• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:10:25 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:10:25 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 82
Guests: 106
Total: 188
alexandra_
hacky
Dimos Bachlas
G.V.
IoannisMich
tzesi
andripappa
pxanthob
Κaraflodaimonas
ariadnipm
marilita
Tasaras
Pastellaki
Cersei Tsoulannister
George_RT
prigians
Born_Confused
fkaravi
cheefler
Billyskotsikas
Νικηφόρος Πατσιούρας
grethem
summersunshine
σπυρτσιωμ
glavdakis
qwertyuiop
genethalsss74
alex_g
tols1
Bigie_Cheese
dkoukn
redwolf
palladas
Nikos_313
LelisNiko
vasilikitsatsi
A-TheITGuy
bougatsa
Smaragda
kstavroulis
Vassoula
vasilis saitis
dmadarak
Athinaaz
abiki
gianst
BossiTsif
asimomyti
victoria
odysseaskar
harischris
meliou
mprova
anastasis34
athena_apo
mayia psarikoglou
EvP
folas
cealexop
θσερναμε
Vangelan
george14
Don
stergios03
Andreas K
Nicotre
nikos123321
theofr
Belafonte
trelogauros7
Psychoktonos_
Carot1456
Kenedy
mailon
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Κτηριακή υποδομή - Διαδικτυακή οργάνωση (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Φθηνοί φορητοί υπολογιστές για τους φοιτητές του τμήματος
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Θα θέλατε να προμηθευτείτε έναν τέτοιον υπολογιστή?
Ναι
Όχι

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 Go Down Print
Author Topic: Φθηνοί φορητοί υπολογιστές για τους φοιτητές του τμήματος  (Read 27961 times)
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Απ: Φθηνοί φορητοί υπολογιστές για τους φοιτητές του τμήματος
« Reply #90 on: July 28, 2006, 15:14:23 pm »

Οπως ειπωθηκε, απο Οκτωβριο θα υπαρξουν μαλλον προσφορες και καπου λιγο αργοτερα, αν δεν υπαρξει γραφειοκρατια-και ελπιζουμε σε αυτο να συμβαλλει και ο προεδρος Wink- θα αρχισουν να διανεμονται...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Μήπως κανένας καλός είμαι?

View Profile WWW
Re: Φθηνοί φορητοί υπολογιστές για τους φοιτητές του τμήματος
« Reply #91 on: July 28, 2006, 15:20:15 pm »

πολυ ιδανικο μου ακουγεται να παρουμε υπολογιστες το πολυ μεχρι μεσα νοεμβρη.εκει υπολογιζω μετα απο αυτα που λες.μακαρι.
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #92 on: July 28, 2006, 15:37:48 pm »

Καλα δεν ξερω και εγω σιγουρα. Απ αυτο που διαβασα πιο πριν
Μπορει να μην  καταλαβα καλα...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #93 on: July 28, 2006, 18:51:58 pm »

το πιο πιθανο εινα αυτο,δηλ. να μην το καταλαβαμε κ τοσο καλα!!!
rat_poison
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

The Dark Side of the Moon

View Profile
« Reply #94 on: August 03, 2006, 17:13:49 pm »

Πρόταση

Να διερευνηθεί η δυνατότητα ευκολιών πληρωμής για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να διαθέσουν τα λεφτά τοις μετρητοίς.

There is no dark side of the moon really. Matter of fact it is all dark
Everything under the sun is tune, but the sun is eclipsed by the moon
New car, caviar, 4star daydream, think I'll buy me a football team
Money, Get back
I'm all right Jack, keep your hands off my stack
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #95 on: August 03, 2006, 17:16:09 pm »

Λογικά θα υπάρχει η δυνατότητα δόσεων...
sakaflias7
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #96 on: August 04, 2006, 02:23:44 am »

μπορει να μας το διευκρινισει κπ αυτο?γιατι πολλες φοες αλλα εννοουνται κ αλλα γινονται!!
Jasper
Θαμώνας

Μη με κοροιδεύετε που πήγα ΗΜΜΥ!!! Μαγκιά μου!!!

View Profile
« Reply #97 on: August 12, 2006, 17:32:15 pm »

Μετα απο τοσο καιρο το ειδα κ γω αυτο το τοπικ και αμεσως ψηφισα οτι θελω να παρω φορητο...βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω τις ερωτησεις μου κ γω...λοιπον...αρχικα να σας πω οτι δεν διαβασα την ανακοινωση γιατι βαριομουν αλλα αν την διαβασατε εσεις και αναφερει τπτ απο αυτα που θα ρωτησω θελω να με ενημερωσετε κ μενα! λοιπον εχουμε κ λεμε : οι υπολογιστες που θα παρουμε θα ειναι στανταρ? κ τι εννοω μαυτο? δλδ θα παραγγειλει η σχολη πχ 200 ολοιδιους υπολογιστες ή ο καθενας θα μπορεσει να κανει μια συγκεκριμενη παραγγελια και να πληρωσει αναλογα? αν ολοι οι υλοπογιστες ειναι τυποποιημενοι και ιδιοι ποιος θα αποφασισει τα τεχνικα χαρακτηριστικα τους? δλδ ποιος θα αποφασισει για το αν θα παρουμε εναν υπολογιστη με περισσοτερη μνημη RAM ή με καλυτερη μητρικη η με καλυτερη καρτα γραφικων? και ελπιζω να καταλαβαινετε ποσο σημαντικη ειναι αυτη η ερωτηση γιατι πολυ απλα ο καθενας μπορει να χρειαζεται εναν φορητο για διαφορετικους λογους οποτε καποιος που τον θελει να κανει απλες εργασιες κτλ μπορει να μην θελει να διαθεσει τοσα πολλα λεφτα κ καποιος που τον θελει ως τον κανονικο του υπολογιστη να θελει να παρει κατι τεχνολογικα αρτιο και να τον εξυπηρετει σε οτιδηποτε του χρειαστει...ακομη και σε gaming!!! επισης με νδιαφερει και η ημερομηνια παραδοσης και ενεργοποιησης του προγραμματος για να ξερω μεχρι ποτε εχω χρονο να μαζευω φραγκα!!  Cheesy επισης να θεσω και ενα ζητημα...η προσφορα ακουμπαει την τελειοτητα αν ειναι οντως ετσι (ενας υπολογιστης αξιας 1200ευρω στην τιμη των 700) και θελω να τονισω το εξης : αποτι ακουσα χωρις να το ψαξω ομως με 1200 ευρω μπορεις να παρεις εναν φορητο με διπυρηνο επεξεργαστη και αλλα πολλα που θα ειναι ενας καταπληκτικος φορητος και πολυ ικανος!!! εγω δεν εχω την δυνατοτητα να παρω φορητο γιατι θα ηθελα κατι τεχνολογικα καλο και οχι κατι "αρχαιο" και αυτη ειναι μια καλη ευκαιρια σε καλη τιμη να παρουμε εναν πολυ καλο φορητο! τωρα τα 700 ευρω θα στερηθουμε αρκετα για να τα βρουμε αλλα δεν πειραζει! "αγαθα κοποις κτωνται" καλα το ειπα και το εγραψα η εκανα 10 σαρδαμ και 20 ορθογραφικα?  Roll Eyes
+1 απο μενα για αυτο το προγραμμα! το εγκρινω! ελπιζω να εχει συμμετοχη και να προχωρησει
μου φαινεται λιγο περιεργη η αρνητικη σταση καποιων σε τετοιες προοδευτικες κινησεις απο την σχολη μας (χωρις να θελω να θιξω κανεναν) αλλα μου θυμιζουν τον ΠΟΠΩΤΑ απο το καφε της χαρας "ενα βημα μπρος και ενα πισω" θεωρω οτι ειναι ενα πολυ σημαντικο βημα απο μερια προεδρου και σχολης και παμε να το καταπνιξουμε  Undecided  :'(
και κατι off topic επειδη ειδα οτι ειναι μοδα σαυτο το τοπικ  Roll Eyes το ιδιο θα επρεπε να γινει και για να εξοικειωθουμε στην ηλεκτρονικη και στα ψηφιακα κτλ κ να μας βοηθουσαν οικονομικα να εχουμε ενα δικο μας μικρο εργαστηριο στο σπιτι μας με ολα τα απαραιτητα! Αυτα απο μενα προς το παρον! συγγνωμη για την φλυαρια!
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #98 on: August 12, 2006, 19:16:44 pm »

Quote from: Jasper on August 12, 2006, 17:32:15 pm
μου φαινεται λιγο περιεργη η αρνητικη σταση καποιων σε τετοιες προοδευτικες κινησεις απο την σχολη μας (χωρις να θελω να θιξω κανεναν) αλλα μου θυμιζουν τον ΠΟΠΩΤΑ απο το καφε της χαρας "ενα βημα μπρος και ενα πισω" θεωρω οτι ειναι ενα πολυ σημαντικο βημα απο μερια προεδρου και σχολης και παμε να το καταπνιξουμε  Undecided  :'(

Καλά αυτό δεν ισχύει, μάλλον δε διάβασες τις παραπάνω αιτιολογήσεις. Άλλωστε τα 700? δε τα δίνεις και "ελαφρά τη καρδία" (ούτε εγώ είμαι σίγουρος αν το έγραψα σωστά Roll Eyes )

Quote from: Jasper on August 12, 2006, 17:32:15 pm
και κατι off topic επειδη ειδα οτι ειναι μοδα σαυτο το τοπικ  Roll Eyes το ιδιο θα επρεπε να γινει και για να εξοικειωθουμε στην ηλεκτρονικη και στα ψηφιακα κτλ κ να μας βοηθουσαν οικονομικα να εχουμε ενα δικο μας μικρο εργαστηριο στο σπιτι μας με ολα τα απαραιτητα! Αυτα απο μενα προς το παρον! συγγνωμη για την φλυαρια!

Και αυτό είναι καλή ιδέα, αν και πρεπει να προωθηθεί μαζί με τη βελτίωση της κατάστασης των εργαστηρίων καθώς σε αυτό το τομέα τα μηχανήματα ειναι πολύ πιο ακριβά (δε μπορούμε πχ να έχουμε όλοι από ένα παλμογράφο) οπότε είναι απαραίτητη η ελεύθερη πρόσφαση στα εργαστήρια.

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #99 on: August 14, 2006, 13:51:03 pm »

κοιτα bob εχεις δικιο οτι τα 700 δεν τα δινεις "ελαφρα τη καρδια" (το ελαφρα το εχουμε σιγουρα σωστο  Grin Tongue αλλα τα υπολοιπα δεν ξερω ουτε κ γω  Lips Sealed ε ρε ανορθογραφοι ηλεκτρολογοι  Embarrassed ) αλλα επειδη το διαβασα ολο το τοπικ (ειμαι λιγο καμενος αλλα με ενδιεφερε το θεμα  Cheesy ) μου φανηκε οτι ειδα λιγο αρνητικη σταση αλλα επιμενω "χωρις να θελω να θιξω κανεναν" οπως ειπα στο προηγουμενο ποστ μου! αυτες τις πρωτοβουλιες πρεπει να τις υποστηριζουμε 100% γιατι μπορει να μην το βλεπουμε σαν την τελεια προσφορα αλλα σιγα σιγα ερχεται η προοδος κ η εξελιξη! δ χρειαζεται να βιαζομαστε! αν δεν γινει η αρχη ομως αυτο θα ειναι πολυ κακο!

οσο για το προσωπικο μας εργαστηριο συμφωνω απολυτα μαζι σου για τα εργαστηρια και εχεις απολυτο δικιο οτι δ μπορει ο καθενας μας να εχει εναν παλμογραφο αλλα "απ' τα ολοτελα..." (τι εγινε ρε παιδια ολο ετσι θα μιλαω???  Cheesy ) αλλα το να ακουμε ηλεκτρολογους χωρις καλαι και κολλητηρι στο σπιτι τους ειναι λιγο θλιβερο ετσι δ ειναι?

περιμενω και μια γενικη απαντηση για το ποστ μου πανω σε καποιες ερωτησεις που εθεσα με ανυπομονησια αν καποιος ξερει κατι παραπανω! παλι φλυαρισα  Lips Sealed ! SoRryyY   Embarrassed
supermodified
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

All I am is what I'm going after.

View Profile
« Reply #100 on: August 18, 2006, 23:31:10 pm »

Ελπίζω το εν λόγω μηχάνημα να είναι κανα Macbook -- που μπορεί να τρέξει και Windows XP μέσω Bootcamp οπότε δεν τίθεται θέμα συμβατότητας εφαρμογών. Αλλά μάλλον ματαιoπονώ, ε;

Για να μην παρεξηγηθώ: δεν παίρνω το ρόλο ουτε του Mac zealot (think "Macs are just soooooo cool"), ουτε του Windows basher (think "Window$ suck$ LOL!!1") -- εξάλλου Windows χρησιμοποιώ. Απλώς το εν λόγω μηχάνημα είναι πάρα πολύ καλό (μια γύρα στα campus των Αμερικών πανεπιστημίων και θα δείτε ότι είναι παντού...) και δε νομίζω θα τη χάλαγε την Apple --έστω και αν μιλάμε για την Ελλάδος, που σε θέματα νοοτροπίας είναι 74 αιώνες πίσω από τη μητρική-- να κλείσει μια συμφωνία για να φύγουν κάποιες εκατοντάδες μηχανήματα...

Κύριε Μάργαρη, σκεφτείτε το! Smiley
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #101 on: August 19, 2006, 01:32:13 am »

σε γενικές γραμμες έχουν αναφερθει χαρακτηριστικα όπως αυτού.το λαπτοπ αυτο μου φαινεται υπερβολικα φτηνο για τα χαρακτηριστικα του,τα οποια πραγματικα πιστευω ειναι κατι παραπανω απο καλα για τετοια εποχη και τετοια τιμη...
αναφερθηκε οτι η αναλογια θα ειναι 1300->700 ευρω.τωρα οσον αφορα σε fixed υπολογιστες δεν ξερω αν θα ειναι αναλογη η πτωση τιμης,παντως με τιμη εκκινησης τα 999 πραγματικα μπορουμε να πετυοχουμε υπερβολικα καλη προσφορα.
το ιδιο υπολογιστη μπορουμε να βρουμε και στo e-shop και μαλιστα 50 ευρω φτηνοτερα,αλλα λογω της φυσης του το ε-σοπ σαν "οικονομικο καταστημα"(γιαυτο αλλωστε ειναι ηδη πεσμενη τιμη)δε ξερω κατα ποσο θα μπορεσουμε να κανουμε μεγαλη εκπτωση.

tu/e
supermodified
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

All I am is what I'm going after.

View Profile
« Reply #102 on: August 19, 2006, 01:50:31 am »

ACER! Χμμ, είμαι λίγο σκεπτικός...

Εξακολουθώ να στηρίζω την πρόταση για το Macbook -- ρίξ'του μια ματιά αν θες.
« Last Edit: August 19, 2006, 01:54:07 am by supermodified » Logged
Jasper
Θαμώνας

View Profile
« Reply #103 on: August 19, 2006, 12:42:41 pm »

θα συμφωνησω με τον supermodified οτι αυτος ο ACER δε  με ενθουσιασε κ πολυ! νομιζω οτι μπορουμε να παρουμε κατι πολυ καλυτερο! επισης η ιδεα του supermodified για Macbook ακουγεται πολυ δελεαστικη και πολυ καλη! τι σοι ηλεκτρολογοι ειμαστε! το laptop να ξεχωριζει! βεβαια νομιζω οτι ειναι πρακτικα λιγο δυσκολο να γινει (ειδικα το link που μας εδωσες supermodified ειναι επιεικως κατσε καλα μηχανημα) καλυτερα να προσγειωθουμε λιγο στην πραγματικοτητα τωρα γιατι πολυ ταξιδεψαμε με την φαντασια μας  Grin  Wink  Smiley  Tongue πολυ θα θελαμε ενα τοσο καλο μηχανημα οπως αυτο αλλα μαλλον πρεπει να συμβιβαστουμε! οσο για τον ACER νομιζω οτι μπορουμε να βρουμε κατι πολυ καλυτερο!
odys2008
Guest
« Reply #104 on: August 19, 2006, 13:02:43 pm »

Οι acer έχουν πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά τους ΑΛΛΑ μια βόλτα στο inetrnet θα σας πείσει ότι είναι πρώτοι με διαφορά στις καμένες πλακέτες και η προσωπική μου εμπειρία καθώς έχουμε έναν acer 2 χρονών που έχει δουλέψει πραγματικά ελάχιστα λέει:
Καμένο dvd-rw έχει διαβάσει ελάχιστες φορές cd πόσο μάλλον να έχει γράψει, σβήνει από υπερθέρμανση (μπρίκι p4), έσπασε το πλαστικό κλιπ που συγκρατεί την οθόνη χωρίς πραγματικό λόγο.Η ποιότητα των πλαστικών είναι σαφώς κατώτερη των άλλων κορυφαίων κατασκευαστών. Στα laptop δεν κοιτάμε μόνο τα χαρακτηριστικά , εδώ παίζει μεγάλο ρόλο ο κατασκευαστής. Θα προτειμόυσα κάτι σε dell, FUJITSU-SIEMENS και μετά σε hp που δεν την βάζω στις πρώτες επιλογές λόγω του πραγματικά απαράδεκτου service που έχει. Μπορεί οι παραπάνω εταιρίες να είναι ποιο ακριβές αλλά μια βόλτα σε κατάστημα θα σας πείσει γι αυτή την διαφορά.
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 14 Go Up Print
Jump to: