• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:42:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:42:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 104
Total: 167
gramniko
Tserk
DarkMagiK06
thathas12
vagk
anna.f
asimeniacha
Captain
Ulmo
Annapar
Andreas04
3rdDegreeBurn
Ioannis Apostolikas
Yamal
thaliatsk
Panagismark
Haralampos
giannisdomu
mavropan
evax
sterxz
kosovi
ecevz
dimitris papadopoulos
cheinopor
stavr0s16
kassamanwlhs
kouf
alexlemp
miltan8
tmpadasn
Oxil
themis01
dimitris585
George_RT
kakousios
mariaxalk
eli_k
agkentzi
asemas
pxanthob
DimKaratzas
mprizakias
engineer2030
kris
alexter
Nikos_313
jimalexoud
DioBadiavas
georsoti
Nikospneumatikos
ggalamat
andyy
george polymeros
nikos123321
despoina15
ΦΙδανης Αριστοτελης
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Φιλόσοφοι Μηχανικοί - Μηχανικοί Φιλόσοφοι > Πολιτικά (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Συνωστισμός στο ΚΕΝΤΡΟ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Ποια είναι η άποψή σας για το "Ποτάμι"  (Voting closed: September 26, 2015, 10:25:23 am)
Θετική - 8 (16.7%)
Αρνητική - 37 (77.1%)
Αδιάφορη - 3 (6.3%)
Total Voters: 48

Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Go Down Print
Author Topic: Συνωστισμός στο ΚΕΝΤΡΟ  (Read 38676 times)
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Συνωστισμός στο ΚΕΝΤΡΟ
« Reply #195 on: July 08, 2019, 16:13:36 pm »

θα γει μπογδανο η βουλη. Απειρως καλυτερος.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Απ: Συνωστισμός στο ΚΕΝΤΡΟ
« Reply #196 on: July 08, 2019, 16:14:46 pm »

Quote from: Grecs on July 08, 2019, 16:13:36 pm
θα γει μπογδανο η βουλη. Απειρως καλυτερος.

ήθελα όμως αυτή την καφενειακή αναλυση

και αυτο το ρουθούνισμα στα μικροφωνα

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #197 on: July 08, 2019, 16:18:23 pm »

εισαι εισαι εισαι
λαικος τυπος

δεν την μπορεις την διανοηση

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
australopithecus
Θαμώνας

View Profile
« Reply #198 on: July 08, 2019, 18:10:12 pm »

Quote from: Grecs on July 08, 2019, 16:18:23 pm
εισαι εισαι εισαι
λαικος τυπος

δεν την μπορεις την διανοηση
τι λεει γκρεκς
The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #199 on: August 13, 2019, 02:31:45 am »

Θέλω να γράψω σχετικά  με τον αντικαπνιστικό νόμο. Οι καφετέριες , τα μπαρ , τα μπουζουκτσίδικα , τα ιντερνετ καφε , τα κλαμπ, τα θέατρα και τα σινεμά , τα ξενοδοχεία, δεν είναι δημόσιοι χώροι. Είναι ιδιωτικοι ! Εχουν φτιαχτει από ιδιώτες οι οποίες πλήρωσαν τέλη έναρξης επιχείρησης , ενοίκιο , δημοτικά τέλη , φόρο επιτηδεύματος , μισθούς προσωπικού , αγορά εξοπλισμού... και το έκαναν κατά βάση με σκοπό το κέρδος , δηλ. ως επαγγελματική δραστηριότητα. Δημόσιοι χώροι είναι οι δρόμοι, τα πάρκα, τα περισσότερα σχολεία και νοσοκομεία , οι δημόσιοι χώροι άθλησης , οι δημόσιες υπηρεσίες , και γενικά όπου το κράτος έχει την ευθύνη της δημιουργίας , αλλά και της συντήρησης ενός χώρου. Εκεί το κράτος , ως εργοδότης και ως κύριος του χώρου, πράγματι μπορεί  να επιβάλλει τους κανόνες λειτουργίας τόσο του προσωπικού , όσο και των επισκεπτών. Σε χώρους όμως που ιδρύθηκαν και συντηρούνται από πολίτες , είναι προβληματικό. Δεν είναι ότι απολαμβάνω το να υπάρχει κάπνα στους χώρους που επισκέπτομαι, απλώς είμαι κατά των απαγορεύσεων ως αντικαταστάτης της παιδείας που θα έπρεπε να υπάρχει. Εχει πάντως αρκετά χρόνια να με ενοχλήσει καπνός άλλου, οπότε και στην παιδεία όσον αφορά το κάπνισμα υπάρχει πρόοδος , I guess. Η τελευταία φορά που με ενόχλησε νομίζω ήταν σε ιντερνετ καφέ, όπου κάπνιζαν οι δύο διπλανοί μου. Δεν μπορώ να προσδιορίσω αν με ενόχλησε τόσο ο καπνός , όσο ότι οι τύποι που κάπνιζαν κάναν μια ρουφιξιά και στη συνεχεια το αφήναν στο τασάκι γιατι έπρεπε να σκοτώσουν το μεγάλο Ορκ! Δηλαδή ρεαλιστικά περισσότερο κάπνιζα εγώ (παθητικά) παρά αυτοι, διότι ήταν στην κοσμάρα τους.

Μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουν κέντρα διασκέδασης που είναι συνδεδεμένα με την παρακμή , όπως σκυλάδικα, στριπτιτζάδικα... γενικά οι χώροι καθαρά νυχτερινής διασκέδασης , όπου εξ ορισμού αποκλείονται ή είναι πολύ σπάνιοι οι ανήλικοι επισκέπτες. Αλλά και κάθε καφετέρια ή εστιατόριο μου είναι πολύ δύσκολο να τον δω ως «δημόσιο χώρο» . Ο ιδιοκτήτης κάνει το κουμάντο και βάζει και τους κανόνες. Υπάρχουν εστιατόρια, αλλά και fast food οπως τα Goody’s , που με χαρά αποδέχτηκαν τον αντικαπνιστικό νόμο από την πρώτη κιόλας ψήφισή του, το 2010, και τον τήρησαν ανεξάρτητα με το πώς λειτούργησαν οι πολιτικοί και η αστυνομία από εκεί και πέρα. Γιατι και ρεαλιστικά για έναν ιδιοκτήτη χώρου υγειονομικού ενδιαφέροντος , ο καπνός είναι ένας εξτρα πονοκέφαλος π.χ. απαιτείται πιο καλό σύστημα εξαερισμού , καθάρισμα στα τασάκια , υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα φωτιάς κτλ.
Για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θεωρώ επαρκές μέτρο το να υπάρχει σε ευκρινές σημείο τόσο έξω από το κατάστημα, όσο και μέσα σε αυτό , αν επιτρέπεται ή όχι το κάπνισμα. Ο πελάτης αξιολογεί και κρίνει.

Κάπου που ειλικρινά υπάρχει θέμα ασφαλείας , είναι στους οδηγούς των μέσων μαζικής μεταφοράς. Επειδή εχω γνωρίσει μανιώδεις καπνιστές , τρέμω στην ιδέα του οδηγού που βιάζεται να τελειώσει το δρομολόγιο για να καπνίσει ! Ιδιαιτέρως στα ταξίδια που διαρκούν πολλές ώρες.  Δηλαδή ένας οδηγός αμαξοστοιχίας ή λεωφορείου ΚΤΕΛ έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από τον οδηγό αστικού λεωφορείου ή ταξι, αν και αν μιλάμε για μανιώδη καπνιστή πάλι έχει πρόβλημα, και επηρεάζει την οδήγησή του !

Η αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου (από τον νόμο) με τον ίδιο τρόπο όπως το κλασικο, μάλλον δυσκολεύει τα πράγματα.
Ακόμη και σε χώρους εκπαίδευσης ή δημόσιες υπηρεσίες θεωρώ ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας κλειστός χώρος όπου μαζεύονται όλα τα χαρμάνια για να καπνίσουνε ! Στο μυαλό μου έρχεται το γραφείο των καθηγητών στο σχολείο, το οποίο οκ ήταν λίγο προβληματικό αν έμπαινες ως μαθητής και μύριζε τσιγάρο, αλλά θα ήταν αρκετά τραβηγμένο να πεις ότι αυτός ο καπνός ταξιδεύει ως τις αίθουσες διδασκαλίας και εισπνέεται από τα παιδιά.
Είναι πρόβλημα και για τον ταμία στην τράπεζα που θα πρέπει να ασφαλίσει όλα του τα συρτάρια για να βγει έξω να καπνίσει (όταν δεν έχει δουλειά)
Επίσης δεν θεωρώ  de facto  ότι όταν το κάπνισμα  γίνεται σε ανοιχτούς χώρους δεν ενοχλεί και δεν είναι επικίνδυνο. Κάποιες φορές είναι.
Την απαγόρευση του καπνίσματος σε Ι.Χ. όταν επιβαίνουν ανήλικοι τη θεωρώ θετική , γιατί το Ι.Χ. είναι ένας ασφυκτικά μικρός χώρος. Ε, και μπορεί ο πατέρας/ η μητέρα, να σταματήσουν το ταξίδι, να καπνίσουν εκτός του Ι.Χ. και να συνεχίσουν. Εκει υπάρχει λύση !
« Last Edit: August 13, 2019, 21:00:21 pm by The Web » Logged

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #200 on: August 13, 2019, 22:16:19 pm »

Υπάρχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα κόμμα που να σεβεται τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ? (εγω ειμαι με επαναστατικες πολτικες και οχι με δικαιωματιστικες τρολλιες που παραπεμπουν σε σοσιαλδημοκρατικα αριστεριλικια αλλα αν μου το βρειτε θα το στηριξω να παει στραφι!)
pentium4
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
« Reply #201 on: August 14, 2019, 22:28:50 pm »

Οπότε αν πάθεις δηλητηρίαση από φαγητό σε ιδιωτικό εστιατόριο ή σε χρεώσουν παραπάνω να υποθέσω είναι κανόνες του ιδιώτη άρα δε μπορείς να κάνεις κάτι

https://www.youtube.com/watch?v=doMu-YNc4wM&feature=emb_title

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #202 on: August 20, 2019, 20:10:34 pm »

Διαρρήκτες «χτύπησαν» την Ένωση Κεντρώων - «Μας πήραν τους αστυνομικούς» καταγγέλλει ο Λεβέντης

Τρί, 20/08/2019 - 09:59

Διάρρηξη στα γραφεία της «Ένωση Κεντρώων» σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον Βασίλη Λεβέντη να καταγγέλλει έλλειψη ασφάλειας λόγω της απουσίας αστυνομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στις 7 Ιουλίου, όταν στελέχη της «Ένωσης Κεντρώων» διαπίστωσαν τη διάρρηξη όταν πήγαν να ανοίξουν τα γραφεία στις 9.00 το πρωί, στην οδό Καρόλου 28 στον 5ο όροφο. Πιο αναλυτικά, άγνωστοι είχαν μπει σε δύο γραφεία του 5ου ορόφου και σε ένα ακόμα στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, στο κέντρο της Αθήνας.

«Το κτήριο καθώς και τα γραφεία της Ένωσης Κεντρώων εφρουρούντο από τις αστυνομικές αρχές ως και τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Η φρουρά αφαιρέθηκε λίγες ημέρες μετά τις εκλογές», αναφέρει η ανακοίνωση του εξωκοινοβουλευτικού πλέον κόμματος.

Γίνεται, επίσης, αναφορά σε απειλές για τη ζωή του που φέρεται να έχει δεχθεί ο Βασίλης Λεβέντης και ζητείται η λήψη μέτρων προστασίας. Παράλληλα, από την Ένωση Κεντρώων, καθιστούν υπεύθυνη για ότι συμβεί στον πρόεδρο του κόμματος «υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη».

https://www.reader.gr/news/politiki/302601/diarriktes-htypisan-tin-enosi-kentroon-mas-piran-toys-astynomikoys-kataggellei
« Last Edit: August 20, 2019, 20:12:39 pm by Karaμazoβ » Logged

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #203 on: August 20, 2019, 20:15:42 pm »

Quote from: Karaμazoβ on August 20, 2019, 20:10:34 pm
Γίνεται, επίσης, αναφορά σε απειλές για τη ζωή του που φέρεται να έχει δεχθεί ο Βασίλης Λεβέντης και ζητείται η λήψη μέτρων προστασίας. Παράλληλα, από την Ένωση Κεντρώων, καθιστούν υπεύθυνη για ότι συμβεί στον πρόεδρο του κόμματος «υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του Πολίτη».

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=HmVPVyxe8XI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HmVPVyxe8XI</a>

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #204 on: September 19, 2019, 11:26:20 am »

τη βγαζω με συνεντευξεις του Λεβεντη στα επαρχιακά κανάλια... εκει μας καταντήσανε οι αλητες...

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #205 on: November 04, 2019, 16:42:06 pm »

Cheesy Cheesy Cheesy  Cool

Ο Βασίλης Λεβέντης επανεμφανίστηκε: Είμαι ισόβιος πρόεδρος, μόνο εγώ μπορώ να οδηγήσω το κόμμα στη νίκη

Θύμα του Αμερικανού και του Γερμανού πρέσβη έπεσε η Ένωση Κεντρώων, ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Λεβέντης ισχυρίστηκε ότι ο Αμερικανός και ο Γερμανός πρέσβης βρίσκονται πίσω από τις αποχωρήσεις βουλευτών του κόμματός του αλλά και από το «κόψιμο των καναλιών που κάνανε στις εκλογές στην Ένωση Κεντρώων».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα κατέχει ισόβια τη θέση του προέδρου του κόμματος καθώς μόνο αυτός μπορεί να το οδηγήσει σε νίκη και σημείωσε ότι έχει ορκιστεί ότι θα ξαναβάλει την Ένωση Κεντρώων στη Βουλή. Εκτίμησε, τέλος, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν με λίστα.

«Την θέση του Πρόεδρου θα την έχει ο Λεβέντης όσο ζει γιατί μόνο ο Λεβέντης μπορεί να οδηγήσει σε νίκη το κόμμα» είπε ενώ για τα στελέχη του κόμματος ανέφερε πως τον πρόδωσαν κάποιοι:

«Προτίμησα και έβαλα νέους και με πρόδωσαν. Hρθαν σφετεριστικά δίπλα μου για να βουτήξουν την έδρα. Πίστεψα στον άνθρωπο και στην ηθική υπόσταση».

Τέλος, για την υπόθεση Novartis ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι όλοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έχουν χρηματιστεί ενώ «τα πήραν όλοι». Αναφορικά με τον κ. Παπαγγελόπουλο είπε: «Ο Παπαγγελόπουλος κακώς έκανε και μπήκε στην πολιτική. Όταν είσαι στο δικαστικό σώμα δεν μπαίνεις στην πολιτική προσθέτοντας πως "αν είχαμε βάλει να μην δικαιούνται οι Δικαστικοί να μπαίνουν σε ψηφοδέλτια για πέντε χρόνια θα είχαν διατηρήσει και οι δικαστικοί το κύρος τους».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/lebentis-isobios-proedros-mporo-odigiso-komma-niki

The Web
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

μπορει και οχι

View Profile
« Reply #206 on: November 05, 2019, 01:56:33 am »

Η ένστασή μου είναι στο "επανεμφανίστηκε" . Είναι λανθασμένη η πεποίθηση ότι όποιος δεν εμφανίζεται στα παράθυρα, δεν ασχολείται με την πολιτική. Ο Λεβέντης ασχολείται κάθε μέρα με την πολιτική !
Εγώ έζησα την εποχή που το ιντερνετ είχε μικρή απήχηση και δυνατότητες , οπότε αν δεν "σε έβγαζε" το Μέγκα και ο Αντέννα και 4-5 εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, απλά δεν υπήρχες. Κάτι ανάλογο γινόταν και πριν την ιδιωτική τηλεόραση με την Ερτ. Δημοσιογραφία του κώλου. Ειδικά στην πολιτική , δεν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση = δεν υπάρχεις , έχεις παραιτηθει, και ας ασχολείσαι στην πραγματικότητα όλη μέρα με τα κοινά. Για τη γιαγιά στο χωριό νομίζω παραμένει η επιρροή της τηλεόρασης , κυρίως.

Κατά τα άλλα - και με αγάπη και ενδιαφέρον το λέω, νομίζω ότι αυτή την χρονική περίοδο δεν έχει να προσφέρει κάτι ο κ. Λεβέντης σε συζήτηση στην τηλεόραση. Μπορει να είναι λόγω ηλικίας , λόγω κόπωσης , πάντως ότι τον βγαζουν μόνο μια φορά το τρίμηνο σε μεγάλο πάνελ, καλό του κάνει. Και στο κόμμα κάνει καλό. Για τους φανατικούς υπάρχουν εκπομπές μέσω ιντερνετ - μπαίνουν καμιά πεντακοσαριά άτομα που θέλουν να τον παρακολουθήσουν και γίνονται οι παλιές καλές - τύπου καναλιού 67 - εκπομπές με τον γνωστό μινιμαλισμό στο πλάνο, και κριτική σε ο,τι κινείται στη σύγχρονη (και όχι μόνο) πολιτική σκηνή !

Kiroi senko @ thmmy : 22-12-2016 / 27-06-2017     Sad
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #207 on: November 05, 2019, 19:06:28 pm »

Quote from: The Web on November 05, 2019, 01:56:33 am
Η ένστασή μου είναι στο "επανεμφανίστηκε" . Είναι λανθασμένη η πεποίθηση ότι όποιος δεν εμφανίζεται στα παράθυρα, δεν ασχολείται με την πολιτική. Ο Λεβέντης ασχολείται κάθε μέρα με την πολιτική !
Εγώ έζησα την εποχή που το ιντερνετ είχε μικρή απήχηση και δυνατότητες , οπότε αν δεν "σε έβγαζε" το Μέγκα και ο Αντέννα και 4-5 εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας, απλά δεν υπήρχες. Κάτι ανάλογο γινόταν και πριν την ιδιωτική τηλεόραση με την Ερτ. Δημοσιογραφία του κώλου. Ειδικά στην πολιτική , δεν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση = δεν υπάρχεις , έχεις παραιτηθει, και ας ασχολείσαι στην πραγματικότητα όλη μέρα με τα κοινά. Για τη γιαγιά στο χωριό νομίζω παραμένει η επιρροή της τηλεόρασης , κυρίως.

Κατά τα άλλα - και με αγάπη και ενδιαφέρον το λέω, νομίζω ότι αυτή την χρονική περίοδο δεν έχει να προσφέρει κάτι ο κ. Λεβέντης σε συζήτηση στην τηλεόραση. Μπορει να είναι λόγω ηλικίας , λόγω κόπωσης , πάντως ότι τον βγαζουν μόνο μια φορά το τρίμηνο σε μεγάλο πάνελ, καλό του κάνει. Και στο κόμμα κάνει καλό. Για τους φανατικούς υπάρχουν εκπομπές μέσω ιντερνετ - μπαίνουν καμιά πεντακοσαριά άτομα που θέλουν να τον παρακολουθήσουν και γίνονται οι παλιές καλές - τύπου καναλιού 67 - εκπομπές με τον γνωστό μινιμαλισμό στο πλάνο, και κριτική σε ο,τι κινείται στη σύγχρονη (και όχι μόνο) πολιτική σκηνή !

καλα το iefimerida ειναι οντως δημοσιογραφία του κώλου, και κακως αναπαρήγαγα αυτο το αρθρο απο τα τοσα που υπηρχαν. Τελοσπαντων, ας επικεντρωθούμε στην ειδηση.

Quote from: Just Me on November 05, 2019, 02:37:06 am
Γιατί το λες αυτό;;;
Ικανότατος κλόουν μου φάνηκε εμένα στη συνέντευξη.
Εντός ή εκτός Βουλής νομίζω παραμένει σταθερός στο πόστο του και μάλιστα με αμείωτο ζήλο.

για τους φανατικούς, η εν λογω συνεντευξη στον ΣΚΑΙ

https://www.youtube.com/watch?v=RpBKmO5jRwg

τελοσπάντων, κανανε την πλάκα τους οι φοιτητές και βγάλανε τα νεύρα τους καποιοι παππούδες το 2015, πίσω τώρα όλοι στην μεγάλη αγκαλιά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, και ο Λεβέντης στο φυσικό του χώρο να κάνει μεταμεσονύχτια stand-up comedy. Αν και νομιζω οτι θα έχει χρηματα απο την κομματικη επιδότηση ώστε να είναι πιο ευδιάκριτος στα διαφημιστικα, τα αμέσως επόμενα χρόνια τουλάχιστον.

Grecs
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #208 on: November 06, 2019, 14:08:12 pm »

η πληγη ειναι απο τα χτυπηματα κεφαλιου στο τοιχο τωρα που πεταχτηκε στα αζητητα?

lopodyths
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #209 on: November 06, 2019, 21:22:47 pm »

η πλήγη ειναι απο κεφαλιά σε μπάτσο που του την μπήκε για τα γκράφιτι
Pages: 1 ... 12 13 [14] 15 16 Go Up Print
Jump to: