• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:42:48 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:42:48 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 89
Total: 136
Antreas17
miltan8
tinidou
mayia psarikoglou
DimGeo
Nikos_313
Arakapas
Yamal
mixkats
dinoschalv
cealexop
HlektrikhPatata
menelaras
dimitrisblioumis
aachmet
mavropan
Elliot Alderson
valco08
estoimea
iliaskou
theofr
natavhoo
mariaxalk
jojos
nikolakys
DemetriosL
Nekt
ΦΙδανης Αριστοτελης
Pitkal
Ulmo
Saint_GR
valentini
LelisNiko
geo66
chriskazakos
itsikou
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
DimStyl
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ 26 ΙΟΥΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Go Down Print
Author Topic: ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ 26 ΙΟΥΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ  (Read 9485 times)
gabonstv
Θαμώνας

View Profile
Re: ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ, ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ 26 ΙΟΥΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
« Reply #45 on: June 24, 2015, 01:13:15 am »

Quote from: Godhatesusall on June 23, 2015, 23:25:58 pm
Eν τροχάδι, οι απορίες μου ήταν οι εξείς:

1) Αν συμφωνείς σε γενικές γραμμές με την ανάλυσή μου για τον πρωταθλητισμό μέχρι το gaming , γιατί το ΚΚΕ δεν έχει ενεργές ομάδες και γι αυτά, με αποτέλεσμα να γίνονται μόνο εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά?
2) Αναγνωρίζεις την διαλεκτική σχέση μορφής και περιεχομένου ανάμεσα στο τσιγάρο και την καπνοκουλτούρα, στο αλκοόλ και την "αλκοολοκουλτούρα , ακα χρειάζομαι-αλκοόλ-για-να-ξεχάσω-και-να-διασκεδάσω?", και του χασίς με την "μπαφοκουλτούρα"?.
3) Αν αναγνωρίζεις το #2, μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί  καταγγέλεις την μορφή  καθεαυτή(χασίς), και όχι την διαλεκτική σχέση με το περιεχόμενο? Γιατί το κύριο σύνθημα είναι , λίγο-πολύ, "ούτε σκληρά, ούτε μαλακά", και όχι κάτι του τύπου "αρνήσου την καταστροφή της συνείδησης και της ζωής σου που σου προσφέρουν τα ναρκωτικά"
1) Δεν γίνονται εκδηλώσεις μόνο για τα ναρκωτικά. Στο παρελθόν έχουν γίνει για όλα αυτά που είπες. Συγκεκριμένα πριν 1,5 χρόνο είχε γίνει στη Φιλοσοφική σχολή για όλες τις εξαρτήσεις από ψυχολόγο του ΕΣΥΝ. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών έκανα το topic.
2)Κατακρίνω την αλκοολοκουλτούρα όπως την ονομάζεις και κάθε μορφή εξάρτησης που επιδρά αρνητικά στη συνείδηση. Και όχι το τσιγάρο μπορεί να είναι εθισμός αλλά δεν υφίσταται η καπνοκουλτούρα όπως την ονομάζεις με τη μορφή της ναρκοκουλτούρας πόσο μάλλον του εμποδίου στην ριζοσπαστικοποίηση της συνείδησης. Το τσιγάρο αυτό καθ'αυτό μειώνει την παραγωγικότητα της εργασίας και γι'αυτό το λόγο στο σοσιαλισμό γίνεται προσπάθεια εξάλειψης του φαινομένου. Η διαλεκτική σχέση μορφής περιεχομένου που κολλάει σε αυτό που είπες ούτε εσύ παίζει να κατάλαβες.
3)Δεν μπορώ να καταγγείλω την διαλεκτική σχέση γιατί είναι μια σχέση που υπάρχει στο σύμπαν ανεξάρτητα από το αν το θέλω εγώ ή όχι. Ντάξει το αστείο με τους ράδιο αρβύλα και το ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ δεν θα το κάνω και πραγματικότητα. Το σύνθημα είναι "ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ" και όχι ούτε σκληρά ούτε μαλακά όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Την ναρκοκουλτούρα καταγγέλω η οποία εκφράζεται είτε με σκληρά είτε με μαλακά ναρκωτικά. Για τις υπόλοιπες εξαρτήσεις μπορεί να γίνει μια εκτενέστατη συζήτηση κάποια άλλη φορά για το κατα πόσο μια εξάρτηση από κάτι (υποκείμενο, αντικείμενο κλπ.) έχει επιπτώσεις στον ψυχισμό ή την συνείδηση κάποιου ή όχι.

υ.γ Ρδελομπού τα έκανες με τις μορφές, τα περιεχόμενα και την διαλεκτική αλλά είναι άλλη συζήτηση.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #46 on: June 24, 2015, 02:10:39 am »

1) Το ότι κάποτε έκανα μια εκδήλωση (1.5 χρόνο πριν), δεν σημαίνει ότι είμαι δραστήριος. Το ότι πήγα σε μια πορεία ενάντια στον πόλεμο του ιρακ με το σχολείο δεν σημαίνει ότι είμαι στο αντιπολεμικό κίνημα. Πόσα άρθρα στον ρίζο υπάρχουν για τα ναρκωτικά και πόσα για την οπαδική κουλτούρα? Εκεί πάει η κριτική στα περί στόχευσης

2) Η διαλεκτική σχέση μορφής περιεχομένου κολλάει στο ότι η μορφή(τσιγάρο,χασίς,αλκοόλ,παοκ κ.α) επιδράνε διαλεκτικά με την μορφή εξάρτησης (μπαφοκουλτούρα, οπαδική κουλτούρα κ.α). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ιδιότητες της μορφής (π.χ το χασίς είναι κατά βάση κατασταλτικό) επιδρούν πάνω στο περιεχόμενο (η χασισοκουλτούρα αποτελείται από πράγματα που δεν θέλουν ενεργή δραστηριότητα, πχ συγκεκριμένα είδη μουσικής, "φιλοσοφίες" της πλάκας να περνάει η ώρα κ.α). Η κριτική λοιπόν δεν πρέπει να γίνεται μόνο στην μορφή "ΧΟΡΤΟ=ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΖΙΖ", ούτε μόνο στο περιεχόμενο "Μην κάθεσε παιδάκι μου και λιώνεις μόνος σου ακούγοντας trance". Η κριτική θα πρέπει κυρίως να έχει βάση στην διαλεκτική σχέση αυτής της μορφής με το περιεχόμενο, και να κατανοεί τις αντιφάσεις. Αυτός που κάνει περιστασιακά μπάφο  δεν έχει απαραίτητα ναρκοκουλτούρα (και άρα λέω εγώ καλά κάνει και καπνίζει χόρτο). Το ζουμί υπάρχει στο  πότε και υπό ποιες συνθήκες το χόρτο οδηγεί σε ανάπτυξη ναρκοκουλτούρας, η το πότε η ναρκοκουλτούρα σε οδηγεί στο χόρτο . Και αυτές οι σχέσεις δεν μπορούν να μελετηθούν στα πλαίσα "Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις"

3) Όταν λέω ότι καταγγέλεις την μορφή καθεαυτή, δεν εννοώ ότι καταγγέλεις κάθε μορφή, ακόμη και των άσχετων με τα ναρκωτικά, διπόλων. Αυτό που εννοώ είναι ότι λές "Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις", και με αυτόν τον τρόπο απομονώνεις την μορφή και την "καταγγέλεις" αποξενώνοντας την από όλες τις επιδράσεις . Φοϋερμπαχικός υλισμός με λίγα λόγια.
Πιο πρακτικά, δεν μπορείς να πεις ότι το Χ πράγμα είναι κακό για όλους, και να τελειώσεις εκεί την πρόταση σου. Για να είσαι επιστημολογικά σωστός, πρέπει να ορίσεις το "ποιοι είναι οι όλοι", να βρεις την σχέση των "όλων" με το "Χ", και μετά να κατανοήσεις την διαλεκτική σχέση που τα διακυβερνά. Τότε και μόνο τότε μπορείς να βγάλεις πόρισμα.

Υ.Γ: Καταλαβαίνω έχεις συνηθήσει να σου κάνουν κριτική τύπου ράδιο αρβύλα. Καταννοώ ότι είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι εμένα με τον αντώνη κανάκη με συνδέει μόνο κοινή καταγωγή. Το μόνο που ζητάω είναι να μην νομίζεις ότι εγώ σου κάνω κριτική από την μεριά της εξουσίας, γιατί κάπως πρέπει να βγάλουμε συννενόηση. Και αυτό δεν πρόκειτε ποτέ να γίνει αν νομίζεις ότι ξέρεις τι πιστεύω.

YARRRRRRRRRRRRRR
gabonstv
Θαμώνας

View Profile
« Reply #47 on: June 24, 2015, 18:05:50 pm »

1) Η δραστηριοποίηση δεν κρίντεται μόνο από τις εκδηλώσεις που κάνεις σε μαζικό επίπεδο.

2) Η στρέβλωση της διαλεκτικής για την εξυπηρέτηση της αντίληψης που έχεις για τα "μαλακά ναρκωτικά" με ξεπερνά. Που είδες εσύ ρε αγόρι μου αυτό το πράγμα που λές; Που είδες εσύ άνθρωπο που κάνει περιστασιακά μπάφο να είναι δραστήριος στη ζωή του; Και όταν λέω δραστήριος δεν ενοώ να σηκωθεί και να τρέχει στην παραλία. Γιατί πέρα από τις παπαρολογίες διαλεκτικής του ινστιτούτου πουλατζά υπάρχει και η διαλεκτική σχέση αιτίου αποτελέσματος. Γιατί υπάρχουν τα ναρκωτικά; Ποιόν συμφέρει να υπάρχουν τα ναρκωτικά; Γιατί κάποιος θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει περιστασιακά μπάφο, να γίνεται κάθε μέρα λιάρδα κλπ κλπ;

3) ΟΚ. Η νέα συμφωνία που ετοιμάζεται να υπογραφεί θα είναι αντιλαΐκή.
 Και έρχεσαι μετά εσύ: ". Φοϋερμπαχικός υλισμός με λίγα λόγια.
Πιο πρακτικά, δεν μπορείς να πεις ότι το Χ πράγμα είναι κακό για όλους, και να τελειώσεις εκεί την πρόταση σου. Για να είσαι επιστημολογικά σωστός, πρέπει να ορίσεις το "ποιοι είναι οι όλοι", να βρεις την σχέση των "όλων" με το "Χ", και μετά να κατανοήσεις την διαλεκτική σχέση που τα διακυβερνά. Τότε και μόνο τότε μπορείς να βγάλεις πόρισμα. "

Υ.Γ. Δεν μπορώ να ξέρω τι πιστεύεις. Δεν σε ξέρω. Μπορεί να είσαι οποιοσδήποτε πίσω από ένα pc. Αντί να στηρίξεις μία τέτοια δράση κάθεσαι και ψηρίζεις το σύνθημα να βρείς μια ατέλεια στη διαλεκτική σου προσέγγιση για να παρουσιάσεις μια υποτιθέμενη πολιτική ανεπάρκεια. Μπορεί το σύνθημα μας να μην σε εκφράζει όπως λές αλλά τουλάχιστον δεν μιλάει για μαστούρες και κόκκινες θολούρες.
gmtms
Guest
« Reply #48 on: June 24, 2015, 19:05:48 pm »

στόκοι κνίτες
gabonstv
Θαμώνας

View Profile
« Reply #49 on: June 24, 2015, 19:18:14 pm »

Άντε ρε σαχλαμάρα έλα πες το μου και στη συνέλευση να σε δω.
Πάτρικ Αστέρης
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Aπ'τον καιρο που επινααααα

View Profile
« Reply #50 on: June 24, 2015, 19:20:08 pm »

Quote from: gmtms on June 24, 2015, 19:05:48 pm
στόκοι κνίτες
τι βριζεις ρε;
η κνε εχει την συγκεκριμενη θεση και την επεξηγει
εσυ μονο βριζεις

Και τα παρτάλια οι σκέεεεεψεις μαααααας
gmtms
Guest
« Reply #51 on: June 24, 2015, 19:23:00 pm »

Quote from: gabonstv on June 24, 2015, 19:18:14 pm

θα με χτυπήσεις;
gabonstv
Θαμώνας

View Profile
« Reply #52 on: June 24, 2015, 19:24:13 pm »

Quote from: gmtms on June 24, 2015, 19:23:00 pm
Quote from: gabonstv on June 24, 2015, 19:18:14 pm

θα με χτυπήσεις;
Όχι αγόρι μου. Δεν σε είδα ποτέ επώνυμα να βρίζεις.
gmtms
Guest
« Reply #53 on: June 24, 2015, 19:24:38 pm »

θα με κεράσεις μία μπύρα τότε να μιλήσουμε για το κκ;
gabonstv
Θαμώνας

View Profile
« Reply #54 on: June 24, 2015, 19:28:22 pm »

Quote from: gmtms on June 24, 2015, 19:24:38 pm
θα με κεράσεις μία μπύρα τότε να μιλήσουμε για το κκ;
Όχι. Δεν έχω λεφτά.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #55 on: June 25, 2015, 00:33:32 am »

Quote from: gabonstv on June 24, 2015, 18:05:50 pm
1) Η δραστηριοποίηση δεν κρίντεται μόνο από τις εκδηλώσεις που κάνεις σε μαζικό επίπεδο.

2) Η στρέβλωση της διαλεκτικής για την εξυπηρέτηση της αντίληψης που έχεις για τα "μαλακά ναρκωτικά" με ξεπερνά. Που είδες εσύ ρε αγόρι μου αυτό το πράγμα που λές; Που είδες εσύ άνθρωπο που κάνει περιστασιακά μπάφο να είναι δραστήριος στη ζωή του; Και όταν λέω δραστήριος δεν ενοώ να σηκωθεί και να τρέχει στην παραλία. Γιατί πέρα από τις παπαρολογίες διαλεκτικής του ινστιτούτου πουλατζά υπάρχει και η διαλεκτική σχέση αιτίου αποτελέσματος. Γιατί υπάρχουν τα ναρκωτικά; Ποιόν συμφέρει να υπάρχουν τα ναρκωτικά; Γιατί κάποιος θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει περιστασιακά μπάφο, να γίνεται κάθε μέρα λιάρδα κλπ κλπ;

3) ΟΚ. Η νέα συμφωνία που ετοιμάζεται να υπογραφεί θα είναι αντιλαΐκή.
 Και έρχεσαι μετά εσύ: ". Φοϋερμπαχικός υλισμός με λίγα λόγια.
Πιο πρακτικά, δεν μπορείς να πεις ότι το Χ πράγμα είναι κακό για όλους, και να τελειώσεις εκεί την πρόταση σου. Για να είσαι επιστημολογικά σωστός, πρέπει να ορίσεις το "ποιοι είναι οι όλοι", να βρεις την σχέση των "όλων" με το "Χ", και μετά να κατανοήσεις την διαλεκτική σχέση που τα διακυβερνά. Τότε και μόνο τότε μπορείς να βγάλεις πόρισμα. "

Υ.Γ. Δεν μπορώ να ξέρω τι πιστεύεις. Δεν σε ξέρω. Μπορεί να είσαι οποιοσδήποτε πίσω από ένα pc. Αντί να στηρίξεις μία τέτοια δράση κάθεσαι και ψηρίζεις το σύνθημα να βρείς μια ατέλεια στη διαλεκτική σου προσέγγιση για να παρουσιάσεις μια υποτιθέμενη πολιτική ανεπάρκεια. Μπορεί το σύνθημα μας να μην σε εκφράζει όπως λές αλλά τουλάχιστον δεν μιλάει για μαστούρες και κόκκινες θολούρες.

Δες, καταλαβαίνω την θέληση σου να μου την πεις, αλλά αν δεν θέλεις να μου απαντήσεις απλά μην μου απαντήσεις ή γράψε "δεν θέλω/μπορώ/έχω χρόνο να σου απαντήσω". Γιατί το να λες "διαστρεβλώνεις την διαλεκτική και άρα τα συμπεράσματα σου είναι άκυρα" είναι πολύ εύκολο. Όπως και επίσης να με πεις συριζαίο(ινστιτούτο πουλατζά). Το δύσκολο είναι να μου πεις ΠΟΥ κάνω λάθος. Γιατί μέχρι τώρα λες "είσαι λάθος", χωρίς να εξηγείς τίποτα.

Αν αλήθεια δεν βλέπεις κόσμο γύρω σου που κάνει χόρτο (λιγότερο ή περισσότερο τακτικά) , αλλά κινηματικά είναι δραστήριος, τότε απλά δεν έχεις ρωτήσει αρκετά. Είναι σαν να μου λές "που είναι οι gay, στην τσιμισκή κάθε μέρα δεν βλέπω ούτε έναν".

YARRRRRRRRRRRRRR
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: June 25, 2015, 12:28:55 pm »

Απαγορεύεσαι εσύ! Δεν επιτρέπεται εσύ!

Έτσι θα ξεκινήσω γιατί έχω πολλές ενστάνσεις με αυτά που διάβασα. Εκτός από τον Goatthesexual (πάντα έτσι διάβαζα το όνομα σου) με τον οποίο συμφωνώ αρκετά.

Ναρκωκουλτούρα όλος ο δυτικός τρόπος ζωής
Θα ξεκινήσω με βάση την λογική του ΚΚΕ και θα πάω παρακάτω. Γιατί δεν απαγορεύουμαι την τηλεόραση, τα ιντερνετ καφε και την γρήγορες συνδέσεις του ίντερνετ ( όποιος έχει 4MB και πάνω ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, τα iphone και τα android, τα ξενύχτια σε κλαμπ και σε μπαρ, τα παρτι, τα φαστ φουντ, τα αναψυκτικα και τις κρεατίνες. Δεν αναφέρω φυσικά και όσα ήδη αναφέρθηκαν.

Τα παραπάνω έχουν σκοπό να αποβλακώσουν τον άνθρωπο και να τον κάνουν θεατή στη ζωή του, οπότε το κίνημα σιγά σιγά φθίνει και ο λαός δεν μπορεί να αντιδράσει.

Σύμφωνα πάντα με τη λογική του ΚΚΕ, όλα αυτά σε επηρεάζουν στη ζωή άμεσα. Η τηλεόραση π.χ. είναι εθιστική σε γεμίζει το μυαλό σκουπίδια και δεν μπορείς να σκεφτείς. Το γρήγορο ίντερνετ σε εισάγει σε έναν κόσμο στον οποίο δεν ζεις τη δικιά σου πραγματικότητα. Είτε την αφιερώνεις σε φανταστική ζωή ( σε παιχνίδια, σειρές), είτε αναλώνεσαι να παρακολουθείς βλακείες και τις ζωές των άλλων.
Το ίδιο και τα αντροιντ βγαίνεις έξω και ασχολείσαι με αυτά αντί για τη ζωή σου. Πρακτικά χάρη σε αυτά δεν ξεφεύγεις ποτέ απο τον κόσμο του ιντερνετ και δεν ζεις τη δικιά σου ζωή. Τα ξενύχτια και τα πάρτι σε αναλώνουν να σπαταλάς ώρα στη διασκέδαση και στην κατάχρηση, και την επόμενη μέρα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και θα καταλήξεις πάλι σε ξενύχτι, μιας και θα φύγει όλο το πρωί και θα μείνει πάλι το βράδυ που προσφέρει μόνο νυχτερινή διασκέδαση. Και τα φαστ φουντ και τα αναψυκτικά σε κανουν δυσκίνητο και σε καταστρέφουν την υγεία. Μετά έχεις λιγότερη όρεξη να δραστηροποιηθείς!

Θες και άλλα; Γιατί νομίζετε ο κόσμος είναι τόσο μίζερος και οι άνθρωποι τόσο ατομιστές και σταρχιδιστές;

ΔΕΝ φταίνε τα ναρκωτικά! Φταίει όλος ο τρόπος ζωής μας.

Ελεύθερα όλα
Και το πάω στο άλλο άκρο.
Για μένα όλα πρέπει να είναι ελεύθερα! Ακόμα και υγρά μπαταρίας αν θες να πιεις, πιές τα! Το πρόβλημα ποτέ δεν λυνόταν με απαγορεύσεις. Το πρόβλημα λύνεται με ενημέρωση και παιδεία. Κάποιος που είναι πλήρως ενημερωμένος για τα ναρκωτικά, ξέρει τι επιπτώσεις και επιδράσεις έχουν, ξέρει σε τι δόσεις δεν βλάπτουν θα μπορεί να κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι. Τι τον συμφέρει καλύτερα να πω και τι όχι. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παραπάνω που έγραψα. Όποιος χαθεί στο τρυπάκι της υπερκατανάλωσεις, υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που καλούμε ενεργός πολίτης.

Το πρόβλημα εξαλείφεται με μόρφωση και πρόληψη. Όχι με απαγορεύσεις. Από και πέρα ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να δράσει όπως θέλει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Οποιαδήποτε ουσία είναι καλή σε ορισμένο βαθμό. Αν τρως πολύ αλάτι βλάπτεις τον οργανισμό σου. ρΑν πίνεις πολλούς καφέδες παθαίνεις ημικρανίες ( ΟΠ κακό για το κίνημα αυτό. Ο άλλος δεν θα μπορεί να είναι ενεργός). Αν τρως ζάχαρη μπορεί να γίνεις παχύσακος.
http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/30/%CE%BF-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9/

Τώρα που είναι απαγορευμένα;
Και τώρα δεν τα έχουμε νόμιμα. Και τα πουλάνε μαύρα.
1) Μαύρο χρήμα.
2) Νοθείες στα ήδη επικίνδυνα ναρκωτικά. Ο χρήστης θα πάθει μεγαλύτερες βλάβες.
3) Ταιζουμε μαφίες και καρτέλ που συνδέονται άμεσα με το σύστημα του καπιταλισμού.
4) Ποιο εύκολος τρόπος να παρασυρθεί κάποιος απο τη γοητεία του απαγορευμένου φρούτου. ( όπως και το αλκοολ στα 15χρονα, και πήγε ο άλλος με κατέβασε 15 χρονών ένα μπουκάλι βότκα και μόνο που δεν πήγε νοσοκομείο)

Υ.Γ. Έχω μερικούς φίλους που μπορούν και κάνουν περιστασιακά κάνναβι και είναι μια χαρά δραστήριοι. Επειδή εσείς κάνετε παρέα μόνο μεταξύ σας δεν σημαίνει ότι στον κόπο δεν υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι. Έχω και μερικούς φίλους που μπορεί να λιώσουν και να μην μπορούν να δραστηροποιηθούν καμία μέρα. Αν και επειδή η κάνναβις είναι ψυχοτρόπος ουσία, εξαρτάται πολύ από την ψυχική σου διάθεση. Για κάποιον που είναι καλά δεν θα τον επηρεάσει όσο και να κάνει. Αλλά ποιος είναι καλά την σήμερον ημέρα.

Και για να κλείσω όπως άρχισα. Αν και είναι πιο στοχευμένα αυτά που συζητάμε, ταιριάζει για τις γενικές απαγορεύσεις και το πως μας θέλουν στη ζωή.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=DvQiHmojV9w" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DvQiHmojV9w</a>
gabonstv
Θαμώνας

View Profile
« Reply #57 on: June 25, 2015, 15:39:41 pm »

Quote from: Godhatesusall on June 25, 2015, 00:33:32 am
Δες, καταλαβαίνω την θέληση σου να μου την πεις, αλλά αν δεν θέλεις να μου απαντήσεις απλά μην μου απαντήσεις ή γράψε "δεν θέλω/μπορώ/έχω χρόνο να σου απαντήσω". Γιατί το να λες "διαστρεβλώνεις την διαλεκτική και άρα τα συμπεράσματα σου είναι άκυρα" είναι πολύ εύκολο. Όπως και επίσης να με πεις συριζαίο(ινστιτούτο πουλατζά). Το δύσκολο είναι να μου πεις ΠΟΥ κάνω λάθος. Γιατί μέχρι τώρα λες "είσαι λάθος", χωρίς να εξηγείς τίποτα.

Αν αλήθεια δεν βλέπεις κόσμο γύρω σου που κάνει χόρτο (λιγότερο ή περισσότερο τακτικά) , αλλά κινηματικά είναι δραστήριος, τότε απλά δεν έχεις ρωτήσει αρκετά. Είναι σαν να μου λές "που είναι οι gay, στην τσιμισκή κάθε μέρα δεν βλέπω ούτε έναν".
Ίσως να το εξάφρασα με λάθος τρόπο. Δεν προσπαθώ να σου την πω για να σου την πω και να φανώ ο γαμάτος, ο υπέρσωστος. Θεωρώ ότι κάνεις κριτική από λανθασμένη βάση. Η θέση του ΚΚΕ ενάντια στα ναρκωτικά είναι συνολικά δεμένη με τον αγωνιστικό τρόπο ζωής που προτείνει. Το να αποκόπτεις ένα κομμάτι της μόνο διαλλεκτικό δεν είναι. Θεωρούμε ασυμβίβαστα τα ναρκωτικά με την αγωνιστική στάση ζωής, όπως και την κουλτούρα του δυτικού κόσμου όπως την ονομάζει ο silvo. Κατακρίνω την διασκέδαση σήμερα θεωρώ ότι έχει σκοπό να δημιουργήσει μια νεολαία που δεν σκέφτεται και προσπαθώ να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να την αλλάξω. Γι'αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε στην Αθήνα το στέκι πολιτισμού της ΚΝΕ. Όμως δεν μπορείς να περιμένεις σήμερα την συνολική διαμόρφωση της εργατικής τάξης σε πολιτισμικά υγιή εφώσον δεν είσαι ο κυριάρχος παίκτης στη διαμόρφωση της. Το είπα και σε προηγούμενο ποστ. Ούτε τα ναρκωτικά θα σταματήσουν να υπάρχουν στο έδαφος του καπιταλισμού, ούτε ο κόσμος θα σταματήσει να διασκεδάζει έτσι όπως διασκεδάζει. Μόνο μια κοινωνία που θα φροντίζει για την συνολική ανάπτυξη του ανθρώπου σαν προσωπικότητα μπορεί να το πετύχει αυτό. Καθήκον των κομμουνιστών σήμερα είναι η προσπάθεια διαμόρφωσης αυτής της στάσης ζωής δεμένη με την αγωνιστική της πλευρά για την αλλαγή τάξης στην εξουσία. Όσον αφορά αυτούς που κάνουν περιστασιακά ναρκωτικά και είναι κινηματικά ενεργεί όπως λες. Η προσωπική μου εμπειρία δείχνει ότι μακροπρόθεσμα αυτό αλλάζει και στο σήμερα διαφωνώ με την πολιτική τοποθέτηση και στοχοπροσήλωση αυτών των κινημάτων.

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα και να ρωτήσει πιο εξειδικευμένα πράγματα σήμερα η εκδήλωση για τα ναρκωτικά στο κτίριο της ΕΔΟΘ στον 4ο όροφο (Προξένου Κορομηλά 51) στις 19.00.
g
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Increscunt animi, virescit volnere virtus

View Profile
« Reply #58 on: June 25, 2015, 16:09:46 pm »

Quote from: Silvo the Beautiful on June 25, 2015, 12:28:55 pm
Απαγορεύεσαι εσύ! Δεν επιτρέπεται εσύ!

Έτσι θα ξεκινήσω γιατί έχω πολλές ενστάνσεις με αυτά που διάβασα. Εκτός από τον Goatthesexual (πάντα έτσι διάβαζα το όνομα σου) με τον οποίο συμφωνώ αρκετά.

Ναρκωκουλτούρα όλος ο δυτικός τρόπος ζωής
Θα ξεκινήσω με βάση την λογική του ΚΚΕ και θα πάω παρακάτω. Γιατί δεν απαγορεύουμαι την τηλεόραση, τα ιντερνετ καφε και την γρήγορες συνδέσεις του ίντερνετ ( όποιος έχει 4MB και πάνω ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ, τα iphone και τα android, τα ξενύχτια σε κλαμπ και σε μπαρ, τα παρτι, τα φαστ φουντ, τα αναψυκτικα και τις κρεατίνες. Δεν αναφέρω φυσικά και όσα ήδη αναφέρθηκαν.

Τα παραπάνω έχουν σκοπό να αποβλακώσουν τον άνθρωπο και να τον κάνουν θεατή στη ζωή του, οπότε το κίνημα σιγά σιγά φθίνει και ο λαός δεν μπορεί να αντιδράσει.

Σύμφωνα πάντα με τη λογική του ΚΚΕ, όλα αυτά σε επηρεάζουν στη ζωή άμεσα. Η τηλεόραση π.χ. είναι εθιστική σε γεμίζει το μυαλό σκουπίδια και δεν μπορείς να σκεφτείς. Το γρήγορο ίντερνετ σε εισάγει σε έναν κόσμο στον οποίο δεν ζεις τη δικιά σου πραγματικότητα. Είτε την αφιερώνεις σε φανταστική ζωή ( σε παιχνίδια, σειρές), είτε αναλώνεσαι να παρακολουθείς βλακείες και τις ζωές των άλλων.
Το ίδιο και τα αντροιντ βγαίνεις έξω και ασχολείσαι με αυτά αντί για τη ζωή σου. Πρακτικά χάρη σε αυτά δεν ξεφεύγεις ποτέ απο τον κόσμο του ιντερνετ και δεν ζεις τη δικιά σου ζωή. Τα ξενύχτια και τα πάρτι σε αναλώνουν να σπαταλάς ώρα στη διασκέδαση και στην κατάχρηση, και την επόμενη μέρα δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και θα καταλήξεις πάλι σε ξενύχτι, μιας και θα φύγει όλο το πρωί και θα μείνει πάλι το βράδυ που προσφέρει μόνο νυχτερινή διασκέδαση. Και τα φαστ φουντ και τα αναψυκτικά σε κανουν δυσκίνητο και σε καταστρέφουν την υγεία. Μετά έχεις λιγότερη όρεξη να δραστηροποιηθείς!

Θες και άλλα; Γιατί νομίζετε ο κόσμος είναι τόσο μίζερος και οι άνθρωποι τόσο ατομιστές και σταρχιδιστές;

ΔΕΝ φταίνε τα ναρκωτικά! Φταίει όλος ο τρόπος ζωής μας.

Ελεύθερα όλα
Και το πάω στο άλλο άκρο.
Για μένα όλα πρέπει να είναι ελεύθερα! Ακόμα και υγρά μπαταρίας αν θες να πιεις, πιές τα! Το πρόβλημα ποτέ δεν λυνόταν με απαγορεύσεις. Το πρόβλημα λύνεται με ενημέρωση και παιδεία. Κάποιος που είναι πλήρως ενημερωμένος για τα ναρκωτικά, ξέρει τι επιπτώσεις και επιδράσεις έχουν, ξέρει σε τι δόσεις δεν βλάπτουν θα μπορεί να κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι. Τι τον συμφέρει καλύτερα να πω και τι όχι. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παραπάνω που έγραψα. Όποιος χαθεί στο τρυπάκι της υπερκατανάλωσεις, υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που καλούμε ενεργός πολίτης.

Το πρόβλημα εξαλείφεται με μόρφωση και πρόληψη. Όχι με απαγορεύσεις. Από και πέρα ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να δράσει όπως θέλει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό.

Οποιαδήποτε ουσία είναι καλή σε ορισμένο βαθμό. Αν τρως πολύ αλάτι βλάπτεις τον οργανισμό σου. ρΑν πίνεις πολλούς καφέδες παθαίνεις ημικρανίες ( ΟΠ κακό για το κίνημα αυτό. Ο άλλος δεν θα μπορεί να είναι ενεργός). Αν τρως ζάχαρη μπορεί να γίνεις παχύσακος.
http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/30/%CE%BF-%CE%BC%CF%8D%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9/

Τώρα που είναι απαγορευμένα;
Και τώρα δεν τα έχουμε νόμιμα. Και τα πουλάνε μαύρα.
1) Μαύρο χρήμα.
2) Νοθείες στα ήδη επικίνδυνα ναρκωτικά. Ο χρήστης θα πάθει μεγαλύτερες βλάβες.
3) Ταιζουμε μαφίες και καρτέλ που συνδέονται άμεσα με το σύστημα του καπιταλισμού.
4) Ποιο εύκολος τρόπος να παρασυρθεί κάποιος απο τη γοητεία του απαγορευμένου φρούτου. ( όπως και το αλκοολ στα 15χρονα, και πήγε ο άλλος με κατέβασε 15 χρονών ένα μπουκάλι βότκα και μόνο που δεν πήγε νοσοκομείο)

Υ.Γ. Έχω μερικούς φίλους που μπορούν και κάνουν περιστασιακά κάνναβι και είναι μια χαρά δραστήριοι. Επειδή εσείς κάνετε παρέα μόνο μεταξύ σας δεν σημαίνει ότι στον κόπο δεν υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι. Έχω και μερικούς φίλους που μπορεί να λιώσουν και να μην μπορούν να δραστηροποιηθούν καμία μέρα. Αν και επειδή η κάνναβις είναι ψυχοτρόπος ουσία, εξαρτάται πολύ από την ψυχική σου διάθεση. Για κάποιον που είναι καλά δεν θα τον επηρεάσει όσο και να κάνει. Αλλά ποιος είναι καλά την σήμερον ημέρα.

Και για να κλείσω όπως άρχισα. Αν και είναι πιο στοχευμένα αυτά που συζητάμε, ταιριάζει για τις γενικές απαγορεύσεις και το πως μας θέλουν στη ζωή.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=DvQiHmojV9w" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DvQiHmojV9w</a>

Ρε η φάση είναι ότι παίζει ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ το θέμα της αποποινικοποίησης του χόρτου κτλπ. Και επίσης παίζει πολύ πρέζα, χάπια, μπέκρα στο λαό λόγω πίεσης-εξαθλίωσης κτλπ και το ΚΚΕ βγάζει έναν λόγο προς τα έξω --που γενικά δεν απευθύνεται στα παιδιά της αστικής τάξης και τους σίγουρα ανερχόμενους σε αυτήν αλλά φαντάζομαι ούτε και τόσο στους φοιτητές τριτοβάθμιων ιδρυμάτων όπου απ'ότι ξέρω δεν παρατηρούνται πολλά σχετικά φαινόμενα-- ο οποίος λέει ότι η κοινωνική αιτία υπάρχει, ρίζα της είναι ο καπιταλισμός, οι καταστάσεις που διαμορφώνει, και η κουλτούρα του που προσπαθεί να τον διαιωνίσει, μέσα στην οποία συναντούμε και τη ναρκοκουλτούρα. Και πολεμάει τη ναρκοκουλτούρα κι λίγο πιο συγκεκριμένα τη φάση με το χόρτο επειδή είναι τώρα στο προσκήνιο. ΔΕΝ έχει το ρόλο του απαγορευτή και νομοθέτη. Αν θες στην τελική silvo, μάζεψε κόσμο και απαγόρεψε την τηλεόραση. Δεν μπορεί το ΚΚΕ ή οποιαδήποτε οργάνωση να κάνει κάθε τι  που σκαρφίζεται το μυαλό καθενός. Εσύ σκέψου ασπούμε δεν συστρατεύεσαι μαζί του γιατί "είναι κολλημένο" αλλά περιμένεις να συστρατευτεί μαζί σου για να απαγορεύσει ,αν έχεις το θεό σου, την τηλεόραση και το ίντερνετ--τα οποία τυχαίνει να είναι αδιανόητα διαφορετική περίπτωση απο τα ναρκωτικά : Πχ το ίντερνετ και η τηλεόραση δεν είναι ασπούμε εγγενώς κατασταλτικές συνήθειες γιαυτό ακριβώς εκεί μέσα (μπορεί να) βρίσκεται απο τον 902 μέχρι το τηλεάστυ και απο το site του ΠΑΜΕ και της ΚΟΜΕΠ μέχρι το στόκος.γρ. Το ίδιο έτσι κάπως χοντροκομμένα συμβαίνει και με τη κοινοβουλευτική πάλη και εκλογές. Παρεμβάινεις συμμετέχεις όταν το θεωρείς προωθητικό για την υπόθεση σου κτλπ. Το χόρτο η ηρωίνη η μπέκρα ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και οι ιδιότητες τους είναι εγγενείς αλλά προσωπικά--σε αυτό το σημείο νομίζω ένας κομμουνιστής διαφωνεί-- πράγματι μπορώ να φανταστώ σε έναν άλλο κόσμο με άλλους ανθρώπους να μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάποιες ουσίες χωρίς την πρόσκληση των αρνητικών τωρινών φαινομένων, παρόλαυτά δεν πιστεύω ότι θα θα είχαν λόγο να το κάνουν. Αυτό δεν μας νοιάζει όμως γιατί προς το παρόν έχουμε καπιταλισμό.

Επίσης δεν καταλαβαίνω πως φτάνετε κάποιοι απο το "μα πρέπει να ξεχωρίζουν τα σκληρά απο τα μαλακά, η φούντα απο τα χάπια" στο "όχι, και η τηλεόραση είναι ναρκωτικό". Απο την κατηγορία για τσουβάλιασμα στο απόλυτο τσουβάλιασμα. το μόνο που μένει σταθερό είναι η διαφωνία. Ε λίγη αυστηρότητα στην ορολογία ή τουλάχιστον στην κατηγοριοποίησηση και τα κριτήρια της μέσα στο μυαλό δεν βλάπτει. Η τηλεόραση επιδράει στο μυαλό ανάλογα με το τι δείχνει, δηλαδή με το ποιός μιλάει μέσα σε αυτό το κουτί. Αν ήταν σαν το χόρτο θα την κάπνιζες ασπούμε.

Επίσης διαφωνώ με τον τρόπο που εφαρμόζει τις κατηγορίες μορφής περιεχομένου ο godhateusal, δεν μπορώ να καταλάβω πως επιτρέπεται έτσι η διαλεκτική διαδικασία, προς τα που. Οπως και με το ότι πρέπει να διασαφηνίσει η ΚΝΕ το σε ποιούς απευθύνεται νομίζω όλοι το ξέρουνε/με και τελικά δεν είναι και ζήτημα γνώσης.

Πάντως εκείνον τον καραφλοτζιβάτο απο τους ΚΣ όταν τον είχε ρωτήσει ο καπνιάς πού ήταν σε τόσες απεργίες (ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλα) ,είχε απαντήσει ότι ήταν στην ΜΠΑΝΑΝΙΑ. Εχει ενδιαφέρον πάντως ολόκληρο το κομμάτι.

Στην πόλη βρήκες δουλειά
και στο καψόνι σ’ έχουν ταράξει
Τρέχεις για αλλωνών λεφτά
κι εσύ δεν έχεις βενζίνη στ’ αμάξι

Σπίτια, τα ενοίκια ακριβά
κι έτσι μένεις σε μία τρύπα
Όλοι άγνωστοι στη γειτονιά
Δεν ξέρεις ούτε τον δίπλα

Διασκέδαση, δύο ποτά
κάθε Σάββατο σ’ ένα μπαράκι
Για το μήνα πας σινεμά
Κυριακή tv, καφεδάκι

Και εγώ... ( η κινηματική απάντηση )

Θ’ ανέβω σε μια μπανανιά
και θ’ αρχίσω να τρώω μπανάνες
Καλύτερα στη μπανανιά
κι ας τρώω μόνο μπανάνες

Δίκτυο, καλώδια, στην κίνηση με κόρνες,
κάμερες και μπάτσοι στη γωνιά,
εκμετάλλευση, βαράς διάλυση
Πάμε μαζί στην μπανανιά

Άτοκες δόσεις, υποχρεώσεις
δε φτάνουν τα λεφτά,
ακρίβεια κι εσύ στα ίδια
Ανέβα σε μια μπανανιά

Με το ευρώ σου πατάνε καλά
σου πίνουν το αίμα μα ο χρόνος κυλάει
οι κυβερνήσεις πέφτουν, απ’ αυτές περιμένεις
τα θες και τα παθαίνεις

Όλοι τα ξέρουν και όλοι τα κράζουν
Όλοι μιλάνε και όλοι φωνάζουν
Οι ίδιοι σωπαίνουν, οι ίδιοι βελάζουν
Μόλις βολευτούν, αράζουν

Κι εγώ...

Θ’ ανέβω σε μια μπανανιά

και θ’ αρχίσω να τρώω μπανάνες
Καλύτερα στη μπανανιά
κι ας τρώω μόνο μπανάνες...
« Last Edit: June 25, 2015, 16:31:28 pm by g » Logged

Argirios
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #59 on: June 25, 2015, 16:26:48 pm »

άλλος είναι εθισμένος στο χόρτο άλλος στον κομμουνισμό, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν    Cheesy

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Go Up Print
Jump to: