• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:58:44 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 20:58:44 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 60
Guests: 120
Total: 180
marwt
iliaspapam
mikebel
jimalexoud
kkon
malogeor
theofr
chrisbetas
LelisNiko
Nikos_313
IBOURAS
aimgk
Anita
cheefler
Kyrisan
lasef
charalampos
idchatzi
pelopidt
mihanologos
mkostomanolaki
Petross
Pakapis5
Mr Watson
Retroman07
Katarameno
itsikou
ioathemar
noys
stefanos hios
Tesla_1
chrisg
ariadnipm
tasos gourd
gourgaris
emilykazani
eleftheria
georsoti
AristeidisM
thenoface
gkougeor
Tsn
bsp
dimopoul
Βασιλης
Yamal
vaggelisx
k_tasio_
grepanis
mpaltzak
serafeim
kostas1507
konsntai
mgrivab
kimxnas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Πρακτική Εξάσκηση (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Πρακτική και Αμοιβές
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: Πρακτική και Αμοιβές  (Read 41885 times)
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
Πρακτική και Αμοιβές
« on: February 25, 2016, 18:48:10 pm »

Το topic προέκυψε από τον διαχωρισμό των μηνυμάτων στο τόπικ Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 2010-2020.

Τα νέα μας γραφεία είναι τέλεια. Σε μας να έρθετε. Cheesy

edit: για του λόγου το αληθές, βάζω και μια φωτό. Στη φωτό ο Πέτρος, senior dev, στο βάθος το meeting room.
« Last Edit: March 10, 2016, 20:46:45 pm by Firkraag » Logged

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Elade
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #1 on: February 25, 2016, 18:51:56 pm »

ε μα βέβαια με τέτοια πλουσιοπαρχοη αμοιβή, τα ωραία γραφεία είναι το μόνο που σου λείπει
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #2 on: February 25, 2016, 19:14:07 pm »

Quote from: Elade on February 25, 2016, 18:51:56 pm
ε μα βέβαια με τέτοια πλουσιοπαρχοη αμοιβή, τα ωραία γραφεία είναι το μόνο που σου λείπει
Γκρινιάζουμε.
Τα λεφτά είναι πολύ λίγα αλλά και αυτά που προσφέρεις στην εταιρεία τους πρώτους τρεις μήνες δεν είναι περισσότερα, ίσα ίσα μάλλον ζημιωμένη βγαίνει από το χρόνο που αφιερώνει για να σε εκπαιδεύσει*. Το κέρδος από την όλη υπόθεση έρχεται και για τους δυο μετά, αν η συνεργασία είναι καλή και εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μία πρακτική.

*είναι ο κανόνας, προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Elade

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #3 on: February 25, 2016, 19:16:39 pm »

Quote from: vasso on February 25, 2016, 19:14:07 pm
Γκρινιάζουμε.
Τα λεφτά είναι πολύ λίγα αλλά και αυτά που προσφέρεις στην εταιρεία τους πρώτους τρεις μήνες δεν είναι περισσότερα, ίσα ίσα μάλλον ζημιωμένη βγαίνει από το χρόνο που αφιερώνει για να σε εκπαιδεύσει*. Το κέρδος από την όλη υπόθεση έρχεται και για τους δυο μετά, αν η συνεργασία είναι καλή και εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μία πρακτική.

Ζημιωμένη γιατί? Το ΕΣΠΑ δε δίνει τα λεφτά?
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #4 on: February 25, 2016, 19:48:27 pm »

Quote from: Elade on February 25, 2016, 19:16:39 pm
Γκρινιάζουμε.

Ναι αλλά απασχολεί κάποιες ώρες τον supervisor του. Αυτές τις ώρες ο supervisor δεν είναι πολύ παραγωγικός στο κομμάτι του, παρά εκπαιδεύει κάποιον. Σαν επένδυση είναι σωστό, αλλά ενέχει το ρίσκο τελικά να μην ταιριάξουν πρακτικάριος και εταιρεία, οπότε σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία έχει χάσει, ο φοιτητής όχι.

Αυτό σε περίπτωση που η πρακτική γίνεται σωστά, δηλαδή όντως ο φοιτητής μαθαίνει πράγματα και δεν κάνει καφέδες.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Elade

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #5 on: February 25, 2016, 19:51:37 pm »

Quote from: vasso on February 25, 2016, 19:48:27 pm
Γκρινιάζουμε.

Ναι αλλά απασχολεί κάποιες ώρες τον supervisor του. Αυτές τις ώρες ο supervisor δεν είναι πολύ παραγωγικός στο κομμάτι του, παρά εκπαιδεύει κάποιον. Σαν επένδυση είναι σωστό, αλλά ενέχει το ρίσκο τελικά να μην ταιριάξουν πρακτικάριος και εταιρεία, οπότε σε αυτή την περίπτωση η εταιρεία έχει χάσει, ο φοιτητής όχι.

Αυτό σε περίπτωση που η πρακτική γίνεται σωστά, δηλαδή όντως ο φοιτητής μαθαίνει πράγματα και δεν κάνει καφέδες.
Ενώ σε όλες τις άλλες χώρες δεν υπάρχει αυτή η περίοδος μαθητείας, μονο στην Ελλάδα ειν αυτό. Και σε κάθε περίπτωση, εσύ δεν κατάλαβα γιατί διαφώνησες με το οτι τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι λίγα. Απ την τσέπη σου βγαίνουνε? Ή τα θεωρείς όντως ικανοποιητικα για δουλειά πλήρης απασχόλησης? Το χαρτζιλικι μου είναι παραπάνω απ αυτά
di_em
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #6 on: February 25, 2016, 20:14:15 pm »

Quote from: Elade on February 25, 2016, 19:51:37 pm

καλά μην κοιτάς εσύ είσαι πλούσιος...

κάνεις μεγάλο λάθος στο ότι ο φοιτητής δεν χάνει απο κάτι τέτοιο δεδομένου ότι μιλάς για έναν τελειόφοιτο σχεδόν διπλωματούχο με (θεωρητικά, γιατί θεωρητικά μιλάς και απο την πλευρά της εταιρίας) ικανότητα παραγωγής υψηλά κοστολογούμενου έργου.

εν ελλάδι βέβαια αμφιβάλλω αν θα βρεί κάπου καλύτερα σε τέτοιο επίπεδο, αλλά είναι αρκετά λάθος να θεωρείς ότι δεν ζημιώνεται ο φοιτητής σε καμία περίπτωση.

Edit: Επειδή το γαμήσαμε με τα quotes.  

« Last Edit: March 10, 2016, 20:53:16 pm by Firkraag » Logged

What's wrong with naked?
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #7 on: February 25, 2016, 20:17:22 pm »

Εasy tiger. Δεν διαφώνησα εκεί. Χαίρομαι που παίρνεις περισσότερα για χαρτζιλίκι, αλήθεια, αυτά που δίνει το ΕΣΠΑ δεν αρκούν για να ζήσει κάποιος ένα μήνα. Έκανα κι εγώ πρακτική κάποτε. Και ήταν περισσότερα από τα μηδέν που θα έπαιρνα τότε αν πήγαινα να κάνω πρακτική σε οποιαδήποτε εταιρεία από μόνη μου.

Μερικές διορθώσεις όμως:
1. Δεν είναι πάντα πλήρης η απασχόληση, κάποιες φορές είναι μερική  innocent
2. Πες με χαζή αλλά πιστεύω ότι η αμοιβή πρέπει να είναι σχετικά κοντά σε αξία με αυτό που παράγεις. Άποψή μου, αν διαφωνείς σεβαστό.

Quote from: di_em on February 25, 2016, 20:14:15 pm
κάνεις μεγάλο λάθος στο ότι ο φοιτητής δεν χάνει απο κάτι τέτοιο δεδομένου ότι μιλάς για έναν τελειόφοιτο σχεδόν διπλωματούχο με (θεωρητικά, γιατί θεωρητικά μιλάς και απο την πλευρά της εταιρίας) ικανότητα παραγωγής υψηλά κοστολογούμενου έργου.

εν ελλάδι βέβαια αμφιβάλλω αν θα βρεί κάπου καλύτερα σε τέτοιο επίπεδο, αλλά είναι αρκετά λάθος να θεωρείς ότι δεν ζημιώνεται ο φοιτητής σε καμία περίπτωση.
Όταν κάποιος βγαίνει από τη σχολή, γενικά δεν είναι αμέσως φουλ παραγωγικός. Πρέπει να μάθει κι άλλα πράγματα που η σχολή δεν μας μαθαίνει. Οι θεωρητικές γνώσεις είναι προφανώς απαραίτητες, όχι όμως αρκετές.

« Last Edit: March 10, 2016, 20:53:01 pm by Firkraag » Logged

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
di_em
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #8 on: February 25, 2016, 20:32:22 pm »

Όταν κάποιος βγαίνει από τη σχολή, γενικά δεν είναι αμέσως φουλ παραγωγικός. Πρέπει να μάθει κι άλλα πράγματα που η σχολή δεν μας μαθαίνει. Οι θεωρητικές γνώσεις είναι προφανώς απαραίτητες, όχι όμως αρκετές.
[/quote]

σύμφωνοι γι αυτό εξάλλου έγραψα και "θεωρητικά". εκπαιδευτικά η αντιστοιχία είναι η απασχόληση σε άλλη εταιρία ή ακόμα και η αυτοαπασχόληση.

What's wrong with naked?
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #9 on: February 25, 2016, 20:37:26 pm »

Quote from: di_em on February 25, 2016, 20:32:22 pm

σύμφωνοι γι αυτό εξάλλου έγραψα και "θεωρητικά". εκπαιδευτικά η αντιστοιχία είναι η απασχόληση σε άλλη εταιρία ή ακόμα και η αυτοαπασχόληση.

Τι άλλη, τι αυτή Grin Grin Grin

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #10 on: March 10, 2016, 18:17:12 pm »

Quote from: vasso on February 25, 2016, 20:17:22 pm

Τα λεφτά είναι πολύ λίγα
2. Πες με χαζή αλλά πιστεύω ότι η αμοιβή πρέπει να είναι σχετικά κοντά σε αξία με αυτό που παράγεις. Άποψή μου, αν διαφωνείς σεβαστό.

Βασικα ο οποιοσδηποτε εχει  ασχοληθει εστω και επιδερμικα με οικονομικα ξερει οτι ο μεσος εργαζομενος παραγει κατα μεσο ορο πανω απο 3-5x απο την αμοιβη του σε μια εταιρια (αλλιως γινονται περικοπες και απολυσεις σε συνδυασμο με εντατικοποιηση ωστε να διατηρηθει αυτη η σχεση), οποτε και να απασχολει ο πρακτικαριος τον καθε μονιμο υπαλληλο πανω απο 4 ωρες την ημερα δε μπαινει η εταιρια μεσα. Αυτα περι παραγωγικοτητας ειναι μαλακιες, αν δεν υπηρχε ανεργια και παρακμαζουσα οικονομια τσιμπουκια θα κανανε οι εταιριες να μας μαθουνε τις δουλειες και να μας πληρωνουν μετα απο 5-6 μηνες 3 φορες κατω απο οσο παραγουμε και να κανανε αποσβεση σε 2 μηνες την "χασουρα" τους. Η ολη παπατζα γινεται επειδη τους παιρνει λογω συνθηκων και εχουν βαλει το χερακι τους οι γνωστες πολιτικες που δημιουργουν εφεδρικους εργαζομενους (aka ανεργους) που συμπιεζουν τους μισθους και των εμπειρων εργαζομενων αλλα και των νεοεισερχθεντων μεσω internships και διαφορες μαλακιες.

« Last Edit: March 10, 2016, 20:17:02 pm by Firkraag » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
LaBomba8
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #11 on: March 10, 2016, 19:18:27 pm »

Quote from: Grecs on March 10, 2016, 18:17:12 pm
Quote from: vasso on February 25, 2016, 20:17:22 pm

Τα λεφτά είναι πολύ λίγα

Τελείως εκτός θέματος αλλά πονάει το μυαλό μου όταν διαβάζω κάτι τέτοια. Τι θα πει ο εργαζόμενος παράγει παραπάνω από ότι πληρώνεται? Το λογικό είναι. Δηλαδή άμα δικοικείς εσύ μια εταιρία θα κάνεις adjust τους μισθούς ώστε να ισοσκελίζεις το budget? Άρα αν ένα μήνα μπει μέσα η εταιρία με τη λογική σου θα πρέπει να τα πάρει από τους εργαζόμενους? Και όσο για το άλλο κλασσικό επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις σε πληρώνουν λιγότερο απ ότι αξίζεις. Ελεύθερη οικονομία έχουμε, όποιος πιστεύει ότι υποαμοίβεται μπορεί πολύ απλά να ψάξει κάποια άλλη δουλειά που θα του δίνει αυτά που νομίζει ότι αξίζει. Αν τώρα από τις χιλιάδες επιχειρήσεις στον κόσμο δεν του τα δίνει καμία, το πιθανότερο είναι ότι μάλλον δεν τα αξίζει. Εν ολίγοις all hail the free market. Αν πιστεύεις ότι κάπου είναι λίγα τα λεφτά και οι όποιες παροχές είναι λίγες απλά μην πας.

« Last Edit: March 10, 2016, 20:17:13 pm by Firkraag » Logged
Give_Life_Back
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #12 on: March 10, 2016, 19:23:06 pm »

Αχ πως φαίνεται ότι είσαι άβγαλτος ακόμα @LaBomba8...
« Last Edit: March 10, 2016, 20:20:36 pm by Give_Life_Back » Logged

"Wubba lubba dub-dub!"
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #13 on: March 10, 2016, 20:05:42 pm »

Quote from: LaBomba8 on March 10, 2016, 19:18:27 pm
Τελείως εκτός θέματος αλλά πονάει το μυαλό μου όταν διαβάζω κάτι τέτοια. Τι θα πει ο εργαζόμενος παράγει παραπάνω από ότι πληρώνεται? Το λογικό είναι. Δηλαδή άμα δικοικείς εσύ μια εταιρία θα κάνεις adjust τους μισθούς ώστε να ισοσκελίζεις το budget? Άρα αν ένα μήνα μπει μέσα η εταιρία με τη λογική σου θα πρέπει να τα πάρει από τους εργαζόμενους? Και όσο για το άλλο κλασσικό επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις σε πληρώνουν λιγότερο απ ότι αξίζεις. Ελεύθερη οικονομία έχουμε, όποιος πιστεύει ότι υποαμοίβεται μπορεί πολύ απλά να ψάξει κάποια άλλη δουλειά που θα του δίνει αυτά που νομίζει ότι αξίζει. Αν τώρα από τις χιλιάδες επιχειρήσεις στον κόσμο δεν του τα δίνει καμία, το πιθανότερο είναι ότι μάλλον δεν τα αξίζει. Εν ολίγοις all hail the free market. Αν πιστεύεις ότι κάπου είναι λίγα τα λεφτά και οι όποιες παροχές είναι λίγες απλά μην πας.  

Δεν ειναι το λογικο. Ειναι νομος της αγορας. Εχει τεραστια διαφορα. Εγω αν ειχα εταιρια θα απεφευγα να ελεγα τις ιδιες παπατζες με την vasso και απλως θα εκανα την παπια, γιατι πολυ απλα σε αντιθεση με την vasso ξερω βασικα οικονομικα και καταλαβαινω οτι αυτα που λεει ειναι εκτος απο παπατζιλικι και τερμα αηδιαστικα (ειδικα αν αναλογιστεις οτι τα ΕΣΠΑ πληρωνουν τους interns δηλαδη οι γονεις μας απο τους φορους). Ελα ομως που δεν εχω εταιρια και ουτε εχω καμια ορεξη να δημιουργησω καμια, οποτε δεν εχω κανενα συμφερον να αφησω τετοιες παπατζες να ακουγονται ετσι ελαφρα. Ουτε εσυ φαινεται να κατεχεις οικονομικα αφου ο μονος τροπος να παιρνεις αυτα που αξιζεις ειναι να εισαι αυτοαπασχολουμενος και μαλιστα να παιρνεις μαυρα ωστε να μην πληρωνεις τα γαμησιατικα της τροικας. Δεν βγαινει καμια εταιρια και δεν θα γινοταν καμια επενδυση αν οι εργαζομενοι δεν παρηγαγαν πολλαπλασια απο αυτα που τους πληρωναν, κανονας της αγορας που αγαπας ειναι αυτος.

Και βασικα αν δεν εχεις μπαγιοκο στην ακρη δεν μπορεις να πας στις χιλιες εταιριες παγκοσμιως και να ψαξεις δουλεια, στο λεω απο δικια μου εμπειρια που για καθε συνεντευξη (εξω) πρεπει να βαλεις καμια 300αρα απο την τσεπη σου να λειψεις απο την δουλεια σου η οποια δεν πληρωνει αδειες (και ειναι και λιγοστες) και να παρεις μονο τα 300 μετα απο κανα μηνα (τα οποια δεν ειναι και το συνολο των εξοδων που κανεις αλλα αυτα που δικαιολογουν). Βασικα η αγορα σου δινει τοση ελευθερια οσο ειναι το παχος των λογαριασμων σου και η φαση ειναι τοσο random που ποτε δε θα λεγα μεγαλα λογια σαν εσενα.
« Last Edit: March 10, 2016, 20:10:46 pm by Grecs » Logged

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
nohponex
Administrator

View Profile WWW
Re: Πρακτική και Αμοιβές
« Reply #14 on: March 10, 2016, 21:37:11 pm »

Quote from: LaBomba8 on March 10, 2016, 19:18:27 pm
[...] Και όσο για το άλλο κλασσικό επιχείρημα ότι οι επιχειρήσεις σε πληρώνουν λιγότερο απ ότι αξίζεις. Ελεύθερη οικονομία έχουμε, όποιος πιστεύει ότι υποαμοίβεται μπορεί πολύ απλά να ψάξει κάποια άλλη δουλειά που θα του δίνει αυτά που νομίζει ότι αξίζει. [...]

Έχω πάθει λιγο σοκ και δεν ξέρω απο που να το πιάσω για να σχολιάσω  Undecided
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: