• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:12:29 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 01:12:29 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 205
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 48
Guests: 142
Total: 190
ThanosV
stavr0s16
Aria10
chriskazakos
rafail zisiadis
tasos gourd
kouf
AA RE LEWN
Mr Watson
Saint_GR
antreassv
palladas
eed
PolarBear
mayia psarikoglou
karadimitras
nchatzo
ioannisfa
kchatzigr
tsakalokagkouras
thomasdt
dimitire
JiMan5
athena_apo
PAnt2202
chris_p30
Aftzidou
smanio
chryssana
Juror8
AristeidisM
Crainer
anna.f
mpampis
Eleniiii
tinidou
Yamal
thathas12
vagelismo
papatmaria
gtapalis
gourgaris
θσερναμε
kokkinosgior
AgiaLavida
Jordann
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Φοιτητικές Εκλογές 2015 την Τετάρτη 13 Μαΐου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Down Print
Author Topic: Φοιτητικές Εκλογές 2015 την Τετάρτη 13 Μαΐου  (Read 11869 times)
Silvo the Beautiful
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Φοιτητικές Εκλογές 2015 την Τετάρτη 13 Μαΐου
« Reply #60 on: May 14, 2015, 08:55:46 am »

Μετά από τόσα χρόνια ένα έχω καταλάβει!

Οι περισσότεροι είναι της λογικής άιντε να τελειώνουμε να φύγουμε από αυτήν την σκατόκατάσταση. Δεν πρόκειτε να αντιμετωπίσουν αυτή τη σκατοκατάσταση. Δεν πρόκειτε να συνεισφέρουν να ξελασπώσει λίγο. Θα δικαιολογηθούν ότι κάνουν κάτι, μα ουσιαστικά κοιτά τον κώλο τους. Δεν τους νοιάζει ο φοιτητικός συνδικαλισμός γιατί δνε τους νοιάζει να έχουν ευθύνες στην καμπούρα τους. Ο φοιτιτικός συνδικαλισμός έχει τεράστιες ευθύνες. Ναι έχει τεράστιες ευθύνες αν ασχολούνται με αυτόν 100-200 άτομα, αντί για 1000-2000 άτομα.

Οι ίδιοι στα φοιτητικά ζητήματα είναι απών. Και αυτά έχουν ευθύνες. Προτιμούν να γκρινιάξουν. Και όμως τα χρησιμοποιούσαν σαν επιχειρήμα για να απαξιώσουν τον φοιτιτικό συνδικαλισμό. Όμως δύο χρόνια δεν τους βλέπεις να ασχολούνται με κανένα φοιτητικό σύλλογο. Ούτε πρόκειτε ποτέ.

ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗ! Για αυτό και οι εκλογές είναι προβληματικές κατά την άποψη μου. Γιατί διαιωνίζει αυτή τη λογική. Μετά ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ! Δεν τους άρεσε η ανάθεση. Προφανώς όταν αφήνεις άλλους να λύσουν τα προβλήματα για σένα δεν θα τα λύσουν όπως θέλεις.
Ακόμα και στο πιο απλό παράδειγμα αυτού του κόσμου. Κάηκε η λάμπα, θα φωνάξω τον ηλεκτρολόγο (ανάθεση), αλλά θα σπαστώ που του έσκασα 30 ευρώ για μία λάμπα (γκρίνια). Ή και ανάποδα. Γκρινιάζω που δεν έχει καθαριότητα, δεν κάνω τίποτα να λυθεί το πρόβλημα, αφήνω και τα σκουπίδια μου ( άμα λάχει).

Ο δρόμος ποτέ δεν ήταν εύκολος. Θέλει θυσίες και υπομονή. Αυτό σαν ηλεκτρολόγοι τουλάχιστον με το φόρτο της σχολής θα έπρεπε να το γνωρίζουμε.

Αιντε καλημέρα!

Υ.Γ. Η σκατοκατάσταση είμαστε εμείς!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=z6rsi4AfU9c" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=z6rsi4AfU9c</a>
tolis_1
Θαμώνας

View Profile
« Reply #61 on: May 14, 2015, 11:38:17 am »

Συμμετοχη 17-18 %. Η χαμηλοτερη των τελευταιων ετων. Ποτε καποιοι θα καταλαβουν οτι πρεπει να αλλαξουν καποιες πρακτικες?
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #62 on: May 14, 2015, 11:54:47 am »

Quote from: tolis_1 on May 14, 2015, 11:38:17 am
Συμμετοχη 17-18 %. Η χαμηλοτερη των τελευταιων ετων. Ποτε καποιοι θα καταλαβουν οτι πρεπει να αλλαξουν καποιες πρακτικες?

Αν θέλεις να αλλάξουν πρακτικές τις αλλάζεις μόνος σου.
Δεν περιμένεις η αλλαγή να έρθει ουρανοκατέβατη. Γιατί αν περιμένεις κάθε φορά τον μεσία, κάθε φορά θα παίρνεις στην καλύτερη σαμαροβενιζελους να σε βιάζουν.

YARRRRRRRRRRRRRR
LaBomba8
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #63 on: May 14, 2015, 11:56:18 am »

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας έχει σύνδρομο down, όποιος δεν κατεβαίνει να ψηφίσει είναι λοβοτομημένο βολεμένο πρόβατο, όποιος δεν συμφωνεί με τη φαρσοκωμωδία τον πολιτ...εεε σόρρυ, φοιτητικών παρατάξεων είναι απολιτίκ κρυφοφασίστας κλπ κλπ... Όμορφα!
τσαι-borg
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Central to nowhere.

View Profile
« Reply #64 on: May 14, 2015, 12:19:20 pm »

Quote from: LaBomba8 on May 14, 2015, 11:56:18 am
Όποιος δεν συμφωνεί μαζί μας έχει σύνδρομο down, όποιος δεν κατεβαίνει να ψηφίσει είναι λοβοτομημένο βολεμένο πρόβατο, όποιος δεν συμφωνεί με τη φαρσοκωμωδία τον πολιτ...εεε σόρρυ, φοιτητικών παρατάξεων είναι απολιτίκ κρυφοφασίστας κλπ κλπ... Όμορφα!
αυτή είναι η απάντηση σε λογικά επιχειρήματα; αλήθεια;

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στη Διεύθυνση ότι τα ποτά είναι μπόμπες,ότι η γκαρσόνα με το καπέλο έχει σύφιλη κι ότι η ορχήστρα αποτελείται από πρώην SS τέρατα.
Ωστόσο,επειδή είναι Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έχω καρκίνο στο χείλος θα βάλω το χάρτινο καπέλο μου πάνω στη διάσεισή μου και θα χορέψω.
LaBomba8
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #65 on: May 14, 2015, 12:42:28 pm »

Δεν είναι επιχειρήματα. Είναι θέσεις.
Είναι λυπητερό 20 χρονών άνθρωποι να έχουν τόσο παγιωμένες απόψεις.
Όσο για τα "λογικά", πολλοί θεωρούν λογικό ότι η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ λέσχη πρέπει να ναι συσσίτιο.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: May 14, 2015, 12:49:00 pm »

Δεν έχει τίποτα να κάνει με κρυφοφασισμό ή λοβοτομή ή οτιδήποτε παρόμοιο.

Έχει να κάνει με το πως αλλάζεις την ζωή σου προς το καλύτερο.
Και θέλω να μου πεις, με το χέρι στην καρδιά, αν σε βγάλανε ασπροπρώσοπο οι αντιπρόσωποι που ψήφισες στις εκλογές όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είτε αυτοί λέγονται ΦΟΙΜΗ και είναι "ανεξάρτητοι" είτε δαπιτοπασπίτες.
ΑΝ δεν σε βγάλανε ασπροπρώσοπο 2 τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1) Τα άτομα δεν είναι καλά/είναι απατεώνες/ανίκανοι κλπ
2) Η πολιτική τους άποψη και ο τρόπος διεκδήκισης είναι στρεβλός.

Ειδικά στον μικρόκοσμο της σχολής, μπορείς να καταλάβεις το κατά πόσο το 1) ισχύει. Δηλαδή, οι περισσότεροι ανεξάρτητοι δεξιοί με μότο "μακριά από παρατάξεις" που έχουν κατέβει στην σχολή δεν ήταν ούτε άχρηστοι, ούτε κλέφτες/απατεώνες.

ΑΡΑ κάτι φταίει στην πολιτική τους και στον τρόπο διεκδίκησης. Αν δηλαδή η άποψη "ψηφίζω τους καλύτερους αντιπροσώπους που μπορώ, μια φορά τον χρόνο" απέτυχε και με το ΦΟΙΜΗ, τότε τι? Δεν κατεβαίνεις καν στις εκλογές, ή προσπαθείς εσύ ο ίδιος να κάνεις κάτι να αλλάξεις τα πράγματα?

YARRRRRRRRRRRRRR
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: May 14, 2015, 12:52:50 pm »

Κανείς που να βγάζει συμμετοχή ανά έτος?
Δεν διαφωνώ εντελώς με ορισμένους από εσάς που λένε ότι η συμμετοχή δείχνει ότι στο πανεπιστήμιο μπαίνει "άσχετος" κόσμος, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές σε άλλα πράγματα κυρίως. Όπως πχ ότι η σχολή είναι κέντρο διερχομένων. Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που λέει ότι ενδιαφέρεται αλλά δεν εκπροσωπείται δεν έρχεται να ρίξει ένα λευκό, συμβολικά έστω. Νομίζω ότι αυτά είναι καραγκιοζηλίκια. Άμα θέλει κάποιος να αποτινάξει τα δικαιώματά του μπορεί να το κάνει και δεν χρειάζεται να έχει και κάποιο προσχηματικό λόγο. Εδώ στις βουλευτικές εκλογές λένε "και τι να πάω να ψηφίσω" άτομα που ψήφιζαν πασοκ μια ζωή, τι το ψάχνετε?

Quote from: katerina99 on May 14, 2015, 03:33:41 am
http://www.neopolis.gr/el/katigories_ar8ron/ekpaideusi/apopseis/30-1-foitites-miloun-gia-ton-thesmo-ton-foititikon-eklogon-tha-sumfoniseis-mazi-tous.html
το ειδατε αυτο;;
ελεος καποιοι πραγματικα....

εδώ στο τέλος είναι ο καραγκιόζης, ηττοπαθής και δακρύβρεχτος
του αξίζει ή δεν του αξίζει να μείνει ξεβράκωτος?

"Η προσωπική μου άποψη σαν Νότης: «Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος το μόνο που καταφέρνει είναι να μας αποδεικνύει πόσο βαθιά είναι ριζωμένη η σαπίλα αυτού του κράτους. Δυστυχώς, αυτήν την ημέρα κάθε χρόνο συνειδητοποιώ ότι πρέπει να περάσουν πολλές γενιές για να έρθει η ελπίδα...»."

ναι φίλε Αρισίλβε, όλα είναι σκατά και άμα ανακατευτείς και εσύ θα γίνεις για τα σκατά. αγνότητα πάνω απ όλα
« Last Edit: May 14, 2015, 13:14:20 pm by PanteGrv » Logged

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
ANDREAMK
Guest
« Reply #68 on: May 14, 2015, 13:09:36 pm »

Quote from: τσαι-borg on May 14, 2015, 12:19:20 pm
Αυτή είναι η απάντηση του 80% που δεν έρχεται να ψηφίσει και έχει γυρίσει την πλάτη σε γ.σ που έχουν χειρότερο επίπεδο και απο του γηπέδου, οπου ακούγεται ο δυνατότερος. Και λίγη αισθητική δεν βλάπτει ρε παιδιά. Το να γεμίζουμε αφίσες τον εσωτερικό χώρο του πανεπιστημίου, να γράφουμε στους τοίχους των διαδρόμων και άλλα πολλά όπως τα πάρτυ στον χώρο του πανεπιστημίου κτλ (επόμενη μέρα κολλάς στο πάτωμα απο τις μπύρες που ξεραθήκανε, σπασμένα τζάμια παντού και γενικά εικόνα εγκατάληψης), έχω την εντύπωση πως έπρεπε να τα καταδιώκουν οι φοιτητικές παρατάξεις εφόσον αγωνίζονται για το καλό των πανεπιστημίων όπως τονίζουν. Γιατί είμαι 7 χρόνια στη σχολή και μια παράταξη δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά και ούτε έχει πιέσει με θέματα όπως των 6 μαθημάτων για τους φοιτητές επι πτυχίω που μόνο σε εμάς υπάρχει και άλλα πολλά θέματα. Και να ασχολούνται με το πως θα είναι η φοιτητική λέσχη συσσίτιο όπως λεει και ο labomba. Και αυτό που έγινε με το ΦΟΙΜΗ πέρυσι δείχνει τη γύμνια και την αποστροφή των απλών φοιτητών προς τις παρατάξεις. Μια παράταξη μιας μέρας χωρίς να έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο ήρθε και έκανε πλάκα στις εκλογές. Και αυτό λέει πολλά... Και συγγνώμη αλλά αν έρθουμε και ρίξουμε 300 λευκά τι ακριβώς θα αλλάξει? Τιποτα.. Η μεγαλύτερη γύμνια γ αυτό στο σύστημα και την παρακμή των παρατάξεων είναι η τεράστια αποχή. Κάντε εκλογές μεταξύ σας να μετράτε ποιος έχει τα περισσότερα ψηφοδέλτια.
απλυτος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: May 14, 2015, 13:24:15 pm »

Quote from: LaBomba8 on May 14, 2015, 12:42:28 pm
Είναι λυπητερό 20 χρονών άνθρωποι να έχουν τόσο παγιωμένες απόψεις.
Όσο για τα "λογικά", πολλοί θεωρούν λογικό ότι η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ λέσχη πρέπει να ναι συσσίτιο.

Όσο για τα "λογικά", εσύ θεωρείς οτι ο άλλος πρέπει να λιμοκτονήσει επειδή δεν έχει φοιτητική ιδιότητα.

ευτυχώς δηλαδή που δεν έχεις παγιωμένες απόψεις και σκέφτεσαι υγιώς.

http://arage-e-a-a-k.blogspot.gr/
PanteGrv
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #70 on: May 14, 2015, 13:25:58 pm »

Quote from: ANDREAMK on May 14, 2015, 13:09:36 pm
Αυτή είναι η απάντηση του 80% που δεν έρχεται να ψηφίσει και έχει γυρίσει την πλάτη σε γ.σ που έχουν χειρότερο επίπεδο και απο του γηπέδου, οπου ακούγεται ο δυνατότερος. Και λίγη αισθητική δεν βλάπτει ρε παιδιά. Το να γεμίζουμε αφίσες τον εσωτερικό χώρο του πανεπιστημίου, να γράφουμε στους τοίχους των διαδρόμων και άλλα πολλά όπως τα πάρτυ στον χώρο του πανεπιστημίου κτλ (επόμενη μέρα κολλάς στο πάτωμα απο τις μπύρες που ξεραθήκανε, σπασμένα τζάμια παντού και γενικά εικόνα εγκατάληψης), έχω την εντύπωση πως έπρεπε να τα καταδιώκουν οι φοιτητικές παρατάξεις εφόσον αγωνίζονται για το καλό των πανεπιστημίων όπως τονίζουν. Γιατί είμαι 7 χρόνια στη σχολή και μια παράταξη δεν έχει ασχοληθεί ουσιαστικά και ούτε έχει πιέσει με θέματα όπως των 6 μαθημάτων για τους φοιτητές επι πτυχίω που μόνο σε εμάς υπάρχει και άλλα πολλά θέματα. Και να ασχολούνται με το πως θα είναι η φοιτητική λέσχη συσσίτιο όπως λεει και ο labomba. Και αυτό που έγινε με το ΦΟΙΜΗ πέρυσι δείχνει τη γύμνια και την αποστροφή των απλών φοιτητών προς τις παρατάξεις. Μια παράταξη μιας μέρας χωρίς να έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο ήρθε και έκανε πλάκα στις εκλογές. Και αυτό λέει πολλά... Και συγγνώμη αλλά αν έρθουμε και ρίξουμε 300 λευκά τι ακριβώς θα αλλάξει? Τιποτα.. Η μεγαλύτερη γύμνια γ αυτό στο σύστημα και την παρακμή των παρατάξεων είναι η τεράστια αποχή. Κάντε εκλογές μεταξύ σας να μετράτε ποιος έχει τα περισσότερα ψηφοδέλτια.

θεωρώ ότι έχουν παρεξηγήθει πράγματα. η πραγματική "ψήφος διαμαρτυρίας" για όσους ενστερνίζονται αυτό το παράλογο σχήμα δεν είναι το φοίμη, είναι το λευκό, δηλαδή η δήλωση της παρουσίας. τώρα εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά δεν έχουν πολύ σημασία εφόσον είμαστε αυτοί που είμαστε, αλλά μένω στο θέμα γιατί θεωρώ καραγκιοζηλίκι το να δικαιολογείται κάποιος γιατί δεν ψηφίζει. προφανώς ούτε εμένα μου αρέσει η εικόνα με τις αφήσες αλλά από ένα σημείο και μετά έπαψα εντελώς να ασχολούμαι και απλά σκέφτομαι ποια είναι η θέση μου και πως μπορώ να την εκφράσω (αν θέλω). η γσ συνέλευση υπάρχει άμα θες να πας, οι εκλογές υπάρχουν αλλά πάνω απ όλα υπάρχει η σχολή, η οποία θα έχει και κάποια εξέλιξη, χειρότερη ή καλύτερη

“The strangest and most fantastic fact about negative emotions is that people actually worship them.”
P.D. Ouspensky
Ο Ουσπένσκι υποστηρίζει  ότι τα αρνητικά συναισθήματα(θυμός, λύπη, πίκρα, απογοήτευση), αν και υπαρκτά και δικαιολογίσιμα, αποκτούν διάρκεια και σημασία σαν οντότητες από το άτομο οικειοθελώς. Δηλαδή ο άνθρωπος "τραβάει" αυτές τις καταστάσεις στα όριά τους, εμμένει σε αυτές, στήνει τα σκηνικό του βασανιστηρίου του. Επειδή αυτή είναι η δική μου οπτική για αυτά που διάβασα,αξίζει κανείς να ψάξει το θέμα αυτό.
TrueForce
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Κλέβω Μπάτσους

View Profile
« Reply #71 on: May 14, 2015, 13:28:32 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on May 14, 2015, 00:21:31 am
το '09 όπως θα δείτε μόνο η πασπ (βγήκε τρίτη στο σύλλογο) συγκέντρωσε 180 ψήφους..μεγάλη διαφορά με τα τωρινά δεδομένα..
η πασπ ψόφησε

Ποιοι στο μπούτσο ψήφισαν δαπ; Τόσα χρόνια στη σχολή κανείς δε μου έχει πει ότι είναι δαπίτης ή ότι ψηφίζει δαπ.

Quote from: PanteGrv on May 14, 2015, 12:52:50 pm
Κανείς που να βγάζει συμμετοχή ανά έτος?
Δεν διαφωνώ εντελώς με ορισμένους από εσάς που λένε ότι η συμμετοχή δείχνει ότι στο πανεπιστήμιο μπαίνει "άσχετος" κόσμος, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές σε άλλα πράγματα κυρίως. Όπως πχ ότι η σχολή είναι κέντρο διερχομένων. Και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που λέει ότι ενδιαφέρεται αλλά δεν εκπροσωπείται δεν έρχεται να ρίξει ένα λευκό, συμβολικά έστω. Νομίζω ότι αυτά είναι καραγκιοζηλίκια. Άμα θέλει κάποιος να αποτινάξει τα δικαιώματά του μπορεί να το κάνει και δεν χρειάζεται να έχει και κάποιο προσχηματικό λόγο. Εδώ στις βουλευτικές εκλογές λένε "και τι να πάω να ψηφίσω" άτομα που ψήφιζαν πασοκ μια ζωή, τι το ψάχνετε?
++

c0ndemn3d's da b0sS

Ηλεκτρονική ο τομέας της βίας, του punk και της αλητείας
 Knuppel guitar  Cool
tolis_1
Θαμώνας

View Profile
« Reply #72 on: May 14, 2015, 13:33:46 pm »

1oν δεν ειμαι φοιτητης πλεον
2ον το λευκο δεν ειναι η καλυτερη πρακτικη. η καλυτερη πρακτικη ειναι αποχή και αυτοι που δν το καταλαβαινουν εχουν σοβαρο προβλημα
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: May 14, 2015, 13:34:32 pm »

Quote from: ANDREAMK on May 14, 2015, 13:09:36 pm

Όλο βλέπω 3ο πληθυντικό, γιατί δεν βάζεις μέσα και τον εαυτό σου? Γιατί λες δλδ ότι ΑΥΤΟΙ δεν κάνανε το τάδε ή το δείνα, και δεν λες ότι ΕΜΕΙΣ δεν κάναμε κάτι? Γιατί δηλαδή δεν βάζεις τον εαυτό σου μέσα στο πρόβλημα? Αν έβλεπες στην είσοδο της οικοδομής σου ξεραμένες μπύρες κάθε μέρα θα έκραζες τον υπεύθυνο, στο πανεπιστήμιο γιατί αναθέτεις στις παρατάξεις/σχήματα να είναι κάτι ανάμεσα στον τσε γκεβάρα και καθαριστές?

YARRRRRRRRRRRRRR
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #74 on: May 14, 2015, 13:41:07 pm »

Quote from: tolis_1 on May 14, 2015, 13:33:46 pm
1oν δεν ειμαι φοιτητης πλεον
2ον το λευκο δεν ειναι η καλυτερη πρακτικη. η καλυτερη πρακτικη ειναι αποχή και αυτοι που δν το καταλαβαινουν εχουν σοβαρο προβλημα

Και που νομίζεις ότι οδηγεί η αποχή? Με μαθηματική ακρίβεια στην κατάργηση του φοιτητικού συνδικαλισμού.
Και μετά κάτι δεδομένες παροχές ακόμη και για την κουτσουρεμένη ελληνική πραγματικότητα θα εξαφανιστούν: Θα σταματήσει η δωρεάν διανομή συγγραμάτων, η λέσχη , θα βάλουν και κανα δίδακτρο άμα λάχει. Κοινώς, αν είσαι φτωχός δεν έχει πανεπιστήμιο για σένα. Και μην πεις ότι κινδυνολογώ, στις περισσότερες "ανεπτυγμένες" χώρες αυτό ακριβώς γίνεται...

Και αν γενικεύσεις την άποψη αυτή στην πολιτική, η αποχή και η αδιαφορία άνετα (ειδικά στην εποχή μας) οδηγούν σε κάποιου είδους ολιγαρχία ή ακόμα και φασισμό/δικτατορία.
Γενικά, και ιστορικά μιλώντας, όποτε ο λαός αδιαφορούσε για την πολιτική του φορτώνονταν διάφοροι σωτήρες (από τον ναπολέοντα μέχρι τον χίτλερ).

YARRRRRRRRRRRRRR
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Go Up Print
Jump to: