDimitri
victoria
asemas
KG03
elizabeth
trelogauros7
chidi anagonye
mpaltzak
smanio
mgrivab
noimaginationforthis
dim13
apostolose
Mari0s
jimalexoud
goustafson
alice
JoHn!
GP
odysseaskar
ilazarit
kalantzopoulos
grammaths
vajim
dedhe
Billyskotsikas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > ΝΤΡΟΠΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Down Print
Author Topic: ΝΤΡΟΠΗ  (Read 13413 times)
Vulcan
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #30 on: August 10, 2006, 20:24:09 pm »

Quote from: ninjaFOX on August 10, 2006, 20:18:06 pm

kai si eisai basikos ekproswpos autou to dikaiomatos agapite vulcan Kiss

Tongue

Ακριβώς, η αρχαοελληνική μου καταγωγή και η φύση φωνάζουν μέσα μου !!!!
poly1
Guest
« Reply #31 on: August 10, 2006, 20:25:35 pm »

whatever man.. Tongue
Cyberkat
Guest
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #32 on: August 10, 2006, 20:32:31 pm »

Chabe αν έχεις πρόβλημα με την λειτουργία του φόρουμ, μπορείς να αποχωρήσεις ελεύθερα.
Αν σου χαλάσαμε τη μέρα, αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να είμαστε ευτυχείς.
Κάνε μερικά πουσαπς να σου περάσει.

Quote from: Vulcan on August 10, 2006, 20:24:09 pm
Ακριβώς, η αρχαοελληνική μου καταγωγή και η φύση φωνάζουν μέσα μου !!!!

Και το Θεώρημα!!!
JAE
Guest
« Reply #33 on: August 10, 2006, 20:36:05 pm »

Quote from: Cyberkat on August 10, 2006, 20:32:31 pm
Chabe αν έχεις πρόβλημα με την λειτουργία του φόρουμ, μπορείς να αποχωρήσεις ελεύθερα.
Αν σου χαλάσαμε τη μέρα, αυτός είναι ένας παραπάνω λόγος για να είμαστε ευτυχείς.

Γιατι εισαι των ακρων; Smiley

Και το Θεώρημα!!!

Οπα.Υπαρχει και θεωρημα;
Δεν αντεχω να ειμαι παλι η εξαιρεση..Smiley
damien667
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Κλέφτης επαγγελματικών δικαιωμάτων ηλεκτρολόγων

View Profile WWW
« Reply #34 on: August 10, 2006, 20:40:20 pm »

Quote from: chabos4 on August 10, 2006, 19:29:26 pm
Από την στιγμή που δεν μπορούν οι υπόλοιποι μετριοπαθείς υπεύθυνοι να περιορίσουν τον ακραίο, δεν μπορώ να συνεχίσω.

Μετά από αυτήν την περήφανη δήλωση, προτείνω να αλλάξει η θέση που κατέχει ο aliakmwn σε αυτό το forum.
Προτείνω την άμεση προαγωγή του σε Supreme Forum Administrator γιατί κατάφερε να μας απαλλάξει από το ταλέντο που ακούει στο όνομα χάμβιος.

« Last Edit: August 10, 2006, 20:42:30 pm by damien667 » Logged

Το σεξ είναι η μόνη εγωιστική πράξη που ικανοποιεί όλους τους συμμετέχοντες.<br />διόρθωση* και η φιλανθρωπία το ίδιο!
JAE
Guest
« Reply #35 on: August 10, 2006, 20:43:06 pm »

Και μετα σου λενε γιατι αυξανονται οι αυτοκτονιες το καλοκαιρι....
chabos4
Guest
« Reply #36 on: August 10, 2006, 20:57:45 pm »

αντε γεια.
Όταν οι υπεύθυνοι πάρουν τη σωστή απόφαση θα επιστρέψω.
Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους καλή εξεταστική.
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #37 on: August 10, 2006, 23:06:36 pm »

χομπι:σβηνογραφομαι στο τημμυ!!ειναι ενας τροπος να πεις οτι η ζη συνεχιζεται(και επαναλαμβανεται...)

tu/e
Nessa
Guest
« Reply #38 on: August 10, 2006, 23:14:49 pm »

Για δες που έχω κάτι κοινό με το Χάμπο... πρέπει να ανησυχώ; Grin
arkas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

...

View Profile
« Reply #39 on: August 11, 2006, 03:16:22 am »

Κατσε ρε cyberkat,το προβλημα απ'ό,τι καταλαβα το εχει οχι με το φορουμ αλλα με τις ενεργειες του αλιακμωνα.
Και αν ο αλιακμωνας θεωρηθει οτι καταχραται συχνα τη θεση("εξουσια") του σαν Moderator,απαγορευεται να διαμαρτυρηθει καποιος?
« Last Edit: August 11, 2006, 04:08:27 am by arkas » Logged

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #40 on: August 11, 2006, 03:36:28 am »

Που είναι αυτή η εικόνα;

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
aliakmwn
Guest
« Reply #41 on: August 11, 2006, 03:53:46 am »

Ελεος ρε παιδια με την εικονα! Την εσβησε ο Χαμπος!!!
Δεν την δημοσιευσα εγω τη φωτογραφια του, αυτος μονος του το εκανε, στο topic περι bodybuilding, αλλα καποια στιγμη γελοιοποιηθηκε και την διεγραψε. Δεν ηξερε ομως οτι τα διεγραμμενα μηνυματα πηγαινουν στον Καδο, νομιζε πως εξαφανιζονται εντελως! Ετσι, η φωτογραφια παρεμενε μεσα στον Καδο, κι εγω την εμφανισα στο δευτερο μου μηνυμα! Αν πατε στην αρχη του τοπικ, θα δειτε ενα μηνυμα μου που λεει "εσυ δεν χρειαζεσαι προστασια" ή κατι τετοιο, κι απο κατω ενα νεκρο λινκ. Το λινκ αυτο παρεπεμπε στην φωτογραφια μεσα στον Καδο, που τωρα ομως δεν εμφανιζεται γιατι ο Χαμπος την διεγραψε!!!

Ελεος πια, πώς πρεπει να το περιγραψω?!?!?!?!?!?!?!?!?

Οσο για τις διαμαρτυριες, ο καθενας μπορει να διαμαρτυρεται για ο,τι θελει. Εαν οι διαμαρτυριες του εχουν βαση, θα εισακουστουν. Περιμενω απο τον φιλο Αρκα να μου δωσει μερικα παραδειγματα της "καταχρησης" που μαλιστα ειναι και "συχνη". Συγκεκριμενα ομως, και με αιτιολογηση για ποιο λογο το θεωρεις "καταχρηση", οχι καποιος-καπου-καποτε-εκανε-κατι.
« Last Edit: August 11, 2006, 04:08:11 am by aliakmwn » Logged
aliakmwn
Guest
« Reply #42 on: August 11, 2006, 04:03:38 am »

Την παρακατω απαντηση την ειχα ετοιμασει απο νωρις, αλλα αποφασισα να μην την δημοσιευσω, παρα μονον εαν το θεμα συνεχιστει. Εφ' οσον εστω και ενας θεωρει πως δεν εληξε, την δημοσιευω:

Απανταω ως administrator:
Το καθε μελος εχει το δικαιωμα να διαμαρτυρηθει για τη συμπεριφορα των moderators και administrators. Τα παραπονα του χρηστη Chabos δεν θα απομακρυνθουν φυσικα, ακομα κι αν αυτος αποχωρησει οπως δηλωσε, ωστε να ειναι προσβασιμα σε ολους.

Και τωρα ως aliakmwn:

Αποσπασμα απο το topic "Οδηγος του καλου φασιστα για το internet"

Quote from: aliakmwn on August 10, 2006, 15:51:07 pm
(...)
Κομματι της τακτικης αυτης, ειναι και η αυτοθυματοποιηση. Η μεθοδος αυτη πιανει κυριως σε περιπτωσεις εμμεσου διαλογου (σπανια ενας φασιστας θα κανει αμεσο διαλογο). Εκει οι φασιστες συμπεριφερονται αλλιως, και χαρακτηριστικα παραδειγματα υπαρχουν στο forum μας. Το μενου περιλαμβανει κατ' αρχην αμυνα, οπου ο φασιστας αγωνιζεται με νυχια και με δοντια να αποδειξει πως δεν ειναι φασιστας (ή ακροδεξιος ή ρατσιστης ή ναζιστης ή οτιδηποτε παρεμφερες τού αναγνωριστηκε), μεσω πυροτεχνηματων εντυπωσιασμου, υπεραναλυσεων (που δεν εχουν απαραιτητα λογικη συνοχη, απλα μπερδευουν και αποπροσανατολιζουν) ή και παλι μεσω απομονωσης φρασεων και λεξεων. (Κλασσικο παραδειγμα: "Τι ειναι ρατσιστης? Συμφωνα με το λεξικο ειναι αυτο κι εκεινο και το αλλο. Εγω ομως δεν ειπα τιποτα τετοιο! Εγω αντιθετως ειπα μπλαμπλαμπλα") Και αμεσως μετα περνανε στο σταδιο της επιθεσης, οπου χρεωνουν στο συνομιλητη τους τούς χαρακτηρισμους που μολις "απεδειξαν πως δεν τους αφορουν", παρουσιαζοντας θεατρινιστικα μια προσπαθεια "συκοφαντησης" τους...

Χαρακτηριστικο ολων αυτων: Η απομονωση. Ή καλυτερα: η τροπον τινα "εξειδικευση" πανω σε πολυ μικρα κομματια του λογου.
Η στρατηγικη του φασιστα, ειναι η εντεχνη αποτροπη καθε συλλογικης αναλυσης, καθε γενικης και συνολικης προσεγγισης των λογων του.
(...)

Ο Chabos με κατηγορησε για "λογοκρισια". Τα μηνυματα που διεγραψα (τα μισα εκ των οποιων ηταν δικα μου) λογικα βρισκονται στον Καδο (εκτος αν τα διεγραψε πριν φυγει). Προερχονται απο το topic "Οδηγος του καλου φασιστα στο internet". Βρισκονταν στην 4η σελιδα, κατω απο παραθεσεις αρθρων και τοποθετησεις.

Τα μηνυματα αυτα εχουν παρατεθει με τη σειρα εδω: http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=6692.msg100446#msg100446
(Οποιος δεν εμπιστευεται την παρουσιαση μου, μπορει να ανατρεξει στον Καδο και να τα δει μονος του)

Με βαση και το αποσπασμα απο το μηνυμα μου που δημοσιευσα παραπανω, θεωρω πως η προκληση ολης αυτης της φασαριας ηταν σκοπιμη. Εγινε για να κερδισει τις εντυπωσεις, να αυτοθυματοποιηθει, να το παιξει "αδικημενος" φορτωνοντας τα παντα στον "κακο moderator".

Για την ιστορια, ημουν και εξακολουθω να ειμαι υπερ της διαγραφης κι αλλων μηνυματων του Χαμπου. Μεταξυ αλλων ο Chabos:

1) Για αλλη μια φορα αμφισβητησε τους νεκρους του Πολυτεχνειου
2) Αποκαλεσε ολους τους μουσουλμανους εν δυναμει δολοφονους
3) Υποστηριξε δημοσια πως οι λαοι της Μεσης Ανατολης ταυτιζονται με τους τρομοκρατες της Αλ Καιντα

Στο τμημα μας εχουμε μουσουλμανους φοιτητες και τους αποκαλεσε δολοφονους.
Επισης, στο τμημα μας εχουμε συναδελφους απο το Λιβανο, την Παλαιστινη και αλλες περιοχες και κρατη της Μεσης Ανατολης (ενας απο αυτους ειναι και moderator στο forum) και τους ταυτισε με τους τρομοκρατες.
Εδω και πανω απο 20 μερες, ο λαος του Λιβανου δολοφονειται απο τον ισραηλινο στρατο, και η αιτια αυτη ακριβως η ταυτιση που κανει και ο Χαμπος.

[...]"H πολιτιστική μας κληρονομιά, μάς επιβάλλει τη διάδοση και την υπεράσπιση των ανθρώπινων αξιών, που σήμερα πλήττονται βάναυσα από το κράτος του Ισραήλ και τα πέραν του ατλαντικού ανθρωποειδή.
Και στο όνομα των δεκάδων φοιτητών μας και συναδέλφων σας, που κατάγονται από την Παλαιστίνη και τον Λίβανο και σήμερα ενδέχεται να είναι ανέστιοι και ορφανοί, καταγγέλλουμε τη βαρβαρότητα."[...]

Νικόλαος Ι. Μάργαρης

Υπενθυμιζω πως ο Chabos δεν ειναι καν φοιτητης του τμηματος - ειναι ΠολΜηχ, αρα φιλοξενουμενος στο forum.

4) Σεξιστικη προσβολη των γυναικων αριστερης ιδεολογιας
Αυτο δυστυχως δεν μπορειτε να το δειτε, παραηταν προσβλητικο και κρυφτηκε. Οσοι ειχαν προλαβει και το ειδαν, μπορουν να σας ενημερωσουν, αλλα παρακαλω οχι δημοσια.

5) στο χθεσινο topic για την πορεια, στην απαντηση του προς τον Vulcan αποκαλεσε τους ομοφυλοφιλους "κυναιδους" και "γραικυλους"...

6) Συκοφαντει και προσβαλει τους διαχειριστες, το forum και εμενα προσωπικα, αναφερομενος στα μαθηματα που χρωσταω, ενω λεει και ψεματα, οτι υποτιθεται πως εφυγαν "κι αλλα μελη" εξαιτιας μου, ενω κατι τετοιο δεν ισχυει:

Quote from: chabos4 on August 10, 2006, 19:29:26 pm
Σε αυτό το forum πρέπει να διατηρείται η ίση μεταχείρηση όλων των μελών από τους υπευθύνους.
Κάποιοι περιθωριακοί που έχουν παρατήσει τις σπουδές τους στο έλεος του Θεού, έχουν βαλθεί να περνούν μέσα στο forum την πολιτική τους προπαγάνδα. Αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει.
Δυστυχώς μερικοί από αυτούς έχουν ρόλο διαχειριστή και λογοκρίνουν κατά το πολιτικό τους δοκούν.
Οι υπόλοιποι υπεύθυνοι γνωρίζουν τις δραστηριότητες του aliakmwn και δεν έχουν κάνει τίποτα για να περιορίσουν την συμπεριφορά του. Έτσι αυτός διαγράφει όποια μηνύματα τον ενοχλούν προσωπικά χωρίς να ρωτάει κανέναν, βαφτίζοντάς τα off topic την στιγμή που δεν με προστάτεψε κανείς από το μπαράζ off topic σχολίων στο παρελθόν.

Το forum αυτό έχει πάψει από καιρό να προάγει τον υγιή και ελεύθερο διάλογο.
Είναι χρωματισμένο πολιτικά και δεν αντέχει διαφορετικές απόψεις.

Από την στιγμή που δεν μπορούν οι υπόλοιποι μετριοπαθείς υπεύθυνοι να περιορίσουν τον ακραίο, δεν μπορώ να συνεχίσω.

Στην τελευταια του προταση, διατυπωνεται ξεκαθαρος εκβιασμος, που στοχευει στο προσωπο μου. Επιπλεον, η αναφορα στα μαθηματα που χρωσταω εγινε αλητικα, διοτι οταν πριν απο μερικες μερες βρεθηκαμε στο irc και συζητησαμε, μου συμπεριφερθηκε πολυ φιλικα, και μαλιστα ανταλλαξαμε ΠΜ στα οποια συμφωνησε πως το καλυτερο θα ηταν να χαλαρωσουμε λιγο αντι να μαλωνουμε διαρκως, και μεσα στην ολη κουβεντα με ρωτησε ποσα μαθηματα χρωσταω.

Ο Chabos ειχε παρει απο πριν την αποφαση να αποχωρησει (πιθανοτατα ειδε πως τρωει πολλες ωρες και δεν διαβαζει, και γι' αυτο μας ευχηθηκε καλη εξεταστικη) και ηθελε απλα να το κανει με θορυβο. Εγραψε την εκβιαστικη απειλη του, και δεν περιμενε να ενημερωθουν οι υπολοιποι admins, παρα αποχωρησε κατ' ευθειαν.

Υπενθυμιζω πως απανταω ως aliakmwn και οχι ως admin: Εξακολουθω να θεωρω πως ο Chabos δεν ειχε και δεν εχει καμια θεση εδω. Δεν ηταν μελος της κοινοτητας, δεν συμπεριφερονταν ως μελος της κοινοτητας, οσες φορες τον προσκαλεσαμε σε παρτυ, ταβερνες και καφεδες αρνηθηκε. Ο μονος λογος για τον οποιον εμπαινε στο forum ηταν για να γραψει την ακροδεξια του προπαγανδα, να προκαλεσει αναταραχες χωρις λογο και να αυτοξευτελιστει δημοσιευοντας γελοια προσωπικα του βιντεο. Επιπλεον, διαρκως προκαλουσε με τη δημοσιευση κειμενων και φωτογραφιων εντελως ξενων με το χαρακτηρα του forum - σε καποια περιπτωση πολλα μελη διαμαρτυρηθηκαν και ζητησαν να κατεβουν. Ωστοσο, παρ' ολο που ως admin ειχα την δυνατοτητα να τον διαγραψω, και ξερετε ποσο πολυ το ηθελα, δεν το εκανα, σεβομενος πρωτον το δικαιωμα του στην n-οστη ευκαιρια, δευτερον τους υπολοιπους admins που δεν συμφωνουσαν, και τριτον το οτι ελαχιστα μελη του forum διαμαρτυρηθηκαν για τ
η συμπεριφορα του. Αισθανομαι πολυ ασχημα, διοτι δεν τον διεγραψα απο πιο πριν - ισως και να 'χει δικιο, δεν ειμαι τελικα καλος administrator, διοτι αν ημουν θα επρεπε να πεταξω με τις κλωτσιες το φασιστοειδες ανδρεικελο που εμπαινε εδω μεσα μονο και μονο για να προκαλεσει καυγαδες και να καταστρεψει ο,τι προσπαθουμε. Οι στοχοι του φανηκαν απο την αρχη, και με το τελευταιο μηνυμα του τους ξεκαθαρισε και επιβεβαιωσε.

ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ, ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ!!!
« Last Edit: August 11, 2006, 04:26:40 am by aliakmwn » Logged
arkas

...

View Profile
« Reply #43 on: August 11, 2006, 04:15:02 am »

Δεν το συνεχιζω αλλο φιλε αλιακμωνα,οκ.Το προηγουμενιο μηνυμα μου τροποποιηθηκε,γιατι δεν εχω σαφεις ενδειξεις για καταχρηση.Αυτα και παω για υπνο.

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
Junior

View Profile
« Reply #44 on: August 11, 2006, 04:48:15 am »

Αλιάκμων, νομίζω έπρεπε να σβήσεις το μήνυμα.
Ο chabos δεν ήθελε να φαίνεται η φωτογραφία, ακόμα όμως μπορούν και τη βλέπουν κάποιοι. Τι κι αν οφείλεται σε δικό του λάθος; Δεν το έκανε επίτηδες, απλά δεν ήξερε.

Και μερικά σχόλια:

"1) Για αλλη μια φορα αμφισβητησε τους νεκρους του Πολυτεχνειου". Είναι λόγος αυτός να διαγραφεί; Γιατί να μην πιστεύει ό,τι θέλει;

"2) Αποκαλεσε ολους τους μουσουλμανους εν δυναμει δολοφονους
3) Υποστηριξε δημοσια πως οι λαοι της Μεσης Ανατολης ταυτιζονται με τους τρομοκρατες της Αλ Καιντα"

Και ο κ. Μάργαρης αποκάλεσε τους Αμερικάνους ανθρωποειδή και όχι μόνο δεν είπαμε τίποτα, αλλά κοτσάραμε και το quote σε όλες τις σελίδες του forum πάνω πάνω.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9 Go Up Print
Jump to: