• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:15:08 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:15:08 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 203
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 121
Total: 200
itsikou
mpournaz
dinoschalv
Amalia
giorgosss03
aorologas
dimitris585
kourasan!
marnas
Mr Z
gp6
Ks
noimaginationforthis
abcdefg
giorgos_skl
Ioannakoliou
atampakc
Panagismark
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Pepe The Frog
Crainer
Kv
Local Rider
despoina15
alexbaroutes
Antreas17
kosovi
kathrin_p
mavrhs
Δημητρης Αξιμιωτης
victoria ginikopoulou
Argyriou
Captain
JiMan5
Sanaia
chryssana
kkon
HlektrikhPatata
andreaspaper
nmpampal
Minmaxeng
Antonis Mak
moutdimi
aggp
AristeidisM
George_RT
Nikos_313
maria.r
thegreekbaron
Chaidec
jimalexoud
Chrisapostol
AggelosZ
al3xts
Gagauss
anstaik
Petros Ts
Juror8
pdiamantis
Chr1sgr
cremidhs
jkara
ore525
Konstantina Karamani
sassi
meliou
Fotis
Petran25
gntitsios
Evripidis
thanosn
george14
vaggelis.ntokas
Nikos.Ts
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Φοιτητής στο τμήμα ΗΜΜΥ (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Τα των ηλεκτρολόγων στο Facebook
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Τα των ηλεκτρολόγων στο Facebook  (Read 18514 times)
Dealan
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

python was a mistake

View Profile
Re: Τα των ηλεκτρολόγων στο Facebook
« Reply #75 on: May 26, 2015, 17:10:41 pm »

Quote from: pipin on May 26, 2015, 16:50:40 pm
Δεν θα ξανασχολιασω εδώ γιατί το να σχολιαζω ανώνυμα και πίσω απο εναν υπολογιστη δεν το θεωρώ δείγμα σωστού διαλόγου. Όσοι θέλετε μπορείτε να συνεχίζετε να λέτε οτι είμαστε απαράδεκτοι κλπ, οι υπόλοιποι μπορούμε να βρούμε μια λύση για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.

Αν προτιμάς έχω όλη τη διάθεση να συζητήσω και από κοντά. Βέβαια γιατί έχεις τόσο πρόβλημα να μιλάμε εδώ δεν καταλαβαίνω, πιστεύω πιο πολλά άτομα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν έτσι.

Και για εκατοστή φορά: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Σου λέω ότι διαφωνώ με τον τρόπο που έγιναν τα πράγματα, και σου δίνω επιχειρήματα. Πιστεύω αυτό που έγινε ήταν μαλακία. Αυτό.
pipin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #76 on: May 26, 2015, 17:13:42 pm »

Quote from: 2bleDooR on May 26, 2015, 17:01:32 pm
Ναι ανώνυμα πίσω απο υπολογιστή κραζουμε το βρηκες.αυτό που λες καταλαβαίνεις οτι είναι τουλάχιστον χαζό;;φόρουμ είναι.Αν είναι θα μπούμε στο γκρουπ σας νεοφιλελε αδερφια και αντρικια θα σε κραξω εκεί.Ωραίος.Ωραία λογική

Η δεν καταλαβες ή δεν θες να καταλάβεις.. Η δεύτερη επιλογή σου για διάλογο είναι στο γκρουπ του fb και όχι από κοντά; Δεν έχω διάθεση για αλλη αντιπαράθεση. Τα είπαμε πολλές φορες τα ίδια.
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #77 on: May 26, 2015, 17:15:17 pm »

Quote from: menochri on May 26, 2015, 17:09:45 pm
Παιδιά ας χαλαρώσουν τα πνεύματα...Δεν είναι θέμα ποιος θα κράξει ποιόν είναι ότι και οι δύο πλευρές είπαν τις απόψεις τους για τα υπέρ και κατά της διαδικασίας που ακολουθήθηκε...Σε αυτό που θα συμφωνήσω με τον pipin είναι ότι από την πλευρά "μας" πολλές φορές αναφέρθηκε ότι θα μπορούσε να είχε υπάρξει καλύτερη ισορροπία σε παράθεση ιδεών και απόψεων μεταξύ τημμυ και fb (δικαίωμα ψήφου ξαναλέω δόθηκε σε όλους όπως προφανώς και έπρεπε) πράγμα όμως στο οποίο είναι εξίσου υπαίτιοι όλοι οι φοιτητές καθώς ήταν συλλογική διαδικασία και ο καθένας μπορούσε να μπει να πει κάτι στο τημμυ. Όλοι αυτοί λοιπόν που επέλεγαν να σχολιάσουν στο fb και όχι στο τημμυ έχουν την ίδια ευθύνη. Τέλος, θα έπρεπε και από την δικιά "σας" πλευρά να ακουστεί κάτι θετικό για το εγχείρημα γιατί νομίζω είναι κάτι θετικό ως αποτέλεσμα πράγμα που δεν αναγνωρίστηκε μέχρι στιγμής στο διάλογο που κάνουμε
Κάνατε κάτι που δυσκολεύει τη λειτουργία ενος φόρουμ που λειτουργεί χρόνια και θέλετε κ μπράβο;κι εδώ έχει πολ...κι εδώ μπορεί να γίνει ψηφοφορία, έλεος.

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
και σαν χινάρι της ρεάλ μεσά στο μπέρναμπέου!
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #78 on: May 26, 2015, 17:17:29 pm »

Quote from: pipin on May 26, 2015, 17:13:42 pm
Ναι ανώνυμα πίσω απο υπολογιστή κραζουμε το βρηκες.αυτό που λες καταλαβαίνεις οτι είναι τουλάχιστον χαζό;;φόρουμ είναι.Αν είναι θα μπούμε στο γκρουπ σας νεοφιλελε αδερφια και αντρικια θα σε κραξω εκεί.Ωραίος.Ωραία λογική

Η δεν καταλαβες ή δεν θες να καταλάβεις.. Η δεύτερη επιλογή σου για διάλογο είναι στο γκρουπ του fb και όχι από κοντά; Δεν έχω διάθεση για αλλη αντιπαράθεση. Τα είπαμε πολλές φορες τα ίδια.
Τι να σου εξηγήσω απο κοντά ακριβως;Κάτι που εσύ βλακωδως δεν θες να καταλάβεις;Οτι το "εγχείρημα" του fb ηταν απλα καπελωμα ενος φόρουμ πλήρως λειτουργικού;έλεος δλδ.φτάνει τόση χαζομαρα.κι αν θες σου Λεω κ το όνομα μου για να μη λες οτι κραζω ανώνυμα

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
Endeavour X
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #79 on: May 26, 2015, 17:20:04 pm »

Κανεις δε μπορει να κανει τιποτα για το φορουμ. Οσο οι ανθρωποι το χρησιμοποιουν τοσο θα χρησιμοποιειται.
Το αν θα συνεχισει να χρησιμοποιειται, ειναι τοσο περιπλοκο να εξηγηθει που ειναι στοχαστικο φαινομενο.
Ειναι κατι σα την εξελιξη του συμπαντος. Κανεις δε ξερει γιατι αλλα ολοι παρατηρουν.
Ολοι βλεπουμε πως εξελισσεται το φορουμ και ολοι εικαζουμε για το τι φταιει, αλλα σαν ζωντανος οργανισμος που ειναι
κανεις απο μας δε μπορει να ορισει με ακριβεια, ποσο μαλλον να δωσει λυση.

Τελοσπαντων, αυτα. Στο χερι του καθενος ειναι να νιωσει δικια του αυτη την γκριζα υπογα.
Αν θες να την δεις μονο ως τετοια θα μεινει αυτο που ειναι και ισως μια μερα σταματησει να υπαρχει.
Κατι παει στραβα με την κοινωνια μας ειναι η αληθεια, γιατι καταστησαμε τον σταρχιδισμο αρετη, ιδιως στα κοινα...
Οριστε που εγινε κι εδω.
menochri
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #80 on: May 26, 2015, 17:21:21 pm »

Το θέμα είναι πού θα γίνει ή να γίνει? Νομίζω ότι χάνουμε την ουσία από ένα σημείο και μετά....Όλοι μπορούσαν να συμμετέχουν, συμμετείχαν όσοι ήθελαν, τα αποτελέσματα έγιναν δεκτά από τους εκάστοτε καθηγητές απλά η διαδικασία ξεκίνησε από το facebook γιατί απλά έτυχε...Δεν είχε δόλο, δεν έγινε σκόπιμα απλά κινήθηκαν τα νήματα εκεί και στο μάθημα... Καλές οι απόψεις, οι παρατηρήσεις τα σχόλια αλλά καλό είναι να μην χάνουμε την ουσία
nohponex
Administrator

View Profile WWW
« Reply #81 on: May 26, 2015, 17:21:26 pm »

Δυστυχώς δεν έγινε η συνέλευση σήμερα και δεν συζητήθηκε το θέμα από κοντά.

Δεν είναι σωστό να λέμε ότι κάποιος έχει το δικαίωμα ψήφου, ακόμα και αν γνωρίζει για την ύπαρξη του group ή ενός poll. Γίνεται καταπάτηση δικαιωμάτων των φοιτητών όταν αυτός εξαναγκάζεται να συμφωνήσει όσους χρήσης ιδιωτικής εταιρίας (και ειδικά της συγκεκριμένης). Αντίθετα το συγκεκριμένο φόρουμ έχει εντελώς αντίθετη πολιτική και απαιτήσεις στο αντίστοιχο κείμενο που καλείτε κάποιος να συμφωνήσει, προστατεύοντας τα δικαιώματα του επί του περιεχομένου και άλλα τέτοια.

Δεν είναι πράγματα μη σοβαρά αυτά, και μη σαν φαίνεται καθόλου περίεργο που πολλοί δεν δέχονται, και καλά κάνουν, να συμφωνήσουν με αυτά. Δυστυχώς σε αυτή τη σχολή ότι έχει να κάνει με τεχνολογία-προγραμματισμό-δικαιώματα είναι 30+ χρόνια πίσω και δεν δίνουμε σημασία σε παράπλευρα θέματα νομικά και κοινωνικά θέματα. Κακώς, μη θέλοντας να κατηγορήσω εσάς συγκεκριμένα σε καμία περίπτωση, αυτό το ζήτημα είναι το λιγότερο εκβιαστικό αν το ορίσουμε λίγο πιο γενικά.

Καθαρά τεχνική σημείωση, το facebook δεν είναι πραγματικού χρόνου, κάνει long pooling αν ήταν real time θα είχε sockets.
pipin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #82 on: May 26, 2015, 18:00:21 pm »

Quote from: 2bleDooR on May 26, 2015, 17:17:29 pm

Τι να σου εξηγήσω απο κοντά ακριβως;Κάτι που εσύ βλακωδως δεν θες να καταλάβεις;Οτι το "εγχείρημα" του fb ηταν απλα καπελωμα ενος φόρουμ πλήρως λειτουργικού;έλεος δλδ.φτάνει τόση χαζομαρα.κι αν θες σου Λεω κ το όνομα μου για να μη λες οτι κραζω ανώνυμα

Έχω κρατηθεί πολύ ωρα για να μην μιλήσω άσχημα πράγμα που εσύ κανεις. Αλλά θα κρατήσω το επίπεδο και δεν θα σχολιασω. Δες το όπως θες. Δες το οτι θέλαμε να σας αφήσουμε απ εξω..δεν με νοιάζει.
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #83 on: May 26, 2015, 18:18:36 pm »

Τέλος πάντων,το βασικό θέμα είναι ότι το facebook δε θα μπορέσει ΠΟΤΕ να παίξει το ρόλο που παίζει το τημμυ.Αν τώρα εσείς και οι μικρότεροι από εσάς θέλετε να το παρατήσετε(γιατί στα ακόμα πιο μικρά έτη γίνεται ακόμα περισσότερο αυτό),μόνο κακό σε εσάς τους ίδιους θα κάνετε.Γι'αυτό μίλησα για στενομυαλιά σε προηγούμενο ποστ μου,γιατί αρνείστε να καταλάβετε ότι χάνετε πράγματα με το να μη συμμετέχετε στο τημμυ.Καθαρά φιλικά σας το λέω,κάνετε μεγάλη χαζομάρα.

Επίσημη ανακοίνωση για τις αλλαγές στο πρόγραμμα θα βγει??
menochri
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #84 on: May 26, 2015, 18:21:43 pm »

Ναι θα ανακοινωθεί σύντομα
2bleDooR

Α Α Α Α ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΕΣΥ

View Profile
« Reply #85 on: May 26, 2015, 18:39:12 pm »

Quote from: pipin on May 26, 2015, 18:00:21 pm

Έχω κρατηθεί πολύ ωρα για να μην μιλήσω άσχημα πράγμα που εσύ κανεις. Αλλά θα κρατήσω το επίπεδο και δεν θα σχολιασω. Δες το όπως θες. Δες το οτι θέλαμε να σας αφήσουμε απ εξω..δεν με νοιάζει.
Δώσε μου 5 λεπτα να κάνω γκρουπ κ μετα πολ για το επίπεδο που κρατιέται και πως το βλέπει ο καθένας.Εδώ τζάμπα τα λεμε

είσαι σαν ποιήμα σουρεάλ
pipin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #86 on: May 26, 2015, 18:52:09 pm »

Quote from: JakeLaMotta on May 26, 2015, 18:18:36 pm
Τέλος πάντων,το βασικό θέμα είναι ότι το facebook δε θα μπορέσει ΠΟΤΕ να παίξει το ρόλο που παίζει το τημμυ.Αν τώρα εσείς και οι μικρότεροι από εσάς θέλετε να το παρατήσετε(γιατί στα ακόμα πιο μικρά έτη γίνεται ακόμα περισσότερο αυτό),μόνο κακό σε εσάς τους ίδιους θα κάνετε.Γι'αυτό μίλησα για στενομυαλιά σε προηγούμενο ποστ μου,γιατί αρνείστε να καταλάβετε ότι χάνετε πράγματα με το να μη συμμετέχετε στο τημμυ.Καθαρά φιλικά σας το λέω,κάνετε μεγάλη χαζομάρα.

Δεν είπα ποτε οτι το φβ είναι καλό, εννοείται οτι χρησιμοποιώ το thmmy. Δεν το προτιμώ για την ενημέρωση μου. Πχ οποτε βγάζει ανακοίνωση ο μαδεμλης οτι θα γίνονται ασκήσεις μας φαίνεται πιο εύκολο κάποιος να το λέει στο φβ απο το να το ψαξεις (ουτε εγώ ξέρω πραγματικα που) στο thmmy. Γιαυτό ειπα οτι το γκρουπ ηταν πιο πολύ γιαυτους που έρχονται μαθήματα. Ποτε δεν είπα οτι είναι αθλιοι εκεινοι που δεν πατανε. Συμφωνώ μαζί σου οτι το thmmy είναι σημαντικό.
pipin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #87 on: May 26, 2015, 18:53:09 pm »

Quote from: 2bleDooR on May 26, 2015, 18:39:12 pm
Quote from: pipin on May 26, 2015, 18:00:21 pm

Δώσε μου 5 λεπτα να κάνω γκρουπ κ μετα πολ για το επίπεδο που κρατιέται και πως το βλέπει ο καθένας.Εδώ τζάμπα τα λεμε

Συνέχισε την ειρωνία και όλα τα λοιπά. Τα πας αρκετά καλά.
JakeLaMotta

View Profile
« Reply #88 on: May 26, 2015, 19:40:24 pm »

Quote from: pipin on May 26, 2015, 18:52:09 pm
Quote from: JakeLaMotta on May 26, 2015, 18:18:36 pm

Δεν είπα ποτε οτι το φβ είναι καλό, εννοείται οτι χρησιμοποιώ το thmmy. Δεν το προτιμώ για την ενημέρωση μου. Πχ οποτε βγάζει ανακοίνωση ο μαδεμλης οτι θα γίνονται ασκήσεις μας φαίνεται πιο εύκολο κάποιος να το λέει στο φβ απο το να το ψαξεις (ουτε εγώ ξέρω πραγματικα που) στο thmmy. Γιαυτό ειπα οτι το γκρουπ ηταν πιο πολύ γιαυτους που έρχονται μαθήματα. Ποτε δεν είπα οτι είναι αθλιοι εκεινοι που δεν πατανε. Συμφωνώ μαζί σου οτι το thmmy είναι σημαντικό.

Δεν χρησιμοποιείς το τημμυ.Αν το χρησιμοποιούσες,δε θα είχες ξεκινήσει να κάνεις ποστ χθες και θα ήξερες πόσο απλό είναι να βρεις μια ανακοίνωση για κάποια μάθημα στο τημμυ.Υπάρχουν συγκεκριμένα τοπικ για ανακοινώσεις για όλα τα μαθήματα και πάντα κάποιος ποστάρει σε αυτά τις ανακοινώσεις.Είναι αρκετά εύκολο.
pipin
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #89 on: May 26, 2015, 20:12:12 pm »

Ειπα οτι δεν το χρησιμοποιώ για την καθημερινή μου ενημέρωση. Αλλά η ουσία δεν είναι να απολογηθω τι κάνω και τι οχι.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: