• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:08:04 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:08:04 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426710
Total Topics: 31711
Online Today: 224
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 55
Guests: 133
Total: 188
maria.r
Fraser
ThanosKoutsoump
orestispail51
bougatsa
Mr Watson
mzacharop
DLHERRO
Orfanidis Stelios
teosimeon
anrkos
tsaliki
Haralampos
Trelix
Rizotto
tasos_ntv
ariadnipm
MASV
fkacori
NickSpan
mimi4426
smantzaa
statiris
marnas
Soterd52
mailon
gsifnio
stmanzaf
stergios03
maik
Antreas17
nikitask
kvas
mpilas_giwrgos
JoHn!
kostas1507
Adreas Seg
DimStyl
akiousia
Tsompanotravolta
Nikos_313
alex_g
georkala
serafeim
Petran25
pavlaras
1234
George15
giorgos_skl
marilita
Vangelan
abiki
mantzjim
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr (Moderator: PolarBear) > ΝΤΡΟΠΗ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Down Print
Author Topic: ΝΤΡΟΠΗ  (Read 13450 times)
Lurpak
Θαμώνας

Shocking ...isn't it?

View Profile
Απ: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #45 on: August 11, 2006, 05:06:08 am »

Quote from: aliakmwn
Υπενθυμιζω πως απανταω ως aliakmwn και οχι ως admin: Εξακολουθω να θεωρω πως ο Chabos δεν ειχε και δεν εχει καμια θεση εδω.
Το ποιός έχει θέση κάπου είναι καθαρά δική του επιλογή. Αν δε νιώθει αποδεκτός από τους υπόλοιπους τότε -και μόνο τότε- δεν έχει θέση.

Δεν ηταν μελος της κοινοτητας, δεν συμπεριφερονταν ως μελος της κοινοτητας, οσες φορες τον προσκαλεσαμε σε παρτυ, ταβερνες και καφεδες αρνηθηκε.
Ωστε έτσι ορίζονται τα "μέλη της κοινότητας" σε ένα φόρουμ. Να και κάτι καινούργιο.... Huh

Ο μονος λογος για τον οποιον εμπαινε στο forum ηταν για να γραψει την ακροδεξια του προπαγανδα, να προκαλεσει αναταραχες χωρις λογο και να αυτοξευτελιστει δημοσιευοντας γελοια προσωπικα του βιντεο.
Δεν βλέπω πουθενά κάτι το μεμπτό... Γιατί θα πρέπει να τον προστατέψουμε από τον αυτοεξευτελισμό; Εξάλλου για τον εαυτό μας, ο καθένας διαβάζει ό,τι θέλει και απαντά σε ό,τι νιώθει οτι τον αφορά.

Quote from: chabos4
αντε γεια.
Όταν οι υπεύθυνοι πάρουν τη σωστή απόφαση θα επιστρέψω.
Μέχρι τότε εύχομαι σε όλους καλή εξεταστική.
Στον ΟΗΕ έχουν ένα μήνα που συνεδριάζουν για να πάρουν τη "σωστή απόφαση". Στο ταπεινό μας φόρουμ ίσως ν' αργήσει λίγο παραπάνω. Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να επιστρέψει ο Χριστός και να γράψει κάτι εδώ παρά εσύ. (Αν ισχύει αυτό που είπες και μας το κρατήσεις μανιάτικο)
Όλοι εμείς οι ταπεινοί μιγάδες θα περιμένουμε εναγώνια την επάνοδο του αρχαιοελληνικής καταγωγής τέκνου...

ΥΓ: Μερικά avatar είναι τελείως "χάσιμο", όποιος μπορεί να μου μάθει πως μπορώ να κάνω ενα αγαπημένο videoclip του Ρακιντζή avatar (ολόκληρο όμως) ας μου στείλει pm.  Tongue

Έχω ξεφύγει απ τα κλισέ,
πίνω Fanta και γράφω C
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ΝΤΡΟΠΗ
« Reply #46 on: August 11, 2006, 08:58:06 am »

Τα "λογοκριμενα" μηνυματα στα οποια αναφερεται ο Χαμπος υπαρχουν στον Καδο, εαν φυσικα δεν τα εχει διαγραψει ακομα.

Παραθετω εδω το περιεχομενο των μηνυματων που... "λογοκρινα":

Quote from: chabos4 on August 10, 2006, 17:56:20 PM
Οι δεξιοί δεν είναι άνθρωποι!
Ακόμα να το καταλάβεις?

Quote from: Καμένος on August 10, 2006, 18:02:21 PM
Με πρόλαβες....

Αυτα σε πρωτη δοση. Λιγο αργοτερα, αφου τα διεγραψα ακολουθησαν τα εξης:

Quote from: chabos4 on August 10, 2006, 19:04:42 PM
Γιατί διαγράφηκαν 2 μηνύματα?

Quote from: aliakmwn on August 10, 2006, 19:05:29 PM
Γιατι, εκτος απο το οτι δεν ειχαν σχεση με το θεμα και εξετρεπαν τη συζητηση, δεν προσεθεταν και τιποτε, οπως και αυτα τα δυο που θα διαγραφουν σε λιγο.

Αγόρι μου Αλιάκμωνα, και όλα τα δικά σου μηνύματα που προπαγανδίζεις και διαλαλείς την κομμουνιστική ανωτερώτητα σε όποιο τόπικ βρεθείς, δεν έχουν καμία σχεση με το θέμα και πολλές φορες εξέτρεπαν τη συζήτηση και σίγουρα δεν πρόσθεταν τίποτα καινούριο αφού αποτελούν μέρος του γνωστού πρηξίματος.

Άρα ξεκίνα με την διαγραφή των δικών σου τόπικ, και άσε την επιβολή των απόψεών σου με τραμπούκικα μέσα, διαγράφοντας πόστ και κλειδώνωντας τόπικ.

Αλήθεις πρίν από 4-5 μέρες είχες δημιουργήσει ένα τόπικ (δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα του) και μόλις είχαν αρχίσει να στα χώνουν όλοι το κλείδωσες λέγοντας λέγοντας ότι "το γαμήσατε το τόπικ"...

Ρώτησα στο shoutbox αλλά δεν είδα αν απάντησε κανένας.

Γιατί κλειδώθηκε?

Αν κλειδώθηκε γιατί το "γαμήσαμε το τόπικ" τι να σου πώ...

Άντε, κλείδωσέ το κι αυτό να τελειώνουμε...
Καμένος

View Profile
« Reply #47 on: August 11, 2006, 09:17:48 am »

Εϊπες:
Για την ιστορια, ημουν και εξακολουθω να ειμαι υπερ της διαγραφης κι αλλων μηνυματων του Χαμπου. Μεταξυ αλλων ο Chabos:

1) Για αλλη μια φορα αμφισβητησε τους νεκρους του Πολυτεχνειου
2) Αποκαλεσε ολους τους μουσουλμανους εν δυναμει δολοφονους
3) Υποστηριξε δημοσια πως οι λαοι της Μεσης Ανατολης ταυτιζονται με τους τρομοκρατες της Αλ Καιντα
Στο τμημα μας εχουμε μουσουλμανους φοιτητες και τους αποκαλεσε δολοφονους.
Επισης, στο τμημα μας εχουμε συναδελφους απο το Λιβανο, την Παλαιστινη και αλλες περιοχες και κρατη της Μεσης Ανατολης (ενας απο αυτους ειναι και moderator στο forum) και τους ταυτισε με τους τρομοκρατες.
Εδω και πανω απο 20 μερες, ο λαος του Λιβανου δολοφονειται απο τον ισραηλινο στρατο, και η αιτια αυτη ακριβως η ταυτιση που κανει και ο Χαμπος.

4) Σεξιστικη προσβολη των γυναικων αριστερης ιδεολογιας
Αυτο δυστυχως δεν μπορειτε να το δειτε, παραηταν προσβλητικο και κρυφτηκε. Οσοι ειχαν προλαβει και το ειδαν, μπορουν να σας ενημερωσουν, αλλα παρακαλω οχι δημοσια.

5) στο χθεσινο topic για την πορεια, στην απαντηση του προς τον Vulcan αποκαλεσε τους ομοφυλοφιλους "κυναιδους" και "γραικυλους"...
[/b]
δηλαδή αυτες οι 5 είναι οι απαραίτητες προυποθέσεις για να είναι κάποιος στο φόρουμ? νόμιζα ότι ο καθένας μπορεί να πεί την άποψή του ελεύθερα.

Εσύ πως έχεις εκφραστεί για τους φασίστες πχ? δεν σε βλέπω να διαγράφεσαι όμως...
Ο Χάμπος έβρισε γυναίκες αριστερής ιδεολογίας? Αυτό είναι κακούργημα ε?
Εσύ κάθε μέρα βρίζεις άνδρες δεξιάς ιδεολογίας. Αλλά ξέχασα:

Ο μονος λογος για τον οποιον εμπαινε στο forum ηταν για να γραψει την ακροδεξια του προπαγανδα

μάλ
λον αυτό σε πείραξε περισσότερο. Εσύ Αλιάκμωνα γιατί μπαίνεις στο φόρουμ? Για να γράψεις την αριστερή σου προπαγάνδα?

Υπενθυμιζω πως ο Chabos δεν ειναι καν φοιτητης του τμηματος - ειναι ΠολΜηχ, αρα φιλοξενουμενος στο forum.

Τί σημαίνει αυτό?  Ότι πρέπει να φιλτράρονται αυτά που λέει ή ότι πρέπει να προσέχει μη σε θίξει γιατί θα τον διαγράψεις? Απειλή είναι?

διοτι αν ημουν θα επρεπε να πεταξω με τις κλωτσιες το φασιστοειδες ανδρεικελο που εμπαινε εδω μεσα μονο και μονο για να προκαλεσει καυγαδες και να καταστρεψει ο,τι προσπαθουμε

Ωραία συμπεριφορά. Γιατί δεν πετάς με τις κλωτσιές κανένα κομμουνοειδές ανδρείκελο (οπως λές κι εσύ) ??
Δεν σε έχω ακούσει να εκφράζεσαι αρνητικά για κάνεναν αριστερό που γράφει εδώ μέσα. Τι σκατά, όλοι τόσο αγιόπαιδα είναι?

Η αντικειμενικότητα σου έχει πιάσει πάτο. ΕΛΕΟΣ.

Δεν θα μου φανεί παράξενο αν δώ τα μηνύματά μου διεγραμμένα...
Και δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε κομμουνιστής.. αναρωτιέμαι τι δικαιολογία θα βρείς..
« Last Edit: August 11, 2006, 09:20:19 am by Καμένος » Logged
Nessa
Guest
« Reply #48 on: August 11, 2006, 10:42:38 am »

Ναι, ο Χάμπος έχει πει αρκετά προσβλητικά πράγματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε κατάχρηση εξουσίας. Ας κάνουμε ένα νοητικό πείραμα: Αν ο aliakmwn ΔΕΝ ήταν moderator και ο Χάμπος έγραφε το πυροτέχνημά του, θα απαιτούσε ο aliakmwn από κάποιον moderator να το σβήσει; Όχι. Απλά θα απαντούσε (με το στιλάκι του βέβαια). Άρα το έσβησε απλά επειδή μπορούσε. Για τα άλλα δεν έχω άποψη, γιατί δεν τα έχω διαβάσει, εκτός από τα δύο τελευταία και με το 5 θα συμφωνήσω ότι ήθελε σβήσιμο. Επίσης, από το τελευταίο μήνυμα του aliakmwn διαφαίνεται μια αυταρχική νοοτροπία (κι επειδή παρακολουθώ τις απόψεις του για διάφορα θέματα αυτό δε με εκπλήττει καθόλου) που είναι επικίνδυνο να την έχει ένας moderator. Για να μην αναφερθώ στον καβγά όσον αφορά το μήνυμα με τη φωτογραφία στο παρόν τόπικ (σβήσ'το το ρημάδι το μήνυμα)!

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Χάμπος κάνει αυτά που κάνει μεθοδευμένα. Απλά κάθεται και γράφει μαλακίες για να περάσει η ώρα. Στο κάτω κάτω αν είναι να απομακρύνουμε όλα τα μηνύματα που μας προσβάλλουν, οφείλουμε να αρχίσουμε σβήνοντας τα μισά τουλάχιστον ανέκδοτα από το φόρουμ, που είναι σεξιστικά. Δεν είδα καμία ευαισθησία σε αυτό το θέμα. Τουλάχιστον αυτά που λέει ο Χάμπος τα βάζει προς συζήτηση, επιδέχονται αντίλογο και κριτική - ενώ το χιούμορ είναι και μέθοδος άσκησης εξουσίας, η ειρωνία είναι ήπια μορφή βίας και οι ρατσιστικές απόψεις είναι πολύ πιο επικίνδυνες όταν είναι κεκαλυμμένες...
aliakmwn
Guest
« Reply #49 on: August 11, 2006, 12:32:25 pm »

Απαντω μονο σε οσα αφορουν στον admin ρολο, δηλαδη στον Lurpak και στη Nessa. Το ξεκατινιασμα του Καμενου δεν περιεχει και τιποτα σοβαρο μεσα - απλα ο φιλτατος μου τα κρατουσε απο παλιοτερα και βρηκε ευκαιρια τωρα να χωσει. Θα ειχαν πολυ πλακα σε ενα topic "εδω τα χωνουμε στον Αλιακμονα". Ενα σημειο του μονο εχει νοημα και θα απαντηθει.

@Lurpak:
Δεν τιθεται θεμα ορισμου της κοινοτητας. Ωστοσο η συμπεριφορα καποιου κρινεται συνολικα, και θεωρω οτι ενα τετοιο ατομο αποτελει "ξενο σωμα" - αλλα να θυμισω και παλι πως καί τις δυο φορες μονος του αποφασισε να αποχωρησει, δεν τον εδιωξε κανενας. Και μαλιστα την τελευταια φορα αποχωρησε με εκβιασμο και ψεματα.

@Καμενος:
Quote from: Καμένος on August 11, 2006, 08:58:06 am
Αγόρι μου Αλιάκμωνα, και όλα τα δικά σου μηνύματα που προπαγανδίζεις και διαλαλείς την κομμουνιστική ανωτερώτητα σε όποιο τόπικ βρεθείς, δεν έχουν καμία σχεση με το θέμα και πολλές φορες εξέτρεπαν τη συζήτηση και σίγουρα δεν πρόσθεταν τίποτα καινούριο αφού αποτελούν μέρος του γνωστού πρηξίματος.

Quote from: Καμένος on August 11, 2006, 09:17:48 am
μάλλον αυτό σε πείραξε περισσότερο. Εσύ Αλιάκμωνα γιατί μπαίνεις στο φόρουμ? Για να γράψεις την αριστερή σου προπαγάνδα?

α) Δεν ειμαι αριστερος, κομμουνιστης ειμαι, και η προπαγανδα μου ειναι κομμουνιστικη!
β) "Κομμουνιστικη ανωτεροτητα"??? Ουγκ? Τι ειναι παλι αυτο? Για τους κομμουνιστες, δεν υπαρχουν ανωτεροι και κατωτεροι ανθρωποι, ειμαστε ολοι ισοι!
γ) και για να ευθυμησουμε: "...μερος του γνωστου πρηξιματος", ειδες? Τοσες φορες σε εχουμε πρηξει και ακομα δεν εχεις καταλαβει βασικα ζητηματα, περι ισοτητας περι καθολικης αντιμετωπισης των προβληματων... Οταν τα καταλαβεις, θα αλλαξουμε κασετα, θα παμε σε ανωτερου επιπεδου αναλυσεις Grin

Εαν το να εκμεταλλευτει ενας moderator τη θεση του για να λυσει προσωπικες διαφορες ειναι μια φορα αλητικο, το να εκμεταλλευτει ενα απλο μελος την moderatorικη ιδιοτητα καποιου για να του τα χωσει επειδη εχει προσωπικο προβλημα μαζι του ειναι δεκα φορες αλητικο.

Quote from: Nessa on August 11, 2006, 10:42:38 am
Ναι, ο Χάμπος έχει πει αρκετά προσβλητικά πράγματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε κατάχρηση εξουσίας. Ας κάνουμε ένα νοητικό πείραμα: Αν ο aliakmwn ΔΕΝ ήταν moderator και ο Χάμπος έγραφε το πυροτέχνημά του, θα απαιτούσε ο aliakmwn από κάποιον moderator να το σβήσει; Όχι. Απλά θα απαντούσε (με το στιλάκι του βέβαια). Άρα το έσβησε απλά επειδή μπορούσε.

Γιατι συμπεραινεις πως δεν θα ζητουσα να κατεβει? Εχω δωσει τετοια δειγματα?
Ισα ισα, θα εκανα τρελη φασαρια προκειμενου να κατεβει! Και κομματι της φασαριας θα ηταν μερικες δεκαδες ΠΜ προς τους moderators, μπινελικια στο ιδιο το topic και προσπαθεια να ξεκουνησω και τους υπολοιπους!

Και το εσβησα γιατι αυτος ειναι ο ρολος μου: Να σβηνω αναρμοστα μηνυματα.

Επίσης, από το τελευταίο μήνυμα του aliakmwn διαφαίνεται μια αυταρχική νοοτροπία (κι επειδή παρακολουθώ τις απόψεις του για διάφορα θέματα αυτό δε με εκπλήττει καθόλου) που είναι επικίνδυνο να την έχει ένας moderator.

Μπορει.
Ακομα πιο επικινδυνο ειναι, κατα τη γνωμη μου, να εχεις απεναντι σου ανθρωπους που αδιαφορουν για τον πολεμο που γινεται, αλλα επιστρατευουν ολες τους τις δυναμεις για να κρυφτουν απο την πραγματικοτητα και οτιδηποτε τους την θυμιζει. Και αυτοι εχουν ακομα μεγαλυτερη εξουσια: Διοτι ειναι η πλειοψηφια!
("Επικινδυνο"... Τωρα που ξαναδιαβαζω τη λεξη, μαλλον πολυ στα σοβαρα εχετε παρει το ρολο του moderator)

Για να μην αναφερθώ στον καβγά όσον αφορά το μήνυμα με τη φωτογραφία στο παρόν τόπικ (σβήσ'το το ρημάδι το μήνυμα)!

Καλα που μου το θυμισες!

1) Μα οι φωτογραφιες τελικως κατεβηκαν! Και μαλιστα αν θυμασαι εγραψα πως δεν πειθομαι, αλλα υποχωρω μπροστα σ' αυτους που αντιδρουν.
2) Πριν ακομα τις κατεβασω τις φωτος, ο fugi επενεβη και απενεργοποιησε την εμφανιση των μηνυματων των Ανακοινωσεων στην πρωτη σελιδα, ακριβως επειδη υπηρξαν αντιδρασεις.

Βλεπεις πουθενα καποια "καταχρηση εξουσιας"? Στα δικα μου μηνυματα ειμαι απλο μελος. Και στο συγκεκριμενο topic, υπεστην λογοκρισια σε δυο επιπεδα: Πρωτον απο τον fugi και δευτερον αυτολογοκριθηκα.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ:

Επειδη το παιχνιδακι εχει αρχισει να γινεται κουραστικο, παρακαλω οποιος θεωρει πως δεν μπορω να συνεχισω να ειμαι administrator/moderator, να απαντησει στο topic αυτο.
Μεχρι στιγμης υπερ της απομακρυνσης μου εχουν τεθει 3 ατομα (αν κανω λαθος παρακαλω να μου το επισημανετε):
Chabos, Nessa, και Ninja.
« Last Edit: August 13, 2006, 00:16:16 am by aliakmwn » Logged
Cyberkat
Guest
« Reply #50 on: August 11, 2006, 12:35:45 pm »

Η φυσική οντότητα που κρύβεται πίσω από τον chabo έχει προσβάλει επί προσωπικού φοιτητές και καθηγητές του τμήματός μας, έχει κηλιδώσει αξίες με ανεπίτρεπτο τρόπο και συνεχίζει, με την ανοχή των moderators και τα μειωμένα αντανακλαστικά των μελών του φόρουμ, την φασιστική τακτική να αποδιοργανώνει και να αποπροσανατολίζει κάθε αξιόλογη συζήτηση (για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερα ρήματα). Κατά την προσωπική μου γνώμη θα έπρεπε να έχει διαγραφεί οριστικά εξαρχής χωρίς δυνατότητα επανεγγραφής σε αυτήν την κοινότητα. Ως άτομο και ως μέλος του φόρουμ έχω θιχτεί πολλές φορές από τα λεγόμενα του chabou, και αν δεν το έκανε ο aliakmwn, θα εξέφραζα εγώ παράπονα προς τους διαχειριστές για να του γίνουν συστάσεις.  Και μόνο το γεγονός ότι ασχολούμαστε με το φασιστοειδές και αμφισβητούμε την ομαλή ή όχι λειτουργία αυτής της κοινότητας, εξαιτίας των γελοίων κατηγοριών του, είναι απαράδεκτο. Ξυπνήστε επιτέλους! Το να λέμε «Συμπαράσταση στον λαό του Λιβάνου» δεν είναι προπαγάνδα. Είναι κοινή λογική και ανθρώπινη αλληλεγγύη. Δεν τίθεται αυτή η κουβέντα στην ίδια βάση με τις εθνικιστικές κραυγές κάποιου χρυσαυγίτη. Οι φασίστες δεν έχουν κέρατα. Όταν θα μας επιτίθενται με ρόπαλα, θα είναι πια αργά. Η προάσπιση της δημοκρατίας και της αλήθειας ξεκινάει από εδώ. Αν συνεχίσει αυτή η κουβέντα, θα πρέπει να ανοίξουμε νέο τόπικ με τίτλο ΝΤΡΟΠΗ, μόνο που αυτή τη φορά η ντροπή θα αφορά εμάς.

Το παραπάνω γράφτηκε πριν δημοσιευτεί η απάντηση του aliakmwn.
JAE
Guest
« Reply #51 on: August 11, 2006, 12:45:03 pm »

Ξαναλεω φτανετε τα πραγματα στα ακρα!
Αν ειναι να αφησουμε το φορουμ και να βλεπουμε βερα στο δεξι.
Αλιακμωνα εγω δεν θελω να φυγεις απο admin ( Smiley ) αλλα χαλαρωσε λιγο.
Αφου εχεις την δυναμη του γραπτου λογου χρειαζονται ολα αυτα;
Nessa
Guest
« Reply #52 on: August 11, 2006, 12:50:01 pm »

Δε μπορώ να πω ότι θα μου λείψει ο Χάμπος από το φόρουμ, σε καμία περίπτωση! Πιστεύω ότι ο aliakmwn δε θα έπρεπε να είναι moderator λόγω γενικότερης νοοτροπίας, όχι επειδή έσβησε δυο μηνύματα.
Quote from: aliakmwn on August 11, 2006, 12:32:25 pm
Ακομα πιο επικινδυνο ειναι, κατα τη γνωμη μου, να εχεις απεναντι σου ανθρωπους που αδιαφορουν για τον πολεμο που γινεται, αλλα επιστρατευουν ολες τους τις δυναμεις για να κρυφτουν απο την πραγματικοτητα και οτιδηποτε τους την θυμιζει. Και αυτοι εχουν ακομα μεγαλυτερη εξουσια: Διοτι ειναι η πλειοψηφια!
1) Άσχετο. Γιατί δε λες και για πρόπερσι που...

2) Κανένας δεν αδιαφορεί για τον πόλεμο που γίνεται. Είναι θέμα αισθητικής. Άλλο θέλω να αγωνιστώ για κάτι και άλλο έχω μια ανατριχιαστική φωτογραφία μέσα στα μούτρα μου.

Για να μην αναφερθώ στον καβγά όσον αφορά το μήνυμα με τη φωτογραφία στο παρόν τόπικ (σβήσ'το το ρημάδι το μήνυμα)!
Παρόν.
JAE
Guest
« Reply #53 on: August 11, 2006, 12:50:40 pm »

Quote from: Cyberkat on August 11, 2006, 12:35:45 pm
Η φυσική οντότητα που κρύβεται πίσω από τον chabo έχει προσβάλει επί προσωπικού φοιτητές και καθηγητές του τμήματός μας, έχει κηλιδώσει αξίες με ανεπίτρεπτο τρόπο και συνεχίζει, με την ανοχή των moderators και τα μειωμένα αντανακλαστικά των μελών του φόρουμ, την φασιστική τακτική να αποδιοργανώνει και να αποπροσανατολίζει κάθε αξιόλογη συζήτηση (για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερα ρήματα).

Για αυτο σου εχει δωσει ο Θεος στομα για να μιλας και να απαντας σε ολα αυτα που κατηγορεις
οτι εχει κανει ο Χαμπος. Σου στερησε κανεις αυτο το δικαιωμα,μηπως;
arkas

...

View Profile
« Reply #54 on: August 11, 2006, 13:05:00 pm »

Μισο λεπτο.Ο χαμπος εχει καποιες αποψεις.ο αλιακμωνας εχει καποιες αλλες,ενδεχομενως ακριβως αντιθετες.Ποιος ομως μπορει αντικειμενικα να αποφασιζει ποιος θα α "κοβεται" και ποιος θα παραμενει σ'ενα ελευθερο φορουμ?

Επισης,η λεξη φασιστας και ποικιλα παραγωγα της εχουν χρησιμοποιηθει 25000 φορες ηδη σ'αυτο το τοπικ.Χαλαρωστε...  Wink

Τελος,προσωπικα αδιαφορω αν ο αλιακμων θα συνεχισει να ειναι η οχι αντμιν...τουλαχιστον προς το παρον.Στη συγκεκριμενη περιπτωση ,οπως και στις περισσοτερες η αληθεια κρυβεται καπου στη μεση.Κανεις δεν ειναι αθωα περιστερα απο τους 2.

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,υπάρχουν άντρες που δεν πίνουν...
Nessa
Guest
« Reply #55 on: August 11, 2006, 13:07:43 pm »

(Τελικά δεν κρατήθηκα)
α) Δεν ειμαι αριστερος, κομμουνιστης ειμαι, και η προπαγανδα μου ειναι κομμουνιστικη!
Αριστεριστής λέγεται αυτό που είσαι Grin
JAE
Guest
« Reply #56 on: August 11, 2006, 13:10:39 pm »

Επειδη το παιχνιδακι εχει αρχισει να γινεται κουραστικο, παρακαλω οποιος θεωρει πως δεν μπορω να συνεχισω να ειμαι administrator/moderator, να απαντησει στο topic αυτο, ακομα

Aφου αναφερθηκες οτι ολοι ειμαστε ισοι.

Το Σύνταγμα     

MEPOΣ ΔEYTEPO - Aτομικά και κοινωνικά δικαιώματα
        'Αρθρο 4 - (Ισότητα των Ελλήνων)

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Oι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
3. Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Eπιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
4. Mόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
6. Kάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
7. Tίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #57 on: August 11, 2006, 13:34:05 pm »

Βλεπεις πουθενα καποια "καταχρηση εξουσιας"? Στα δικα μου μηνυματα ειμαι απλο μελος. Και στο συγκεκριμενο topic, υπεστην λογοκρισια σε δυο επιπεδα: Πρωτον απο τον fugi και δευτερον αυτολογοκριθηκα.

Από τον φιούτζιΦΟΞ δεν υπέστεις καμία λογοκρισία αφού δεν τροποποίησα το μήνυμά σου

Quote from: fugiFOX on August 08, 2006, 18:41:56 pm
Επειδή δεν θέλω να τροποποιήσω εγώ το μήνυμά σου,
κάντο εσύ έτσι ώστε να μην φαίνεται η εικόνα στην πρώτη σελίδα.

Επειδή μίλησα και εγώ για κατάχρηση εξουσίας στο τόπικ Διαδηλώνουμε Σήμερα,
οφείλω να εξηγήσω ότι αυτό πήγαινε στο μήνυμα του Αλιάκμωνα

Quote from: aliakmwn on August 08, 2006, 18:51:54 pm
Quote from: fugiFOX on August 08, 2006, 18:47:59 pm
μέχρι να το κάνεις απενεργοποίησα από την πρώτη σελίδα την εμφάνιση Ανακοινώσεων.

Η εικονα μπηκε γι' αυτον ακριβως το λογο, επειδη φαινεται στην πρωτη σελιδα. Και γι' αυτο θα ξαναενεργοποιηθει.

Εφόσον τελικά δεν το έπραξε (να ξαναενεργοποιήσει την εικόνα) το συγκεκριμένο μου σχόλιο περί κατάχρησης
δεν είχε πια ισχύ.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Megawatt
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

...upgrading...

View Profile
« Reply #58 on: August 11, 2006, 15:12:47 pm »

Επειδη το παιχνιδακι εχει αρχισει να γινεται κουραστικο, παρακαλω οποιος θεωρει πως δεν μπορω να συνεχισω να ειμαι administrator/moderator, να απαντησει στο topic αυτο, ακομα κι αν δεν εχει κατι συγκεκριμενο να μου προσαψει - δεν ζηταω αιτιολογηση αρκει και μονο το οτι δεν το θελει.
Μεχρι στιγμης υπερ της απομακρυνσης μου εχουν τεθει 5 ατομα (αν κανω λαθος παρακαλω να μου το επισημανετε):
Chabos, Nessa, Hauptkraft , Ninja και Καμενος.
Αφού έσβησες το ανάρμοστο ποστ από το τόπικ "Λαικό τραγούδι", οφείλω κι εγώ να αποσύρω την αρνητική ψήφο που σε είχα δώσει για αποχώρησή σου από το σπ...εεε από moderator! Άρα -1

...........
Nessa
Guest
« Reply #59 on: August 11, 2006, 15:17:16 pm »

Και το Χάμπο μην τον μετράς, αφού έφυγε. Κακό του κεφαλιού του.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9 Go Up Print
Jump to: